התנהלות סביב מנויים וכרטיסים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
עכשיו כשפתוח לכולם ידוע כמה מנויים נמכרו?
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אין לי ספק שהקצב מאכזב את ינאי.
ההפסדים האחרונים פגעו משמעותית במוטיבציה.
רואה שחורות המקורי
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
הגיוני שאחרי הפסד בדרבי וביורוקאפ תהיה האטה רצינית. יש נתונים כמה קנו?ר.ש כתב:אין לי ספק שהקצב מאכזב את ינאי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מי שלא רכש מנויי בגלל ההפסד לדרבי לא צריך שיעשה מנויי בכלל , זה אוהדי הצלחות
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
באמת תודה רבה לך שאתה נותן ציונים לאוהדים.רק הפועל כתב:מי שלא רכש מנויי בגלל ההפסד לדרבי לא צריך שיעשה מנויי בכלל , זה אוהדי הצלחות
אני עם מנוי מהיום שהקבוצה הוקדמה ועוד מנוי. שקניתי עכשיו ואני מודה שהדרך שהקבוצה משחקת ממש הורידה לי את החשק לבוא למשחק למרות שזה אחד הכיפים הגדולים שיש לי בדרך כלל.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אז למה עוברים ליד אליהו אם לא בשביל לצרף ״אוהדי הצלחות״?
-
- קיבל.ה 270 לייקים
איך אפשר בכלל לדבר על אוהדי הצלחות בקבוצה שהתואר הרציני האחרון שלה היה לפני שלושים שנה ואליפות לפני 55 שנה
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מותר להגיד שהמעבר למנורה בסיטואציה הנוכחית הוא בדיחה עצובה או שזה עוד לא אושר במועצת החכמים של מחלקתי הציונים?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 58 לייקים
לא. נמכרו סביבות 3500 מנויים נוספים, זה כפול הדרייב אין.טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 11:56 מותר להגיד שהמעבר למנורה בסיטואציה הנוכחית הוא בדיחה עצובה או שזה עוד לא אושר במועצת החכמים של מחלקתי הציונים?
זה דווקא מראה אמון בקבוצה למרות התוצאות, הריבים בהנהלה והחרם של האולטראס (הלוואי שיצטרפו) .
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
המנויים האלה נמכרים סביב הייפ של ההוא מאמן וההוא חתם.למה לא בעצם כתב: ↑14 דצמבר 2024, 12:15לא. נמכרו סביבות 3500 מנויים נוספים, זה כפול הדרייב אין.טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 11:56 מותר להגיד שהמעבר למנורה בסיטואציה הנוכחית הוא בדיחה עצובה או שזה עוד לא אושר במועצת החכמים של מחלקתי הציונים?
זה דווקא מראה אמון בקבוצה למרות התוצאות, הריבים בהנהלה והחרם של האולטראס (הלוואי שיצטרפו) .
בפועל הקבוצה נראית כמו קבוצות שהיו לנו עם בימים שנמכרו לדרייב אין בקושי 1100 מנויים וסיפרו לנו שגייב יורק זה גאנר.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 14 דצמבר 2024, 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מה עם כל אלה שמטנפים ברשתות על הקבוצה ואומרים שהכל בגלל עופר ? אשכרה מאשימים אותו ש"רץ" מהר מדיי והביא שחקנים טובים מדיי בחלק מהמקרים , ראיתי דיבורים על "אליפות מפלסטיק" , איך דבר כזה הגיוני בכלל ומאיפה החוצפה לקבוע דבר כזה אם אכן תהיה כזו ? (בלי קשר שזה רחוק מאוד כרגע ) אפשר לחשוב איזה שפל הפסדנו בדרבי היו עונות שחלמנו להתברג בחלק העליון
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
וזה שהוא רץ מהר מדי, אין מצב שזה נכון?
לא הבנתי למה זו ביקורת לא לגיטימית.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ברור שמותר להעביר ביקורת אבל זה לא תירןץ לטנף , בוא נדבר עניינית , מה זה מהר מדיי ? החיים כמובן קצובים בזמן ויש אפשרות שאנשים לא יזכו לראות את הקבוצה זוכה בתואר אז מה זה מהר מדיי ? 50 שנה לא הספיקו ? מחר נגיד מחר ? עונה שעברה ראינו איך קבוצה של אנגולה ותקציב נמוך ביחס לשל מכבי לא הספיקו למה שזה ישתנה ?טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 12:41 וזה שהוא רץ מהר מדי, אין מצב שזה נכון?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
עובדתית כרגע מי שהלין שהוא רץ מהר מדי, נראה שהוא צדק.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עדיף לנסות ולא להצליח מאשר להישאר עם סגל שבמקרה הטוב נגיד כמעט , בוא נחכה למאי
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
50 שנה זה מהר מדי. צריכות לעבור לפחות עוד 50-60 שנה עד שנרגיש בשלים נפשית לרוץ לכל התאריםרק הפועל כתב:ברור שמותר להעביר ביקורת אבל זה לא תירןץ לטנף , בוא נדבר עניינית , מה זה מהר מדיי ? החיים כמובן קצובים בזמן ויש אפשרות שאנשים לא יזכו לראות את הקבוצה זוכה בתואר אז מה זה מהר מדיי ? 50 שנה לא הספיקו ? מחר נגיד מחר ? עונה שעברה ראינו איך קבוצה של אנגולה ותקציב נמוך ביחס לשל מכבי לא הספיקו למה שזה ישתנה ?טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 12:41 וזה שהוא רץ מהר מדי, אין מצב שזה נכון?
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
נהפוך הוא, הוכח לנו שהדיבורים על חולון היו הזיה מהכיוון שהוא קטן מידי.
קרוב ל7,000 מנויים, זה הזיה לטעון בשלב זה שזה כישלון.
מילא אחרי 3-4 משחקים שנראה שאף אחד לא בא, אבל בנקודת הזמן הנוכחית ברור שצריך לעבור.
מילא אחרי 3-4 משחקים שנראה שאף אחד לא בא, אבל בנקודת הזמן הנוכחית ברור שצריך לעבור.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
יש דרך לדעת כמה נמכרו עד עכשיו בזמן אמת?מילפורד כתב:נהפוך הוא, הוכח לנו שהדיבורים על חולון היו הזיה מהכיוון שהוא קטן מידי.
אגב מה משחק הבית שלנו לשם נגד ירושלים? מאמין שיקנו עוד כרטיסים בלי קשר למשחק.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
תסביר למה מהר מדיי? בכדורסל כל שנתיים סגל מתחלף, אז החליטו להביא שחקנים יקרים, אפשר להתווכח ששילמו סכומים גבוהים מדי ובנו לא טוב אבל מה זה אומר מהר מדיי?
לגבי יד אליהו איך אתה יכול להגיד בדיחה? כרגע מכרו בערך 3200 מנויים יותר ממה שיכלו למכור בדרייב אין וגם יש לך מקום למכירת כרטיסים במשחקים גדולים יותר.
-
- קיבל.ה 58 לייקים
חלקם נמכרו סביב ההייפ של הקבוצה היקרה שנבנתה השנה.טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 12:34המנויים האלה נמכרים סביב הייפ של ההוא מאמן וההוא חתם.למה לא בעצם כתב: ↑14 דצמבר 2024, 12:15לא. נמכרו סביבות 3500 מנויים נוספים, זה כפול הדרייב אין.טכנית לארז כתב: ↑14 דצמבר 2024, 11:56 מותר להגיד שהמעבר למנורה בסיטואציה הנוכחית הוא בדיחה עצובה או שזה עוד לא אושר במועצת החכמים של מחלקתי הציונים?
בפועל הקבוצה נראית כמו קבוצות שהיו לנו עם בימים שנמכרו לדרייב אין בקושי 1100 מנויים וסיפרו לנו שגייב יורק זה גאנר.
אני מכיר 5 מנויים חדשים שמתוכם שלושה היו עושים מנוי גם לפני שנתיים אם יכלו.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
בכדורגל אנחנו בתהליך כבר 10 שנים, התוצאות לפנינו.
בינתיים בכדורסל מאזן 1-7 בליגה כולל נצחונות חוץ בחולון וירושלים.
מעדיף מהר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 194 לייקים
בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
המהר שאתה מדבר עליו יוביל אותנו גם לכלום .
לאט בצניעות ובאחריות , רק ככה נגיע לאיפה שהוא .
כרגע אנחנו כמו הגלקטיקוס של מכבי או כמו אשדוד שהביאו את רבינו ואבוקסיס .
זה לא עובד ככה
את מנצסטר סיטי קנו ב 2008 , האליפות הראשונה היתה ב 2012 .
דברים לוקחים זמן
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
באחריות אתה מתכוון לגרעונות שהעמותה יצרה ? להלנת השכר שעשתה ?Red roy כתב: ↑14 דצמבר 2024, 22:30בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
לאן בדיוק הוביל אותנו הלאט ובצניעות ?
עד שעופר לא התחיל לשים כסף לפני שנתיים החלום שלך היה להגיע לפלייאוף עליון ולהשתדל לא לעוף בסוויפ (בדרך כלל לא קרה)
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בנינו , מה אתה רוצה?בני12 כתב: ↑14 דצמבר 2024, 22:42באחריות אתה מתכוון לגרעונות שהעמותה יצרה ? להלנת השכר שעשתה ?Red roy כתב: ↑14 דצמבר 2024, 22:30בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
עד שעופר לא התחיל לשים כסף לפני שנתיים החלום שלך היה להגיע לפלייאוף עליון ולהשתדל לא לעוף בסוויפ (בדרך כלל לא קרה)
אתה יכול לבקר אותו או שהוא חסין מהכל ?
הבנייה של הקבוצה וההתנהלות של ינאי השנה היתה נכונה ?
עונה ראשונה שזה עליו לחלוטין , מרגיש לך שהכל מוצלח ? מהמקצועי עד החברתי ?
אפשר להגיד שהוא ואנחנו משלמים שכר לימוד ?
אני חושב הכל בסדר ויהיה בסדר עם סבלנות , אבל חייבים להגיד לו את זה כל הזמן ,שאנטי נשמה , זה לא עובד ככה בתחום הזה .
אתה , אני והמועדון שלנו די בדיחה עד עכשיו בגלל שהאיש לא הבין איך הדברים עובדים
הוא חכם ומוכשר , הוא בטוח יבין
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אף ״אחד״ לא היה מבקר אותו אם לא המעבר ליד אליהו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
את צ׳לסי קנו לפני קיץ 2004,ב04/05-ו05-06 הם לקחו אליפויות.Red roy כתב:בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
פריז מהרגע שקנו אותם פירקו את הליגה.
את סיטי קנו יום או יומיים(אולי כמה ימים לפני)לפני סיום מועד העברות,ומיד הם קנו את רובניו(שאז היה ויכוח מי יותר טוב,הוא או מסי)ונדמה לי שעוד כוכב.
בינואר הם קנו עוד כמה כוכבים.
ובקיץ הם בכלל השתוללו.ככה שלא נראה לי שהם דוגמא טובה לתהליך.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אני חושב שפריז זו לא דוגמא וצ'לסי נכנסה בול בואקום שהיה . אבל עזוב אותן .Nati כתב: ↑15 דצמבר 2024, 01:51את צ׳לסי קנו לפני קיץ 2004,ב04/05-ו05-06 הם לקחו אליפויות.Red roy כתב:בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
את סיטי קנו יום או יומיים(אולי כמה ימים לפני)לפני סיום מועד העברות,ומיד הם קנו את רובניו(שאז היה ויכוח מי יותר טוב,הוא או מסי)ונדמה לי שעוד כוכב.
השאלה שלי אלייך נתי היא , האם אתה חושב שהדרך שפעלנו השנה היא נכונה בזמן שיש את מכבי , שזה דבר שלא קיים בשום מקום בעולם ?
האם השנה נהיה יותר קרובים לאליפות משנה שעברה או לפני שנתיים ?
זה הכדורסל הישראלי ...
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אני לא ממש דוגמאRed roy כתב:אני חושב שפריז זו לא דוגמא וצ'לסי נכנסה בול בואקום שהיה . אבל עזוב אותן .Nati כתב: ↑15 דצמבר 2024, 01:51את צ׳לסי קנו לפני קיץ 2004,ב04/05-ו05-06 הם לקחו אליפויות.Red roy כתב: בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
השאלה שלי אלייך נתי היא , האם אתה חושב שהדרך שפעלנו השנה היא נכונה בזמן שיש את מכבי , שזה דבר שלא קיים בשום מקום בעולם ?
זה הכדורסל הישראלי ...
אני תמיד(טוב,כמעט תמיד)אוהב שחקנים שיש לנו,ולא אוהב שמשחררים אותם.
לשאלה שלך,מכבי השנה בעמדה נחותה,וזה הזמן לנצל את המצב שלהם.
האם הביאו את השחקנים הנכונים?
לא יודע.אני לא מכיר שחקנים שלא משחקים בהפועל.אבל כשהוקיץ אומר ששחקן שהוחתם(והקיץ הוא אהב כל החתמה)בשבילי זו תורה מסיני.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
שהמשתמש הוקיץ אומר משהו זה גם בשבילי תורה מסיניNati כתב: ↑15 דצמבר 2024, 02:10אני לא ממש דוגמאRed roy כתב:אני חושב שפריז זו לא דוגמא וצ'לסי נכנסה בול בואקום שהיה . אבל עזוב אותן .Nati כתב: ↑15 דצמבר 2024, 01:51
את צ׳לסי קנו לפני קיץ 2004,ב04/05-ו05-06 הם לקחו אליפויות.
זה הכדורסל הישראלי ...
אני תמיד(טוב,כמעט תמיד)אוהב שחקנים שיש לנו,ולא אוהב שמשחררים אותם.
לשאלה שלך,מכבי השנה בעמדה נחותה,וזה הזמן לנצל את המצב שלהם.
האם הביאו את השחקנים הנכונים?
לא יודע.אני לא מכיר שחקנים שלא משחקים בהפועל.אבל כשהוקיץ אומר ששחקן שהוחתם(והקיץ הוא אהב כל החתמה)בשבילי זו תורה מסיני.
בזה אנחנו מסכימים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
יש הרבה הבדלים חשובים בהפועל מסן זרמן/צלסי וכו.
למשל שבמקביל לשינוי המשמעותי בסגל שלהן הן לא עברו גם אצטדיון ביתי לזה של היריבה, ובילו חודשיים במשחקי חוץ בשביל זה. על כל המשמעויות של זה. אני די בטוח שאם סיטי היתה עוברת במקביל להעברת הבעלות לשחק באולד טרפורד, זה היה עושה בלגנים.
או שהן משחקות במסגרת שמאפשרת גמול ברור ומיידי להצלחה מקצועית - ליגת האלופות. בישראל המצב שונה, זכיה בתואר מקומי לא מבטיחה כלום, ואפילו זכיה יורוקאפ נותנת רק כניסה חד פעמית. ובהתאם לזה גם היחס של השחקנים לכל החויה פחות כמשהו מקצועי, ויותר אפיזודה סטייל ליגת הכדורגל בסעודיה בשביל לעשות כסף קל.
למיטב זכרוני אגב גם צ'לסי וגם סן זרמן לא זכו באליפות בעונה הראשונה לאחר הכסף הגדול. גם בסיטי זה לקח כמה שנים למיטב זכרוני
למשל שבמקביל לשינוי המשמעותי בסגל שלהן הן לא עברו גם אצטדיון ביתי לזה של היריבה, ובילו חודשיים במשחקי חוץ בשביל זה. על כל המשמעויות של זה. אני די בטוח שאם סיטי היתה עוברת במקביל להעברת הבעלות לשחק באולד טרפורד, זה היה עושה בלגנים.
או שהן משחקות במסגרת שמאפשרת גמול ברור ומיידי להצלחה מקצועית - ליגת האלופות. בישראל המצב שונה, זכיה בתואר מקומי לא מבטיחה כלום, ואפילו זכיה יורוקאפ נותנת רק כניסה חד פעמית. ובהתאם לזה גם היחס של השחקנים לכל החויה פחות כמשהו מקצועי, ויותר אפיזודה סטייל ליגת הכדורגל בסעודיה בשביל לעשות כסף קל.
למיטב זכרוני אגב גם צ'לסי וגם סן זרמן לא זכו באליפות בעונה הראשונה לאחר הכסף הגדול. גם בסיטי זה לקח כמה שנים למיטב זכרוני
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ודאי שהוא לא חסין מביקורת והוא עושה לא מעט טעויותRed roy כתב: ↑14 דצמבר 2024, 23:13בנינו , מה אתה רוצה?בני12 כתב: ↑14 דצמבר 2024, 22:42באחריות אתה מתכוון לגרעונות שהעמותה יצרה ? להלנת השכר שעשתה ?Red roy כתב: ↑14 דצמבר 2024, 22:30
בכדורגל אנחנו לא בתהליך של כלום
זה לא עובד ככה
דברים לוקחים זמן
אתה יכול לבקר אותו או שהוא חסין מהכל ?
הבנייה של הקבוצה וההתנהלות של ינאי השנה היתה נכונה ?
עונה ראשונה שזה עליו לחלוטין , מרגיש לך שהכל מוצלח ? מהמקצועי עד החברתי ?
אפשר להגיד שהוא ואנחנו משלמים שכר לימוד ?
אני חושב הכל בסדר ויהיה בסדר עם סבלנות , אבל חייבים להגיד לו את זה כל הזמן ,שאנטי נשמה , זה לא עובד ככה בתחום הזה .
אתה , אני והמועדון שלנו די בדיחה עד עכשיו בגלל שהאיש לא הבין איך הדברים עובדים
הוא חכם ומוכשר , הוא בטוח יבין
ספציפית בנושא ההשקעה והמעבר ליד אליהו אני לא חושב שהוא טועה.
לזכותו ייאמר שהוא מתקן די מהר את הטעויות שלו אבל הייתי מעדיף שיעשה פחות טעויות ויתקן פחות.
אנחנו משלמים שכר לימוד כי הוא הביא אותנו בשנתיים מהתיכון לאוניברסיטה אבל אני מעדיף
להלחם באריות מאשר ללקט שאריות עם השועלים
כמו שנתי אמר, אם לא המעבר ליד אליהו אף אחד לא היה מדבר איתו על תהליך ומהר מדי ולאט מדי וצניעות וכלום.
-
- קיבל.ה 23 לייקים
בעמוד של המכירה בלאן כתוב כמה מקומות למכירה נשארו בכל אזור, אחרי מתמטיקה קלה, כרגע יש 2444 מקומות למכירה(אני כן אומר שבדקתי גם שבוע שעבר והמספר כמעט ולא השתנה מאז, אז כביכול קצב המכירה כמעט הפסיק), עכשיו אני לא לגמרי בטוח כמה עלו למכירה מלחתחילה כי הרי יש לך 3 יציעים למעלה שלא מוכרים אליהם ולכל המנויים של הדרייב אין יש שמירת מקומות כמובן ובנוסף אני בטוח שחלק מהמקומות על הפרקט נשמרים למוזמנים/מקורבים.גביזון כתב: ↑14 דצמבר 2024, 17:16יש דרך לדעת כמה נמכרו עד עכשיו בזמן אמת?מילפורד כתב:נהפוך הוא, הוכח לנו שהדיבורים על חולון היו הזיה מהכיוון שהוא קטן מידי.
נגיד לכל הפחות פתחו למכירה 5500 מקומות למנויים חדשים, זה שם אותך בבערך 3000 מנויים חדשים בנוסף למנויי הדרייב אין...
כמובן כל זה השארות שלי וחישובים של בערך...
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
האולם מכיל כ-10,300 מקומות. אם נשארו 2440 זה אומר ששוריינו כרגע בערך פי 2.5 מקומות מאשר בדרייב אין.Jonatan192 כתב: ↑15 דצמבר 2024, 10:53בעמוד של המכירה בלאן כתוב כמה מקומות למכירה נשארו בכל אזור, אחרי מתמטיקה קלה, כרגע יש 2444 מקומות למכירה(אני כן אומר שבדקתי גם שבוע שעבר והמספר כמעט ולא השתנה מאז, אז כביכול קצב המכירה כמעט הפסיק), עכשיו אני לא לגמרי בטוח כמה עלו למכירה מלחתחילה כי הרי יש לך 3 יציעים למעלה שלא מוכרים אליהם ולכל המנויים של הדרייב אין יש שמירת מקומות כמובן ובנוסף אני בטוח שחלק מהמקומות על הפרקט נשמרים למוזמנים/מקורבים.גביזון כתב: ↑14 דצמבר 2024, 17:16יש דרך לדעת כמה נמכרו עד עכשיו בזמן אמת?מילפורד כתב:נהפוך הוא, הוכח לנו שהדיבורים על חולון היו הזיה מהכיוון שהוא קטן מידי.
נגיד לכל הפחות פתחו למכירה 5500 מקומות למנויים חדשים, זה שם אותך בבערך 3000 מנויים חדשים בנוסף למנויי הדרייב אין...
כמובן כל זה השארות שלי וחישובים של בערך...
לטעמי הצלחה מטורפת, וזה אפילו עוד לא הסוף.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אם באולם שמכיל 10,300 מקומות , צריך לתת 1,100 בערך לקבוצה אורחת (זה מה שאנחנו דורשים לקבל כשאנחנו באים לשם.
נשארים עם 9,200, נוריד מזה איזה 200 למוזמנים על הפרקט שאמרת (למרות שלדעתי רוב אלו נכללים בספירה ונמכרים) , נשארנו עם 9,000 מקסימום שאפשר למכור.
אם אתה אומר שנשארו 2,444, זה אומר שנמכרו כבר 6,556 מנויים.
אפשר להתווכח על האם זה קרוב או לא ל7,000 שציינתי , לדעתי , לקראת המשחק נגד ירושלים זה יתיישר לכיוון ה7,000.
אציין שוב , שלדעתי (ואמרתי את זה כבר מזמן) שכל מספר מעל 5,000 יהיה הצלחה מסחררת, על מעל 6,000 לא חלמתי עד לפני כמה חודשים והיום אנחנו מדברים כבר על 7,000.
נשארים עם 9,200, נוריד מזה איזה 200 למוזמנים על הפרקט שאמרת (למרות שלדעתי רוב אלו נכללים בספירה ונמכרים) , נשארנו עם 9,000 מקסימום שאפשר למכור.
אפשר להתווכח על האם זה קרוב או לא ל7,000 שציינתי , לדעתי , לקראת המשחק נגד ירושלים זה יתיישר לכיוון ה7,000.
אציין שוב , שלדעתי (ואמרתי את זה כבר מזמן) שכל מספר מעל 5,000 יהיה הצלחה מסחררת, על מעל 6,000 לא חלמתי עד לפני כמה חודשים והיום אנחנו מדברים כבר על 7,000.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
במילים אחרות, יש פעמיים דרייב אין מלא כבר עכשיו
-
- קיבל.ה 23 לייקים
ההבדל בין החישובים שלנו שאני הורדתי גם את כל המנויים שכבר נמכרו בתחילת העונה לדרייב אין.מילפורד כתב: ↑15 דצמבר 2024, 11:59 אם באולם שמכיל 10,300 מקומות , צריך לתת 1,100 בערך לקבוצה אורחת (זה מה שאנחנו דורשים לקבל כשאנחנו באים לשם.
אז בעצם אנחנו מגיעים לאותם מספרים פלוס מינוס, 3000-3500 מנויים חדשים פלוס מנויי הדרייב אין.
בכל מקרה אני מסכים שהכמות שמכרנו יותר ממצדיקה את המעבר, ואני מניח שיימכרו עוד מנויים כשיודיעו מה החליטו בבוררות ושעוברים סופית...
-
- קיבל.ה 100 לייקים
גם מעבר לזה, יש חשיבות שיהיו כרטיסים זמינים למשחקי בית עבור אוהדים שלא יכולים לעשות מנוי עונתי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אם העונה תסתיים כמו שאנחנו רוצים שהיא תסתיים , שנה הבאה לא יהיו כרטיסים פנויים לאוהדים שלא עושים מנוי.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים