שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
בעלים שבמחזור 3 של העונה מוכר שני שחקני הרכב זרים (פיירו וקורנו).
שולח את אבו פאני להונגריה (הונגריה כן?) כי מתקמצן לתת לו עוד 100-150 אלף בשכר. אצל גולדהאר אחד כמו אבו פאני (נניח שהוא יהודי) כבר מקבל חוזה סגור עם 600-700 אלף לעונה בלי שאלות.
שמעשית נותן יד לכל ההטייה בענף הזה (אשכרה הלכו לעשות עסקת טיעון על הפד טכני למכבי ת"א כשהם מקבלים כמעט את כל דרישות התובע).
מועדון בדיחה שכבר כמה שנים רצוף שבכל רגע נתון יש בו חצי סגל פצועים ושום דבר מזה לא משתנה שנה אחרי שנה (ראיתי שהם אומרים שזה "ביש מזל").
שבכל פעם שיש תחרות (ארקדי, מיצי), הוא מסיים בכיף מקום 5.
אני עוד זוכר אותו מעניק לנו אליפות בעונת צ'מפיונס שלהם כשהוא מביא בתור חיזוק כל מיני דוטרה ושטרכמן במקום באמת לחזק ואז לא חושב שהיה לנו סיכוי מולם.
אני גם לא חושב שהוא שם שם כזה כסף, בטח בשנים האחרונות שהם מכניסים המון ממנויים, אירופה ומכריות שחקנים.
הוא היה טוב להם עד לפני 15 שנה בערך. זמנו עבר.
שולח את אבו פאני להונגריה (הונגריה כן?) כי מתקמצן לתת לו עוד 100-150 אלף בשכר. אצל גולדהאר אחד כמו אבו פאני (נניח שהוא יהודי) כבר מקבל חוזה סגור עם 600-700 אלף לעונה בלי שאלות.
שמעשית נותן יד לכל ההטייה בענף הזה (אשכרה הלכו לעשות עסקת טיעון על הפד טכני למכבי ת"א כשהם מקבלים כמעט את כל דרישות התובע).
מועדון בדיחה שכבר כמה שנים רצוף שבכל רגע נתון יש בו חצי סגל פצועים ושום דבר מזה לא משתנה שנה אחרי שנה (ראיתי שהם אומרים שזה "ביש מזל").
אני עוד זוכר אותו מעניק לנו אליפות בעונת צ'מפיונס שלהם כשהוא מביא בתור חיזוק כל מיני דוטרה ושטרכמן במקום באמת לחזק ואז לא חושב שהיה לנו סיכוי מולם.
אני גם לא חושב שהוא שם שם כזה כסף, בטח בשנים האחרונות שהם מכניסים המון ממנויים, אירופה ומכריות שחקנים.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 03 מאי 2025, 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 574 לייקים
ארקדי וגולדהאר זה לא תחרות שווה. יש לשניהם הרבה יותר כסף.טכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:48 בעלים שבמחזור 3 של העונה מוכר שני שחקני הרכב זרים.
הוא היה טוב לחיפה, לא רק לפני 15 שנה. גם בין 21-23 שהם זכו ב3 אליפויות רצופות מול אותו גולדהאר , והעפיל לליגת האלופות. ואם לא דגו אלא מאמן יותר מנוסה, גם היה לוקח לפני שנה אליפות.
יש בעיות רציניות עם שחר, והן לא למכבי חיפה
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ה-3 אליפויות האלה היו לדעתי נטו ברק בכר (בשיאו).
בכר זה שדפק על השולחן שאצילי יגיע בינואר של האליפות הראשונה.
אותו דבר לדעתי עם סבע בינואר של האליפות השלישית.
ואפרופו סבע, בעונה שעברה שחר כמובן שלח אותו לאמירויות. קיבל אחלה עץ לרדת מהשכר שלו עם הבלגאן שהיה פה.
בכר חזר והופ גם סבע חזר.
מצב טוב שעם סבע אשתקד הם היו לוקחים אליפות (או שלא, כנראה שמאירי לא היה מאפשר בכל מקרה), אבל גם סבע אשתקד זו דוגמא מצויינת לכמה ששחר בעלים גרוע.
ואפרופו סבע, בעונה שעברה שחר כמובן שלח אותו לאמירויות. קיבל אחלה עץ לרדת מהשכר שלו עם הבלגאן שהיה פה.
בכר חזר והופ גם סבע חזר.
מצב טוב שעם סבע אשתקד הם היו לוקחים אליפות (או שלא, כנראה שמאירי לא היה מאפשר בכל מקרה), אבל גם סבע אשתקד זו דוגמא מצויינת לכמה ששחר בעלים גרוע.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
נדמה לי שמכבי חיפה לקחה 3 אליפויות רצופות. לפני שנה לא הצליחו וגם לא השנה. זה לא יוצא 15 שנה.טכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:48 בעלים שבמחזור 3 של העונה מוכר שני שחקני הרכב זרים (פיירו וקורנו).
שחר נתן לנו אליפות? אתה מתכוון לאליפות של גוטמן במפעם היחידה שקיצצו את ההפרש הנקודות ?
פישלו בענק כאשר הביאו את דגו במקום בכר ושוב פישלו כאשר נתנו את המפתחות בחזרה לבכר ואלברמן.
ובכל זאת מאז שנות ה-80 של המאה הוקדמת יעקב שחר הפך את מכבי חיפ האחת הקבוצות המצליחות והחזקות של הכדורגל הישראלי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ואגב, שחר אשתקד גם היה צריך לעשות את מה שברקת עשתה השנה, שזה לפנות למחוזי בתגובה להטיה הקשה שהענף הזה נגוע בה.
אבל הוא לא עשה את זה, כי מעשית הוא משתפ של מאירי.
זה ששחר הפך אותם לאימריפה מאז האייטיז סבבה.
מאז שהם עברו לסמי עופר, פחות או יותר, לדעתי שם הוא כבר הפך לבעלים שמזיק להם.
אבל הוא לא עשה את זה, כי מעשית הוא משתפ של מאירי.
זה ששחר הפך אותם לאימריפה מאז האייטיז סבבה.
מאז שהם עברו לסמי עופר, פחות או יותר, לדעתי שם הוא כבר הפך לבעלים שמזיק להם.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מסתבר שאפשר מדי פעם לנצל תקופה לא טובה של הנמסיס ולנצח פה ושם למרות הפרשי תקציב אדירים וה"מוטיבציה שבאה היריבה כי זה דרבי" . רק אצלנו צריך לחבק יובל בלי ניצחון
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אתה רק שוכח שמכבי, גם כעשהיא בעונה לא טובה, היא לא מתקרבת לתחתית של מכבי חיפה כשהיא בתקופה שחורה (כמו עכשיו וכמו לפני בכר).
ומי מחבק את זה? ומה אתה כ"כ להוט עם עניין הדרבי הזה כשאנחנו בלאומית ולא פגשנו את מכבי בכלל איזה שנה וחצי מאז הדרבי המכור ההוא אשתקד?
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
תירוצים תירוצים. מי שמחבק יודע
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
למכבי היו תקופות וקבוצות גרועות בהרבה מחיפה של העונה ...
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אפשר להגיד מה שרוצים אבל לדעתי בסוף בלי יעקב שחר מכבי חיפה רגל היום זה מועדון בסדר גודל של מכבי חיפה סל , לא סתם הכינויי שלהם זה אשדוד עם תארים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מכבי חיפה שלקחנו מולה אליפות בעונה ההיא הייתה קבוצה מצויינתטכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:48 בעלים שבמחזור 3 של העונה מוכר שני שחקני הרכב זרים (פיירו וקורנו).
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
עאלק לפני 15 שנה.
הלו, מדובר בקבוצה שב-5 שנים האחרונות לקחה 3 אליפויות, שיחקה בבתים של ליגת האלופות ופירקה לנו את הצורה בכל הזדמנות.
אגב, ממליץ לכם להסתכל בטבלה - הם לא מועמדים לירידה, אלא נמצאים במקום ה-3 וגם שנה הבאה ישחקו באירופה
הלו, מדובר בקבוצה שב-5 שנים האחרונות לקחה 3 אליפויות, שיחקה בבתים של ליגת האלופות ופירקה לנו את הצורה בכל הזדמנות.
אגב, ממליץ לכם להסתכל בטבלה - הם לא מועמדים לירידה, אלא נמצאים במקום ה-3 וגם שנה הבאה ישחקו באירופה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
תגידו אוהד הפועל אמיתי רוצה שהזלוזוניה יירדו או שזו שהורידה אותנו שנה שעברה והיא נאחס רציני?
כי בעיקרון ההתלבטות היא בין המושבה שהוא 90% שלנו או בקופסת הפח הזו באשדוד...
את טבריה אני דווקא מסמפט.
אם יש סיבה אחת שאולי אני כן רוצה שאשדוד תישאר זה סילבס. מעבר לזה שמי שהוריד אותונו זו לא אשדוד אלא חן סול...
אם יש סיבה אחת שאולי אני כן רוצה שאשדוד תישאר זה סילבס. מעבר לזה שמי שהוריד אותונו זו לא אשדוד אלא חן סול...
יחד, רק יחד! 

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
דעה:טכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:57 ה-3 אליפויות האלה היו לדעתי נטו ברק בכר (בשיאו).
בכר חזר והופ גם סבע חזר.
יש קבוצות אלופות שנשענות על רמה ושיטת אימון (למשל ב״ש של קוזוק, או מכבי של איביץ׳ וסוזה)
האליפויות של חיפה הגיעו בזכות בחירה נכונה של זרים, ובעיקר בזכות אצילי שהיה 3 רמות מעל הליגה הזו
תוסיפו לזה שאדון שחר יצר לנו מציאות שבה מאזרחים את עלי מוחמד. וקיבלתם 3 אליפויות ברצף.
גם ב״ש שלו, נשענה על זרים מעולים וחריגים (וואקמה, אוגו, והובאן)
זה נשמע מוזר למרות שהוא הכי מעוטר, אבל הוא לא מאמן כמו שעושים ממנו
רמה גבוהה של אימון זה להעמיד קבוצה שמתמודדת שווה בשווה מול מילאן וצלסי
רמה גבוהה של אימון זה פאולו סוזה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אז אתה לא מהמעריצים של פפ אני מביןצ'ימבויקה כתב: ↑04 מאי 2025, 10:25דעה:טכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:57 ה-3 אליפויות האלה היו לדעתי נטו ברק בכר (בשיאו).
בכר חזר והופ גם סבע חזר.
יש קבוצות אלופות שנשענות על רמה ושיטת אימון (למשל ב״ש של קוזוק, או מכבי של איביץ׳ וסוזה)
האליפויות של חיפה הגיעו בזכות בחירה נכונה של זרים, ובעיקר בזכות אצילי שהיה 3 רמות מעל הליגה הזו
תוסיפו לזה שאדון שחר יצר לנו מציאות שבה מאזרחים את עלי מוחמד. וקיבלתם 3 אליפויות ברצף.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
לדעתי טבריה יורדים7even כתב: ↑04 מאי 2025, 10:19 תגידו אוהד הפועל אמיתי רוצה שהזלוזוניה יירדו או שזו שהורידה אותנו שנה שעברה והיא נאחס רציני?
קבוצה מיותרת בלי טעם וריח
-
- קיבל.ה 267 לייקים
אני מעדיף שאשדוד יירדו, כי כנעאן לא יישאר שם בלאומית בחיים7even כתב: ↑04 מאי 2025, 10:19 תגידו אוהד הפועל אמיתי רוצה שהזלוזוניה יירדו או שזו שהורידה אותנו שנה שעברה והיא נאחס רציני?
עדיין חושב שהוא ילך לב"ש/חיפה בסופו של דבר..
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
קל להציג את זה כאילו בכר בא לקבוצות עם סגל מטורף ואז נשאר רק לקחת אליפות, וכאילו שאין בליגה יריבה שבאופן קבוע נהנית מקתציב משמעותית גבוה יותר (במיוחד כשאימן את ב"ש).צ'ימבויקה כתב: ↑04 מאי 2025, 10:25דעה:טכנית לארז כתב: ↑03 מאי 2025, 23:57 ה-3 אליפויות האלה היו לדעתי נטו ברק בכר (בשיאו).
בכר חזר והופ גם סבע חזר.
מעבר לוואקמה אני לא רואה איזה זרים ככ חריגים היו לבש. אוגו והובאן היו זרים מעולים, אבל לא איזה משהו שאתה לא מבין איך הגיע לישראל.
בכר לקח פה 6 אליפויות כשתמיד יש לו תקציב נמוך משמעותית מקבוצה אחרת בליגה. את האליפות האחרונה שלו בליגה בכר הביא בעונת צ'מפיונס, כשזהבי לבד מרוויח כמו 3 שחקנים בכירים שלו.
סוזה? תראה את קריירת האימון שלו אחרי שהיה פה. לא חושב שיש מקום שלא פוטר ממנו די מהר (פולין ופלמנגו למשל).
על הרסר מבלגראד בכלל אין מה לדבר, כל קבוצה מרומניה או נורבגיה זרקה אותו מאירופה בלי בעיות, אפורפו "קבוצה שמתמודדת שווה בשווה עם צ'לסי ומילאן". תתחיל בלא לעוף לקבוצה מליטא.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
אני רק שאלה
בכר פוטר
רוני לוי בלי חוזה
זה כזה מובן מאליו שברדה ממשיך איתנו בעונה הבאה?
לא מרגיש לכם קצת כמו פרנקו בעונה שעברה?
בכר פוטר
רוני לוי בלי חוזה
זה כזה מובן מאליו שברדה ממשיך איתנו בעונה הבאה?
לא מרגיש לכם קצת כמו פרנקו בעונה שעברה?
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
בכר צריך שבתון
רוני לוי ישאר בהפועל חיפה
ברדה ישאר בהפועל
רוני לוי ישאר בהפועל חיפה
ברדה ישאר בהפועל
-
- קיבל.ה 177 לייקים
-
- קיבל.ה 177 לייקים
בראש ובראשונה זה יהיה מהלך מגעיל להיפרד מברדה אחרי חצי עונה ליטרלי מושלמת שלו בקבוצה, זה יהיה כמשל ״הכו** עשה את שלו ועכשיו יכול ללכת״
ודבר שני באיזה עולם רוני לוי עדיף על ברדה? גם על בכר אני לא סגור בכלל
בקיצור, זה תיהיה רעידת אדמה מיותרת לגמרי לדעתי, וזה עוד מבלי להזכיר את אהבתו של הקהל לברדה
-
- קיבל.ה 267 לייקים
ברדה הציל את המועדון הזה מקריסה טוטאלית בזה שהוא העלה אותנו
הוא הרוויח ביושר את הצ'אנס בליגת העל.
הוא הרוויח ביושר את הצ'אנס בליגת העל.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
בכר האליל שלהם ״פפ הישראלי״ נזרק מכל המדרגות
רק מראה את הקרפיזיות המטורפת של הכדורגל הישראלי
רק מראה את הקרפיזיות המטורפת של הכדורגל הישראלי
-
- קיבל.ה 180 לייקים
מהלך מגעיל לא מעניין אותי, אני נואש להצליח אחרי עשור גיהנום, אין לי יותר מדי סנטימנטים לכלום בטח אחרי כל המעברים שחווינו בשנים האחרונות, אם ברדה מקבל הצעה יפה מחיפה הוא אומר לנו ביי בייבן לוז כתב: ↑04 מאי 2025, 16:18בראש ובראשונה זה יהיה מהלך מגעיל להיפרד מברדה אחרי חצי עונה ליטרלי מושלמת שלו בקבוצה, זה יהיה כמשל ״הכו** עשה את שלו ועכשיו יכול ללכת״
בקיצור, זה תיהיה רעידת אדמה מיותרת לגמרי לדעתי, וזה עוד מבלי להזכיר את אהבתו של הקהל לברדה
רוני לוי עושה שנתיים מדהימות בהפועל חיפה, הוא גם לא כוס התה שלי אבל אי אפשר להכחיש את זה שהאיש טוב בעבודה שלו, הוא לא יביא לנו אליפות אבל יכול להכין אחלה תשתית לקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות בעוד שנה שנתיים
אני מסתכל רק על טובת הפועל ת"א. אם מאמנים כמו רוני לוי ובכר פנויים זה משהו שצריך לשקול
-
- קיבל.ה 267 לייקים
-
- קיבל.ה 976 לייקים
עזבו שהוא כבר פוטר וזה לא רלוונטי, אבל אם חיפה הייתה מציעה טרייד בכר תמורת ברדה, אני לוקח בקלות.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מהלך מפתיע של הדון..
לא מתאים לו.
דיי מפתיע שאחרי כל כך הרבה שנים בגלל משחק אחד הוא זורק את אלברמן
וגם בכר זה דיי מפתיע.
בעונה כזאת גרועה שלהם והם עדיין מקום 3 ויהיו באירופה שנה הבאה
לא מתאים לו.
וגם בכר זה דיי מפתיע.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
את מי שאחראי שם על כושר, רפואה וטיפול בפציעות הוא לא מעיף הג'נטלמן?
כבר 5 שנים שבכל רגע נתון חצי קבוצה שם מושבתת.
ההוא יעבור ניתוח, זה טיפול קפדני, ההוא עדיין צריך מנוחה.
הבנתי שפדראו הזה, 3 עונות אחרונות כלשנה שיחק 30 משחקים, העונה שיחק 16 ונפצע 3 פעמים. וכמובן שהוא לא הדוגמא היחידה לשחקנים שם שנפצעים שוב ושוב ושוב.
בדיחה של מועדון הם.
כבר 5 שנים שבכל רגע נתון חצי קבוצה שם מושבתת.
ההוא יעבור ניתוח, זה טיפול קפדני, ההוא עדיין צריך מנוחה.
הבנתי שפדראו הזה, 3 עונות אחרונות כלשנה שיחק 30 משחקים, העונה שיחק 16 ונפצע 3 פעמים. וכמובן שהוא לא הדוגמא היחידה לשחקנים שם שנפצעים שוב ושוב ושוב.
בדיחה של מועדון הם.
-
- קיבל.ה 238 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
במיוחד בהתחשב בעובדה שבכר הביא להם שלוש אליפויות ברצף לא מזמן, זה מאוד קפריזי ולא אופייני לו. עונה לא מוצלחת, אבל לא איזה כשלון מטורף שלו.לירון האדום כתב: ↑04 מאי 2025, 16:26 מהלך מפתיע של הדון..
לא מתאים לו.
וגם בכר זה דיי מפתיע.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
בכר לא פוגע כבר שנתיים.
גם בעונת האליפות האחרונה של חיפה, הוא די זייף מאז החזרה מפגרת המונדיאל.
הוא אגדה במונחים של כדורגל ישראלים כמובן, זה לא סותר.
בכל מקרה חיפה ב-15 שנה בערך רשמה תקופה מוצלחת אחת וזה תחתיו.
גם בעונת האליפות האחרונה של חיפה, הוא די זייף מאז החזרה מפגרת המונדיאל.
הוא אגדה במונחים של כדורגל ישראלים כמובן, זה לא סותר.
בכל מקרה חיפה ב-15 שנה בערך רשמה תקופה מוצלחת אחת וזה תחתיו.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 04 מאי 2025, 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
אם היה מהלך שיכול לתאר את הקפריזיות והטמטום בכדורגל הזה זה בדיוק זה.
פיטורים פשוט בלי שום מטרה
פיטורים פשוט בלי שום מטרה
-
- קיבל.ה 180 לייקים
נראה לי שאתה יותר מדי מעריך את ברדה ואת הביקוש שלו בשוקהסבתא של הפועל כתב: ↑04 מאי 2025, 16:30חיפה היו מתים שנפנה להם את ברדה לשוק. לא יקרה, בטח לא מצידנו.
עם כל הערכה לבכר, ברדה כרגע בפורמה יותר טובה ממנו.
כרגע לטעמי מאמנים כמו יצחקי קוז'וך רב"ש ובכר יותר מבוקשים ממנו, רוני לוי שרף את עצמו בבית"ר וב"ש אבל במצב נורמלי גם הוא היה יותר רלוונטי
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
גם ברדה לא בדיוק הוסיף לעצמו עם ה4-0 במחצית הזה בחצי גמר.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
אין בעיה, אם נדבר מקצועית נטו אני לא מחליף את ברדה לא ברוני לוי ולא בבכר.ספרא טבא כתב: ↑04 מאי 2025, 16:25מהלך מגעיל לא מעניין אותי, אני נואש להצליח אחרי עשור גיהנום, אין לי יותר מדי סנטימנטים לכלום בטח אחרי כל המעברים שחווינו בשנים האחרונות, אם ברדה מקבל הצעה יפה מחיפה הוא אומר לנו ביי בייבן לוז כתב: ↑04 מאי 2025, 16:18בראש ובראשונה זה יהיה מהלך מגעיל להיפרד מברדה אחרי חצי עונה ליטרלי מושלמת שלו בקבוצה, זה יהיה כמשל ״הכו** עשה את שלו ועכשיו יכול ללכת״
רוני לוי עושה שנתיים מדהימות בהפועל חיפה, הוא גם לא כוס התה שלי אבל אי אפשר להכחיש את זה שהאיש טוב בעבודה שלו, הוא לא יביא לנו אליפות אבל יכול להכין אחלה תשתית לקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות בעוד שנה שנתיים
אני מסתכל רק על טובת הפועל ת"א. אם מאמנים כמו רוני לוי ובכר פנויים זה משהו שצריך לשקול
תביא פאולו סוזה אני זורם איתך, אבל לא רואה איזה יתרון יש לרוני לוי או בכר, ברדה ימדד השנה עם תקציב נורמלי בליגת העל
-
- קיבל.ה 350 לייקים
גם אני אף פעם לא יודע. זה בוקסה או הבולגרי?לירון האדום כתב:מי המנהל המקצועי אצלנו?