אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 148 לייקים
הם לא ניסו לחפש רוכש, הם ניסו לחפש שותפים. אל תעצב את המציאות כפי שהיא מתאימה לך.El dudernio כתב: ↑03 מרץ 2022, 22:12לא הם לא ניסו להכניס שותפים... הם ניסו לחפש רוכש.ההוא עם האדום כתב: ↑03 מרץ 2022, 22:03El dudernio כתב: ↑03 מרץ 2022, 20:15
א. מספטמבר 2020 עוד לא עברה שנה וחצי.
ב. יש תג מחיר. זה שהוא לא מקובל עליך זה משהו אחר.
ג. מאוקטובר 2021 , דיבור עם מישהו בלונדון.
https://m.ynet.co.il/Articles/60146350
אז 3 הצעות בפחות משנה וחצי... לדעתי זה בערך מה שאמרתי. לא מבין מה אתה רוצה.
הפועל ת"א במגעים לצירוף שותף יהודי-אמריקאי
תודה רבה שעשית לי את העבודה! שכחתי שהם ניסו להכניס שותפים במקום לחפש רוכש שיגאל אותנו מהם.
ברגע שמישהו הסכים להגדיל את התקציב כשותף זאת ברירת מחדל.
גם סרסור רצה להיכנס כשותף של תושב.
וקח עוד אחד, הפעם זה ניסנוב שניסה להביא חבר שלו:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/6684819
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
התג מחיר זה לא התג מחיר שאתה כל הזמן מציין.El dudernio כתב:ההוא עם האדום כתב: ↑03 מרץ 2022, 16:59El dudernio כתב: ↑03 מרץ 2022, 16:47 היה דיבור אבל על סרסור.
היה דיבור על האימירויות.
היה דיבור על מישהו בלונדון.
וזה רק בשנה וקצת האחרונות... אני באמת לא מבין מה אתה רוצה מלבד להראות "מגניב" בעיני עצמך.
נכון, אני מגניב בעיני עצמי.
ולהלן לעובדות:
"היה דיבור אבל על סרסור" - הסיר מועמדות ב-03 לספטמבר 2020 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /Hy5gelA7D
"היה דיבור על האימירויות" - האופטימיות האחרונה בנושא נרשמה ב-09 לספטמבר 2020 https://www.one.co.il/Article/368760.html
"היה דיבור על מישהו בלונדון" - הפגישה נערכה ב-06 לדצמבר 2019 https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html
התאריך היום ה-03 למרץ 2022.
אז כשאתה כותב - "וזה רק בשנה וקצת האחרונות...", או שאין לך מושג או שאתה לא יודע חשבון. אחד מהשניים.
ואם אתה לא מבין מה אני רוצה אתה מוזמן לחזור להודעה הראשונה באשכול. אפשר להתחיל בתג מחיר למועדון ומתווך בתשלום באירופה/ארה"ב/המפרץ.
א. מספטמבר 2020 עוד לא עברה שנה וחצי.
ב. יש תג מחיר. זה שהוא לא מקובל עליך זה משהו אחר.
ג. מאוקטובר 2021 , דיבור עם מישהו בלונדון.
https://m.ynet.co.il/Articles/60146350
אז 3 הצעות בפחות משנה וחצי... לדעתי זה בערך מה שאמרתי. לא מבין מה אתה רוצה.
כשתבוא לקנות תגלה את התג האמיתי.לא איזה תג מחיר שמישהו סיפר לך
-
- קיבל.ה 948 לייקים
ובנתיים, חיפה קרובים לסגירת הסכם חסות עם אתיחד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
במועדון ישנו מתח גדול לקראת משחקי ההכרעה, בעיקר בשל המשמעות הכלכלית של משחקי הפלייאוף. אי העפלה לפלייאוף העליון תגרור הפסד כספי של 3 מיליון שקל
walla sport
הם יכולים להיות יותר חוצפנים מזה? אחרי חלון העברות מהמזעזעים שידעה הפועל תל אביב
בועז בועז יא חביב תביא לנו רוכש לתל אביב
בהצלחה לך בוקסה
walla sport
הם יכולים להיות יותר חוצפנים מזה? אחרי חלון העברות מהמזעזעים שידעה הפועל תל אביב
בהצלחה לך בוקסה
-
- קיבל.ה 623 לייקים
העונה פלייאוף עליון שווה למעלה ל-3 מיליון שקלים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הרי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שליימה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה לא חדש.
מדובר לכאורה בנעלבים , מלאים באגו וקפריזיים.
העונה זה הצטבר לכמה מקרים , אבל זה לא חדש.
זוכרים את דגני בזמנו?
ההיסטוריה חוזרת.מה לעשות קשה לשנות אנשים.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מדובר לכאורה בנעלבים , מלאים באגו וקפריזיים.
העונה זה הצטבר לכמה מקרים , אבל זה לא חדש.
זוכרים את דגני בזמנו?
ההיסטוריה חוזרת.מה לעשות קשה לשנות אנשים.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אז לא היה אפשר להמנע משחרורי שחקנים בידיעה שלא ניתן להתחזק?
דבר שני, עשיתם טעות, הסתבכתם, קחו אחריות ושימו ערבות על החובות מול הבקרה ותתחזקו. לא מבין בשביל מה הם הבעלים של המועדון הזה, מה הם שווים?
מעניין מתי נודע להם על ההצעה לרוסה, כמה זמן בתוך חלון העברות
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
לא היתה אמורה להיות היום מחאה נגד ההנהלה באימון?
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
תלוי מה יהיה המצב בטבלה.555 כתב:העונה פלייאוף עליון שווה למעלה ל-3 מיליון שקלים.
אם סיפור האליפות,והקרב על המקום הרביעי ייסגרו לפני שנארח.לא נגיע ל3 מיליון.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לא תלוי במצב הטבלה בנוגע לאליפות. מכבי ימלאו בדרבי, וגם חיפה.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
זה לא "הפסד כספי של 3 מיליון שקלים". אף אחד לא בנה על הפליאוף העליון כחלק מהתקציב. עובדה שמאז ינואר רק נחלשנו וחסכנו משכורות (בטח בסביבות אותו הסכום).dino כתב:במועדון ישנו מתח גדול לקראת משחקי ההכרעה, בעיקר בשל המשמעות הכלכלית של משחקי הפלייאוף. אי העפלה לפלייאוף העליון תגרור הפסד כספי של 3 מיליון שקל
walla sport
בהצלחה לך בוקסה
סה"כ לא נכניס 3 מיליון שקלים אקסטרה, אבל זה היה ידוע מראש שזה סיכון הם לוקחים, ברגע שלא חיזקו את הקבוצה בינואר.
ולגבי הקשקוש של אסור להתחזק, יכלו לשים ערבויות על החובות שהם יצרו ולהתחזק. זה רק ערבויות. אם הם צודקים בטענות שלהם, הערבויות היו חוזרות אליהם וגם היו את ההכנסות מהפליאוף. אם הם טועים, אז גם ככה יצטרכו לשלם את הסכומים האלו, אבל בלי הבונוס של 3 מיליון שקלים. פשוט ניהול פושע
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אם אתה חושב שהבעלים יכסו את החובות לבוזגלו ועבד מכיסם אתה תמים. תחשוב יותר בכיוון של ליידנר ודוידה בצהוב/ירוק.כפיר אדום כתב: ↑05 מרץ 2022, 08:43זה לא "הפסד כספי של 3 מיליון שקלים". אף אחד לא בנה על הפליאוף העליון כחלק מהתקציב. עובדה שמאז ינואר רק נחלשנו וחסכנו משכורות (בטח בסביבות אותו הסכום).dino כתב:במועדון ישנו מתח גדול לקראת משחקי ההכרעה, בעיקר בשל המשמעות הכלכלית של משחקי הפלייאוף. אי העפלה לפלייאוף העליון תגרור הפסד כספי של 3 מיליון שקל
walla sport
בהצלחה לך בוקסה
סה"כ לא נכניס 3 מיליון שקלים אקסטרה, אבל זה היה ידוע מראש שזה סיכון הם לוקחים, ברגע שלא חיזקו את הקבוצה בינואר.
ולגבי הקשקוש של אסור להתחזק, יכלו לשים ערבויות על החובות שהם יצרו ולהתחזק. זה רק ערבויות. אם הם צודקים בטענות שלהם, הערבויות היו חוזרות אליהם וגם היו את ההכנסות מהפליאוף. אם הם טועים, אז גם ככה יצטרכו לשלם את הסכומים האלו, אבל בלי הבונוס של 3 מיליון שקלים. פשוט ניהול פושע
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 623 לייקים
בוודאי שבנו.כפיר אדום כתב: ↑05 מרץ 2022, 08:43זה לא "הפסד כספי של 3 מיליון שקלים". אף אחד לא בנה על הפליאוף העליון כחלק מהתקציב. עובדה שמאז ינואר רק נחלשנו וחסכנו משכורות (בטח בסביבות אותו הסכום).dino כתב:במועדון ישנו מתח גדול לקראת משחקי ההכרעה, בעיקר בשל המשמעות הכלכלית של משחקי הפלייאוף. אי העפלה לפלייאוף העליון תגרור הפסד כספי של 3 מיליון שקל
walla sport
בהצלחה לך בוקסה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
555 כתב: ↑05 מרץ 2022, 09:17בוודאי שבנו.כפיר אדום כתב: ↑05 מרץ 2022, 08:43זה לא "הפסד כספי של 3 מיליון שקלים". אף אחד לא בנה על הפליאוף העליון כחלק מהתקציב. עובדה שמאז ינואר רק נחלשנו וחסכנו משכורות (בטח בסביבות אותו הסכום).dino כתב:במועדון ישנו מתח גדול לקראת משחקי ההכרעה, בעיקר בשל המשמעות הכלכלית של משחקי הפלייאוף. אי העפלה לפלייאוף העליון תגרור הפסד כספי של 3 מיליון שקל
walla sport
בהצלחה לך בוקסה
הם כבר הבינו שאין להם מושג בכדורגל או שכוח השיכנוע העצמי אצלם שם את של פוטין בכיס הקטן?
זה בסדר, גם לי לקח קצת זמן להבין שאני לא טוב בהימורים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עדכון, גם היום בערב הנהלת הפועל ת״א לא עשתה כלום כדי למצוא רוכש, וקבעה שנשחק עם שלושה בלמים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הדבר החשוב באמת בערב הזה ובכלל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אברמוביץ' יוזם טורניר עם מכבי והפועל ת"א"
דיווח: האוליגרך שהחליט למכור את צ'לסי, מתכנן מסגרת אירופית חדשה בהשתתפות התל אביביות וגם צסק"א, זניט, הכוכב האדום, פרטיזן, לודוגורץ ואחרות.
מתוך one.
אולי שיהיה בעלים של אחת הקבוצות? נשמע לי טוב.
דיווח: האוליגרך שהחליט למכור את צ'לסי, מתכנן מסגרת אירופית חדשה בהשתתפות התל אביביות וגם צסק"א, זניט, הכוכב האדום, פרטיזן, לודוגורץ ואחרות.
מתוך one.
אולי שיהיה בעלים של אחת הקבוצות? נשמע לי טוב.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
יאללה רומן, קח את הפועל ותחזיר את הטורניר הרוסי בינואר, נתמודד עם זה.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
רומן אברמוביץ' יוזם משהו עם הפועל תל אביב,
הפועל תל אביב לא יוזמת שום דבר עם רומן אברמוביץ'.
מדהים.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שיזום מה שהוא רוצה רק שישחרר אותנו מהניסנובס למה תחתיהם גם אם יגלו מצבור נפט הכי גדול במזרח התיכון מתחת לחודורוב זה לא יספיק להם כדי להעמיד קבוצה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
עודה רושם שהוא רוצה להתקרב ומבין שישראל כיום היא פרטנרית אופציונלית
אם בהפועל לא יודעים לעשות עם זה כלום ולא יודעים לנצל הזדמנות, אז אני כבר באמת לא יודע איך לתאר את החבורה
אם בהפועל לא יודעים לעשות עם זה כלום ולא יודעים לנצל הזדמנות, אז אני כבר באמת לא יודע איך לתאר את החבורה
-
- קיבל.ה 170 לייקים
תפסיקו כבר יש שיחות שומרים של שקט בשביל לא להעיר את השונאים. גם הפועל וגם ביתר כבר דיברו אותו ואת זה אני יודע. אני באמת לא יודע מה עולה בשיחות האלה כי הפעם באמת יש שקט מופתי בעניין צריך רק לקוות ולהחזיק אצבעות.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
איפה ההוא שבפורום הישן כל חצי שנה היה קופץ עם זה שיש דיבורים עם מישהו ובקרוב זה ייסגר?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 148 לייקים
האשכול הזה נפתח כמה שבועות לפני שכל הסיפור של רוסיה וכו' התחיל.
בעיקר בתור עצבים שלי על זה שבמקום לחפש רוכש הם מדברים על העונה הבאה ולהביא שותף שהוא חבר של ניסנוב - כאילו הם לא הבטיחו למכור את המועדון ולא עשו כלום בנידון בשנה וקצת האחרונות.
המטרה היא בכל מקרה לא לנצל "הייפ" ספציפי כמו אברמוביץ' עכשיו או האמירויות רגע אחרי ההסכם (כי כמו שאתה כותב בעצמך, את זה גם בבית"ר וכו' יודעים) - אלא להזכיר לניסנובים כל רגע שהמטרה מספר אחת שלהם אמורה להיות (כמו שהם הגדירו) למצוא רוכש. גם כשאין כותרות בתקשורת על אוליגרכים פנויים, וגם כשהקבוצה מצליחה לחבר 3 נצחונות ברצף.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
יאללה נו עזוב אותך רומן מליגה אדריאטית לעניים, בוא קח את הפועל וביחד נצעד ליורו(סופר)ליג
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 170 לייקים
זה לא היה מכוון אלייך,בהחלט הניסנוב צריכים למכור וקשה להם להיפרד מהצעצוע. מה שרשמתי זה היה לאלה שרשמו שצריך לעניין את אברומביץ ואיך הפועל לא מנצלת את ההזדמנות אז רשמתי זה שלא מפרסמים בתקשורת לא אומר שלא ניסו לעניין אותו. פעם אחת כבר הרסו להפועל עם קהאן ברגע שזה יצא. לתקשורת,ההוא עם האדום כתב: ↑06 מרץ 2022, 13:23האשכול הזה נפתח כמה שבועות לפני שכל הסיפור של רוסיה וכו' התחיל.
בעיקר בתור עצבים שלי על זה שבמקום לחפש רוכש הם מדברים על העונה הבאה ולהביא שותף שהוא חבר של ניסנוב - כאילו הם לא הבטיחו למכור את המועדון ולא עשו כלום בנידון בשנה וקצת האחרונות.
המטרה היא בכל מקרה לא לנצל "הייפ" ספציפי כמו אברמוביץ' עכשיו או האמירויות רגע אחרי ההסכם (כי כמו שאתה כותב בעצמך, את זה גם בבית"ר וכו' יודעים) - אלא להזכיר לניסנובים כל רגע שהמטרה מספר אחת שלהם אמורה להיות (כמו שהם הגדירו) למצוא רוכש. גם כשאין כותרות בתקשורת על אוליגרכים פנויים, וגם כשהקבוצה מצליחה לחבר 3 נצחונות ברצף.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה שמצחיק זה שיש אנשים שחושבים שהם עלו על דברים...Pegasus כתב: ↑06 מרץ 2022, 14:03זה לא היה מכוון אלייך,בהחלט הניסנוב צריכים למכור וקשה להם להיפרד מהצעצוע. מה שרשמתי זה היה לאלה שרשמו שצריך לעניין את אברומביץ ואיך הפועל לא מנצלת את ההזדמנות אז רשמתי זה שלא מפרסמים בתקשורת לא אומר שלא ניסו לעניין אותו. פעם אחת כבר הרסו להפועל עם קהאן ברגע שזה יצא. לתקשורת,ההוא עם האדום כתב: ↑06 מרץ 2022, 13:23האשכול הזה נפתח כמה שבועות לפני שכל הסיפור של רוסיה וכו' התחיל.
כאילו לא כל העולם יודע את מצבו של רומן... כאילו רק הם פתאום שמעו על הכסף של שיש בבחריין ואיחוד האמירויות
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כן כן, תכף נקבל פוש מכל האתרים ש"רומן אברמוביץ' סיכם על רכישת הפועל תל-אביב".
הנה זה כבר מגיע.
קהל פתטי.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אנחנו מחזיקים אצבעות ומתפללים כבר 5 שנים ומה קיבלנו? אנטי כדורגל, מחדלים וביזיונות. תעירו אותי כשאברמוביץ' חותם.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 170 לייקים
זה מה שרשמתי ? לאנשים פה אין הבנת הניקרא? אף אחד לא אמר שהוא סיכם ואף אחד לא אמר שזה יקרה. אנשים רשמו פה שלמה לא פונים לרומן אברמוביץ ורשמתי שגם הפועל וגם ביתר פנו אליו בימים האחרונים לגבי מה התקדם איך מה וכמה,אני באמת לא יודע כי בניגוד לפעמים קודמות שהם עשו משהו וישר רצו לספר בנתיים אין כלום,אולי הוא בעט את שתי הקבוצות מכל המדרגות,אולי הוא אמר לאחת מהן כן,באמת שאני לא יודע דיברתי רק על פנייה אליו וזו נעשתה. לא כל מי שרושם את הדברים האלה הוא בעד הניסנוב,אני מאלה שדווקא כן רוצים לראות אותם בחוץ אתה יכול להציץ בתגובות הקודמות שלי גם בסל וגם ברגל על מה אני חושב על הניסנוב ועל הבעלות שלנו בכדורסל.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2022, 17:15כן כן, תכף נקבל פוש מכל האתרים ש"רומן אברמוביץ' סיכם על רכישת הפועל תל-אביב".
הנה זה כבר מגיע.
קהל פתטי.