יד אליהו
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
מישהו הצליח להזין הנחת ילד ברכישה ?
-
- קיבל.ה 431 לייקים
יש אפשרות לעבור בין החלק העליון לתחתון בכל יציע או שסוגרים אותם?
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
א. אני אציין שחבל לי שבחרת להפסיק את התנדבותך בועד המנהל.שלגיריס 2.0 כתב: ↑04 דצמבר 2024, 15:57
לענייני התנהלות העמותה אגיב כפי שאני רואה את הדברים הגם שאיני מעורב באופן פעיל מאז אוקטובר 22'
וניזון ממידעים כמעט כל אחד אחר שמתעניין בכך:
ההסכם עם אסא מצויין, מחוייב המציאות ונעשה ברשות ובסמכות הועד המנהל (בדיוק כפי שציינתי כנל בעניין אחר)
השילומים ליעוץ ויצוג משפטי על הליך כזה או אחר להערכתי מגיעים בין היתר מהתמורה שניתנה לעמותה מידי עופר ינאי עבור אחוזי השליטה וזכויות הניהול
המניע העיקרי, כפי שפורסם והובא לידיעת החברים (במיילים, טוויטר, ובאסיפה) הוא שמירה ואכיפה של זכויות העמותה בהתנהלות המועדון.
כאמור אין בידי את ההסכמים החתומים, אלא את ההסכמות כפי שניתנו בעל פה (כמו לכולם בערך)
אני עדיין בעמדה שהחטא נמצא בהסכם מיולי 23'
וכולנו מכים עליו וחובטים בעזרתו אחד בשני
הרוח היתה של 50+1
המספרים התעסקו ב51%
אבי ז' עשה אחרי המבול
ועכשיו המבול
ב. להבנתי את האירועים, ואשמח אם תתקן אותי עיקר הבעיה היא לא ב 50+1, כי לדעתי בהכנסות העצמיות של הקבוצה הדבר לא רלונטי. אלא בחוסר תיאום צפיות אמיתי בתחילת הדרך. כאשר הוחלט שהדברים נעשים בשיתוף פעולה, למה בדיוק התכוון כל אחד מהצדדים
להבנתי עופר אמר אני בעל המאה אני בעל הדעה, אני אשתף את העמותה ונעשה את הדברים בשיתוף פעולה. העמותה מנגד ראתה בעצמה שווה לעופר וכאן נוצר המשבר בין הצפיות למציאות.
כאשר עופר באה לעמותה בקיץ וביקש לעבור ליד אליהו ולהגדיל תקציב הרבה חשבו שזה מוקדם מידי מהרבה מידי ויש לבצע את הדברים בשלבים. עופר החליט שזה לא מתאים לו. מאחר והוא מזהה הזדמנות ומי שלא רוצה לשתף איתו פעולה שישאר מאחור... מכאן בעצם הכל מתגלגל ומביא לעזיבה של כל האנשים.
ג. אני קורא לא מעט תגובות בשלל הפלטפורמות. לדעתי יש הטיה בחברי העמותה לכיוון האלוטראס. בגדול קהל אוהדי הפועל הוא גדול משמעותית מאשר חברי העמותה, מי שחבר זה הגרעין היותר "מילטנטי", בגרעין הזה מן הסתם ה"נגד" יהיה חזק יותר מאשר בכלל הקהל.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
קניתי 2 מנויים דרך הקוד שנשלח בטלפון, קיבלתי את המנויים במייל.
זה לא קישר אותי למשתמש שלי בלאן, כמה זה קריטי? לא נמצא בהיסטוריית רכישות באתר
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הייתי מנוי מליגה ב׳ עד לפני שנתיים (הייתי שנה בארה״ב ולא חידשתי, ומאז כמו שאתם יודעים אי אפשר להשיג מנוי).
אדום לכל החיים מיום שהעמותה קמה.
קנינו עכשיו שלושה מנויים (אני ועוד שני חברים) ליציע 4.
עם כל החרא והריבים מסביב, קצת מרגש לדעת שאולי אחזור להיות מנוי הפועל סל.
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
רשמית לא, בפועל יש גישה וכל מה שמפריד זה שומר שעומד שם בכניסה לכל אולם
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
גם לי זה קרהגביזון כתב:קניתי 2 מנויים דרך הקוד שנשלח בטלפון, קיבלתי את המנויים במייל.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
כמוך יש מלא שמכל מיני סיבות ויתרו על המנוי ואיבדו את הזכות לראות את הפועל באולם הביתיshaharg כתב:הייתי מנוי מליגה ב׳ עד לפני שנתיים (הייתי שנה בארה״ב ולא חידשתי, ומאז כמו שאתם יודעים אי אפשר להשיג מנוי).
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
יש כרגע בעיה קשה עם מנויים קיימים שרוצים לממש זכאויות לבני משפחה/חברים כדי לשבת יחד. אין שום יכולת להבטיח כבר עכשיו שהמנויים החדשים ישבו עם הקיימים, ואני שומע על יותר ויותר אנשים שאני מכיר שמוותרים על זכאויות בגלל זה. הרי אי אפשר לצפות מאבא לקנות מנוי לבן שלו כשאין לו וודאות של מאה אחוז שהם ישבו יחד. חבל שלא מצאו לדבר הזה פיתרון ראוי, ועוד לא מאוחר למצוא כזה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זאת אולי הטעות הכי גדולה בכל המעבר הזהoleg neduda כתב:יש כרגע בעיה קשה עם מנויים קיימים שרוצים לממש זכאויות לבני משפחה/חברים כדי לשבת יחד. אין שום יכולת להבטיח כבר עכשיו שהמנויים החדשים ישבו עם הקיימים, ואני שומע על יותר ויותר אנשים שאני מכיר שמוותרים על זכאויות בגלל זה. הרי אי אפשר לצפות מאבא לקנות מנוי לבן שלו כשאין לו וודאות של מאה אחוז שהם ישבו יחד. חבל שלא מצאו לדבר הזה פיתרון ראוי, ועוד לא מאוחר למצוא כזה.
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
כול הטבעת התחתונה סגורה ונראית מכורה.אוהד כורסא כתב:אין איזה עדכון על קצב מכירה?
בטבעת העליונה יש עוד מנויים.
לי אין ספק שנהיה סולד אאוט במנויים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 803 לייקים
לגמריranjef כתב:זאת אולי הטעות הכי גדולה בכל המעבר הזהoleg neduda כתב:יש כרגע בעיה קשה עם מנויים קיימים שרוצים לממש זכאויות לבני משפחה/חברים כדי לשבת יחד. אין שום יכולת להבטיח כבר עכשיו שהמנויים החדשים ישבו עם הקיימים, ואני שומע על יותר ויותר אנשים שאני מכיר שמוותרים על זכאויות בגלל זה. הרי אי אפשר לצפות מאבא לקנות מנוי לבן שלו כשאין לו וודאות של מאה אחוז שהם ישבו יחד. חבל שלא מצאו לדבר הזה פיתרון ראוי, ועוד לא מאוחר למצוא כזה.
אני קניתי 2 זכאויות כל אחת נכנסה ל"קבוצה" אחרת ויצא שיש לי 2 מנויים ב-9 למטה, אחד ב-9 ביציע ועוד אחד בטיזינאבי.
בהפועל הבטיחו שבסיום המכירה הם יתחילו לבדוק אפשרות להזיז אנשים אבל כמובן שזה יהיה מוגבל.
התוצאה - חלק מאלה שכבר רכשו מנוי יבטלו את העסקה.
ואז יצאו למכירה לקהל הרחב שלא רכש זכאות ובכך יסתיים ההליך כולו.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
Same sameגביזון כתב:קניתי 2 מנויים דרך הקוד שנשלח בטלפון, קיבלתי את המנויים במייל.
ניסיתי להתחבר בעת הרכישה אבל הוא לא זיהה את שם המשתמש שלי ואפילו שהמייל והנייד זהים למה שקיים ב"לאן" כבר שני עשורים - זה לא קישר ביניהם
אני לא מאשים את הנהלת הפועל בפאקים הטכניים של "לאן" אבל נכון היה להתכונן אחרת כי הרי עכשיו ב"לאן" יצטרכו להתחיל לשייך מנוי לשם משתמש קיים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
לא מאמין שנהיה סולד אאוט. אבל אם יפתרו את הבעיות שיש כרגע במכירה, יכולים להגיע ל-8,000 מנויים פלוס מינוס, וזה אחלה.
הבעיה שהמכירה לא מתנהלת טוב, יש המון בעיות כרגע והמון דברים לא ברורים
אני עשיתי שימוש בשתי הזכאויות שלי לאנשים שאני מכיר והממשק מאוד לא נוח ולא ברור. אפילו המחיר לא ברור. לדוגמא, המחירון שפרסמה הפועל לשער 4 הוא 1,000 ומשהו, וכשנכנסים לרכוש מנוי יש מחיר לחבר עמותה שהוא 800 ומשהו, ו"מחיר מוזל" שהוא מאה שקל פחות. מה ההבדל בין מחיר מוזל למחיר חבר עמותה? ואם המחירים הם 700 ומשהו, למה לא לפרסם שזה המחיר? לא יותר שיווקי?
קיצר, בלגן
הבעיה שהמכירה לא מתנהלת טוב, יש המון בעיות כרגע והמון דברים לא ברורים
אני עשיתי שימוש בשתי הזכאויות שלי לאנשים שאני מכיר והממשק מאוד לא נוח ולא ברור. אפילו המחיר לא ברור. לדוגמא, המחירון שפרסמה הפועל לשער 4 הוא 1,000 ומשהו, וכשנכנסים לרכוש מנוי יש מחיר לחבר עמותה שהוא 800 ומשהו, ו"מחיר מוזל" שהוא מאה שקל פחות. מה ההבדל בין מחיר מוזל למחיר חבר עמותה? ואם המחירים הם 700 ומשהו, למה לא לפרסם שזה המחיר? לא יותר שיווקי?
קיצר, בלגן
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
האמת קצב המכירה הנוכחי לא משהו.
חשבתי גם שיגיע ל7-8 אלף, אבל כמו שזה נראה זה יותר לכיוון ה6 אלף.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
יש המון אנשים שעוד לא קנו כי עוד לא קיבלו מענה לבעיות שלהם. כרגע יש המון בלאגן. אני מאמין שימצאו פתרונות ויאפשרו לעוד אנשים לרכוש. בכל מקרה, המכירה רק נפתחה וברור שהמספרים יעלו משמעותית.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
בינתיים זו מכירה רק לבעלי זכאות, כשזה יגמר זה יפתח לקהל הרחב.
ככל שיקנו יותר כך יהיה יותר הייפ ולחץ.
אם ננצח בדרבי יהיה מטורף, אם לא עדיין היה אש.
הולך להיות פסיכי לדעתי.
אם היורוקאפ יחזור לארץ בכלל יהיה הזיה.
ככל שיקנו יותר כך יהיה יותר הייפ ולחץ.
אם ננצח בדרבי יהיה מטורף, אם לא עדיין היה אש.
הולך להיות פסיכי לדעתי.
אם היורוקאפ יחזור לארץ בכלל יהיה הזיה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 842 לייקים
אם ננצח בדרבי זה ייתן בוסט מטורף למנויים
מצד שני אם נפסיד, זה יכול להשפיע לרעה
נצחון או הפסד בדרבי יכול להיות הבדל של 2000 מנויים לדעתי לפה או לשם
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
בתור אחד כזה שעדיין מחכה לפתרון לכרטיס נוסף באולם 8/9.
א. זה לא נכון שאין פתרון , יש אפשרות לעבור ליציעים 7 ו10 , הם יותר פינתיים אבל למי שיותר חשוב הכרטיס הנוסף על הכרטיסים הקיימים , זאת אופציה.
