על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בינתיים דרום אפריקה חוזרת לשפיות, ומבטלת בידודים לכולם מלבד למאומתים סימפטומטיים לקורונה:
https://www.reuters.com/world/africa/sa ... 021-12-24/
https://www.reuters.com/world/africa/sa ... 021-12-24/
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 25 דצמבר 2021, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
טקנו , מה המצב בפורטוגל כרגע מבחינת מאומתים והגבלות?
ואיך מתקבלות ההחלטות?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ואיך מתקבלות ההחלטות?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
בינתיים הרחיבו קצת את הצורך בתעודת מתחסן\בדיקה, וסגרו את הפאבים והמועדונים לשבועיים הקרובים (לקח משנה שעברה, נראה לי).
ההחלטות פה מתקבלות תמיד אותו דבר. יש גופי מקצוע שמציגים אופציות (ואת ההערכות שלהם למה שיקרה אם תיבחר כל אחת מהן) וממליצים, והממשלה בוחרת מהן.
לדעתי עד כמה ששמתי לב, הם פשוט מקשיבים לגופי המקצוע ולא מתחכמים יותר מדי.
כשהיו מגבלות יותר רציניות אז הן אושרו בפרלמנט, והממשלה למעשה פועלת במסגרת שהוגדרה אז.
אבל אני לא ממש סגור על הפרטים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
יכול להיות שזה קל לגלות שבני אדם מתים מקורונה, אבל גם להמציא שהם מתו מקורונה זה מאוד קל.
הציבור כבר יאכל הכל.
הציבור כבר יאכל הכל.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
בדיוק כמו שסיפרו לך איזה קשקוש על "אבן בכיס המרה" כדי שתיתן להם להשתיל לך צ'יפים, נכון?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:10 יכול להיות שזה קל לגלות שבני אדם מתים מקורונה, אבל גם להמציא שהם מתו מקורונה זה מאוד קל.
הציבור כבר יאכל הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
חזרנו לשטויות האלה? אני חושב שאלה שאתה מאמין להם הם שקרנים ואתה חושב שאלה שאני מאמין להם הם שקרנים.
זה לא אומר שאני שקרן ולא שאתה שקרן.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
לרגע לא אמרתי שאתה שקרן, רק ניסיתי לרמוז לך כמה מגוחכים הדברים האקראיים שאתה כן מאמין בהם.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:32 חזרנו לשטויות האלה? אני חושב שאלה שאתה מאמין להם הם שקרנים ואתה חושב שאלה שאני מאמין להם הם שקרנים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אז זו כבר תקשורת טובה.
גם אני לא חושב ולא חשבתי שאתה שקרן.
תחזיר את 19 לפורום.
גם אני לא חושב ולא חשבתי שאתה שקרן.
תחזיר את 19 לפורום.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אני זוכר נכון.מתן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 10:06גם במדינות מערביות שנקראות בפינו דמוקרטיות, יש דיווחי חסר. בארה"ב, למשל, יש דיווחים אנקדוטיים ללא סוף על רופאים שרושמים סיבת מוות שאינה covid, לפי בקשת המשפחה. יש דיווחים של עובדים מתוך מערכת הבריאות על שנדרשו לדווח דיווחים כוזבים. יש התנכלויות של השלטונות לחושפי השקרים.its-sick כתב: ↑25 דצמבר 2021, 09:32 אם כבר, רוב דיווחי תמותת הקורונה הם דיווחי חסר. רוב אכולוסיית העולם חיה בדיקטטורה. לא קשקושי דיקטטורת הקורונה, אשכרה דיקטטורה על אמת.
ודיקטטורות תמיד מציגות מצב טוב יותר ממה שיש באמת, כדי שלא תהיה ביקורת על כשלי השלטון, ואין עיתונות חופשית שתחשוף שקרים. במערב יש, למרות נסיונות להציג את כל העיתונות כולה כפייק.
קרובי משפחתי ראו במו עיניהם ברוסיה ערימות גופות ענקיות של מתי קרונה שלא הספיקו לקבור אותם בקצב שמתו, עם דיווחי תמותה אפסיים באותה העיר מטעם השלטונות.
רוסיה היא רק דוגמא אחת. יש דיווחים דומים לכך שגם סין, איראן וכמה מדינות באפריקה שיקרו בגדול לגבי היקף התמותה. כלפי מטה, לא כמו שמתנגדי החיסונים היו רוצים להציג.
ויש גם מגיפה שקטה של דלקת ראות:
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid19/index.htm
בשנתיים האחרונות בזמן שמתו כ-800,000 איש בארה"ב מקורונה מתו גם 310,000 מדלקת ריאות. לפני הקורונה, מתו בארה"ב פחות מ-50,000 איש כל שנה מדלקת ריאות.
לפני כמב חודשים עשו מחקר בקימברידג ובאוניברסחטה העברית ב 105 מדינות שמפרסמות מידע.
מסקנות המחקר היו כי לא ניתן להסביר את התמותה העודפת שנרשמה בשנה האחרונה רק בקורונה.
