רווי כתב:לא כל כך הבנתי איך אנשים חושבים שהאולטראס הקים את הפועל אוסישקין?? יש איזה 4-5 דמויות מרכזיות שמבחינתי אחראיות על ההקמה מחדש (כמובן שישנם עוד הרבה אנשים) ואף אחד מהם לא היה אולטראס לפי ידעתי..
אז לא כל כך ברור לי הטיעון הזה.
מכיוון שהייתי בעניינים עוד מתקופת המאבק על אוסישקין אני יכול לומר לך מי כן היה מעורב. אדם אח העלה את הרעיון בהתחלה להצטרף לקבוצה אחרת שמשחקת בליגה נמוכה ולהביא לשם את האוהדים שלנו. הוא ידוע כאן בשם המשתמש @דובראש.
זה לא יצא לפועל (גם ליאור בן שי היה מעורב אז) מסיבות שלא זכורות לי.
אני מדבר על עונה אחת לפני שהפועל אוסישקין הוקמה.
באותו זמן נפגשו אורי שלף ז"ל ורמי כהן ועלתה המחשבה להקים קבוצה חדשה מאפס. אבל בגלל שזה קרה ממש סמוך למועד סיום ההעברות הבנו שאין טעם להקים קבוצה שאי אפשר יהיה להביא אליה שחקנים.
כמה חודשים אחרי זה היתה הפגישה הראשונה שאני נכחתי בה (אני חושב שזה היה בדירה של גיא פורת בתל אביב) ושם אני זוכר שהיו כמה אנשים אבל אני זוכר רק את יונתן לרנר (אולי גם אורי שלף היה שם. אולי שחור ומאור הראל. אני לא זוכר בוודאות מישהו חוץ מיונתן לרנר).
מה שאני כן זוכר זה שהוחלט להקים עמותה ולרשום קבוצה באיגוד.
אני זוכר שבפעם הבאה פגשתי את שחור, מאור (ונדמה לי שגם אורי שלף ז"ל) וסוכם ששחור שמכיר את כל העניינים באיגוד ירשום שם את הקבוצה ובגלל שלא היתה לו כתוב נדמה לי שסוכם לרשום אותה בכתובת של מאור הראל. מכיוון שבאותו זמן הייתי מעורב בניסיון של כמה אנשים לרכוש משאול את הקבוצה שלו, לא יכולתי להיות מעורב יותר בהקמת הקבוצה (זוכר עד היום כמה שאורי שלף ז"ל כעס עלי בגלל שלא סיפרתי לו על זה קודם).
מניח שאנשים שהיו מעורבים אולי בתהליך כמו ליאור בן שי ואולי @הפועל זוכרים יותר טוב ממני.
Sent from my NE2215 using Tapatalk