בניה לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אז לפי הדיווחים גם מקריי וגם אונואקו בחוץ, נוסיף לזה את טוקטו והורד שדיי ברור שלא ישארו, ולא הצלחנו לשמור על הסגל שהביא אותנו הכי קרוב לאליפות מאז שנות ה-90 המוקדמות.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
ודיברו פה על "המשכיות" נראה שלקחת אליפות או תואר כלשהו בעונה האחרונה היה בגדר חובה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה זה היה ״חובה״? זה היה עוזר לך להחתים את כל השחקנים האלו? היה נכנס יותר כסף מאליפות? היינו עולים לליגת האלופות?
אליפות דווקא הייתה מעלה את המחיר של כל השחקנים.
אליפות דווקא הייתה מעלה את המחיר של כל השחקנים.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
חובה כי לא לקחת כלום כבר 1000 שנה בזמן שכל מיני הרצליות כן לקחו תארים באמת שבמקרים כאלה ההמשך לא הכי מעניין
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
טוקוטו לא יישאר אבל לגבי הורד אני לא בטוח היו פרסומים שהפועל רוצה שהוא ימשיך כך שיש עוד סיכוי.
גם לגבי מנפורד עוד יש תקווה, הלוואי שלפחות הוא יישאר.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אני מקווה שלפחות מתחילים לחפש מחליפים שלא יקרה עוד מקרה ג'ונס שחיכו לו חצי פגרה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
למה הצ'יף בחוץ אם גם ככה מקריי בחוץ? אמור להתפנות עוד כסף לפחות אחד מהם שיישאר

- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
קודם כל אף אחד עוד לא אמר שהוא הולך לקוריאה.
ובכל מקרה - יש שם כספים שאנחנו לא יכולים לשלם.
אני כבר לא מדבר על הליגה היפנית ששותה הקיץ כמות מטורפת של שחקנים זרים מעולים ששיחקו השנה בליגות באירופה.
ובכל מקרה - יש שם כספים שאנחנו לא יכולים לשלם.
אני כבר לא מדבר על הליגה היפנית ששותה הקיץ כמות מטורפת של שחקנים זרים מעולים ששיחקו השנה בליגות באירופה.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
וחכה שהסעודים יתעוררו גם בכדורסל. כי נראה שהחבר'ה מאבו דאבי כבר התעוררו.
יחד, רק יחד! 

- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
מה כבר גודל הפערים כוסעמק?!?
אפשר להביא שחקנים אחרים, אבל כל זר זה הימור, וכל כך חבל על מקריי, סעמק
אפשר להביא שחקנים אחרים, אבל כל זר זה הימור, וכל כך חבל על מקריי, סעמק
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הדיבור זה קוריאה, נקווה שאחת הקבוצות בארץ לא תגנוב אותו כי לדעתי הוא שובר שוויון בליגה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בסכומים המדוברים רק ירושלים או מכבי יכולות להחתים אותו. אף אחת מהן לא זקוקה לסנטר ואף אחת מהן לא רצתה אותו לפני כן. כך שאם בישראל הוא ישחק רק בהפועל, אבל נראה שהוא מחפש קבוצה באירופה, ואם לא - אז אולי יעדיף לקבל יותר כסף במזרח הרחוק.avivx2 כתב:הדיבור זה קוריאה, נקווה שאחת הקבוצות בארץ לא תגנוב אותו כי לדעתי הוא שובר שוויון בליגה
להבדיל אולי ממקריי שאצלו שני הצדדים רוצים להמשיך אבל יש פערים כספיים, במקרה של הצ׳יף לדעתי זה לא רק הכסף אלא בעיקר האתגר המקצועי והרצון שלו לשחק באירופה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
מנהיים דיווח עכשיו בחדשות הספורט שזלי סיכם על הארכת חוזה ומנפורד קרוב גם כן להאריך חוזה.
חשוב מאוד להאריך לשניהם ויאללה ללחוץ חזק על הגז עם מקריי גם כן
חשוב מאוד להאריך לשניהם ויאללה ללחוץ חזק על הגז עם מקריי גם כן
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אונוואקו הכי חשוב לי
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לפי וואן, לא סתם ארבעה זרים אלא ארבעה זרים חדשים מליגת הקיץ!
שאשתי תאהב אותי כמו שפרנקו אוהב לטוס סתם ללאס וגאס
שאשתי תאהב אותי כמו שפרנקו אוהב לטוס סתם ללאס וגאס
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מניח שזה בגלל עניינים כספיים. ועדיין, חבל מאד.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
זלי ומנפורד זה מעולה! שיחתמו כבר...ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 09:32 מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
לגבי שאר הזרים אני אישת בתחושה אכזבה קשה, מתחילים בניה ומחדש ונקווה לפגוע בינגו למרות שמה שהיה לנו היה מדהים.
