הכנות לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בינתיים הרוש בדרך לב"ש
זה דיי ברור ששטקוס ימשיך.
סולליך בדרך החוצה מב"ש, לדעתי הוא
חן עזרא 2.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
חן עזרא 2.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
כל הדיונים האלה מיותרים. כמו כל קיץ כל מי שיעלה שקל יותר ישוחרר, כל מי שיקבל הצעה טובה יעזוב. לא ישאירו בסיס לכלום, ישבו על התחת כל הקיץ, יבנו איזה הרכב טלאים מצ'וקמק וזול, וכשתהיה קטסטרופה במהלך העונה יביאו חיזוק של מה שיש בשוק כדי לנסות להישאר בליגה.
לא מרגיש שיש בכלל טעם לחשוב לעומק כשכ"כ ברור שזה מה שיקרה.
לא מרגיש שיש בכלל טעם לחשוב לעומק כשכ"כ ברור שזה מה שיקרה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 371 לייקים
דווקא אני מחזיק מסלליך, הלוואי שיבואלירון האדום כתב: ↑04 יוני 2021, 14:45 בינתיים הרוש בדרך לב"ש
חן עזרא 2.
נתניה ממשיכה לעבוד מדהים (אייל סגל בעלים שהוא חלום) ומחתימה את יניב מזרחי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אני מהמר שההחתמה הראשונה תהיה שחקן שלא צריך בתפקיד שלא צריך.
הימור פרוע.
הימור פרוע.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מה מדהים בלהחתים חלוץ שבגיל 26 כבש לראשונה כמות דו ספרתית של שעריפ בליגה שהיא לא ליגה א, שמתוכם איזה שליש בפנדלים?מריו פצ'אלקה כתב: ↑04 יוני 2021, 15:30דווקא אני מחזיק מסלליך, הלוואי שיבואלירון האדום כתב: ↑04 יוני 2021, 14:45 בינתיים הרוש בדרך לב"ש
חן עזרא 2.
מהר מאוד יצברר כפלופ לדעתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חברים , בנתניה יש ניהול מקצועי טוב , בעלים טוב ומאמן עוד יותר טוב.
תפנימו , אטפלד הוא מאמן כדורגל מעולה במונחים ישראלים.מהטובים ביותר שיש בליגה שלנו.
תפנימו , אטפלד הוא מאמן כדורגל מעולה במונחים ישראלים.מהטובים ביותר שיש בליגה שלנו.
איך זה יכול להיות שאבו עביד עוד לא סגור לעונה הבאה? השחקן הכי יציב ושקט השנה בהגנה שלנו. מישהו מנהל את הקבוצה הזאת?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
פורסם השבוע על משא ומתן איתוGaudi כתב:איך זה יכול להיות שאבו עביד עוד לא סגור לעונה הבאה? השחקן הכי יציב ושקט השנה בהגנה שלנו. מישהו מנהל את הקבוצה הזאת?
פורסם לפני כשבוע שרוני לוי רוצה אותו
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גיל יצחק סטייל.oleg neduda כתב:מה מדהים בלהחתים חלוץ שבגיל 26 כבש לראשונה כמות דו ספרתית של שעריפ בליגה שהיא לא ליגה א, שמתוכם איזה שליש בפנדלים?מריו פצ'אלקה כתב: ↑04 יוני 2021, 15:30דווקא אני מחזיק מסלליך, הלוואי שיבואלירון האדום כתב: ↑04 יוני 2021, 14:45 בינתיים הרוש בדרך לב"ש
חן עזרא 2.
מהר מאוד יצברר כפלופ לדעתי
חלוצים מתאימים לליגה שניה, לא מעבר
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הם המתינו אחרי הגמר להתחיל לבדוק מה צריך ומו צריך
ועכשיו אני מניח שכל אחד מהבעלים יקח חופשות ויקווה בנתיים שהשחקנים היקרים שלנו- אלטמן, גוטליב ואבו עביד ימצאו קבוצות
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
שקלינגר יתפטר הפעם ורצוי לפני תחילת העונה אם יחשוב שאין לו עם מה לעבוד.כרגע זה נראה ששוב נקבל שאריות של נתניה והפועל חיפה.
רדיוס לבית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
המאמן? שההנהלה תתפטר אם זה יהיה המצבHapolo כתב:שקלינגר יתפטר הפעם ורצוי לפני תחילת העונה אם יחשוב שאין לו עם מה לעבוד.כרגע זה נראה ששוב נקבל שאריות של נתניה והפועל חיפה.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אני מדבר נטו על זה שאני לא רוצה לשמוע מקלינגר שוב את התירוצים של אין לי שחקנים לעבוד איתם אחרי שניהיה קבורים בתחתית.ראינו מה יוצא מהמתכון של קלינגר וקבוצה חלשה.
לגבי ההנהלה..ברור שזה יותר דחוף מקלינגר הבעיה שאין לך הנהלה אחרת כרגע,מאמנים אחרים כנראה שכן
רדיוס לבית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מאמנים אחרים בלי שחקנים טובים לא יעזרו.Hapolo כתב:אני מדבר נטו על זה שאני לא רוצה לשמוע מקלינגר שוב את התירוצים של אין לי שחקנים לעבוד איתם אחרי שניהיה קבורים בתחתית.ראינו מה יוצא מהמתכון של קלינגר וקבוצה חלשה.
לגבי ההנהלה..ברור שזה יותר דחוף מקלינגר הבעיה שאין לך הנהלה אחרת כרגע,מאמנים אחרים כנראה שכן
מאמני כדורגל אינם קוסמים הם תלויים קודם כל בשחקנים שעושים את ההבדל.בהעדר כאלו הם נכשלים.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
ווילדסחוט של מכבי חיפה שחקן חופשי, מתאים מאוד לאגף שמאל במקום לידור כהן, אבל נראה לי הוא מרוויח יותר ממינימום.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מתוך כתבה בידיעות ירושלים... מה אומרים?ורד ידע מצוין על מה הוא מדבר. הוא מחזיק כבר למעלה משבוע ימים בטיוטות חוזה מהפועל באר שבע והפועל תל אביב. הוא צריך רק לשלוף עט ולחתום. הוא כבר לא מאמין שחוגג יפנה אליו, ויש מי שטוען שברגע שבית"ר תחתים מאמן ורד יבין שהסיפור נגמר ויודיע לרוני לוי או לניר קלינגר, שני מאמנים שיש לו איתם יחסים נהדרים, במי הוא בחר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הלוואי.שדרוג לקישור ההתקפי אם וכאשר.עוד חזון למועד.El dudernio כתב:מתוך כתבה בידיעות ירושלים... מה אומרים?ורד ידע מצוין על מה הוא מדבר. הוא מחזיק כבר למעלה משבוע ימים בטיוטות חוזה מהפועל באר שבע והפועל תל אביב. הוא צריך רק לשלוף עט ולחתום. הוא כבר לא מאמין שחוגג יפנה אליו, ויש מי שטוען שברגע שבית"ר תחתים מאמן ורד יבין שהסיפור נגמר ויודיע לרוני לוי או לניר קלינגר, שני מאמנים שיש לו איתם יחסים נהדרים, במי הוא בחר
-
- קיבל.ה 371 לייקים
נאמר אמןEl dudernio כתב: ↑05 יוני 2021, 01:48מתוך כתבה בידיעות ירושלים... מה אומרים?ורד ידע מצוין על מה הוא מדבר. הוא מחזיק כבר למעלה משבוע ימים בטיוטות חוזה מהפועל באר שבע והפועל תל אביב. הוא צריך רק לשלוף עט ולחתום. הוא כבר לא מאמין שחוגג יפנה אליו, ויש מי שטוען שברגע שבית"ר תחתים מאמן ורד יבין שהסיפור נגמר ויודיע לרוני לוי או לניר קלינגר, שני מאמנים שיש לו איתם יחסים נהדרים, במי הוא בחר
אם ההנהלה לא משאירה את אלטמן ולא מנחיתה לנו 2 חלוצים חזקים שוברי שיוויון שאחד מהם יהיה 9 קלסי עם גב לשער רוצח לא נגיע לשום מקום חייב 2 שחקני כנף עם דרי ל טוב להשאיר את הסגל הקיים קומפלט (הכוונה לשלד לא כולל יצחק ים זיקרים ושת׳) ולהשאיר את אבו עביד אלטמן גוטליב ואולי להנחית קשר אמצה עושה משחק (עידן ורד מישהו?) וזהו הפעם ההנהלה לא יכולה לברוח מזה זה שלד לטוס 3 עונה הבא הצוות מגובש השחקנים מגובשים, אני מרגיש את זה כמו בכל כמה שנים פתאום קם שלד משום מקום בהפועל שעונה לפני כמעט יורד ליגה ועונה אחרי מגיע לגבהים מטורפים, הפעם זה קורה לדעתי
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הם לא יצליחו להשאיר גם את גוטליב וגם אבו עביד, לכן אפשר לראות שהם מחפשים בנתיים כל מיני אופציות זולות כמו קפילוטואים או סירושטיינים שכנראה יקבלו שכר נמוך יותר
וגם יותר גרועים מהם, אבל מבחינת הניסנובס זה כבר עניין שולי ביחס לשלוש שקלים פחות...
אבל שלא יזיינו בשכל בינואר שקלינגר רצה וקלינגר בחר, כי כרגע לפי מה שנראה, היחיד שהוא טועה בו הוא שטקוס, השאר שהוא מבקש, או להשאיר או להביא, אין לחלקם הסכמה מבחינת ההנהלה.
וגם יותר גרועים מהם, אבל מבחינת הניסנובס זה כבר עניין שולי ביחס לשלוש שקלים פחות...
אבל שלא יזיינו בשכל בינואר שקלינגר רצה וקלינגר בחר, כי כרגע לפי מה שנראה, היחיד שהוא טועה בו הוא שטקוס, השאר שהוא מבקש, או להשאיר או להביא, אין לחלקם הסכמה מבחינת ההנהלה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תמשיכו לשחק מנג׳ר, וניסנוב ימשיך לשחק עם הכסף שלנו ולצחוק.
אוהדים סמרטוטים
אוהדים סמרטוטים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
שי אליאס רוצה לחו"ל, דני גרופר צפוי להימכר...
כל שחקן בינוני ומעלה אצלנו מחפש לברח, הפועל פתח תקווה באדום.
עוד נודע ל-ONE כי בימים האחרונים ראשי המועדון נפגשו עם אדם קידן, סוכנו של שי אליאס בנושא המו"מ על חוזה חדש, כפי שכבר פורסם בשלהי העונה החולפת. בעוד הצדדים התקרבו בכל הנוגע למו"מ הכספי, השחקן עדכן את האדומים כי ברצונו לצאת ולשחק בחו"ל, כאשר קידן פועל במטרה להביא לו הצעה כבר בקיץ הנוכחי, כדי שאליאס יבצע את קפיצת המדרגה כבר בגיל 22.
בנושא אחר, בהפועל ת"א מודעים לכך שדני גרופר עשוי להימכר לקבוצה אירופאית, ככל הנראה מבלגיה, בקרוב, וכבר נערכים ליום שאחריו. המגן השמאלי שנמצא בסגל המורחב של נבחרת ישראל צפוי לפנות את המקום לדורון ליידנר, שיקבל את המושכות, כאשר במקביל האדומים בוחנים את האפשרות לצרף את אורי מגבו, שהוצע לקבוצה אחרי שסיים חוזה בבית"ר ירושלים ועשה עונה טובה מאוד.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
תאמינו לי זהניסנוב שמחים שנחסך מהם שדרוגי חוזים
העיקר להביא תחליף זול יותר והוא יהיה זול יותר בודאות
העיקר להביא תחליף זול יותר והוא יהיה זול יותר בודאות
-
- קיבל.ה 338 לייקים
נראה שהעונה בדרך לחזור על עצמה. גרופר, אליאס, אלטמן, כהן וגוטליב בדרך החוצה זה חצי הרכב. עכשיו יביאו כמה שחקני ליגה לאואמית ואיזה עידן ורד על תקן כוכב שבטח יפצע, בינואר יגיעו כמה מנודים מהגדלות ועוד פעם ישאירו אותנו בליגה.רדפוקס כתב: ↑05 יוני 2021, 19:35 שי אליאס רוצה לחו"ל, דני גרופר צפוי להימכר...
עוד נודע ל-ONE כי בימים האחרונים ראשי המועדון נפגשו עם אדם קידן, סוכנו של שי אליאס בנושא המו"מ על חוזה חדש, כפי שכבר פורסם בשלהי העונה החולפת. בעוד הצדדים התקרבו בכל הנוגע למו"מ הכספי, השחקן עדכן את האדומים כי ברצונו לצאת ולשחק בחו"ל, כאשר קידן פועל במטרה להביא לו הצעה כבר בקיץ הנוכחי, כדי שאליאס יבצע את קפיצת המדרגה כבר בגיל 22.
בנושא אחר, בהפועל ת"א מודעים לכך שדני גרופר עשוי להימכר לקבוצה אירופאית, ככל הנראה מבלגיה, בקרוב, וכבר נערכים ליום שאחריו. המגן השמאלי שנמצא בסגל המורחב של נבחרת ישראל צפוי לפנות את המקום לדורון ליידנר, שיקבל את המושכות, כאשר במקביל האדומים בוחנים את האפשרות לצרף את אורי מגבו, שהוצע לקבוצה אחרי שסיים חוזה בבית"ר ירושלים ועשה עונה טובה מאוד.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם זה יקרה אז כן.Ron.T כתב:נראה שהעונה בדרך לחזור על עצמה. גרופר, אליאס, אלטמן, כהן וגוטליב בדרך החוצה זה חצי הרכב. עכשיו יביאו כמה שחקני ליגה לאואמית ואיזה עידן ורד על תקן כוכב שבטח יפצע, בינואר יגיעו כמה מנודים מהגדלות ועוד פעם ישאירו אותנו בליגה.רדפוקס כתב: ↑05 יוני 2021, 19:35 שי אליאס רוצה לחו"ל, דני גרופר צפוי להימכר...
אבל בינתיים מדובר רק בדיבורים לא מעבר לזה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
ה10 שנים אחרונות לימדו אותי תמיד להיות פאסימי. הכי נורא נופתע לטובה.De Niro כתב: ↑05 יוני 2021, 21:19אם זה יקרה אז כן.Ron.T כתב:נראה שהעונה בדרך לחזור על עצמה. גרופר, אליאס, אלטמן, כהן וגוטליב בדרך החוצה זה חצי הרכב. עכשיו יביאו כמה שחקני ליגה לאואמית ואיזה עידן ורד על תקן כוכב שבטח יפצע, בינואר יגיעו כמה מנודים מהגדלות ועוד פעם ישאירו אותנו בליגה.
אבל בינתיים מדובר רק בדיבורים לא מעבר לזה.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
ראיתי שהציעו לנו את סלליך ווארן.סלליך הבקיע 3 שערים בקבוצה סופר התקפית...זה לא מה שאנחנו צריכים.
ווארן זה לא זה שהואשם באונס? הגענו לדרגת אצילי?
ווארן זה לא זה שהואשם באונס? הגענו לדרגת אצילי?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כל שחקן ישראלי רוצה לשחק בחו"ל. זה לא מה שהופך אותנו להפועל פ"ת.רדפוקס כתב: ↑05 יוני 2021, 19:35 שי אליאס רוצה לחו"ל, דני גרופר צפוי להימכר...
-
- קיבל.ה 949 לייקים
עכשיו בוואן גם מפורסם שאיזה קבוצה פורטוגלית מעוניינת בבואטנג
לא משנה אם אתם חושבים שהוא שחקן חשוב לנו או לא, זה עוד מישהו שעוזב ועוד מישהו חדש שנכנס במקומו
אני לא רואה מקום לאופטימיות אם להגיד את האמת, חושב ששוב יבנו פה סגל חלש ולא תואם את גודל התקציב שלנו ובטח לא את המועדון שהיינו רוצים להיות
מישהו יכול לעשות סדר בכל עוזבים ומועמדים לעזיבה?
לא משנה אם אתם חושבים שהוא שחקן חשוב לנו או לא, זה עוד מישהו שעוזב ועוד מישהו חדש שנכנס במקומו
אני לא רואה מקום לאופטימיות אם להגיד את האמת, חושב ששוב יבנו פה סגל חלש ולא תואם את גודל התקציב שלנו ובטח לא את המועדון שהיינו רוצים להיות
long live the zapta
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אני חושב שהבהלה פה מיותרת. השלד שחשוב לשמור עליו בגדול זה השוער, 2 הבלמים, בן ביטון, אייבינדר ודוידה.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 יוני 2021, 22:07 עכשיו בוואן גם מפורסם שאיזה קבוצה פורטוגלית מעוניינת בבואטנג
כל מיני גרופרים ובואטנגים לא באמת משמעותי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הכל משמעותי.מריו פצ'אלקה כתב:אני חושב שהבהלה פה מיותרת. השלד שחשוב לשמור עליו בגדול זה השוער, 2 הבלמים, בן ביטון, אייבינדר ודוידה.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 יוני 2021, 22:07 עכשיו בוואן גם מפורסם שאיזה קבוצה פורטוגלית מעוניינת בבואטנג
כל עוד אין מחליף הולם , אז לא לשחרר אף שחקן עם חוזה.
מי שיגיע בעוד חודשיים כבר יהיה גרוע מהם.
לשחרר זה קל.למצוא מחליף באותה רמה ומעלה יותר קשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
להבדיל מאליאס וגרופר, את בואטנג הייתי משחרר בחינם עכשיו, הספיק ממנו.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 יוני 2021, 22:07 עכשיו בוואן גם מפורסם שאיזה קבוצה פורטוגלית מעוניינת בבואטנג
אם מישהו מוכן לשלם עליו משהו אז זכינו.
אני מסכים, ומוסיף את אליאס לרשימה אני חושב שהייתה לו חצי עונה לא רעה ביכלל ויש לו פוטנציאל מעולה. אוהב כשהוא על המגרש.מריו פצ'אלקה כתב: ↑05 יוני 2021, 22:20אני חושב שהבהלה פה מיותרת. השלד שחשוב לשמור עליו בגדול זה השוער, 2 הבלמים, בן ביטון, אייבינדר ודוידה.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 יוני 2021, 22:07 עכשיו בוואן גם מפורסם שאיזה קבוצה פורטוגלית מעוניינת בבואטנג
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
זה כבר יותר מכל החלוצים שהגיעו להפועל בינואר, כולל גולים בגביע.מריו פצ'אלקה כתב: ↑10 מאי 2021, 13:17הייתה לו עונה פושרת (7 שערים 3 בישולים).
לכו!
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם אפשר להוציא משהו על בואטנג וגרופר זה יהיה נהדר.
שני שחקנים שכבר בתוך הקבוצה יש שחקנים לא פחות טובים מהם בעמדות שלהם.
שני שחקנים שכבר בתוך הקבוצה יש שחקנים לא פחות טובים מהם בעמדות שלהם.