סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8166 לייקים
מי שמעדיף את קסלר אדוארדס על נייג'ל הייז דייוויס צריך לאשפז אותו בכפייה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
רנדולף על סף סיכום.
לא מבין מה אנחנו צריכים אותו, במיוחד כשהג'ל משחק לכל היותר עם 9-9.5 שחקנים למשחק
בנתיים נראה שליורוליג נרשום את:
תומר
ים
מיציץ
גונס
ברייאנט
בלייקני
מלקולם
איש
מוטלי
טאי
אוטורו
ואחד מבין אדוארדס-רנדולף.
לא מבין מה אנחנו צריכים אותו, במיוחד כשהג'ל משחק לכל היותר עם 9-9.5 שחקנים למשחק
בנתיים נראה שליורוליג נרשום את:
תומר
ים
מיציץ
גונס
ברייאנט
בלייקני
מלקולם
איש
מוטלי
טאי
אוטורו
ואחד מבין אדוארדס-רנדולף.
-
redead
- קיבל.ה 790 לייקים
קבוצה צריכה היררכיה ברורה ולא אוסף של 20 שחקנים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
אני מקווה שזה אומר דילול בסגל
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
מה זה צריך את המגעיל הזה אלוהים יודע
לא יכול לראות את זה יותר פשוט בדיחה
לא יכול לראות את זה יותר פשוט בדיחה
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 308 לייקים
הביאו את רנדולף להתחבר לעונה הבאה בסכום
סמלי של 500 אלף דולר.
זה פסיכי לחלוטין.
בליגה הוא לא יכול לתרום (אולי מישהו שם חושב שיש
לו אזרחות???)
על מה ולמה לשלם חצי מיליון דולר לחצי עונה בקושי
ורק ליורוליג? ממוצע הדקות שלו הולך להיות בין 3-9
למשחק.
מה אני לא מבין מה
סמלי של 500 אלף דולר.
זה פסיכי לחלוטין.
בליגה הוא לא יכול לתרום (אולי מישהו שם חושב שיש
לו אזרחות???)
על מה ולמה לשלם חצי מיליון דולר לחצי עונה בקושי
ורק ליורוליג? ממוצע הדקות שלו הולך להיות בין 3-9
למשחק.
מה אני לא מבין מה
מוציא את ג׳ונס ומלקולם מהסגל ביורוליג ועולה עם אדוארדס ורנדולף.
החמישייה שלי: בראיינט, רנדולף, בלייקני, אדוארדס, אטורו. גארדים שיודעים גם לעשות נקודות וגם לשמור ולקחת ריבאונדים
החמישייה שלי: בראיינט, רנדולף, בלייקני, אדוארדס, אטורו. גארדים שיודעים גם לעשות נקודות וגם לשמור ולקחת ריבאונדים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8166 לייקים
שתי החתמות טובות בעיני.
כפי שכתבתי באשכול הזה, בניגוד לקלישאות על כך שצריך לעשות עבודת סקאוטינג רצינית ולהביא שחקן צעיר ורעב לפני פריצה, בפועל אין כמעט שחקנים שאפשר להביא.
יחד עם זאת, אני בעד לעשות את המקסימום כדי לחזק את הקבוצה בזמן שנותר. הביאו שחקן אחד בתפקיד ובסגנון שהיה צריך, אבל כזה שקצת קשה להאמין שיצליח לתרום. בנוסף, הביאו שחקן לא בעמדה שצריך, אבל שחקן טוב מאוד, מנוסה, משחק בשני צידי המגרש ויכול לתרום מיידית.
עשו הכי הרבה שאפשר בזמן שנותר, חבל רק שכל כך מאוחר.
כפי שכתבתי באשכול הזה, בניגוד לקלישאות על כך שצריך לעשות עבודת סקאוטינג רצינית ולהביא שחקן צעיר ורעב לפני פריצה, בפועל אין כמעט שחקנים שאפשר להביא.
יחד עם זאת, אני בעד לעשות את המקסימום כדי לחזק את הקבוצה בזמן שנותר. הביאו שחקן אחד בתפקיד ובסגנון שהיה צריך, אבל כזה שקצת קשה להאמין שיצליח לתרום. בנוסף, הביאו שחקן לא בעמדה שצריך, אבל שחקן טוב מאוד, מנוסה, משחק בשני צידי המגרש ויכול לתרום מיידית.
עשו הכי הרבה שאפשר בזמן שנותר, חבל רק שכל כך מאוחר.
-
Xavi
- קיבל.ה 1773 לייקים
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שחייב פלייאוף העונה בכל מחיר כדי לא לעוף מהיורוליג וכמה שיעלה יעלה
הלוואי והיה לנו את הפריווילגיה לבנות קבוצת יורוליג עם ראייה ל3 שנים קדימה (וגם הרבה פחות לחץ)
הלוואי והיה לנו את הפריווילגיה לבנות קבוצת יורוליג עם ראייה ל3 שנים קדימה (וגם הרבה פחות לחץ)
-
shaharot
- קיבל.ה 1153 לייקים
אחלה רנדולף, חיזוק משמעותי
לא מבין על מה הבכי?
לעלות מהספסל את רנדולף ובלייקני זה כח אש ובטוח שזה יעזור לנו בשלבים המכריעים ביורוליג
לא מבין על מה הבכי?
לעלות מהספסל את רנדולף ובלייקני זה כח אש ובטוח שזה יעזור לנו בשלבים המכריעים ביורוליג
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8166 לייקים
בסיום הסיבוב הראשון הכל היה לפי התכניות. לא יכולנו לדמיין אפילו את המצב שלנו היום.
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
לא יודע אותי דוחה הרכבת זרים הזאת שהשמצנו אצל מכבי כל השנים.
בטח שחקן כזה שכיר חרב מגעיל
בטח שחקן כזה שכיר חרב מגעיל
-
shaharot
- קיבל.ה 1153 לייקים
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
ברגל לא עמדנו על עקרון הזרים אף פעם. בכדורסל דאגנו להשמיץ את מכבי שנים על הרכבת זרים המטורפת הזאת ועכשיו אנחנו עושים בדיוק אותו דבר
- Red Wolf
- קיבל.ה 1728 לייקים
ההשמצה בכדורסל הייתה שהם "הקבוצה של המדינה" ואין שם ישראלים
אנחנו מעולם לא התיימרנו להיות הקבוצה של המדינה, להפך
אנחנו מעולם לא התיימרנו להיות הקבוצה של המדינה, להפך
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
כן רק התיימרנו לקדם את השחקן הישראלי במשך שנים והתנגדו בכל הצבעה אפשרית להעלת מספר הזרים. יאללה אל תזיינו את המוח ותתחילו להצטדק פה.
עובדתית אנחנו עושים מה שהיה חוטף פה אש שנים. לפעמים לא כיף להתמודד עם המציאות הא
עובדתית אנחנו עושים מה שהיה חוטף פה אש שנים. לפעמים לא כיף להתמודד עם המציאות הא
- Red Wolf
- קיבל.ה 1728 לייקים
יש לך הכי הרבה ישראלים בנבחרת
הישראלים שלנו מצויינים
ואני מסכים חד משמעית שהם צריכים לשחק יותר
אני לא בא להגן פה על ההבאה של הזרים
זה בושה שהם לא ישחקו בליגה
אבל לפחות מנסים לתקן את הבעיות
ישראלים טובים להביא אין כי הם או אצלנו או שהם סורקין
הישראלים שלנו מצויינים
ואני מסכים חד משמעית שהם צריכים לשחק יותר
אני לא בא להגן פה על ההבאה של הזרים
זה בושה שהם לא ישחקו בליגה
אבל לפחות מנסים לתקן את הבעיות
ישראלים טובים להביא אין כי הם או אצלנו או שהם סורקין
-
Niro
- קיבל.ה 2417 לייקים
בכדורגל רוצים שמאיימבו יציע כבר כדי שנוכל להיות עם 9 זרים. איזה נוח זה ״שהערכים״ תופסים רק בסל.
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
-
shaharot
- קיבל.ה 1153 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2417 לייקים
אז הקונפליקט היה מגיע מתישהו גם אם לא היה לנו בעלים חולה פרסום שנהנה לריב עם אוהדים.
אני רוצה הפועל תל אביב הכי תחרותית והישגית שיש, בכדורגל, בכדורסל, ובכל ספורט.
אני שונא את מכבי לא פחות מאחרים, אבל אני לא שופט את הקבוצה שלי והפעולות שלה לפיהם.
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
איך זה מדויק חחחחח
ערכים של הגבלת מספר הזרים היו תמיד נחלת הכדורסל. בחיים הנושא לא היה על הפרק בכדורגל איך זה קשור בכלל?
עובדתית קהל הפועל בכדורסל תיעב את רכבת הזרים שרצה פה אצל מכבי עשורים. התנגדו להצבעות להגדלת המכסה.
אני בעד הקפיצה קדימה מקצועית אבל אפשר להגיד את האמת והיא שכל מה שנחרט על דגלנו זרקנו לפח. נשאר רק הרצון לנצח. וזה בסדר גמור אני לא מתנגד פשוט אפשר להגיד את האמת.
ערכים של הגבלת מספר הזרים היו תמיד נחלת הכדורסל. בחיים הנושא לא היה על הפרק בכדורגל איך זה קשור בכלל?
עובדתית קהל הפועל בכדורסל תיעב את רכבת הזרים שרצה פה אצל מכבי עשורים. התנגדו להצבעות להגדלת המכסה.
אני בעד הקפיצה קדימה מקצועית אבל אפשר להגיד את האמת והיא שכל מה שנחרט על דגלנו זרקנו לפח. נשאר רק הרצון לנצח. וזה בסדר גמור אני לא מתנגד פשוט אפשר להגיד את האמת.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1880 לייקים
1. והשם שלנו הוא לא מכב"י!!!
2. אנחנו התיימרנו להיות קבוצה של פועלי כל העולם, של האינטרנציונל, שזה בדיוק ההיפך.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2254 לייקים
וג׳ייקובן וטוקוטו שכל הזמן היו שמועות שעוד שניה מאזרחים אותם וכל הקהל היה חם על זה. אדריאן בנקס שהוחתם כמתאזרח. קורי קאר בלאומית היה מתאזרח. להמשיך? שילכו לספר סיפורים למי שלא היה פה מההתחלה
-
Nati
- קיבל.ה 2884 לייקים
הרצון לנצח,זה לא המהות של ספורט תחרותי?Redcow כתב:איך זה מדויק חחחחח
-
בני12
- קיבל.ה 2715 לייקים
בטח התיימרנו לטפח את השחקן הישראלי.Redcow כתב: ↑21 פברואר 2026, 18:38 איך זה מדויק חחחחח
בגלל זה הבאנו את בנקס על חשבון מנקו
הבאנו את ריצ'י האוול שהיה איתי בגן חנה, את דאסטי הנאס ועוד עשרות מתאזרחים. הכל בשביל שלשחקנים הישראלים יהיה ממי ללמוד.
תמכנו בארבעה זרים כי לא היה לנו כסף ליותר ורצינו את המענק.
בשניה שהיה לנו כסף, הוספנו זר חמישי ושנה לאחר מכן כבר הגענו לזר שמיני
-
Red_man
- קיבל.ה 2254 לייקים
בעונה שרשמנו חמישה זרים היו כבר שישה (שבעה בתכלס כי היה גם את פלדין ששיחק איזה פעם אחת)בני12 כתב: ↑21 פברואר 2026, 19:09בטח התיימרנו לטפח את השחקן הישראלי.Redcow כתב: ↑21 פברואר 2026, 18:38 איך זה מדויק חחחחח
בגלל זה הבאנו את בנקס על חשבון מנקו
הבאנו את ריצ'י האוול שהיה איתי בגן חנה, את דאסטי הנאס ועוד עשרות מתאזרחים. הכל בשביל שלשחקנים הישראלים יהיה ממי ללמוד.
תמכנו בארבעה זרים כי לא היה לנו כסף ליותר ורצינו את המענק.
בשניה שהיה לנו כסף, הוספנו זר חמישי ושנה לאחר מכן כבר הגענו לזר שמיני
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
כן מתאזרח אחד פעם בשלוש שנים ממש שווה ערך לכמות זרים שיש לנו העונה. תמשיכו לשקר לעצמכם אבל עובדתית הפועל תל אביב סל הייתה נגד כל הרכבות זרים ותיעבה את היריבה העירונית בשל כך.
אבל כמו שבני 12 אמר ברגע שהיה לנו עוד כסף זה לא עניין אף אחד יותר ככה שכנראה שאנחנו והצהבת לא באמת שונים פשוט לא היו לנו אותם אמצעים כמו שלהם.
אגב, אני לא נגד זה, ואני בעד לנצח קודם כל, אבל אפשר גם לשים מראה ולהגיד את האמת. לא קרה כלום. כל ההתגוננות פה רק מוכיחה שאנחנו והם זה די אותו דבר ואת כל העקרונות שלנו כביכול מכרנו בשנייה שיכלנו
אבל כמו שבני 12 אמר ברגע שהיה לנו עוד כסף זה לא עניין אף אחד יותר ככה שכנראה שאנחנו והצהבת לא באמת שונים פשוט לא היו לנו אותם אמצעים כמו שלהם.
אגב, אני לא נגד זה, ואני בעד לנצח קודם כל, אבל אפשר גם לשים מראה ולהגיד את האמת. לא קרה כלום. כל ההתגוננות פה רק מוכיחה שאנחנו והם זה די אותו דבר ואת כל העקרונות שלנו כביכול מכרנו בשנייה שיכלנו
-
בני12
- קיבל.ה 2715 לייקים
כשכתבתי בשניה שהיה לנו כסף, התכוונתי עוד בימי העמותה.Redcow כתב: ↑21 פברואר 2026, 19:45 כן מתאזרח אחד פעם בשלוש שנים ממש שווה ערך לכמות זרים שיש לנו העונה. תמשיכו לשקר לעצמכם אבל עובדתית הפועל תל אביב סל הייתה נגד כל הרכבות זרים ותיעבה את היריבה העירונית בשל כך.
וזה לא שמכרנו את העקרונות שלנו. זה פשוט אף פעם לא היה באמת עקרון שלנו
- 7even
- קיבל.ה 4079 לייקים
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 680 לייקים
מה התאריך האחרון לרישום לליגה?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- covid bryant
- קיבל.ה 174 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 725 לייקים
שיחתימו 30 זרים מצידי.Redcow כתב: ↑21 פברואר 2026, 19:45 כן מתאזרח אחד פעם בשלוש שנים ממש שווה ערך לכמות זרים שיש לנו העונה. תמשיכו לשקר לעצמכם אבל עובדתית הפועל תל אביב סל הייתה נגד כל הרכבות זרים ותיעבה את היריבה העירונית בשל כך.
הדגש מבחינתי זה קידום השחקן הישראלי, ובזה לצערי הקבוצה לא עושה מספיק, אבל זה מעולם לא עסק בלהיות עם מעט זרים ועם רוב ישראלי על המגרש, אלא בלקחת שחקנים ישראלים ולהביא אותם לקצה.
זה יכול לקרות עם הרבה ישראלים או עם מעט ישראלים, אבל זה צריך לקרות.
הטענות נגד מכבי לא היו שישראלים לא משחקים, אלא למשל שהם קונים שחקנים ישראלים מובילים של היריבות כדי לייבש אותם על הספסל, כי עדיף שלא ישחקו מאשר שישחקו אצל היריבה.
זה נעשה במטרה לקטוע קריירות וכשרונות, זה היה הדבר הנוראי.
זה לא קורה אצלנו. אנחנו לא עושים עבודה מספיק טובה, אבל אנחנו לא עושים את זה, וזה לא קשור במספר הזרים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רדנקו
- קיבל.ה 2118 לייקים
ערכתי. רמת השרון הם קבוצת בת של ירושלים.covid bryant כתב: ↑24 פברואר 2026, 12:28 https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19965141
להביא! @Oferyy
הוא לא יגיע אלינו גם כי לא תהיה לו אפשרות לשחק בבוגרים בגלל העובדה שמחלקת הנוער היא בשליטת העמותה שמחרימה את קבוצת הבוגרים.
- covid bryant
- קיבל.ה 174 לייקים
לקנות ישר לבוגריםרדנקו כתב: ↑25 פברואר 2026, 10:42ערכתי. רמת השרון הם קבוצת בת של ירושלים.covid bryant כתב: ↑24 פברואר 2026, 12:28 https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19965141
להביא! @Oferyy
הוא לא יגיע אלינו גם כי לא תהיה לו אפשרות לשחק בבוגרים בגלל העובדה שמחלקת הנוער היא בשליטת העמותה שמחרימה את קבוצת הבוגרים.
- גביזון
- קיבל.ה 4608 לייקים
covid bryant כתב: ↑24 פברואר 2026, 12:28 https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19965141
להביא! @Oferyy
רומן סורקין הבא?
- covid bryant
- קיבל.ה 174 לייקים
לחלוטין נראה ככהגביזון כתב: ↑25 פברואר 2026, 12:33covid bryant כתב: ↑24 פברואר 2026, 12:28 https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19965141
להביא! @Oferyy
רומן סורקין הבא?
אסור שיגיע למכבי או מגדל
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
מה הסיפור עם גינת שמחפשים לו מחליף?
התופעה החדשה בכדורסל בישראל עם מגה עמימות סביב פציעות מוזרה.
גינת סיים את העונה? אם כן - למה לא לספר?
התופעה החדשה בכדורסל בישראל עם מגה עמימות סביב פציעות מוזרה.
גינת סיים את העונה? אם כן - למה לא לספר?