שאר הליגה 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1958 לייקים

Hapolo כתב: 07 ינואר 2026, 11:08 יסלח לי אביה של רומי גונן אבל הקישור הזה לבת שלו ולחמאס זה סחיטה רגשית וניצול של הקשר שמשתמשים בו יותר מדי לאחרונה כדי להצדיק ולחזק טענות. כמו השימוש בפועלה של המשטרה במלחמה מול מחאת החולצות נגד האלימות המשטרתית כלפי אוהדים. מעניין ששלט "לשרוף את החזירים האדומים" לא עורר אחוז אחד של דיונים ומנשרי דעת ברשתות החברתיות לעומת הנושא הזה. רק כשמדובר בקטגוריה או הקבוצה הנכונה אנשים פה פתאום הופכים לשומרי סף מוסריים
הוצאת לי את המילים

כל הפסטיבל הזה על קהלים אחד לכמה זמן נעשה פוליטי, פופוליסטי, מאוס.
אנשים שיש להם 0 הבנה בעולם הספורט, קהלים וכדורגל, מכניסים את עצמם בכוח לאירוע כדי לייצר עוד כמה לייקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1545 לייקים

שמעתי את אבא של רומי גונן ואיך נהוג להגיד היום... הזדעזעתי
מניפולציה זולה מאוד (!) ניצול ציני ומגעיל של הבת שלו שאשכרה עברה אירוע נוראי שאין מילים בכלל לתאר את מה שעברה
ומנסה להשליך את זה על מכבי חיפה, שראיתי כבר שבערוץ 13 השוו אותם לחאמס

החוסר פרופורציה בלשון המעטה על השלט הזה זה איבוד עשתונות של כל המדינה

מגעיל? סקסקטי? סבבה ראיתי דברים גרועים יותר בכדורגל
cholo
קיבל.ה  220 לייקים

יכול להיות שאתם צודקים, אבל קצת חמלה לאבא שהילדה שלו הייתה חטופה במשך שנתיים ועברה אונס והטרדות רבות..
L.S
קיבל.ה  1958 לייקים

cholo כתב: 07 ינואר 2026, 11:28 יכול להיות שאתם צודקים, אבל קצת חמלה לאבא שהילדה שלו הייתה חטופה במשך שנתיים ועברה אונס והטרדות רבות..
שיפסיק לדבר בטלויזיה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הוקיץ'
קיבל.ה  7771 לייקים

רומי גונן ואבא שלה זה לא הסיפור פה. מדובר בשלט מבחיל ומזעזע שאין לו מקום במגרשי כדורגל.
מצד שני, אוהדי בית"ר שני משחקים רצוף זורקים חפצים שפוגעים בשוער היריבה ומצריכים טיפול רפואי, והעונש שלהם זה בערך הטיפים החודשיים של מלצר באגאדיר. אז מה כבר יעשו על שלט?
RedDrifter
קיבל.ה  358 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 ינואר 2026, 11:51 רומי גונן ואבא שלה זה לא הסיפור פה. מדובר בשלט מבחיל ומזעזע שאין לו מקום במגרשי כדורגל.
מצד שני, אוהדי בית"ר שני משחקים רצוף זורקים חפצים שפוגעים בשוער היריבה ומצריכים טיפול רפואי, והעונש שלהם זה בערך הטיפים החודשיים של מלצר באגאדיר. אז מה כבר יעשו על שלט?
לפי התקנון אין לתובע אופציה להשיט עליהם עונש שהוא יותר מקנס כספי.
D&3
קיבל.ה  1555 לייקים

אבל הכדורגל מלא בשלטים קריאות והתנהגויות מבחילות ומזעזעות, כל עוד זה חוקי( בניגוד לגזענות נניח) למה לזה אין מקום ולשאר הגועל נפש יש?
טכנית לארז
קיבל.ה  2520 לייקים

השלט דוחה. אני שמח שאצלינו לא לוקחים חלק בישראליאדה המבחילה הזו של ז'רגון ה"זיינתי אותה!! הבאתי בה!! זיינו אותם כמו שגבר גבר כמוני מזיין אישה!!!".
עם זאת, אין מה להעמיד פה לדין את הקבוצה וכמובן שהפסטיבל הוא פופוליסטי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
הוקיץ'
קיבל.ה  7771 לייקים

D&3 כתב: 07 ינואר 2026, 11:58 אבל הכדורגל מלא בשלטים קריאות והתנהגויות מבחילות ומזעזעות, כל עוד זה חוקי( בניגוד לגזענות נניח) למה לזה אין מקום ולשאר הגועל נפש יש?
אני לא מכיר את התקנון של ההתאחדות (נדמה לי שיש שם סעיף על קריאות פוגעניות, אבל אין לי עניין לבדוק את זה), אבל אני לא מבין מה ההבדל המהותי בין קריאות גזעניות לבין קריאות הומופובית או מיזוגניות.
והשלט הזה ועוד איך מיזוגני בצורה מחליאה.
dino
קיבל.ה  3018 לייקים

אין מה להתכנס בדיון חוקיות כי זה לא מעניין ומשנה, לא כל הגועל בעולם חוקי או לא
גם מבוגר שמנצל מצב נפשי של נערה בגיל ״החוקי״ זה לא אומר שזה בסדר.
מי שצריך לאחוז בחוקי או לא חוקי זה מי שעומד לדין. שלט מגעיל, גם בלי לבדוק אם אפשר או לא אפשר להעמיד לדין.
אבל זה לא מפתיע מה שקורה במדינה ורק מחזק בעשרות מונים את הצורך בשומרי סף, בטח במדינה שהמוסר וצלם אנוש בגסיסה איטית.
dino
קיבל.ה  3018 לייקים

בכל מקרה כל עוד זה לא שלט שלנו, או מעשה ידם של ערבים, האמוציות והרעש יחזרו למקומם מהר.
טכנית לארז
קיבל.ה  2520 לייקים

איזה יופי איך פתאום הגביר הערכי נלחם בגזענות ביציעים ולא מוכן לקבל לפתע גזענות וקריאות נגד לאלה וטועמה.
מעניין מה קרה פתאום לענק הערכיות, אולי חלם חלום על מוסר אחרי 14 שנה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  202 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 ינואר 2026, 13:17
D&3 כתב: 07 ינואר 2026, 11:58 אבל הכדורגל מלא בשלטים קריאות והתנהגויות מבחילות ומזעזעות, כל עוד זה חוקי( בניגוד לגזענות נניח) למה לזה אין מקום ולשאר הגועל נפש יש?
אני לא מכיר את התקנון של ההתאחדות (נדמה לי שיש שם סעיף על קריאות פוגעניות, אבל אין לי עניין לבדוק את זה), אבל אני לא מבין מה ההבדל המהותי בין קריאות גזעניות לבין קריאות הומופובית או מיזוגניות.
והשלט הזה ועוד איך מיזוגני בצורה מחליאה.
אני חושב שמה ששונה זה איך החברה או חלקים ממנה רואים את התופעות האלו. החברה האנושית ברובה (וכולל בישראל, שוב, לפחות בחלקים שלה) התקדמה מאוד בסוגיות של גזענות והומופוביה, וכנראה קצת פחות בנושא של זכויות ומעמד הנשים. אני בוודאי מסכים שהשלט מיזוגני. פשוט במצב הקיים היום, אני לא מאמין שיש אדם אחד בישראל שיש לו את העמדה המוסרית להיות שופט של דבר כזה במסגרת של טריבונל ממסדי.
בפראפרזה על פסוק ידוע מהבשורה של יוחנן (פרק ח' פסוק 7) מהברית החדשה:
שיקום מי שאף פעם לא ראה סרטון פורנו ולא צחק מבדיחות על תימנים ויהיה הראשון שיטיל עליהם קנס.
לדעתי השלט הזה יותר חמור מפורנו, כי אפשר להעלות איזשהם טיעונים בעד הפורנו כמשהו שהוא רע בבסיס אבל מצד שני יש לו השלכות אולי חיוביות. אבל בכל זאת, זה דומה לשלט בחלק מהפרמטרים.
ואם מישהו לא ראה מימיו פורנו, אז הוא אולי נהנה מהסרט "מציצים" שהוא בעייתי מאוד בהקשרים האלו.
ואם הוא לא נהנה במציצים, אז אולי הוא אוהב את "שיר השכונה" של התרנגולים, שיש בו את השורה המיזוגנית והדוחה "לא רוצים בנות מחורבנות" (למי שלא מכיר, חפשו מה היתה המשמעות בסלנג של השורש המרובע ח.ר.ב.נ. בתקופה שבה יצא השיר - 1963).
וכן הלאה וכן הלאה.
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה