אבוקסיס
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
המון המון הצלחה.
מקווה שמדובר בהתפכחות אמיתית מהחלומות על מאמנים זרים. הם פחות מתאימים למועדון במצבו הנוכחי.
מקווה שמדובר בהתפכחות אמיתית מהחלומות על מאמנים זרים. הם פחות מתאימים למועדון במצבו הנוכחי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הפוך.לבית"ר תמיד יהיה עתיד.יותר מידי אנשים חזקים וחשובים לא יתנו לה ליפול.היא לא רק קבוצה- היא סוג של פלטפורמה שלטונית שמחובר מאוד חזק למוקדי הכוח.
לא כל כך שונה מהפועל של שנות ה60 וה70.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא יודע מה ההגדרה שלך של לעתיד. הרכש שאברמוב עשה שם בקיץ ובעיקר בחלון ינואר דומה מאוד לפרופיל של השחקנים שהניסנובים היו מביאים פה שנה אחרי שנה. שהעתיד שלהם ימשיך להיראות ככה
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אם אני זוכר נכון, צ'יבוטה פרח תחתיו בבני יהודה .
יוסי מאמן טוב שסהכ הצליח גם בבש וגם בבית"ר
יש לו סגל טוב בהפועל, לוח משחקים סביר מול קבוצות ברמתנו.
אין תירוצים
אין תירוצים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
עתיד- הכוונה היא שגם אם אברמוב כמעט יחריב אותם,כמו הניסנובים,תמיד יהיו אנשים עמידים שיקחו אותם.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 18:28לא יודע מה ההגדרה שלך של לעתיד. הרכש שאברמוב עשה שם בקיץ ובעיקר בחלון ינואר דומה מאוד לפרופיל של השחקנים שהניסנובים היו מביאים פה שנה אחרי שנה. שהעתיד שלהם ימשיך להיראות ככה
ככה נראה לי בכל מקרה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
יאללה שיהיה בהצלחה.
תמיד אזכור לו חסד נעורים.
הוא גם מאמן יותר טוב לדעתי מכל מי שהיה פה בשנים האחרונות, גם אם לא יצליח בהפועל.
תמיד אזכור לו חסד נעורים.
הוא גם מאמן יותר טוב לדעתי מכל מי שהיה פה בשנים האחרונות, גם אם לא יצליח בהפועל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ובכר לקח גביע אחד אז הוא מאמן גרוע?
די אבוקסיס לא מאמן על כמו שעושים ממנו. מאמן לקבוצות מרכז טבלה הפועל צריכה לשאוף להיות קבוצת צמרת לא מתרגש מההחתמה הזו..
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
אני אוהב אןתו מאוד. לדעתי חסר לו הפאסון כדי להיות בשורה אחת עם הטופ. מקווה שיידע לעשות את זה אצלנו
זכור לי שהיה מתבכיין ברמה קשה על שיפוט
זכור לי שהיה מתבכיין ברמה קשה על שיפוט
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מההתרשמות שלי, הבעיה איתו היא שהוא מאמן של פיקים ולא של דרך שיטתית. הוא טוב בלסכל ולהפתיע יריבות במשחקים ספציפיים, אבל הוא לא יוזם.
הוא דוגל בהנעת כדור? לחץ גבוה? משחק דרך האגפים? הוא יותר מאמן מהדור הישן מאשר מודרני, לא?
בכל מקרה בהתאם לאופציןת בשוק בנקודת הזמן הזאת זאת כנראה בחירה טובה.
הוא דוגל בהנעת כדור? לחץ גבוה? משחק דרך האגפים? הוא יותר מאמן מהדור הישן מאשר מודרני, לא?
בכל מקרה בהתאם לאופציןת בשוק בנקודת הזמן הזאת זאת כנראה בחירה טובה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מחסידיו...
אסל מאחר והגיע החלום שלי שהוא יהיה לנו צ'ולו
אסל מאחר והגיע החלום שלי שהוא יהיה לנו צ'ולו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אורי גוטמן שאימן בהפועל רמת גן ופוטר לאחרונה מונה כעוזר של אבוקסיס.
אז זה היה גוטמן & אבוקסיס עכשיו זה
אבוקסיס & גוטמן
אז זה היה גוטמן & אבוקסיס עכשיו זה
אבוקסיס & גוטמן
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יפה שהביאו לו עוזר לבקשתו
מניח שזה עוזר קצת יותר יקר מהרגיל(בהתאם לתקציבים)
מניח שזה עוזר קצת יותר יקר מהרגיל(בהתאם לתקציבים)
-
- קיבל.ה 947 לייקים
לא מאמין שהביאו את גוטמן ג׳וניור
אני ככ לא מעריך אותו
ככ רציתי לצאת מהברנז׳ה המלוכלכת הזאת ועכשיו דפקנו קפיצת ראש ישר לתוך בריכת הבוץ
אני ככ לא מעריך אותו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מה הבעיה?Giovanni Giorgio כתב: ↑07 פברואר 2024, 08:27 לא מאמין שהביאו את גוטמן ג׳וניור
אני ככ לא מעריך אותו
מה עדיף עוזר מאמן שאימן בליגה א ומאמן שאימן
בליגה ג?
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אתה באמת לא מבין את הבעיה?
HELLO, HELLO, ANYBODY HOME?
HELLO, HELLO, ANYBODY HOME?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ברגע שהחתמת את אבוקסיס, הדבר האחרון שעשית זה לצאת מהברנזה המלוכלכת. הוא אחד מראשי הברנזה הזאתGiovanni Giorgio כתב: ↑07 פברואר 2024, 08:27 לא מאמין שהביאו את גוטמן ג׳וניור
אני ככ לא מעריך אותו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא נו, אנחנו הולכים עכשיו להתבכיין על בחירת עוזר המאמן?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
גוטמן זה לא זה שהרביץ לאנליסט שלו או משהו?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
יש מסיבת עיתונאים עכשיו
כמובן שרוב השאלות ליוסי הם על אברמוב וביתר ובקושי מקצועיות
מה שכן, עברו לשאלות לחן סול שקצת פלט שכנראה היה דיבור איתו לפני העזיב השל ביתר, הוא אמר ״שבשביל זה יוסי התפנה״
כמובן שרוב השאלות ליוסי הם על אברמוב וביתר ובקושי מקצועיות
מה שכן, עברו לשאלות לחן סול שקצת פלט שכנראה היה דיבור איתו לפני העזיב השל ביתר, הוא אמר ״שבשביל זה יוסי התפנה״
-
- קיבל.ה 237 לייקים
קודם כל תירוצים תמיד יש, אל תשכח שזה לא סגל שהוא בנה.לירון האדום כתב: ↑06 פברואר 2024, 18:37 אם אני זוכר נכון, צ'יבוטה פרח תחתיו בבני יהודה .
אין תירוצים
נקווה שיצליח לבנות מהחומר הלא רע שיש לנו קבוצה מנצחת.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
גם גוטמן, למרות האליפות עם הפועל חיפה וגביע עם ב"ש, הגיע אלינו בתקופה לא נוצצת בקריירה.
אני מאוד מאמין שהוא יעשה את הקפיצת מדרגה שהוא ואנחנו זקוקים לה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
לירון יקירי, אתה זוכר איך חרמש ז"ל קרא לך אני מניח, אל תכריח אותי להשתמש בביטוילירון האדום כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:29פעם קודמת זה היה אחלה לא?

-
- קיבל.ה 2287 לייקים
האמת שאין לי מושג, יש מצב שאולי אתה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר?
אנחנו מכירים מעבר לפורום?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
יוסי באמת פראייר.
בא לקבוצה בלי השחקן הכי טוב,בלי חלוץ.לא רואה מצב שאנחנו מגיעים לפלייאוף
בא לקבוצה בלי השחקן הכי טוב,בלי חלוץ.לא רואה מצב שאנחנו מגיעים לפלייאוף
-
- קיבל.ה 753 לייקים
ליוסי יש משימות מידיות, בעקבות המכירה של אווזבולט ורודריגז:
קישור - פתרון לבעיה של אין רודריגז ושאין מחליף ברמתו (את החסרון שלו מאז המשחק עם מכבי חיפה, ראינו בתוצאות שהשגנו).
התקפה - אין את אוזבולט, ולמרות שהשנה הוא לא היה במיטבו עדיין הוא חלוץ הרחבה הטוב ביותר שהיה לנו.
יצטרך למצוא פתרון משולב, מתוך הסגל הקיים כשאפשר גם לשנות שיטת משחק להתגבר על החסרונות.
להערכתי קישור שמורכב מגנאים, ארצל, איבינדר כשאל ים מחליף, ואנטמן מתחת לחלוץ שנכנס כל הזמו לרחבה, יכול לתת פתרון למשחק הגנה ותמיכה בהתקפה.
קישור - פתרון לבעיה של אין רודריגז ושאין מחליף ברמתו (את החסרון שלו מאז המשחק עם מכבי חיפה, ראינו בתוצאות שהשגנו).
התקפה - אין את אוזבולט, ולמרות שהשנה הוא לא היה במיטבו עדיין הוא חלוץ הרחבה הטוב ביותר שהיה לנו.
יצטרך למצוא פתרון משולב, מתוך הסגל הקיים כשאפשר גם לשנות שיטת משחק להתגבר על החסרונות.
להערכתי קישור שמורכב מגנאים, ארצל, איבינדר כשאל ים מחליף, ואנטמן מתחת לחלוץ שנכנס כל הזמו לרחבה, יכול לתת פתרון למשחק הגנה ותמיכה בהתקפה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הבעיה היא שאייבינדר כבר לא יכול להיות שחקן הרכב.זה פשוט לא עובד יותר.אדום ותיק כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:13 ליוסי יש משימות מידיות, בעקבות המכירה של אווזבולט ורודריגז:
אלטמן מתחת לחלוץ זה אחלה,רק שעכשיו אין לנו חלוץ( הבחור החדש הוא בכלל שחקן כנף ואילו אם ישימו אותו בשפיץ- אין לנו מושג לגבי יכולתו)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אלטמן אחלה 9 יכול להיותבז'רנו כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:31הבעיה היא שאייבינדר כבר לא יכול להיות שחקן הרכב.זה פשוט לא עובד יותר.אדום ותיק כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:13 ליוסי יש משימות מידיות, בעקבות המכירה של אווזבולט ורודריגז:
אלטמן מתחת לחלוץ זה אחלה,רק שעכשיו אין לנו חלוץ( הבחור החדש הוא בכלל שחקן כנף ואילו אם ישימו אותו בשפיץ- אין לנו מושג לגבי יכולתו)
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
לא.אבל נזרום .dino כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:37אלטמן אחלה 9 יכול להיותבז'רנו כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:31הבעיה היא שאייבינדר כבר לא יכול להיות שחקן הרכב.זה פשוט לא עובד יותר.אדום ותיק כתב: ↑07 פברואר 2024, 12:13 ליוסי יש משימות מידיות, בעקבות המכירה של אווזבולט ורודריגז:
מי ישחק מתחת לחלוץ? צריך מישהו שיודע למסור ולהעמיד אותו מול שוער,כי אלטמן צריך כדור לרגל ולא לשטח
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
לצערי לא מאמין שיכול לעבוד.אף אחד מהם לא משחק בתפקיד הזה.
לא מאמין איך שוב חזרנו להיות קבוצה בלי חלוץ טבעי,קשר דפנסיבי אחד ברמת הרכב( וגם הוא איטי וחלוד)
בלי קשר התקפי אחד שיודע למסור( אם אלטמן משחק את ה 9)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מסכים לגבי רודריגז בעיקר, כי שם החור הוא מאוד גדול. אם כי באופן יחסי המשחק האחרון בלעדיו היה בסדר, אבל עדיין אין ספק שעזב פה הכוכב הגדול. פה אין ספק לגבי הבעיה. נקווה שאבוקסיס יצליח בעניין הזה לייצב את האמצע.
לגבי השאר, עם אלן או בלי, לא כזה קריטי לטעמי. כן הייתי מביא חלוץ יותר מוכח מסופר בובו, אבל כנראה זה חלק מהיותנו מועדון עם התקציב הרביעי בגודלו ולא השלישי או השני, שצריך לפעמים לנסות לגדל שחקנים חדשים וצעירים.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
"גם בהפועל ת”א אם לא יהיה לי טוב וארגיש שהאדמה רועדת תחתיי אעשה הכל כדי ללכת”
לא זכור לי אי פעם מאמן פולט כזה משפט במסיבת העיתונים הראשונה לאחר המינוי שלו. זו אמור להיות אירוע חגיגי, שמח חיובי.
למה לחשוב בכיוון שלילי?
עוד לא התחלת לעבוד למה לחשוב על אפשרות רעה?
יש בנאדם שבראיון/שיחה הראשונה שלו בעבודה מיד לאחר שהתקבל לעבודה שיעלה על דל שפתיו משפט כזה? למה?
מוזר
מאוד מוזר
לא זכור לי אי פעם מאמן פולט כזה משפט במסיבת העיתונים הראשונה לאחר המינוי שלו. זו אמור להיות אירוע חגיגי, שמח חיובי.
למה לחשוב בכיוון שלילי?
יש בנאדם שבראיון/שיחה הראשונה שלו בעבודה מיד לאחר שהתקבל לעבודה שיעלה על דל שפתיו משפט כזה? למה?
מוזר
מאוד מוזר
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
זה בשביל להראות שהעזיבה שלו את בית"ר היא בסדרקובי כתב: ↑07 פברואר 2024, 23:05 "גם בהפועל ת”א אם לא יהיה לי טוב וארגיש שהאדמה רועדת תחתיי אעשה הכל כדי ללכת”
למה לחשוב בכיוון שלילי?
מוזר
מאוד מוזר