גביע ווינר 24/25
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באמת שאם איך שקבוקלו נראה בחצי הראשון (בעיקר ברבע הראשון ) לא יכולתי לדמיין אלי אנחנו מסוגלים להפסיד את זה בכלל , דדאס העיר אותי
-
- קיבל.ה 11 לייקים
לדעתי היינו צריכים לנצח גם בלעדיהם.shaolin232 כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:20 לדעתי עם איש או מונטלי משחקים במקום אנגולה היינו מנצחים, מצד שני עם דדס אי אפשר לדעת
לדעתי הסיבה שאנגולה שיחק והם לא זה דדאס.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
לא מסכים הייתי ממש קרוב במגרש, הוא לא היה מגיע לכדור הזה בחייםNati כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:19וגם לא מחטיא 3 זריקות עונשין ומאבד את הכדור האחרון.למרות שהמסירה לא היית טובה,הוא יכל לתפוס את הכדור.אלון1 כתב:שיפוט זוועתי
חיסרון שחקנים אולי הכי טובים שלנו
אחוזים לא טובים מהקו
והכל היה נראה ככל הנראה אחרת עם פלטין עושה עבירה 3-4 שניות לסוף
גם לא הקשיב לדראדס שביקש
וגם שלשה שתיכנס בערך מ20-30 זריקות
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
צעד חשוב בדרך להישארות בדרייב אין 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אז אתה שמח שהקבוצה שלך הפסידה ורוצה שהיא לא תתקדם מקצועית בעצם ? אחלה אוהד אבל למי יש כוח אחריי הפסד כזה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
נו אח״כ תספר שאתה לא רוצה הפועל קטנה ולא הישגית
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
טוב לפחות עכשיו אנחנו יודעים בעד מי האןלטראס במשחקים שלנו.
הנציג שלהם מודה בזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1462 לייקים
היית צריך את ההודעה הזאת כדי לדעת שטובת הפועל לא מעניינת את האולטראס?7even כתב:טוב לפחות עכשיו אנחנו יודעים בעד מי האןלטראס במשחקים שלנו.
הנציג שלהם מודה בזה.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
הנציג של האולטראס

נפטרתי.
מצטער לאכזב אתכם, אבל התבאסתי מההפסד.
התבאסתי גם שהגיעו רק 3,000 איש למשחק במרכז הארץ בשעה נוחה, כאשר המכירה פתוחה לכולם.
מצד שני, נהניתי מהאולם בחולון והוא באמת יכול להיות פתרון מצוין אם אפשרי.

נפטרתי.
התבאסתי גם שהגיעו רק 3,000 איש למשחק במרכז הארץ בשעה נוחה, כאשר המכירה פתוחה לכולם.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
יששששששRed Or Dead כתב:צעד חשוב בדרך להישארות בדרייב אין
אפשר גם לשחרר שחקנים זה יקדם את המטרה שלשמה התכנסנו להשאר בדרייב אין.
אם נפסיד עוד, נוכל לחזור להדר יוסף או בית מכבי ולקחת דאבל אולמות

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לא מתרגש.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
ואם להפסיד - אז הערב ולא בעוד כמה ימים בספרד.
לא להיחלץ. הפועל תהיה קבוצה מעולה.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
שום ראש בבדלונה.
מאמן אפס. המאמן היחיד שיכול לעורר בי געגועים לפרנקו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
מאמן אפס. המאמן היחיד שיכול לעורר בי געגועים לפרנקו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
תתרגש, הקבוצה לא מאומנת,משבלונית, וגם בחמישיה שהיו בה בנטיל וקבוקלו מול פאקינג מיילס (מה??) וסטיבנס היינו תלויים אך ורק בשלשות.Charlie כתב:לא מתרגש.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אין ספק שהאולם בחולון הוכיח את עצמו

-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ספר לנו כמה כרטיסים הוצאו למכירה?Red Or Dead כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:59 הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
מקווה שגם הקשבת לתגובת הקהל כשחבריך ניסו לשיר בסוף המשחק שלא עוברים ליד אליהו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לדעתי אם נראה רע נגד באדלונה ונפסיד אז דדאס צריך לסיים פה , משחק הזדמנות אחרונה אם שואלים אותיגביזון כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 00:12תתרגש, הקבוצה לא מאומנת,משבלונית, וגם בחמישיה שהיו בה בנטיל וקבוקלו מול פאקינג מיילס (מה??) וסטיבנס היינו תלויים אך ורק בשלשות.Charlie כתב:לא מתרגש.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה כותב פה שקרים ברמת ערוץ 14. שקרן עם אג'נדהRed Or Dead כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:59 הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 437 לייקים
מה נוח ברבע לתשע, בחולון ביום שבת שאין תחבורה ציבורית כמעט???Red Or Dead כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:59 הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
אין לי רישיון ואם לא היה לי טרמפ אני לא יודע איך הייתי מגיע היום, האולם לא נגיש בשיט למי שאין אוטו.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
התבאסת שהגיעו 3,600 אוהדים, יותר ממה שנכנסים בדרייב אין, ושכל הכרטיסים שנפתחו לנו היו סולד אאוט ולכן לא יכלו להגיע יותר אוהדים?Red Or Dead כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:59 הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
כאילו, מבחינת הקהל, מה יכולת לצפות יותר מזה?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הוא קיווה שיגיעו 15 אלף צופים ואז עופר יבין שיד אליהו קטן עלינו ולכן צריך להשאר בדרייב-איןred in blood כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 01:55התבאסת שהגיעו 3,600 אוהדים, יותר ממה שנכנסים בדרייב אין, ושכל הכרטיסים שנפתחו לנו היו סולד אאוט ולכן לא יכלו להגיע יותר אוהדים?Red Or Dead כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:59 הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
כאילו, מבחינת הקהל, מה יכולת לצפות יותר מזה?
