ג'ון הולנד

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

אוהב אותו גם אישית וגם כשחקן.. חבל מאוד
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

שיהיה בהצלחה בהמשך
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אלמלא ההטבעה ההיא בסיום נגד קרית אתא והפציעה, הוא היה נרשם לסדרת הגמר ולא אנגולה. די בזה כדי לסיים את הסדרה עם התואר.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Charlie כתב: 02 יולי 2024, 19:15 אלמלא ההטבעה ההיא בסיום נגד קרית אתא והפציעה, הוא היה נרשם לסדרת הגמר ולא אנגולה. די בזה כדי לסיים את הסדרה עם התואר.
ובסוף הוא הולך ואנגולה נשאר
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

הראיון שהכי אהבתי של עופר
ואחלה הולנד ♥️ שיהיה בהצלחה
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Charlie כתב: 02 יולי 2024, 19:15 אלמלא ההטבעה ההיא בסיום נגד קרית אתא והפציעה, הוא היה נרשם לסדרת הגמר ולא אנגולה. די בזה כדי לסיים את הסדרה עם התואר.
נחמד לחשוב ככה אבל זה לא באמת המצב.
באותה מידה הולנד יכל לעשות 1-8 כמו שעשה לא מעט פעמים העונה. זה שחקן של מאניה דיפרסיה. או שהוא קולע בהתחלה והכל נכנס או שכלום לא נכנס.
הוא בטוח היה מועיל יותר מאנגולה בהגנה אבל מפה ללנצח אותם אני לא בטוח. אבל לעולם לא נדע
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

פומפה כתב: 03 יולי 2024, 08:52
נחמד לחשוב ככה אבל זה לא באמת המצב.
באותה מידה הולנד יכל לעשות 1-8 כמו שעשה לא מעט פעמים העונה. זה שחקן של מאניה דיפרסיה. או שהוא קולע בהתחלה והכל נכנס או שכלום לא נכנס.
הוא בטוח היה מועיל יותר מאנגולה בהגנה אבל מפה ללנצח אותם אני לא בטוח. אבל לעולם לא נדע
קשה לזכור לו את זה בגלל משחק הבלהות שלו בצד
ההתקפי, אבל אנגולה שמר אולי הכי טוב בקבוצה בכל הסדרה
הזאת.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אנגולה היה מחפיר בסדרה, אבל לומר שדי ברישום של הולנד כדי לקחת אליפות זה הרבה יותר מיומרני. אתה מודע לזה שבמשחק האחרון של הולנד מול מכבי, הוא עמד על 1/9 לשלוש?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מעבר לזה שהולנד שומר הרבה יותר איכותי, ושהאחוזים שלו לשלוש הרבה יותר גבוהים ויציבים, הסיפור האמיתי זה שאנגולה הגיע כשחקן בכיר והולנד כשחקן משלים.
דדאס נתקע על קונספציה שאנגולה מוביל וזהו, גם כשהמציאות טפחה לו על הפרצוף. עם הולנד זה כנראה לא היה קורה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הפועל כתב: 03 יולי 2024, 10:40 מעבר לזה שהולנד שומר הרבה יותר איכותי, ושהאחוזים שלו לשלוש הרבה יותר גבוהים ויציבים, הסיפור האמיתי זה שאנגולה הגיע כשחקן בכיר והולנד כשחקן משלים.
דדאס נתקע על קונספציה שאנגולה מוביל וזהו, גם כשהמציאות טפחה לו על הפרצוף. עם הולנד זה כנראה לא היה קורה.
לא בטוח שאני מבין את האמירה הזאת. עד הפציעה, לפחות אצל דדאס, אנגולה היה טוב (לטעמי הכי טוב אצלנו). היו משחקים שכשהוא ירד לנוח נראינו פשוט חסרי אונים.
בסדרת גמר הוא היה מתחת לכל ביקורת, אבל הוא נרשם לא בהכרח בגלל קונספציה כזאת או אחרת. בכלל לא הייתה פה התלבטות אפילו תיאורטית, כי אף אחד אחר (חוץ ממיילס שבאמת מיותר לדבר עליו) לא היה זמין.
בכל מקרה, ברור שאנגולה אכזבה וכישלון גדול השנה וגם אני מאוד מקווה שלא יישאר פה. אבל אם וכאשר יישאר, לי לפחות עדיין יש איזו תקווה קטנה שנקבל את השחקן שהיה בקרשיאקה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אנגולה לא היה טוב בשום שלב. לכל היותר היה בינוני. ויש פה ענין של סטטיסטיקה. להולנד יש 42% לשלוש, לאנגולה 35%. בליגה הסדירה, כן? לפני הפציעה של אנגולה.
בסדרת גמר הוא לא נרשם בגלל קונספציה, אבל הוא כן קיבל ככ הרבה דקות רק בגלל קונספציה. הוא היה ממש ממש רע. ממש. ועדיין דאסטי וגיל בני קיבלו בכל הסדרה ביחד משהו כמו 20 דקות. אם זה לא קונספציה, אז אני לא יודע מה כן.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אנגולה היה טוב (יותר נכון סביר ) נגד קבוצות שהם לא ברמה בכלל , לא באמת אינדקציה למשהו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

הבעיה שכל שחקן אחר שהיה משחק כמו אנגולה במשחק השלישי היה יורד לספסל בהקדם
אבל מי שראה את המשחקים שלנו, כשאנגולה בסגל ודדאס מאמן, ראה איזה אמון (מוגזם) דדאס נותן בו וזאת הקונספציה שמנעה מדדאס להרחיק את אנגולה מהכדור במופע האיימים שנתן.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה