להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מילפורד כתב:יש לי המון ביקורת על האולטראס.
יש בקירבם אנשים שצריכים לטעמי לשבת בכלא ולהרבה זמן.

אבל את הדרך שבא אנשים כאן מתבטאים נגדם ככלל, אני לא אוהב , בלשון המעטה.
איך אתה היית מתייחס לחבורת אנשים
שמבזה טקסים של חללים ב-7 לאוקטובר, שזורקת אבוקות על ילדים, ששרה שואה למשטרה אחרי שמלא שוטרים נהרגו כששמרו עליי ועליך (ואני לא הכי אוהב את המשטרה), שאך ורק בגללם אתה נוסע למשחקי רדיוס במגרשים מסריחים ושכוחי אל,
שמצביעים *נגד* כניסה של עופר ינאי לקבוצה, שבגללם הקבוצה שלך מתחילה במינוס נקודה, שבגללם מלא ילדים לא יכולים לבוא למשחקים כי זה אלים מדי?
תחשוב רק שבמקום "אולטראס הפועל", קוראים להם לה פמיליה, או צמחונייים, או כל שם אחר גנרי כלשהו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אנשים מתייחסים לאולטראס כאילו בלעדיהם אין קבוצה.
גם אם תהיה אווירה פחות טובה בהתחלה מישהו ייכנס לוואקום הזה.
להיפך, אם עכשיו נקבל ארגון חדש שמודע לרעות החולות בקרב אנשי האולטראס ויהיה נטו עידוד בלי כל השטויות מסביב רק נרוויח מזה.
ועל הדרך כשנחזור לדרייב אין זה הארגון שיהיה אמון על העידוד, למחרימים לא יישאר מקום ולא יוכלו לקנות מנוי, לא תהיה להם קדימות לרכישת כרטיסים למשחקי חוץ ותודה רבה ושלום.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

בני12 כתב: 23 יולי 2024, 09:40
Red_man כתב: 23 יולי 2024, 09:10 אם הם כאלה גיבורים אז שגם יוותרו על השריונים שלהם למשחקי חוץ נראה אותם. שלושה משחקים שהם יראו שהקהל לא סופר אותם וכל ה250 ילדי כאפות האלה מגיעים כמו גדולים. אולי זה סוף סוף יחזיר אותם למקומם הטבעי
השריונים לא שלהם.
המועדון נותן את זה.
המועדון יכול גם לאמר: אתם מחרימים ? סבבה
תשיגו כרטיסים למשחקי חוץ בהגרלה כמו כולם
אוי ואבוי אם זה לא קורה. אי אפשר להיות סמרטוטים עד כדי כך
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

מילפורד כתב: 23 יולי 2024, 11:28 יש לי המון ביקורת על האולטראס.

סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  59 לייקים

מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

עידן סרור כתב: 23 יולי 2024, 15:08

אם הם מאפשרים ל"אנשים" הללו להתנהג ככה תחת ה"מותג" והשם שלהם, אז זאת בעיה נטו שלהם.

אפשר גם להבחין בקלות איך הפרצופים והשמות של שנות ה2000-2010 לקחו צעד אחורה כנראה בגלל חבורת הזבל חובשי הכובעים ולובשי השחורים שנמצאים שם.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

Mr.china כתב: 23 יולי 2024, 17:38

אם הם מאפשרים ל"אנשים" הללו להתנהג ככה תחת ה"מותג" והשם שלהם, אז זאת בעיה נטו שלהם.

אפשר גם להבחין בקלות איך הפרצופים והשמות של שנות ה2000-2010 לקחו צעד אחורה כנראה בגלל חבורת הזבל חובשי הכובעים ולובשי השחורים שנמצאים שם.
סליחה אבל האולטראס של 2010 - 2000 הם לא שוס גדול
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

IsraelM כתב: 24 יולי 2024, 10:21

הם 1700 רמות מעל הזבל האנושי שקיים שם היום.
אני לא מסוגל לדמיין טינופות יותר גדולות ממי שמרכיב את הארגון המאוס הזה היום
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

פומפה כתב: 24 יולי 2024, 11:19

כשהיית בן 23-24 סטודנט (ולא ילד בן 14 בלי חיים שנוסע למשחקי אימון ), היית מביא אחד לבית הורייך לראות משחק או לארוחה , אני מניח שלא .
מפה תבין במי מדובר
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

IsraelM כתב: 24 יולי 2024, 12:01
פומפה כתב: 24 יולי 2024, 11:19
כשהיית בן 23-24 סטודנט (ולא ילד בן 14 בלי חיים שנוסע למשחקי אימון ), היית מביא אחד לבית הורייך לראות משחק או לארוחה , אני מניח שלא .
מפה תבין במי מדובר
לא הכרתי אותם באופן אישי וגם את אלה של היום אני לא מכיר באופן אישי. מה שאני בעיקר זוכר מאנשי הארגון של פעם זה בעיקר עידוד (שברובו הגיע מאהבה לקבוצה) ותמיכה גדולה. כמובן שהיו גם אירועים לא טובים ומקרי אלימות אבל הם לאין שיעור שונים ממה שקורה היום. ההקצנה שיש היום תואמת את ההקצנה בחברה הישראלית ובכללי את הכיוון שהעולם הולך אליו.

כנראה שלא הייתי מביא לא את אלה ולא את אלה אליי הביתה. אבל לגבי אלו של היום בעיניי הבית היחיד שהם צריכים להגיע אליו זה בית כלא.
אני מדבר פה בעיקר על הקיצונים והאלימים. ברור לי שלא כל הארגון מורכב מכאלה אבל מה לעשות שהם אלו שנותנים את הטון ואותם רואים בכל הזדמנות בכל תפארתם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

הודעות הארגון בנוגע למעבר אפשרי ליד אליהו.
לכל משפחת הפועל תל אביב, אוהדים ותיקים וחדשים כאחד. בשקט, צפינו מהצד בניסיונות לזרוע פילוג בקהל. לא לקחנו בהם חלק, כי אנחנו מאמינים באחדות שלנו, אבל היום, נוכח הכוונה של הנהלת המועדון להעביר את משחקי הבית שלנו ליד אליהו, אנחנו חייבים להשמיע את קולנו באופן חד וברור:
לא ניתן לזה לקרות! לא נגיע למשחקים ביד אליהו!
אנחנו מקשיבים לקולות וגם מבינים את הרצון להגדיל את בסיס הקהל ואת הכנסות המועדון, כמו גם את הרצון להיות תחרותיים. אך העברת הביתיות שלנו לאולם היריבה היא בגידה בנשמה של המועדון, היא ויתור על חלק מהזהות שלנו, חלק מהייחודיות שלנו ובעיקר ויתור על המקום בו ניצחנו את משחקי סדרת הגמר מול ההם.
הפועל תל אביב היא משפחה, היא בית, היא שירים שעוברים מדור לדור, אהבה ללא תנאים וזיכרונות משותפים. אנחנו גאים בצמיחה ובקהל החדש שמצטרף, אבל אסור לשכוח את הבסיס האיתן שלנו, את האוהדים הוותיקים שהולכים עם הקבוצה באש ובמים מיום הקמתה ומתנגדים למעבר.
אנחנו מוכנים לפשרות, אבל לא לוויתורים - אנחנו גם יודעים שהדרייב אין הוא לא אוסישקין, אך אליפות השנה אפשר יהיה לקחת אך ורק שם, האולם שאליו כל הקבוצות מפחדות להגיע.

