לויזוס לואיזו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
אחלה שחקן, לא 10 ולא ה-10 שאנחנו צריכים.
- Mendelson
- קיבל.ה 493 לייקים
הוא שחקן מעולה, שמצליח להיות היחיד על המגרש שמשחק כדורגל כבר שלושה משחקים, עד שבמחצית השניה הכדורגל שלנו שובר אותו לגמרי.
ואני לא מסכים שאין לו מקום באמצע, אם שמים בצד את התבניות המספריות של 10. כי היום הוא הראה שהוא יודע לברוח גם ימינה וגם שמאלה ולפתוח את המשחק שלנו התקפית. הפתרון הוא לשים את אלקוקין טיפה נמוך יותר, במקום פלקאו. זה על הדרך יחמיא גם לקרייב.
אי אפשר להשאיר שחקן אדיר כזה מחוץ להרכב, ואי אפשר להשאיר שחקן של מספרים (גם בהעדר יכולת) כמו סתיו טוריאל מחוץ לסגל. הכדורגל הכי יפה שראינו מברדה היה כשהלך על מערכים א-סימטריים עם חילופי מקומות כל המשחק ושחקנים שלא נופלים לקלישאה של העמדה שלהם. והוא כאילו קצת זנח את זה, וחבל.
ואני לא מסכים שאין לו מקום באמצע, אם שמים בצד את התבניות המספריות של 10. כי היום הוא הראה שהוא יודע לברוח גם ימינה וגם שמאלה ולפתוח את המשחק שלנו התקפית. הפתרון הוא לשים את אלקוקין טיפה נמוך יותר, במקום פלקאו. זה על הדרך יחמיא גם לקרייב.
אי אפשר להשאיר שחקן אדיר כזה מחוץ להרכב, ואי אפשר להשאיר שחקן של מספרים (גם בהעדר יכולת) כמו סתיו טוריאל מחוץ לסגל. הכדורגל הכי יפה שראינו מברדה היה כשהלך על מערכים א-סימטריים עם חילופי מקומות כל המשחק ושחקנים שלא נופלים לקלישאה של העמדה שלהם. והוא כאילו קצת זנח את זה, וחבל.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 351 לייקים
לא עפתי עליו מצטער
נכון שיחסית לאחרים הוא עוד עשה כמה פעולות טובות,
אבל הוא גם חלק מהבעיה שלנו.
הכדור הגרוע לדאפה גרם לי לתלוש שערות
נכון שיחסית לאחרים הוא עוד עשה כמה פעולות טובות,
אבל הוא גם חלק מהבעיה שלנו.
הכדור הגרוע לדאפה גרם לי לתלוש שערות
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 969 לייקים
שחקן מעולה שהמאמן צריך למצוא מערך מתאים לניצול יכולותיו ולמיקסום המשחק של הקבוצה.
בסגל ובחומר שיש היום בקבוצה , לדעתי מתאים יותר מערך 4:4 2 קשטני, מאשר ה 4 3 3.
לשחק עם טוריאל ודאפה\סילבה\מור בוסקילה כחלוצים, ועם רביעיית אמצע עם אלקוקין, לואיזאו, קרייב ופאלקאו. תהייה חוליה מאוזנת התקפית והגנתית שתבנה מצבים לחלוצים מקדימה!
בסגל ובחומר שיש היום בקבוצה , לדעתי מתאים יותר מערך 4:4 2 קשטני, מאשר ה 4 3 3.
לשחק עם טוריאל ודאפה\סילבה\מור בוסקילה כחלוצים, ועם רביעיית אמצע עם אלקוקין, לואיזאו, קרייב ופאלקאו. תהייה חוליה מאוזנת התקפית והגנתית שתבנה מצבים לחלוצים מקדימה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
אחלה שחקן אבל יכול לשחק רק בימין וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים
ב-10 אלקוקין עדיף עליו בהרבה
ב-10 אלקוקין עדיף עליו בהרבה
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 347 לייקים
-
CouchPotato
- קיבל.ה 30 לייקים
כל הפעולות הטובות שלו הגיעו מאגף שמאל. אז שישחק בשמאל ובנימין או אלקוקין ישחקו באמצע. באמצע הוא גם דורך לטוריאל על הרגליים וגם מאבד לנו את מרכז השדה.
נערך לאחרונה על ידי CouchPotato ב 01 נובמבר 2025, 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
אגב את הבישול שלו הביא מצד שמאל, למה בעצם לא לנסות אותו באגף שמאל במקום בנימין ואלקוקין ב-10? מה הבעיה?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 234 לייקים
השחקן הכי טוב בהפועל ללא עוררין אשף על המגרש ותותח כדורגל
זכינו בלוטו
הלוואי והוא וטוריאל יצליחו לחבר את הכישרון שלהם ביחד, טורי עם הסיומת ולויסו עם הכדורים/כדרור
זכינו בלוטו
הלוואי והוא וטוריאל יצליחו לחבר את הכישרון שלהם ביחד, טורי עם הסיומת ולויסו עם הכדורים/כדרור
- כרובית
- קיבל.ה 1119 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
לפי מה שראיתי אתמול, יכול לשחק בשמאל.
קדימה.
קדימה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שחקן מעולה.
אי אפשר להתעלם שמאז שהגיע, אנחנו משחקים פחות טוב, אבל לא חושב שאפשר להאשים אותו ברצף הנורא שכולל הרבה חוסר מזל (נתניה, אדום, דרבי).
בסדר שמנסה אותו כ10 באמצע, שם השיתוף פעולה עם טוריאל אמור לעבוד טוב, וכבר ראינו שיכול להתחבר למרות שבמשחק הראשון נראה שהם על אותו משבצת ולא יודעים מה לעשות.
גם בסדר שינסה אותו גם בשמאל, כי אלקוקלין מתאים יותר לאמצע וככה פתחנו את העונה.
יכול לתרום הרבה, עכשיו זה התפקיד של ברדה.
אי אפשר להתעלם שמאז שהגיע, אנחנו משחקים פחות טוב, אבל לא חושב שאפשר להאשים אותו ברצף הנורא שכולל הרבה חוסר מזל (נתניה, אדום, דרבי).
בסדר שמנסה אותו כ10 באמצע, שם השיתוף פעולה עם טוריאל אמור לעבוד טוב, וכבר ראינו שיכול להתחבר למרות שבמשחק הראשון נראה שהם על אותו משבצת ולא יודעים מה לעשות.
- Sin Queso
- קיבל.ה 739 לייקים
שחקן הרכב מרכזי בכל קבוצה בליגה.
זועק לשמיים לשחק איתו, טוריאל ואלקוקין. לא מבין למה הם לא יכולים להיות דינמים תוך כדי משחק, לואיזו מתחיל בשמאל, יכול להחליף עם אלקוקין אם לא מתחבר אחרי 10 דק וגם עם טוריאל שיכנס לאמצע.
לתת חופש פעולה לשלושה שחקנים כשורניים כאלו יכול לעבוד
לתת חופש פעולה לשלושה שחקנים כשורניים כאלו יכול לעבוד
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
כוכב
יחד, רק יחד! 
-
talb55
- קיבל.ה 327 לייקים
https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
הגחכתם עם הלא עשר, השחקן הכי איטליגנט בקבוצה הזאת. הבעיה היא לא הוא אלא אלו שהוא דורך עליהם.
הגחכתם עם הלא עשר, השחקן הכי איטליגנט בקבוצה הזאת. הבעיה היא לא הוא אלא אלו שהוא דורך עליהם.
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
את אחד המשחקים הכי טובים שלנו בשנים האחרונות עשינו כשהוא פותח בהרכב בעמדת ה10.drorjacHA כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:10 שחקן מעולה.
