מחזור 20: הפועל-נוף הגליל. 27.01 19:00 בלומפילד
פשוט שהפועל יגישו נגד האוהדים תביעה על סך 200 אלף שקל, מניסיון עבר הם אחר כך פותחים שביתת רעב, בוכים, מתנצלים ואפילו משנים דעות פוליטיות.
נקבל הורדת נקודות . המועדון כן יכול להתמודד עם זה , הוא יכול לקבוע שנכנסים לשער 5 רק עם מנוי ותעודה מזהה
אבל ברור ששום דבר כזה לא יקרה .
אבל ברור ששום דבר כזה לא יקרה .
-
- קיבל.ה 545 לייקים
יש רק צד אחד למטבע.ראצ'וניצה כתב:והינה פסטיבל מסכנות לשוער המסריח הזה מתחיל בעוד דקה
כאילו שיש רק צד אחד למטבע
השוער הזה לא נכנס ליציע אוהדים.
לא זרק מצתים , גולות וכוסות שתיה על אוהדים.
הוא גם לא ירק על אוהדים.
אז כן, יש רק צד אחד.
לשוער הזה יש זכות לבזבז זמן משחק. לעשות הצגות שהוא נפצע. יש לו זכות לחייך ולעשות פרצופים. כן, יש לו הזכות הזו. והיחיד שרשאי להעניש אותו הוא שופט המשחק, באמצעות אזהרות או שליפת כרטיסים. וזה נתון אך ורק לשיקול דעתו של השופט. אלה הם כללי המשחק, תרתי משמע. ואני כאוהד הקבוצה היריבה שלו רשאי להתעצבן ולכעוס ולהרגיש מתוסכל מזה. וככה הרגשתי ברוב דקות המשחק הקודם בבלומפילד נגד רמת השרון עם אותו שוער. אבל ברגע שהבחנתי בחפצים שנזרקים אילו, עוד במשחק נגד רמת השרון, אז היה ברור כשמש שנחצה קו אדום. דבר שאסור שיתקיים. אלימות לכל דבר ועניין. עבירה פלילית לכל דבר ועניין. כבר ברגע שנזרקים חפצים על שחקן, מצב שמסכן את אותו שחקן (גם אם חפצים שלא עלולים לגרום לחבלה משמעותית), אז כבר אין ערך לספורטיביות וכבר אז ראוי שהשופט ישרוק לסיום המשחק. אני כל כך רוצה בהצלחת מועדון הפועל ת”א, אבל כשזה מגיע לאלימות, לחוליגניות, לוונדליזם, אז מבחינתי תם הטקס.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
חוץ מהעניין של ביזוי האירוע והאלימות לכשעצמה, כששוער מפחד לקבל חפצים קשיחים בראש ויורדים אליו פנים מול פנים בצורה מאיימת ח'ברה מהיציע הוא בטוח לא בפוקוס יש פה אלמנט של פגיעה בספורטיביות וזה צורם לי לא פחות מהעונש שנקבל. זה הכי עלוב שיש ומוציא את כל החשק לא עניין אותי ככ המשחק אחרי האירוע הזה.
גם המשרוקיות בכדורסל נועדות לבלבל את השחקנים ובכך להטות את המשחק, מועדון שככה מתנהלים משחקים מולו זה חתיכת מועדון מסריח ובזוי. לא רוצה להיות מועדון כזה
גם המשרוקיות בכדורסל נועדות לבלבל את השחקנים ובכך להטות את המשחק, מועדון שככה מתנהלים משחקים מולו זה חתיכת מועדון מסריח ובזוי. לא רוצה להיות מועדון כזה
רדיוס לבית"ר!
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
כלומר ילדים מתחת לגיל 16 לא יכולים להכנס למגרש, גם אם יש להם מנוי?
חובה לטפל בזה, יש כאן מכה קשה של אלימות ואסור להתעלם.
אבל מי שחשוב שיש מהלך קסם שאפשר לעשות שימנע את זה חי בסרט.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא חלאה, וראוי לקללות ושריקות בוז.
אבל לא שום דבר מעבר לקללות ושריקות ובוז. וברגע שזה חוצה את הגבול הזה, אז כן - הוא הקורבן כאן.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 102 לייקים
מה הצד השני של המטבע?
הוא בזבז זמן אז נלך לתקוף אותו?
איבדתם את זה.
שחקן במגרש, אוהד ביציע.
יש קו אדום, בוהק וזרחני בין שניהם.
זה הצד היחיד של המטבע.
לשחקן מותר לבזבז זמן בלי שחוליגנים יבואו לתקוף אותו. פה זה מתחיל ופה זה נגמר
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא שאני מסנגר על מה שקרה היום.Hapolo כתב: ↑28 ינואר 2025, 02:37 חוץ מהעניין של ביזוי האירוע והאלימות לכשעצמה, כששוער מפחד לקבל חפצים קשיחים בראש ויורדים אליו פנים מול פנים בצורה מאיימת ח'ברה מהיציע הוא בטוח לא בפוקוס יש פה אלמנט של פגיעה בספורטיביות וזה צורם לי לא פחות מהעונש שנקבל. זה הכי עלוב שיש ומוציא את כל החשק לא עניין אותי ככ המשחק אחרי האירוע הזה.
אבל בוא, השוער מפחד?
לפני שבועיים הוא היע בבלומפילד והדליק את הטיפשים האלה בכוונה.
היום מהרגע הראשון הוא בא לעשות בלגן.
אם הוא כל-כך פחד, יכל למנוע את זה. לא צריך להוסיף שמן למדורה בתוך הבית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 570 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
בוא הוא פשוט בזבז זמן ועשה הצגות וזה מה שהדליק אותם, זה קצת כמו להאשים אישה שהתלבשה חשוף.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:30לא שאני מסנגר על מה שקרה היום.Hapolo כתב: ↑28 ינואר 2025, 02:37 חוץ מהעניין של ביזוי האירוע והאלימות לכשעצמה, כששוער מפחד לקבל חפצים קשיחים בראש ויורדים אליו פנים מול פנים בצורה מאיימת ח'ברה מהיציע הוא בטוח לא בפוקוס יש פה אלמנט של פגיעה בספורטיביות וזה צורם לי לא פחות מהעונש שנקבל. זה הכי עלוב שיש ומוציא את כל החשק לא עניין אותי ככ המשחק אחרי האירוע הזה.
אבל בוא, השוער מפחד?
לקלל? חופשי כל השאר? ממש לא. מאיר כהן הגיע במשך שנים לבלומפילד וחוץ משריקות בוז קבועות אני לא זוכר שקרה משהו.
כן? כל זה על בזבוזי זמן?
שחקן לא צריך להתריס ולהתגרות בקהל ולהתנהג כמו אוהד, נקודה.
אותו שיט קרה היום עם דור תורג'מן שרץ לחגוג מול אוהדי חיפה וקיבל צהוב והרבה עליהום ואותו דבר זהבי שרץ לשער 5 אחרי גול
ששחקן ישאר שחקן
-
- קיבל.ה 58 לייקים
לא שזה משנה, אבל זרקו עליו דברים כבר מהדקה הראשונה, בזבוזי הזמן היו די זניחים לעומת מקרים קודמים. לא ראיתי אותו מתגרה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אם לא ראית אז אל תטרחן ותחפש דוגמאות מעולם האישה המוכה.Red_man כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:39בוא הוא פשוט בזבז זמן ועשה הצגות וזה מה שהדליק אותם, זה קצת כמו להאשים אישה שהתלבשה חשוף.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:30לא שאני מסנגר על מה שקרה היום.Hapolo כתב: ↑28 ינואר 2025, 02:37 חוץ מהעניין של ביזוי האירוע והאלימות לכשעצמה, כששוער מפחד לקבל חפצים קשיחים בראש ויורדים אליו פנים מול פנים בצורה מאיימת ח'ברה מהיציע הוא בטוח לא בפוקוס יש פה אלמנט של פגיעה בספורטיביות וזה צורם לי לא פחות מהעונש שנקבל. זה הכי עלוב שיש ומוציא את כל החשק לא עניין אותי ככ המשחק אחרי האירוע הזה.
