שאר הליגה 25/26
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 659 לייקים
עוד קבוצה שבכו חזק על השיפוט ויקבלו מתנות נגדנו.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 715 לייקים
התפאורה של מכבי חיפה פשוט גועל נפש אחד גדול, מקווה שיסגרו להם את היציע.
- Hapolo
- קיבל.ה 985 לייקים
לא יאומן איך שיקמנו במשחק אחד את חיפה היריבה הישירה שלנו למקום לקונפרנס מעניין איפה הם היו היום אם היה לנו חלוץ שיודע להבקיע מול שוער
רדיוס לבית"ר!
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 773 לייקים
עכשיו צריך לשקם את החיפאית השנייה.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 455 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2532 לייקים
כרגיל יקבלו את הפנדל המסורתי שהם תמיד מקבלים נגדנו.בן לוז כתב:אל תדאג, מולנו יקיזו דם וישחקו כמו פסזבעל(ת) האוב כתב: ↑05 ינואר 2026, 21:44 איך תמיר ארבל (מס' 3 בהפועל חיפה) לא הגיע למסירה הארוכה במהלך של הגול הראשון?? זה אשכרה הגיע לו ממש לרגל.
אויש נו באמת הפועל חיפה.
כל הקבוצות בתחתית משחקות יותר טוב מהם (גם אם לא באופן עקבי). לפי איך שהם נראו הם בסכנת ירידה.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 358 לייקים
זיו אריה אמר היום לתקשורת שסדריק דון היה מנקה רחובות אם לא הוא
שיבוא להפועל ויעזור לנו להפוך את זיו אריה למנקה רחובות
- 7even
- קיבל.ה 3815 לייקים
הפועל נקנסה (או לכל הפחות נמתחה ביקורת) על תפאורה שמדברת על שחזור אירוע שקרה פעם בדרבי במהלך משחק
זה כאילו עובר בשתיקה?

זה כאילו עובר בשתיקה?

יחד, רק יחד! 
-
Xavi
- קיבל.ה 1493 לייקים
הכל פה כ"כ חלש וחובבני. גם הכדורגל עצמו וגם כל המסביב. באמת שאם לא הייתי כזה מכור הפועל הייתי עוזב את הגועל נפש הזה ורואה ליגה אנגלית וזהוRed Wolf כתב: ↑05 ינואר 2026, 21:29 אי אפשר לראות כדורגל ישראלי
באמת מתחיל להמאס זה בלתי ניתן לצפייה יותר
אני לא מדבר בכלל על הרמה המאוד נמוכה, לזה התרגלנו
אבל כל המסביב פשוט בפשיטת רגל
כל משחק אין ספור טעויות שיפוט, הליכה לואר בכל פאקינג משחק
ואז הולכים לואר ועכשיו גרינפלד פשוט עמד איזה 10 דק שם, ותוך כדי שאני מדבר הוא שרק למחצית ובכלל לא החזיר את הזמן שהיה צריך
והשידור אוי השידור
עמיחי שפיגלר אני רוצה להאמין נמצא במגרש+מסכי טלויזיה+צוות שידור שמדברים איתו והוא פשוט אין לו מושג על מה הוא מדבר
פעם אחת לא יודע מי קיבל אדום, פעם שניה אומר שהכדור "פגע" במלמד כשמלמד מראה לנו מה זה חלוץ גדול בבעיטה לשער
בקיצור הכל פה חרא זהו
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 83 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2124 לייקים
איכס, איזה שחצן מסריח. רואים שהתחיל במכבי.RedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 09:35 זיו אריה אמר היום לתקשורת שסדריק דון היה מנקה רחובות אם לא הוא
- Red Wolf
- קיבל.ה 1539 לייקים
תפאורה ענקית
אין שום סיבה להעמיד לדין
אבל הכל פה עלוב
אין שום סיבה להעמיד לדין
אבל הכל פה עלוב
-
InFlames
- קיבל.ה 464 לייקים
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1248 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1177 לייקים
לא התחברתי לתפאורה
הציור עצמו מצויר יפה
אבל ממש אין צורך להעמיד על זה לדין או לסגור יציע
הציור עצמו מצויר יפה
אבל ממש אין צורך להעמיד על זה לדין או לסגור יציע
-
Xavi
- קיבל.ה 1493 לייקים
אחרי שראיתי את התקציר, הפועל חיפה קופחה אתמול אבל הם קבוצת בית של מכבי אז שימותו ואמו ירדו גם ליגה בדרך
-
L.S
- קיבל.ה 1958 לייקים
הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
אני מודה שכשראיתי את זה אתמול זה לא עבר לי חלק בגרון.
