להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 1036 לייקים
נשמע מופרך ומופרע לגמרי. אם זה נכון ואלו העובדות אז עופר עושה פה פאול ענקי והמנכ"ל שלו זה כלבלב חסר עמוד שדרה.
-
- קיבל.ה 83 לייקים
כרגיל מרדדים את הויכוח לבעד אולטראס או נגד עופר...
לאולטראס זכויות רבות, אבל הם צריכים להבין שהם המנצח על המקהלה, הם יכולים להוביל אבל אם המקהלה תתמרד או תקום ותלך...מוזיקה לא תהיה.
לחלק גדול מהקהל נמאס מפעולות/שירים/הכרזות של האולטראס שנראים להם קיצןניים ופוגעים בקבוצה ובקהל...
בניגוד לשימוש בשירים באצטדיון, שלא הופכים למכשיר ליצירת כספים, מרצנדייס שכולל את סמל הפועל הוא שימוש בסמל מסחרי - בעל הזכויות, במקרה הזה, עופר ינאי, בהחלט יכול לתבוע.
כמו כן הוא בהחלט יכול למנוע מהם כניסה למגרשי הכדורסל - תתבעו אותו.
השאלה היא מה המועדון, הקבוצה, הקהל והארגון מרוויחים וירוויחו מהתנגשות כזו...
כרגע כולנו מפסידים!!!
עופר לא חף מטעויות, הוא עושה מיקרו מנגמנט של הקהילה,מתיחס לכל הערה, מצד אחד אפשר לראות בזה את הרצון שלו, את האכפתיוית, מצד שני זה נעשה קצת כמו פיל בחנות חרסינה...
תנשמו אויר, תסתכלו סביב ותחליטו מה שבאמת טוב לכולנו!!!!
לאולטראס זכויות רבות, אבל הם צריכים להבין שהם המנצח על המקהלה, הם יכולים להוביל אבל אם המקהלה תתמרד או תקום ותלך...מוזיקה לא תהיה.
לחלק גדול מהקהל נמאס מפעולות/שירים/הכרזות של האולטראס שנראים להם קיצןניים ופוגעים בקבוצה ובקהל...
בניגוד לשימוש בשירים באצטדיון, שלא הופכים למכשיר ליצירת כספים, מרצנדייס שכולל את סמל הפועל הוא שימוש בסמל מסחרי - בעל הזכויות, במקרה הזה, עופר ינאי, בהחלט יכול לתבוע.
כמו כן הוא בהחלט יכול למנוע מהם כניסה למגרשי הכדורסל - תתבעו אותו.
השאלה היא מה המועדון, הקבוצה, הקהל והארגון מרוויחים וירוויחו מהתנגשות כזו...
כרגע כולנו מפסידים!!!
עופר לא חף מטעויות, הוא עושה מיקרו מנגמנט של הקהילה,מתיחס לכל הערה, מצד אחד אפשר לראות בזה את הרצון שלו, את האכפתיוית, מצד שני זה נעשה קצת כמו פיל בחנות חרסינה...
תנשמו אויר, תסתכלו סביב ותחליטו מה שבאמת טוב לכולנו!!!!
לגבי המרצ'נדייז, מדובר פה על סמל בן 100 שנה שנשאר אצל האוהדים כמו שהוא, גם כשהקבוצות שינו את הסמל הרשמי. אני באופן אישי לא קונה מהאולטראס כלום כבר יותר משנתיים, אבל אני לא יכול להסכים למניעת שימוש בסמל.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
לאדיש (indifferent) :ייתכן שאני עונה לAI, כי לא ברור למי התגובה כוונה.
אם היית עובר על השרשור היית רואה, בקלות, שאין פה כמעט אף אחד בעד המשך ההתנהלות של האולטראס (אלימות פיזית ומילולית, כוחניות וניסיון לדבר בשם כל אוהדי הפועל).
אבל, אם אנחנו מתדרדרים לשיטות של המשטרה החשאית של פוטין עם איסור כניסה ו"חיסול" מתנגדים דרך המשפחות שלהם או רמיזה בוטה לאוהד שאסור לדבר נגד הדוצ'ה (מקרה בגייאנסקי), אז שיזדיין היורוליג.
נ. ב. לעופר אין זכויות יוצרים על האיש עם הפטיש והמגל יותר להפועל ת"א רגל, אתלטיקה, מחלקות נוער ואפילו הפועל כפר מוסומוס.
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk
אם היית עובר על השרשור היית רואה, בקלות, שאין פה כמעט אף אחד בעד המשך ההתנהלות של האולטראס (אלימות פיזית ומילולית, כוחניות וניסיון לדבר בשם כל אוהדי הפועל).
אבל, אם אנחנו מתדרדרים לשיטות של המשטרה החשאית של פוטין עם איסור כניסה ו"חיסול" מתנגדים דרך המשפחות שלהם או רמיזה בוטה לאוהד שאסור לדבר נגד הדוצ'ה (מקרה בגייאנסקי), אז שיזדיין היורוליג.
נ. ב. לעופר אין זכויות יוצרים על האיש עם הפטיש והמגל יותר להפועל ת"א רגל, אתלטיקה, מחלקות נוער ואפילו הפועל כפר מוסומוס.
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
לכל מי שעדיין בנושא זכויות יוצרים, הזכויות לא שייכות לעופר הן שייכות להפועל ת"א.
אזכיר שלקבוצה קראו בהתחלה הפועל אוסישקין בגלל שלשאול היו את הזכויות.
משחק השבת מכרו חולצות רטרו השתמשו בסמל וכתבו הפועל ת"א עד שהמועדון פנה אליהם ולכן עכשיו הם כותבים פשוט הפועל.
אזכיר שלקבוצה קראו בהתחלה הפועל אוסישקין בגלל שלשאול היו את הזכויות.
משחק השבת מכרו חולצות רטרו השתמשו בסמל וכתבו הפועל ת"א עד שהמועדון פנה אליהם ולכן עכשיו הם כותבים פשוט הפועל.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
אפשר להשתגע מהודעות כאלה. עד היום אני לא מבין מה הבעיה להזדהות מול איש ביטחון בכניסה. הטהרנות הזאת ככ תלושה מהמציאות.מילפורד כתב:למשחקי הבית הם לא באים גם ככה, למשחקי החוץ אין חדש, גם היום אנחנו שולטים במכירה לכרטיסים שמיועדים לנו.
הם ישיגו כרטיסים מאחרים באותה קלות שהם עושים את זה היום.
לשלוט בפועל על מי שנכנס, זה אומר בדיקה שמית בכניסה לאולם.
לפני שנה וחצי הפועל , בתמיכת עופר, לא עלתה למשחק בגלל שניסו לעשות לנו משהו כזה, וזה היה בצדק.
אם כל הרצון למגר את התופעות האלה, זה לא צריך לבוא על הגב ועל חשבון של אלפי אוהדים אחרים.
אני זוכר את כל אלה שהזדעזעו מהצבת מצלמות במרחב הציבורי. אלה אותם אנשים שהיום דורשים ענישה פרטנית על סמך צילומי אבטחה באיצטדיונים.
אולי גם נדרוש שלא יהיו בדיקות בכניסה? גם על זה הקרה הרחב משלם מחיר. שימצאו פיתרון אחר.
גם בנתבג, דרך אגב. למה אני צריך להגיע 3 שעות לפני, להוריד חגורה ונעליים, בידוק אחרי בידוק וכל הפרוצדורה? שיבטלו את זה וימצאו פיתרון אחר.
העיקר מאות הודעות פה נגד האלימות ולמנוע מאנשים ספציפיים לפגוע בשאר אבל חס וחלילה להזדהות בכניסה?
הרי אם היתה שם מצלמה שעושה את זה אוטומטית אף אחד לא היה מדבר. זה רק האקט הזה של להוציא את התעודה ולהראות אותה, כאילו מיוזמתך, והתחושה שאתה משתף פעולה "אקטיבית" עם ארגון הפשע של הממסד הופכת את זה למשהו שחובה למנוע.
חלאס עם הטימטום הזה. יש מציאות והיא מחייבת וזהו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2360 לייקים
כי זה מדרון חלקלק.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:29אפשר להשתגע מהודעות כאלה. עד היום אני לא מבין מה הבעיה להזדהות מול איש ביטחון בכניסה. הטהרנות הזאת ככ תלושה מהמציאות.מילפורד כתב:למשחקי הבית הם לא באים גם ככה, למשחקי החוץ אין חדש, גם היום אנחנו שולטים במכירה לכרטיסים שמיועדים לנו.
לפני שנה וחצי הפועל , בתמיכת עופר, לא עלתה למשחק בגלל שניסו לעשות לנו משהו כזה, וזה היה בצדק.
אם כל הרצון למגר את התופעות האלה, זה לא צריך לבוא על הגב ועל חשבון של אלפי אוהדים אחרים.
אני זוכר את כל אלה שהזדעזעו מהצבת מצלמות במרחב הציבורי. אלה אותם אנשים שהיום דורשים ענישה פרטנית על סמך צילומי אבטחה באיצטדיונים.
אולי גם נדרוש שלא יהיו בדיקות בכניסה? גם על זה הקרה הרחב משלם מחיר. שימצאו פיתרון אחר.
גם בנתבג, דרך אגב. למה אני צריך להגיע 3 שעות לפני, להוריד חגורה ונעליים, בידוק אחרי בידוק וכל הפרוצדורה? שיבטלו את זה וימצאו פיתרון אחר.
העיקר מאות הודעות פה נגד האלימות ולמנוע מאנשים ספציפיים לפגוע בשאר אבל חס וחלילה להזדהות בכניסה?
הרי אם היתה שם מצלמה שעושה את זה אוטומטית אף אחד לא היה מדבר. זה רק האקט הזה של להוציא את התעודה ולהראות אותה, כאילו מיוזמתך, והתחושה שאתה משתף פעולה "אקטיבית" עם ארגון הפשע של הממסד הופכת את זה למשהו שחובה למנוע.
למה לקולנוע לא מבקשים ממך תעודה?
למה בהופעה של זמר לא מבקשים תעודה?
מחר יגידו שכל מי שנסע בשכרות בעבר לא ייכנס ועוד
- מילפורד
- קיבל.ה 2490 לייקים
אתה מדבר על תורים של שעות בכניסה לאולם , כן?
אם יביאו איזה מצלמה שעושה זיהוי פנים אוטומטי ברגע, אני בסדר, בדיקת תעודות זהות, זה יהפוך כניסה למשחקים לסיוט.
אם יביאו איזה מצלמה שעושה זיהוי פנים אוטומטי ברגע, אני בסדר, בדיקת תעודות זהות, זה יהפוך כניסה למשחקים לסיוט.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
כי שם אין אולטראס כדורגל. בגדול בכדורסל באמת לא היה צריך. בהפועל כן, כי רק לה יש ארגון אולטראס כדורגל באולם כדורסל.לירון האדום כתב:כי זה מדרון חלקלק.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:29אפשר להשתגע מהודעות כאלה. עד היום אני לא מבין מה הבעיה להזדהות מול איש ביטחון בכניסה. הטהרנות הזאת ככ תלושה מהמציאות.מילפורד כתב:למשחקי הבית הם לא באים גם ככה, למשחקי החוץ אין חדש, גם היום אנחנו שולטים במכירה לכרטיסים שמיועדים לנו.
באמת שהודעה כזאת כל כך טיפשית. כשרוצים להצדיק אבוקות ואפשרות לעמוד ולקלל שחקנים, אומרים שספורט זה לא קונצרט. אבל כשיש אלימות שלא קיימת במקומות אחרים, בוכים שצריך להפעיל אמצעים שלא מפעילים בקולנוע.
ואל תתפלא אם אנחנו בדרך לשם גם במקומות כמו קולנוע. זה רק עניין של זמן.
יש כאן היתממות בנוגע לבידוק בכניסה למשחקים. לכל אדם נורמטיבי אין שום בעיה לעבור במהירות את הבדיקה האישית שלו. אבל אותו בן אדם בהחלט ייסבול כחלק מקולקטיב אם אחרים משתמשים לרעה בכרטיס שלכם למשחק.
המשטרה לא תמימה, אבל אם לא היו אינספור אירועי אלימות במשחקים שלנו, אין לי ספק שהבידוק בכניסה היה הרבה יותר מפרגן וקליל.
לא זכור לי שנתקלתי בעומס כלשהו בכניסה העונה למשחקים במנורה.
המשטרה לא תמימה, אבל אם לא היו אינספור אירועי אלימות במשחקים שלנו, אין לי ספק שהבידוק בכניסה היה הרבה יותר מפרגן וקליל.
לא זכור לי שנתקלתי בעומס כלשהו בכניסה העונה למשחקים במנורה.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
אנחנו בתוך הסיוט כבר והזמן לא היה הבעיה בשום שלב. הלואי וזה ייעשה עם זיהוי פנים. נראה אותכם דורשים את זה. לא נשמע שזה יפתור את בעיית "המדרון החלקלק".מילפורד כתב:אתה מדבר על תורים של שעות בכניסה לאולם , כן?
אבטחה לוקחת זמן גם במקומות אחרים. בסוף זה ענין של סדר עדיפויות. את הזמן שהיית שורף בכניסה, היית חוסך בקריאה וכתיבת תגובות באשכול הזה. זה מתקזז בקלות.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
פספסתי את הפנינה של המשפט האחרון, אני מתנצל.לירון האדום כתב:כי זה מדרון חלקלק.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:29אפשר להשתגע מהודעות כאלה. עד היום אני לא מבין מה הבעיה להזדהות מול איש ביטחון בכניסה. הטהרנות הזאת ככ תלושה מהמציאות.מילפורד כתב:למשחקי הבית הם לא באים גם ככה, למשחקי החוץ אין חדש, גם היום אנחנו שולטים במכירה לכרטיסים שמיועדים לנו.
מי קנה כרטיס -את זה יודעים. אתה משלם באשראי. כשנגיע לשלב שימנעו כניסה מאנשים לא בגלל חשש לאלימות או כאלה שהורחקו בגלל אלימות, כבר יהיו מצלמות זיהוי פנים בכניסה ולא יצטרכו שיתוף פעולה ממך.
די עם הקונספירציות הילדותיות. האנשים הנורמטיביים לא יפגעו ואם זה ימנע ממך לנהוג בשכרות- כולנו הרווחנו. בייחוד אתה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2490 לייקים
בדיקת תעודת זהות , בטח ובטח אם אתה מתכוון לתקתק כל תעודה במסופון שתגיד לך מי יכול להיכנס ומי לא, או אפילו רק להשוות שם על הכרטיס לשם בתעודת זהות , תיקח הרבה יותר זמן ממה שלוקח היום הבידוק בכניסה לאולם.
זה ייצר תורים בלתי נסבלים בכניסה.
ואני לא נכנס בכלל לעניינים עקרוניים או מדרונות כאלה ואחרים, נטו על הפרקטיקה של הבידוק עצמו.
ואני לא נכנס בכלל לעניינים עקרוניים או מדרונות כאלה ואחרים, נטו על הפרקטיקה של הבידוק עצמו.
-
- קיבל.ה 235 לייקים
"צעדים אקטיביים של פילוג ושיסוע"

הפוסל במומו פוסל.
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
הכל פה חרא תאכלס, לאהוד הפועל זה לא כיף גם שמצליחים מסתבר , קבינימט
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
אי אפשר לארגן לעופר עזרה מקצועית?
אולי אמא של מתן?
זה לא מצחיק, האיש זקוק לזה.
אולי אמא של מתן?
זה לא מצחיק, האיש זקוק לזה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
לאמר שהצעד של עופר הוא טיפשי זה להעליב את הטיפשים.
מאד מקווה שבמוצש הוא יתקשר אישית לעודד נחמן ויתנצל ולא ישלח את הסנשו פנשה שלו.
מאד מקווה שבמוצש הוא יתקשר אישית לעודד נחמן ויתנצל ולא ישלח את הסנשו פנשה שלו.
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
מותר לבדוק תעודת זהות בכניסה.מילפורד כתב: ↑30 מאי 2025, 16:58 בדיקת תעודת זהות , בטח ובטח אם אתה מתכוון לתקתק כל תעודה במסופון שתגיד לך מי יכול להיכנס ומי לא, או אפילו רק להשוות שם על הכרטיס לשם בתעודת זהות , תיקח הרבה יותר זמן ממה שלוקח היום הבידוק בכניסה לאולם.
אסור בחוק לתקתק את השם במסופון
-
- קיבל.ה 69 לייקים
ואם זו רשימה של מסורבי כניסה למשחק?בני12 כתב:מותר לבדוק תעודת זהות בכניסה.מילפורד כתב: ↑30 מאי 2025, 16:58 בדיקת תעודת זהות , בטח ובטח אם אתה מתכוון לתקתק כל תעודה במסופון שתגיד לך מי יכול להיכנס ומי לא, או אפילו רק להשוות שם על הכרטיס לשם בתעודת זהות , תיקח הרבה יותר זמן ממה שלוקח היום הבידוק בכניסה לאולם.
אסור בחוק לתקתק את השם במסופון
זה הרי לא חייב להיות "מסופון" זאת יכולה להיות גם רשימה של ת"ז בכתב יד על A4.
גם זה אסור בחוק?
- מילפורד
- קיבל.ה 2490 לייקים
ואם זו רשימה של מסורבי כניסה למשחק?
גם זה אסור בחוק?
[/quote]
לא עמדת אף פעם במחסום לעשות בדיקת ת.ז, אה?
מה שאתה מציע זה התעללות באנשים (שלא לדבר על ילדים) שיצטרכו לעמוד בתור הזה.
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
נחמן קיבל שיחת טלפון מרייכנשטיין בה המנכ”ל הנוכחי הודיע לו שהוא לא רצוי, אך לנחמן אין כל כוונה להקשיב לכך. הוא מקבל את הכרטיסים שלו מהמנהלת בעקבות התרומה הרבה שלו לכדורסל הישראלי במשך חייו והוא מתכוון להמשיך לבוא ליד אליהו, אך עדיין השיחה תפסה אותו המום. בשיחה נאמר לו שלא רק הוא לא רצוי, אלא כל משפחתו.
נחמן מסר בתגובה ל-ONE: “אני מאוכזב והמום מהדבר הזה. זה לא הגון לפגוע באנשים על לא עוול בכפם”. מבחינת נחמן הוא מתכוון להגיע למפגש הגורלי ביד אליהו נגד הפועל ירושלים ביום שלישי, המשחק בו הפועל תל אביב תנסה להבטיח עלייה לגמר בפעם השלישית ברציפות.
מהפועל תל אביב נמסר: "מצערת הקלות שבה ניתן לקחת שיחה שהתקיימה בעל פה, לעוות את תוכנה ולהוציא אותה מההקשר הנכון. מעבר לכך, אנחנו ממוקדים בעת הזו רק במשחק חצי הגמר המכריע מול הפועל ירושלים ביום שלישי הקרוב. אנחנו נחושים לנצח ולא נאפשר להסיט את תשומת הלב מהעיקר
נחמן מסר בתגובה ל-ONE: “אני מאוכזב והמום מהדבר הזה. זה לא הגון לפגוע באנשים על לא עוול בכפם”. מבחינת נחמן הוא מתכוון להגיע למפגש הגורלי ביד אליהו נגד הפועל ירושלים ביום שלישי, המשחק בו הפועל תל אביב תנסה להבטיח עלייה לגמר בפעם השלישית ברציפות.
מהפועל תל אביב נמסר: "מצערת הקלות שבה ניתן לקחת שיחה שהתקיימה בעל פה, לעוות את תוכנה ולהוציא אותה מההקשר הנכון. מעבר לכך, אנחנו ממוקדים בעת הזו רק במשחק חצי הגמר המכריע מול הפועל ירושלים ביום שלישי הקרוב. אנחנו נחושים לנצח ולא נאפשר להסיט את תשומת הלב מהעיקר
- teknoboy
- קיבל.ה 1855 לייקים
אהבתי את זה שטוענים לעיוותים וסילופים, אבל למעשה לא חולקים על שום דבר ממה שנטען.
{ותיקי הפורום אולי זוכרים שלפני שנים היו פה כמה משתמשים שהיו בטוחים שאותו תכסיס בדיוק מנצח להם כל ויכוח}
{ותיקי הפורום אולי זוכרים שלפני שנים היו פה כמה משתמשים שהיו בטוחים שאותו תכסיס בדיוק מנצח להם כל ויכוח}
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
שןרה תחתונה, אין ויכוח, כל "אוהד" או אדם , שמתסיס ומפלג את הקהל, מקלל ילדה בת 15 , מרביץ ומאיים על אוהדים ביציעים. לא רצוי לא ביד אליהו ולא בשום אולם במשחקים של הפועל ת"א.
עופר תמגר את כולם, גם אם זה להיות עם יציעים ריקים, רוצים להתרכז בכדורסל ותארים ולא בבתי משפט ומשטרה ובתי חולים.
עופר תמגר את כולם, גם אם זה להיות עם יציעים ריקים, רוצים להתרכז בכדורסל ותארים ולא בבתי משפט ומשטרה ובתי חולים.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
לא עמדת אף פעם במחסום לעשות בדיקת ת.ז, אה?מילפורד כתב:ואם זו רשימה של מסורבי כניסה למשחק?
גם זה אסור בחוק?
מה שאתה מציע זה התעללות באנשים (שלא לדבר על ילדים) שיצטרכו לעמוד בתור הזה.[/quote]די די עם השטויות. אפשר לבדוק מדגמית ואפשר לצלם מספר ולחפש אותו ברשימה באופן אוטומטי תוך פחות משניה. הטכנולוגיה קיימת.
לא בגלל זה ישבתם על הרצפה מחוץ לדרייב אין.
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
די די עם השטויות. אפשר לבדוק מדגמית ואפשר לצלם מספר ולחפש אותו ברשימה באופן אוטומטי תוך פחות משניה. הטכנולוגיה קיימת.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 19:46לא עמדת אף פעם במחסום לעשות בדיקת ת.ז, אה?מילפורד כתב:ואם זו רשימה של מסורבי כניסה למשחק?
גם זה אסור בחוק?
מה שאתה מציע זה התעללות באנשים (שלא לדבר על ילדים) שיצטרכו לעמוד בתור הזה.
לא בגלל זה ישבתם על הרצפה מחוץ לדרייב אין.
[/quote]
מה זה לבדוק מדגמית ולצלם ת״ז? למה מה קרה שאני אתן למשטרה לעשות את זה רק כי הלכתי למשחק כדורסל או כדורגל?
הקלות שבה ישראלים מתפרקים מהזכויות שלהם מבהילה
-
- קיבל.ה 2360 לייקים
ברור שיש הבדלים, בקולנוע אתה לא עובר בדיקה שכוללת אוהל הפשטה ואין סוסים באזור.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:39כי שם אין אולטראס כדורגל. בגדול בכדורסל באמת לא היה צריך. בהפועל כן, כי רק לה יש ארגון אולטראס כדורגל באולם כדורסל.לירון האדום כתב:כי זה מדרון חלקלק.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:29 אפשר להשתגע מהודעות כאלה. עד היום אני לא מבין מה הבעיה להזדהות מול איש ביטחון בכניסה. הטהרנות הזאת ככ תלושה מהמציאות.
באמת שהודעה כזאת כל כך טיפשית. כשרוצים להצדיק אבוקות ואפשרות לעמוד ולקלל שחקנים, אומרים שספורט זה לא קונצרט. אבל כשיש אלימות שלא קיימת במקומות אחרים, בוכים שצריך להפעיל אמצעים שלא מפעילים בקולנוע.
במוזיקה מוכרים אלכוהול לדוגמה בכדורגל לא.
יש גבול ואין שום סיבה שאני כאדם נורמטיבי צריך להתחיל לתת ת.ז בכניסה למגרש כדורגל.
יש מספיק דרכים כדי לוודא שמורחק לא נכנס
-
- קיבל.ה 69 לייקים
באמת לא יודע איך להתייחס. מביאים לך סוסים, לא מוכרים לך אלכוהול אבל להזדהות זה קו אדום?לירון האדום כתב:ברור שיש הבדלים, בקולנוע אתה לא עובר בדיקה שכוללת אוהל הפשטה ואין סוסים באזור.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 16:39כי שם אין אולטראס כדורגל. בגדול בכדורסל באמת לא היה צריך. בהפועל כן, כי רק לה יש ארגון אולטראס כדורגל באולם כדורסל.לירון האדום כתב: כי זה מדרון חלקלק.
במוזיקה מוכרים אלכוהול לדוגמה בכדורגל לא.
יש גבול ואין שום סיבה שאני כאדם נורמטיבי צריך להתחיל לתת ת.ז בכניסה למגרש כדורגל.
יש מספיק דרכים כדי לוודא שמורחק לא נכנס
ואם יש הבדלים- אז יש הבדלים. מגרש כדורגל הוא מוקד משיכה לאלימות ופעילות עבריינית. אם זה היה קורה במקומות אחרים, היו עושים הגבלות גם שם. אם בכדורגל היו מתנהגים כמו בתאטרון, לא היתה שם משטרה. לא הארוע קובע את נהלי האבטחה אלא הצפי להפרות ואלימות.
לגבי הזדהות, יודעים שרכשת את הכרטיס וסרקת אותו. הנתונים האלה קיימים ממילא. אני מניח שאתה לא מוציא את הבטריה מהטלפון, אז אם ממש חשוב לדעת שאתה שם, גם זה אפשרי.
יש גם מצלמות בכבישים שמתעדות מספרי כלי רכב.
יש מצלמות באולם.
אני באמת לא מבין מה יש לאזרח נורמטיבי להפסיד מזה. אני זוכר דיונים דומים מלפני 20 שנה על מצלמות במרחב הציבורי. היום זה מובן מאילו.
אני סורק כרטיס כשאני נכנס לבניין המשרדים שאני עובד בו. אז מה? אני לא מועסק ע"י חברת האחזקה של הבנין. זה לא מעניין אותי.
למה להתעסק בשטויות ולא פשוט לעזור למי שצריך כדי למנוע אלימות? מה קשה?
ספר לי על הדרכים האחרות. לאמן מאבטחים על עשרות קלסטרונים? כלבים שיריחו פרטי לבוש שייאספו? כי גם לי מוזר שמבקשים להציג דרכון בכל שדה תעופה.
-
- קיבל.ה 208 לייקים
מאחד מעמודי האוהדים ברשת:
התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין" העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים. זאת הבקשה המינימלית ממנו ומאשתו לאור האלימות שאנו זוכים לה מהמשפחה שלהם.
2. רק אח"כ שיבוא בבקשות למתנות והטבות.
3. אנחנו לא הרחקנו. אנחנו לא משטרה.
4. הסברנו בנימוס שלו יצפו לפריוולגיות (פרקט, צמידים, חניות, אירוח)
5. עד שלא יגנו את המעורבים, אין מקום לנשיכת שפתיים מהצד שלנו.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
8. עודד ומשפחתו מוזמנים לרכוש כרטיסים כאחד האדם (בדיוק כמו כל אוהד. בדיוק כמוך)
9. המיקוד היחיד - המשחק בשלישי."
והודעה נוספת שפורסמה כחצי שעה לאחר מכן:
תגובה רשמית מטעם המועדון לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
ההסתה הבלתי פוסקת נגד בעלי ועובדי המועדון ומשפחותיהן ברשתות החברתיות היא תופעה חמורה ומסוכנת לכל מי שעיניו בראשו.
למרות ההתנהלות הבריונית של מר ברגיג, חתנו המסור של משפחת נחמן, וההובלה הפעילה / "ההנהגה" של מר ברגיג להסתה ולאלימות לאורך כל הדרך, בחרנו לנהוג כלפי משפחת נחמן בכבוד – לרבות הענקת הזמנות למשחקים, ולאירוח ב-VIP, בארץ ובחו"ל.
אך יש גבול!
לא נאפשר את עצימת העיניים הזאת, והמשחק הכפול הזה, בטח כאשר קו אדום וחמור מאוד נחצה. פעם אחר פעם.
מכאן בכוונותינו לנקוט בכל הצעדים החוקיים הנדרשים.
קיצר שהאל יעזור לנו..
התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים. זאת הבקשה המינימלית ממנו ומאשתו לאור האלימות שאנו זוכים לה מהמשפחה שלהם.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
ההסתה הבלתי פוסקת נגד בעלי ועובדי המועדון ומשפחותיהן ברשתות החברתיות היא תופעה חמורה ומסוכנת לכל מי שעיניו בראשו.
למרות ההתנהלות הבריונית של מר ברגיג, חתנו המסור של משפחת נחמן, וההובלה הפעילה / "ההנהגה" של מר ברגיג להסתה ולאלימות לאורך כל הדרך, בחרנו לנהוג כלפי משפחת נחמן בכבוד – לרבות הענקת הזמנות למשחקים, ולאירוח ב-VIP, בארץ ובחו"ל.
אך יש גבול!
לא נאפשר את עצימת העיניים הזאת, והמשחק הכפול הזה, בטח כאשר קו אדום וחמור מאוד נחצה. פעם אחר פעם.
קיצר שהאל יעזור לנו..
אם האולטראס זה אמא, ועופר זה אבא.
הלוואי והייתי יתום.
נשבר הזין.
הלוואי והייתי יתום.
נשבר הזין.
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
אני לא מצליח להבין כלום. באמת שבשביל לעמוד בקצב האירועים במועדון הזה צריך לעבוד רק בזה.ליאור א. כתב: ↑30 מאי 2025, 21:41 מאחד מעמודי האוהדים ברשת:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
אך יש גבול!
קיצר שהאל יעזור לנו..
למה הם קיבלו בכלל הזמנות וכרטיסי vip? כי הוא מקורב וזרמו עם זה או מתוקף הסכם? הוא יכול לבוא למשחקים עם המנוי שברשותו ורק לא יפנקו אותו באקסטרה כמו שהיה עד היום? כי יש הבדל בין הרחקה לבין לא להעניק אירוח vip.
התעסקות ילדותית וטיפשית לגמרי אין ספק אבל יש הבדל עצום בין השניים. העמותה מסתכנת בדיבה לדעתי אם מה שהם כתבו הוא לא האמת
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
להעניש את החם על משהו שהחתן עשה זה אדיוטי בכל קנה מידה, מילא זה היה אבא והוא היה ילד קטן.
שניהם אנשים בוגרים למען השם.
כאילו יענישו את חמותי על משהו שאני עשיתי, היא גם ככה לא מחבבת אותי.
שניהם אנשים בוגרים למען השם.
כאילו יענישו את חמותי על משהו שאני עשיתי, היא גם ככה לא מחבבת אותי.
סתם שאלה, נגיד חס וחלילה שגבי ואשתו ייתגרשו, האם גם אז החם יידרש להוציא גינוי על חתנו?
-
- קיבל.ה 618 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
זה הולך ומחמיר...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
לתרום מקצועית למשחק המכריע זה לא תורם
האם גבי קילל את הילדה של עופר? נראה לי שלא.
אפ כך עונשו של מר לחמן הוא שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס, והמישהו הזה ״חבר בכיר״ באותו ארגון אוהדים של האיש שקילל את הבת שלו.
פעם כשהייתי בתיכון הכנתי דגלונים לאיזה משחק, מה שהופך אותי לחבר באולטראס, אז מר עופר מוזמן להתקשר לגרוש של בת דודה שלי שגם אוהד הפועל ולהגיד לו שהוא לא מוזמן יותר למשחקים
אפ כך עונשו של מר לחמן הוא שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס, והמישהו הזה ״חבר בכיר״ באותו ארגון אוהדים של האיש שקילל את הבת שלו.
פעם כשהייתי בתיכון הכנתי דגלונים לאיזה משחק, מה שהופך אותי לחבר באולטראס, אז מר עופר מוזמן להתקשר לגרוש של בת דודה שלי שגם אוהד הפועל ולהגיד לו שהוא לא מוזמן יותר למשחקים
-
- קיבל.ה 618 לייקים
האם הילדה של עופר יצאה נגד האולטרס ברשתות והתעקשה על יד אליהו? נראה לי שלא.רז הרשקו כתב: ↑31 מאי 2025, 14:40 האם גבי קילל את הילדה של עופר? נראה לי שלא.
אם ככה עונשה של הבת שאבא שלה בעלי הקבוצה שמישהו,אולי מהאולטרס, קילל.
אבא שלי חושב שעופר ינאי הוא בעלים מצוין, מה שהופך אותו לחבר הנהלה, אז האולטרס מוזמנים לקלל גם אותו?
נכון, לא מתקנים עוול (הבת של) בעוול אחר (החותן של), אבל עדיין מדובר בעוול.