תירוצים שמעתי הרבה. אבל האמת היא שרוב הילדים שנרצחים זה סתם כי לקצינים שלנו לא אכפת מהם.Hapolo כתב: ↑01 דצמבר 2021, 01:07כשהם מחביאים נשק בבתי ספר,מאיימים על אנשים לא לפנות מבנים שקיבלו התראה מצה"ל מראש על הפלה שלהם ,שולח ילדים להפגנות אלימות ומסתתר מאחוריהם במקום לדאוג לביטחונם,ולבוא עכשיו עם טענות על כמה ילדים נהרגים שם ולהאשים את צה"ל (שבטוח לא חף מפשע במקרים מסויימים) כצבא שרוצח ילדים כדרך קבע זה שרלטנות.
בניגוד לכך,מה לגבי אלפי הטילים שמכוונים לאוכלוסיה אזרחית ישראלית?הם מנסים להרוג ילדים,אבל לא מצליחים בגלל עליונות טכנולוגית,אז אני מבין שעל זה ישראל צריכה להתנצל,ושהיא שמה את ביטחון האזרחים שלה במקום גבוה, בניגוד לצד השני שלא רק שלא מגן עליהם,אלא מעמיד אותם בסיכון ומשתמש בהם בצורה אסטרטגית.
אפשר לומר שישראל כובשת וכוחנית ואני לא יודע מה, אבל לצייר את ישראל כרוצחת ילדים כרונית בלי להתייחס לגורמים האלה שציינתי זה עבודה בעיניים
אני אספר לך סיפור שיש מצב שכבר סיפרתי פה, על בחור שישן לידי באוהל במילואים באינתיפאדה הראשונה (לא היתה אז רשות פלסטינית, שליטה ישראלית מוחלטת בכל השטח).
אני מספר מה שהוא סיפר (הוא היה בהלם טוטאלי עד סוף המילואים), כך שלא ראיתי במו עיני אבל כל מי שכן היה שם סיפר אותו הדבר והאמינות גבוהה.
כפר הפגין, ושלחנו כוחות להראות נוכחות ולדכא את ההפגנות. עיקר המשימה באינתיפאדה הראשונה היה למנוע הנפת דגלי אש"ף, והפגנות פנימיות בכפר קטן ורחוק מצירי התנועה מאד הרגיזו את ישראל משום מה, למרות שלא היה בהם שום "נזק".
כשהכוחות הגיעו כל אנשי הכפר זרקו עליהם אבנים (שזה בעיניך תירוץ טוב לרצוח להם ילדים). הבחור שלידי והחבר'ה שאיתו ראו ילדים קטנים משקיפים עליהם מהחלון (ולא, לא זרקו כלום, רק השקיפו).
אחרי שהילדים נעלמו מהחלון, נתן הקצין הוראה לבחור מהמיטה לידי לירות לשם רימון עשן. ענה לו העתודאי "אבל הרגע היו שם ילדים". אמר הקצין "עכשיו לא רואים שם ילדים ומישהו עוד יכול לזרוק משם בקת"ב. נתתי לך פקודה ישירה, בצע אותה מיד" (או משהו בסגנון, עברו כבר 33 שנה ולא סיפרתי את הסיפור הזה הרבה). הבחור ירה רימון עשן לתוך החלון, נחנקה למוות ילדה בת 4. בדיעבד הבחור החליט שהוא מילא פקודה בלתי חוקית בעליל ושאסור היה לו להסכים, אבל אם לא הוא היה יורה אז מישהו אחר כן. זה מקרה שלא תועד ולא נחקר (אז לא היו עדיין בשטח ארגונים שמתעדים את פשעינו), וילדה בת 4 נרצחה ע"י צה"ל בלי שום סיבה.
זה לא מקרה יחיד, היו עוד מאות כאלה, והרבה יותר גרועים. מאות ילדים נרצחו בכינון ישיר (מתוך סה"כ יותר מ 2000 ילדים קטנים שישראל רצחה מאז בגדה, לא כולל הפגזות בעזה שלגביהן בטוח יש לך תירוצים רבים שלא תקפים לגדה).
חייל שיורה על ילד בין כוונות הוא רוצח, אפילו שבעיניך כל חייל הוא "ילד של כולנו". היחס של כמות החיילים ששונאים ערבים מתוך סך הכוח בצבא אינו פחות מיחס הכמות שלהם בקלפי (כנראה גבוה יותר, כי יותר שמאלנים הולכים להיות ג'ובניקים), וברור שזה מתבטא בדם.