חצי גמר מול קרית אתא
-
- קיבל.ה 186 לייקים
ההפסד אתמול כשלעצמו פחות מטריד אותי. אנחנו עדיין צריכים ויכולים לעבור את קרית אתא.
הבעיה היותר מטרידה זה היכולת, שלא מכבדת את הקהל, את ההשקעה של עופר ינאי ושות', ושלא תספיק בגמר.
באמת שקשה לי להסתכל על הקבוצה ולראות בסיס לעונה הבאה. חבורה של שחקנים בינוניים עם שכר מנופח, ואופי שלא מתאים לקבוצה עם שאיפות שצריכה לדעת לעמוד בלחצים - וראינו את זה מספיק פעמים העונה.
הבעיה היותר מטרידה זה היכולת, שלא מכבדת את הקהל, את ההשקעה של עופר ינאי ושות', ושלא תספיק בגמר.
באמת שקשה לי להסתכל על הקבוצה ולראות בסיס לעונה הבאה. חבורה של שחקנים בינוניים עם שכר מנופח, ואופי שלא מתאים לקבוצה עם שאיפות שצריכה לדעת לעמוד בלחצים - וראינו את זה מספיק פעמים העונה.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הייתי מביא את פלטין בשנה הבאה להפועל על המשבצת של הנאס. אני גם חושב שזה שדרוג בשבילו למרות שלא יקבל הרבה דקות כמו בקרית אתא.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
הייתם רושמים את מיילס במקום מנפורד למשחק בשבת? או נותנים למנפורד עוד הזדמנות?
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מצד אחד מאוד מתבקש לתת למיילס צ'אנס על חשבון היכולת הרעה של מנפורד, מצד שני אם הולנד ובר יהיו שוב ביום חרא, בלי מנפורד זה מפחיד.
כאב ראש לא פשוט במשחק הדחה
כאב ראש לא פשוט במשחק הדחה
-
- קיבל.ה 129 לייקים
פלטין הוא כל מה שרציתי שגיל בני יהיה
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
הייתי רושם את מיילס במקום קייל שפשוט לא מוצא את עצמו מול האזורית שלהם וגם לא מסתדר בהגנה בכל פעם שעושה חילוף.
אני לא מצפה ממיילס לתת הגנה אבל אולי יוכל לעזור לפתוח קצת את ההגנה האזורית שלהם.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אני לא מצפה ממיילס לתת הגנה אבל אולי יוכל לעזור לפתוח קצת את ההגנה האזורית שלהם.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
בשביל שחקן שמקבל פירורי דקות ולא מסדרים לו שום מצב ולא סופרים אותו בהתקפה לא צריך לשים שקל. וזאת המשבצת של הנאס
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הוא אתלט מדהים, שגם הגארדים האמריקאים לא יכולים לעשות עליו סל.אדום אש כתב:פלטין הוא כל מה שרציתי שגיל בני יהיה
להביא בקיצור
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מה שמבאס בשביל הנאס זה שגם פרנקו וגם דדאס לא סופרים אותו. אתמול היתה לו יעילות מדהימה בדקה וחצי ששיחק.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
הוא גם מכוון לזה, ערה המשחק הייתה עליו כתבה בהארץ ואמר
"אני רוצה להיות סטייל אור קורניליוס כזה. כרגע אני מטריף את עצמי. עם קהל של 3,000 איש יהיה באמת בלגן", אומר הגארד
ברור מי אלו 3000 הצופים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן כן. גארדים אמריקאים לא יכולים לעשות עליו סל. ברור.
והורד הוא טאפ יורוקאפ וטאפ יורוליג. אולי הפועל שיחקה מחורבן ולקחה זריקות רעות שחירבנו לנו את כל המשחק?
עם כל הכבוד לקאמבק של קרית אתא, ברמה האישית, רק שחקן אחד הגיע שם אתמול.
והורד הוא טאפ יורוקאפ וטאפ יורוליג. אולי הפועל שיחקה מחורבן ולקחה זריקות רעות שחירבנו לנו את כל המשחק?
עם כל הכבוד לקאמבק של קרית אתא, ברמה האישית, רק שחקן אחד הגיע שם אתמול.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
אשכרה קבוצה בעשירית תקציב. ואני חשבתי שמהפועל סל תגיע מתישהו הישועה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אפשר כבר לומר שהפרס למנצחת זה להפסיד למכבי בגמר , בא לי להקיא כבר מהעונה המגעילה הזו
-
- קיבל.ה 129 לייקים
הייתי מעדיף שזה יהיה במקום מנפורד שמנותק לגמרי
ונראה שבור מנטלית פסיכולגית
ונראה שבור מנטלית פסיכולגית
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אלכסנדר בחוץ. לדעתי למרות הכל ננצח את הסדרה הזו אבל זה בכל מקרה לא משמח יותר מדיי כי כפי שנראה בגמר אין סיכויי
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כמובן שנגד קבוצה שכל מה שיש לה בצבע זה את סטיבנס אנחנו כבר ברישום השחקנים נשדר שנשחק עוד יותר מבחוץ.
לדעתי זה אומר שסיימנו עם קייל אלכסנדר.
בטח לעונה הזאת, לא רואה אותו חוזר גם שנה הבאה.
לדעתי זה אומר שסיימנו עם קייל אלכסנדר.
בטח לעונה הזאת, לא רואה אותו חוזר גם שנה הבאה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
-
- קיבל.ה 230 לייקים
תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?נייט רובינסון כתב: ↑07 יוני 2024, 17:53 והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
כמות הקללות לדדאס, לבר טימור, להולנד - לא זכור לי דבר כזה. גם בכדורגל זה הקצין, אבל חשבתי שזה פועל יוצא של העונות הגרועות. אבל בכדורסל? כל זריקה לא טובה הפכה לשערורייה, כל בחירת שחקן א על חשבון ב נהפכה לבושה וחרפה שאין עלייה מחילה.
לא נראה לי שאנשים כתבו ככה על קרטיס קלי, או טוהר חיימוביץ' או גל איתן.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מניח שהאוהדים של הכדורסל הם לרוב גם של הכדורגל אז זה בטח משפיעקירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:00תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?נייט רובינסון כתב: ↑07 יוני 2024, 17:53 והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
כמות הקללות לדדאס, לבר טימור, להולנד - לא זכור לי דבר כזה. גם בכדורגל זה הקצין, אבל חשבתי שזה פועל יוצא של העונות הגרועות. אבל בכדורסל? כל זריקה לא טובה הפכה לשערורייה, כל בחירת שחקן א על חשבון ב נהפכה לבושה וחרפה שאין עלייה מחילה.
נראה שזה הגיע עם הציפיות.קירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:00תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?נייט רובינסון כתב: ↑07 יוני 2024, 17:53 והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אני חושב שזה אחד ההסברים אבל שזה יותר עמוק. ב2011 לא ציפינו לעלות ליגה? ב2014 לא ציפינו לעבור את אילת?hapoel15 כתב: ↑07 יוני 2024, 18:05נראה שזה הגיע עם הציפיות.קירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:00תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?נייט רובינסון כתב: ↑07 יוני 2024, 17:53 והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
היו אכזבות גם אז, היו גם ביקורות על אדלשטיין למשל שהתעקש על קאונסיל, אבל לא הייתה תחושה שכל הפסד הוא ביזיון ושזה לגיטימי לקלל את אמ אמא של כל מי שלא מספק את הסחורה באותו רגע.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
שמע, כשאתה משלם לשחקן שקל 90 והוא זבל אין לך כל כך על מה להתלונן, זה מה יש.קירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:19אני חושב שזה אחד ההסברים אבל שזה יותר עמוק. ב2011 לא ציפינו לעלות ליגה? ב2014 לא ציפינו לעבור את אילת?hapoel15 כתב: ↑07 יוני 2024, 18:05נראה שזה הגיע עם הציפיות.קירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:00
תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?
היו אכזבות גם אז, היו גם ביקורות על אדלשטיין למשל שהתעקש על קאונסיל, אבל לא הייתה תחושה שכל הפסד הוא ביזיון ושזה לגיטימי לקלל את אמ אמא של כל מי שלא מספק את הסחורה באותו רגע.
מצד שני, כשאתה שם לשחקן מיליון וחצי שקל לעונה והוא לא מצליח לספק את הסחורה נגד שחקני ליגה לאומית אז חד משמעית, זה הרבה יותר מעצבן
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אני ההפך מהאנשים שאתה כותב.קירקגור כתב: ↑07 יוני 2024, 18:00תוהה אם תמיד זו התופעה התרחבה, או שסתם אני יותר מודע לה. תמיד הקהל שלנו היה כל כך אגרסיבי בביקורות על שחקנים ואנשי צוות בתוך המועדון?נייט רובינסון כתב: ↑07 יוני 2024, 17:53 והוא פשוט מאמן אידיוט על כל הראש. הדקות הכי טובות שלו היו שהורד היה ב 4 והיה לנו יתרון מובהק בצבע ובריבאונד. מה הוא עושה נגד קבוצה בלי צבע? מוציא את הסנטר מהסגל ומשחק עם שחקנים שהעמדה הטבעית שלהם היא 4. אידיוט
לאורך כל התקופה של דני פרנקו במועדון תמכתי בו, עד ההדחה באירופה לבשיקטאש.
לא אמרתי מילה רעה לאף שחקן בסגל בכל השנים האחרונות.
דדאס זה סיפור אחר, האיש מוציא אותי מדעתי. הוא הגיע לקבוצה טובה באופן כללי עם בעיות ספציפיות שגרמו לה להפסיד שני משחקי הכרעה. בגלל האגו שלו הוא הורס כל חלקה טובה בה, עד כדי מצב שאנחנו קרובים לעוף לקבוצה עם תקציב של 6 מיליון שקל.
היינו קבוצה טובה שהפסידה לבשיקטאש במשחק לא ביתי, מקום 3 בטורקיה, ולירושלים בחוץ. משחק די קשה.
הרמת כדורסל שדדאס הביא את הקבוצה היא על סף שערוריה. כל חלקה טובה בה הוא הרס
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
כמה דברים שגמרו אותי במשחק אתמול:
1. הצורך לזרוק כל-כך הרבה משלוש, רבאק יש להם קבוצה עם צבע דל, תגמור אותם בפנים, מה גם ששם השגנו את הבריחה לקראת סוף הרבע האחרון. במיוחד בפוזשן אחרי שהם הובילו 80-79, עלה מהטיים אאוט בלי הורד ואלכסנדר, לא רק שאתה יכול לקלוע סל ל-2 ולהוביל, תעלה עם גבוה אחד לפחות כדי לפתוח להם את ההגנה.
2. כמות התרגילים לג׳ילן ואלכסנדר היא אפסית. יש יותר מהלכי פוסט אפ עם 0 שחקנים שהם שחקני פוסט אפ (אולי קצת זלי) מאשר פיק אנד רול שמטרתו היא מסירה לגבוה בצבע כשיש לך שני מתגלגלים מהירים ואתלטיים.
3. כמות הפעמים שאכלנו את החדירה דרך הבייס ליין כשלא מגיעה אף עזרה זה על גבול השערורייתי. אחרי פעם אחת היו צריכים להבין את זה והיינו סופגים 8-10 נקודות פחות ואולי גם יכולים לצאת למתפרצות.
עכשיו צריכים לקוות לזכות לראות משחק בית נוסף העונה.
1. הצורך לזרוק כל-כך הרבה משלוש, רבאק יש להם קבוצה עם צבע דל, תגמור אותם בפנים, מה גם ששם השגנו את הבריחה לקראת סוף הרבע האחרון. במיוחד בפוזשן אחרי שהם הובילו 80-79, עלה מהטיים אאוט בלי הורד ואלכסנדר, לא רק שאתה יכול לקלוע סל ל-2 ולהוביל, תעלה עם גבוה אחד לפחות כדי לפתוח להם את ההגנה.
2. כמות התרגילים לג׳ילן ואלכסנדר היא אפסית. יש יותר מהלכי פוסט אפ עם 0 שחקנים שהם שחקני פוסט אפ (אולי קצת זלי) מאשר פיק אנד רול שמטרתו היא מסירה לגבוה בצבע כשיש לך שני מתגלגלים מהירים ואתלטיים.
3. כמות הפעמים שאכלנו את החדירה דרך הבייס ליין כשלא מגיעה אף עזרה זה על גבול השערורייתי. אחרי פעם אחת היו צריכים להבין את זה והיינו סופגים 8-10 נקודות פחות ואולי גם יכולים לצאת למתפרצות.
עכשיו צריכים לקוות לזכות לראות משחק בית נוסף העונה.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
ההחלטה לא לרשום את אלכסנדר למשחק היום היא פשוט נוראית.
את אתא אנחנו אמורים לנצח עם או בלי אלכסנדר. יכול להיות שנפסיד ונעוף אבל זה יהיה מביך בכל מקרה וקודם כל תלוי בנו מאשר בהם.
את אלכסנדר אתה חייב בכושר לגמר בשביל הסיכוי לקחת אליפות, וברור לכולם שאם מנצחים היום אז אלכסנדר לא נרשם גם למשחק 3 וככה פוגע בסיכויים שלו לבוא בכושר נגד מכבי אם וכאשר.
אפילו לא רוצה לחשוב על סיטואציה שבטעות הוא לא נרשם ובהצלחה לנו מול סורקין וריברו.
כאמור פרה פרה והלוואי ואני טועה וננצח היום ובשני בקלות ונדבר אחרת נגד מכבי. אבל אלכסנדר היה חייב להירשם.
את אתא אנחנו אמורים לנצח עם או בלי אלכסנדר. יכול להיות שנפסיד ונעוף אבל זה יהיה מביך בכל מקרה וקודם כל תלוי בנו מאשר בהם.
את אלכסנדר אתה חייב בכושר לגמר בשביל הסיכוי לקחת אליפות, וברור לכולם שאם מנצחים היום אז אלכסנדר לא נרשם גם למשחק 3 וככה פוגע בסיכויים שלו לבוא בכושר נגד מכבי אם וכאשר.
אפילו לא רוצה לחשוב על סיטואציה שבטעות הוא לא נרשם ובהצלחה לנו מול סורקין וריברו.
כאמור פרה פרה והלוואי ואני טועה וננצח היום ובשני בקלות ונדבר אחרת נגד מכבי. אבל אלכסנדר היה חייב להירשם.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
גם בלי קשר למכבי, אם אין אלכסנדר מי בדיוק יעצור את סטיבנס? זלי?
מיילס היה צריך להירשם, אם בכלל, במקום מנפורד.
אבל לא היה לו אומץ לעשות את זה, בדיוק כמו פרנקו.
אלכסנדר היחיד בהפועל שיכול לחסום ולשנות זריקות, וקרית אתא חודרים המון. נתפלל לטוב
מיילס היה צריך להירשם, אם בכלל, במקום מנפורד.
אבל לא היה לו אומץ לעשות את זה, בדיוק כמו פרנקו.
אלכסנדר היחיד בהפועל שיכול לחסום ולשנות זריקות, וקרית אתא חודרים המון. נתפלל לטוב
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
גם אלכסנדר לא ממש עוצר את סטיבנס, סטיבנס זה מסוג השחקנים שתמיד ייצר נקודות.
הדרך ״לעצור״ אותו זה ״לעייף״ אותו בהגנה ואולי להוציא ממנו עבירות.
זה אומר לשחק פנימה בהתקפה, אם זה ללכת על הגבוהים ואם זה בחדירות לסל.
לא כל כך תוכנית המשחק של דדאס, והרישום של מיילס על חשבון אלכסנדר לא מעודד שנראה את זה הרבה הפעם.
לא כל כך תוכנית המשחק של דדאס, והרישום של מיילס על חשבון אלכסנדר לא מעודד שנראה את זה הרבה הפעם.
מחפש כרטיס אם מישהו לא מגיע בסוף ברגע האחרון 
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אלכסנדר ממש לא עצר את סטיבנס במשחק הראשון ובעיקר לא היה קיים בשום צורה בהתקפה.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
עדיין לא חכם להוציא אותו מהסגל
יאללה הביתה!!!
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
במרבית המשחק כשניסו להכניס פנימה הכדור הגיע לגינת והפך לאיבודמילפורד כתב: ↑08 יוני 2024, 14:19 גם אלכסנדר לא ממש עוצר את סטיבנס, סטיבנס זה מסוג השחקנים שתמיד ייצר נקודות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
יש למישהו קישור בבקשה?

- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
https://live.sport365.stream/08-jun-202 ... hapoel-t-a
http://livetv789.me/enx/eventinfo/21109 ... apoel_t_a/
https://dlhd.so/stream/stream-144.php

http://livetv789.me/enx/eventinfo/21109 ... apoel_t_a/
https://dlhd.so/stream/stream-144.php

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
איך עוד פעם לא מאפשרים להכניס ציוד?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!