רבע גמר מול גלבוע
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
קבוקלו צפויי לחזור נגד ירושלים, בלי ים זה כמובן לא יהיה קל ועדיין מקווה שיוכל לשחק מבלי שזה יסכן אותו (וזה כנראה יסכן אותו ) , צופה סדרה קשה וצמודה אבל אין לי ספק שאפשר לעשות את זה
-
- קיבל.ה 765 לייקים
מה לוקחים מהסדרה?
א. נעם יעקב הוא לא הפתרון בהעדרו של מדר. הוא לא נתן אפילו מספר דקות טובות. איטודיס פתח איתו בכל משחק אבל קלע מיד לפיגור גדול
ב. הצבע אצלנו די פרוץ. אני לא מתלהב מהתוצאה הסופית או מהסטטיסטיקה הסופית. מסתכל על המומנטום ורואים שהם עלו ל 12 הפרש מריבאונד שערוריתי בהגנה אצלנו. אם ים או מכבי יעלו ליתרון כזה, ללא רכז מוביל לא נחזור.
נ. האם איטודיס מכין את בלייקני כרכז נוסף?
א. נעם יעקב הוא לא הפתרון בהעדרו של מדר. הוא לא נתן אפילו מספר דקות טובות. איטודיס פתח איתו בכל משחק אבל קלע מיד לפיגור גדול
ב. הצבע אצלנו די פרוץ. אני לא מתלהב מהתוצאה הסופית או מהסטטיסטיקה הסופית. מסתכל על המומנטום ורואים שהם עלו ל 12 הפרש מריבאונד שערוריתי בהגנה אצלנו. אם ים או מכבי יעלו ליתרון כזה, ללא רכז מוביל לא נחזור.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רווי
- קיבל.ה 764 לייקים
נועם פשוט לא צריך לפתוח תמשחק כרכז אלא להכנס שהמשחק רץ. אפשר שבר יחלטר שם כמה דקות ואפשר שירשמו את רנגלד פשוט.אדום ותיק כתב: ↑10 מאי 2025, 08:50 מה לוקחים מהסדרה?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1435 לייקים
לי צורם הזלזול בישראלים שלנו בכלל, ובר ובתומר בפרט.
אני בטוח שהם מספיק טובים כדי להתמודד על השחקנים של ירושלים.
הסדרה הזו תיפול ותקום על יכולת הקלעים של שתי הקבוצות. מתפלל שבלייקני יופיע בזון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הסדרה הזו תיפול ותקום על יכולת הקלעים של שתי הקבוצות. מתפלל שבלייקני יופיע בזון.
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 10 מאי 2025, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1633 לייקים
יש את פריטיוי לא?פרימו לוי כתב:עונה שעברה בפלייאוף זה עבד לי, ימח שמם. כנראה שינו את זה. למרות שאיך הם יכולים לדעת שאני לא פשוט נמצא החודש בחו״ל או משהו ובא לי לראות את הפלייאוף. בכלל מה הקטע הזה שאין דרך חוקית בתשלום לצפות במשחקים בפלאפוןM-26-7 כתב: ↑09 מאי 2025, 17:33כן בדיוק בגלל שכרטיס האשראי שלך ישראליפרימו לוי כתב: ↑09 מאי 2025, 17:29 סליחה על ההודעה הטכנית הזאת באשכול משחק אבל מישהו מבין בvpn? כל אתרי השידורים הטובים לא עובדים נראה לי שהפילו אותם, ולא הצלחתי לראות את המשחק, נרשמתי שוב לwinnerleague tv ככה הייתי עושה פעם, ואז משתמש בvpn, אבל הפעם אחרי ששילמתי זה המשיך לכתוב לי unavailable in your country למרות שהשתמשתי בvpn (ניסיתי משהו חינמי שנקרא proton tv וניסיתי להתחבר מכמה שרתים שונים)
מישהו יודע על זה משהו? יכול להיות שבגלל שהכתובת שלי לחיוב בישראל זה לא נתן לי?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1633 לייקים
זה שאתה בטוח לא הופך אותם לכאלה.Asafasraf כתב:לי צורם הזלזול בישראלים שלנו בכלל, וביפ ובתוצא בפרט.
וזה לא זלזול. זו פשוט ראיה מפוכחת של המציאות והיא מבוססת גם על ניסיון העבר וגם על הבנה של הספורט הזה שנקרא כדורסל.
הלואי שיפתיעו אותנו כמו שבלייקני הפתיע אותנו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1116 לייקים
בשביל לצפות בווינר טיוי בחול אתה צריך לסגור את ה vpn, לא לפתוח אותו