-
- קיבל.ה 144 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
תסביר לי כאילו אני בן שלוש.Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
למה חולון כן,ויד אליהו לא?
-
- קיבל.ה 945 לייקים
כמות השמחה לאיד בטוויטר ככ גדולה שאני לא זוכר כזה דבר
הם ככ מפחדים זה נחמד להרגיש את זה
עכשיו רק נשאר לנו לקחת תארים ולהוציא להם מהבוידעם את הנהי
הם ככ מפחדים זה נחמד להרגיש את זה
עכשיו רק נשאר לנו לקחת תארים ולהוציא להם מהבוידעם את הנהי
long live the zapta
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
לא היה אוהד אחד שרצה להכנס ולא היה לו כרטיס, די לגניבת הדעת
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כי בחולון ארגון האוהדים שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים יגיע, ובאולם של מכבי זה ייראה וירגיש כמו משחק האימון מול אליצור נתניהNati כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 03:41תסביר לי כאילו אני בן שלוש.Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
מובן או שצריך הסבר גם לגיל שנתיים?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אוי אוי אז הארגון לא יגיע. פשוט זונות של צומי זה מה שאתם. לא תגיעו ולא תזרקו אבוקות וחפצים על הפרקט ולא ישירו שירי שואה? לא יודע דווקא נשמע לי טוב. אין וואקום יבואו אחרים אל תדאג אפשר גם בלעדיכם. הפועל לא שייכת לאולטראס ופשוט ההבנה שאתם לא תהיו יותר מרכז העניינים גומרת אתכם.Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:32כי בחולון ארגון האוהדים שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים יגיע, ובאולם של מכבי זה ייראה וירגיש כמו משחק האימון מול אליצור נתניהNati כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 03:41תסביר לי כאילו אני בן שלוש.Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אני לא קשור לארגון
בלי קשר בלעדיו העידוד בגן חנה יותר חזק מביציעים שלך
תתמודד
אולטראס הפועל > טרמפיסטים שנזכרו בהפועל כשיש מלא כסף
תתמודד
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אתה יודע כמה טרמפיסטים מהאליפויות של שנות ה80 ממלאים את היציעים? חלק מהטרמפיסטים נשאר ונדבק. בלי קשר מי אתה שתחליט מי ראוי לבוא למשחקים ומי לא?Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:43 אני לא קשור לארגון
תתמודד
בקשר לאווירה אין וואקום בחיים או שתוך שלושה משחקים האולטראס נשברים ובאים או שיבואו חדשים שיביאו תופים
אני חושב שההסבר שהתבקש זה למה שהארגון לא יגיע ליד אליהו?Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:32כי בחולון ארגון האוהדים שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים יגיע, ובאולם של מכבי זה ייראה וירגיש כמו משחק האימון מול אליצור נתניהNati כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 03:41תסביר לי כאילו אני בן שלוש.Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס![]()
![]()
נפטרתי.
באמת שאני לא מבין למה הטפל הופך להיות העיקר
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
ומה עם טרמפיסטים שבאים למשחקים רק אם זה באולם שהם מרוצים ממנו?Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:43 אני לא קשור לארגון
תתמודד
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
לפי איך ומה שאתה כותב פה אתה ועוד איך קשור לארגון.Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:43 אני לא קשור לארגון
תתמודד
והסבירו לך כבר כמה פעמים שהרבה מהאוהדים שרוצים לעבור ליד אליהו הם לא טרמפיסטים (כאילו שיש בזה משהו רע) אבל בגלל האג'נדה המסריחה שלך אתה מתעלם.
ואם טרמפיסטים זה דבר רע אז אוהדים שמתנים את העידוד שלהם רק אם הקבוצה תשחק בתנאים שלהם הם הטרמפיסטים האמיתיים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
הרבה מהאוהדים רוצים לעבור כי הם חוששים שעופר ינטוש או יחדול מלהשקיע במידה ולא
בסוף תהיה הצבעה וחברי העמותה יחליטו האם הם בעד 3,500 עם האווירה הכי חמה באירופה בדרייב אין, או 4,000 בלי עידוד באולם של 11 אלף
בסוף תהיה הצבעה וחברי העמותה יחליטו האם הם בעד 3,500 עם האווירה הכי חמה באירופה בדרייב אין, או 4,000 בלי עידוד באולם של 11 אלף
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
קודם כל המתמטיקה שלך דפוקה כי יש כבר עכשיו 3500 מנויים ועוד 4000 עם זכות אז מדברים פה על אזור ה7000 מנוייםRed Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 09:59 הרבה מהאוהדים רוצים לעבור כי הם חוששים שעופר ינטוש או יחדול מלהשקיע במידה ולא
אבל לא על זה אני רוצה להתעכב
יש לי שאלה אחרת, מה יקרה אם נעבור ליד אליהו, והאולטראס באמת לא יגיעו למשחקים
ואז יבואו כמה אוהדים ויחליטו להביא תוף ולעודד עם שירים ביציע
מה האולטראס יעשו?
הרי זה תרחיש הרבה יותר מסביר
אני לא יודע מי אתה ובן כמה אתה ואם את יודע שהיה עידוד ביציעים של הפועל גם לפני שנת 99
אני זוכר שפעם גם בשער 7 היה תוף ואנשים עודדו והם לא היו חלק מהאולטראס (אגב חבל שאין תוף בשער 7 כמו פעם)
אז אני באמת מקווה שהאולטראס לא באמת חושבים שבלעדיהם לא יהיה עידוד, זה מעבר ליהירות ושחצנות, זה פשוט טמטום
ואם אתה חושב שמשחקים באירופה ודרבי וירושלים יד אליהו לא יהיה מלא אז אתה שוב טועה ובגדול
-
- קיבל.ה 256 לייקים
זה שיש 4000 איש שקנו זכאות לא אומר שהם יקנו מנוי, כאשר הם יודעים שיש להם כרטיסים לכל משחק שרק ירצו
מעבר לזה, תוריד כמה מאות שלא יגיעו ליד אליהו
האולטראס יעשו מה שהם חושבים לנכון, בניגוד לטענות אחד הלצנים פה אינני הדובר שלהם
לספר שיש עידוד בלי הארגון כי היה תוף ב99 זו בדיחה, כבר יצא לנו לראות מספר פעמים איך היציע נראה כשהארגון לא נכנס וזה עלוב ועצוב
בכל מקרה, אני נותן יותר קרדיט לאנשים שהיו שם תמיד, על פני כאלה שלא היו כל השנים שהיינו בדרייב אין חצי ריק, וגם לא יהיו אם ההצלחות לא יגיעו, ויותר מזה, מוכנים להגיע אך ורק ליד אליהו ולא יואילו בטובם לנסוע לירושלים, חיפה או חולון בשביל לייצר איזושהי פשרה.
לספר שיש עידוד בלי הארגון כי היה תוף ב99 זו בדיחה, כבר יצא לנו לראות מספר פעמים איך היציע נראה כשהארגון לא נכנס וזה עלוב ועצוב
בכל מקרה, אני נותן יותר קרדיט לאנשים שהיו שם תמיד, על פני כאלה שלא היו כל השנים שהיינו בדרייב אין חצי ריק, וגם לא יהיו אם ההצלחות לא יגיעו, ויותר מזה, מוכנים להגיע אך ורק ליד אליהו ולא יואילו בטובם לנסוע לירושלים, חיפה או חולון בשביל לייצר איזושהי פשרה.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
במשחקים שבדרייב אין מגיעים 3500 איש (דרבי, ירושלים, חולון ואירופה), יהיו ביד אליהו 8000.Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 09:59 הרבה מהאוהדים רוצים לעבור כי הם חוששים שעופר ינטוש או יחדול מלהשקיע במידה ולא
במשחקים שביד אליהו יהיו 4000, אלו משחקים שלדרייבאין מגיעים 1500
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
כמה פעמים צריך לחזור על זה שחולון לא רלוונטי כדי שאנשים בסוף יקלטו את זה.Red Or Dead כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 10:28 זה שיש 4000 איש שקנו זכאות לא אומר שהם יקנו מנוי, כאשר הם יודעים שיש להם כרטיסים לכל משחק שרק ירצו
אפילו עציץ כבר היה מבין את זה.
ואם אתה רוצה לראות קבוצת כדורסל שמשחקת בארנה אתה מוזמן לעבור לאהוד את הפועל ירושלים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
מצטער לאכזב, אני אמשיך לאהוד את הפועל תל אביב
ואם אתה רוצה לראות קבוצת כדורסל שמשחקת ביד אליהו אתה מוזמן לעבור לאהוד את
ואם אתה רוצה לראות קבוצת כדורסל שמשחקת ביד אליהו אתה מוזמן לעבור לאהוד את