לכן ככל שהקבוצה השנה תצליח מקצועית בדרייב אין אנחנו קוראים לכל הקהל להתאחד ולדחוף את הנהלת הקבוצה להציג פתרונות טובים יותר, כאלה שיצליחו לאכוף את חוסר האמון של כולנו בעירייה ובמוסדות ולא כאלה שהתקבלו מעל הראש של הקהל ובהיעדר שיתוף פעולה

מגיע לכולנו תאריך התחלה של השיפוץ, מגיע לכולנו תאריך סיום, מגיע לכולנו לקחת חלק בתכנון הבית שלנו.
כך או כך לא ניתן ליד אליהו לקרות! ולא נגיע למשחקים ביד אליהו!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

גביזון כתב:הודעות הארגון בנוגע למעבר אפשרי ליד אליהו.
לכל משפחת הפועל תל אביב, אוהדים ותיקים וחדשים כאחד. בשקט, צפינו מהצד בניסיונות לזרוע פילוג בקהל. לא לקחנו בהם חלק, כי אנחנו מאמינים באחדות שלנו, אבל היום, נוכח הכוונה של הנהלת המועדון להעביר את משחקי הבית שלנו ליד אליהו, אנחנו חייבים להשמיע את קולנו באופן חד וברור:
אנחנו מקשיבים לקולות וגם מבינים את הרצון להגדיל את בסיס הקהל ואת הכנסות המועדון, כמו גם את הרצון להיות תחרותיים. אך העברת הביתיות שלנו לאולם היריבה היא בגידה בנשמה של המועדון, היא ויתור על חלק מהזהות שלנו, חלק מהייחודיות שלנו ובעיקר ויתור על המקום בו ניצחנו את משחקי סדרת הגמר מול ההם.
הפועל תל אביב היא משפחה, היא בית, היא שירים שעוברים מדור לדור, אהבה ללא תנאים וזיכרונות משותפים. אנחנו גאים בצמיחה ובקהל החדש שמצטרף, אבל אסור לשכוח את הבסיס האיתן שלנו, את האוהדים הוותיקים שהולכים עם הקבוצה באש ובמים מיום הקמתה ומתנגדים למעבר.
אנחנו מוכנים לפשרות, אבל לא לוויתורים - אנחנו גם יודעים שהדרייב אין הוא לא אוסישקין, אך אליפות השנה אפשר יהיה לקחת אך ורק שם, האולם שאליו כל הקבוצות מפחדות להגיע.

לכן ככל שהקבוצה השנה תצליח מקצועית בדרייב אין אנחנו קוראים לכל הקהל להתאחד ולדחוף את הנהלת הקבוצה להציג פתרונות טובים יותר, כאלה שיצליחו לאכוף את חוסר האמון של כולנו בעירייה ובמוסדות ולא כאלה שהתקבלו מעל הראש של הקהל ובהיעדר שיתוף פעולה

מגיע לכולנו תאריך התחלה של השיפוץ, מגיע לכולנו תאריך סיום, מגיע לכולנו לקחת חלק בתכנון הבית שלנו.

ארגון הטרור מאיים שהוא לא ייתן לזה לקרות, שימו לב.
מעל 90 אחוז בחרו בניגוד לדעה שלהם. זה לא מעניין אותם, הם אומרים בצורה פשוטה, "לא ניתן חזה לקרות".
שיבוא פה אחד , אחד שיגיד שמעניינת אותם הקבוצה או חברים שלהם האוהדים.
מה זה אומר לגבי עופר שהם לא יתנו לזה לקרות אחרי הבחירות? מה צפוי לעופר?

shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה הודעה של לוזרים

שם הרבה כסף שאם הקבוצה תצליח ותראה טוב ומקום 1 הם יגיעו לדרבי כמו גדולים(או שפנים)

כותב שוב, הם כבר התנצלו על המינוס 1? הם שמו כסף לחיזוק בהיותם מחזיקים 19%?
כמו ילדים קטנים שחיים בסרט, וזה ההזדמנות של הקהל הגדול שלנו להראות שאנחנו לא סופרים אותם ולתמוך בעופר
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

למה הם אומרים החלטה מעל הראש של הקהל? זה יגיע להצבעה בעמותה אוו שהם מתכוונים שרק הם הקהל? הסתכלו מהצד לזרוע פילוג מהקהל? זה בדיוק מה שהם עושים!!! במקום לכתוב נקבל את דעת הרוב מבחינתם הם הרוב!! מ נ ו ת ק י ם
goldwyn
קיבל.ה  4 לייקים

הודעה אפילו מנותקת יותר מההודעה הקודמת וזאת לא משימה פשוטה, חלק גדול מהאוהדים ה"חדשים" לטענתם שבעד המעבר היו שם לפני שרובם נולדו.
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

חבל שלא הזכירו בהודעה את כל הרדיוסים והעונשים שקיבלנו בגללם
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

די זה כבר נהיה מביך. באמת שהסיבה מספר 1 כבר מבחינתי לעבור ליד אליהו זה להתנתק מהם. שחררו אותנו עלוקות מנותקות
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

כרגע צריך להחרים את האולטראס , הם כבר לא יכולים להיות חלק מהקהל של הפועל יותר , הם לא מבינים שאין פיתרון אחר אם רוצים להגדיל את האולם וממשיכים להיות ראש בקיר ולנסות לכפות את הדעה שלהם על כלל האוהדים
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מה בדיוק הכוונה באתם לא תתנו לזה לקרות ? אם זה יאושר בוועדה זה יקרה , מתכוונים לעשות שם פעולות אלימות ? לאסור מיד לכל הארגון כניסה לכל המשחקים זה כבר לא מצחיק
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

ranjef כתב: 23 יולי 2024, 12:35

שמבזה טקסים של חללים ב-7 לאוקטובר, שזורקת אבוקות על ילדים, ששרה שואה למשטרה אחרי שמלא שוטרים נהרגו כששמרו עליי ועליך (ואני לא הכי אוהב את המשטרה).
שמע איזה דיבור של פופוליסט אפילו בן גביר לא ידבר ככה. היו איזה 20 שביזו שלפי מה שאני זוכר זה אפילו לא מספר שמייצג את הקומץ הקיצוני של האולטראס. אבל עזוב את זה, מה עם זה שחלקם נמצאים במילואים וחלקם היו עם השקעה מטורפת של גרפיטי המוקדש בשביל כל חלל אוהד הפועל שנפל מה7/10 בכל רחבי תל אביב, זה לא מספיק לך?

האולטראס מאוד מאוד מאוד מאוד בעייתי כרגע וההחלטה שלו באה בפוטנציאל להרוס את העתיד של המועדון. אבל למה ללכת לקיצון השני
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

גביזון כתב: 26 יולי 2024, 18:47 הודעות הארגון בנוגע למעבר אפשרי ליד אליהו.

״לא ניתן למשהו לקרות גם אם רוב הקהל ירצה בכך!״ / ״אנחנו רוצים מצב שיאפשר רק לחלק מהאוהדים להגיע!״ / ״אנחנו שמחים על אוהדים חדשים, אבל אוהדים וותיקים חשובים יותר ויש דירוג לחשיבות הדעות״
ובאותה נשימה -
״אחרים ניסו לגרום לפילוג בקהל, לא אנחנו״.

מגוחכים.

ורק בשביל הפרוטוקול - יש גם מספיק אוהדים וותיקים שהולכים עם הקבוצה באש ובמים מיום הקמה, ותומכים במעבר. שיפסיקו לחשוב שהפועל שייכת להם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Deep red
קיבל.ה  13 לייקים

היינו פה לפני האולטראס, נהיה גם אחריו. לא ייאמן כמה שהם נפוחים מחשיבות העצמית. איכשהו הפועל תל אביב הייתה קיימת גם ללא אולטראס עד 99.
לא רוצים? שלא יבואו.
ממש ההתגלמות של הביטוי חיבוק דב.

Sent from my Pixel 7a using Tapatalk

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

עמית כתב:
ranjef כתב: 23 יולי 2024, 12:35

שמבזה טקסים של חללים ב-7 לאוקטובר, שזורקת אבוקות על ילדים, ששרה שואה למשטרה אחרי שמלא שוטרים נהרגו כששמרו עליי ועליך (ואני לא הכי אוהב את המשטרה).
שמע איזה דיבור של פופוליסט אפילו בן גביר לא ידבר ככה. היו איזה 20 שביזו שלפי מה שאני זוכר זה אפילו לא מספר שמייצג את הקומץ הקיצוני של האולטראס. אבל עזוב את זה, מה עם זה שחלקם נמצאים במילואים וחלקם היו עם השקעה מטורפת של גרפיטי המוקדש בשביל כל חלל אוהד הפועל שנפל מה7/10 בכל רחבי תל אביב, זה לא מספיק לך?