אבל בוא, השוער מפחד?
לקלל? חופשי כל השאר? ממש לא. מאיר כהן הגיע במשך שנים לבלומפילד וחוץ משריקות בוז קבועות אני לא זוכר שקרה משהו.
הוא מסתובב לקהל עושה להם פרצופים, זורק מילים ומדליק אותם משחק שני ברציפות.
להסיר ממנו אחריות זה ברמה של גניבת דעת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אין לו שום אחריות.L.S כתב:
אם לא ראית אז אל תטרחן ותחפש דוגמאות מעולם האישה המוכה.
בפרמיירליג שחקן קבוצה אורחת מבקיע שער וחוגג סמוך לאוהדי הקבוצה הביתית. ולא נזרקים לעברו חפצים ולא פורצים לעברו אוהדים.
גם אוהדים מתגרים - עושים תנועות מגונות כלפי שחקנים/שופטים/אוהדי קבוצה יריבה.
כל זה נחשב למכוער ומעצבן. אבל זו לא חציית קו אדום פלילית.
להשליך חפצים אל עבר מישהו אחר במטרה לפגוע בו ובוודאי לפרוץ למגרש במטרה לתקוף/להתעמת איתו זו כבר אלימות ברף הפלילי. זה חציית קו אדום ששום התגרות, מעצבנת ככל שתהיה, לא יכולה להצדיק זאת, אפילו לא באופן חלקי. חד וחלק.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
פשוט טיפשות שתעלה לנו כנראה בלפחות נקודה אחת.
אני לא רואה סיבה שיהיה ניצחון טכני.
אני לא רואה סיבה שיהיה ניצחון טכני.
קשקוש.ראצ'וניצה כתב: כן? כל זה על בזבוזי זמן?
אותו שיט קרה היום עם דור תורג'מן שרץ לחגוג מול אוהדי חיפה וקיבל צהוב והרבה עליהום ואותו דבר זהבי שרץ לשער 5 אחרי גול
ששחקן ישאר שחקן
שחקן ואוהד אינם רשאים לבצע פעולות פליליות כמו זריקתֶ חפצים במטרה לפגוע או פריצה למגרש (מצד אוהד ביציע) וכניסה ליציע אוהדים (מצד שחקן במגרש).
כל התגרות, בין אם מצד שחקן ובין אם מצד אוהדים, מכוערת ומעצבנת ככל שתהיה, לא יכולה להצדיק חצית קו אדום אל הרף הפלילי של השלכת חפצים ופריצה למגרש במטרה לתקוף/להתעמת עם מישהו.
שופט המשחק רשאי, ֶבהתאם לשיקול דעתו, להעניש שחקן, במסגרת כללי משחק הכדורגל, באמצעות נזיפה או שליפת כרטיסים. אבל אף אוהד לא רשאי לבצע שום פעולה פלילית מסוג השלכת חפצים ופריצה למגרש, ולא משנה מי וכמה הוא מרגיש שהתגרו בו. זה פלילי וזה אסור ואין שום דבר שיכול אפילו באופן חלקי להצדיק זאת. חד וחלק.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הייתי, ראיתי הכל. מי שגונב דעת זה אתה. אין פה שני צדדים למטבע. הוא עשה פרצופים לשער חמש זה תירוץ שלא עובד כבר בגן טרום חובה. הוא קילל את האוהדים בשער חמש? תקללו חזרה מה זה לקחת את החוק לידיים וללכת להתעמת עם השוער? עם מאיר כהן לא התעמתו פיזית והוא היה חלק מקבוצה שגנבה לנו אליפות אז עם מתן עמבר שבלי החולצה עם השם אף אחד לא מזהה אותו?L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:01אם לא ראית אז אל תטרחן ותחפש דוגמאות מעולם האישה המוכה.
בוא נסכים שאי אפשר להמשיך כאילו שאין בעיה , המועדון חייב באופן אקטיבי למנוע את החוליגניצם הזה . אולי צריכים לסמן את כל שער 5 ולאכוף ישיבה במקום שלך בלבד ואולי דברים אחרים . גם אי אפשר להגיד שזה רק תפקיד המשטרה או שאלה רק שלושה אנשים , מה אם כל אלה שזרקו כוסות ומצתים ?red in blood כתב: ↑28 ינואר 2025, 04:47כלומר ילדים מתחת לגיל 16 לא יכולים להכנס למגרש, גם אם יש להם מנוי?
חובה לטפל בזה, יש כאן מכה קשה של אלימות ואסור להתעלם.
אבל מי שחשוב שיש מהלך קסם שאפשר לעשות שימנע את זה חי בסרט.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
משער שיורידו לנו נקודה או שתיים וששער 5 ייסגר לתקופה מכובדת, 3-4 משחקים לפחות.
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11אין לו שום אחריות.L.S כתב:
בפרמיירליג שחקן קבוצה אורחת מבקיע שער וחוגג סמוך לאוהדי הקבוצה הביתית. ולא נזרקים לעברו חפצים ולא פורצים לעברו אוהדים.
להשליך חפצים אל עבר מישהו אחר במטרה לפגוע בו ובוודאי לפרוץ למגרש במטרה לתקוף/להתעמת איתו זו כבר אלימות ברף הפלילי. זה חציית קו אדום ששום התגרות, מעצבנת ככל שתהיה, לא יכולה להצדיק זאת, אפילו לא באופן חלקי. חד וחלק.
אין לי כוח אפילו להתחיל לענות לך
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?Xavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:53אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11אין לו שום אחריות.L.S כתב:
אני שונא ששחקן של יריבה מתגרה בקהל היריבה וזה לחלוטין מצדיק כרטיס צהוב. אבל מי שמצדיק פריצה למגרש כמו אתמול במקרים כאלה הוא חלק מהבעיה.
-
- קיבל.ה 570 לייקים
נניח שיש לו אחריות (הנה אני אפילו אתן דןגמא, דמארי שעשה אצבע משולשת לאוהדי מכבי חיפה). מי אמור לאכוף? אוהדי חיפה? או ההתאחדות? כי במקרה של דמארי (ושל ידין) הייתה הרחקה. ככה זה טופל. לא אוהדים ירדו מהיציע וטיפלו בו.Xavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:53אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11אין לו שום אחריות.L.S כתב:
ועכשיו, בגלל 3 אוהדים שהחליטו שהם השוטר, השופט והתליין, נחטוף קנס שישפיע על רכש ואולי הפחתת נקודות שתשפיע על עליית ליגה.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
טוב אתה מושך אותיoleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?Xavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:53אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11
אין לו שום אחריות.
אני שונא ששחקן של יריבה מתגרה בקהל היריבה וזה לחלוטין מצדיק כרטיס צהוב. אבל מי שמצדיק פריצה למגרש כמו אתמול במקרים כאלה הוא חלק מהבעיה.