הוא משדרג אותנו בכל כך הרבה פרמטרים שהיו חסרים לנו, שחבל שכל אלו שמסביבו הפסיקו לתפקד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1258 לייקים
ה״בעיה״ איתו היא שהוא נוטה באופן טבעי לצד ימין ומשם לפרוץ קדימה עם רגל שמאל שלו
הבעיה האמיתית היא, שאין אף שחקן בצד שמאל ושלואיזו הולך ימינה הוא בעצם מבטל את טוריאל (שנראה שלא מצליח להתמודד עם ההגעה שלו)
תוסיפו לזה שיש 2 קשרים אחוריים שלא דוחפים קדימה, ויוצא שהקישור שלנו משותק
מה שצריך לעשות
זה לשחק עם אלקוקין באמצע ולואיזו וטוריאל בצדדים
אחד בימין ואחד בשמאל ולהחליף בניהם
מצידי שכל רבע שעה על השעון יחליפו מקומות טוריאל ולואיזו, זה ישגע את ההגנות, זה יפתח את הפלונטר וזה בעיקר נותן ל10 הכי טוב שלנו כרגע (אלקוקין) לשחק
כל עוד זה לא יקרה, ונמשיך עם בנימין בכל עמדה על המגרש חוץ מאיפה שהוא צריך להיות, על הספסל (שאשכרה היו 5 חילופים אתמול והוא נשאר על המגרש) הקישור שלנו יהיה תקוע
אגב מסכים לגמרי שמשחקים נגד טבריה ואחרות אלקוקין יכול לשחק במקום קרייב או פלאקו, ואתמול כשברדה עשה את זה נראנו יותר טוב (לא זוכר אם זה היה לפני או אחרי האדום)
הבעיה האמיתית היא, שאין אף שחקן בצד שמאל ושלואיזו הולך ימינה הוא בעצם מבטל את טוריאל (שנראה שלא מצליח להתמודד עם ההגעה שלו)
תוסיפו לזה שיש 2 קשרים אחוריים שלא דוחפים קדימה, ויוצא שהקישור שלנו משותק
מה שצריך לעשות
זה לשחק עם אלקוקין באמצע ולואיזו וטוריאל בצדדים
אחד בימין ואחד בשמאל ולהחליף בניהם
מצידי שכל רבע שעה על השעון יחליפו מקומות טוריאל ולואיזו, זה ישגע את ההגנות, זה יפתח את הפלונטר וזה בעיקר נותן ל10 הכי טוב שלנו כרגע (אלקוקין) לשחק
כל עוד זה לא יקרה, ונמשיך עם בנימין בכל עמדה על המגרש חוץ מאיפה שהוא צריך להיות, על הספסל (שאשכרה היו 5 חילופים אתמול והוא נשאר על המגרש) הקישור שלנו יהיה תקוע
אגב מסכים לגמרי שמשחקים נגד טבריה ואחרות אלקוקין יכול לשחק במקום קרייב או פלאקו, ואתמול כשברדה עשה את זה נראנו יותר טוב (לא זוכר אם זה היה לפני או אחרי האדום)
-
cholo
- קיבל.ה 180 לייקים
קודם כל מדובר בכוכב כדורגל ורכש מצויין.
אתמול היה נראה שקיבל הוראה למשוך יותר שמאלה וזה היה נראה טוב, למרות שסתיו היה ביום חלש.
אתמול היה נראה שקיבל הוראה למשוך יותר שמאלה וזה היה נראה טוב, למרות שסתיו היה ביום חלש.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
כוכב כדורגל. וגם כיף לראות את האכפתיות והמאמץ שלו. זכינו
- בן לוז
- קיבל.ה 420 לייקים
חייב לשחק בשמאל
טוריאל והוא בכנפיים ואלקוקין 10
Its that simple
טוריאל והוא בכנפיים ואלקוקין 10
Its that simple
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.talb55 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:47 https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
אבל מה שחסר לנו באמצע בגלל שקרייב ובעיקר פלקאו שחקנים דיי מוגבלים בכל מה שקשור להנעת כדור הוא שחקן שיתרום לעניין הזה.
לויזוס רק פעמיים אתמול בערך ירד אחורה לסייע לעניין הזה ורוב הזמן נשאר תקוע למעלה.
במחצית השניה טבריה פשוט השתלטו על המשחק כי לא הצלחנו להחזיק ולהניע כדור ואיבדנו בלי סוף.
יכול להיות שעם קישור אחר הסיפור הזה של לואיזוס כ-10 היה יכול להצליח, בהפועל הזאת זה פחות מתאים.
-
KingZivos
- קיבל.ה 144 לייקים
אם הוא לומד לשחרר כדור בזמן ( וזה יקרה הוא עוד צעיר)
שחקן ליגות בכירות באירופה.
קשה מאוד להוציא לו כדור מהרגל
שחקן ליגות בכירות באירופה.
קשה מאוד להוציא לו כדור מהרגל
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:08זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.talb55 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:47 https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
אבל מה שחסר לנו באמצע בגלל שקרייב ובעיקר פלקאו שחקנים דיי מוגבלים בכל מה שקשור להנעת כדור הוא שחקן שיתרום לעניין הזה.
לויזוס רק פעמיים אתמול בערך ירד אחורה לסייע לעניין הזה ורוב הזמן נשאר תקוע למעלה.
במחצית השניה טבריה פשוט השתלטו על המשחק כי לא הצלחנו להחזיק ולהניע כדור ואיבדנו בלי סוף.
יכול להיות שעם קישור אחר הסיפור הזה של לואיזוס כ-10 היה יכול להצליח, בהפועל הזאת זה פחות מתאים.
כשהפועל מתחילה את הבילד אפ מלמטה הוא כמעט תמיד מגיע לקו האמצע להיות הכתובת למסירה.
הוא לא קיבלת כדורים, אין לי שום ציפיה ממנו להגיע בין קו קישור לבלמים לקחת כדור. בעייני חסר עוד תיאום בין כולם מהרגע שלויזו נכנס להרכב.
זה עניין של זמן עד שזה ישתפר ונקצור פירות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
אני גם הסתכלתי על זה אתמול, זה קרה מעט מאוד פעמים, מעט מדי וזה פוגם מאוד במשחק שלנו וחושף כמו פלקאו וקרייב מוגבלים.L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:11התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:08זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.talb55 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:47 https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
כשהפועל מתחילה את הבילד אפ מלמטה הוא כמעט תמיד מגיע לקו האמצע להיות הכתובת למסירה.
הוא לא קיבלת כדורים, אין לי שום ציפיה ממנו להגיע בין קו קישור לבלמים לקחת כדור. בעייני חסר עוד תיאום בין כולם מהרגע שלויזו נכנס להרכב.
אלקוקין מצליח להסתיר את כל העניין הזה קצת שהוא פותח כ-10, לואיזוס חושף את זה.
באמת שאני לא מבין את ההתעקשות לא לשחק עם שניהם ביחד כשלואיזוס בשמאל ולא הפוך.
-
D&3
- קיבל.ה 1488 לייקים
גם במשחקים שרצנו טוב עם אלקוקין ב10 זה לא שהוא היה יורד אחורה לקבל כדור מהבלמים ובונה לנו את המשחק, פשוט קרייב ופלקאו שלטו במרכז המגרש והזינו יפה את החלק הקדמי (עם עזרה של צ'יקו). וכשהם עשו את זה נגד נתניה עם לויזו ב10 זה היה נראה לא פחות טוב.
כמובן חלק מהשליטה במרכז המגרש זה על כל התיאום של הלחץ של הקישור והחלוץ, ואת זה אלקוקין עשה מעולה ואני לא רואה סיבה שעם לויזו זה יעבוד פחות טוב, נראה שגם הוא מצוין בזה.
אממה, בשני משחקים האחרונים אנחנו פשוט לא מצליחים לייצר את אותה דומיננטיות במרכז המגרש (ואני לא בטוח שגם לספסול של דאפה אין חלק בזה, הוא היה מצוין בלחץ הקבוצתי), ואז במקום להבליט את החוזקות של מרכז הקישור שלנו אנחנו רואים יותר מידי את החולשות שלו.
וזה מגיע עם חולשה כללית של הקבוצה, אפילו שאלקוקין בא לבנות את המשחק מאחורה (אפילו אם מהאגף) הוא מאבד וזה עולה לנו בגול.
