De Niro כתב: ↑14 יולי 2023, 12:35
אוגוסטוס היל כתב:De Niro כתב: ↑14 יולי 2023, 12:24
למקומות 3 עד 5 ניתן להגיע (מקום 3 רק בעונה לא טובה של ב"ש) , אבל רק עם מינויים נכונים לצוות המקצועי.
כלומר רק עם מאמן בכיר ומנוסה מאד בעל ניסיון רב שנים באימון , שהוא הסמכות המקצועית העליונה והקובעת בבחירת השחקנים.כלומר המילה הראשונה והאחרונה בנושא בחירת השחקנים צריכה להיות שלו.
כל מודל אחר לא יעבוד בתקציבים שלנו.
מאמן חד משמעית, אבל דווקא בחירת שחקנים זה היום עניין עם הרבה דאטה. בשביל זה יש לנו עכשיו מחלקת אנליזה שעל פניו רצינית מאוד.
זה חלק מכריע.
השורה התחתונה היא מקצוענות בבחירת השחקנים בפיתוח שלהם באימון הקבוצה וכמובן בניהול שלה.
על זה הם בונים אני מניח ועל זה הם ימדדו לאורך זמן.
צריך לזכור שאנחנו עם שלא מבין בכלל את המושג חשיבה ארוכת טווח. זו שפה זרה לנו.
אנחנו אחרי חודשיים מקבלים כבר פריחה בגוף כי לא קורים.
אני יכול להניח שבעיניים שלהם זה נראה אחרת לגמרי.
הכי מבאס זה חוסר השקיפות
אין בעיה שיביאו למאמן ים של דאטה וצוות אנליסטים רחב.הכל סבבה.
אבל שרק המאמן יקבל את ההחלטה הסופית.
הכל מתחיל מבחירת המאמן.
בעניין הזה קרה ההיפך ממה שהיה שצריך בעיני.
וזה מבלי לדבר על בחירת מנהל למחלקה.
אתה חי ומדבר כאילו אתה בשנות ה 80 של המאה הקודמת...
תראה את מכבי... ברגע שהמנהל המקצועי הבכיר עזב מינו מישהו לא מתאים וחוץ מלשפוך ים כסף לדוד מקנדה הם לא עושים כלום.
אז הם החזירו את מסנפורד שינהל להם שוב את המעדון והוא פיטר מאמן מנוסה עם רזומה מטורף לארץ והביא מישהו שמלבד 9 משחקים כמאמן שחקן בהודו לא עשה כלום... חיפה עם כל הניהול המקצועי הביאו את מסאי דגו... ואפשר לחשוב איזה נסיון מטורף יש לברדה.... אז במקום לבכות למה לא עושים מה שעשו כבר 10 שנים ללא הצלחה לא יקרה שום דבר עם ניקח קצת אויר ונמתין חצי שנה לראות אם הדרך החדשה אולי כן תניב תוצאות שונות.
וכן יש יש הבדלי תקציב אסטורנומים... צריך לראות את מצמצמים אותם והם כבר ציינו מה החזון שלהם לזה.
1. שמירה על הכשרונות הצעירים שיובילו להצלחה מקצועית על הדשא, למשל פליאוף עליון השנה ( לצורך זה בונים תשתית ובסיס חזק יותר בדמות שיפוץ המועדון ובניית צוות רחב ומקצועי)
2. מכירה מדורגת של הצעירים כדי להגדיל את התקציב השחקנים( נגיד מ 16-17 השנה ל 20 שנה הבאה)
3. עקב הגדלת התקציב הגעה לאירופה.
4. מכירת שחקן / 2 צעירים נוספים והגדלת תקציב עוד יותר לאזור 25 מליון.
5. הגעה לשלב הבתים של הקונפרס, והשגת כרטיס לאירופה.
6. הגדלת התקציב ל 30 מליון....
וכן אלאה... השקעב מינמאלית וניהול מקצועי... זאת השאיפה אני לא יודע אם זה יצא לפועל, והאם זה יגרור הצלחות... אבל אני דבר אחד כן יודע, שהם בנו תוכנית ארוכת טווח במטרה לצמצם את הפערים מהצמרת ולכן מי שטוען אחרי 40 יום שהם כישלון או בכלל "שופט" אותם לכף הזכות או החיוב הוא שילוב רואי לשבח של טימטום טיפשות וחוסר מושג.