גראן קנריה - הפועל תל אביב

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 04 ינואר 2025, 10:30 מה בדיוק נותן הדיבור הנגוע הזה נגד מי מעובדי המועדון לשעבר שהחליט לעזוב? אנשים שהשקיעו ועשו הרבה לטובת הפועל רק כי העזו לצייץ משהו נגד ההנהלה החדשה ועופר?

הם לא אויבי המועדון ועכשיו כשהם רק אוהדים זכותם לצייץ מה שהם חושבים, שחררו
בדיוק כמו שמותר להם לצייץ מה שהם רוצים מותר לנו להעביר עליהם ביקורת כמה שאנחנו רוצים
יעקב הורביץ
קיבל.ה  6 לייקים

ההוא מפעם כתב: 03 ינואר 2025, 14:42
יעקב הורביץ כתב: 02 ינואר 2025, 23:01
ההוא מפעם כתב: 02 ינואר 2025, 22:48 אני אף פעם לא מגיב תוך כדי משחקים
למה?
כנ' ממספר סיבות
קודם כל זה מפריע לי לחוויית המשחק, אני מהזקנים שרואים את הצעירים עסוקים בנייד בבלופילד ותוהים אז בשביל מה הם באו למגרש אם הם כל הזמן בנייד.
דבר שני אני מתשדל תמיד לכתוב דברים שיש מחשבה מאחריהם ובזמן משחק הראש לא ממש פנוי
אבל אולי לפני הכל זה הכבוד שאני רוכש לאכסניה עצמה ולחברי הפורום השונים (כולם). בזמן משחק אני לא במיטבי ( בלשון המעטה) העצבים רופפים הלשון נחרצת והאצבע נהיית קלה על המקלדת.
ככה שהתשובות יכולות לנוע בין לא מכבדות לבין קללות בסגנון בית מרזח רוסי בשעות לילה מאוחרות.
כל הכבוד
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2647 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 04 ינואר 2025, 10:30 מה בדיוק נותן הדיבור הנגוע הזה נגד מי מעובדי המועדון לשעבר שהחליט לעזוב? אנשים שהשקיעו ועשו הרבה לטובת הפועל רק כי העזו לצייץ משהו נגד ההנהלה החדשה ועופר?

הם לא אויבי המועדון ועכשיו כשהם רק אוהדים זכותם לצייץ מה שהם חושבים, שחררו
כל הכבוד ושאפו לכל מי שהשקיע עבור המועדון מזמנו כדי להביא אותו למצב בו יש בעלים שמוכן להשקיע עשרות מיליונים.

ועדיין...עובד חברת סטרטאפ שילכלך על רוכשים חדשים שרוצים להפוך אותה לחברת הייטק, שיצפה לפגיעה חזרה.

לא רק זה, אלא שהוא גם דופק לעצמו את המשך הקריירה, הגאון.
מי בדיוק יקח עכשיו עובד שמלכלך על הבוס שלו לשעבר בידיעה שהוא כנראה יעשה לו בדיוק את אותו הדבר אם הוא יגייס אותו?
הןא אפילו לא יגיע לשלב הראיון.

אין ספק, הרבה מחשבה קדימה אין שם.
יחד, רק יחד! :heart:
יעקב הורביץ
קיבל.ה  6 לייקים

גראן קנריה ניצחה היום בליגה את ג'ירונה.
בדאלונה ניצחה את ברצלונה.

הליגה הספרדית פחות טובה משחשבתי?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1569 לייקים

ברצלונה וריאל בעונה רעה במיוחד.