מבאס תתחת.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
הודעה רשמית לגבי הארכת חוזים זה כמו סיום של משחק עד שזה לא קורה הכל יכול להיות, מקווה מאוד שאחרי ההודעה הרשמית על גיל בני נשמע גם על זלי ומנפורד. ואני מקווה מאוד שתהיה הפתעה לטובה וגם מקריי יישאר למרות שהסיכוי שזה יקרה נמוך לצערי.גביזון כתב: ↑03 יולי 2023, 09:49זלי ומנפורד זה מעולה! שיחתמו כבר...ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 09:32 מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
לגבי שאר הזרים אני אישת בתחושה אכזבה קשה, מתחילים בניה ומחדש ונקווה לפגוע בינגו למרות שמה שהיה לנו היה מדהים.
מבאס תתחת.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הקבוצה של העונה היוצאת לא היתה "בניה מחדש"?גביזון כתב:זלי ומנפורד זה מעולה! שיחתמו כבר...ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 09:32 מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
מבאס תתחת.
הורטון, מקריי, מנפורד והורד היו 4 זרים חדשים כשהורטון עצמו גם הוחלף בהמשך ע"י הצ׳יף. בנוסף הגיעו גם 2 ישראלים חדשים (תומר ואדם).
סה"כ 6 (או 7) שחקנים חדשים, רובם זרים.
ובכל זאת - כמעט זכינו באליפות.
במקרה שלנו השלד הישראלי נשאר , הגארדים הזרים נשארים (בהנחה ומנפורד אכן קרוב לסיכום).
הפועל תיאלץ להחתים סנטר וקלעי (אלא אם יקרה נס בגזרת מקריי) וכן עוד 2 שחקני ספסל במקומם של טוקוטו והורד.
זה יותר התאמות מאשר בניה מחדש.
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
הקבוצה של העונה יוצאת אכן היתה בניה מחדש, הבאנו מה שהבאנו בצורה מדהימה, ובנינו קבוצה של סגל שחקנים שטרם הכרנו עד לעונה.Charlie כתב: ↑03 יולי 2023, 10:00הקבוצה של העונה היוצאת לא היתה "בניה מחדש"?גביזון כתב:זלי ומנפורד זה מעולה! שיחתמו כבר...ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 09:32 מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
מבאס תתחת.
הורטון, מקריי, מנפורד והורד היו 4 זרים חדשים כשהורטון עצמו גם הוחלף בהמשך ע"י הצ׳יף. בנוסף הגיעו גם 2 ישראלים חדשים (תומר ואדם).
סה"כ 6 (או 7) שחקנים חדשים, רובם זרים.
ובכל זאת - כמעט זכינו באליפות.
במקרה שלנו השלד הישראלי נשאר , הגארדים הזרים נשארים (בהנחה ומנפורד אכן קרוב לסיכום).
הפועל תיאלץ להחתים סנטר וקלעי (אלא אם יקרה נס בגזרת מקריי) וכן עוד 2 שחקני ספסל במקומם של טוקוטו והורד.
זה יותר התאמות מאשר בניה מחדש.
כשיש לך שחקנים מעולים שאתה כבר מכיר ומתאימים לך ורוצה להשאיר אותם אבל לא יכול, אלה לא התאמות, אלא בניה מאילוצים מחדש.
יהיה קשה להתקדם ככה מעונה לעונה.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לא הייתי ממהר לעשות את הקישור הזה. ואן יודעים שהוא נוסע ללאס וגאס ושצריך ארבעה זרים אז הם חיברו בין העובדות. מתי דני בדיוק הביא זרים מליגת הקיץ?
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
בדיוק.ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 10:32לא הייתי ממהר לעשות את הקישור הזה. ואן יודעים שהוא נוסע ללאס וגאס ושצריך ארבעה זרים אז הם חיברו בין העובדות. מתי דני בדיוק הביא זרים מליגת הקיץ?
-
- קיבל.ה 100 לייקים
אגב וואן כבר פירסמו לפני כמה ימים שזלמנסון סיכם, ועכשיו פירסמו התקדמות… בקיצור לא הייתי לוקח ברצינות את הכתבה הזאת
-
- קיבל.ה 530 לייקים
תחסכו לעצמכם, אין באמת מה להכנס לוואן
אין להם שום קשר להשיג ידיעות על הפועל סל
לצערי, אותנו כנל צנצי והפרסום שלו על מנפורד
אין להם שום קשר להשיג ידיעות על הפועל סל
לצערי, אותנו כנל צנצי והפרסום שלו על מנפורד
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אתמול בראיון האוזמן אמר לו שהוא בזבוז של חדר במלון בוגאס בגלל שהוא כל היום נמצא במגרש. פרנקו אמר לו שזה חשוב מאוד לעבוד חזק בוגאס בשביל שאם באמצע העונה נצטרך להחליף שחקנים יהיה לו הרבה אופציות.
אחרי שבקיץ הקודם הוא הביא משם את גיילן הורד כשחקן אימונים, לא הייתי אומר שהוא סתם טס לשם
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
זר אחד ברמת מנפורד מאריך חוזה ורוב הישראלים ממשיכים זה לא רע , צריך לפגוע ב 2 זרים שיהיו ממש טובים ואז אפשר לדבר חזק בעונה הקרובהגביזון כתב: ↑03 יולי 2023, 09:49זלי ומנפורד זה מעולה! שיחתמו כבר...ארבעת המופלאים כתב: ↑03 יולי 2023, 09:32 מפרסום עכשיו בone, זלי ומנפורד יחתמו לעוד שנתיים, שאר הזרים לא. הפועל תחתים ארבעה זרים חדשים.
מבאס תתחת.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אני חושב שהכיוון שהלכו עליו העונה מבחינת זרים צריך להיות סוג של מודל לעונה הבאה:
מנפורד הגיע כשחקן מנוסה אחרי שעבר גם באירופה ובאוסטרליה לפני
מקריי גם צבר ניסיון אירופאי וניסיון ביורוקאפ לפני כן
כנ"ל הורטון שהגיע אחרי עונה מעולה בצרפת.
השחקן היחיד שלא עבר באירופה לפני היה הורד שהגיע כשחקן אימונים וזר שישי ונשאר רק אחרי שהוכיח את עצמו.
אנחנו אמורים לגדול תקציבית, מחירי המנויים עלו בצורה יפה, יש שיא כל הזמנים בחברי עמותה, נשאר לגדול קצת בנושא הספונסרים.
אפשר לנסות להביא שחקנים עם ניסיון ביורוקאפ/BCL , לא צריך להמר בתקציבים שלנו על פליטי ליגת ווינר/ליגת קיץ/ג'י ליג
מנפורד הגיע כשחקן מנוסה אחרי שעבר גם באירופה ובאוסטרליה לפני
מקריי גם צבר ניסיון אירופאי וניסיון ביורוקאפ לפני כן
כנ"ל הורטון שהגיע אחרי עונה מעולה בצרפת.
השחקן היחיד שלא עבר באירופה לפני היה הורד שהגיע כשחקן אימונים וזר שישי ונשאר רק אחרי שהוכיח את עצמו.
אנחנו אמורים לגדול תקציבית, מחירי המנויים עלו בצורה יפה, יש שיא כל הזמנים בחברי עמותה, נשאר לגדול קצת בנושא הספונסרים.
אפשר לנסות להביא שחקנים עם ניסיון ביורוקאפ/BCL , לא צריך להמר בתקציבים שלנו על פליטי ליגת ווינר/ליגת קיץ/ג'י ליג
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לפי תומר גבעתי אונואקו קיבל הצעה מקוריאה של חצי מיליון דולר.
הספינה הזאת הפליגה.
הספינה הזאת הפליגה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
באיטליה מפרסמים שברשיה (שעזבה את היורוקאפ) מעוניינת בג'ייקובן בראון
https://www.pianetabasket.com/legabaske ... ana-277410
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
בו ובעוד איזה חמישה שמותפישונט כתב: ↑04 יולי 2023, 08:57 באיטליה מפרסמים שברשיה (שעזבה את היורוקאפ) מעוניינת בג'ייקובן בראון
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
-
- קיבל.ה 492 לייקים
הוא תחת חוזה.פישונט כתב: ↑04 יולי 2023, 08:57 באיטליה מפרסמים שברשיה (שעזבה את היורוקאפ) מעוניינת בג'ייקובן בראון
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
גינת לעוד ארבע שנים (חתם לחמש נכון?), טימור בני וזלמנסון לעוד שנתיים.
אם לא יהיו הפתעות, הסגל הישראלי המוביל שלנו סגור לשנתיים הקרובות. זה מאוד מקל על בניית הקבוצה וזה אחלה תשובה לכסף הגדול שהגיע לירושלים או לזה שכבר קיים במכבי. בשנתיים הקרובות הם יכולים לריב ביניהם על מי יחמם להם את הספסל וכמה כסף זה יעלה להם.
רק נשאר לקוות שאייל הראל יצליח לספק דקות משמעותיות.
אם לא יהיו הפתעות, הסגל הישראלי המוביל שלנו סגור לשנתיים הקרובות. זה מאוד מקל על בניית הקבוצה וזה אחלה תשובה לכסף הגדול שהגיע לירושלים או לזה שכבר קיים במכבי. בשנתיים הקרובות הם יכולים לריב ביניהם על מי יחמם להם את הספסל וכמה כסף זה יעלה להם.
רק נשאר לקוות שאייל הראל יצליח לספק דקות משמעותיות.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אז זלמנסון גינת בני ובראון שחתומים לעונה הקרובה זה בסיס לא רע בכלל , צריך לקוות שמנפורד יצטרף בימים הקרובים ועוד 2 זרים ברמה טובה לפחות ויש מה לדבר
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
טוב אז על הסגל הישראלי שמרנו. עכשיו השאלה מה נעשה עם הזרים. מה נסגר בסוף עם המתווה זרים לעונה הבאה? ובאיזה מתווה הפועל הולכת לשחק זה משפיע הרבה על בחירת הזרים אני מניח
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אתה לא מעודכן
אין אלוהים.