קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

redead כתב: 14 יוני 2026, 16:20
adom4 כתב: 14 יוני 2026, 16:15
redead כתב: 14 יוני 2026, 16:13

מה זה למה מיהרו לעבור ? האולם היה סולד אאוט כאשר גיל בני עוד היה ברוטציה
מן הסתם האימנו שכאשר מביאים שחקנים טופ יורוליג, אולי כדי לעבור למקום קצת יותר גדול
אני אומר שזה לא היה שווה לעבור לפני שאשכרה היו תוכניות אמיתיות, עובדה שמאז שעברנו לא היה עדכון אחד אמיתי על מצב השיפוץ והתכניות של העיריה, סתם מרחו אותנו רק כדי לחזור אחורה.
הדרך כנראה היית בעייתית למרות שאין לי ספק שאותם מחרימים היו עושים רעש על 100 דברים אחרים.
בשורה התחתונה הפועל לא יכולה לשחק באולם של 3000 מקומות אם המועדון רוצה לגדול.
אנחנו נחזור לדרייב אין :
1. נאבד הזדמנות לקהל חדש
2. לא ברור מי בכלל מהמחרימים יחזור ליציע
גם אם המחרימים ירצו לחזור, רק למעטים מהם יהיה מקום באולם
ולכן זאת היתה טעות לדעתי לחזור לדרייבאין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1921 לייקים

אנו חושב שחלק מחוסר העניין סביב הקבוצה נובע גם מהעובדה שאין את המתח הבריא סביב כרטיסים.
אם הייתה תחושת נדירות מסוימת לכרטיסים והיה ביקוש קצת מעל ההיצע זה היה עושה טוב לקבוצה. אבל בגלל שממש קל להשיג כרטיס, אפילו ביום של משחק חשוב, זה פוגע בהתלהבות.
אז במובן הזה טוב שיהיה לחץ על כרטיסים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2262 לייקים

את האולטראס לא מענין איפה נשחק.
הם חושבים שיצליחו לגרום לעופר ללכת וזה מה שהם רוצים. שום דבר אחר לא מענין אותם.
זה ברור שהיתה טעות לחזור לדרייב אין.
מי שחשוב לו שהקבוצה תצליח ולראות אותה מצליחה יבוא ליד אליהו והדרייב אין פחות משנה לו.
לדעתי בשנה הבאה יהיו יותר אוהדים ביד אליהו מאשר בדרייב אין.
בסופו של דבר יתברר כמו שאני חשבתי שלרוב אלה שויתרו על יד אליהו ועל הכדורסל היה קל לעשות את זה כי יש להם את הכדורגל שהוא באמת האהבה הגדולה שלהם.
הסיפור של המעבר ליד אליהו קרה בדיוק בזמן שהכדורגל חזר לליגת העל ואפילו הצליח מעבר לצפוי.
השטויות של עופר לא עזרו, אבל אם לא היה לרוב האוהדים המחרימים תחליף מספק בדמות הכדורגל, אני די בטוח שרובם לא היו עוזבים.
בגלל זה אני די בטוח שאם ניקח השנה אליפות, ליד אליהו ביורוליג יגיעו יותר אנשים מאשר לדרייב אין.
וכל זה תלוי גם בעופר וההנהלה שלו - האם יפסיקו לנסות לחנך את האוהדים ויתנהגו בנושא המנויים והכרטיסים כמו כל קבוצה נורמלית.
adom4
קיבל.ה  889 לייקים

רדנקו כתב: 14 יוני 2026, 16:41 את האולטראס לא מענין איפה נשחק.
הם חושבים שיצליחו לגרום לעופר ללכת וזה מה שהם רוצים. שום דבר אחר לא מענין אותם.
זה ברור שהיתה טעות לחזור לדרייב אין.
מי שחשוב לו שהקבוצה תצליח ולראות אותה מצליחה יבוא ליד אליהו והדרייב אין פחות משנה לו.
לדעתי בשנה הבאה יהיו יותר אוהדים ביד אליהו מאשר בדרייב אין.
בסופו של דבר יתברר כמו שאני חשבתי שלרוב אלה שויתרו על יד אליהו ועל הכדורסל היה קל לעשות את זה כי יש להם את הכדורגל שהוא באמת האהבה הגדולה שלהם.
הסיפור של המעבר ליד אליהו קרה בדיוק בזמן שהכדורגל חזר לליגת העל ואפילו הצליח מעבר לצפוי.
השטויות של עופר לא עזרו, אבל אם לא היה לרוב האוהדים המחרימים תחליף מספק בדמות הכדורגל, אני די בטוח שרובם לא היו עוזבים.
בגלל זה אני די בטוח שאם ניקח השנה אליפות, ליד אליהו ביורוליג יגיעו יותר אנשים מאשר לדרייב אין.
וכל זה תלוי גם בעופר וההנהלה שלו - האם יפסיקו לנסות לחנך את האוהדים ויתנהגו בנושא המנויים והכרטיסים כמו כל קבוצה נורמלית.
גם השכונה של הענף בכללי לא תורמת, גם אם לא היה את כל הבלאגן שעות המשחקים לבד גורמות לי לא לרצות לחדש מנוי.
ולגבי החלק האחרון הלוואי שהייתי יכול להיות אופטימי אבל קשה לי להאמין שעופר ישתנה מתישהו בגזרה הזאת.
Red_man
קיבל.ה  2670 לייקים

adom4 כתב: 14 יוני 2026, 16:21
Red_man כתב: 14 יוני 2026, 16:20
adom4 כתב: 14 יוני 2026, 16:04
אז למה מיהרו לעבור ליד אליהו לפני שבכלל היו תכניות לעבוד? במקרה הרע שיקרו לנו ובמקרה הטוב הם לא הבינו את האירוע והם סתם כושלים, בסוף לא רק שחזרנו לאותו מקום גם הלכנו אחורה מבחינת היחסים מול הקהל.
היינו צריכים לעבור עוד בימי העמותה עם הסולד אאוט אחרי החזרה של תומר לאולם אחר. הבעיה היא שהעמותה סיפרה סיפורים ופיזרה הבטחות ללא כיסוי על חולון ואוהל. היה הסכם בין העמותה עופר לאולטראס על מעבר בעונה הבאה ליד אליהו. זאת חוכמה שבדיעבד אבל בגלל שלא ממש היה אירופה היה עדיף לעופר לחכות שנתיים בדרייב אין. מנגד המתנה כזאת הייתה יכולה לגרום לנו לגמור כמו ירושלים עם קבוצה שלא עושה יורוליג ובעונה הבאה הולכת לפגוש יורוקאפ אכזרי. עופר זיהה הזדמנות ביורוקאפ וניצל אותה. העמותה והאולטראס הבינו שהם איבדו שליטה וכח ומאז הם במסע להחזרתו. גם אם עופר יגורש והם יחזרו לעמדות כח הם יגלו שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
הפסקנות שבה הרבה אוהדים קובעים שלא היה שיפוץ או תוכניות או לא יודע מה והכל שקר היא מדהימה. אנשים שלא ניסו להתנהל מול עיריית ת״א מעבר להוצאת תו תושב וחושבים שהיה אפשר תוך חודש לעלות עם דחפורים. כרגע העירייה היא זאת שמעכבת בכלל כי היא זאת שאומרת שאולי היא רוצה בכלל אולם גדול במקום אחר.
העמותה מבחינתי כבר לא רלוונטית ותאמין לי שיש לי מספיק רעל עליהם.
בסופו של דבר עופר הוא זה שדחף למעבר הזה כמה שיותר מהר וזה התפוצץ לו ולכולנו בפרצוף, אני בספק אם בכלל יהיה אולם חדש בקצב הזה.
מה זה העמותה לא רלוונטית? העמותה התנגדה לזה בכל כוחה ונתנה רוח גבית כולל צו מניעה. העמותה לא באמת ניסתה לתת פתרונות.
תשמע זה קשה עד בלתי אפשרי להתנהל מול אנשים שבאו מהרגע הראשון בגישת לא יקרה.
הכישלון מול השאר הוא אכן טוטאלי.
אני כל הזמן כותב פה שהכישלון הזה מרובה אבות ואף אחד לא חף מפשע. אני מסכים שלעופר כראש המערכת יש אחריות רבה יותר אני פשוט לא מקבל את כל מי שמנקה את השאר ואומר הנה בדיעבד הם צדקו והוא שיקר כל הדרך.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2262 לייקים

לקוות תמיד אפשר.
חייב לתקן את מה שכתבתי כי שכחתי דבר אחד והוא שנכון לרגע זה אנחנו לא מארחים את היורוליג בארץ גם בשנה הבאה.
לכן יכול להיות שאלה שאולי התכוונו לבוא רק ליורוליג בגלל הקבוצה שתבנה יעשו מנוי גם לליגה והדרייב אין בכל זאת יהיה מלא.
נחכה ונראה.
adom4
קיבל.ה  889 לייקים

Red_man כתב: 14 יוני 2026, 16:51
Red_man כתב: 14 יוני 2026, 16:20

היינו צריכים לעבור עוד בימי העמותה עם הסולד אאוט אחרי החזרה של תומר לאולם אחר. הבעיה היא שהעמותה סיפרה סיפורים ופיזרה הבטחות ללא כיסוי על חולון ואוהל. היה הסכם בין העמותה עופר לאולטראס על מעבר בעונה הבאה ליד אליהו. זאת חוכמה שבדיעבד אבל בגלל שלא ממש היה אירופה היה עדיף לעופר לחכות שנתיים בדרייב אין. מנגד המתנה כזאת הייתה יכולה לגרום לנו לגמור כמו ירושלים עם קבוצה שלא עושה יורוליג ובעונה הבאה הולכת לפגוש יורוקאפ אכזרי. עופר זיהה הזדמנות ביורוקאפ וניצל אותה. העמותה והאולטראס הבינו שהם איבדו שליטה וכח ומאז הם במסע להחזרתו. גם אם עופר יגורש והם יחזרו לעמדות כח הם יגלו שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
הפסקנות שבה הרבה אוהדים קובעים שלא היה שיפוץ או תוכניות או לא יודע מה והכל שקר היא מדהימה. אנשים שלא ניסו להתנהל מול עיריית ת״א מעבר להוצאת תו תושב וחושבים שהיה אפשר תוך חודש לעלות עם דחפורים. כרגע העירייה היא זאת שמעכבת בכלל כי היא זאת שאומרת שאולי היא רוצה בכלל אולם גדול במקום אחר.
בסופו של דבר עופר הוא זה שדחף למעבר הזה כמה שיותר מהר וזה התפוצץ לו ולכולנו בפרצוף, אני בספק אם בכלל יהיה אולם חדש בקצב הזה.
מה זה העמותה לא רלוונטית? העמותה התנגדה לזה בכל כוחה ונתנה רוח גבית כולל צו מניעה. העמותה לא באמת ניסתה לתת פתרונות.
אני כל הזמן כותב פה שהכישלון הזה מרובה אבות ואף אחד לא חף מפשע. אני מסכים שלעופר כראש המערכת יש אחריות רבה יותר אני פשוט לא מקבל את כל מי שמנקה את השאר ואומר הנה בדיעבד הם צדקו והוא שיקר כל הדרך.
איפה ראית שניקיתי אותם? אבל בסופו של דבר מי שמנהל עכשיו את הפועל זה אך ורק עופר ובכל נושא השיפוץ הוא נכשל טוטאלית.
Red_man
קיבל.ה  2670 לייקים

adom4 כתב: 14 יוני 2026, 16:53
איפה ראית שניקיתי אותם? אבל בסופו של דבר מי שמנהל עכשיו את הפועל זה אך ורק עופר ובכל נושא השיפוץ הוא נכשל טוטאלית.
הוא נכשל בהתנהלות מול הקהל אין ספק. בסוף לא ממש הייתה לו ברירה. אפילו כשהוא עשה את מה שהעמותה לא טרחה לעשות שזה לבוא ולשאול את האוהדים מה הם רוצים יוצאים עליו. זה לא משנה כבר מה הוא יעשה יצאו לו על החיים.
nirgo
קיבל.ה  751 לייקים

ארז שדה כתב: 14 יוני 2026, 16:14
nirgo כתב: 14 יוני 2026, 15:55 חוזרים לדרייב אין בליגה
1. זה מה שהרוב הצביעו וגם אני
2. העידוד יהיה משמעותי
3. להערכתי, האולטראס לא יגיעו
לא יגיעו בכלל, או שחלק מהם כן יגיעו,לדעתך?
לדעתי הם לא יגיעו כפי שלא הגיעו העונה
adom4
קיבל.ה  889 לייקים

Red_man כתב: 14 יוני 2026, 17:04
הוא נכשל בהתנהלות מול הקהל אין ספק. בסוף לא ממש הייתה לו ברירה. אפילו כשהוא עשה את מה שהעמותה לא טרחה לעשות שזה לבוא ולשאול את האוהדים מה הם רוצים יוצאים עליו. זה לא משנה כבר מה הוא יעשה יצאו לו על החיים.
היה יכול להיות יותר שקוף על כל עניין השיפוץ, היה יכול לחכות עם המעבר לסוף העונה, לא להבטיח דברים שהוא לא יכול לקיים ועוד מיליון דברים.
Red_man
קיבל.ה  2670 לייקים

adom4 כתב: 14 יוני 2026, 17:12
היה יכול להיות יותר שקוף על כל עניין השיפוץ, היה יכול לחכות עם המעבר לסוף העונה, לא להבטיח דברים שהוא לא יכול לקיים ועוד מיליון דברים.
אני חושב שהצבעה הייתה צריכה להתקיים כבר באוגוסט והיינו צריכים לפתוח את העונה כבר אחרי ההצבעה.
מה שהיה היה העניין הוא שיש אנשים שמבחינתם זה לא משנה מה הוא יעשה כבר. אפשר להמשיך לטחון את העבר זה בטוח יקדם אותנו לעבר עתיד מבטיח.
לך תראה איך כל אותם אנשים שאומרים שלא אכפת להם לא מפסיקים לקשקש על כמה שזאת הודאה בכישלון ולכן עדיין לא יבואו. הם רוצים אותו בחוץ ויהיה המחיר אשר יהיה.
עופר יגלה בקרוב שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
העמותה והאולטראס יגלו אחריו כשהם יצליחו לגרש אותו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2262 לייקים

פגשתי במשחק האחרון מישהו מהעמותה.
אנשי העמותה והאולטראס מאמינים שעופר יתייאש ויעזוב בעוד כמה שנים.
אין להם בעיה כנראה עם מה שיקרה בדרך.
אמרתי לו שהרי ברור שאם עופר עוזב אנחנו נחזור לנקודת האפס.
הוא אמר שזה ברור לו.
אני יודע שזה לא מה שהוא רוצה, אבל הוא מסכים איתי שזה מה שיקרה.
adom4
קיבל.ה  889 לייקים

רדנקו כתב: 14 יוני 2026, 17:35 פגשתי במשחק האחרון מישהו מהעמותה.
הוא אמר שזה ברור לו.
מציע להם לדאוג למצב של העמותה שהם צריכים לנהל קודם
Red_man
קיבל.ה  2670 לייקים

הוא אמר שזה ברור לו.
אנחנו לא נחזור לנקודת האפס. גם אם הוא מתכוון לעליה מחדש מליגה ב׳ אנחנו לא נגיע שוב לאותו הגובה אפילו כמו שהיה לפני עופר.
קשה לי להאמין שאוהדים שכבר ראו תואר ומאבק על תארים יהיו מוכנים ללכת פעמיים בשלושים שנה באותה הדרך מלמטה כשברור לכל העולם שיש תקרה ברורה. אנשי העמותה התאהבו בתפקיד ובכוח ומבחינתם העמותה היא המטרה ולא האמצעי. חבל שלא עשינו הגבלת כהונה
El dudernio
קיבל.ה  2055 לייקים

בני12 כתב: 14 יוני 2026, 16:27
redead כתב: 14 יוני 2026, 16:20
adom4 כתב: 14 יוני 2026, 16:15
אני אומר שזה לא היה שווה לעבור לפני שאשכרה היו תוכניות אמיתיות, עובדה שמאז שעברנו לא היה עדכון אחד אמיתי על מצב השיפוץ והתכניות של העיריה, סתם מרחו אותנו רק כדי לחזור אחורה.
הדרך כנראה היית בעייתית למרות שאין לי ספק שאותם מחרימים היו עושים רעש על 100 דברים אחרים.
בשורה התחתונה הפועל לא יכולה לשחק באולם של 3000 מקומות אם המועדון רוצה לגדול.
אנחנו נחזור לדרייב אין :
1. נאבד הזדמנות לקהל חדש
2. לא ברור מי בכלל מהמחרימים יחזור ליציע
גם אם המחרימים ירצו לחזור, רק למעטים מהם יהיה מקום באולם
ולכן זאת היתה טעות לדעתי לחזור לדרייבאין
טעות ענקית

הבעיה היא שאנשים מחכים שיעשו להם כיף ביציע במקום לעשות אותו לבד.
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

הוא אמר שזה ברור לו.
מותר לאנשי העמותה להגיע למשחקים של הפועל?
זאת לא עילה לסילוק?
El dudernio
קיבל.ה  2055 לייקים

Red_man כתב: 14 יוני 2026, 17:26
adom4 כתב: 14 יוני 2026, 17:12

אני חושב שהצבעה הייתה צריכה להתקיים כבר באוגוסט והיינו צריכים לפתוח את העונה כבר אחרי ההצבעה.
מה שהיה היה העניין הוא שיש אנשים שמבחינתם זה לא משנה מה הוא יעשה כבר. אפשר להמשיך לטחון את העבר זה בטוח יקדם אותנו לעבר עתיד מבטיח.
לך תראה איך כל אותם אנשים שאומרים שלא אכפת להם לא מפסיקים לקשקש על כמה שזאת הודאה בכישלון ולכן עדיין לא יבואו. הם רוצים אותו בחוץ ויהיה המחיר אשר יהיה.
עופר יגלה בקרוב שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
העמותה והאולטראס יגלו אחריו כשהם יצליחו לגרש אותו.
כמו שמישהו כתב כאן, לדעתי הרעיון המרכזי בחזרה לדרייב אין הוא יצירת דחיפות לכרטיסים דבר שאין היום ויצירת "רעש" חיובי סביב המועדון, מאחר ןהיום הרעש הןא בעיקר שלילי.

בלי קשר אני לא חושב שעופר עתיד לעזוב בקרוב, הוא לא נראה לי האדם שמקפל רגלים ובורח ןלדעתי המלחמה עם האולטרטס רק נותנת לו עוד דרייב
שליחת תגובה