אני חושב ששתי המשימות הכי גדולות של ברדה כרגע הן-
1. להחזיר את הקבוצה למצב שבו היא משחקת עם דומיננטיות ואינטנסיביות. גם אם לא במשחק הבא אחרי הפגרה הבאה העלינו לטובה זה חייב להיראות יותר טוב, אחרת באמת שלקישור של פלקאו וקרייב אין זכות קיום.
2. לדאוג שהקישור התקפי של טוריאל לויזיו ואלקוקין יעבוד. זה יכול להיות עם אלקוקין באמצע ולויזו בשמאל, זה יכול להיות להפך, זה גם יכול להיות דינמי כמו שברדה יודע לעשות יופי, אבל הם כרגע בכמה רמות מעל כל קשר התקפי אחר שלנו והם חייבים לשחק.
כמובן חלק מהשליטה במרכז המגרש זה על כל התיאום של הלחץ של הקישור והחלוץ, ואת זה אלקוקין עשה מעולה ואני לא רואה סיבה שעם לויזו זה יעבוד פחות טוב, נראה שגם הוא מצוין בזה.
אממה, בשני משחקים האחרונים אנחנו פשוט לא מצליחים לייצר את אותה דומיננטיות במרכז המגרש (ואני לא בטוח שגם לספסול של דאפה אין חלק בזה, הוא היה מצוין בלחץ הקבוצתי), ואז במקום להבליט את החוזקות של מרכז הקישור שלנו אנחנו רואים יותר מידי את החולשות שלו.
וזה מגיע עם חולשה כללית של הקבוצה, אפילו שאלקוקין בא לבנות את המשחק מאחורה (אפילו אם מהאגף) הוא מאבד וזה עולה לנו בגול.
אני חושב ששתי המשימות הכי גדולות של ברדה כרגע הן-
1. להחזיר את הקבוצה למצב שבו היא משחקת עם דומיננטיות ואינטנסיביות. גם אם לא במשחק הבא אחרי הפגרה הבאה העלינו לטובה זה חייב להיראות יותר טוב, אחרת באמת שלקישור של פלקאו וקרייב אין זכות קיום.
2. לדאוג שהקישור התקפי של טוריאל לויזיו ואלקוקין יעבוד. זה יכול להיות עם אלקוקין באמצע ולויזו בשמאל, זה יכול להיות להפך, זה גם יכול להיות דינמי כמו שברדה יודע לעשות יופי, אבל הם כרגע בכמה רמות מעל כל קשר התקפי אחר שלנו והם חייבים לשחק.
-
joshsoos
- קיבל.ה 751 לייקים
התמקדת גם בהיצמדות שלו לקווים ובמה שקרה שהוא עושה את זה?L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:11התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:08זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.talb55 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:47 https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
גם בפויזציה שלך אתה יודע שהוא לא 10 והוא אחלה שחקן לקו, ואם תשים לב פה וברחבי הרשת אתה די בודד בדביקה שלך לעניין הזה
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
הגול הראשון הגיע כשחקן 10 פרופר.joshsoos כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:38התמקדת גם בהיצמדות שלו לקווים ובמה שקרה שהוא עושה את זה?L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:11התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:08
זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.
גם בפויזציה שלך אתה יודע שהוא לא 10 והוא אחלה שחקן לקו, ואם תשים לב פה וברחבי הרשת אתה די בודד בדביקה שלך לעניין הזה
חכמת ההמונים מזיזה לי...
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
מה?!L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:46הגול הראשון הגיע כשחקן 10 פרופר.joshsoos כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:38התמקדת גם בהיצמדות שלו לקווים ובמה שקרה שהוא עושה את זה?L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:11
התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.
חכמת ההמונים מזיזה לי...
הגול הראשון הגיע שהוא ברח לשמאל ועשה שם פעולות של שחקן אגף (דריבל וקרוס).
-
D&3
- קיבל.ה 1488 לייקים
אגב הגול הראשון התחיל מלחץ וחטיפה שלו, והשני מלחץ נהדר שלו שגרם להרחקה הרעה שליידנר השתלט עליה
-
El dudernio
- קיבל.ה 1786 לייקים
לא נכון.
הוא התחיל מחיתוך קומסחרה שלו בהגנה מעמדה 10.
דחיפת כדור לקו ויציקת יתרון מספרי על ידי תנועה קדימה.
10 זה לא רק השחקן שמקבל כדור 20 מטר מהשער ונותן פס בין 3 אנשים לשער ודאי.
ואחרי כל זה הייתי מנסה לשחק איתו בשמאל ואלקוקין במרכז.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
הגנה ולחץ אפשר לעשות בכל עמדה, גם באגף שמאל, בעיקר באגף שמאל המדומה שיש אצלנו, צריך ואף חובה לעשות.El dudernio כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:56לא נכון.
אלו לא פעולות שיחודיות לשחקן שמשחק ב-10 וזאת גניבת דעת לטעון שכן.
בסוף את הפעולות האחרונות הוא ביצע באגף שמאל עם דריבל והרמה והוא שחקן מצוין ואין שום סיבה שלא ננסה אותו בשמאל, זה הרבה יותר טבעי לשחקן כזה מאשר לשחק ב-10.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7201 לייקים
בול.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:08זה מאוד יפה שהוא יודע לעשות הגנה, גם באומוניה דיווחו עליו הקפריסאים שהוא מאוד מחויב למשחק ההגנה.talb55 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 09:47 https://vt.tiktok.com/ZSyh65hfF/
-
El dudernio
- קיבל.ה 1786 לייקים
מה שמשמעותי במקרה הזה זאת עמדת המוצא שלו במהלך.. הוא מתחיל אותו מעמדה 10. אם לויזו בקו כאשר טבריה יוצאים להתקפה הוא סוגר את השחקן כמו בנימיין ולא יכול לעשות את התנועה לחתוך את הכדוררדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 13:02הגנה ולחץ אפשר לעשות בכל עמדה, גם באגף שמאל, בעיקר באגף שמאל המדומה שיש אצלנו, צריך ואף חובה לעשות.El dudernio כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:56לא נכון.
זה לא פעולות שיחודיות לשחקן שמשחק ב-10 וזאת גניבת דעת לטעון שכן.
בסוף את הפעולות האחרונות הוא ביצע באגף שמאל עם דריבל והרמה והוא שחקן מצוין ואין שום סיבה שלא ננסה אותו בשמאל, זה הרבה יותר טבעי לשחקן כזה מאשר לשחק ב-10.
ברור שאלו פעולות שניתן לבצע גם כשחקן קו וגם כ חלוץ או קשר אחורי אבל הצבתו כ 10 במקרה הזה הביא לידי ביטוי את האיכות שיש לו לכדי כיבוש שער.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
כן ברדה הציב אותו כ-10 בגלל זה הוא מתחיל את הפעולה מעמדה 10 סך הכל הגיוני, אבל הוא מסיים אותה באגף שמאל כי נוח לו יותר באגפים לבצע פעולות איכות.El dudernio כתב: ↑02 נובמבר 2025, 13:07מה שמשמעותי במקרה הזה זאת עמדת המוצא שלו במהלך.. הוא מתחיל אותו מעמדה 10. אם לויזו בקו כאשר טבריה יוצאים להתקפה הוא סוגר את השחקן כמו בנימיין ולא יכול לעשות את התנועה לחתוך את הכדוררדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 13:02הגנה ולחץ אפשר לעשות בכל עמדה, גם באגף שמאל, בעיקר באגף שמאל המדומה שיש אצלנו, צריך ואף חובה לעשות.El dudernio כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:56
לא נכון.
ברור שאלו פעולות שניתן לבצע גם כשחקן קו וגם כ חלוץ או קשר אחורי אבל הצבתו כ 10 במקרה הזה הביא לידי ביטוי את האיכות שיש לו לכדי כיבוש שער.
ולכן אני טוען שצריך לנסות להציב אותו בשמאל.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 127 לייקים
צריך להשתפר בכיסוי ההגנתי
רינגו סטאר המלך
-
joshsoos
- קיבל.ה 751 לייקים
הא? חבר, יש גבול לכמה אפשר לעוות את המציאות...L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:46הגול הראשון הגיע כשחקן 10 פרופר.joshsoos כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:38התמקדת גם בהיצמדות שלו לקווים ובמה שקרה שהוא עושה את זה?L.S כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:11
התמקדתי בו אתמול הרבה, בעיקר בגלל חלק מהביקורת שנאמרה.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1786 לייקים
[quote=רדפוקס post_id=446091 time=1762081807 user_id=267]
[quote="El dudernio" post_id=446088 time=1762081659 user_id=88]
[quote=רדפוקס post_id=446084 time=1762081379 user_id=267]
הגנה ולחץ אפשר לעשות בכל עמדה, גם באגף שמאל, בעיקר באגף שמאל המדומה שיש אצלנו, צריך ואף חובה לעשות.
[/quote]
מה שמשמעותי במקרה הזה זאת עמדת המוצא שלו במהלך.. הוא מתחיל אותו מעמדה 10. אם לויזו בקו כאשר טבריה יוצאים להתקפה הוא סוגר את השחקן כמו בנימיין ולא יכול לעשות את התנועה לחתוך את הכדור
[/quote]
כן ברדה הציב אותו כ-10 בגלל זה הוא מתחיל את הפעולה מעמדה 10 סך הכל הגיוני, אבל הוא מסיים אותה באגף שמאל כי נוח לו יותר באגפים לבצע פעולות איכות.
[/quote]
לא הצלחתי להבין...
אתה טוען שהןא הצליח לייצר ייתרון במגרש שהוביל לכיבוש שער מעמדה 10 כי ברדה הציב אותו שם אבל זה לא רלוונטי כי את הפעולה עצמה הוא עשה בקצה של ה 16??? אולי. הוא הצליח לייצר ייתרון שם דוןקא כי הוא בא מהאמצע ואז להגנה היה יותר קשה לסגור?
אני שוב אומר הייתי מנסה אותו בשמאל ואת אלקוקין מימין אני בעד להעמיס כישרון בחלק ההתקפי בטח עם הגנות ברמת הליגה שלנו, אבל זה לא שאין ללויזו יתרונות ב 10
[quote="El dudernio" post_id=446088 time=1762081659 user_id=88]
[quote=רדפוקס post_id=446084 time=1762081379 user_id=267]
הגנה ולחץ אפשר לעשות בכל עמדה, גם באגף שמאל, בעיקר באגף שמאל המדומה שיש אצלנו, צריך ואף חובה לעשות.
[/quote]
מה שמשמעותי במקרה הזה זאת עמדת המוצא שלו במהלך.. הוא מתחיל אותו מעמדה 10. אם לויזו בקו כאשר טבריה יוצאים להתקפה הוא סוגר את השחקן כמו בנימיין ולא יכול לעשות את התנועה לחתוך את הכדור
[/quote]
כן ברדה הציב אותו כ-10 בגלל זה הוא מתחיל את הפעולה מעמדה 10 סך הכל הגיוני, אבל הוא מסיים אותה באגף שמאל כי נוח לו יותר באגפים לבצע פעולות איכות.
[/quote]
לא הצלחתי להבין...
אתה טוען שהןא הצליח לייצר ייתרון במגרש שהוביל לכיבוש שער מעמדה 10 כי ברדה הציב אותו שם אבל זה לא רלוונטי כי את הפעולה עצמה הוא עשה בקצה של ה 16??? אולי. הוא הצליח לייצר ייתרון שם דוןקא כי הוא בא מהאמצע ואז להגנה היה יותר קשה לסגור?
אני שוב אומר הייתי מנסה אותו בשמאל ואת אלקוקין מימין אני בעד להעמיס כישרון בחלק ההתקפי בטח עם הגנות ברמת הליגה שלנו, אבל זה לא שאין ללויזו יתרונות ב 10