רמי כהן - תתפטר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Nati כתב:רמי אני אשתדל לשכוח את החצי שנה האחרונה.
אזכור רק את ה15 שנים שהובלת אותנו מהביוב לפנטהאוז.
יש עוד הרבה שעשו לא פחות ממנו ועליהם בכלל לא מדברים. יונתן לרנר, נועה סקלי, וכמובן האגדה אורי שלף זצ"ל.
רמי כבר כמה שנים האכיל את הנמר האלים הקרוי האולטראס, עד שהוא טרף אותו לגמרי
XM
קיבל.ה  62 לייקים

ranjef כתב: 22 דצמבר 2024, 20:48
Nati כתב:רמי אני אשתדל לשכוח את החצי שנה האחרונה.
יש עוד הרבה שעשו לא פחות ממנו ועליהם בכלל לא מדברים. יונתן לרנר, נועה סקלי, וכמובן האגדה אורי שלף זצ"ל.
רמי כבר כמה שנים האכיל את הנמר האלים הקרוי האולטראס, עד שהוא טרף אותו לגמרי
שחור :heart: :heart: :heart:
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

Nati כתב: 22 דצמבר 2024, 20:35 רמי אני אשתדל לשכוח את החצי שנה האחרונה.
באולם הביתי שלנו (שיבנה בעזרת עופר) כשיתלו חולצות של גדולי שחקנינו בתקרת האולם, אני מקווה שתוצג שם גם חולצה אדומה עם השם של רמי כהן, כמי שהוציל את הקבוצה מחורבות אוסישקין ועד הלום.! (כן, למרות התנגדותי לדרך ולמהלכים בתקופה האחרונה).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

Niro כתב: 22 דצמבר 2024, 19:12 אחלה רמי. גם אם היו טעויות בדרך לי אין ספק שהכל נעשה מאהבת הפועל, והוא איש יקר וחשוב בהיסטוריה של הפועל.
לצערי הוא לא השכיל להבין שאחרי עשרות שנים של דשדוש וכשלונות, הרוב המוחלט (כולל אותי) של הקהל מוכן לעלות על רכבת החלומות של עופר, גם אם יש סיכוי שנתרסק בסוף.
בגדול, זו תמצית העניין.
עופר רוצה להסתכן ולקחת את כל המועדון להרפתקאה כלכלית, רמי והעמותה מנסים להיות ה"מבוגרים האחראיים" ומנסים למנוע מצב שבעתיד נישאר בלי כסף, בלי תארים וגם בלי אולם שלנו. על ההתנהלות ביניהם וקמפייני ההשפעה מגיע לשני הצדדים ציון נכשל.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

רועי גווארה כתב: 22 דצמבר 2024, 21:17
Niro כתב: 22 דצמבר 2024, 19:12 אחלה רמי. גם אם היו טעויות בדרך לי אין ספק שהכל נעשה מאהבת הפועל, והוא איש יקר וחשוב בהיסטוריה של הפועל.
לצערי הוא לא השכיל להבין שאחרי עשרות שנים של דשדוש וכשלונות, הרוב המוחלט (כולל אותי) של הקהל מוכן לעלות על רכבת החלומות של עופר, גם אם יש סיכוי שנתרסק בסוף.
בגדול, זו תמצית העניין.
עופר רוצה להסתכן ולקחת את כל המועדון להרפתקאה כלכלית, רמי והעמותה מנסים להיות ה"מבוגרים האחראיים" ומנסים למנוע מצב שבעתיד נישאר בלי כסף, בלי תארים וגם בלי אולם שלנו. על ההתנהלות ביניהם וקמפייני ההשפעה מגיע לשני הצדדים ציון נכשל.
כל מה שכתבת לא נכון.
1- עופר רוצה להסתכן- לא נכון.במה הוא מסתכן?
2- לקחת את המועדון להרפתקאה כלכלית- לא נכון.הוא שם את כל הכסף מכיסו הפרטי.
3- רמי והעמותה מנסים להיות המבוגרים האחראים- זה כבר ברמת הבדיחה.
4- מנסים למנוע מצב שנשאר בעתיד בלי כסף- לא נכון.
עופר שם כסף.הם רוצים- שיביאו כסף מהבית.
בלי תארים- למה איזה תארים יש לך היום?
בלי אולם ביתי- אם בסוף השיפוץ או הבנייה לא יצאו לפועל,תמיד תוכל לחזור לדרייב אין
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בגדול, זו תמצית העניין.
לרצות להצליח זה הרפתקאה כלכלית ? הפוך , כרגע אם עופר עוזב אתה בלי כסף
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

בגדול, זו תמצית העניין.
אתה אחד האוהדים החכמים והטובים של הפועל . לא מתאים לך לדבר שטויות .
מבחינה כלכלית עופר הוא אימפריה ומשלם טוב ובזמן .
העמותה כל שנה עושה מינוס כמעט 2 מליון ש״ח , אתה באמת משווה את ההרפתקאות הכלכליות אחת לשניה ?
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

חוזים לשחקנים במיליונים זה סיכון כי הם מגדילים את הנטל הכלכלי על המועדון שנים קדימה ויכולים להביא לתביעות ענק או לפחות סיכון המוניטין של המועדון. המוניטין הכלכלי של המועדון היה במצב די טוב עוד לפני עופר, למרות תקריות שליליות ספורות. עובדה שהצלחנו להביא גם שחקנים בפרופיל גבוה ובחוזים ראויים.

ההשקעה בשיפוץ האולם אכן נופלת על עופר אבל היא לא מגיעה בחלל ריק, אלא מתוך שאיפה משותפת של כולם שלהפועל יהיה אולם ראוי משלה והכנסות טבעיות גבוהות כדי להתקרב להיות ארגון בר-קיימא (self-sustainable) ועל הדרך לעמוד בתקנות הפייר-פליי. מהרגע שהשיפוץ עצמו מתחיל כבר אי אפשר לחזור לדרייב אין במקרה הצורך. האופציה של לעבור ליד אליהו באופן קבוע ופשוט לוותר על רעיון האולם משלנו עד שיקרה נס היא מבחינתי הגרועה ביותר לעתיד של המועדון וגם פשיטת רגל ערכית.

עופר הוא אימפריה אבל גם אם הכל היה עובר חלק בעניין האולם, אין לנו כקהילה שום הבטחה (וגם לא אמורה להיות) שביום שיקרה משהו והתמיכה שלו תצטמצם משמעותית או תיפסק, עדיין תהיה זכות קיום כלכלית למועדון. עם אולם משלנו, אפילו הדרייב אין הנוכחי, אנחנו בנקודת התחלה מחדש סבירה.

לא כתבתי כאן שום דבר בטובת ההתנהלות של העמותה, בוודאי לא ההתנהלות הכלכלית שלה. נראה לי שכל חברי הוועדים לאורך השנים יהיו הראשונים להודות כמה מקום לשיפור יש בתחום הזה.
נערך לאחרונה על ידי רועי גווארה ב 22 דצמבר 2024, 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רועי גווארה כתב: 22 דצמבר 2024, 22:21 חוזים לשחקנים במיליונים זה סיכון כי הם מגדילים את הנטל הכלכלי על המועדון שנים קדימה ויכולים להביא לתביעות ענק או לפחות סיכון המוניטין של המועדון. המוניטין הכלכלי של המועדון היה במצב די טוב עוד לפני עופר, למרות תקריות שליליות ספורות. עובדה שהצלחנו להביא גם שחקנים בפרופיל גבוה ובחוזים ראויים.

ההשקעה בשיפוץ האולם אכן נופלת על עופר אבל היא לא מגיעה בחלל ריק, אלא מתוך שאיפה משותפת של כולם שלהפועל יהיה אולם ראוי משלה והכנסות טבעיות גבוהות כדי להתקרב להיות ארגון בר-קיימא (self-sustainable) ועל הדרך לעמוד בתקנות הפייר-פליי. מהרגע שהשיפוץ עצמו מתחיל כבר אי אפשר לחזור לדרייב אין במקרה הצורך. האופציה של לעבור ליד אליהו באופן קבוע ופשוט לוותר על רעיון האולם משלנו עד שיקרה נס הוא מבחינתי הגרוע ביותר לעתיד של המועדון וגם פשיטת רגל ערכית.

עופר הוא אימפריה אבל גם אם הכל היה עובר חלק בעניין האולם, אין לנו כקהילה שום הבטחה (וגם לא אמורה להיות) שביום שיקרה משהו והתמיכה שלו תצטמצם משמעותית או תיפסק, עדיין תהיה זכות קיום כלכלית למועדון. עם אולם משלנו, אפילו הדרייב אין הנוכחי, אנחנו בנקודת התחלה מחדש סבירה.

לא כתבתי כאן שום דבר בטובת ההתנהלות של העמותה, בוודאי לא ההתנהלות הכלכלית שלהם. נראה לי שכל חברי הוועדים לאורך השנים יהיו הראשונים להודות כמה מקום לשיפור יש בתחום הזה.
אם יתחיל שיפוץ של הדרייב-אין הוא גם יסתיים.
אין סיכוי שהעירייה תשאיר שם פיל לבן
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

Mic_red כתב: 22 דצמבר 2024, 18:16
ההוא מפעם כתב: 22 דצמבר 2024, 18:12 למעשה עופר הביא את המצב לסוג של משפט שלמה.
העובדה שרמי הלך והתפטר מראה מי מהם יותר אוהב ומחויב לקבוצה
:rofl:

אחד נותן עשרות מיליונים לקבוצה
והשני מונע הצבעה מחברי עמותה
דמגוגיה עובדת לשני הצדדים אפשר בקלות להגיד
שאחד אוהד הפועל מלידה שהקדיש למועדון 17 שנה מחייו ומאוד מאוד מודאג מהאין דרך של עופר והעתיד של הקבוצה.
השני אוהד מכבי שמסיבות שלו החליט לרכוש את הפועל ולהשקיע בה כסף רב עם זאת ברור שהאגו שלו והאינטרסים שלו באם הרבה לפני הקבוצה.

ותרשה לי עוד הערה העולם הוא לא רק שחור ולבן, גם אם נראה שעופר עדיף בהרבה בגלל הכסף
צריך גם להקשיב לרמי שמכיר הרבה יותר לעומק את הדברים, לא חכם לזלזל כל כך.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

בני12 כתב: 22 דצמבר 2024, 22:23
רועי גווארה כתב: 22 דצמבר 2024, 22:21 חוזים לשחקנים במיליונים זה סיכון כי הם מגדילים את הנטל הכלכלי על המועדון שנים קדימה ויכולים להביא לתביעות ענק או לפחות סיכון המוניטין של המועדון. המוניטין הכלכלי של המועדון היה במצב די טוב עוד לפני עופר, למרות תקריות שליליות ספורות. עובדה שהצלחנו להביא גם שחקנים בפרופיל גבוה ובחוזים ראויים.

ההשקעה בשיפוץ האולם אכן נופלת על עופר אבל היא לא מגיעה בחלל ריק, אלא מתוך שאיפה משותפת של כולם שלהפועל יהיה אולם ראוי משלה והכנסות טבעיות גבוהות כדי להתקרב להיות ארגון בר-קיימא (self-sustainable) ועל הדרך לעמוד בתקנות הפייר-פליי. מהרגע שהשיפוץ עצמו מתחיל כבר אי אפשר לחזור לדרייב אין במקרה הצורך. האופציה של לעבור ליד אליהו באופן קבוע ופשוט לוותר על רעיון האולם משלנו עד שיקרה נס הוא מבחינתי הגרוע ביותר לעתיד של המועדון וגם פשיטת רגל ערכית.

לא כתבתי כאן שום דבר בטובת ההתנהלות של העמותה, בוודאי לא ההתנהלות הכלכלית שלהם. נראה לי שכל חברי הוועדים לאורך השנים יהיו הראשונים להודות כמה מקום לשיפור יש בתחום הזה.
אם יתחיל שיפוץ של הדרייב-אין הוא גם יסתיים.
אין סיכוי שהעירייה תשאיר שם פיל לבן
מדהים אותי אנשים שמקדישים שעות לדיון ולא טרחו לקרוא את הבסיס לדיון.
עופר לא יהיה קשור כלל לבנייה, עופר יביא את התוכניות עפ"י התוכניות העירייה תקבע עלויות אותן עופר ישלם מראש.
הבנייה עצמה על העירייה ( בכסף של עופר + 50 מיליון של העירייה) הייתרון היחיד שהגרעון ותמיד יש גרעון יהיה על העירייה החסרון שאם העירייה לא תקבע מחיר ריאלי של 400-500 מיליון שקל לשיפוץ כנ' נגיע לבג"ץ ( כספי ציבור וגו')
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

ההשקעה בשיפוץ האולם אכן נופלת על עופר אבל היא לא מגיעה בחלל ריק, אלא מתוך שאיפה משותפת של כולם שלהפועל יהיה אולם ראוי משלה והכנסות טבעיות גבוהות כדי להתקרב להיות ארגון בר-קיימא (self-sustainable) ועל הדרך לעמוד בתקנות הפייר-פליי. מהרגע שהשיפוץ עצמו מתחיל כבר אי אפשר לחזור לדרייב אין במקרה הצורך. האופציה של לעבור ליד אליהו באופן קבוע ופשוט לוותר על רעיון האולם משלנו עד שיקרה נס היא מבחינתי הגרועה ביותר לעתיד של המועדון וגם פשיטת רגל ערכית.

לא כתבתי כאן שום דבר בטובת ההתנהלות של העמותה, בוודאי לא ההתנהלות הכלכלית שלה. נראה לי שכל חברי הוועדים לאורך השנים יהיו הראשונים להודות כמה מקום לשיפור יש בתחום הזה.
1. לגבי האולם זה עופר
2. לגבי החתמת שחקנים יקרים , אכן ישנם שחקנים בהפועל שלא תמצא מי שישלהם להם אפילו 70 אחוז שכר גם אם תקח בחשבון רווח מהמכירה שלהם - כמו ווינרייט , ים ,תומר ובינגהאם שמרווחים לא פרופורציונלי לאיכות שלהם - מצד שני ישנם שחקנים שאפשר גם להרוויח עליהם כמו מוטלי .
לגבי המשכורות לא לשכוח שהפועל היא קבוצה קטנה ביורוקאפ וצריכה למשוך שחקנים אליה ועוד העובדה של המלחמה (שזה לבד מעלה לפחות 100 אלף שכר )

לסיכום אני לא רואה את עופר משאיר כאן ספינה טובעת ובורח מבלי לשלם לשחקנים הללו גם כי הוא אדם ישר וגם כי זה יעשה לו נזק ושם רע בעסקים ,
הרי הוא יכול למכור שחקנים בלי סוף אז בשביל כמה שחקנים (שזה גג 5 ) שיהיה קשה למצוא להם קבוצה עם החוזה היקר שלהם שזה פער של 200 אלף לשנה שנתיים לשחקן אני לא רואה אותו עושה לעצמו נזק תדמיתי ולא משלם מדובר בפחות מ2 מליון דולר במקסימום שזה כסף קטן בשבילו
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

אתה עוד חי ומנהל דיון על מה יקרה אם עופר יעזוב מחר ? גם עכשיו שברור שהוא נשאר ?
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

רמי הוא איש עם נסיון ניהולי. שתמך בהגעתו של ינאי מה חשב? שמשקיע בסדר גודל שלו ישתף את עמותה בכל החלטה ויתחשב בכל העמדות של קבוצת אוהדים?
הספורט הישראלי מלא בסיפורים של של משקיעים "כבדים" שבאו, שפכו כסף ועזבו. גם בכדורסל וגם בכדורגל.
לא קורה כאן משהו בלתי צפוי עם ינאי.
מי שמפתיע בתמימותו זה רמי כהן. ינאי עושה מה שמצופה ממנו.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 22 דצמבר 2024, 22:48 רמי הוא איש עם נסיון ניהולי. שתמך בהגעתו של ינאי מה חשב? שמשקיע בסדר גודל שלו ישתף את עמותה בכל החלטה ויתחשב בכל העמדות של קבוצת אוהדים?
הספורט הישראלי מלא בסיפורים של של משקיעים "כבדים" שבאו, שפכו כסף ועזבו. גם בכדורסל וגם בכדורגל.
לא קורה כאן משהו בלתי צפוי עם ינאי.
מי שמפתיע בתמימותו זה רמי כהן. ינאי עושה מה שמצופה ממנו.
רמי חשב שעופר ישים כסף והוא ינהל אותו כמו שהוא היה רגיל עם רפופורט וזידנברג
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אדום ותיק כתב:
Nati כתב: 22 דצמבר 2024, 20:35 רמי אני אשתדל לשכוח את החצי שנה האחרונה.
באולם הביתי שלנו (שיבנה בעזרת עופר) כשיתלו חולצות של גדולי שחקנינו בתקרת האולם, אני מקווה שתוצג שם גם חולצה אדומה עם השם של רמי כהן, כמי שהוציל את הקבוצה מחורבות אוסישקין ועד הלום.! (כן, למרות התנגדותי לדרך ולמהלכים בתקופה האחרונה).
נו באמת
אלמלא הבלאגן הציבורי וזעם האוהדים שממנו הוא פחד ונבהל - האיש היה מוביל את הפועל לכינוס נכסים ופירוק

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

ההוא מפעם כתב:
Mic_red כתב: 22 דצמבר 2024, 18:16
ההוא מפעם כתב: 22 דצמבר 2024, 18:12 למעשה עופר הביא את המצב לסוג של משפט שלמה.
העובדה שרמי הלך והתפטר מראה מי מהם יותר אוהב ומחויב לקבוצה
:rofl:

אחד נותן עשרות מיליונים לקבוצה
והשני מונע הצבעה מחברי עמותה
דמגוגיה עובדת לשני הצדדים אפשר בקלות להגיד
שאחד אוהד הפועל מלידה שהקדיש למועדון 17 שנה מחייו ומאוד מאוד מודאג מהאין דרך של עופר והעתיד של הקבוצה.
השני אוהד מכבי שמסיבות שלו החליט לרכוש את הפועל ולהשקיע בה כסף רב עם זאת ברור שהאגו שלו והאינטרסים שלו באם הרבה לפני הקבוצה.

ותרשה לי עוד הערה העולם הוא לא רק שחור ולבן, גם אם נראה שעופר עדיף בהרבה בגלל הכסף
צריך גם להקשיב לרמי שמכיר הרבה יותר לעומק את הדברים, לא חכם לזלזל כל כך.
אז עכשיו שגמרת עם ספרא,הגעת לעופר?
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

רק הפועל כתב: 22 דצמבר 2024, 21:55
בגדול, זו תמצית העניין.
לרצות להצליח זה הרפתקאה כלכלית ? הפוך , כרגע אם עופר עוזב אתה בלי כסף
אני כבר יומיים שומע שאם עופר עוזב כל השחקנים נמכרים ליריבות (באמצע עונה), הקבוצה הולכת לפירוק והמועדון מת. עופר אומר במפורש כבר יומיים שאין לו בעיה לעשות את זה. אז עכשיו אין פה הרפתקה כלכלית?

הבחור שציטטת צודק בכל מילה. עופר יכול בכל רגע מעתה ועד שלמועדון יהיה אולם משלו (אם וכאשר) לפרק את המועדון לרסיסים. מי שסומך על עופר במאה אחוז זה לא אמור להדאיג אותו, אבל זו האמת האובייקטיבית.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

מגיע תכף ליציע העיתונות לדבר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

רז זהבי - שונא עופר ינאי
יארח היום את רמי ביציע העיתונות בערוץ רקנטי

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רמי
מקווה שלא תהרוס אצל הזבל מחדרה את המורשת שלך.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

Nati כתב: 22 דצמבר 2024, 23:46 רמי
מי שהולך להתראיין אצל הטינופת הזה יודע בדיוק לשם מה הגיע ומה הוא ייקבל.
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

יהלום14אדום כתב:
ברור
לכן בקשתי ממנו,שלא
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Nati כתב: 22 דצמבר 2024, 23:49
יהלום14אדום כתב:
ברור
לכן בקשתי ממנו,שלא
הוא הולך בשביל לטנף כמו שהוא כבר עשה הערב בואן
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
יהלום14אדום כתב: מי שהולך להתראיין אצל הטינופת הזה יודע בדיוק לשם מה הגיע ומה הוא ייקבל.
ברור
לכן בקשתי ממנו,שלא
אשכרה יצא בסוף מטומטם
יכל להשאר עם עופר,לנהל את הפועל ולהגיע להישגים שכל החיים שלו חלם עליהם.
עכשיו ייזכר אצל הרבה אוהדים כאחת השנואים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Nati כתב: 22 דצמבר 2024, 23:53
בני12 כתב:
ברור
לכן בקשתי ממנו,שלא
אשכרה יצא בסוף מטומטם
יכל להשאר עם עופר,לנהל את הפועל ולהגיע להישגים שכל החיים שלו חלם עליהם.
עכשיו ייזכר אצל הרבה אוהדים כאחת השנואים.
ואוו, לגמרי.
צדק מי שאמר לפני המון שנים שהאגו מוביל את הבנאדם.
רמי כהן מוכן לקחת את הפועל שאולה, העיקר לא לשתף פעולה עם מישהו שעלול לקחת לו מהקרדיט.

פשוט פסיכי.

לא להאמין איך מוח האדם עובר לפעמים.
יחד, רק יחד! :heart:
HAPOEL_SHELI
קיבל.ה  14 לייקים

אולי די עם "האולם משלנו" הזה? אין פה שום דבר שלנו ולא יהיה, אנחנו לא בנבא ועופר זה לא סטיב באלמר. הדרייב אין הוא אולם עירייה ויהיה אולם עירייה. בדיוק כמו יד אליהו. ההבדל מיד אליהו ומי שכרגע משחקת שם לבד הוא שאנחנו לא נקבל בשחיתות בחינם את הזכויות על תאי הצפיה ושאר זכויות והנחות ששמורות למושחתים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

זהבי הזה חתיכת דרעק עלק "למה אתה מרים ידיים "
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הזבל בכוח מכניס לו מילים לפה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

רמי לנצח נצחים ישאר מציל הפועל, בין הסיבות הבודדות לכך שיש לנו היום קבוצת כדורסל ושאנחנו בכלל במצב שמישהו כמו עופר ינאי רוצה לשפוך עלינו הרים של כסף.

יחד עם זאת, ואני אומר את זה בצער רב, ההתנהלות שלו בחודשים האחרונים היא שערורייה ואני לא קונה את זה ש"הלב שלו היה במקום הנכון" או שהוא עשה הכל מאהבת הפועל. היו מעורבות כאן כמויות מסחריות של אגו ומאבקי שליטה שהביאו אותו למעול במנדט שהוא קיבל מחברי העמותה.
לפעולות שלו היה (ועדיין יש) פוטנציאל הרסני ואלו לא סתם טעויות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

HAPOEL_SHELI כתב: 22 דצמבר 2024, 23:58 אולי די עם "האולם משלנו" הזה? אין פה שום דבר שלנו ולא יהיה, אנחנו לא בנבא ועופר זה לא סטיב באלמר. הדרייב אין הוא אולם עירייה ויהיה אולם עירייה. בדיוק כמו יד אליהו. ההבדל מיד אליהו ומי שכרגע משחקת שם לבד הוא שאנחנו לא נקבל בשחיתות בחינם את הזכויות על תאי הצפיה ושאר זכויות והנחות ששמורות למושחתים.
כשהוא אומר משלנו הוא לא חושב עלינו אלא רק על עצמו והאליטה הקטנה שהוא יצר לעצמו.
החודש האחרון הוכיח את זה ביתר שאת.

את רמי כהן (כבר) לא מעניינת הפועל. שהפועל תמות ובלבד שלא יקחו לו מהקרדיט.
יחד, רק יחד! :heart:
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

נהנים מהראיון?
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

רק לקראת הסוף שאלו כמה שאלות רציניות רוב הראיון מנסים לדחוף לו לפה כותרות
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

למה הוא הגיע לשם?
גם כשהוא מנסה להציג את הצד שלו, השאלות הן:
אתה מצטער שהבאת את עופר או לא?
אתה פגוע או לא? תענה לי!!!
גנבו את הקבוצה או לא?
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

הלך המומנטום כתב: 23 דצמבר 2024, 00:14 למה הוא הגיע לשם?
גם כשהוא מנסה להציג את הצד שלו, השאלות הן:
אתה מצטער שהבאת את עופר או לא?
אתה פגוע או לא? תענה לי!!!
גנבו את הקבוצה או לא?
אמר משהו מיוחד?
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

לפחות הוא הבין שרוב הקהל רוצה את עופר ורוצה שרמי יזוז הצידה.
מה שהוא לא הבין שאף אחד לא עשה נגדו מכונת רעל, זה סחף של אוהדים שכאובים את המצב.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לפחות הוא לא הכחיש שני דברים:
1. שרוב הקהל נגדו
2. שהאולטראס ניהלו אותו
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

דיבר יפה למרות שניסו כל הריאיון להכניס לו מילים לפה.

אני אישית מאמין לו, ולדעתי ההאשמות כלפיו שהמניע שלו זה אגו ו"הזיזו לו את הגבינה" הם בזויים.
HAPOEL_SHELI
קיבל.ה  14 לייקים

Shacham כתב: 23 דצמבר 2024, 00:28 דיבר יפה למרות שניסו כל הריאיון להכניס לו מילים לפה.

אני אישית מאמין לו, ולדעתי ההאשמות כלפיו שהמניע שלו זה אגו ו"הזיזו לו את הגבינה" הם בזויים.
היה יכול לשמר את כל הקרדיט שצבר אם פשוט היה עושה את מה שהיה חייב לעשות. לא למנוע מחברי העמותה את האמת על המתרחש, לא למנוע מחברי העמותה להצביע כראות עיניהם (איזו התנשאות ופטרוניות... ידע שלא יצביעו כמו שהוא רוצה, אז הוא "מציל אותנו מעצמנו" ומונע הצבעה), לא ללכת נגד חוקי העמותה עצמה כשחברים בה דרשו כינוס אסיפה, ולומר אמת במצע הבחירות האחרון שלו.
הוא בחר לצאת למלחמה והפסיד בה, חבל מאוד.

אישית אני מקווה שבעוד כמה חודשים נזכור כולנו בעיקר את הטוב שעשה רמי ולא את הרע, נזכור שכל מה שנעשה התרחש במסגרת הזמן בה כולנו מעורערים נפשית בגלל המתרחש במדינה ומאה חטופינו, שרובינו נסלח לו, ושאם ירצה, יחזור לתפקיד בהפועל, תחת עופר או תחת ספרא.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

דיבר הרבה על העובדה שרוצה לטובת המועדון.
א. יכל לסיים את זה בצורה יותר יפה אם היה דואג להצבעה בתנאים שמכסים גם את העמותה ובכך גם האינטרסים של האוהדים.
ב. החטא הגדול ביותר הוא שלא הועבר מידע לאוהדים בצורה שהיא לא ריב בתקשורת / רשתות חברתיות. את המידע והצעדים שהיה צריך לעשות בסעיף א׳ הוא היה צריך להעביר באסיפה.
שליחת תגובה