הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מזל שאמרת לנו... כי כל מי שבמועדון אמר את זה רק 15 םעם לפניך
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
גם אם כל מה שאתה אומר נכון. נניח. ונניח שיביאו עוד שחקן אחד ויסגרו את הסגל.
אם בא גוף ניהולי ומעמיד סגל יותר טוב משנה שעברה +השקעה בתשתיות +פחות רווח משחקים עם עלויות נמוכות יותר - זה רק אומר שהוא עושה עבודה טובה.
כמובן שבסוף מבחן התוצאה ידבר אבל כל השיח הזה הוא עולם הפוך.
כמו שאמרתי קודם הסיבה העיקרית לתקציב השחקנים הגבוה אצל הניסנובים (בטח גבוה ביחס לאיכות) זה ניהול מזעזע.
זה כמו להגיד למשפחה שמשלמת ריבית של 6000 ש"ח על הלוואות והמחזור החודשי שלה 30 שהיא משקיעה בילדים יותר ממשפחה מקבילה שלא מוציאה כלום על הלוואות ומשקיעה 27.
תמיד אפשר לקנות איזה בן רייכרט במיליון יורו ולהגיד שאתה משקיע.
אם בא גוף ניהולי ומעמיד סגל יותר טוב משנה שעברה +השקעה בתשתיות +פחות רווח משחקים עם עלויות נמוכות יותר - זה רק אומר שהוא עושה עבודה טובה.
כמובן שבסוף מבחן התוצאה ידבר אבל כל השיח הזה הוא עולם הפוך.
כמו שאמרתי קודם הסיבה העיקרית לתקציב השחקנים הגבוה אצל הניסנובים (בטח גבוה ביחס לאיכות) זה ניהול מזעזע.
זה כמו להגיד למשפחה שמשלמת ריבית של 6000 ש"ח על הלוואות והמחזור החודשי שלה 30 שהיא משקיעה בילדים יותר ממשפחה מקבילה שלא מוציאה כלום על הלוואות ומשקיעה 27.
תמיד אפשר לקנות איזה בן רייכרט במיליון יורו ולהגיד שאתה משקיע.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
הפועל לא צריכה להיות יותר טובה משנה שעברה, הפועל צריכה להיות במקום 4 לפחות.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
אתה מבין שהאלטרנטיבה זה עוד עונות של ניהול כושל וחובות כן?
מראש הם אמרו שיקח זמן לבנות משהו ושהם לא הולכים לשפוך מליונים בלי הכרה...
מאמין שהעונה תהיה טובה יותר מהעונה שעברה ונהיה סביב הפליאוף עליון, אבל העיקר זה שבטווח של 2-3 עונות קדימה נגיע לאירופה ונבנה את עצמנו מחדש.. אחרי מה שעברנו בעשור האחרון זה לא יכול לקרות ברגע, והכיוון הכללי נראה טוב
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
חולק עליך לגבי השנה הזאת. הפועל צריכה לבנות קבוצה שתהיה בצמרת לאורך זמן בשנים הקרובות גם מעבר למקום 4.
להגדיר כמטרה מקום 4 לשנה הקרובה בעיני זו שגיאה. זה לא אומר שלא צריך לכוון לשם אבל זאת לא מטרה לטווח הקצר.
זה כבר באמת עניין של תפיסה והשקפה וחבל על הוויכוח.
נדמה לי שההנהלה החדשה יותר קורה לתפיסה שאני מציג. זה לא הופך את זה לאמת אבסולוטית אבל נראה לי הגיוני לשפוט אותם לפי שיטתם אחרת זה סתם וויכוח על כלום
להגדיר כמטרה מקום 4 לשנה הקרובה בעיני זו שגיאה. זה לא אומר שלא צריך לכוון לשם אבל זאת לא מטרה לטווח הקצר.
זה כבר באמת עניין של תפיסה והשקפה וחבל על הוויכוח.
נדמה לי שההנהלה החדשה יותר קורה לתפיסה שאני מציג. זה לא הופך את זה לאמת אבסולוטית אבל נראה לי הגיוני לשפוט אותם לפי שיטתם אחרת זה סתם וויכוח על כלום
-
- קיבל.ה 693 לייקים
ואם היו משפרים את שכר השחקנים במיליון שח או שניים אז זו הייתה ערובה שלא נרד ליגה? שנסיים פלייאוף עליון?
לפי הטיעון המוזר שלך חבל ששחררנו את טוויזר, שביט מזל, סולליך וזריהן, יכולנו בקלות להרים את התקציב ולאיים על המקום הרביעי.
לפי הטיעון המוזר שלך חבל ששחררנו את טוויזר, שביט מזל, סולליך וזריהן, יכולנו בקלות להרים את התקציב ולאיים על המקום הרביעי.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ברור שלא, אבל בשביל לחזור למעלה צריך לשים כסף.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
צריך קודם כל לבנות ארגון בריא.
זה בוודאי גם להשקיע כסף אבל במקומות אחרים.
לא אומר שלא יהיה כיף אם יביאו לפה שחקנים יקרים. זה רק לא המודל שלהם.
זה בוודאי גם להשקיע כסף אבל במקומות אחרים.
לא אומר שלא יהיה כיף אם יביאו לפה שחקנים יקרים. זה רק לא המודל שלהם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
וגם צריך מינויים מקצועיים נכונים , כי הם אלו שבוחרים את השחקנים. אחרת , העליה בתקציב תשאר ללא כל השפעה מקצועית.555 כתב:ברור שלא, אבל בשביל לחזור למעלה צריך לשים כסף.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
עשו פה סגל זוועה שנשען על מה שהיה פה שעברה והם מצפים לדרך חדשה?
נשארתם עם שחקני נוער בהרכב ואייבינדר שבכל הכבוד אין לו מקום בהרכב.. רמה עולמית בתחת
נשארתם עם שחקני נוער בהרכב ואייבינדר שבכל הכבוד אין לו מקום בהרכב.. רמה עולמית בתחת
-
- קיבל.ה 320 לייקים
בנו קבוצה יותר גרועה משל שנה שעברה
שאפו
שאפו
-
- קיבל.ה 693 לייקים
איזה קשקוש בחיי.
בוא תן לי עמדה אחת שיש לך שחקן יותר טוב בה בעונה שעברה?
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
ההרכב הצפוי יותר טוב משמעותיתבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:02איזה קשקוש בחיי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה זה משנה איזה הרכב יותר גרוע.
זו קבוצה לתחתית.
זו קבוצה לתחתית.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מגן ימניבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:02איזה קשקוש בחיי.
בלם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
חלוץSegev כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14מגן ימניבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:02איזה קשקוש בחיי.
בלם
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 693 לייקים
בלוריאן אחלה לפי רק הפאדיחות של גוטליב שנה שעברה (והשנה) השתפרנו שם.Segev כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14מגן ימניבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:02איזה קשקוש בחיי.
בלם
מגן ימני?! מי, בן ביטון?! אני אפילו לא יודע מי ישחק אצלינו מגן ימני העונה אבל השתפרנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הלוואי. כרגע , נראה שאנחנו יותר בדרך לתחתית.
אין קסמים בכדורגל ויש לנו פתיחת עונה מאד קשה. עלולים לפתח כדור שלג.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
נחכה לראות האם אלטמן או ציבוטה יצליחו לתת יותר משלושת השערים של גאנם.KingAlpaca כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14חלוץSegev כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14מגן ימניבר קולמוסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:02
איזה קשקוש בחיי.
בלם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שניהם לא חלוצים
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
סוג של נאיביות אמריקאית להביא לפה 3 שחקנים בכסף גדול אבל לא ברמת שוברי שוויון, עוד 2 זרים מוזרים וזולים משמעותית ולצפות שהשלד הזה יחד עם הגופה של איינבינדר, זובאס, אוז׳בולט, ישראלוב, לאיוס ובלוריאן יחזיקו סגל שכל שאר השחקנים בו הם ילדים לא אפויים (אולי חוץ מארצ׳ל שהראה ניצוצות של אפייה).
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
בדיוק בנייה מאוד גרועה בלי שום איזון , על הפניםרדפוקס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:19 סוג של נאיביות אמריקאית להביא לפה 3 שחקנים בכסף גדול אבל לא ברמת שוברי שוויון, עוד 2 זרים מוזרים וזולים משמעותית ולצפות שהשלד הזה יחד עם הגופה של איינבינדר, זובאס, אוז׳בולט, ישראלוב, לאיוס ובלוריאן יחזיקו סגל שכל שאר השחקנים בו הם ילדים לא אפויים (אולי חוץ מארצ׳ל שהראה ניצוצות של אפייה).
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אז הקטע הוא שעדין לא מאוחר, בהשקעה של סכום סולידי (לצורך העניין מיליון, מיליון וחצי יורו שהם פיצוחים אצל 3 המובילות בליגה) אפשר לחזק ב-3 שחקנים איכותיים בעמדות שהכי חסרות. להשאיל 3-4 צעירים שראינו שעוד לא מוכנים. זה בקלות יכול להיות ההבדל בין עונה מאכזבת / תחתית לבין עונה לא רעה בכלל ומקום 4-6.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
הכסף שהוקצה לתקציב נגמר, אין כוונה להכניס יד לכיס.Red Ghost כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:48 אז הקטע הוא שעדין לא מאוחר, בהשקעה של סכום סולידי (לצורך העניין מיליון, מיליון וחצי יורו שהם פיצוחים אצל 3 המובילות בליגה) אפשר לחזק ב-3 שחקנים איכותיים בעמדות שהכי חסרות. להשאיל 3-4 צעירים שראינו שעוד לא מוכנים. זה בקלות יכול להיות ההבדל בין עונה מאכזבת / תחתית לבין עונה לא רעה בכלל ומקום 4-6.
מה שנשאר זה 2 מיליון שקל ברוטו על הפיירול של קלטינס וגונזאלס שאם יצליחו להגיע איתם להסדר אולי יתפנה עוד כ-1 מיליון שקל ברוטו לחיזוק, זה עוד שחקן של 150 אלף דולר נטו בערך, זה לא מה שיעשה את ההבדל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 12 אוגוסט 2023, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
נאיביות אמריקאית זה להסתמך על הדעה המקצועית של חן סול. איפה יועץ העל ניק האמונד? הוא אישר את ההזיות האלה?רדפוקס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:19 סוג של נאיביות אמריקאית להביא לפה 3 שחקנים בכסף גדול אבל לא ברמת שוברי שוויון, עוד 2 זרים מוזרים וזולים משמעותית ולצפות שהשלד הזה יחד עם הגופה של איינבינדר, זובאס, אוז׳בולט, ישראלוב, לאיוס ובלוריאן יחזיקו סגל שכל שאר השחקנים בו הם ילדים לא אפויים (אולי חוץ מארצ׳ל שהראה ניצוצות של אפייה).
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 13 אוגוסט 2023, 00:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה לא יקרה.חבל לפתח ציפיות.Red Ghost כתב:אז הקטע הוא שעדין לא מאוחר, בהשקעה של סכום סולידי (לצורך העניין מיליון, מיליון וחצי יורו שהם פיצוחים אצל 3 המובילות בליגה) אפשר לחזק ב-3 שחקנים איכותיים בעמדות שהכי חסרות. להשאיל 3-4 צעירים שראינו שעוד לא מוכנים. זה בקלות יכול להיות ההבדל בין עונה מאכזבת / תחתית לבין עונה לא רעה בכלל ומקום 4-6.
וגם אם היה קורה בחירת השחקנים היא לא מספיק טובה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
אתה צודק וגם שכחתי להביא לכל העסק הזה מאמן חסר ניסיון, נאיביות אמיתית.אדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:51נאיביות מקצועית זה להסתמך על הדעה המקצועית של חן סול. איפה יועץ העל ניק האמונד? הוא אישר את ההזיות האלה?רדפוקס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:19 סוג של נאיביות אמריקאית להביא לפה 3 שחקנים בכסף גדול אבל לא ברמת שוברי שוויון, עוד 2 זרים מוזרים וזולים משמעותית ולצפות שהשלד הזה יחד עם הגופה של איינבינדר, זובאס, אוז׳בולט, ישראלוב, לאיוס ובלוריאן יחזיקו סגל שכל שאר השחקנים בו הם ילדים לא אפויים (אולי חוץ מארצ׳ל שהראה ניצוצות של אפייה).
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אז חבל מאוד. אלה ציפיות מאוד צנועות למועדון כמו הפועל. התקדמנו ממש מעט אם ככה.De Niro כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:52זה לא יקרה.חבל לפתח ציפיות.Red Ghost כתב:אז הקטע הוא שעדין לא מאוחר, בהשקעה של סכום סולידי (לצורך העניין מיליון, מיליון וחצי יורו שהם פיצוחים אצל 3 המובילות בליגה) אפשר לחזק ב-3 שחקנים איכותיים בעמדות שהכי חסרות. להשאיל 3-4 צעירים שראינו שעוד לא מוכנים. זה בקלות יכול להיות ההבדל בין עונה מאכזבת / תחתית לבין עונה לא רעה בכלל ומקום 4-6.
(לשניה לא אעדיף את ניסנוב, שלא יישתמע לרגע אחרת)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני בוחן רק לפי מבחן התוצאה.Red Ghost כתב:אז חבל מאוד. אלה ציפיות מאוד צנועות למועדון כמו הפועל. התקדמנו ממש מעט אם ככה.De Niro כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:52זה לא יקרה.חבל לפתח ציפיות.Red Ghost כתב:אז הקטע הוא שעדין לא מאוחר, בהשקעה של סכום סולידי (לצורך העניין מיליון, מיליון וחצי יורו שהם פיצוחים אצל 3 המובילות בליגה) אפשר לחזק ב-3 שחקנים איכותיים בעמדות שהכי חסרות. להשאיל 3-4 צעירים שראינו שעוד לא מוכנים. זה בקלות יכול להיות ההבדל בין עונה מאכזבת / תחתית לבין עונה לא רעה בכלל ומקום 4-6.
לצערי הרב , יש לי יותר מתחושה שאם נבחן לפי מבחן התוצאה בסיום העונה , אז לא רק שלא התקדמנו , אלא אפילו הלכנו אחורה.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
זו הגזמה פראית בעיני, הסגל הזה ככה איך שהוא בלי עוד חיזוק, טוב מעונה קודמת.
אז כן זה סופר מאכזב ללכת שוב לעונה של הפסדים בדרבי ומקום 8-10 (אם וכאשר) אבל זה יהיה בסנריו של כשלון מהדהד.
ללכת אחורה מעונה שעברה זה לרדת ליגה במחזור 30.
נשמע מוגזם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
סגל טוב יותר זה הכל תאוריות על הנייר.Red Ghost כתב:זו הגזמה פראית בעיני, הסגל הזה ככה איך שהוא בלי עוד חיזוק, טוב מעונה קודמת.De Niro כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 00:04אני בוחן רק לפי מבחן התוצאה.Red Ghost כתב:
אז חבל מאוד. אלה ציפיות מאוד צנועות למועדון כמו הפועל. התקדמנו ממש מעט אם ככה.
לצערי הרב , יש לי יותר מתחושה שאם נבחן לפי מבחן התוצאה בסיום העונה , אז לא רק שלא התקדמנו , אלא אפילו הלכנו אחורה.
אז כן זה סופר מאכזב ללכת שוב לעונה של הפסדים בדרבי ומקום 8-10 (אם וכאשר) אבל זה יהיה בסנריו של כשלון מהדהד.
ללכת אחורה מעונה שעברה זה לרדת ליגה במחזור 30.
נשמע מוגזם.
ללכת אחורה זה לרדת ליגה , ולא משנה באיזה מחזור. במיוחד אם התקציב גדל מעט.
זה אומר שנעשו טעויות מהותיות ביותר בניהול המקצועי ובבחירת השחקנים.
תכף ינחיתו פה חיזוק בדמות 2 קשרים מקבוצת מילואים ג' של לגאנס.
רק לא רך.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אשכרה אם עופר ינאי היה הולך לכדורגל היה מעמיד פה קבוצה שתתחרה על האליפות , הלוואי ויתרום קצת כסף לכאן כי אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על האמריקאים האלו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היו"ר האהוב שלנו בסל אוהב גם כדורגל.
הלוואי שיצליח לשכנע גם בתחום הזה. ימים יגידו.
הלוואי שיצליח לשכנע גם בתחום הזה. ימים יגידו.