אבל גם לא צריך לעשות מזה עניין, בדיוק כמו שלא צריך לעשות עניין על התפאורה ה"אלימה" שלנו בדרבי, או על השלט של ביתר במחזור הקודם מולנו בבלומפילד.
זה חלק מהיופי בתפאורות האלה, שזה לפעמים מגעיל ומרגיז.
לא הייתי רוצה שיענישו אותם על זה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1248 לייקים
אני גם לא בטוח לגבי העמדה לדין אבל גם ליריבות בין מועדונים יש גבול, מה השלב הבא תמונות של אונס קבוצתי?L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:15הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
אבל גם לא צריך לעשות מזה עניין, בדיוק כמו שלא צריך לעשות עניין על התפאורה ה"אלימה" שלנו בדרבי, או על השלט של ביתר במחזור הקודם מולנו בבלומפילד.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1539 לייקים
בצער רב אני אומר שגם התפאורה של ביתר מולנו הייתה מעולה, ובטח שרפה ללה פמליה את 2 התאי מח האחרונים שנשארו להםL.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:15הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
-
L.S
- קיבל.ה 1958 לייקים
כמו שאמרתי, גם לי זה לא ירד בגרון כשראיתי את זה.ארז שדה כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:21אני גם לא בטוח לגבי העמדה לדין אבל גם ליריבות בין מועדונים יש גבול, מה השלב הבא תמונות של אונס קבוצתי?L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:15הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
ובכל זאת, צריך להתיחס לזה בפרופורציה הנכונה.
מכבי שרים שיאנסו את הבנות שלנו כבר שנים. בסדר. אז שרים.
לא צריך לקחת ברצינות כל שטות, אפשר גם להנות מהחרא הזה
כל ההתערבות על מה מוסרי ומה לא של התאחדות ובתי דין היא כזאת סאחית והורסת את החוויה.
קללות, תפאורות עוקצניות, קהלים דומיננטים זה הדבר היחיד שנשאר מהכדורגל השיראלי.
כדורגל הרי, אין כאן.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 83 לייקים
חייב לציין את העובדה שיש בעייתיתות מסויימת בשבוע שבו יוצא הראיון של שורדת שבי אוהדת הפועל חיפה שבמקרה גם היא בלונדינית. בטוח במיליון אחוז שזו לא הייתה הכוונה של אולטראס חיפה אבל יש פה בעייתיות.
- כרובית
- קיבל.ה 1177 לייקים
לא שרפה את תאי המוח כי הם העתיקו אותהRed Wolf כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:24בצער רב אני אומר שגם התפאורה של ביתר מולנו הייתה מעולה, ובטח שרפה ללה פמליה את 2 התאי מח האחרונים שנשארו להםL.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:15הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
בכל מקרה, מעולה או לא, כל כך הרבה אדום היה להם בתפאורה שזה היה קצת משעשע פלוס לכתוב 69 במקום 99 לא היה מצחיק אם זו הייתה כוונתם
-
קובי
- קיבל.ה 514 לייקים
"תפאורה ענקית"
"לא צריך לעשות מזה עניין"
"זה חלק מהיופי בתפאורות האלה"
בטח, ברור
קל לכם עם זה כי אתם גברים
איזה חיים נהדרים כשאפשר להקליל ולהיות לארג' על הגב של מישהו אחר
גועל נפש
"לא צריך לעשות מזה עניין"
"זה חלק מהיופי בתפאורות האלה"
בטח, ברור
קל לכם עם זה כי אתם גברים
איזה חיים נהדרים כשאפשר להקליל ולהיות לארג' על הגב של מישהו אחר
גועל נפש
- 7even
- קיבל.ה 3815 לייקים
בהחלט.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:26כמו שאמרתי, גם לי זה לא ירד בגרון כשראיתי את זה.ארז שדה כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:21אני גם לא בטוח לגבי העמדה לדין אבל גם ליריבות בין מועדונים יש גבול, מה השלב הבא תמונות של אונס קבוצתי?L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:15
הקטע של ארגוני אוהדי הוא לפעמים לעקוץ, להקניט ולפגוע בקהל היריב, זה חלק מהעניין.
ובכל זאת, צריך להתיחס לזה בפרופורציה הנכונה.
מכבי שרים שיאנסו את הבנות שלנו כבר שנים. בסדר. אז שרים.
לא צריך לקחת ברצינות כל שטות, אפשר גם להנות מהחרא הזה
כל ההתערבות על מה מוסרי ומה לא של התאחדות ובתי דין היא כזאת סאחית והורסת את החוויה.
קללות, תפאורות עוקצניות, קהלים דומיננטים זה הדבר היחיד שנשאר מהכדורגל השיראלי.
כדורגל הרי, אין כאן.
אגב לא העלתי את התמונה כדי להגיד - הנה תראו צריך להעניש אותם.
אני פשוט זוכר את העליהום שהיה על תפאורה משמעותית פחות בוטה בדרבי עד לרמה שקצין משטרה התייחס אליה בראיון בלי להבין בכלל על מה ולמה.
יחד, רק יחד! 
-
L.S
- קיבל.ה 1958 לייקים
בדרך אגב, הקהל של חיפה שר לשוטרים ניאו נאצים
מעניין לראות אם יקבלו קנס של 45,000 בבית הדין
מעניין לראות אם יקבלו קנס של 45,000 בבית הדין
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 202 לייקים
זו שאלה טובה באמת. כי אם זה מכוון לשם או לא אלו שני הקשרים שונים לגמרי. מעניין לברר את זה.אסון למכבי כתב: ↑06 ינואר 2026, 11:36 חייב לציין את העובדה שיש בעייתיתות מסויימת בשבוע שבו יוצא הראיון של שורדת שבי אוהדת הפועל חיפה שבמקרה גם היא בלונדינית. בטוח במיליון אחוז שזו לא הייתה הכוונה של אולטראס חיפה אבל יש פה בעייתיות.
רינגו סטאר המלך
- Scofield
- קיבל.ה 293 לייקים
לא צריכה להיות ביקורת לא על זה ולא על זה.
זה כדורגל - מקללים, יש אמוציות ומדברים גם מגעיל לפעמים.
כל עוד זה לא מקרה של אלימות פיזית אין פה שום דבר לגנות.
אנחנו שרים ״הכל כבר מוכן לזיין את מכבי״. מה ההבדל בין זה לבין השלט בתמונה?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
Niro
- קיבל.ה 2124 לייקים
אנשים צריכים להבין שדברים בכדורגל יכולים לעצבן, כך היה וכך יהיה. חלאס עם הפוליטיקלי קורקט הזה.
אמא של רן גואילי ז"ל והחולצה נגד המשטרה, אבא של רומי גונן נגד התפאורה של מכבי חיפה.
זה לא נובע מחוסר כבוד למה שהם עברו ועוברים חלילה, אבל הם לא יכולים לחנך את כל העולם.
אמא של רן גואילי ז"ל והחולצה נגד המשטרה, אבא של רומי גונן נגד התפאורה של מכבי חיפה.
זה לא נובע מחוסר כבוד למה שהם עברו ועוברים חלילה, אבל הם לא יכולים לחנך את כל העולם.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1248 לייקים
אתה באמת לא רואה את ההבדל ? השלט הזה נמצא באותה רמה כמו שיר האונס של אוהדי הצהבת.
אולי נעשה סקר אונס קבוצתי בעד ונגד?
כמו שגזענות ושירי שואה חוצים את גבול הלגיטימיות כך גם אלימות כלפי נשים.
ולגבי השלט של בית"ר במשחק האחרון נגדם הוא מעצבן אבל אין איתו שום בעיה זה לא אותו דבר.
- Hapolo
- קיבל.ה 985 לייקים
ובכל זאת דברים לא התחברו שם עד שהגענו. מלמד היה עלול להיות בדרך החוצה (אולי אלינו) במקום זה פתחנו לו את הצ'אקרההלוטוס הלבן כתב: ↑06 ינואר 2026, 09:20לא שיקמנו שום דבר.
הסגל של מכבי חיפה ,למרות כל הביקורות, הוא סגל רחב ומוכשר יותר מהסגל שלנו.
רדיוס לבית"ר!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 202 לייקים
עוד משהו חשוב לחדד את זה אולי: לדעתי לפחות, כשאנחנו שרים "לזיין את מכבי" אין לזה היבט מגדרי. למי ששר את זה לא משנה אם הדמות של "מכבי" בתוך הדימוי הזה היא גבר או אישה,ארז שדה כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:04אתה באמת לא רואה את ההבדל ? השלט הזה נמצא באותה רמה כמו שיר האונס של אוהדי הצהבת.
אולי נעשה סקר אונס קבוצתי בעד ונגד?
כמו שגזענות ושירי שואה חוצים את גבול הלגיטימיות כך גם אלימות כלפי נשים.
ולגבי השלט של בית"ר במשחק האחרון נגדם הוא מעצבן אבל אין איתו שום בעיה זה לא אותו דבר.
וגם לא אם הצד השני לדימוי המיני - כלומר אנחנו - זה גבר או אישה. אני חושב שתיאורטית גם גברים וגם נשים יכולים להתחבר לזה באותה מידה.
רינגו סטאר המלך
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 627 לייקים
לדעתי שלט פסול ושלילי, אפילו אם הוא מבוסס על מם מוכר. אין לזה מקום במגרשים.
יכול להיות נחמד אם בדרבי הקרוב נראה שלט פריסה ובו אוהדת הפועל משפילה מכביסט. הבעיה היא שכנראה לא יהיה למסר כזה גיבוי על הדשא.
יכול להיות נחמד אם בדרבי הקרוב נראה שלט פריסה ובו אוהדת הפועל משפילה מכביסט. הבעיה היא שכנראה לא יהיה למסר כזה גיבוי על הדשא.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- סומך
- קיבל.ה 1683 לייקים
שלט סקסיסטי, מיזוגני ודוחה ברמות גבוהות
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 202 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 1251 לייקים
רק עכשיו גיליתי שיוסי אבוקסיס הוא זקן מאמני ליגת העל. בן 55 בלבד. בטוח זה איזה סוג של שיא .
OMG עווופררר
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1248 לייקים
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 419 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1555 לייקים
לא יודע כמה הייתי לוקח ברצינות כתבה שחושבת שמם זה ראשי תיבות..בעל(ת) האוב כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:11 בכתבה המעניינת כאן נותנים הקשר לדגל הזה:
https://sports.walla.co.il/item/3806983
- Hapolo
- קיבל.ה 985 לייקים
יסלח לי אביה של רומי גונן אבל הקישור הזה לבת שלו ולחמאס זה סחיטה רגשית וניצול של הקשר שמשתמשים בו יותר מדי לאחרונה כדי להצדיק ולחזק טענות. כמו השימוש בפועלה של המשטרה במלחמה מול מחאת החולצות נגד האלימות המשטרתית כלפי אוהדים. מעניין ששלט "לשרוף את החזירים האדומים" לא עורר אחוז אחד של דיונים ומנשרי דעת ברשתות החברתיות לעומת הנושא הזה. רק כשמדובר בקטגוריה או הקבוצה הנכונה אנשים פה פתאום הופכים לשומרי סף מוסריים
רדיוס לבית"ר!