האנלוגיה לאנגליה מביכה, ובקולומביה רוצחים שחקנים, אז? ובאנגליה אוהדים עושים דברים שתאמין לי שאתה היית רוצה לראות כאן
הניסיון ליצור סימטריה בין שחקן לאוהד - דמגוגיה בשקל. הסטנדרט שמצופה משחקן לא מצופה מאוהד.דמארי הורחק על אצבע משולשת, טוטו תמוז הורחק על תנועת השתקה. אז כל השטויות האלה של פלילי לא פלילי.. טמטום או גניבת דעת, תבחר
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
אתה באמת חושב שהוא היה מורחק או אפילו עומד לדין? אחרי המשחק נגד רמה״ש היה משהו?תא מרבוטא כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:03נניח שיש לו אחריות (הנה אני אפילו אתן דןגמא, דמארי שעשה אצבע משולשת לאוהדי מכבי חיפה). מי אמור לאכוף? אוהדי חיפה? או ההתאחדות? כי במקרה של דמארי (ושל ידין) הייתה הרחקה. ככה זה טופל. לא אוהדים ירדו מהיציע וטיפלו בו.Xavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:53אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11
אין לו שום אחריות.
ועכשיו, בגלל 3 אוהדים שהחליטו שהם השוטר, השופט והתליין, נחטוף קנס שישפיע על רכש ואולי הפחתת נקודות שתשפיע על עליית ליגה.
אנשים לוקחים את החוק לידיים (לא מצדיק) אחרי שרואים שאין אכיפה של החוק.
ועוד דבר, אתה עכשיו בגלל עונש קולקטיבי מטומטם ולא צודק מאשים את הקהל. אגב לפי החדשות תפסו אותם והם במעצר. אין שום סיבה לעונש קולקטיבי
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא מסכים איתך בכלל. מה אכפת לי מסימטריה? אי אפשר להשוות התגרות של שחקן בקהל היריבה לפריצה למגרש ודחיפת שחקן (וגם סתם פריצה למגרש). נקודה. תכף תבוא ותגיד לי שאם צפרתי למישהו ברמזור אני לא יכול להתלונן שזה שצפרתי לו יצא מהאוטו והוריד לי סטירהXavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:06טוב אתה מושך אותיoleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?
האנלוגיה לאנגליה מביכה, ובקולומביה רוצחים שחקנים, אז? ובאנגליה אוהדים עושים דברים שתאמין לי שאתה היית רוצה לראות כאן
הניסיון ליצור סימטריה בין שחקן לאוהד - דמגוגיה בשקל. הסטנדרט שמצופה משחקן לא מצופה מאוהד.דמארי הורחק על אצבע משולשת, טוטו תמוז הורחק על תנועת השתקה. אז כל השטויות האלה של פלילי לא פלילי.. טמטום או גניבת דעת, תבחר
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
נכון, ולכן אותם אוהדים במעצר ועמבר בביתו.oleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:14לא מסכים איתך בכלל. מה אכפת לי מסימטריה? אי אפשר להשוות התגרות של שחקן בקהל היריבה לפריצה למגרש ודחיפת שחקן (וגם סתם פריצה למגרש). נקודה. תכף תבוא ותגיד לי שאם צפרתי למישהו ברמזור אני לא יכול להתלונן שזה שצפרתי לו יצא מהאוטו והוריד לי סטירהXavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:06טוב אתה מושך אותיoleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00
מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?
תקרא את ההודעה המקורית עליה הגבתי. אותו בחור ניסה לייצר סימטריה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
Xavi, מה הנקודה שלך אני לא ממש מבין
-
- קיבל.ה 102 לייקים
ששחקן יישאר שחקן אחרת מה? יבואו לתקוף אותו? מה עוד יעשו לו? איפה עובר הגבול?ראצ'וניצה כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:41כן? כל זה על בזבוזי זמן?
ששחקן ישאר שחקן
לכן תוציאו את האגרסיות שלכם במקום אחר. אי אפשר לבוא עם הילד למגרש היום בלי לשמוע גשם של קללות על כל מה שזז. גמרתם את המשחק וגמרתם את הפועל, עובדים פה כמו מטורפים על כל נקודה ואתם באים ומחרבנים על הכל כי נעלבתם מהשוער.
תתבגרו ותעופו לנו מהקבוצה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
ואם השופט היה דואג לקחת את השוער ולהגיד לו " אני רואה מה אתה עושה, תעצור עכשיו או שאתה מקבל צהוב" לא היה עוצר את הקרקס הזה?oleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?Xavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:53אנשים מדברים שטויות במשקלofer23 כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:11
אין לו שום אחריות.
ובמידה וגם היה שולף צהוב לאותו שחקן, זה לא היה עוצר את הקרקס הזה?
מה שאני מצפה מאוהדים מפגרים אני לא מצפה מאנשים שנמצאים על הדשא ומתפרנסים מהמקצוע הזה.
לשוער ולשופט יש אחריות.
הם האירוע, לא הקהל.
את מי שפרץ לדשא צריך להעניש במלוא החומרה. זה לא יבטיח שמחר לא יהיה מפגר נוסף שיעשה את זה.
צריך לטפל גם במי שמלהיט את האוירה.
אני בכלל לא מדבר על בזבוזי זמן, זה חלק מהמשחק.
אין שום סיבה ששוער היריבה מדקה 3 של המשחק יסתובב לכיוון שער 5 וילהיט אותם במילים ופרצופים. שוב סיבה. חד וחלק.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
כן בוא נוציא דברים מההקשר, ממש עידוד לאלימותקפבלנקה כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:51ששחקן יישאר שחקן אחרת מה? יבואו לתקוף אותו? מה עוד יעשו לו? איפה עובר הגבול?
לכן תוציאו את האגרסיות שלכם במקום אחר. אי אפשר לבוא עם הילד למגרש היום בלי לשמוע גשם של קללות על כל מה שזז. גמרתם את המשחק וגמרתם את הפועל, עובדים פה כמו מטורפים על כל נקודה ואתם באים ומחרבנים על הכל כי נעלבתם מהשוער.
תתבגרו ותעופו לנו מהקבוצה.
טרחן תעוף מהיקום
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
אז בגלל שיש לכם יכולת שליטה עצמית של בבון נחטוף הורדת נקודות וקנסות.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:53ואם השופט היה דואג לקחת את השוער ולהגיד לו " אני רואה מה אתה עושה, תעצור עכשיו או שאתה מקבל צהוב" לא היה עוצר את הקרקס הזה?oleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?
מה שאני מצפה מאוהדים מפגרים אני לא מצפה מאנשים שנמצאים על הדשא ומתפרנסים מהמקצוע הזה.
לשוער ולשופט יש אחריות.
הם האירוע, לא הקהל.
את מי שפרץ לדשא צריך להעניש במלוא החומרה. זה לא יבטיח שמחר לא יהיה מפגר נוסף שיעשה את זה.
אין שום סיבה ששוער היריבה מדקה 3 של המשחק יסתובב לכיוון שער 5 וילהיט אותם במילים ופרצופים. שוב סיבה. חד וחלק.
מתן עמבר נתן נוקאאוט לשער 5
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אתה חושב שאני מצדיק את השיט הזה?בני12 כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:07אז בגלל שיש לכם יכולת שליטה עצמית של בבון נחטוף הורדת נקודות וקנסות.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:53ואם השופט היה דואג לקחת את השוער ולהגיד לו " אני רואה מה אתה עושה, תעצור עכשיו או שאתה מקבל צהוב" לא היה עוצר את הקרקס הזה?oleg neduda כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:00
מה ממה שהוא אמר לא נכון? אתה חושב שההתגרות של עמבר או של כל שחקן אחר מצדיקה פריצה של אוהד למגרש במטרה לתקוף את המתגרה? אתה חי בג'ונגל?
לשוער ולשופט יש אחריות.
הם האירוע, לא הקהל.
אני חושב שהפרון לא נמצא אצל הקבוצות/מנהלת/התאחדות
יש מערכת אכיפת חוק. שתעשה את העבודה שלה. לעזאזל, מה הפועל אשמה ששתי מפגרים ירדו לדשא? מה הנהלת מועדון כדורגל כבר יכולה לעשות?
צריכה להיות כאן רפורמה בענישת ספורט.
בדיוק כמו מחוץ למגרש כדורגל, אדם עשה פשע? תעניש אותו.
זה הדבר היחיד שיגרום לזה להפסק. שום סגירת יציע כזו או אחרת לא תעזור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
מנסה להבין מה עובר לאנשים בראש שניה לפני שהם זורקים דברים למגרש.
זוכר זמנים שאנשים היו מבאים מהבית חצי מקרר ושתיה.בזמנו אף אחד לא חשב לזרוק בקבוקים או כל דבר אחר על השחקנים.
הכי קשה להבין את אלו שהביאו במיוחד ג׳ולות.
זה אומר שמראש הם תכננו לזרוק אותם עליו.
זוכר זמנים שאנשים היו מבאים מהבית חצי מקרר ושתיה.בזמנו אף אחד לא חשב לזרוק בקבוקים או כל דבר אחר על השחקנים.
הכי קשה להבין את אלו שהביאו במיוחד ג׳ולות.
זה אומר שמראש הם תכננו לזרוק אותם עליו.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
שני האנשים שירדו לדשא הם רק חלק מהעניין.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:12אתה חושב שאני מצדיק את השיט הזה?בני12 כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:07אז בגלל שיש לכם יכולת שליטה עצמית של בבון נחטוף הורדת נקודות וקנסות.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 09:53
ואם השופט היה דואג לקחת את השוער ולהגיד לו " אני רואה מה אתה עושה, תעצור עכשיו או שאתה מקבל צהוב" לא היה עוצר את הקרקס הזה?
לשוער ולשופט יש אחריות.
הם האירוע, לא הקהל.
יש מערכת אכיפת חוק. שתעשה את העבודה שלה. לעזאזל, מה הפועל אשמה ששתי מפגרים ירדו לדשא? מה הנהלת מועדון כדורגל כבר יכולה לעשות?
אתה חושב שעל זריקת הכוסות/מצתים וכו' לא היית חוטף קנס ?
איך יענישו את אלה שזורקים כשהם רעולי פנים ?
אתה רוצה שהמשטרה תכנס ליציע ותעצור אותם ?
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
קח את שני אלה שנכנסו אתמול ותעניש אותם כמו שצריך בתור התחלה.בני12 כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:17שני האנשים שירדו לדשא הם רק חלק מהעניין.L.S כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:12אתה חושב שאני מצדיק את השיט הזה?
אתה חושב שעל זריקת הכוסות/מצתים וכו' לא היית חוטף קנס ?
איך יענישו את אלה שזורקים כשהם רעולי פנים ?
אתה רוצה שהמשטרה תכנס ליציע ותעצור אותם ?
מבטיח לך שתראה פירות בהמשך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים

הלוואי.
בלי קשר שחייב למצות איתם את הדין עד תום.
"בנוגע לתקיפת השוער במשחק של הפועל ת"א מול נוף הגליל, מדובר באירוע חמור, אבל גם פה התקנון מאוד מגביל. התפרצות של אוהד שגרמה לעצירת משחק, העונש המקסימלי הוא 1,500 ש"ח לאוהד בלאומית. זה גודל האבסורד. אם האוהד לא גרם לעצירת המשחק, זה רק 750 ש"ח בליגה הלאומית. אין כאן הפחתת נקודות, אין סגירת יציעים, אין כלום. שוב הגבילו את ידי הדיינים כדי להגן על הקבוצות הגדולות והאוהדים, וזו התוצאה. על העבירה של אוהדי הפועל ת"א אי אפשר לתת עונש מעבר לקנס"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=495689
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=495689