האולטראס מאוד מאוד מאוד מאוד בעייתי כרגע וההחלטה שלו באה בפוטנציאל להרוס את העתיד של המועדון. אבל למה ללכת לקיצון השני
כמו שהוא פופוליסט, אתה בת יענה.
הארגון הזה מזמן איבד כיוון ואני לאט לאט כבר מתחיל לשנוא אותו.
40 שנים במגרשים והפישרים האלה באים ומאיימים כמו ארגון טרור.
הלוואי שעופר וספרא (בע״ה) יכריזו עליו מלחמה, יפרקו אותו ויקום ארגון שמה שמעניין אותו זו אהבת וטובת הפועל, ולא אהבת עצמם ושנאת מכבי בראש.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

Asafasraf כתב: 26 יולי 2024, 21:29
עמית כתב:
ranjef כתב: 23 יולי 2024, 12:35 איך אתה היית מתייחס לחבורת אנשים

הלוואי שעופר וספרא (בע״ה) יכריזו עליו מלחמה, יפרקו אותו ויקום ארגון שמה שמעניין אותו זו אהבת וטובת הפועל, ולא אהבת עצמם ושנאת מכבי בראש.

אויש, כמובן שמישהו יתייג אותי כמישהו שמסכים עם הדמגוגיה של האולטראס, כאילו אין לכם אמצע זה או שאתה חייב להיות עיוור שהולך אחרי האולטראס או מישהו שיקווה שימותו
אין פה שום קשר בין הדברים. לתייג אותם כאויבי ישראל שמבזים חללי 7/10 זה מתאים לאוהדים בצד השני של הכביש או הגזענים מטדי
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

אגב הציוץ האחרון של ינאי, רק מראה כמה זה החלטה שתהרוס את הצמיחה האדירה שלנו לא לעבור ליד אליהו ******זמנית******
מבחינת השקעה - ההשקעה באולם תשב תחת הפועל (אדום לבן ניהול ספורט בע״מ) כך שהכנסות עודפות מהמיזם ישרתו את הקבוצה. זה לאחר מחשבה למנוע רעיונות שמא המיזם הנד״לני הוא מה שמעניין אותי
אולי אני לא מבין נכון. אבל גם אם הוא יעזוב, (שלא נראה ככה אגב אלא אם הארגון ינסה אחרת) יהיה לנו אחוזים מאולם רב תכילתי בתל אביב. זה כל הופעה של אייל גולן, כל טורניר ג'ודו, כל אירוע של חברה ומתקנים בקיץ
פשוט פסיכי לגמרי לא לקפוץ על ההזדמנות הזאת. אומנם לא התאבדות, אבל זה גלגל הצלה מטורף שלפחות במקרה הכי גרוע יעזור להשאיר אותנו במים הרדודים. להפועל רגל היו מתים שיהיה משהו קרוב לזה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

עמית כתב:
Asafasraf כתב: 26 יולי 2024, 21:29
עמית כתב: שמע איזה דיבור של פופוליסט אפילו בן גביר לא ידבר ככה. היו איזה 20 שביזו שלפי מה שאני זוכר זה אפילו לא מספר שמייצג את הקומץ הקיצוני של האולטראס. אבל עזוב את זה, מה עם זה שחלקם נמצאים במילואים וחלקם היו עם השקעה מטורפת של גרפיטי המוקדש בשביל כל חלל אוהד הפועל שנפל מה7/10 בכל רחבי תל אביב, זה לא מספיק לך?

אויש, כמובן שמישהו יתייג אותי כמישהו שמסכים עם הדמגוגיה של האולטראס, כאילו אין לכם אמצע זה או שאתה חייב להיות עיוור שהולך אחרי האולטראס או מישהו שיקווה שימותו
אין פה שום קשר בין הדברים. לתייג אותם כאויבי ישראל שמבזים חללי 7/10 זה מתאים לאוהדים בצד השני של הכביש או הגזענים מטדי
היו 20 שביזו את הטקס, היו עוד 20 שעשו לינץ באוהדי הפועל חיפה (כי זה מגניב לשחק אותה חוליגן אנרכיסט רעול פנים), עוד 20 שזרקו אבוקות, עוד 20 שזרקו כוסות למגרש והורידו נקודות להפועל, בסוף אתה מגיע ל-500 ילדי כאפות שמדברים ומתופעלים כמו אירגון טרור. הגרפיטי שלהם מרגש, וברור שאין עידוד כמו שהם עושים (כרגע).
אבל הנזק שהם עושים להפועל בחוץ, ועכשיו גם מבפנים - הוא הרבה יותר גדול.
מתחילת הקיץ עופר שובר את מכבי פעם אחר פעם, היחידי שנלחם בו זה ארגון האולטראס. של הפועל.
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

אולטראס הפועל ❤❤❤
TaCMaN11
קיבל.ה  32 לייקים

Red roy כתב: 27 יולי 2024, 00:55 אולטראס הפועל ❤❤❤
ליצן חצר
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

TaCMaN11 כתב: 27 יולי 2024, 01:29
Red roy כתב: 27 יולי 2024, 00:55 אולטראס הפועל ❤❤❤
ליצן חצר
יאללה יאללה
לך חפש כבר , עוד טמבל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

נא לעצור את זה פה לפני שזה עובר את הגבול של רמת השיח שחוקי הפורום מאפשרים.
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

הייתי שם מהיום הראשון
מהיום שהוקמה קבוצת הכדורסל
נכון שהיו לא מעט אנשים שהוגדרו כחלק מהאולטראס
אבל היו גם הרבה מאוד אנשים אחרים
האולטראס לא הקים לבדו את הקבוצה
האולטראס הוא לא הקבוצה
האולטראס הוא גוף אלים
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Red roy כתב:אולטראס הפועל תמונהתמונהתמונה
בימים אלה זה יותר בכיוון של אולטראס הפועל= שמעון מזרחי.

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

עמית כתב: 26 יולי 2024, 22:28 אגב הציוץ האחרון של ינאי, רק מראה כמה זה החלטה שתהרוס את הצמיחה האדירה שלנו לא לעבור ליד אליהו ******זמנית******
מבחינת השקעה - ההשקעה באולם תשב תחת הפועל (אדום לבן ניהול ספורט בע״מ) כך שהכנסות עודפות מהמיזם ישרתו את הקבוצה. זה לאחר מחשבה למנוע רעיונות שמא המיזם הנד״לני הוא מה שמעניין אותי
להפועל רגל היו מתים שיהיה משהו קרוב לזה
בשביל סיכוי קטן למשהו קרוב לזה (שילך לכיס האישי של המעורבים בניגוד למה שעופר הצהיר) כל מיני בוחשים ועסקנים הביאו את מועדון הכדורגל שלנו לפירוק.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

עמית כתב: 26 יולי 2024, 22:28 אגב הציוץ האחרון של ינאי, רק מראה כמה זה החלטה שתהרוס את הצמיחה האדירה שלנו לא לעבור ליד אליהו ******זמנית******
אולי אני לא מבין נכון. אבל גם אם הוא יעזוב, (שלא נראה ככה אגב אלא אם הארגון ינסה אחרת) יהיה לנו אחוזים מאולם רב תכילתי בתל אביב. זה כל הופעה של אייל גולן, כל טורניר ג'ודו, כל אירוע של חברה ומתקנים בקיץ
פשוט פסיכי לגמרי לא לקפוץ על ההזדמנות הזאת. אומנם לא התאבדות, אבל זה גלגל הצלה מטורף שלפחות במקרה הכי גרוע יעזור להשאיר אותנו במים הרדודים. להפועל רגל היו מתים שיהיה משהו קרוב לזה
רק כדי לדייק - "לנו" לא יהיה אחוזים בכלום למיטב הבנתי. תהיה לחברה שבבעלות עופר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

לא כל כך הבנתי איך אנשים חושבים שהאולטראס הקים את הפועל אוסישקין?? יש איזה 4-5 דמויות מרכזיות שמבחינתי אחראיות על ההקמה מחדש (כמובן שישנם עוד הרבה אנשים) ואף אחד מהם לא היה אולטראס לפי ידעתי..
אז לא כל כך ברור לי הטיעון הזה.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

רווי כתב:לא כל כך הבנתי איך אנשים חושבים שהאולטראס הקים את הפועל אוסישקין?? יש איזה 4-5 דמויות מרכזיות שמבחינתי אחראיות על ההקמה מחדש (כמובן שישנם עוד הרבה אנשים) ואף אחד מהם לא היה אולטראס לפי ידעתי..
מכיוון שהייתי בעניינים עוד מתקופת המאבק על אוסישקין אני יכול לומר לך מי כן היה מעורב. אדם אח העלה את הרעיון בהתחלה להצטרף לקבוצה אחרת שמשחקת בליגה נמוכה ולהביא לשם את האוהדים שלנו. הוא ידוע כאן בשם המשתמש @דובראש.
זה לא יצא לפועל (גם ליאור בן שי היה מעורב אז) מסיבות שלא זכורות לי.
אני מדבר על עונה אחת לפני שהפועל אוסישקין הוקמה.
באותו זמן נפגשו אורי שלף ז"ל ורמי כהן ועלתה המחשבה להקים קבוצה חדשה מאפס. אבל בגלל שזה קרה ממש סמוך למועד סיום ההעברות הבנו שאין טעם להקים קבוצה שאי אפשר יהיה להביא אליה שחקנים.
כמה חודשים אחרי זה היתה הפגישה הראשונה שאני נכחתי בה (אני חושב שזה היה בדירה של גיא פורת בתל אביב) ושם אני זוכר שהיו כמה אנשים אבל אני זוכר רק את יונתן לרנר (אולי גם אורי שלף היה שם. אולי שחור ומאור הראל. אני לא זוכר בוודאות מישהו חוץ מיונתן לרנר).
מה שאני כן זוכר זה שהוחלט להקים עמותה ולרשום קבוצה באיגוד.
אני זוכר שבפעם הבאה פגשתי את שחור, מאור (ונדמה לי שגם אורי שלף ז"ל) וסוכם ששחור שמכיר את כל העניינים באיגוד ירשום שם את הקבוצה ובגלל שלא היתה לו כתוב נדמה לי שסוכם לרשום אותה בכתובת של מאור הראל. מכיוון שבאותו זמן הייתי מעורב בניסיון של כמה אנשים לרכוש משאול את הקבוצה שלו, לא יכולתי להיות מעורב יותר בהקמת הקבוצה (זוכר עד היום כמה שאורי שלף ז"ל כעס עלי בגלל שלא סיפרתי לו על זה קודם).
מניח שאנשים שהיו מעורבים אולי בתהליך כמו ליאור בן שי ואולי @הפועל זוכרים יותר טוב ממני.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