ב. הבעיה הזאת לדעתי זניחה ביחס לעובדה שמנויי שער 2 בדרייב אין בחרו שהיציע שלהם ימשיך להיות יציע עמידה, כי עכשיו קונים מלא מנויים חדשים ליציע 1 ו4 שיוכלו בפועל להגיע מוקדם ולתפוס את הכיסאו במרכז יציע 2-3 והמנויים מהדרייב אין ידחקו לפינות.
א. זה לא נכון שאין פתרון , יש אפשרות לעבור ליציעים 7 ו10 , הם יותר פינתיים אבל למי שיותר חשוב הכרטיס הנוסף על הכרטיסים הקיימים , זאת אופציה.
ב. הבעיה הזאת לדעתי זניחה ביחס לעובדה שמנויי שער 2 בדרייב אין בחרו שהיציע שלהם ימשיך להיות יציע עמידה, כי עכשיו קונים מלא מנויים חדשים ליציע 1 ו4 שיוכלו בפועל להגיע מוקדם ולתפוס את הכיסאו במרכז יציע 2-3 והמנויים מהדרייב אין ידחקו לפינות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
קודם כל כן,זה רק מצדיק כמה המעבר נחוץ.
אני אומר שבוודאות נעבור את ה-6000.
אם צריך להקצות 10% לקהל יריב, אז אחוזי התפוסה הם גבוהים מאוד גם אם יהיו 7000 מנויים
אני אומר שבוודאות נעבור את ה-6000.
אם צריך להקצות 10% לקהל יריב, אז אחוזי התפוסה הם גבוהים מאוד גם אם יהיו 7000 מנויים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
איפה אתה רואה נתונים?הפועל כתב:האמת קצב המכירה הנוכחי לא משהו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני יצאתי פיתה
מסתבר שרק היום נפתחת המכירה לקבוצות 4 5 6
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
כן אתה תקבל סמס בשעה שנקבעה לך בסמס המקדים, בו לינק לרכישה עם קודעידן סרור כתב:אני יצאתי פיתה
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 05 דצמבר 2024, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
כרגע בטבעת התחתונה יש מקומות ב11 ו12 (וקצת ב10).
מצד שני , 5/6 מופיע כמלא כי שומרים את המקומות שם ליושבי שער 1 בדרייב אין ואף אחד לא באמת יודע כמה מהם מתכוונים באמת לבוא.
מעניין מה הם יעשו?
יממשו את המנוי שלהם לא יבואו? כלומר הם ישלמו כסף כדי שהכיסאות ישארו ריקים והמנויים ישארו שייכים להם?
מעניין ממש אפילו...
מצד שני , 5/6 מופיע כמלא כי שומרים את המקומות שם ליושבי שער 1 בדרייב אין ואף אחד לא באמת יודע כמה מהם מתכוונים באמת לבוא.
מעניין מה הם יעשו?
יממשו את המנוי שלהם לא יבואו? כלומר הם ישלמו כסף כדי שהכיסאות ישארו ריקים והמנויים ישארו שייכים להם?
מעניין ממש אפילו...
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
רגע עד עכשיו מכרו כבר 6,000? אם זה ככה זה מעולה, כי מגבילים לקניה בשעות קבוצות של 500 איש כל פעם.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
גם בדרייבאין אם לא הגעת מוקדם לשער 2 אז נדחקת לפינות.מילפורד כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:06 בתור אחד כזה שעדיין מחכה לפתרון לכרטיס נוסף באולם 8/9.
העניין יהיה, שאם באמת כל כך הרבה אנשים יגיעו לשם מיציעים אחרים אז שלא יהיה מקום פיזית ביציע לכל האנשים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
הפיתרון לזה, לבצע הרשמה באותו קישור שהתקבל ב- SMS עם כתובת המייל שאליה קיבלת את המנוי.Charlie כתב: ↑05 דצמבר 2024, 10:22Same sameגביזון כתב:קניתי 2 מנויים דרך הקוד שנשלח בטלפון, קיבלתי את המנויים במייל.
ניסיתי להתחבר בעת הרכישה אבל הוא לא זיהה את שם המשתמש שלי ואפילו שהמייל והנייד זהים למה שקיים ב"לאן" כבר שני עשורים - זה לא קישר ביניהם
אני לא מאשים את הנהלת הפועל בפאקים הטכניים של "לאן" אבל נכון היה להתכונן אחרת כי הרי עכשיו ב"לאן" יצטרכו להתחיל לשייך מנוי לשם משתמש קיים
אחרי ההרשמה המנוי יופיע, אבל רק דרך הקישור שהתקבל בהודעת SMS (לא בקישור הרגיל של אתר לאן)
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 184 לייקים
שמעו המחירים יקרים רצח
לא פשוט לאבא ובן לדוגמא לקנות את זה .
בטח אם הם רוצים גם מנוי לכדורגל
לא פשוט לאבא ובן לדוגמא לקנות את זה .
בטח אם הם רוצים גם מנוי לכדורגל
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 05 דצמבר 2024, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
שני חברים שלי עשו שני מנויים על הזכאויות שלי ב-1,496 שקל יחד. זה נכון שאנחנו כבר קרובים לאמצע העונה, אבל בהתחשב בזה שרוב המשחקים בסיבוב הבא יהיו בבית (ובפרט המשחקים נגד ירושלים, חולון ומכבי), זה מחיר סביר
-
- קיבל.ה 184 לייקים
בסוף שום דבר כבר לא סביר במדינה הזוoleg neduda כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:55שני חברים שלי עשו שני מנויים על הזכאויות שלי ב-1,496 שקל יחד. זה נכון שאנחנו כבר קרובים לאמצע העונה, אבל בהתחשב בזה שרוב המשחקים בסיבוב הבא יהיו בבית (ובפרט המשחקים נגד ירושלים, חולון ומכבי), זה מחיר סביר
מהבמבה והביסלי עד המנויים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
זה כבר משהו אחר. אבל הכל יחסי בחייםRed roy כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:57בסוף שום דבר כבר לא סביר במדינה הזוoleg neduda כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:55שני חברים שלי עשו שני מנויים על הזכאויות שלי ב-1,496 שקל יחד. זה נכון שאנחנו כבר קרובים לאמצע העונה, אבל בהתחשב בזה שרוב המשחקים בסיבוב הבא יהיו בבית (ובפרט המשחקים נגד ירושלים, חולון ומכבי), זה מחיר סביר
מהבמבה והביסלי עד המנויים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אתה בטוח לגבי ההחזר אם היורוקאפ לא חוזר? אם זה נכון - זה עוד פשלה שיווקית, כי היה צריך להבהיר את זה בצורה בולטת וברורה.הדגל האדום כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:58מנוי מוזל ליציע עולה פחות מ 750 שקל
זה value for money מטורף. ואם היורוקאפ לא חוזר, אתה מקבל חצי מזה כזיכוי
- Red Wolf
- קיבל.ה 842 לייקים
המחירים כוללים את אירופה אם אני זוכר נכון
(שזה מטומטם בפניי עצמו כי ברור שאין אירופה, ואם יהיה תעשו מנוי נפרד עם עדיפות למנויים קיימים קודם כמובן)
(שזה מטומטם בפניי עצמו כי ברור שאין אירופה, ואם יהיה תעשו מנוי נפרד עם עדיפות למנויים קיימים קודם כמובן)
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
אמנם מנויי יציע 1 תופסים את הכיסאות שלהם ביציע 5-6, אבל היציע הזה גדול בערך פי 2 מהיציע בדרייב אין.מילפורד כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:22 כרגע בטבעת התחתונה יש מקומות ב11 ו12 (וקצת ב10).
מעניין מה הם יעשו?
מעניין ממש אפילו...
מכרו לשם כמה שיכלו בהפחתה של הכיסאות ביציע 1 של הדרייב אין.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה