joshsoos כתב:כל עוד הוא לא יעבוד על הקליעה, הוא לא יכול להיות שחקן יורוליג לגיטימי. מצד שני, זה לא שיש המוני גארדים ישראלים, ובר הוא בטח לא שחקן יורוליג...
יש לו עוד הרבה מאוד דברים לעבוד עליהם כדי להיות שחקן יורוליג לגיטימי. הלואי שקליעה היתה הדבר היחיד.
הוא לא צריך להיות שחקן יורוליג לגיטימי כבר בשנה הבאה בשביל זה יש את ים פלוס סוללת זרים , הוא כן יכול להיות ישראלי לגיטימי למשחקי הליגה ובמיוחד בפליאוף. אם יצליח להתפתח לשחקן יורוליג לגיטימי הרווחנו כי הוא נשמה אדומה
OkloHood כתב: ↑13 אפריל 2025, 09:22
לב ונשמה הבחור.
לדעתי כרגע זה מה שהוא יכול להביא - שחקן לדקות בהן צריך להחזיק את הקבוצה מעל המים עם לב ונשמה.
יהיה לו תפקיד הרבה יותר גדול מאשר להחזיק את קבוצה מעל המים, בעיקר בשבועות הקרובים לאור הפציעות של מדר ורגלנד!
. הוא ובר יהיו הרכזים המובילים במשחקים הקרובים!
מקווה מאד שאיטודיס יקח גם אותו כפרויקט אישי לשיפור נקודות החולשה שלו. הייתי רוצה לראות אותו מפעיל הרבה יותר טוב את הגבוהים מתחת לסל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לב ונשמה הבחור.
לדעתי כרגע זה מה שהוא יכול להביא - שחקן לדקות בהן צריך להחזיק את הקבוצה מעל המים עם לב ונשמה.
יהיה לו תפקיד הרבה יותר גדול מאשר להחזיק את קבוצה מעל המים, בעיקר בשבועות הקרובים לאור הפציעות של מדר ורגלנד!
מקווה מאד שאיטודיס יקח גם אותו כפרויקט אישי לשיפור נקודות החולשה שלו. הייתי רוצה לראות אותו מפעיל הרבה יותר טוב את הגבוהים מתחת לסל!
מקווה מאוד שלא. מאמין ומקווה שכבר בשבוע הקרוב או מיד אחרי החג יגיע רכז זר חדש (בהנחה שרגלנד לא יחזור לכשירות).
אני מניח שהוא לא זול... ואין לו קליעה בשיט. גם הכניסות שלו לסל לרוב נגמרות בגג או איבוד.
יש לו הרבה פוטנציאל, לא חושב שאנחנו יכולים לתת לו את הדקות והביטחון שהוא צריך בשלב הזה של הקריירה שלו, והוא לא יכול לתת לנו מה שאנחנו צריכים מרכז מחליף בשלב הזה.
מקווה שיקבל דקות וביטחון במקום אחר, יעשה את הקפיצה שהוא מסוגל לה, ויחזור אלינו בעתיד כשחקן מוכן יותר.
לב ונשמה הבחור.
אתה רואה את נועם מוביל את הפועל לאורך 30+ דקות מול הפועל ירושלים למשל...?
לא רואה את זה קורה והלוואי ואתבדה.
לב ונשמה הבחור.
אתה רואה את נועם מוביל את הפועל לאורך 30+ דקות מול הפועל ירושלים למשל...?
לא רואה את זה קורה והלוואי ואתבדה.
בהינתן שאין שמדר ורגלנד לא זמינים למשחק נניח עם ירושלים, אז כן, כשאין ברירה הוא ישחק ליד בר טימור ויקבל דקות משמעותיות מאד.
אבל ירושלים יהיה כנראה בחצי גמר הפליאוף וזה כנראה בעוד כחודש.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)