חמוד אתה....
מקווה שלפחות אתה מקבל משהו מההגנה על עיוור שאתה נותן פה לאנשים, מדהים איך אתם והגרופי של עופר בדיוק אותו דבר... וכמה ההאגו הרקוב שלכם יוצר חשוב מהפועל...
אז מאחר ואביר זכויות הפועל החליט לחסום אותי בכל מדיה אפשרית כי אני לא גרופי לקח לי קצת זמן להבין על מה מדובר.
אז ככה.
א. אין לי מושג מה שאקו אמר אבל אם האמירה היתה רק על זה שמחלקים הזמנות ללא יצירת מצג שזה בעצם הקהל שמגיע ולא רוכשי כרטיסים בהחלט יש אמת בטענתו. הרי ברור לכולם שכל קבוצה מקבלת הזמנות, וכנראה שבהפועל הנוכחית אף יותר מהרגיל. למרות שאת זה אני לא יכול לדעת בוודאות, אבל הזמנות הוןדאות מחלקים ואם שאקו צריך אני מוכן לעמוד להגנתו בבית המשפט.
ב. אם מדובר באמירה השניה, אשר בעצם מציגה את המועדון ככזה שמציג תמונה שיקרית למצב הקהל שבעצם אין 8000 אוהדי הפועל שבאו למשחק ורכשו כרטיסים אלא רק 3000 והשאר מקבלים הזמנות, בהחלט יש כאן הוצאת דיבה להבנתי, ובכל מקרה אין בעיה עקרונית עם המכתב.
ג. הקטע העצוב פה זה בכלל שלאוהד יש את הרצון להוכיח שהקבוצה שלא היא ללא אוהדים, הרי פה המוטיבציה, תפיחה עצמית על השכם שהמחאה שלי מצליחה. לא בא לשפוט את שאקו שהוא בניגוד למה שאחרים כותבים פה אוהד כמוני וכמוך גם אם בתפיסת אהדה שונה. אבל בפעולות שלו ובמעשיו הוא בהחלט תורם לפילוג בקהל על ידי הצגתו כאוהד האמיתי וכל מי שלא הולך איתו הוא בוגד, דר"א זה לדעתי הרבה יותר מתאים לרטוריקה של ביבי מאשר הצד השני בעימות הזה. אבל כמו בפוליטיקה גם כאן היישות החשובה באמת היא זאת שמפסידה