ג'יי פי טוקוטו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
כל האוהדים בפייסבוק שקוראים לזרוק אותו כל משחק בערך זה ההגדרה של זכרון קצר. מלך
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
מה שהוא עשה אתמול נגד גראן קנריה בהגנה, במיוחד בחצי השני, זה להקליט ולהקרין לצעירים.
Hands Down!
Hands Down!
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
איזה הגנה. ענק.
גם נגד חולון היה בערך היחיד ששמר ולדעתי לא שיחק מספיק.
גם נגד חולון היה בערך היחיד ששמר ולדעתי לא שיחק מספיק.
-
- קיבל.ה 890 לייקים
חוזה לכל החיים עם אופציה לעוד חיים….
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הכי טוב במגרש בהפועל. מה נעשה? נייבש אותו עד שהמשחק יהיה גמור לגמרי ונעלה אותו בסוף רבע שלישי
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 890 לייקים
חוזה לכל החיים עם אופציה לעוד חיים….
כמה לב ונשמה יש בבחור הזה.
כמה לב ונשמה יש בבחור הזה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני אוהב אותו כמעט כמו שפרנקו אוהב את בר.
לחימה ונחישות בעיקר בריבאונד!! ונקודות חשובות כשלא הולך.
הדאנק שלו אחרי הג'אמפ בול בפתיחה יכלה לתת לנו מומנטום לפתיחה אדירה, ואז חולדאי כרגיל עם הבעיות במסכים האלה עצרו הכל.
לחימה ונחישות בעיקר בריבאונד!! ונקודות חשובות כשלא הולך.
הדאנק שלו אחרי הג'אמפ בול בפתיחה יכלה לתת לנו מומנטום לפתיחה אדירה, ואז חולדאי כרגיל עם הבעיות במסכים האלה עצרו הכל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אה.. טוב הייתי באופוריה באותו רגע וגם הלוח תוצאות במגרש לא הראה תוצאה נכונה.
בכל מקרה צריך לעשות עם זה משהו כבר
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
כדאי להסתכל כמה סלים חטפנו בגלל חוסר תשומת הלב ההגנתית שלו. הוא פשוט מסובב את הגב לשחקן כל כך הרבה פעמים, מתחיל חילוף וצוזר לשחקן שלו בלי שהשחקן שאליו החליף נשאר עם שומר. פשוט נורא. קיבלנו אתמול כמה וכמה שלשות רק בגללו וזה קורה בכל משחק.
למרות שהגנת און דה בול שלו בדרך כלל נהדרת ואתמול היה משמעותי מאוד גם בריבאונד.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
למרות שהגנת און דה בול שלו בדרך כלל נהדרת ואתמול היה משמעותי מאוד גם בריבאונד.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
משחק יוצא מן הכלל שלו.
כשהוא ככה אגרסיבי בהתקפה הוא נראה כמו השחקן שהיה בשנים קודמות.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
יופי של דאבל-דאבל.
עם כמות השלשות שקיבלנו עליו זה טריפל דאבל?
עם כמות השלשות שקיבלנו עליו זה טריפל דאבל?
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
קיבלנו עליו שלשה אחת.
והוא היה אדיר בהגנה.
והוא היה אדיר בהגנה.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
הא?
קיבלנו עליו שתי שלשות רצופות בסוף המחצית הראשונה, איך שעלה מהספסל(מ52-45 ל52-51), ועוד שלשה בתחילת הרבע הרביעי אחרי הסל ועבירה עליו בצד השני. סביר שהיו עוד שאני לא זוכר.
-12 בדקות שלו
קיבלנו עליו שתי שלשות רצופות בסוף המחצית הראשונה, איך שעלה מהספסל(מ52-45 ל52-51), ועוד שלשה בתחילת הרבע הרביעי אחרי הסל ועבירה עליו בצד השני. סביר שהיו עוד שאני לא זוכר.
-12 בדקות שלו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
השתיים במחצית הראשונה ממש לא "עליו". גם אם קולעים לך שלשה בפנים זה לא אומר שעשית עבודה רעה.Red Or Dead כתב: ↑15 מרץ 2023, 11:23 הא?
-12 בדקות שלו
ברבע הרביעי זה היה באשמתו כשהשחקן רץ לו מאחורי הגב.
ואני בשוק שאנשים עדיין משתמשים במדד המגוחך של פלוס מינוס כטיעון למשהו.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
מה לא עליו ?הוקיץ' כתב: ↑15 מרץ 2023, 11:34השתיים במחצית הראשונה ממש לא "עליו". גם אם קולעים לך שלשה בפנים זה לא אומר שעשית עבודה רעה.Red Or Dead כתב: ↑15 מרץ 2023, 11:23 הא?
-12 בדקות שלו
הוא סובב את הגב שלו לשחקן שזרק ולא שמר עליו בכלל
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
הוא החזיק אותנו בהתקפה בתחילת המשחק והיה מצוין ברבאונד אבל לא צריך להתעלם מדברים לא טובים שעשה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אז הלכתי להסתכל, השלשה הראשונה לחלוטין עליו, איבד את עצמו בדיוק כמו בשלשה ברבע האחרוןהוקיץ' כתב: ↑15 מרץ 2023, 11:34השתיים במחצית הראשונה ממש לא "עליו". גם אם קולעים לך שלשה בפנים זה לא אומר שעשית עבודה רעה.Red Or Dead כתב: ↑15 מרץ 2023, 11:23 הא?
-12 בדקות שלו
בשניה הלך אנדר, החלטה לגיטימית אבל גם לא צריך לתת כ״כ הרבה ספייס לזרוק
בסך הכל היה בסדר אתמול(בעיקר כי נכנסו לו הזריקות בחצי הראשון), אבל ממש לא באזור של ״אדיר בהגנה״
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
יש לך לינק? אני זוכר את זה אחרת לגמרי. אולי אני טועה.
בכל אופן, כך או כך משחק מעולה שלו. לא כי נכנסו לו זריקות, אלא כי הוא היה אסרטיבי התקפית. כשהוא משחק ככה הוא מצוין.
בכל אופן, כך או כך משחק מעולה שלו. לא כי נכנסו לו זריקות, אלא כי הוא היה אסרטיבי התקפית. כשהוא משחק ככה הוא מצוין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מת עליו, אבל תהרוג אותי אני לא מבין למה הוא שינה זריקה. הייתה לו קליעה טובה בחצי מרחק קשה ואפילו בחימום לפני משחקים היה קולע יפה שלשות. מאז ששינה את הזריקה שלו הוא לא עושה את החצי מרחק שכל כך אפיין אותו.הוקיץ' כתב:משחק יוצא מן הכלל שלו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אהבתי היום את סדרת החינוך שפרנקו עשה לו. אחרי כמה איבודים במתפרצות שהחליט להוביל בעצמו הוא הוריד אותו לספסל והסביר לו מה לא בסדר.
כשהחזיר אותו למשחק מאוחר יותר וטוקוטו חזר על אותה טעות ואיבוד החליף אותו מיד והפעם לא ניגש אליו בכלל.
כשהוא חזר למשחק שוב הוא כבר לא ניסה להוליך מתפרצות אלא מסר את הכדור לשחקנים שיכולים להוביל כדור כמו שצריך.
כשהחזיר אותו למשחק מאוחר יותר וטוקוטו חזר על אותה טעות ואיבוד החליף אותו מיד והפעם לא ניגש אליו בכלל.
כשהוא חזר למשחק שוב הוא כבר לא ניסה להוליך מתפרצות אלא מסר את הכדור לשחקנים שיכולים להוביל כדור כמו שצריך.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אהבתי לראות אותו היום שומר על גבוהים לשם שינוי, היכולת שלו לבוא לעזרה ולהשפיע על כלל משחק ההגנה הרבה יותר גבוהה ככה.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
האמת התבאסתי קצת בשבילו היום. המוטיבציה שלו הרבהי ותר יציבה ממרבית הזרים שלנו. אבל למרבה הצער היכולת רק מצדיקה את הרצון להחליף אותו שנה הבאה (על פי פרסומים זרים). הוא לא רע. הוא פשוט לא מספיק טוברדנקו כתב: ↑17 מרץ 2023, 19:07 אהבתי היום את סדרת החינוך שפרנקו עשה לו. אחרי כמה איבודים במתפרצות שהחליט להוביל בעצמו הוא הוריד אותו לספסל והסביר לו מה לא בסדר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
בפעם השנייה שהוא הוריד אותו על בסיס איבוד הזוי טוקוטו כל כך הסכים עם הסיפסול הזה שהיה נראה שהוא הוריד את עצמו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לגמרי. וזה עבד.מילפורד כתב:בפעם השנייה שהוא הוריד אותו על בסיס איבוד הזוי טוקוטו כל כך הסכים עם הסיפסול הזה שהיה נראה שהוא הוריד את עצמו.
ובלי קשר, היום הוא היה ממש מדהים בריבאונד. מזמן לא היה כל כך דומיננטי שם.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
אני לא יודע כמה טוקוטו מרוויח אז כמובן שהבחירה אם להשאיר אותו עונה הבאה היא גם פונקציה של העניין הזה, אבל מבחינתי מעבר לזה שאני אוהב אותו מאוד אני כן חושב שיש לו תרומה מקצועית חשובה, ושזה בסדר שהיא פחותה מזו של שנה שעברה כי בשנה שעברה לא היה לנו את הסגל שיש לנו עכשיו. לא חושב שיכול להיות לנו תקציב לחמישה זרים שהם סופרסטארים סטייל מקריי וגם לא בטוח שצריך
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
11 נקודות ו-11 ריבאונדים, למרות האיבודים משחק שני טוב שלו.
הבעיה שזה קורה רק כשגינת לא נמצא
הבעיה שזה קורה רק כשגינת לא נמצא
שר ההגנה של הפועל.
ממליץ להקשיב לשימי ריגר בפודקאסט "צבע אדום", שמסביר את החשיבות שלו, ואת היכולת ההגנתית שאין שנייה לה בליגה
ממליץ להקשיב לשימי ריגר בפודקאסט "צבע אדום", שמסביר את החשיבות שלו, ואת היכולת ההגנתית שאין שנייה לה בליגה
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
בעיני דווקא משחק מצוין שלו, על אף האיבודים, משחק שני ברצף.הפועל כתב: ↑18 מרץ 2023, 00:47האמת התבאסתי קצת בשבילו היום. המוטיבציה שלו הרבהי ותר יציבה ממרבית הזרים שלנו. אבל למרבה הצער היכולת רק מצדיקה את הרצון להחליף אותו שנה הבאה (על פי פרסומים זרים). הוא לא רע. הוא פשוט לא מספיק טוברדנקו כתב: ↑17 מרץ 2023, 19:07 אהבתי היום את סדרת החינוך שפרנקו עשה לו. אחרי כמה איבודים במתפרצות שהחליט להוביל בעצמו הוא הוריד אותו לספסל והסביר לו מה לא בסדר.
האישיו פה זו האסרטיביות ההתקפית שלו. הוא פתח את העונה לא טוב ואז פשוט הפסיק להסתכל על הסל. זה הפך אותו לנטל התקפי. בשני המשחקים האחרונים הוא הולך לסל מאוד אגרסיבי ועושה את זה טוב.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
מסכים לגמרי. חוץ מהאיבודים זה היה משחק מצוין שלו.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
יש רמיזות על כך שבן מור מבאר שבע יחליף אותו בעונה הבאה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
בן מור בדיוק על העמדה של גיילן הורד, פחות של טוקוטו. הוא 2.03, משחק בעמדה 4 ויכול גם ב 5. לא קולע מבחוץ. אופציה טובה אם הורד לא ממשיך. במקום טוקוטו צריך להביא 4 שיכול לשחק 3 עם קליעה מבחוץ והגנה טובה גם על גארדים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מאוד מקווה שאין באמת דיבורים עדיין על מי להביא ומה. היכולת להביא שחקנים ומי יישאר תלויים הרבה בהישגים השנה ובתקציב של שנה הבאה, שני גורמים שלמיטב ידיעתי אין שום דרך להעריך אותם באמת.