רדנקו כתב: 27 יולי 2024, 18:01
רווי כתב:לא כל כך הבנתי איך אנשים חושבים שהאולטראס הקים את הפועל אוסישקין?? יש איזה 4-5 דמויות מרכזיות שמבחינתי אחראיות על ההקמה מחדש (כמובן שישנם עוד הרבה אנשים) ואף אחד מהם לא היה אולטראס לפי ידעתי..
מכיוון שהייתי בעניינים עוד מתקופת המאבק על אוסישקין אני יכול לומר לך מי כן היה מעורב. אדם אח העלה את הרעיון בהתחלה להצטרף לקבוצה אחרת שמשחקת בליגה נמוכה ולהביא לשם את האוהדים שלנו. הוא ידוע כאן בשם המשתמש @דובראש.
זה לא יצא לפועל (גם ליאור בן שי היה מעורב אז) מסיבות שלא זכורות לי.
אני מדבר על עונה אחת לפני שהפועל אוסישקין הוקמה.
באותו זמן נפגשו אורי שלף ז"ל ורמי כהן ועלתה המחשבה להקים קבוצה חדשה מאפס. אבל בגלל שזה קרה ממש סמוך למועד סיום ההעברות הבנו שאין טעם להקים קבוצה שאי אפשר יהיה להביא אליה שחקנים.
כמה חודשים אחרי זה היתה הפגישה הראשונה שאני נכחתי בה (אני חושב שזה היה בדירה של גיא פורת בתל אביב) ושם אני זוכר שהיו כמה אנשים אבל אני זוכר רק את יונתן לרנר (אולי גם אורי שלף היה שם. אולי שחור ומאור הראל. אני לא זוכר בוודאות מישהו חוץ מיונתן לרנר).
מה שאני כן זוכר זה שהוחלט להקים עמותה ולרשום קבוצה באיגוד.
אני זוכר שבפעם הבאה פגשתי את שחור, מאור (ונדמה לי שגם אורי שלף ז"ל) וסוכם ששחור שמכיר את כל העניינים באיגוד ירשום שם את הקבוצה ובגלל שלא היתה לו כתוב נדמה לי שסוכם לרשום אותה בכתובת של מאור הראל. מכיוון שבאותו זמן הייתי מעורב בניסיון של כמה אנשים לרכוש משאול את הקבוצה שלו, לא יכולתי להיות מעורב יותר בהקמת הקבוצה (זוכר עד היום כמה שאורי שלף ז"ל כעס עלי בגלל שלא סיפרתי לו על זה קודם).
מניח שאנשים שהיו מעורבים אולי בתהליך כמו ליאור בן שי ואולי @הפועל זוכרים יותר טוב ממני.

Sent from my NE2215 using Tapatalk
ואו, עבר יותר מדי זמן. הייתי יותר עסוק בניהול מטה המאבק בימיו האחרונים, הפועל אוסישקין היה פרויקט מקביל, היה לי חלק די שולי בזה.
אני זוכר פגישה אחת עם אורי שלף, אבי כץ, יונתן לרנר, אורי שלף, מאור הראל, נדמה לי שגם המשתמש דובראש....בטוח היו שם עוד אנשים חשובים ששכחתי. אחרי זה הייתי מעורב בכל מיני ענייני הקמה טכניים, ניסוח טיוטות של התקנון הראשון שאורי שלח לי וכאלה. אבל מלבד זה הזיכרון כבר עמום. אולי כל הפגישות פשוט התאחדו אצלי בראש לפגישה אחת.
17 שנה לך תזכור...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

בכל מקרה, הטענה של האולטראס כאילו הם אלו שהקימו את הקבוצה מהחדש, איך נאמר, קצת מנותק מהמציאות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 19:19 בכל מקרה, הטענה של האולטראס כאילו הם אלו שהקימו את הקבוצה מהחדש, איך נאמר, קצת מנותק מהמציאות.
זה בטוח. לא באמת אפשרי לכמת את הדברים האלה, זה גם לא מועיל מאד. כן היתה מעורבות משמעותית של אנשי אולטראס. והם מן הסתם היו כח חשוב מאד במאבק, וגם בקהל בהמשך (אם כי לא הרוב ולא קרוב לזה).
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הפועל כתב: 27 יולי 2024, 19:35
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 19:19 בכל מקרה, הטענה של האולטראס כאילו הם אלו שהקימו את הקבוצה מהחדש, איך נאמר, קצת מנותק מהמציאות.
זה בטוח. לא באמת אפשרי לכמת את הדברים האלה, זה גם לא מועיל מאד. כן היתה מעורבות משמעותית של אנשי אולטראס. והם מן הסתם היו כח חשוב מאד במאבק, וגם בקהל בהמשך (אם כי לא הרוב ולא קרוב לזה).
במאבק חלקם גם היו גורם מפריע שדרש הפצת דיס אינםורמציה על שופלים שעכשיו מגיעים להרוס כדי לאפשר אוירה בריאה בבתי המשפט
שליחת תגובה