בוא נחשוב ...ranjef כתב: ↑20 נובמבר 2024, 08:41Red roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:42מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא ילמד אותנו מה זה לאהוד הפועל ?
הוא פילוסוף עכשיו ?
הוא יודע על מה חשוב ועל מה לא חשוב לוותר בדרך להצלחה ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
וזה לעומת עסק רגיל שבו באמת הבעלים הוא הקובע ומתווה הדרך .
כל כך מעצבן שהוא מעורר בי אנטגוניזם
א. "התפללת לאיש כזה" אך ורק בתנאי שהוא יעשה מה שהאולטראס יגיד לו, לא משנה כמה כסף הוא שם ולא משנה אם יש או אין בזה הגיון. אם לא - הוא מקולל/שרוף/שונא הפועל.
ב. אין פה 20 אלף דיעות. יש פה 2 דיעות בלבד במקרה הזה, בדיעה אחת תומך 80-90 אחוז מהקהל (ממממ..הצבעה...ממממ....), והשאר תומכים בדיעה השנייה ללא שום טיעון הגיוני, אלא רק ענייני כבוד של העולם התחתון.
ג. הוא מביא את הפועל למקום ומעמד ואפשרות להיאבק על כל תואר אפשרי, משהו שאף אחד לא עשה לפניו, לפחות מאז שנגמר עידן ההסתדרות. גם לא יהיה מישהו כזה ב-100 שנים הבאות. האולטראס (בנוסף לעידוד) גרמו לכך (בכוונה תחילה) שנתחיל את העונה עם מינוס נקודה. שם בצד לינצ'ים,שואה,והברחת בעלים בעבר.
בוא נחשוב מי מקדם את הפועל יותר מבין השניים.
לינאי יש חלומות גדולים שהלוואי שיתגשמו , בנתיים גם גביע ווינר לא לקחנו .
אני לא מצפה שינאי או כל אחד אחר יהיה בובה של אף גורם בקהל , כל מה שאמרתי , אני אומר ואני גם אמשיך להגיד שמישהו שבא מבחוץ שכולנו יודעים שהוא גם לא אוהד , צריך להפגין קצת צניעות .
הגענו לטופ של הכדורסל הישראלי אחרי שלא היינו קיימים , שיכיר בזה , זה הכל .
לצערי , ראיתי בעלים כמו סגול שנעלם לאט לאט כי נמאס לו , גוז'ינסקי שאחרי 3 שנים העביר הכל חזרה לשאול .
אני לא עבד של אף אחד . הפועל למדנו יותר חזקה מעוד מליונר כזה או אחר שיכול להעלם פתאום .
אבל מסכים שבלי ספק על מנת לעלות לשלב הבא , צריך איש כמוהו , ועם כל זה , זלזול ודריסה בכל מה שהיה פה לפניו זו לא הדרך . לפחות לדעתי