הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

De Niro כתב: 21 יולי 2023, 16:44 עם כל הכבוד להסבר המפורט והמלומד ראוי להזכיר שמועדון הכדורגל של הפועל תל אביב הוא בעל 13 אליפויות מדינה 16 גביעי מדינה , גביע אסיה אחד , גביע טוטו אחד , העפלה לשלה הבתים של ליגת האלופות והגעה לרבע גמר גביע אופ"א.
אם יש כאלו שחושבים שהאוהדים ימחאו כפיים להנהלה כלשהי שתוביל אותנו לתחתית או אפילו לפלייאוף עליון באיזו עונה או שתיים , אז הם פשוט טועים בגדול.
הרוח הספורטיבית של המועדון מאז ומתמיד היא של הישגים ותארים , וכל עוד לא תגיע הנהלה שתחזיר הרוח הספורטיבית הזו למקומה האמיתי , אז אף אחד לא ימחא כפיים , ואף אוהד לא יהיה מרוצה.
זה המצב. אפשר להשלים איתו או אפשר לבקר אותו. מילים יפות לא יעזרו כאן או יקדמו אותנו , אלא רק הגעתו של בעלים עשיר.
אין הנהלה בעולם שלא עושה טעויות. במיוחד הנהלות חדשות , ולכן אין הנהלה בעולם שחסינה מביקורת.
בשורה התחתונה המועדון ייבחן לפי התוצאות על המגרש. בתקציב הנוכחי ובהתנהלות הקיץ מדובר בתסריט ידוע מראש.
כולם רוצים בטובת המועדון אף אחד לא אוהב להיות במאבקי תחתית באף עונה , ובטח שלא להגיע למצב מקצועי גרוע מכך. תמיד יכול להיות יותר גרוע מקצועית. נקווה שזה לא יקרה דווקא העונה.
אם כל אחד עושה טעויות בטח הנהלה חדשה (חד משמעית נכון), אז זה דווקא אומר שאולי שווה למנן את הביקורת ולהבין שיש פה תהליך.

1. אין ספק שתוצאות זה חשוב אבל האוהדים רוצים לראות שהדבר הזה הולך לאנשהו ולא הצלחות מקריות. התנהלות נכונה, שיטה, דרך, המנהלות מקצוענית.
2. זה אחלה שאנחנו מועדון עם מורשת אבל אותו מועדון בעשור האחרון הפך לקריקטורה של עצמו. פשט רגל, ירד ליגה פעם אחת (ובמזל לא עוד פעם או פעמיים), התנהל כמו דוכן כושל בשוק, ביזה את השם של עצמו, נכנס לחובות מול שחקנים שלא שילם להם כי לא התחשק לו לעמוד בחוזים, והגיע באמת לשפל המדרגה, גם התנהלות וגם בתודעה.
זה דבר שלוקח זמן לשנות.
דעתי היא שחשוב להבין את זה גם ברגעים הקשים שיהיו וגם בטעויות שאנחנו כבר רואים ועוד נראה כמו שאמרת ולא לחכות בפינה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:
De Niro כתב: 21 יולי 2023, 16:44 עם כל הכבוד להסבר המפורט והמלומד ראוי להזכיר שמועדון הכדורגל של הפועל תל אביב הוא בעל 13 אליפויות מדינה 16 גביעי מדינה , גביע אסיה אחד , גביע טוטו אחד , העפלה לשלה הבתים של ליגת האלופות והגעה לרבע גמר גביע אופ"א.
אם יש כאלו שחושבים שהאוהדים ימחאו כפיים להנהלה כלשהי שתוביל אותנו לתחתית או אפילו לפלייאוף עליון באיזו עונה או שתיים , אז הם פשוט טועים בגדול.
הרוח הספורטיבית של המועדון מאז ומתמיד היא של הישגים ותארים , וכל עוד לא תגיע הנהלה שתחזיר הרוח הספורטיבית הזו למקומה האמיתי , אז אף אחד לא ימחא כפיים , ואף אוהד לא יהיה מרוצה.
זה המצב. אפשר להשלים איתו או אפשר לבקר אותו. מילים יפות לא יעזרו כאן או יקדמו אותנו , אלא רק הגעתו של בעלים עשיר.
אין הנהלה בעולם שלא עושה טעויות. במיוחד הנהלות חדשות , ולכן אין הנהלה בעולם שחסינה מביקורת.
בשורה התחתונה המועדון ייבחן לפי התוצאות על המגרש. בתקציב הנוכחי ובהתנהלות הקיץ מדובר בתסריט ידוע מראש.
כולם רוצים בטובת המועדון אף אחד לא אוהב להיות במאבקי תחתית באף עונה , ובטח שלא להגיע למצב מקצועי גרוע מכך. תמיד יכול להיות יותר גרוע מקצועית. נקווה שזה לא יקרה דווקא העונה.
אם כל אחד עושה טעויות בטח הנהלה חדשה (חד משמעית נכון), אז זה דווקא אומר שאולי שווה למנן את הביקורת ולהבין שיש פה תהליך.

1. אין ספק שתוצאות זה חשוב אבל האוהדים רוצים לראות שהדבר הזה הולך לאנשהו ולא הצלחות מקריות. התנהלות נכונה, שיטה, דרך, המנהלות מקצוענית.
2. זה אחלה שאנחנו מועדון עם מורשת אבל אותו מועדון בעשור האחרון הפך לקריקטורה של עצמו. פשט רגל, ירד ליגה פעם אחת (ובמזל לא עוד פעם או פעמיים), התנהל כמו דוכן כושל בשוק, ביזה את השם של עצמו, נכנס לחובות מול שחקנים שלא שילם להם כי לא התחשק לו לעמוד בחוזים, והגיע באמת לשפל המדרגה, גם התנהלות וגם בתודעה.
זה דבר שלוקח זמן לשנות.
דעתי היא שחשוב להבין את זה גם ברגעים הקשים שיהיו וגם בטעויות שאנחנו כבר רואים ועוד נראה כמו שאמרת ולא לחכות בפינה
אף אחד לא מחכה בפינה. למי בדיוק לאהבת הספורט של חייו? לסבל והעצבות של עצמו בעקבות מאבקי תחתית?
אבל גם אף אחד לא חסין מביקורת.

joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 21 יולי 2023, 17:05

זה דבר שלוקח זמן לשנות.
איזה זמן צריך לשנות סגל מקצועי? אפשר היה העונה והעונה הבאה להפוך את רוב הסגל על פניו ולשאוף לצמרת הגבוהה. פשוט צריך לזה כסף וזה לא קורה אחרת, לא משנה איזה 'תהליך' נעבור. לא אני ישבתי במסיבת עיתונאים ואמרתי WORLD CLASS ושאיפות להתמודד על תארים. אז הבקשה היא צנועה- בלי גניבת דעת. האמת היא שלא הולכים לשים כסף ואין שאיפות להתמודד על תארים. מקווים שאיכשהו השחקנים הצעירים יתפתחו, יימכרו או ישדרגו את הסגל כך שנצליח ונביא עוד קהל וככה על הדרך יגיע עוד כסף והתקציב יעלה.

מה שלא ברור הוא איך התסריטים האלה מסתדרים עם הרצון להשביח ולמכור את המועדון ברווח טוב. זה הימור גדול עם סיכוי לא גבוה, יכול לקחת שנים ואין מצב שהאוהדים יישבו בשקט וימתינו ל'תהליך'. אנחנו קבוצת כדורגל מקצוענית, לא סטארט אפ, ואחרי שנים מחוץ לתמונה והתעללות בנו המכורים גם הסבלנות קצרה ובצדק. הרבה יותר הגיוני היה להשקיע כסף, להביא שחקנים טובים, בכך גם להביא הרבה יותר מנויים וספונסרים שיכסו חלק לא מבוטל מההשקעה ועם סיכוי רציני יותר להצליח במהרה, להשביח שחקנים ואת הנכס. נדמה לי שזה בדיוק קרה להם עם איזה מועדון אחר שהשקיעו בו...
הוקיץ'
קיבל.ה  5903 לייקים

אכן כתבה יפה ומדויקת. אני גם מסכים שהיה פה כשל בתיאום ציפיות מצד האמריקאים.
סך הכל אין פערים גדולים בין האופן שבו הייתי בונה את הסגל לצורה שבה הוא נבנה, בהנחה שאכן יגיעו מגן ימני ושחקן כנף.
אני כן הייתי מביא שחקן אמצע מוכח נוסף (אם נועם בונה יתברר ההצלחה זה מסדר אותנו לגמרי, אבל זה הימור), ומוסיף עוד איזה גיבוי טוב להתקפה, כמו דור חוגי לדוגמה.
אני חושב שמה שכן מפריע לי זו כמות ההימורים בסגל. יש כאן מאמן ללא רקורד כמאמן ראשי, יש כאן ספסל שבנוי רובו ככולו מצעירים שטרם הוכיחו שהם שחקני ליגת על לגיטימיים, יש כאן שני זרים חדשים (אחד הגיע, אחד יגיע) שאמורים להיות מאוד משמעותיים. בקיצור, קצת יותר מדי סימני שאלה ואי ודאות.
נקווה לטוב.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

ברור שאם היה פה שיח סעודי החיים היו יותר פשוטים וזה לא המקרה. ואפילו אז תסתכל כמה זמן לקח סיטי לזכות בצ'מפיונס, תסתכל כספים נשפכים בפריז עם ROI נוראי.
זה הרבה מעבר לכסף.
עכשיו להם יש איזה רעיון מארגן שאפשר להתחבר ולהאמין בו ואפשר לא. אני מניח שחלק ממנו זה מקצוענות שתדע להפיק מקסימום מהמשאבים וגם מציאה מדויקת של שחקנים לא יקרים עם פוטנציאל והשבחה ומניח שאח מכירה ברווחים גבוהים ואולי אז להשקיע עוד במועדון ולעשות אותו דבר בסקיילים יותר גדולים. זה רק בהבנה שלי אני לא באמת יודע מה הם מתכננים. ר'לא עושה 1+1.
ותרבות לוקח זמן לשנות
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 21 יולי 2023, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

צ'ימבויקה כתב:
שחר כתב: 21 יולי 2023, 15:49 מה בעייתי בסניור בתור שחקן סגל?
קל חיפה או באר שבע מתחתימים אותו אם הוא שחקן חופשי.
האמריקאים מדברים כל הזמן על חזון וזו באמת התוכנית שלהם.
לא על הטווח המיידי, זה משהו שמעולם הם לא הבטיחו או הזכירו.
הבעיה עם האוהדים חסרי סבלנות ועם כל מיני מובילי דעת קהל בקהל שהאינטרסים שלהם נפגעו, הופכים להייטרים ומסיתים את כולם וגם כמובן עם ערוצי התקשורת שגם להם יש אישו עם מה שהם היחו רגילים לקבל והיום הם קוראים בדיוק כמונו על החתמות והפכו להיות לא רלוונטים.
אני לא מדבר על דה נירויים, אותם מזמן אף אחד לא לוקח ברצינות.

סניור זה שחקן לספסל של מכבי חיפה?
אתה רציני איתי?
מה ראית בסניור במשחק בוגרים שמצדיק את האמירה הזו?
מאוויס ציבוטה שחקן שעשה קצת יותר ממנו, בקושי משחק שם.
אי אפשר שכל ילד אדום אוטומטית זה טאלנט.
יש שחקנים שכן רואים בהם דברים כמו רמות ובנימין וכמובן ישראלוב.
ההשוואה שלך לא טובה, צ׳יבוטה שחקן רכש שעלה המון כסף ויושב על שכר גבוה.
התכוונתי לשחקן סגל משלים שאפשר להשביח, צעיר ועם פוטנציאל.
במה חמזה שיבלי, שחקן סגל במכבי חיפה עדיף על סניור?

Sent from my iPhone using Tapatalk
לירון האדום
קיבל.ה  2313 לייקים

שחר כתב:
צ'ימבויקה כתב:
שחר כתב: 21 יולי 2023, 15:49 מה בעייתי בסניור בתור שחקן סגל?
קל חיפה או באר שבע מתחתימים אותו אם הוא שחקן חופשי.
האמריקאים מדברים כל הזמן על חזון וזו באמת התוכנית שלהם.
לא על הטווח המיידי, זה משהו שמעולם הם לא הבטיחו או הזכירו.
הבעיה עם האוהדים חסרי סבלנות ועם כל מיני מובילי דעת קהל בקהל שהאינטרסים שלהם נפגעו, הופכים להייטרים ומסיתים את כולם וגם כמובן עם ערוצי התקשורת שגם להם יש אישו עם מה שהם היחו רגילים לקבל והיום הם קוראים בדיוק כמונו על החתמות והפכו להיות לא רלוונטים.
אני לא מדבר על דה נירויים, אותם מזמן אף אחד לא לוקח ברצינות.

סניור זה שחקן לספסל של מכבי חיפה?
אתה רציני איתי?
מה ראית בסניור במשחק בוגרים שמצדיק את האמירה הזו?
מאוויס ציבוטה שחקן שעשה קצת יותר ממנו, בקושי משחק שם.
אי אפשר שכל ילד אדום אוטומטית זה טאלנט.
יש שחקנים שכן רואים בהם דברים כמו רמות ובנימין וכמובן ישראלוב.
ההשוואה שלך לא טובה, צ׳יבוטה שחקן רכש שעלה המון כסף ויושב על שכר גבוה.
התכוונתי לשחקן סגל משלים שאפשר להשביח, צעיר ועם פוטנציאל.
במה חמזה שיבלי, שחקן סגל במכבי חיפה עדיף על סניור?

Sent from my iPhone using Tapatalk
בזה שאת שיבלי עוד לא ראו בליגת העל את סניור כן

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

De Niro כתב: 21 יולי 2023, 16:54
לירון האדום כתב:
De Niro כתב:עם כל הכבוד להסבר המפורט והמלומד ראוי להזכיר שמועדון הכדורגל של הפועל תל אביב הוא בעל 13 אליפויות מדינה 16 גביעי מדינה , גביע אסיה אחד , גביע טוטו אחד , העפלה לשלה הבתים של ליגת האלופות והגעה לרבע גמר גביע אופ"א.
דה נירו, רוצה התערבות על העונה?
אם מסיימים פלייאוף עליון אני זוכה
אם מסיימים פלייאוף תחתון אתה זוכה.

אשמח לטעות. לא צריך התערבות.
ברור שתשמח לטעות... זה מה שעצוב בכל הנושא הזה...

אתה עסוק בלקשקש שטויות כמה הכל גרוע ועלוב.... אם תצדוק תציין כמה ראית את זה מהתחלה ואיך לא הקשיבו לך וכמה גאון אתה... אם תטעה אז תטעה זה לא יעניין אף אחד כי הפועל תצליח.....

זה כל כך ופתאטי שזה כבר עלוב.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

El dudernio כתב:
De Niro כתב: 21 יולי 2023, 16:54
לירון האדום כתב:דה נירו, רוצה התערבות על העונה?
אם מסיימים פלייאוף עליון אני זוכה
אם מסיימים פלייאוף תחתון אתה זוכה.

אשמח לטעות. לא צריך התערבות.
ברור שתשמח לטעות... זה מה שעצוב בכל הנושא הזה...

אתה עסוק בלקשקש שטויות כמה הכל גרוע ועלוב.... אם תצדוק תציין כמה ראית את זה מהתחלה ואיך לא הקשיבו לך וכמה גאון אתה... אם תטעה אז תטעה זה לא יעניין אף אחד כי הפועל תצליח.....

זה כל כך ופתאטי שזה כבר עלוב.
מעולם לא רשמתי כאן אמרתי לכם.
תמשיך לקשקש.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

עד עכשיו הקבוצה האמריקאית לא סכנה כסף בפרוייקט הפועל תא. אפילו לבעלים הקודם טרם שילמו. יש להניח שינהלו מומ כדי להפחית את תג המחיר המקורי.
לגבי השוטף : מסתמם סגל בעלות שכר כמו לפני שנה או פחות אפילו. סיימו 10 חוזים ושילמו פיצוי של מספר חודשים עבור סיום התקשרות עם עוד שניים. הביאו שני שחקנים בעלי שכר גבוה ועוד 3 פחות ״כבדים״. יביאו עוד זר אחד כנראה לא בשכר של רודריגז.
חלק מעודף הכנסות כנראה ישועבד לטובת ערבויות בבקרה. כך האמריקאים יכולים לנהל את העסק ללא הון עצמי.
הם מעריכים שיכולים לייצב את המערכת כדי למכור. בתרחיש הזה יעשו רווח לא רע.
המשתנה שעלול לשבש את התוכנית : הסתבכות בתחתית או מחאה של אוהדים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הרווח שלהם בעת מכירה תלוי בביקוש למועדון וברוכש הפוטנציאלי.
אני לא חושב שהמצב המקצועי אם נסיים מקום 10 או מקום 6 כל כך ישפיע על הרווח.
אני לא צופה השקעה כל עונה כמו בעונה הנוכחית , בין היתר , כדי לשמור את האפשרות לרווח.
מה שעשוי להאריך את שהותם הפורמלית הוא העדר ביקוש למועדון או קריסה מקצועית טוטאלית.

dino
קיבל.ה  2453 לייקים

מעניין אם תהיה השפעה למצב במדינה מבחינת השיקולים שלהם
קבוצה שחלק מהמטרה היא השבחה ורווח, שינויים כלכליים ומשפטיים זה סיכון
מגיע ליריב לוין לקבל את הניסנובים בחזרה עם האובססיה שלו פאקינג ג׳פרי דאמר 2 מאדרפאקר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2680 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 יולי 2023, 17:57 אכן כתבה יפה ומדויקת. אני גם מסכים שהיה פה כשל בתיאום ציפיות מצד האמריקאים.
סך הכל אין פערים גדולים בין האופן שבו הייתי בונה את הסגל לצורה שבה הוא נבנה, בהנחה שאכן יגיעו מגן ימני ושחקן כנף.
אני כן הייתי מביא שחקן אמצע מוכח נוסף (אם נועם בונה יתברר ההצלחה זה מסדר אותנו לגמרי, אבל זה הימור), ומוסיף עוד איזה גיבוי טוב להתקפה, כמו דור חוגי לדוגמה.
אני חושב שמה שכן מפריע לי זו כמות ההימורים בסגל. יש כאן מאמן ללא רקורד כמאמן ראשי, יש כאן ספסל שבנוי רובו ככולו מצעירים שטרם הוכיחו שהם שחקני ליגת על לגיטימיים, יש כאן שני זרים חדשים (אחד הגיע, אחד יגיע) שאמורים להיות מאוד משמעותיים. בקיצור, קצת יותר מדי סימני שאלה ואי ודאות.
נקווה לטוב.
לדעתי אנחנו במרחק 2 שחקנים סבירים פלוס מהתמודדות על פלייאוף עליון. אני בטוח שגם הם יודעים את זה.
עכשיו השאלה היא איך יתייחסו לגביע הטוטו. שנה שעברה נראינו לא רע בגביע הטוטו ואולי זה גרם לאנשים לחשוב שהסגל מספק.
יחד, רק יחד! :heart:
טכנית לארז
קיבל.ה  1960 לייקים

7even כתב: 26 יולי 2023, 07:10
הוקיץ' כתב: 21 יולי 2023, 17:57 אכן כתבה יפה ומדויקת. אני גם מסכים שהיה פה כשל בתיאום ציפיות מצד האמריקאים.
נקווה לטוב.
לדעתי אנחנו במרחק 2 שחקנים סבירים פלוס מהתמודדות על פלייאוף עליון. אני בטוח שגם הם יודעים את זה.
עכשיו השאלה היא איך יתייחסו לגביע הטוטו. שנה שעברה נראינו לא רע בגביע הטוטו ואולי זה גרם לאנשים לחשוב שהסגל מספק.
"מרחק 2 שחקנים סבירים פלוס מהתמודדות על פלייאוף עליון" זה מצב רע מאוד לדעתי, בטח ביחס לציפיות שהיו.

לדעתי אנחנו כרגע במצב שאנחנו אמורים להיות בפליאוף עליון, אבל זה בהנחה שאוז'בולט, אלטמן ורודריגז יהיו כשירים רוב הזמן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2680 לייקים

טכנית לארז כתב: 26 יולי 2023, 10:38
7even כתב: 26 יולי 2023, 07:10
נקווה לטוב.
"מרחק 2 שחקנים סבירים פלוס מהתמודדות על פלייאוף עליון" זה מצב רע מאוד לדעתי, בטח ביחס לציפיות שהיו.

לדעתי אנחנו כרגע במצב שאנחנו אמורים להיות בפליאוף עליון, אבל זה בהנחה שאוז'בולט, אלטמן ורודריגז יהיו כשירים רוב הזמן.
מה היו הציפיות? ציפיות זה עניין סובייקטיבי. של כל אחד הם מעט שונים.
הציפיות שלי היו קודם כל יישור הדבר העקום הזה שנקרא הפועל ת"א ברמת המעטפת, התנהלות וקשר עם האוהדים.
עד כה מבחינתי הם עונים על הציפיות בהחלט. אי עליה לפלייאוף עליון הוא תמיד אכזבה אבל ללא משהו שידהים אותי.
הצפי הוא לעונה שקטה. מבחינתי אני רואה אותה כעונת מעבר בהמשך לחזון של עתיד ורוד יותר.
יחד, רק יחד! :heart:
טכנית לארז
קיבל.ה  1960 לייקים

גם לי אין בעיה עם עונה שקטה, ושאח"כ נתעסק בלהיות קבוצה טובה, אבל ספק אם הם בגישה של "קודם נסדר את כל המסביב ואז נתעסק יותר בפן המקצועי".
הלוואי שהם רוצים שהשנה הזו תהיה יחסית שקטה ולהתחיל לבנות קבוצה עם שאיפות תחרותיות רק אח"כ.

צפיות זה לא בהכרח עניין סובייקטיבי, כי הם עצמם אמרו במסיבות עיתונאים שהם רוצים להחזיר את הפועל "לאן שהיא שייכת" ויתר הקלישאות האלה. זה לא מסתדר עם מה שאנחנו רואים כרגע.
גם הבלם שהוחתם זה לא בדיוק "הקאליבר" של רודריגז, וזה די סותר את מה שאמר חן סול פחות משבועיים לפני ההחתמה שלו.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אי אפשר שתהיה שנה שקטה אם תהיה קבוצה חלשה. זה יכול לעבוד אולי במועדון קטן, לא בהפועל ת"א. מי שזו האסטרטגיה שלו פשוט לא מבין איפה הוא חי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1960 לייקים

זה גם נכון, אבל אם לא נהיה במאבקי הירידה ונפחד מירידת ליגה כל שניה אז אפשר לקרוא לזה סוג של שקט.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

2023/24 שניה לפני פתיחת העונה, אנחנו עם סגל של נוער מחוזק בשחקנים מעבר לשיא , ניהול מקצועי בלה... יופי, באמת זה טוב שניסנובס לא כאן, אבל פחות טוב שהקבוצה תהיה שוב פח אשפה לצפייה.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

chimpfive כתב: 26 יולי 2023, 13:48 2023/24 שניה לפני פתיחת העונה, אנחנו עם סגל של נוער מחוזק בשחקנים מעבר לשיא , ניהול מקצועי בלה... יופי, באמת זה טוב שניסנובס לא כאן, אבל פחות טוב שהקבוצה תהיה שוב פח אשפה לצפייה.
מי מעבר לשיא חוץ מאיינבנדר?
יחסית סגל צעיר -

אוז'בולט 27
רודריגז 28
פאסי 25
אלטמן 29
גאנם 25
גורפינקל 25
לירון האדום
קיבל.ה  2313 לייקים

chimpfive כתב:2023/24 שניה לפני פתיחת העונה, אנחנו עם סגל של נוער מחוזק בשחקנים מעבר לשיא , ניהול מקצועי בלה... יופי, באמת זה טוב שניסנובס לא כאן, אבל פחות טוב שהקבוצה תהיה שוב פח אשפה לצפייה.
אנחנו שניה לפני גביע השוקו לא לפני הליגה

chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

לירון האדום כתב: 26 יולי 2023, 14:09
chimpfive כתב:2023/24 שניה לפני פתיחת העונה, אנחנו עם סגל של נוער מחוזק בשחקנים מעבר לשיא , ניהול מקצועי בלה... יופי, באמת זה טוב שניסנובס לא כאן, אבל פחות טוב שהקבוצה תהיה שוב פח אשפה לצפייה.
אנחנו שניה לפני גביע השוקו לא לפני הליגה

שהפך למחנה האימונים הרשמי של עונת 2023/24.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 26 יולי 2023, 14:07
chimpfive כתב: 26 יולי 2023, 13:48 2023/24 שניה לפני פתיחת העונה, אנחנו עם סגל של נוער מחוזק בשחקנים מעבר לשיא , ניהול מקצועי בלה... יופי, באמת זה טוב שניסנובס לא כאן, אבל פחות טוב שהקבוצה תהיה שוב פח אשפה לצפייה.
יחסית סגל צעיר -

אוז'בולט 27
רודריגז 28
פאסי 25
אלטמן 29
גאנם 25
גורפינקל 25
אלטמן, רודריגז סימן שאלה. גאנם אף פעם לא היה בשיא, גורפינקל? ופאסי, אין לי שמץ איזה שיא הוא היה, אבל כנראה שאם מגיע אלינו השיא מאחוריו.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

chimpfive כתב: 26 יולי 2023, 14:16
יחסית סגל צעיר -

אוז'בולט 27
רודריגז 28
פאסי 25
אלטמן 29
גאנם 25
גורפינקל 25
אלטמן, רודריגז סימן שאלה. גאנם אף פעם לא היה בשיא, גורפינקל? ופאסי, אין לי שמץ איזה שיא הוא היה, אבל כנראה שאם מגיע אלינו השיא מאחוריו.
צודק.
גם לא מבין מה מתלהבים מ:
אל ים
ישראלוב
למקין
לאיוס
ושאר הצעירים... אם הם היו שווים משהו הם לא היו בהפועל.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

יחסית סגל צעיר -

אוז'בולט 27
רודריגז 28
פאסי 25
אלטמן 29
גאנם 25
גורפינקל 25
איך אפשר להביא שחקן שהשיא לא מאחוריו אם כל שחקן שמגיע אלינו כנראה השיא מאחוריו?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

בר קולמוסא כתב: 26 יולי 2023, 14:41
יחסית סגל צעיר -

אוז'בולט 27
רודריגז 28
פאסי 25
אלטמן 29
גאנם 25
גורפינקל 25
איך אפשר להביא שחקן שהשיא לא מאחוריו אם כל שחקן שמגיע אלינו כנראה השיא מאחוריו?
סירי, מה זה טיעון טאוטולוגי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

Something smells fishy
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

צא דיבוק צא
בן לוז
קיבל.ה  172 לייקים

מה זה החראאא הזהההה
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

מתחיל קצת לעצבן הסיפור הזה
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4740 לייקים

בקיצור ולעניין - לאיזה קונצרן כדורגל כושל שנשלט על ידי סוכני כדורגל אמריקאים שהולך להפוך אותנו לתחנת מעבר לכל מיני יצורים וגזירת קופונים אנחנו שייכים?
כי זאת התחושה שלי לאור ההתפתחויות האחרונות.
dino
קיבל.ה  2453 לייקים

מה שלי הכי מוזר וכאחד שמחזיק מעצמו בכל תחום ההופרדו בלידתם, איך זה שהאחים מינצברג מאוד שונים?
אם כי גם האחים ניסנוב לא כאלה דומים
האחים הראל דומים
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  815 לייקים

הזיית ההזיות הקיץ הזה.
יש מצב שאנחנו בדרך להקמת הפועל בלומפילד?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4740 לייקים

dino כתב: 26 יולי 2023, 19:12 מה שלי הכי מוזר וכאחד שמחזיק מעצמו בכל תחום ההופרדו בלידתם, איך זה שהאחים מינצברג מאוד שונים?
אם כי גם האחים ניסנוב לא כאלה דומים
האחים הראל דומים
האחים ניסנוב לא דומים? תדמיין את שרון עם השתלת דשא זה קופי איציק מה אתה מדבר.
לרשום דבר כזה גורם לי לפקפק בכשירות המבצעית שלך, בטח ובטח אחרי הסגידה העיוורת לאמריקאים.
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

אני מאוד מקווה שהניסנוב ינצחו בתביעה
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

Hapolo כתב: 26 יולי 2023, 19:13 הזיית ההזיות הקיץ הזה.
יש מצב שאנחנו בדרך להקמת הפועל בלומפילד?
לא הפועל בלומפילד הפועל באסה אבל ממש באסה.
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

דוגיס כתב: 26 יולי 2023, 20:14 אני מאוד מקווה שהניסנוב ינצחו בתביעה
מקווה שלא
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

לא השתנתה דעתי בכלל, אני חושב שלהם יש את הפוטנציאל להוציא אותנו מהבוץ יותר מכל בעלים שדרך פה בכל תקופת השטן הזאת (צריך לתת לtime period הזה שם) כי הם פשוט הכי שפויים (לבינתיים). הם ישרים (לבינתיים), הם מנסים (לבינתיים) הם לא רוצים לשפר את הנוער רק בשביל למכור לבש (לבינתיים) הם לא מנסים לעשות גאסלייט כמו הניסנובים, הם לא מפגרים כמו כבירי והם לא הכל ביחד כמו רמון

אבל וואי כמה סבל עוד נעבור זה מטורף, קבוצות של כלום ושום דבר לפחות לשנתיים הקרובות, אפילו יותר גרוע מהניסנובים. זה הבעיה של ארגונים (כל ארגון) שרוצים להרוויח על מועדון כדורגל לטווח קצר, הם חסכנים על גבול הקמצנות
ואתם עוד מטילים ספק בעופר ינאי, הלוואי שיהיה לנו משהו קרוב לזה בכדורגל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

תודה רבה לבועז תושב
שער 5 זה הלב
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

עכשיו אני מבין למה הם אמרו מועדון ברמה עולמית הם ידעו שהם מחתימים את המגן השמאלי אחרי המשחק נגד לגאנס.
שליחת תגובה