TinyLight כתב: ↑05 יולי 2026, 23:44
ranjef כתב: ↑05 יולי 2026, 23:29
Xavi כתב:מכבי משלמים עליו ברוטו בערך 4 מיליון דולר לעונה. יש מצב החוזה הכי יקר בהיסטוריה שלהם
מעניין מה חושב על זה סורקין.
ויש עוד את ה300k שהוא שילם להפועל, מעניין אם החזירו לו את זה.
עופר טוען בסרטון שלפי מה שהוא וגילי ראו במו"מ מול ים (ונראה לי שהם מבינים קצת בזה),
יש לו הצעה ממכבי בסכום שהוא ביקש מהפועל.
איזור 3.5-4 מיליון דולר לעונה. נטו. זה מסתדר כמובן עם הדמות שלו והעבר שלה, וזה מאוד משתלם למכבי לפרסם שהסכום הוא חצי ממה שנחתם.
רק לתרופות, וששימון יקבל דום לב כשיבוא לבקר אותו בבית חולים
זה סיפור מצוין לאינסטגרם ודרך נוחה לכסתח על זה שהוא הפסיד את ים למכבי בקרב חוזים ישיר.
במידה מסוימת אני אפילו מבין אותו. אחרי שבמשך שנים הלך על הראש של העמותה על כך שאיבדה את הורד למכבי בגלל בייאאוט זניח, הוא מצא את עצמו בדיוק באותה סיטואציה עם ים.
מבחינה תדמיתית זה אירוע שקשה לו לספוג ואני מבין את הצורך להגיב לו, רק שהסיפור הזה לא מחזיק מים.
מכבי הייתה מהדוחפות המרכזיות להסכמי הפייר פליי של היורוליג, שמחייבים שקיפות ובקרה הדוקה על חוזי שחקנים.
אי אפשר פשוט "להעלים" מיליוני דולרים דרך מענקים בלי שזה יתגלה. היורוליג היא לא ליגת ווינר סל.
מה גם, אחרי שסיפר בריש גלה שבריסט חתם בפרטיזן (והתעוררנו כמה ימים לאחר מכן להודעה על הארכת חוזה במכבי), אני משום מה נוטה לא למהר להאמין לו.
מבחינתי הגיע הזמן להתקדם ולסגור פה את הת'רד. פחות להתעסק במי שעזב ויותר במי שנשאר, מי עוד צריך להגיע ואיך בונים קבוצה שתנצח.
אני לא חובב קונספירציות, אבל נאמר בעדינות, קשה לי מאוד להאמין שמדר ויתר על מעל מיליון דולר נטו לעונה - לא בשם אהבת הילדות שלו למכבי ולא בשם היעדר חיבה מיוחדת לאיטודיס.
גם לגבי בריסט, זה לא נזרק מהמותן. לא רק עופר דיבר על זה. כנראה היה משהו מתקדם שם, ומכבי החליטו לפתוח חזק את הכיס והצליחו להפוך את זה. וכן, בכנות, ניסיון העקיצה הזה לא שירת אותנו, והייתי מוותר עליו.
יד על הלב - שמח שהוא עבר למכבי בסכומים האלה. להחזיק שני רכזים עם השכר הכי גבוה באירופה, שאף אחד מהם כרגע לא בטופ 10 רכזים באירופה - זה היה מגוחך ונורא מקצועית.
מפריע לי מאוד אוהדי הפועל שחוגגים על הדם של יתר הקהילה שלהם - הכל בשביל אהדתם החדשה לניגוח עופר. קיבינימאט נתנו לבן הצעה הזויה של מעל לשלושה מיליון דולר נטו לעונה, והוא בחר במכבי. ישר הלך והצטלם עם חולצה של הגייט ושוחרר סרטון ילדות שלו מיד אליהו עם חולצה צהובה. אין לו שום זיקה מיוחדת להפועל, ההיפך הגמור. כל מי שתומך במדר ותוקף את עופר בסיטואציה הזאת הוא מכביסט שלא צריך להיות בפורום הזה. אני בעד חופש דעות, אבל אם הייתי רוצה להיות בקהילה של אוהדי מכבי הייתי נרשם לפורום אחר. זה צריך להישמר כפורום של אוהדי הפועל - מי שלקח פניה החוצה שישחרר אותנו.