גם ספציפית לגבי מחליף או לא מחליף לטוקוטו, קודם צריך לראות מה הצרכים של הקבוצה. טוקוטו הוא לא שחקן מוביל שבונים סביבו קבוצה ואין סיבה שהמחליף שלו יהיה אם יש לנו את גינת בעמדה 4. השאלה היא מי יהיו ב-5 וב-3, והאם הסגל יבנו סביבם, או שדווקא נצטרך מישהו לגבות אחד מהם.
גם ספציפית לגבי מחליף או לא מחליף לטוקוטו, קודם צריך לראות מה הצרכים של הקבוצה. טוקוטו הוא לא שחקן מוביל שבונים סביבו קבוצה ואין סיבה שהמחליף שלו יהיה אם יש לנו את גינת בעמדה 4. השאלה היא מי יהיו ב-5 וב-3, והאם הסגל יבנו סביבם, או שדווקא נצטרך מישהו לגבות אחד מהם.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
עד השנה הזו טוקוטו היה שחקן משוגע בהפועל.
השנה התקפית הוא הרבה פחות טוב, זה לדעתי משהו בראש, כי הוא מחטיא מלא זריקות שבעבר היה קולע אותם באחוזים הרבה יותר טובים. רק להסתכל על הדרבי הראשון בבית בשנה שעברה ולהתגעגע.
אם מחליפים אותו, צריך שחקן שייתן לנו חתיכת אקסטרה, כי את מה שהוא נותן בהגנה ובריבאונד, והשנה ריבאונד זה קריטי אצלנו, אף אחד אחר לא נותן בקבוצה. לא אומר שלהחליף אותו בשחקן עם סגנון זהה, אבל צריך שחקן שייתן לנו אקסטרות.
השנה התקפית הוא הרבה פחות טוב, זה לדעתי משהו בראש, כי הוא מחטיא מלא זריקות שבעבר היה קולע אותם באחוזים הרבה יותר טובים. רק להסתכל על הדרבי הראשון בבית בשנה שעברה ולהתגעגע.
אם מחליפים אותו, צריך שחקן שייתן לנו חתיכת אקסטרה, כי את מה שהוא נותן בהגנה ובריבאונד, והשנה ריבאונד זה קריטי אצלנו, אף אחד אחר לא נותן בקבוצה. לא אומר שלהחליף אותו בשחקן עם סגנון זהה, אבל צריך שחקן שייתן לנו אקסטרות.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
מההההה אתהננההה עוש... הההההה
להרחיק.
להרחיק.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לצערי נראה כי הוא שינה את הזריקה. לא ברור לי למה הוא היה קולע טוב מאוד זריקות חצי מרחק קשות.הלך המומנטום כתב:עד השנה הזו טוקוטו היה שחקן משוגע בהפועל.
השנה יש לו משחקים שיותר הולך לו הקליעה ולרוב משחקים שפחות.
את ההספקט ההגנתי שהוא נותן לא ניתן למדוד בסטטיסטיקה ובייחוד בקבוצה לא שומרת כמו שלנו זה חשוב.
חבל שהחצי מרחק שלו כבר לא כמו פעם כי אז אף אחד לא היה מדמיין לוותר עליו.
להזכירם בתחילת העונה הצביעו פה על כך שהוא מהשחקנים הטובים שהיו פה.
חייבים אזהרת טריגר לתמונה כזו. גמרת לי את הלילה.