כלומר (דוגמא מספרית) ביוון גילו תמותה ייתר של 30% אבל רק 20% מהם הוגדרו כמוות מקורונה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אתה מדבר על המחקר של אריאל קרלינסקי.El dudernio כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:53אם אני זוכר נכון.מתן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 10:06גם במדינות מערביות שנקראות בפינו דמוקרטיות, יש דיווחי חסר. בארה"ב, למשל, יש דיווחים אנקדוטיים ללא סוף על רופאים שרושמים סיבת מוות שאינה covid, לפי בקשת המשפחה. יש דיווחים של עובדים מתוך מערכת הבריאות על שנדרשו לדווח דיווחים כוזבים. יש התנכלויות של השלטונות לחושפי השקרים.its-sick כתב: ↑25 דצמבר 2021, 09:32 אם כבר, רוב דיווחי תמותת הקורונה הם דיווחי חסר. רוב אכולוסיית העולם חיה בדיקטטורה. לא קשקושי דיקטטורת הקורונה, אשכרה דיקטטורה על אמת.
ודיקטטורות תמיד מציגות מצב טוב יותר ממה שיש באמת, כדי שלא תהיה ביקורת על כשלי השלטון, ואין עיתונות חופשית שתחשוף שקרים. במערב יש, למרות נסיונות להציג את כל העיתונות כולה כפייק.
קרובי משפחתי ראו במו עיניהם ברוסיה ערימות גופות ענקיות של מתי קרונה שלא הספיקו לקבור אותם בקצב שמתו, עם דיווחי תמותה אפסיים באותה העיר מטעם השלטונות.
רוסיה היא רק דוגמא אחת. יש דיווחים דומים לכך שגם סין, איראן וכמה מדינות באפריקה שיקרו בגדול לגבי היקף התמותה. כלפי מטה, לא כמו שמתנגדי החיסונים היו רוצים להציג.
בשנתיים האחרונות בזמן שמתו כ-800,000 איש בארה"ב מקורונה מתו גם 310,000 מדלקת ריאות. לפני הקורונה, מתו בארה"ב פחות מ-50,000 איש כל שנה מדלקת ריאות.
לפני כמב חודשים עשו מחקר בקימברידג ובאוניברסחטה העברית ב 105 מדינות שמפרסמות מידע.
מסקנות המחקר היו כי לא ניתן להסביר את התמותה העודפת שנרשמה בשנה האחרונה רק בקורונה.
כלומר (דוגמא מספרית) ביוון גילו תמותה ייתר של 30% אבל רק 20% מהם הוגדרו כמוות מקורונה.
התברר שהתמותה העודפת גבוהה בעשרות אחוזים מהתמותה *המדווחת* מקורונה (כלומר הרשמית נכון לרגע זה).
ההנחה הסבירה היא שגם המוני המתים הנוספים מתו מקורונה, אבל לא נספרו ככאלה.
הדברים מן הסתם יתבררו יותר ככל שיעבור הזמן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
או מהחיסון אבל כנראה שאין קשר כי הוא בטוחteknoboy כתב: ↑25 דצמבר 2021, 15:02אתה מדבר על המחקר של אריאל קרלינסקי.El dudernio כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:53אם אני זוכר נכון.מתן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 10:06
גם במדינות מערביות שנקראות בפינו דמוקרטיות, יש דיווחי חסר. בארה"ב, למשל, יש דיווחים אנקדוטיים ללא סוף על רופאים שרושמים סיבת מוות שאינה covid, לפי בקשת המשפחה. יש דיווחים של עובדים מתוך מערכת הבריאות על שנדרשו לדווח דיווחים כוזבים. יש התנכלויות של השלטונות לחושפי השקרים.
התברר שהתמותה העודפת גבוהה בעשרות אחוזים מהתמותה *המדווחת* מקורונה (כלומר הרשמית נכון לרגע זה).
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
המוות העודף הזה התחיל הרבה לפני שהחיסון היה באופק, ולא השתנה עם הופעת החיסון.דל פיירו כתב: ↑25 דצמבר 2021, 15:07או מהחיסון אבל כנראה שאין קשר כי הוא בטוחteknoboy כתב: ↑25 דצמבר 2021, 15:02אתה מדבר על המחקר של אריאל קרלינסקי.El dudernio כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:53
אם אני זוכר נכון.
או במילים אחרות, אתה טועה לגמרי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
בינתיים עם תחילת עליית גל האומיקרון יש עלייה במספר הילדים מתחת לגיל 5 שמתאשפזים.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 28 לייקים
-
- קיבל.ה 28 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אני בכלל חושב שהעלייה בתמותה העודפת זה מהיחנקות בננות
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
היהודים שמנהלים את הקבאל החשאי שמצד אחד שולט בתקשורת, בצבא, בכלכלה ובחברות הגדולות בכל העולם - אבל לא מסוגל להשתיק את המיעוט דובר האמת בפלטפורמות האינטרנטיות שנמצאות תחת שליטתו!
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 28 לייקים
עוד פעם הקבאל? שאלתי שאלה פשוטה.
סאחי הוא אויב
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אתה חושב שמדינת ישראל ממציאה נתונים?
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא רק ישראל, כל העולם המערבי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 28 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
ברור.
מקור אמין לנתונים זה דף פייסבוק של איזה דפקט שמרוב שהוא דפוק הרווחה הרחיקה אותו מהילדים שלו.
על פחות מזה אין בכלל מה לדבר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אז תבדוק את הנתונים בשאר המדינות. הם לגמרי במקרה מסכימים עם הנתונים בישראל.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑25 דצמבר 2021, 19:34ברור.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 28 לייקים
זה לא אומר שאני צריך להאמין למשרד הבריאות.
כן רווחה או לא רווחה.
מעניין את הסבתא שלי.
כן רווחה או לא רווחה.
מעניין את הסבתא שלי.
נערך לאחרונה על ידי נחמן אש הפרויקטור ב 25 דצמבר 2021, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 28 לייקים
וגם לא לשאר הסניפים של ארגון הבריאות העולמי.
סאחי הוא אויב
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
עפ''י הנתונים בארה''ב ובריטניהkruvi כתב:בינתיים עם תחילת עליית גל האומיקרון יש עלייה במספר הילדים מתחת לגיל 5 שמתאשפזים.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אז אתה כן מאמין שיש קבאל, אתה פשוט חושב שמדובר בארגון הבריאות העולמי (או בקבוצה עלומה שמושכת בחוטים שלו מאחורי הקלעים).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 28 לייקים
ארגון הבריאות העולמי הוא חלק מהמילה הזו שאתה מתעקש לחזור עליה.
רשעי ואדוני העולם, מה זה משנה איך קוראים להם? לא מאמין להם.
זכותי.
זכותי.
סאחי הוא אויב
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
זכותך לחלוטין, וזכותי להמשיך להצביע על זה שמדובר בקונספירציה הזויה.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑25 דצמבר 2021, 22:01 ארגון הבריאות העולמי הוא חלק מהמילה הזו שאתה מתעקש לחזור עליה.
זכותי.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 28 לייקים
גם זו זכותך.
שישחררו את הפרח בכל העולם בשלב ראשון.
מבטיח לא לחשוב שהם בני אדם גם אחר כך.
שישחררו את הפרח בכל העולם בשלב ראשון.
מבטיח לא לחשוב שהם בני אדם גם אחר כך.
סאחי הוא אויב
שגיאה... שגיאה...שגיאה
הרובוט של משרד הבריאות לא יכול להסביר שיש אוכלוסיות יותר מוגנות שאין להן בוסטר
הרובוט לא יכול להסביר שאולי מי שמתחסן בבוסטר מחליש את המערכת החסינות שלו לאורך זמן ונשאר תלוי בחיסונים
הרובוט חייב לעודד חיסון רביעי עכשיו
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
תמיד מפתיע מחדש כמה מהר חברות בכת גורמת לפגיעה קוגניטיבית קשה
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
היכולת שלך לקפוץ למסקנות מאד מרשימה.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
ארגון הבריאות העולמי מורכב מאנשי הלטאה של זקני ציון, והוא שולט בכל הממשלות בעולם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אז הקמפיין עבר מהלפחיד שהחיסון גורם לדום ללב ללהפחיד שהחיסון גורם להפלות?
ככל שהימים עוברים ככה מתנגדי החיסונים מבדילים את עצמם יותר ויותר משאר האוכלוסייה.
ייתכן שלסגר על מחוסנים בלבד יש עוד השפעות חיוביות שאינן קשורות לקורונה.
ככל שהימים עוברים ככה מתנגדי החיסונים מבדילים את עצמם יותר ויותר משאר האוכלוסייה.
ייתכן שלסגר על מחוסנים בלבד יש עוד השפעות חיוביות שאינן קשורות לקורונה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נראה לי שככל שהימים עוברים ככה "מתנגדי החיסונים" מבינים שטוב שהם לא מתחסנים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 28 לייקים
עוד פעם כת?
אפשר לנהל פה דיונים יותר נורמאלים.
על הקלות שבה רוצים להכניס אנשים לסגר במדינה שלפחות נתפסה עשרות שנים כדמוקרטיה אין לי הרבה מה לומר.
אני די מתבודד מרצון.
אפשר לנהל פה דיונים יותר נורמאלים.
על הקלות שבה רוצים להכניס אנשים לסגר במדינה שלפחות נתפסה עשרות שנים כדמוקרטיה אין לי הרבה מה לומר.
אני די מתבודד מרצון.
סאחי הוא אויב
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אני לא יודע מה דעתי על סגר על לא מחוסנים, אבל בהתחשב בזה שכרגע דווקא הלא מחוסנים מכניסים דה-פקטו את מדוכאי החיסון לסגר, זו לכל הפחות לא הצעה מופרכת.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל