סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
כוח עליון
קיבל.ה  200 לייקים

סך הכל נראה שהיתה בחירה טובה לשחרר את ברונו
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
איש גדול
קיבל.ה  545 לייקים

או לשחק יותר מחצי עונה בלי 4 ברמה נורמלית בשביל לחכות לו.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  271 לייקים

לוקשיק כתב: 12 פברואר 2026, 07:07
Mkorman1 כתב: 12 פברואר 2026, 06:42 אמרתי שלא יגיע והאמת שזה בסדר די לנו בעקיצה אחת לעונה בברלי בקודמת ומיציץ בנוכחית
אחרי הודעה כזו אני הולך לשים כסף שהייז-דיוויס יהיה הMVP של הפיינל פור.
תסריט יותר טוב,
עתאמן נכשל איתו והם מצליחים להשתחל בקושי לפלייאין
פאו מביאים את איטודיס שמעיף אותנו ב16 והם רצים ביחד כל הדרך לאליפות
(תסריט שהייתי קונה בהתחשב במצבנו)
feigenbaum99
קיבל.ה  275 לייקים

אני בסדר גמור עם זה שהלך לפאו. צריך לשמור על רמה מסוימת של שפיות פיננסית. גם אין שום בטוחה שהוא יתן את מה שמצפים ממנו.

מה שכן, העובדה שהתחילו את העונה בלי 4 לגיטימי ליורוליג היא פאדיחה, והעובדה ששחררו את ברונו אחרי שהחלים בלי שסגרו עם מישהו אחר לעמדה זה שכונה לגמרי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4079 לייקים

feigenbaum99 כתב: 12 פברואר 2026, 07:37 אני בסדר גמור עם זה שהלך לפאו. צריך לשמור על רמה מסוימת של שפיות פיננסית. גם אין שום בטוחה שהוא יתן את מה שמצפים ממנו.

מה שכן, העובדה שהתחילו את העונה בלי 4 לגיטימי ליורוליג היא פאדיחה, והעובדה ששחררו את ברונו אחרי שהחלים בלי שסגרו עם מישהו אחר לעמדה זה שכונה לגמרי.
התחילו עם 4 רכזים שלפחות 2 מהם היו אמורים להיות ברמת יורוליג
עמדות 2,3,5 מאויישות בשחקני יורוליג טובים עד טובים מאד.
ברונו דפק תעסק חזק ואיש בהתדרדרות חדה ברמה ותומר גם כשבריא זה לא זה ליורוליג.

ועדיין...עם כמה שרציתי שהייז יגיע, מרגיש לי הקלה שזה מאחורינו.
גם זה שהוא לא יכול היה לשחק בליגה פה היה מרחיב את הפער עוד יותר בין קבוצת היורוליג לליגה.

צריכים להתחבר כקבוצה כי יש לנו סגל טוב מאד + גם לליגה פה, בואו לא ניתמם.
יחד, רק יחד! :heart:
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

7even כתב: 12 פברואר 2026, 07:48
feigenbaum99 כתב: 12 פברואר 2026, 07:37 אני בסדר גמור עם זה שהלך לפאו. צריך לשמור על רמה מסוימת של שפיות פיננסית. גם אין שום בטוחה שהוא יתן את מה שמצפים ממנו.

התחילו עם 4 רכזים שלפחות 2 מהם היו אמורים להיות ברמת יורוליג
עמדות 2,3,5 מאויישות בשחקני יורוליג טובים עד טובים מאד.
ברונו דפק תעסק חזק ואיש בהתדרדרות חדה ברמה ותומר גם כשבריא זה לא זה ליורוליג.

ועדיין...עם כמה שרציתי שהייז יגיע, מרגיש לי הקלה שזה מאחורינו.
גם זה שהוא לא יכול היה לשחק בליגה פה היה מרחיב את הפער עוד יותר בין קבוצת היורוליג לליגה.

צריכים להתחבר כקבוצה כי יש לנו סגל טוב מאד + גם לליגה פה, בואו לא ניתמם.
יש סגל מצוין, עוד שחקן לא היה פותר את הבעיות.
איש גדול
קיבל.ה  545 לייקים

יש סגל מצויין בלי עמדה 4 ברמה המתאימה ובלי מאמן.
כל השאר באמת אחלה
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

מאמן צריך לזרוק.
קטש הפך את וויל ריימן לשחקן יורוליג. אי אפשר לעשות ככה עם תומר?
Charlie
קיבל.ה  1175 לייקים

feigenbaum99 כתב:אני בסדר גמור עם זה שהלך לפאו. צריך לשמור על רמה מסוימת של שפיות פיננסית. גם אין שום בטוחה שהוא יתן את מה שמצפים ממנו.

כל מילה.

אגב, אור שקדי מדווח הבוקר כי לאור האכזבה מהייז דייויס שבחר בפאו, בהפועל שוקלים להחתים את ג׳יילן נואל. אם אני זוכר נכון, הוא בכלל 2 ולא 4. חוץ מזה שהשם הפרטי לו גורם לי לגירודים בגוף....
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 12 פברואר 2026, 08:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אוהד כורסא
קיבל.ה  858 לייקים

Charlie כתב: 12 פברואר 2026, 08:26
feigenbaum99 כתב:אני בסדר גמור עם זה שהלך לפאו. צריך לשמור על רמה מסוימת של שפיות פיננסית. גם אין שום בטוחה שהוא יתן את מה שמצפים ממנו.

כל מילה

Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מאמין שכותב את זה אבל זו שכונה כמעט כמו החוזה של הורד.
Redcow
קיבל.ה  100 לייקים

כבר כתבתי פה שהדבר האחרון שהקבוצה והמועדון צריכים עכשיו זה עוד שחקן אוברפייד
זה שהוא שחקן מעולה אין ספק אבל הוא לא שווה את הסכומים האלה כמו שמיציץ לא שווה.
הגיע הזמן להפסיק לחפש שמות והרפתקאות ראינו שזה לא עובד
Niro
קיבל.ה  2417 לייקים

אז החבר של איטודיס השתמש בנו כדי להגדיל את ההצעה של פאו? וואלה יופי
לדעתי אחרי שישי איטודיס נוסע הביתה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4079 לייקים

האמת אם להפועל יש כ"כ הרבה כסף, שישתמשו בו להרים מערך סקאוטינג הכי מתקדם שיש.
אני בטוח ש 12 מיליון דולר בשנתיים וחצי למערך כזה ינחית פה שחקנים נהדרים בחמישית מחיר מעונה 1 של הייז דייויס.
יחד, רק יחד! :heart:
תעיף ליציע
קיבל.ה  308 לייקים

הבשורה הכי טובה לבוקר הזה.
צריך לחזור לשפיות.

להתחיל לתכנן במקביל את העונה הבאה ולהביא
לפה את פרנסיס / מונטרו .
+ אפשר בשליש כסף של הייז להביא 4 איכותי מאוד
ובעיקר רעב.
Red_man
קיבל.ה  2254 לייקים

תעיף ליציע כתב: 12 פברואר 2026, 09:34 הבשורה הכי טובה לבוקר הזה.
צריך לחזור לשפיות.

לפה את פרנסיס / מונטרו .
ובעיקר רעב.
מונטרו זה חלום. היה אפשר להביא אותו בהרבה פחות כסף ממה שהביאו את מיציץ׳
רק הפועל
קיבל.ה  3059 לייקים

תעיף ליציע כתב: 12 פברואר 2026, 09:34 הבשורה הכי טובה לבוקר הזה.
צריך לחזור לשפיות.

לפה את פרנסיס / מונטרו .
ובעיקר רעב.
העונה הבאה נתחיל שתיגמר העונה הזו, יש עדיין 2 תארים לקחת
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1676 לייקים

גם משום מה בתחושה כאילו זה דווקא לטובה שהוא לא בא לפה. לא מרגיש לי נכון לקבוצה הזאת עוד כוכב בסכומים מטורפים.
*כמובן שהוא עומד להוביל את פנתנייקוס לזכייה ולפרק את הליגה

עד היום לא פיענחתי למה שחררו את ברונו דווקא כשהחלים ובלי שהביאו אף אחד אחר במקומו. מה ההיגיון אלוהים יודע
תעיף ליציע
קיבל.ה  308 לייקים

ברונו פציע מדי ,לא רצו לבנות עליו.
ועוד גב בעייתי..זה מתכון לא טוב.

לא רואה שום סיבה להנחית פה זר ב 12 מיליון דולר
כרגע כאשר אין רישומים לליגה.
ליורוליג צריך לקוות לסיים 6 ראשונות ולהבטיח אוט'
השתתפות שנה הבאה. אני לא בונה על זכיה ביורוליג
עם הייז ובלי הייז.
ככה שאין שום לחץ . עדיף בכסף הזה להביא שניים
אחרים שגם יעזרו ברוטציה בליגה עונה הבאה.
hapoel15
קיבל.ה  73 לייקים

יותר טוב.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  400 לייקים

איזה אופציות אחרות שברמה גבוהה ל4 יש לנו בעצם בשוק?
Xavi
קיבל.ה  1773 לייקים

יופי. לא זורקים כסף על בעיות.
תעשו עבודת סקאוטינג ותביאו 4 רעב עם פוטנציאל
redead
קיבל.ה  790 לייקים

תעיף ליציע כתב: 12 פברואר 2026, 09:57 ברונו פציע מדי ,לא רצו לבנות עליו.
ועוד גב בעייתי..זה מתכון לא טוב.

לא רואה שום סיבה להנחית פה זר ב 12 מיליון דולר
כרגע כאשר אין רישומים לליגה.
ליורוליג צריך לקוות לסיים 6 ראשונות ולהבטיח אוט'
השתתפות שנה הבאה. אני לא בונה על זכיה ביורוליג
עם הייז ובלי הייז.
ככה שאין שום לחץ . עדיף בכסף הזה להביא שניים
אחרים שגם יעזרו ברוטציה בליגה עונה הבאה.
מה זה לקוות ? זה לא הגרלה שתלויה בגורל
המטרה בהחתמה היית לעזור להבטיח
אף אחד לא כיוון לזכיה ביורוליג

בכל מקרה אני כן מסכים שבהתחשב בעובדה שהחתמה של שחקן תעמיק עוד יותר את הקרע אל מול "קבוצת הליגה" אז אולי עדיף לא לגעת בכלום ולנסות עם מה שיש כרגע.
הוקיץ'
קיבל.ה  8166 לייקים

אני שמח שכולכם בטוחים שיש אינספור מספרי 4, צעירים ורעבים בחמישית מחיר, שיכולים להגיע לפה ולתת תפוקה לא פחות טובה מנייג'ל הייז דייוויס.
אם תוכלו להפנות אותי לאחד כזה אני ממש אשמח.
בני12
קיבל.ה  2715 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 פברואר 2026, 18:02 אני שמח שכולכם בטוחים שיש אינספור מספרי 4, צעירים ורעבים בחמישית מחיר, שיכולים להגיע לפה ולתת תפוקה לא פחות טובה מנייג'ל הייז דייוויס.
אם תוכלו להפנות אותי לאחד כזה אני ממש אשמח.
לא הבנת.
אנחנו בונים עליך שתספק רשימה כזאת
הוקיץ'
קיבל.ה  8166 לייקים

בעיני הדיבורים האלה היו רלוונטיים כשהיינו קבוצת מרכז טבלה בליגת העל, או אפילו קבוצה טובה ביורוקאפ. באמת לרמות האלו יש מאגר די גדול של שחקנים שיכולים להתאים ועם סקאוטינג טוב תמיד אפשר למצוא שחקן שיתאים למה שאתה מחפש.
ככל שאתה עולה ברמה יש פחות ופחות שחקנים שמתאימים למה שאתה מחפש, הם עולים יותר כסף והם גם די מוכרים בסופו של דבר. דוגמה קלאסית זה דילן אוסטקווסקי. פאוור פורוורד שמאוד רציתי לראות בהפועל - 2.06, קליעה מצוינת, אחד השחקנים הכי טובים מחוץ ליורוליג בשנים האחרונות, אולי השחקן המוביל של מלאגה שהיא קבוצה יוצאת מן הכלל. היו דיבורים עליו לברצלונה וריאל ובסוף נחת בפרטיזן תמורת לא מעט כסף. מה הוא עושה העונה? כלום ושום דבר בפרטיזן המזעזעת. זה לא שהוא שחקן גרוע או שהוא לא יכול להצליח בסיטואציה אחרת, אבל זה רק מראה כמה זה לא קל לעשות את קפיצת המדרגה הזאת.
גם צ'ומה אוקיקי וקול סוויידר שרצינו בקיץ הגיעו לקבוצות אחרות ועושים עונות חלשות מאוד עד כה.

זה לא בלתי אפשרי להביא שחקן מחוץ ליורוליג ולפגוע איתו, קבוצות עושות את זה כל הזמן וגם העונה יש כמה כאלה שהצליחו. בסוף זה הרבה עניין של סיטואציה - איזו עמדה, מה מצב הקבוצה, מה מצב השוק וכו'. ספציפית, אנחנו נמצאים במצב מקצועי רע מאוד ואני חושב שזה מאוד לא סביר שנצליח להביא במיליון דולר איזה פורוורד מוכשר שיעשה אימפקט אמיתי. אולי נצליח להביא שחקן נחמד, אבל לא כזה שישנה משהו מהותי בקבוצה, בטח לא מישהו שיתקרב ברמתו לנייג'ל הייז דייוויס.
זו דעתי.
כוח עליון
קיבל.ה  200 לייקים

השאלה היא קודם כל "מה צריך",
לפני שמתעסקים ב "מי".

ובהיבט הזה אני חושב טיפה אחרת מהסכמה שמחפשת להוסיף בעיקר יצרני נקודות נוספים בכל דיון על שינויים ורכש.
כן, צריך 4 עם קליעה יציבה מבחוץ ויכולת חדירה לצבע, אבל במצב הנוכחי של הפועל צריך להסתכל על עוד אלמנטים חסרים בעמדה 4:
1. ריבאונד, הפועל מדורגת בחצי התחתון של הטבלה באלמנט הזה, דבר שלא ממש מפתיע בהינתן העובדה שהגבוה השני ברוטציה (מוטלי) לוקח כמות מביכה של 2.5 ריבאונדים למשחק.
2. הגנת חילופים - השיטה, אם אפשר לקרוא לה ככה, ההגנתית של הפועל היא בעיקר להחליף על כל מה שזז, כשהגבוהים לא ניידים מספיק הגנתית זה מזמין את כל היריבות ליצור פיקנרולים גבוהים כדי לנצל מיסמאצ'ים בצבע.

לא בטוח שהייז דייויס היה עונה בהכרח על הצרכים האלו, למרות שאפשר בהחלט להניח שהנקודות שלו היו מחפות על הגנה דלילה בצד השני של המגרש.

ועכשיו אפיל את הפצצה השנייה - השחקן השני שהפועל צריכה, מלבד אותו 4 עם קליעה, הוא רכז טהור.
יש את המשפט הידוע על זה שכל ילד צריך מבוגר שיאמין בו,
כך גם לשחקנים גבוהים - כל סנטר צריך רכז שיפעיל אותו.

הפועל מדורגת 18 ביורוליג באסיסטים, זה רע, מאוד אפילו. ובהינתן העובדה שמיציץ' לא מצליח למלא את משבצת בעל הבית שווה לשקול אולי להביא גארד בלבל נמוך יותר שהוא בעיקר סוג של סדרן עבודה שינסה להפעיל בצורה חכמה יותר את הגבוהים, את בראיינט ואת כל היתר.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  174 לייקים

גרשון מצבו?
Redcow
קיבל.ה  100 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 פברואר 2026, 18:59 בעיני הדיבורים האלה היו רלוונטיים כשהיינו קבוצת מרכז טבלה בליגת העל, או אפילו קבוצה טובה ביורוקאפ. באמת לרמות האלו יש מאגר די גדול של שחקנים שיכולים להתאים ועם סקאוטינג טוב תמיד אפשר למצוא שחקן שיתאים למה שאתה מחפש.
ככל שאתה עולה ברמה יש פחות ופחות שחקנים שמתאימים למה שאתה מחפש, הם עולים יותר כסף והם גם די מוכרים בסופו של דבר. דוגמה קלאסית זה דילן אוסטקווסקי. פאוור פורוורד שמאוד רציתי לראות בהפועל - 2.06, קליעה מצוינת, אחד השחקנים הכי טובים מחוץ ליורוליג בשנים האחרונות, אולי השחקן המוביל של מלאגה שהיא קבוצה יוצאת מן הכלל. היו דיבורים עליו לברצלונה וריאל ובסוף נחת בפרטיזן תמורת לא מעט כסף. מה הוא עושה העונה? כלום ושום דבר בפרטיזן המזעזעת. זה לא שהוא שחקן גרוע או שהוא לא יכול להצליח בסיטואציה אחרת, אבל זה רק מראה כמה זה לא קל לעשות את קפיצת המדרגה הזאת.
גם צ'ומה אוקיקי וקול סוויידר שרצינו בקיץ הגיעו לקבוצות אחרות ועושים עונות חלשות מאוד עד כה.

זה לא בלתי אפשרי להביא שחקן מחוץ ליורוליג ולפגוע איתו, קבוצות עושות את זה כל הזמן וגם העונה יש כמה כאלה שהצליחו. בסוף זה הרבה עניין של סיטואציה - איזו עמדה, מה מצב הקבוצה, מה מצב השוק וכו'. ספציפית, אנחנו נמצאים במצב מקצועי רע מאוד ואני חושב שזה מאוד לא סביר שנצליח להביא במיליון דולר איזה פורוורד מוכשר שיעשה אימפקט אמיתי. אולי נצליח להביא שחקן נחמד, אבל לא כזה שישנה משהו מהותי בקבוצה, בטח לא מישהו שיתקרב ברמתו לנייג'ל הייז דייוויס.
זו דעתי.
אף אחד לא אומר שאפשר להביא שחקן ברמה של נייג׳ל הייז דייוויס כרגע. אבל לנוכח השכר המופקע שהוא דורש ובנוסף לכך שכבר נפלנו עם שחקנים אוברפייד בשנתיים האחרונות אם יתגלה שגם הוא לא מצדיק את השכר ( והוא לא) אז זה יוסיף עוד סחרור למערכת שגם ככה מסוחררת מספיק.
אני מסכים לגבי העונת התאקלמות/ קפיצת מדרגה ששחקנים מסוימים צריכים אבל לא הבנתי את הטיעון ביחס למצב הנוכחי של הפועל. צריך לדעת גם למצוא מציאות ושחקנים שהם לא כוכבים ולפני הקפיצת מדרגה כמו שעשו עם בלייקני וכמו שהכוכב עשו עם נאוורה השנה. חד משמעית אפשר להביא שחקן במיליון דולר( שזה מלא כסף) שייתן אימפקט משמעותי. מכבי הביאו את לונדברג בפחות ותראה איך הוא שינה להם את העונה. הכול עניין של סבלנות עם סקאוטינג נכון וקצת מזל.
Red_man
קיבל.ה  2254 לייקים

covid bryant כתב: 12 פברואר 2026, 20:14 גרשון מצבו?
יש מצב שמחר יהיה בשער 1. תסתכל אחרי המשחק אם יעלה תמונה עם שביט ובלילי
Xavi
קיבל.ה  1773 לייקים

מה עם מונקה יש מצב להביא אותו?
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  174 לייקים

Xavi כתב: 12 פברואר 2026, 20:52 מה עם מונקה יש מצב להביא אותו?
השחקן האחרון שאנחנו צריכים
ובכל מקרה אי אפשר להביא אותו
dododo
קיבל.ה  21 לייקים

כוח עליון כתב: 12 פברואר 2026, 19:35 השאלה היא קודם כל "מה צריך",
לפני שמתעסקים ב "מי".

ובהיבט הזה אני חושב טיפה אחרת מהסכמה שמחפשת להוסיף בעיקר יצרני נקודות נוספים בכל דיון על שינויים ורכש.
כן, צריך 4 עם קליעה יציבה מבחוץ ויכולת חדירה לצבע, אבל במצב הנוכחי של הפועל צריך להסתכל על עוד אלמנטים חסרים בעמדה 4:
1. ריבאונד, הפועל מדורגת בחצי התחתון של הטבלה באלמנט הזה, דבר שלא ממש מפתיע בהינתן העובדה שהגבוה השני ברוטציה (מוטלי) לוקח כמות מביכה של 2.5 ריבאונדים למשחק.
2. הגנת חילופים - השיטה, אם אפשר לקרוא לה ככה, ההגנתית של הפועל היא בעיקר להחליף על כל מה שזז, כשהגבוהים לא ניידים מספיק הגנתית זה מזמין את כל היריבות ליצור פיקנרולים גבוהים כדי לנצל מיסמאצ'ים בצבע.

לא בטוח שהייז דייויס היה עונה בהכרח על הצרכים האלו, למרות שאפשר בהחלט להניח שהנקודות שלו היו מחפות על הגנה דלילה בצד השני של המגרש.

ועכשיו אפיל את הפצצה השנייה - השחקן השני שהפועל צריכה, מלבד אותו 4 עם קליעה, הוא רכז טהור.
יש את המשפט הידוע על זה שכל ילד צריך מבוגר שיאמין בו,
כך גם לשחקנים גבוהים - כל סנטר צריך רכז שיפעיל אותו.

הפועל מדורגת 18 ביורוליג באסיסטים, זה רע, מאוד אפילו. ובהינתן העובדה שמיציץ' לא מצליח למלא את משבצת בעל הבית שווה לשקול אולי להביא גארד בלבל נמוך יותר שהוא בעיקר סוג של סדרן עבודה שינסה להפעיל בצורה חכמה יותר את הגבוהים, את בראיינט ואת כל היתר.
מאוד רציתי לראות שחקן כמו דייויס משחק פה אבל אם לומר את האמת, להפועל יש את כל מה שצריך להיות בטופ 6 ולא משנה אם תביא את מייק ג׳יימס ל1 ואת יבוסלה ל4.
הבעיה היא הרבה יותר עמוקה. מאמן שאיבד את השחקנים, אוהדים ששורקים בוז לקבוצה.
אני בטוח שקבוצה מגובשת עם מאמן מתפקד ושיטת משחק שהולכת עם השחקנים תעבוד.
מה חסר?
מיציץ בעמדה ושיטה שמתאימה לו
חיתוכים של מלקולם ו-ווינרייט -גינת לקרש סל
ג׳ונס חודר או משחרר כדור
תרגילים לבלייקני
הפעלה (!!) ומשחק עם מוטלי
הפעלה של הסנטר הכי טוב ביורליג אוטורו שקמל מהרגע שבראיינט נפצע
ריבואנד? להפסיק עם הגנת החילופים ובפעם הבא שג׳ונס ומוטלי מסתכלים על הכדור במקום לחסום את השחקן מגן- ספסל לכל המשחק.

במילה אחת זה איטודיס.
הייתי מתחיל בשיחה עם איטודיס, כנה בלי פוזה ואגו לשמוע ממנו מה הוא הולך לעשות עם זה. זה שגם כבר לא מצליח להביא שחקנים לקבוצה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8166 לייקים

Redcow כתב: 12 פברואר 2026, 20:19
הוקיץ' כתב: 12 פברואר 2026, 18:59 בעיני הדיבורים האלה היו רלוונטיים כשהיינו קבוצת מרכז טבלה בליגת העל, או אפילו קבוצה טובה ביורוקאפ. באמת לרמות האלו יש מאגר די גדול של שחקנים שיכולים להתאים ועם סקאוטינג טוב תמיד אפשר למצוא שחקן שיתאים למה שאתה מחפש.

זו דעתי.
אף אחד לא אומר שאפשר להביא שחקן ברמה של נייג׳ל הייז דייוויס כרגע. אבל לנוכח השכר המופקע שהוא דורש ובנוסף לכך שכבר נפלנו עם שחקנים אוברפייד בשנתיים האחרונות אם יתגלה שגם הוא לא מצדיק את השכר ( והוא לא) אז זה יוסיף עוד סחרור למערכת שגם ככה מסוחררת מספיק.
אני מסכים לגבי העונת התאקלמות/ קפיצת מדרגה ששחקנים מסוימים צריכים אבל לא הבנתי את הטיעון ביחס למצב הנוכחי של הפועל. צריך לדעת גם למצוא מציאות ושחקנים שהם לא כוכבים ולפני הקפיצת מדרגה כמו שעשו עם בלייקני וכמו שהכוכב עשו עם נאוורה השנה. חד משמעית אפשר להביא שחקן במיליון דולר( שזה מלא כסף) שייתן אימפקט משמעותי. מכבי הביאו את לונדברג בפחות ותראה איך הוא שינה להם את העונה. הכול עניין של סבלנות עם סקאוטינג נכון וקצת מזל.
באמת שאני לא מבין מה זה אומר "להצדיק את השכר". זה לא לברון, אנחנו לא מחזירים את הכסף במכירות חולצות. הכדורסל האירופי זה עסק מפסיד וגם שחקן במיליון דולר לא מצדיק את השכר שלו באיזשהו אופן כלכלי.
כל הדיבורים האלה על שחקנים אוברפייד ואיך שזה יכניס את המערכת לסחרור זה בעיני לא יותר מקלישאות וסיסמאות. אמרו שמוטלי אוברפייד, כנ"ל גינת, מדר ובלייקני. אז אמרו. לא הפריע לנו לקחת את היורוקאפ. אמרו גם שבראיינט ואוטורו אוברפייד, לא הפריע לנו לשלוט ביורוליג בסיבוב הראשון. פתאום כשדברים לא הולכים זה בגלל ששחקנים הם אוברפייד. לא קונה את זה.

לגבי המצב הנוכחי של הפועל, הנקודה היא שבניגוד לסיבוב הראשון אנחנו לא במצב של להביא שחקן במעט כסף, לתת לו להשתלב לאט לאט ולקוות שבעתיד נראה ממנו אימפקט. אנחנו צריכים שינוי דרסטי ומיידי, תוך כמה מחזורים יכול להיות שהעונה שלנו כבר תהיה במצב קריטי במיוחד כשבליגה הוא לא יוכל לשחק והגביע כבר הלך.

לגבי נווארה, הוא ממש לא הגיע כשם קטן לפני קפיצת המדרגה. הוא הגיע לאנדולו בעונה שעברה מה-NBA לדעתי בלא מעט כסף ונכשל כישלון חרוץ. פלופ ענק. העונה הכוכב הביאו אותו ופתאום הוא נראה נהדר.
Redcow
קיבל.ה  100 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 פברואר 2026, 21:06
Redcow כתב: 12 פברואר 2026, 20:19

זו דעתי.
באמת שאני לא מבין מה זה אומר "להצדיק את השכר". זה לא לברון, אנחנו לא מחזירים את הכסף במכירות חולצות. הכדורסל האירופי זה עסק מפסיד וגם שחקן במיליון דולר לא מצדיק את השכר שלו באיזשהו אופן כלכלי.
כל הדיבורים האלה על שחקנים אוברפייד ואיך שזה יכניס את המערכת לסחרור זה בעיני לא יותר מקלישאות וסיסמאות. אמרו שמוטלי אוברפייד, כנ"ל גינת, מדר ובלייקני. אז אמרו. לא הפריע לנו לקחת את היורוקאפ. אמרו גם שבראיינט ואוטורו אוברפייד, לא הפריע לנו לשלוט ביורוליג בסיבוב הראשון. פתאום כשדברים לא הולכים זה בגלל ששחקנים הם אוברפייד. לא קונה את זה.

לגבי המצב הנוכחי של הפועל, הנקודה היא שבניגוד לסיבוב הראשון אנחנו לא במצב של להביא שחקן במעט כסף, לתת לו להשתלב לאט לאט ולקוות שבעתיד נראה ממנו אימפקט. אנחנו צריכים שינוי דרסטי ומיידי, תוך כמה מחזורים יכול להיות שהעונה שלנו כבר תהיה במצב קריטי במיוחד כשבליגה הוא לא יוכל לשחק והגביע כבר הלך.

לגבי נווארה, הוא ממש לא הגיע כשם קטן לפני קפיצת המדרגה. הוא הגיע לאנדולו בעונה שעברה מה-NBA לדעתי בלא מעט כסף ונכשל כישלון חרוץ. פלופ ענק. העונה הכוכב הביאו אותו ופתאום הוא נראה נהדר.
יש אוברפייד של מיליון דולר ויש של שש מיליון… אחד אפשר להכיל השני לא. אנחנו חווים את זה על בשרנו עם מיציץ כמו שהיה שנה שעברה עם בברלי. לא מבין למה ההתעקשות שלך. אין שחקנים ששווים את הסכומים של מיציץ ודייויס באירופה. היחידי שבאמת רמה מעל ומצדיק את השכר שלו זה נאן. הוא באמת רמה מעל היורוליג ומרגישים את זה.

אני גם לא מבין למה אתה עדיין חושב ששחקן בפחות כסף לא יכול לעשות אפקט מיידי חשוב.זה שהוא יקבל 6 מיליון אחרי שכל העונה גירבץ בספסל אומר שהוא יקרע את היורוליג? עובדתית שאפשר להביא שחקנים זולים יותר עם אפקט מיידי לא חסרות דוגמאות כאלה.אריק מקולום שנה שעברה הצטרף לפנרבחצ׳ה באמצע העונה והביא להם יורוליג. הוא עלה 6 מיליון דולר?
לגבי נאוורה הכוונה הייתה שעונה שעברה הייתה התאקלמות בשבילו והשנה הוא כבר לא נחשב בפרופיל גבוה כשהחתימו אותו זה הכול.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  174 לייקים

לפי וואן דריו סאריץ מועמד
הוקיץ'
קיבל.ה  8166 לייקים

זה שאתה אומר שאנחנו חווים את זה על בשרנו עם מיציץ' זה לא אומר שזו המציאות. בעיני הדבר היחיד שאנחנו חווים איתו זה שהוא לא מספק את הסחורה וכל השאר זה רכילות עיתונאית. כפי שאמרתי, את אותם הדברים אמרו גם על בראיינט ואוטורו, מישהו יכול לדמיין את מצבנו בלעדיהם?

וההבדל בינינו לבין פנר בעונה שעברה הוא שאנחנו נמצאים בקריסה מוחלטת. הם הביאו את מקולום והוא אכן עזר להם, אבל הם יכלו לחיות גם בלעדיו. אנחנו צריכים שינוי דרסטי.
Niro
קיבל.ה  2417 לייקים

חחחחחח שאריץ׳, נוכל להשלים את עמדה מספר 4 הכי לא אתלטית אי פעם
Maor
קיבל.ה  267 לייקים

סאריץ בגילו לא יותר 5 מאשר 4?
Redcow
קיבל.ה  100 לייקים

מקווה שסאריץ זה בגדר שמועה כי זה עוד פנסיונר שבא לעשות סיבוב
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  174 לייקים

Maor כתב: 12 פברואר 2026, 21:41 סאריץ בגילו לא יותר 5 מאשר 4?
הוא יותר צעיר מנייג'ל :smoke:
שליחת תגובה