חצי גמר מול ירושלים
-
- קיבל.ה 2562 לייקים
בטח הם רק מחכים שהקבוצה תפסיד בשביל להגיד לנו אמרנו לכם כאילו שהקבוצה לא זכתה באיזה גביע אירופי לפניי חודש
-
- קיבל.ה 396 לייקים
הגנה כזאת בחצי גמר אלוהים יעזור לנו, אם היו עושים הגנה טובה כבר היינו גומרים את המשחק
-
- קיבל.ה 396 לייקים
באיזה קלות קולעים לנו בתור הצבע אי אפשר לשחק ככה גם אם נקלע עד מחר הם יצמקו בסוף
-
- קיבל.ה 201 לייקים
מעריצי וינרייט מרוצים היום? ועוד רוצים להשאיר את המתחזה הזה פה.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 23 מאי 2025, 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רווי
- קיבל.ה 768 לייקים
ניכר שאין רכז, משחק מבולגן ולא נראה שיש מי שמכוון על הפרקט
OMG עווופררר
- רווי
- קיבל.ה 768 לייקים
פשוט פירקו אותנו ברבע הזה.. לא היה רחוק שייגמר גם 14 הבדל
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2562 לייקים
אנשי האידאה בדרך לחגוג תהיו מוכנים ....
-
- קיבל.ה 1859 לייקים
מתי יוצאים הכרטיסים למשחק בירושלים ?
- הפועל
- קיבל.ה 1746 לייקים
- יצירת קשר:
הרגיש הרבה יותר. ישבתי באולם 2, חצי מ11-12 היה ירושלמים. אשכרה ישבו לידי ירושלמים + כל החלק העליון היה ירושלמים.
הרגיש היום לא קהל של יד אליהו, הרגיש קהל של ארינה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 608 לייקים
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
אמנם גם באשכול אחר אבל נראה שאנשי האידאה כבר החלו בחגיגות
-
- קיבל.ה 122 לייקים
האוהדים ב11-12 זה ה300-500 כרטיסים שהם לקחו. בסוף בפלייאוף יש 15% לקבוצה האורחת, רק זה 1500 אוהדים, תוסיף את אלו שקנו ליציעים שלו ואני מאמין שהיו בערך 2000 ירושלמים.
לא תקין בכלל אבל אני בוחר להסתכל על כמעט 8000 אוהדי הפועל שהגיעו למשחק - פי 2.5 בערך ממה שהיו מגיעים לדרייב אין.
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
גם אנחנו משיגים את ה-300-500 כרטיסים האלה ממכבי וירושלים כשאנחנו מתארחים אצלם
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
ואפילו בקראן קנריה השגנו עוד 100-200 כרטיסים יותר ממה שהקצו לנו…
-
- קיבל.ה 1313 לייקים
הארנה אחד האולמות הכי לא ביתיים שהייתי בחיים שלי.
דיברתי עם חברים אוהדי ירושלים שהיו במשחק ב11-12 והם אמרו תשמע היו דקות ששמעו רק אתכם ודקות ששמעו רק אותנו. מה שהפריע לשני הקהלים ושמעו את זה זה התופים אחד של השני שהוציאו מקצב.
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
בריצות המומנטום של ירושלים באופן טבעי שמעו אותם
ברוב הזמן שמעו אותנו.
הבעיה עדיין היא שעכשיו שומעים את התופים אבל לא שומעים את המעודדים כך שלוקח זמן להבין מה הם שרים ולהצטרף
ברוב הזמן שמעו אותנו.
הבעיה עדיין היא שעכשיו שומעים את התופים אבל לא שומעים את המעודדים כך שלוקח זמן להבין מה הם שרים ולהצטרף
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
קצת הגזמה.
היו רגעים שהקהל של ירושלים היה מאוד דומיננטי.
אי אפשר לקחת מהאולטראס את זה שברגעים האלה הם בדר״כ מצליחים להחזיק את העידוד , כנראה יותר טוב ממה שרובנו מצליחים.
ועדיין , לא מגיע שבשביל 500 איש , אומרים ל5,500 אחרים שהם לא יכולים להיכנס.
(כדי להבהיר את החשבון, אם בדרייב אין היו 3,000 אוהדים מתוכם 500 לא באים ליד אליהו, אז מתוך ה8,000 אוהדי הפועל שהיו היום , 5,500 מתוכם יכלו רק לדמיין את עצמם נכנסים למשחק כזה בדרייב אין)
- סומך
- קיבל.ה 1356 לייקים
שערים 1-3 היום לא עודדו כמעט בכלל, זה היה מבאס.
והיה נראה שהיו בסביבות 3000 אוהדי ירושלים
והיה נראה שהיו בסביבות 3000 אוהדי ירושלים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 981 לייקים
-
- קיבל.ה 173 לייקים
צריך לבוא לירושלים ולגמור אותם .
לא אחזיק מעמד למשחק 3 .
לא אחזיק מעמד למשחק 3 .
-
- קיבל.ה 2562 לייקים
באמת שאם היה מגיע לפה רכז זר ברמה /גייקובן אנחנו לוקחים את האליפות בקלות (למרות שכשמדובר בהפועל אין דבר כזה בקלות ועדיין )
-
- קיבל.ה 1859 לייקים
משהו ששמתי לב,שהפעם לעומת השנה שעברה היו אנשים הרבה יותר מבוגרים.מילפורד כתב:קצת הגזמה.
היו רגעים שהקהל של ירושלים היה מאוד דומיננטי.
אי אפשר לקחת מהאולטראס את זה שברגעים האלה הם בדר״כ מצליחים להחזיק את העידוד , כנראה יותר טוב ממה שרובנו מצליחים.
ועדיין , לא מגיע שבשביל 500 איש , אומרים ל5,500 אחרים שהם לא יכולים להיכנס.
(כדי להבהיר את החשבון, אם בדרייב אין היו 3,000 אוהדים מתוכם 500 לא באים ליד אליהו, אז מתוך ה8,000 אוהדי הפועל שהיו היום , 5,500 מתוכם יכלו רק לדמיין את עצמם נכנסים למשחק כזה בדרייב אין)
-
- קיבל.ה 1859 לייקים
זרים למשחק הבא
אם ברונו כשיר,לדעתי כדאי לרשום אותו במקום איש.
זה ייתן לנו אפשרות לשחק עם הרכב גבוה של מוטלי וברונו/בינגהאם ב4/5. ותומר עוז ופלטין ב3.
זה גם מאוד יעזור בכדורים החוזרים.
אם ברונו כשיר,לדעתי כדאי לרשום אותו במקום איש.
זה ייתן לנו אפשרות לשחק עם הרכב גבוה של מוטלי וברונו/בינגהאם ב4/5. ותומר עוז ופלטין ב3.
זה גם מאוד יעזור בכדורים החוזרים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
גם היו הרבה יותר ילדים…
סתם לדוגמה, אני שנה שעברה באתי למשחק כזה אני ועוד שני ילדים.
אתמול הגעתי עם שלושת הילדים שלי, שני אחיינים, חבר של אחד האחיינים וגיסי (כולם אוהדי הפועל למי שדואג).
אני מקווה שלקראת שנה הבאה יעבירו את הפלטינום מ3-4 ל8-9 במקום מה שהיום הוא זהב.
את הזהב (ואני בינהם) יעבירו כמה שורות למעלה לרמת מחיר שהורגלנו אליה ולאפשר למנויי זהב/כסף שמעוניינים בכך לעבור ל3-4.
יפתור גם את הזינוק במחירים שלא כולנו מסוגלים לעמוד בו, וגם יוציא מ3-4 את הגוש העייף שלא כל כך מעודד שם ובשאיפה יביא לשם אנשים שכן מעודדים.
-
- קיבל.ה 83 לייקים
נכון. ה6 שורות האלה ב2-4 לא קשורות.מילפורד כתב: ↑24 מאי 2025, 07:30גם היו הרבה יותר ילדים…
אתמול הגעתי עם שלושת הילדים שלי, שני אחיינים, חבר של אחד האחיינים וגיסי (כולם אוהדי הפועל למי שדואג).
את הזהב (ואני בינהם) יעבירו כמה שורות למעלה לרמת מחיר שהורגלנו אליה ולאפשר למנויי זהב/כסף שמעוניינים בכך לעבור ל3-4.
יפתור גם את הזינוק במחירים שלא כולנו מסוגלים לעמוד בו, וגם יוציא מ3-4 את הגוש העייף שלא כל כך מעודד שם ובשאיפה יביא לשם אנשים שכן מעודדים.
מצד שני, יש גם אנשים בגוש עצמו שלא מעודדים בכלל. אתמול אף ראיתי מישהו שעושה פרצופים כשאני ועוד מישהו עודדנו חזק.
מקווה שלאט לאט יבנה משהו חדש ועוד אנשים יצטרפו לעידוד. זה לא יהיה פשוט בלי הארגון.
-
- קיבל.ה 1313 לייקים
לא היו 3000 אוהדי ירושלים. היו בסביבות ה2000.
לעניין המשחק חוץ, היו רגעים והיו רגעים כמו כל משחק מולם. גם בדרייב אין היו שומעים אותם טוב טוב. דקות אחרונות לא שמעו אותם בכלל והם השתתקו לגמרי ברמה שלא שמעתי את התוף שלהם אפילו. יש מצב הם נחנקו כמו הקבוצה שלהם. דווקא בארנה הם בדרך כלל מתקשים כי זה אולם גדול והקהל מפוזר ולא מרוכז ביציע חוץ כמו פה.
אם האווירה מפריעה לאולטראס הם מוזמנים להתכבד ולהגיע יחד עם פשוטי העם למשחקים. אחרי שני הפסדים שם כולם קפצו כמה אי אפשר לנצח בלעדיהם והנה ניצחנו בלעדיהם את מכבי, חולון וים במשחק צמוד הכל בסדר.
אם רוצים להשוות את זה למשחק הראשון מולם ביד אליהו אז בכלל אין על מה לדבר וכמה שאתמול היה הרבה יותר טוב. מי שחושב שיקום ברגע גוש עידוד משמעותי במקום האולטראס אז הוא חי בסרט. הדבר היחיד שחשוב זה פשוט להמשיך לעודד וגם אם זה ייקח קצת זמן בסוף יהיה עידוד משמעותי לאורך דקות ארוכות יותר.
לעניין המשחק חוץ, היו רגעים והיו רגעים כמו כל משחק מולם. גם בדרייב אין היו שומעים אותם טוב טוב. דקות אחרונות לא שמעו אותם בכלל והם השתתקו לגמרי ברמה שלא שמעתי את התוף שלהם אפילו. יש מצב הם נחנקו כמו הקבוצה שלהם. דווקא בארנה הם בדרך כלל מתקשים כי זה אולם גדול והקהל מפוזר ולא מרוכז ביציע חוץ כמו פה.
אם האווירה מפריעה לאולטראס הם מוזמנים להתכבד ולהגיע יחד עם פשוטי העם למשחקים. אחרי שני הפסדים שם כולם קפצו כמה אי אפשר לנצח בלעדיהם והנה ניצחנו בלעדיהם את מכבי, חולון וים במשחק צמוד הכל בסדר.
אם רוצים להשוות את זה למשחק הראשון מולם ביד אליהו אז בכלל אין על מה לדבר וכמה שאתמול היה הרבה יותר טוב. מי שחושב שיקום ברגע גוש עידוד משמעותי במקום האולטראס אז הוא חי בסרט. הדבר היחיד שחשוב זה פשוט להמשיך לעודד וגם אם זה ייקח קצת זמן בסוף יהיה עידוד משמעותי לאורך דקות ארוכות יותר.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
שכולם יתנו מעצמם קצת יותר מבחינת עידוד ויהיה בסדר
נערך לאחרונה על ידי ואן גוך ב 24 מאי 2025, 08:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
קשה מאוד היה מבחינת העידוד ועדיין היו רגעים טובים.
הבעיה זה לא הגוש שנוצר שבאמת משתדלים, זה בעיקר שאר הקהל שמצטרף רק במומנטום וזה שלוקח זמן לשמוע מה שרים ואין סנכרון.
כדורסל- פשוט עצוב שהגענו לרגעי השיא של העונה עם בקושי 5 זרים ובלי רכז מוביל!
שמתוך ה-5 2 לא מורגשים- וויינריט לא תורם כמעט בשום אספקט ובינגהאם חוץ מ-2 בלוקים לא ככ תרם.
חבל, אתמול בר שיחק 30 דק לא יודע כמה הוא יחזיק.
הבעיה זה לא הגוש שנוצר שבאמת משתדלים, זה בעיקר שאר הקהל שמצטרף רק במומנטום וזה שלוקח זמן לשמוע מה שרים ואין סנכרון.
שמתוך ה-5 2 לא מורגשים- וויינריט לא תורם כמעט בשום אספקט ובינגהאם חוץ מ-2 בלוקים לא ככ תרם.
-
- קיבל.ה 981 לייקים
כל עוד אותו גוש מעודד, שאין לי שום מילה רעה עליו, הם באמת עושים הכל, יישב למטה, יהיה קשה מאוד לשמוע אותם ואת התופים. גם כשלא שמעו את הקהל של ירושלים את התופים שלהם שמעו היטב בגלל שהם תלויים בגובה ביציע ולא נמוך באולם.ואן גוך כתב: ↑24 מאי 2025, 08:49 קשה מאוד היה מבחינת העידוד ועדיין היו רגעים טובים.
וויינריט לא תורם כמעט בשום אספקט ובינגהאם חוץ מ-2 בלוקים לא ככ תרם.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1859 לייקים
מי שצפה במסיבת העיתונאים בסיום המשחק יכול להבין למה רגלנד לא נרשם.
העיתונאים שאלו את פוסטר על מהלכי ההתקפה.ואז איטודיס התערב,ושאל אותם.
למה אתם שואלים אותו רק על ההתקפה.הרי ההגנה לא פחות חשובה.ואז נתן הסבר שבזכות ההגנה פוסטר שיחק את כל הרבע האחרון.וגם ציין איך פלטין שלא קלע אף נקודה הוא נתן לו לשחק כל כך הרבה זמן.
למה אתם שואלים אותו רק על ההתקפה.הרי ההגנה לא פחות חשובה.ואז נתן הסבר שבזכות ההגנה פוסטר שיחק את כל הרבע האחרון.וגם ציין איך פלטין שלא קלע אף נקודה הוא נתן לו לשחק כל כך הרבה זמן.
לא צריך את מסיבת העיתונאים, זה ברור כשמש וכתבתי את זה מספר פעמים - הוא לא שומר מספיק טוב וגם פיזית הוא קטן מדי וכשמצרפים את זה שגם למוטלי יש בעיות קשות בטיפולי פיק אנד רול והגנת החילופים שאנחנו עושים -זה קטלני . מה שכן באמת אין ריכוזNati כתב: ↑24 מאי 2025, 10:01 מי שצפה במסיבת העיתונאים בסיום המשחק יכול להבין למה רגלנד לא נרשם.
כל התוכנית ההגנתית שלנו זה להקשות על הרפר - זה המפתח לעצור אותם , מי שיחסית הצליח זה עוז וגם פלטין ברבע האחרון
פוסטר צריך לשחק יותר דקות
להחליף את 6 השורות הראשונות באולמות 2-3 ביציע עמידה לא מסומן יעשה פלאים לאווירהמילפורד כתב: ↑24 מאי 2025, 07:30גם היו הרבה יותר ילדים…
יש להם מיקום מרכזי מדי, השקט שלהם מדבק
ולא מדבר על זה שחלק גדול מהמשחקים חצי מהמקומות האלו ריקים בכלל
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
עמידה אני בסדר, לא מסומן , פחות.
בוא נתפשר על עמידה מסומן.
בוא נתפשר על עמידה מסומן.
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
כששאלו את מנויי אולם 1-4 לפני המעבר ליד אליהו אם הם רוצים עמידה מסומן או לא מסומן, שני שלישים הצביעו לטובת עמידה לא מסומן
-
- קיבל.ה 314 לייקים
לא יודע על מה אתם מדברים, משחק חוץ ב100 אחוז.
מרגיש כמו שקבוצות אחרות הרגישו כנראה בשנים עברו כשאנחנו התארחנו אצלם
מרגיש כמו שקבוצות אחרות הרגישו כנראה בשנים עברו כשאנחנו התארחנו אצלם
-
- קיבל.ה 6028 לייקים