הפועל תל אביב 23/24
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
דווקא חולצה יפה מאוד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
היו שמועות שהדגם לא יהיה מהדגמים באתר של ספורט ישיר, אז אלה הדגמים שאדידס מספקים לעונה הקרובה:
https://www.footyheadlines.com/2022/12/ ... rview.html
מכאן חיפשתי דגם עם סמל אדידס בלי הכיתוב + פסים רק על הכתפיים

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
1. אחלה חולצה ביחס לשנה שעברה עם הפס הכתום המכוער הזה. לא נכון לשים חולצה ריקה ולהגיד ״שכונה״. אפשר לעשות את זה גם לחיפה בנפיקה ויונייטד.
2. הפונט חייב להשתנות הוא נראה מכוער וחובבני
3. אם ספורט ישיר מספקים לנו שוב מוצר באיכות נמוכה הם צריכים להזרק על טיל. אני יודע שהנושא עלה במהלך מחקר הקהלים שהמועדון עשה.
4. מעניין לראות שאותם אנשים שקוטלים בפן המקצועי ורואים את הכל שחור, מדברים בצורה דומה גם בנוגע לנושאים אחרים כמו מחירי המנויים, החולצות והמשחק נגד לגאנס. אחכ הם יספרו לנו שהם נורא ענייניים.
2. הפונט חייב להשתנות הוא נראה מכוער וחובבני
3. אם ספורט ישיר מספקים לנו שוב מוצר באיכות נמוכה הם צריכים להזרק על טיל. אני יודע שהנושא עלה במהלך מחקר הקהלים שהמועדון עשה.
4. מעניין לראות שאותם אנשים שקוטלים בפן המקצועי ורואים את הכל שחור, מדברים בצורה דומה גם בנוגע לנושאים אחרים כמו מחירי המנויים, החולצות והמשחק נגד לגאנס. אחכ הם יספרו לנו שהם נורא ענייניים.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
גנריים כצפוי אבל נראה לא רע בכל זאת.
חבל שלא החליפו את הפונט המכוער של המספרים
חבל שלא החליפו את הפונט המכוער של המספרים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
לא הבנתי מה ההבדל, עדיין מדובר בדגם גנרי שהיא מוציאה ולא בקאסטום מייד. גם שנה שעברה קיבלנו דגם מהקולקציה של 2022.
וגם ביחס לדגמים גנרים אחרים בקולקצייה הזאת החולצה לא יפה בעיניי.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 06 יולי 2023, 12:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
גם חיפה זה דגם גנרי, אפילו אפשר למצוא אותו בלינק שנשלח כאן קודם.
אדידס עושה קאסטום מייד רק למועדונים גדולים כמו ריאל, יונייטד או בנפיקה.
כנ״ל נייקי.
גם את דגמי נייק של חיפה, גם את הדגם של מכבי של אדידס, יכולת למצוא.
למיטיבי לכת, להפועל היה דגם של יומברו (08-09), שהיה אחד לאחד תלבושת הבית של אברטון שנה קודם. זו הייתה תלבושת אייקונית. מה שחשוב זה האיכות, והיתר זה טעם אישי.
ההבדל הוא המשווק הזה, שלוקח חולצות ומפיץ אותם לקבוצות ליגה א׳, וגם מדפיס את הלוגו והפונטים באיכות נמוכה (ספורט ישיר מפעיל את החנות). מקווה שזה לא ייקרה השנה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
נכנסתי לראות לגבי החולצה באתר של הקבוצה.
250 שקל כולל הדפס אבל מה שמותר שאפשר להזמין רק עם המספר של אלטמן. אין אופציה להזמין אותה ריקה או עם שם ומספר אחרים (אני מניח שזה רק לכרגע ושעוד כמה זמן יהיה אפשר להזמין גם את של שאר הסגל)
250 שקל כולל הדפס אבל מה שמותר שאפשר להזמין רק עם המספר של אלטמן. אין אופציה להזמין אותה ריקה או עם שם ומספר אחרים (אני מניח שזה רק לכרגע ושעוד כמה זמן יהיה אפשר להזמין גם את של שאר הסגל)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
לא הבנתי למה אין אפשרות להזמין בלי מספר ובלי שם....ההוא שאמרו לו כתב: ↑07 יולי 2023, 08:47 נכנסתי לראות לגבי החולצה באתר של הקבוצה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
לדעתי זה מגיע בלי השם ומספר של אלטמןחולצת משחק אדומה חדשה עם אפשרות הוספת הדפס שם ומספר (החולצה מגיעה עם סמל הקבוצה ולוגו ״הכשרה״ בלבד)
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
רשמים מרבע שעה של משחקון באימון הבוקר - תירגלו קו 5 בהגנה עם רודריגס וארצ'ל בלמים לצד בלוריאן (שלא זכרתי שהוא כזה גדול פיזית), בהיעדרם של למקין וישראלוב. בקישור איינבינדר ואל ים, כשרן בנימין לפניהם. חלוצים טוויזר וגאנם, בזמן שאלטמן עושה פיזיו על הדשא ולאיוס נח מהיורו.
בונה שיחק 10 בקבוצה של המחליפים ראיתי אותו נוגע בכדור רק פעמיים ומשחרר בנגיעה, אז קשה להתרשם.
המאמן מעורב, עוצר ונותן הערות, מתעקש על תבניות ובכלל מאוד ווקאלי.
פירקו את חדר ההלבשה הישן של הבוגרים, מי שרוצה פוסטרים כמו זה שבתמונה מוזמן להגיע לוולפסון לחניה.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי
בונה שיחק 10 בקבוצה של המחליפים ראיתי אותו נוגע בכדור רק פעמיים ומשחרר בנגיעה, אז קשה להתרשם.
פירקו את חדר ההלבשה הישן של הבוגרים, מי שרוצה פוסטרים כמו זה שבתמונה מוזמן להגיע לוולפסון לחניה.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
פישונט כתב: ↑10 יולי 2023, 11:01 רשמים מרבע שעה של משחקון באימון הבוקר - תירגלו קו 5 בהגנה עם רודריגס וארצ'ל בלמים לצד בלוריאן (שלא זכרתי שהוא כזה גדול פיזית), בהיעדרם של למקין וישראלוב. בקישור איינבינדר ואל ים, כשרן בנימין לפניהם. חלוצים טוויזר וגאנם, בזמן שאלטמן עושה פיזיו על הדשא ולאיוס נח מהיורו.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי

איזה הרכב טלאים, יא וואראדי.
אז באגפים גורפינקל ואזוגי?
נשמע קשוח.
אגב לא עלתה תמונה.
למה ישראלוב לא מתאמן? לאיוס היה במתחם?
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
פישונט כתב: ↑10 יולי 2023, 11:01 רשמים מרבע שעה של משחקון באימון הבוקר - תירגלו קו 5 בהגנה עם רודריגס וארצ'ל בלמים לצד בלוריאן (שלא זכרתי שהוא כזה גדול פיזית), בהיעדרם של למקין וישראלוב. בקישור איינבינדר ואל ים, כשרן בנימין לפניהם. חלוצים טוויזר וגאנם, בזמן שאלטמן עושה פיזיו על הדשא ולאיוס נח מהיורו.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי

-
- קיבל.ה 1024 לייקים
כן באגפים אזוגי וגורפינקל. את אוז'בולט לא ראיתי. המצטיין ברבע שעה שהייתי הוא המגן הימני המחליף מוחמד חוסיין עם בישול אדיר לרמות שהחמיץ.
@אדמין כושלאמא שלך תסדר את העלאת התמונות דרך טאפאטוק
@אדמין כושלאמא שלך תסדר את העלאת התמונות דרך טאפאטוק
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מוחמד חוסיין נשמע מעולה..להחתים ל5 עונות בלי סעיף יציאה 

-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בזמנו דווח שהוא סחב מפציעה מהמונדיאליטואל באנדי כתב:למה ישראלוב לא היה?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
נראה שהדיווח שלך עלה בוואן ובוואלהפישונט כתב: ↑10 יולי 2023, 11:01 רשמים מרבע שעה של משחקון באימון הבוקר - תירגלו קו 5 בהגנה עם רודריגס וארצ'ל בלמים לצד בלוריאן (שלא זכרתי שהוא כזה גדול פיזית), בהיעדרם של למקין וישראלוב. בקישור איינבינדר ואל ים, כשרן בנימין לפניהם. חלוצים טוויזר וגאנם, בזמן שאלטמן עושה פיזיו על הדשא ולאיוס נח מהיורו.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי

- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
כאילו שאתה לא יודע שבשביל זה אתה צריך לדבר עם @טפאטוק
תחשוב על תירוץ יותר טוב
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
את טאפאטוק אי אפשר לתייגteknoboy כתב:כאילו שאתה לא יודע שבשביל זה אתה צריך לדבר עם @טפאטוק
תחשוב על תירוץ יותר טוב
Win!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
מיותר לציין שלא ראיתי אף כתב בסביבה. אגב סביר להניח שהם מתעדכנים דרך המועדון (שחקנים)שחר כתב:נראה שהדיווח שלך עלה בוואן ובוואלהפישונט כתב: ↑10 יולי 2023, 11:01 רשמים מרבע שעה של משחקון באימון הבוקר - תירגלו קו 5 בהגנה עם רודריגס וארצ'ל בלמים לצד בלוריאן (שלא זכרתי שהוא כזה גדול פיזית), בהיעדרם של למקין וישראלוב. בקישור איינבינדר ואל ים, כשרן בנימין לפניהם. חלוצים טוויזר וגאנם, בזמן שאלטמן עושה פיזיו על הדשא ולאיוס נח מהיורו.
נ.ב. הדובר אתה אבא שלי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
-
- קיבל.ה 384 לייקים
ראיתם את הסרטון שהוא מדבר? איזה חמודדדד אני נמס
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
בהתחשב בזה שהם נולדו בהפרש של חודש, אני קצת בספק

-
- קיבל.ה 1024 לייקים
-
- קיבל.ה 384 לייקים
איזה סיטואציה? אין לי מושג למה מדברים עליו סתם ראיתי את זה בסטורי של הפועלההוא שאמרו לו כתב: ↑12 יולי 2023, 20:54ילד שנקלע לסיטואציה, לא מבין בטח איך עם כל השחקנים הצעירים המוכרים שמסביבו התחילו לדבר עליו פתאום. הלוואי ויצליח אצלנו עם איך שהוא התרגש בסרטון הזה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
התחיל עליו דיבור גם פה ובעיקר בטוויטר על מי זה מספר 4 ואז המועדון צייץ תמונה שלו בטוויטר ואת מה שהיה בסטוריInFlames כתב: ↑12 יולי 2023, 21:17איזה סיטואציה? אין לי מושג למה מדברים עליו סתם ראיתי את זה בסטורי של הפועלההוא שאמרו לו כתב: ↑12 יולי 2023, 20:54ילד שנקלע לסיטואציה, לא מבין בטח איך עם כל השחקנים הצעירים המוכרים שמסביבו התחילו לדבר עליו פתאום. הלוואי ויצליח אצלנו עם איך שהוא התרגש בסרטון הזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אל תגעו לי בסאמי
שיחזור מייד לעמדת החלוץ יחיד בנוער
שיחזור מייד לעמדת החלוץ יחיד בנוער
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מינצברג ערך שיחת מוטיבציה לקראת לגאנס. מערך עם 3 בלמים תורגל
הפועל תל אביב ערכה אימון מסכם לקראת המשחק החגיגי שייערך לעיני אחד הבעלים. דגלאס דה סילבה אמור לפתוח, חוסה רודריגס תורגל כבלם
https://sports.walla.co.il/item/3594074
הפועל תל אביב ערכה אימון מסכם לקראת המשחק החגיגי שייערך לעיני אחד הבעלים. דגלאס דה סילבה אמור לפתוח, חוסה רודריגס תורגל כבלם
https://sports.walla.co.il/item/3594074