היו משהו כמו 8000 אוהדי הפועל. ולפני המשחק חילקו חולצות הפועל "בירה מכבי" תל אביב ולא היה אוהד אחד שסירב לקחת חולצה.
דמיינו היום את הפועל תל אביב ממנה את רלף קליין למאמן שלוש שנים אחרי שכינה את הקבוצה "הפועל מסריח". ודמיינו את הפועל לובשת גופיית "בירה מכבי".
ואז? בירה מכבי היה קוריוז ורלף? אחרי חצי עונה כבר כולם היו מאוהבים בו ועד יומו האחרון רלף אהב את הפועל.
קריאה לאיחוי הקרע
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
את הקללה,הפועל מסריח רלף צעק לעבר מישהו במזכירות.purvis short כתב:היו משהו כמו 8000 אוהדי הפועל. ולפני המשחק חילקו חולצות הפועל "בירה מכבי" תל אביב ולא היה אוהד אחד שסירב לקחת חולצה.
דמיינו היום את הפועל תל אביב ממנה את רלף קליין למאמן שלוש שנים אחרי שכינה את הקבוצה "הפועל מסריח". ודמיינו את הפועל לובשת גופיית "בירה מכבי".
ואז? בירה מכבי היה קוריוז ורלף? אחרי חצי עונה כבר כולם היו מאוהבים בו ועד יומו האחרון רלף אהב את הפועל.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 930 לייקים
בתור אחד שלא מבסוט על הפועל הקיץ, היחס של האולטראס לספרא הוא מאוד ביביסטי.
מלא מנויים, במחיר מהגבוהים בארץ, מוכר את השחקן הכי טוב שלו - אפס חיזוק לפני אירופה, מרגיש שלא מבינים את החשיבות להתקדם באירופה על ההשלכות הכלכליות של זה בהווה ובעתיד והוא במעמד אליל (בלי קשר לתוצאה והלוואי שייגמר ככה).
זה קצת מזעזע אותי אבל מתחיל להשתכנע שאולי אם עופר היה אמריקאי זה היה עוזר לו.
מלא מנויים, במחיר מהגבוהים בארץ, מוכר את השחקן הכי טוב שלו - אפס חיזוק לפני אירופה, מרגיש שלא מבינים את החשיבות להתקדם באירופה על ההשלכות הכלכליות של זה בהווה ובעתיד והוא במעמד אליל (בלי קשר לתוצאה והלוואי שייגמר ככה).
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
העניין הוא לא הלאום אלא שאחד לא יודעים עד היום איך נשמע הקול שלו והשני שובר שתיקה מדי שבוע.
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 51 לייקים
הרבה מזה עניין של אופי שונה בין השניים, אבל בעיקר עניין של מידת שיתוף הפעולה עם הגורמים הרלוונטיים.אוהד כורסא כתב: ↑23 יולי 2026, 22:25 בתור אחד שלא מבסוט על הפועל הקיץ, היחס של האולטראס לספרא הוא מאוד ביביסטי.
ספרא, פרימור, ארז נעמן ושות׳ הבינו עם מי כדאי לעבוד.
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
הרבה כאן מציינים את זה כמשהו רע, זה לא.דאר אל כופר כתב: ↑23 יולי 2026, 23:37הרבה מזה עניין של אופי שונה בין השניים, אבל בעיקר עניין של מידת שיתוף הפעולה עם הגורמים הרלוונטיים.אוהד כורסא כתב: ↑23 יולי 2026, 22:25 בתור אחד שלא מבסוט על הפועל הקיץ, היחס של האולטראס לספרא הוא מאוד ביביסטי.
שלא יובן לא נכון, כשיש מקרי אלימות, אני מצפה מכל הנהלה לפעול נגדה, נגד האוהדים האלימים, ולעשות מה שצריך כדי שזה לא יחזור.
ובאותה נשימה, האולטראס הם חלק בילתי נפרד מהקהל, ומנהיגים את הקהל. אני מצפה מהנהלה טובה של הפועל שידעו לפעול מולם, לפעול איתם, ולא לפעול נגדם.
אני לא מסיר את האחריות של האולטראס ממה שצריך, ויש המון, אבל אם ינאי היה משכיל לדעת לפעול נכון מולם, היינו היום במצב הרבה יותר טוב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2073 לייקים
אחד מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, כולל קנסות, הפסד טכני ושירי שואה, ואחד שהחליט (בצדק) שנמאס לו מזה.יותם שירן הלא מקורי כתב:העניין הוא לא הלאום אלא שאחד לא יודעים עד היום איך נשמע הקול שלו והשני שובר שתיקה מדי שבוע.
היה כיף לשמוע את אנשי האידאה צועקים ״לא מייצגים את ישראל, מייצגים את הפועל״, אחרי שבמשך כול העונה פמפמו פה כמה לשןב השיתוף של הישראלים ביורוליג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
אתה מצפה מההנהלה להאבק באלימותred in blood כתב: ↑24 יולי 2026, 02:30הרבה כאן מציינים את זה כמשהו רע, זה לא.דאר אל כופר כתב: ↑23 יולי 2026, 23:37הרבה מזה עניין של אופי שונה בין השניים, אבל בעיקר עניין של מידת שיתוף הפעולה עם הגורמים הרלוונטיים.אוהד כורסא כתב: ↑23 יולי 2026, 22:25 בתור אחד שלא מבסוט על הפועל הקיץ, היחס של האולטראס לספרא הוא מאוד ביביסטי.
שלא יובן לא נכון, כשיש מקרי אלימות, אני מצפה מכל הנהלה לפעול נגדה, נגד האוהדים האלימים, ולעשות מה שצריך כדי שזה לא יחזור.
ובאותה נשימה, האולטראס הם חלק בילתי נפרד מהקהל, ומנהיגים את הקהל. אני מצפה מהנהלה טובה של הפועל שידעו לפעול מולם, לפעול איתם, ולא לפעול נגדם.
אני לא מסיר את האחריות של האולטראס ממה שצריך, ויש המון, אבל אם ינאי היה משכיל לדעת לפעול נכון מולם, היינו היום במצב הרבה יותר טוב.
אתה מצפה מההנהלה לפעול עם האולטראס
אתה אומר שאתה לא מסיר אחריות מהאולטראס- אבל מה אתה מצפה מהם?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
Asafasraf כתב: ↑24 יולי 2026, 06:32אחד מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, כולל קנסות, הפסד טכני ושירי שואה, ואחד שהחליט (בצדק) שנמאס לו מזה.יותם שירן הלא מקורי כתב:העניין הוא לא הלאום אלא שאחד לא יודעים עד היום איך נשמע הקול שלו והשני שובר שתיקה מדי שבוע.
היה כיף לשמוע את אנשי האידאה צועקים ״לא מייצגים את ישראל, מייצגים את הפועל״, אחרי שבמשך כול העונה פמפמו פה כמה לשןב השיתוף של הישראלים ביורוליג.
ואיזו עבודה טובה הוא עשה
-
בני12
- קיבל.ה 3123 לייקים
מבחינת אלימות?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 יולי 2026, 08:30Asafasraf כתב: ↑24 יולי 2026, 06:32אחד מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, כולל קנסות, הפסד טכני ושירי שואה, ואחד שהחליט (בצדק) שנמאס לו מזה.יותם שירן הלא מקורי כתב:העניין הוא לא הלאום אלא שאחד לא יודעים עד היום איך נשמע הקול שלו והשני שובר שתיקה מדי שבוע.
ואיזו עבודה טובה הוא עשה
עבודה מעולה
אפס אלימות במשחקי הפועל (נגד אוהדי הפועל ואוהדים אחרים), אפס קנסות, אפס רדיוסים.
לא רק זאת, באופן מפתיע, שוטרי מחוז תל אביב עוברים טרנספורמציה אדירה ויש אפס אלימות שלהם כלפי האוהדים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
לא קיבלנו קנס על הקרקס של עופר מול באר שבע וירושלים בגביע?בני12 כתב: ↑24 יולי 2026, 09:33מבחינת אלימות?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 יולי 2026, 08:30Asafasraf כתב: ↑24 יולי 2026, 06:32
אחד מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, כולל קנסות, הפסד טכני ושירי שואה, ואחד שהחליט (בצדק) שנמאס לו מזה.
ואיזו עבודה טובה הוא עשה
עבודה מעולה
אפס אלימות במשחקי הפועל (נגד אוהדי הפועל ואוהדים אחרים), אפס קנסות, אפס רדיוסים.
לא רק זאת, באופן מפתיע, שוטרי מחוז תל אביב עוברים טרנספורמציה אדירה ויש אפס אלימות שלהם כלפי האוהדים
מעדיף את הקנסות מהקהל
-
בני12
- קיבל.ה 3123 לייקים
למיטב זיכרוני אלו היו קנסות אישייםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 יולי 2026, 10:12לא קיבלנו קנס על הקרקס של עופר מול באר שבע וירושלים בגביע?
מעדיף את הקנסות מהקהל
וחוץ מזה איך אפשר להשוות את סדרי הגודל.
בשלוש שנים של עופר שלמנו כמו חודש עבודה ממוצע של האולטראס.
מההתמקדות בקנס אני מבין שבנושא האלימות, המשטרה והרדיוסים אתה מסכים איתי
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
שזה הדבר הכי חשוב , איפה המתנגדים שיגנו אלימות ?צרצרים לא שומעים אותם פתאום , כמה מפתיעבני12 כתב: ↑24 יולי 2026, 09:33מבחינת אלימות?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 יולי 2026, 08:30Asafasraf כתב: ↑24 יולי 2026, 06:32
אחד מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, כולל קנסות, הפסד טכני ושירי שואה, ואחד שהחליט (בצדק) שנמאס לו מזה.
ואיזו עבודה טובה הוא עשה
עבודה מעולה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
איזה אירועים היו עם האולטראס עונה שעברה?בני12 כתב: ↑24 יולי 2026, 13:37למיטב זיכרוני אלו היו קנסות אישייםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 יולי 2026, 10:12לא קיבלנו קנס על הקרקס של עופר מול באר שבע וירושלים בגביע?
מעדיף את הקנסות מהקהל
וחוץ מזה איך אפשר להשוות את סדרי הגודל.
בשלוש שנים של עופר שלמנו כמו חודש עבודה ממוצע של האולטראס.
מההתמקדות בקנס אני מבין שבנושא האלימות, המשטרה והרדיוסים אתה מסכים איתי
היה את שוד הדרבי, ואני מקווה שאתה לא מאשים אותם באלימות המשטרתית שחווינו ביציאה מבלומפילד.