עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

ranjef כתב: 20 נובמבר 2024, 08:41
Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 23:42
Adom_Adom כתב: 19 נובמבר 2024, 23:36
מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא ילמד אותנו מה זה לאהוד הפועל ?
הוא פילוסוף עכשיו ?
הוא יודע על מה חשוב ועל מה לא חשוב לוותר בדרך להצלחה ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
וזה לעומת עסק רגיל שבו באמת הבעלים הוא הקובע ומתווה הדרך .
כל כך מעצבן שהוא מעורר בי אנטגוניזם

א. "התפללת לאיש כזה" אך ורק בתנאי שהוא יעשה מה שהאולטראס יגיד לו, לא משנה כמה כסף הוא שם ולא משנה אם יש או אין בזה הגיון. אם לא - הוא מקולל/שרוף/שונא הפועל.
ב. אין פה 20 אלף דיעות. יש פה 2 דיעות בלבד במקרה הזה, בדיעה אחת תומך 80-90 אחוז מהקהל (ממממ..הצבעה...ממממ....), והשאר תומכים בדיעה השנייה ללא שום טיעון הגיוני, אלא רק ענייני כבוד של העולם התחתון.
ג. הוא מביא את הפועל למקום ומעמד ואפשרות להיאבק על כל תואר אפשרי, משהו שאף אחד לא עשה לפניו, לפחות מאז שנגמר עידן ההסתדרות. גם לא יהיה מישהו כזה ב-100 שנים הבאות. האולטראס (בנוסף לעידוד) גרמו לכך (בכוונה תחילה) שנתחיל את העונה עם מינוס נקודה. שם בצד לינצ'ים,שואה,והברחת בעלים בעבר.

בוא נחשוב מי מקדם את הפועל יותר מבין השניים.
בוא נחשוב ...
לינאי יש חלומות גדולים שהלוואי שיתגשמו , בנתיים גם גביע ווינר לא לקחנו .
אני לא מצפה שינאי או כל אחד אחר יהיה בובה של אף גורם בקהל , כל מה שאמרתי , אני אומר ואני גם אמשיך להגיד שמישהו שבא מבחוץ שכולנו יודעים שהוא גם לא אוהד , צריך להפגין קצת צניעות .
הגענו לטופ של הכדורסל הישראלי אחרי שלא היינו קיימים , שיכיר בזה , זה הכל .
לצערי , ראיתי בעלים כמו סגול שנעלם לאט לאט כי נמאס לו , גוז'ינסקי שאחרי 3 שנים העביר הכל חזרה לשאול .
אני לא עבד של אף אחד . הפועל למדנו יותר חזקה מעוד מליונר כזה או אחר שיכול להעלם פתאום .
אבל מסכים שבלי ספק על מנת לעלות לשלב הבא , צריך איש כמוהו , ועם כל זה , זלזול ודריסה בכל מה שהיה פה לפניו זו לא הדרך . לפחות לדעתי
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 22 נובמבר 2024, 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

הגענו לליגת העל אחרי שלא היינו קיימים, בטופ אנחנו נמצאים רק מאז שהוא מעורב בקבוצה.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Adom_Adom כתב: 22 נובמבר 2024, 13:11 הגענו לליגת העל אחרי שלא היינו קיימים, בטופ אנחנו נמצאים רק מאז שהוא מעורב בקבוצה.
לפני 3 שנים מה היתה המעורבות שלו ?
ושוב אני לא חושב שלא צריכים בעלי הון , זה ממש לא מה שאני אומר .
אני רוצה בעל הון שמכיר ויודע את מגבלות הכוח , בעלים שיודע שהוא בא למקום שהיה ויהיה גם אחריו , בעלים שיודע שנסתדר גם בלעדיו ולכן הוא צריך לשמור על צניעות .
נכון אולי בלעדיו לא נגיע לפיינל פור יורוליג תוך 5 שנים ונגרום למכבי לגסוס ( מילים שלו ) , אבל כן נהיה עדיין הפועל חיה ובועטת .
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

Red roy כתב: 22 נובמבר 2024, 13:08
Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 23:42

מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא ילמד אותנו מה זה לאהוד הפועל ?
הוא פילוסוף עכשיו ?
הוא יודע על מה חשוב ועל מה לא חשוב לוותר בדרך להצלחה ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
וזה לעומת עסק רגיל שבו באמת הבעלים הוא הקובע ומתווה הדרך .
כל כך מעצבן שהוא מעורר בי אנטגוניזם

א. "התפללת לאיש כזה" אך ורק בתנאי שהוא יעשה מה שהאולטראס יגיד לו, לא משנה כמה כסף הוא שם ולא משנה אם יש או אין בזה הגיון. אם לא - הוא מקולל/שרוף/שונא הפועל.
ב. אין פה 20 אלף דיעות. יש פה 2 דיעות בלבד במקרה הזה, בדיעה אחת תומך 80-90 אחוז מהקהל (ממממ..הצבעה...ממממ....), והשאר תומכים בדיעה השנייה ללא שום טיעון הגיוני, אלא רק ענייני כבוד של העולם התחתון.
ג. הוא מביא את הפועל למקום ומעמד ואפשרות להיאבק על כל תואר אפשרי, משהו שאף אחד לא עשה לפניו, לפחות מאז שנגמר עידן ההסתדרות. גם לא יהיה מישהו כזה ב-100 שנים הבאות. האולטראס (בנוסף לעידוד) גרמו לכך (בכוונה תחילה) שנתחיל את העונה עם מינוס נקודה. שם בצד לינצ'ים,שואה,והברחת בעלים בעבר.

בוא נחשוב ...
אני לא מצפה שינאי או כל אחד אחר יהיה בובה של אף גורם בקהל , כל מה שאמרתי , אני אומר ואני גם אמשיך להגיד שמישהו שבא מבחוץ שכולנו יודעים שהוא גם לא אוהד , צריך להפגין קצת צניעות .
לצערי , ראיתי בעלים כמו סגול שנעלם לאט לאט כי נמאס לו , גוז'ינסקי שאחרי 3 שנים העביר הכל חזרה לשאול .
אני לא עבד של אף אחד . הפועל למדנו יותר חזקה מעוד מליונר כזה או אחר שיכול להעלם פתאום .
אבל מסכים שבלי ספק על מנת לעלות לשלב הבא , צריך איש כמוהו , ועם כל זה , זלזול ודריסה בכל מה שהיה פה לפניו זו לא הדרך . לפחות לדעתי
אתה יודע היטב שסגול נעלם לא רק כי נמאס לו אלא כי היו לו חברים טובים שחלבו אותו.
אני מאחל לרגע שנושא יד אליהו ייפתר, שכל מי שרוצה להגיע יגיע ונעביר את תקופת השיפוץ של הדרייב אין כקהל מאוחד מאחורי עופר. אבל המלחמה הזו נגדו ונגד יד אליהו לא נראית כמו משהו שמישהו רוצה לפתור, גם השירים עליו כבר החלו.
יאללה הביתה!!!
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

יהלום14אדום כתב: 22 נובמבר 2024, 13:26
Red roy כתב: 22 נובמבר 2024, 13:08

בוא נחשוב ...
אתה יודע היטב שסגול נעלם לא רק כי נמאס לו אלא כי היו לו חברים טובים שחלבו אותו.
אני מאחל לרגע שנושא יד אליהו ייפתר, שכל מי שרוצה להגיע יגיע ונעביר את תקופת השיפוץ של הדרייב אין כקהל מאוחד מאחורי עופר. אבל המלחמה הזו נגדו ונגד יד אליהו לא נראית כמו משהו שמישהו רוצה לפתור, גם השירים עליו כבר החלו.
עזוב סיבות , סמי סגול ביום אחד החליט להעמיד תקציב של הכנסות בלבד .
ולגבי יד אליהו , אני אומר שוב ,
מי שילך ויעשה מנוי שיעודד כאילו אין מחר , הלוואי שהפועל תצליח גם ביד אליהו , אני לצערי לא אלך .
ועד שאין החלטה סופית אני אנסה שגם לא נעבור .
אבל לרצות בהצלחה של הפועל ? לא קשור לכלום
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

Red roy כתב: 22 נובמבר 2024, 13:21
Adom_Adom כתב: 22 נובמבר 2024, 13:11 הגענו לליגת העל אחרי שלא היינו קיימים, בטופ אנחנו נמצאים רק מאז שהוא מעורב בקבוצה.
אני רוצה בעל הון שמכיר ויודע את מגבלות הכוח , בעלים שיודע שהוא בא למקום שהיה ויהיה גם אחריו , בעלים שיודע שנסתדר גם בלעדיו ולכן הוא צריך לשמור על צניעות .
נכון אולי בלעדיו לא נגיע לפיינל פור יורוליג תוך 5 שנים ונגרום למכבי לגסוס ( מילים שלו ) , אבל כן נהיה עדיין הפועל חיה ובועטת .
מעורבות בכסף מאחורי הקלעים, בלעדיו גג מקום שביעי ופה ושם אולי נגיע לאיזה גמר גביע מאז שהזרים כסף אנחנו בצמרת, פעמיים רצוף הגעה למעמד גמר שלצערנו הפסדנו.
ולמה אתה הולך ליורוליג? בלי בעל בית עשיר לא נגיע לצמרת הליגה, עובדתית לא היינו שם בלעדיו.
מה זה מבחינתך מגבלות הכוח? איזה מגבלה אתה שם לבעל הבית שמזרים כסף מכיסו?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Adom_Adom כתב: 22 נובמבר 2024, 13:42
מעורבות בכסף מאחורי הקלעים, בלעדיו גג מקום שביעי ופה ושם אולי נגיע לאיזה גמר גביע מאז שהזרים כסף אנחנו בצמרת, פעמיים רצוף הגעה למעמד גמר שלצערנו הפסדנו.
ולמה אתה הולך ליורוליג? בלי בעל בית עשיר לא נגיע לצמרת הליגה, עובדתית לא היינו שם בלעדיו.
שוב , בעל הון חשוב להפועל .
מסכים איתך ומקווה שאתה מאמין לי שאני חושב את זה .
לגבי היורוליג , אני מצטט את ינאי
מגבלות הכוח זה קודם כל להכיר בזה שאתה לא יודע הכי טוב וכדי להתייעץ ולדבר עם בעלי ניסיון.
דבר שני , ובהתייחס למעבר ליד אליהו , לעבור העונה בלי הסכמות ועם כל מה שזה יוצר במועדון , בידיעה שאתה ביורוקאפ ולא מארח משחקי ארופה , שיש הגבלה על 4000 איש , נראה לי בדיוק מה שאני מדבר עליו כחוסר הבנה בגבולות הכוח .
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

Red roy כתב:
Red roy כתב: 22 נובמבר 2024, 13:21 לפני 3 שנים מה היתה המעורבות שלו ?
מגבלות הכוח זה קודם כל להכיר בזה שאתה לא יודע הכי טוב וכדי להתייעץ ולדבר עם בעלי ניסיון.
דבר שני , ובהתייחס למעבר ליד אליהו , לעבור העונה בלי הסכמות ועם כל מה שזה יוצר במועדון , בידיעה שאתה ביורוקאפ ולא מארח משחקי ארופה , שיש הגבלה על 4000 איש , נראה לי בדיוק מה שאני מדבר עליו כחוסר הבנה בגבולות הכוח .
רוי - אתה אף פעם לא תעבור ליד אליהו עם הסכמה.
אתה לא באמת חושב שתהיה הסכמה מצד האולטראס לדבר הזה בלי שום קשר לסיבה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1337 לייקים

Red roy כתב: 22 נובמבר 2024, 14:16

רוי, על איזה הסכמות אתה מדבר. באמת שאני רוצה לדעת.
הנציג הבכיר של האולטראס, ראש השלוחה הפוליטית של הארגון מצהיר באופן ברור "לא יקרה" בלי תנאים ובלי התניות. הוא כותב בכל הזדמנות "לא יקרה!"
והוא יושב בועד המנהל ץ, זה לא אני ואתה שמבלבלים את המוח בפורום. הוא כותב "לא יקרה"
איזה הסכמות יכולות להיות אני אשמח לשמוע ממך
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

עופר: "שחקן לא רע הים הזה"

סימן לבאות?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
ארז שדה
קיבל.ה  1050 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 24 נובמבר 2024, 06:18 עופר: "שחקן לא רע הים הזה"

סימן לבאות?
יש מצב, ימים יגידו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

עופר ינאי כתב:ננסה לזכות ביורוקאפ. כולם מבינים שהיורוקאפ זה המפעל הכי קשה כי יש משחק אחד ברבע הגמר. יש סיכוי טוב שבקיץ יהיו עוד אופציות מלבד היורוליג ואני רוצה שנהיה מוכנים לכך, מבחינת הסגל, צוות האימון והאוהדים. כל זה ייצור קבוצה אטרקטיבית כשתהיה תחרות
או לפחות ככה הוא מצוטט בספורט חמש , לא ראיתי את הקטע שבו זה נאמר במסיבת העיתונאים.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

ארבעת המופלאים כתב:עופר: "שחקן לא רע הים הזה"

סימן לבאות?
כמו בכל מו"מ יש עליות וירידות. לפעמים הוא נפסק ואז מתחדש. בסופו של דבר אין למדר מקום טוב ממנו להזניק מחדש את הקריירה מהפועל בה גדל והתפתח וכאשר איטודיס שאצלו פרח ים בפנר הגיע ויכול לשפר עוד יותר את השחקן - הבחירה בהפועל נראית כמעט בלתי נמנעת.
כשהפועל צריכה אחד כמו מדר ומדר צריך אחת כמו הפועל, זה רק עניין של זמן עד שנראה אותו שוב באדום.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

Charlie כתב: 24 נובמבר 2024, 23:19

סימן לבאות?
כמו בכל מו"מ יש עליות וירידות. לפעמים הוא נפסק ואז מתחדש. בסופו של דבר אין למדר מקום טוב ממנו להזניק מחדש את הקריירה מהפועל בה גדל והתפתח וכאשר איטודיס שאצלו פרח ים בפנר הגיע ויכול לשפר עוד יותר את השחקן - הבחירה בהפועל נראית כמעט בלתי נמנעת.
כשהפועל צריכה אחד כמו מדר ומדר צריך אחת כמו הפועל, זה רק עניין של זמן עד שנראה אותו שוב באדום.
הפועל צריכה עוד רכז עם הסגל הנוכחי? צריך להבין במקום מי, כי בברלי, רגלנד, בר, נועם בלייקני ופוסטר לא צריכים שחקן שביעי על העמדות שלהם..
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

נראה שבמקום רגלנד וכך נרוויח מקום של זר. אולי על הדרך ניתן אותו לחולון ונקבל את בינגהאם.
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

עופר מצייץ:
"אני מבין שבערוץ של מכבי מעדיפים ממש ממש שפטריק בברלי לא יהיה בהפועל. חבל רק שמי שאומר את זה נמצא שם על תקן ״אוהד הפועל״
אז תנוח דעתכם אף שחקן שלנו לא עוזב ויש כמה שתיכף חוזרים/מגיעים.
ממליץ בחום לנצל היטב את החזר הביי אאוט ממניסה לחפש מציאות ותזכרו שעוד שבועיים דרבי ופטריק יהיה שם"
יחד, רק יחד! :heart:
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

7even כתב: 25 נובמבר 2024, 10:53 עופר מצייץ:
"אני מבין שבערוץ של מכבי מעדיפים ממש ממש שפטריק בברלי לא יהיה בהפועל. חבל רק שמי שאומר את זה נמצא שם על תקן ״אוהד הפועל״
אז תנוח דעתכם אף שחקן שלנו לא עוזב ויש כמה שתיכף חוזרים/מגיעים.
ממליץ בחום לנצל היטב את החזר הביי אאוט ממניסה לחפש מציאות ותזכרו שעוד שבועיים דרבי ופטריק יהיה שם"
אולי כדאי שנגיע לדרבי הזה עם יותר מגבוה אחד
ארז שדה
קיבל.ה  1050 לייקים

כדאי מאוד כי אחרת יהיה רע מאוד
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

רק הפועל בלב כתב:
Charlie כתב: 24 נובמבר 2024, 23:19

סימן לבאות?
הפועל צריכה עוד רכז עם הסגל הנוכחי? צריך להבין במקום מי, כי בברלי, רגלנד, בר, נועם בלייקני ופוסטר לא צריכים שחקן שביעי על העמדות שלהם..
ברור שבמקום רגלנד - שבאמצעות טרייד שלו ינחיתו פה את בינגהאם במקום בנטיל. מה גם שאת ים מדר הייתי מחתים ל-2.5 שנים כי יש מצב שנעם יעקב לא יישאר בתום תקופת השאלתו. בלייקני ופוסטר אינם רכזים כשפוסטר משחק לא מעט בעמדה 3.
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

גם אם נועם יעקב היה חתום לחמש שנים עדיין הייתי מחתים את ים.
עם כל החיבה לנועם (ויש הרבה כזאת), הוא צריך התערבות אלוהית כדי לקלוע סל שהוא לא לייאפ או עונשין. 1/19 לשלוש העונה ב-11 משחקים. זה לא רציני לרמות האלו.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הוקיץ' כתב: 25 נובמבר 2024, 13:57 גם אם נועם יעקב היה חתום לחמש שנים עדיין הייתי מחתים את ים.
עם כל החיבה לנועם (ויש הרבה כזאת), הוא צריך התערבות אלוהית כדי לקלוע סל שהוא לא לייאפ או עונשין. 1/19 לשלוש העונה ב-11 משחקים. זה לא רציני לרמות האלו.
ולא מעט מהן שלשות חופשיות לחלוטין
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

הוקיץ' כתב: 25 נובמבר 2024, 13:57 גם אם נועם יעקב היה חתום לחמש שנים עדיין הייתי מחתים את ים.
לחלוטין.
עדיף ים על נעם יעקב.
נעם יעקב שחקן טוב מאד אבל אוברריטד. ההחתמה שלו נעשתה בסמוך לגמר הפליאוף ויותר מלחץ וחשש שירושלים יחתימו אותו. ראיתי אותו בקצרה בנבחרת הנוער וגם שם לא הרשים למרות שהיה הכוכב של הנבחרת. אילץ כניסות וזריקות, ונכנס הרבה פעמים עם הראש בקיר. בדיוק כמו בהפועל.
כן, לא היתי מוותר על רגלנד! צריך לראות איך איטודיס מתכנן להפעיל את קבוקלו מתחת לסל. יש לי תחושה שלרגלנד יהיה תפקיד מפתח בפתרון הזה.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 25 נובמבר 2024, 19:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אורי
קיבל.ה  115 לייקים

הייתי שמח אם היה מוריד בלפחות 50% את כמות הציוצים שלו אבל באמת שהנגישות שלו והמענה לאוהדים זה משהו שאני בספק אם קיים בספורט העולמי. ראוי להרבה הערכה ומצד שני להרבה בוז לאוהדים שבשם המאבק ביד אליהו או משהו אחר מוצאים לנכון רק להקניט והלקטין אותו.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

אורי כתב:הייתי שמח אם היה מוריד בלפחות 50% את כמות הציוצים שלו אבל באמת שהנגישות שלו והמענה לאוהדים זה משהו שאני בספק אם קיים בספורט העולמי. ראוי להרבה הערכה ומצד שני להרבה בוז לאוהדים שבשם המאבק ביד אליהו או משהו אחר מוצאים לנכון רק להקניט והלקטין אותו.
גם בזה, ולא רק בזה, לא יהיה בעלים כאלה להפועל גם ב-50 שנה הבאות. בכל הענפים.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

היי עופר, להלן רשימת מכולת לשחקנים ישראלים, לתשומת לבך:
טי ג'יי ליף
ים מדר
דני וולף
שון אבייב
גור לביא

תודה
אין אלוהים.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

יאלה עופר קנה את כאן 11
ASAFABADI
קיבל.ה  232 לייקים

אני מאוהב בוווווווווווווו
החלום הכי גדול שלי זה להיות מיליארדר רק כדי לקנות את מכבי ולמכור את כל השחקנים שלה להפועל, הבן אדם מגשים לי חלום, כאילו אמרו לו קח מיליארד שקל אבל הם נעלמים אחרי שנה, תתפרע
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

עופר אני אוהב אותך :heart:
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

בוקר טוב אדון נס מעל הטבעתמונה
אתמול בלילה נכנסתי לקבוצות מכבי, אם אתם חושבים שהאמירה שלו טמטמה רק אותנו, שם היא גרמה לתגובות מטורפות שמדר סגור שם חחחחחח
הכניס להם את הסכין וסובב.
על כל יריקה שירקתם עליו במשחק 3 הוא יביא עוד שחקן שאתם רוצי ם🤌תמונהתמונהתמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני עדיין לא חושב שמישהו במכבי באמת רוצה/צריך את מדר.
אלא אם בלאט פצוע יותר חמור ממה שמפרסמים בינתיים.
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

איך מתחיל ספר בישול "...קודם כל תרגעי..." אנחנו פשוט לא רגילים לסיטואציה בגלל זה ההיפר ונטילציה, רעידות, זיעה במקומות שכוחי אל ועוד.
פעם מ@@י היתה עושה את זה לכל הליגה...הזקנים פה עוד זוכרים את סיפורי חנן קרן שהיה על המשבצת של מיקי והפך לנער פוסטר, עובר דרך מרסר, צ'ורציץ...ורק לא מזמן הורד.
נגמר.
יש שריף חדש בעיר והוא עושה "הפועל" ל"מ@@י"!!!
מעלה את המשכורות של סורקין ובלאט לרמה של אבן ריחיים, מאתגר אותם לחפש שחקנים שלא שמעו עליהם עכברי הכדורסל...ועכשיו עושה להם טיזינג עם ים מדר.
עכשיו מה שנותר לינאי זה לקנות ערוץ טלויזיה (מישהו אמר הפרטת התאגיד?), אולם בבניה, קבוצת ספורט בועטת ומיצרת באזז כבר יש...
מי שחשב על זה עם הפועל במרכז? גאון ומטורף.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

מכבי רצו גם את גינת (בהצעה גדולה), גם את מוטלי, וגם את מדר. תחת סיקור תקשורתי רחב, לא מאחורי הקלעים.
את שלושתם הפועל הביאה.
כל מי שמתחת לגיל 40 לא יבין את משמעות רעידות האדמה האלה לאור ההיסטוריה.
עופר ינאי - שלא ייגמר לעולם
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

מילפורד כתב: 28 נובמבר 2024, 08:00 אני עדיין לא חושב שמישהו במכבי באמת רוצה/צריך את מדר.
הם רצו, אם הם צריכים אותו או לא זו שאלה אחרת כבר
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

רק הפועל כתב:
מילפורד כתב: 28 נובמבר 2024, 08:00 אני עדיין לא חושב שמישהו במכבי באמת רוצה/צריך את מדר.
כמו בימים הגדולים שלהם
לא צריכים.אבל העיקר שלא יהיה ביריבה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

Nati כתב: 28 נובמבר 2024, 09:17
רק הפועל כתב:
כמו בימים הגדולים שלהם
בדיוק.
זוכרים את חנן קרן? שחקן נבחרת ישראל, וחלק מהפועל רג שאיימה על מכבילה? חימם ספסל שנים במחיר מופקע.
ויש עוד כמה כאלה.
לא מוציא מהכלל אפשרות שבכלל כל המעורבות של מכבי בנושא זה כדי להזיק לעופר ולגרום לו להוציא סכום גדול יותר ממה שזה אמור היה לעלות לו... ראו תרגיל בלאט וסורקיס שינאי ניסה להחתים, בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

אדום ותיק כתב: 28 נובמבר 2024, 10:33
Nati כתב: 28 נובמבר 2024, 09:17
רק הפועל כתב:
כמו בימים הגדולים שלהם
בדיוק.
זוכרים את חנן קרן? שחקן נבחרת ישראל, וחלק מהפועל רג שאיימה על מכבילה? חימם ספסל שנים במחיר מופקע.
ויש עוד כמה כאלה.
לא מוציא מהכלל אפשרות שבכלל כל המעורבות של מכבי בנושא זה כדי להזיק לעופר ולגרום לו להוציא סכום גדול יותר ממה שזה אמור היה לעלות לו... ראו תרגיל בלאט וסורקיס שינאי ניסה להחתים, בתחילת העונה.
זו לא אפשרות. זה ודאי וברור.
אבל עופר לא טיפש וידע את זה מצוין.
הוא לא משלם לו כל כך הרבה בגלל מכבי אלא בגלל שאנחנו צריכים אותו והיתה הזדמנות להביא אותו.
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

הרגע ראיתי אוהד מכבי בטוויטר קורא לו דון שעון :rofl:
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 נובמבר 2024, 11:22 הרגע ראיתי אוהד מכבי בטוויטר קורא לו דון שעון :rofl:
זה עוד מהעונה הקודמת. שני רק לכינוי של בר טימור "בקבוקלו"
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אף פעם לא הבנתי מה יש לאוהדים שלנו לחפש ב"אתרי מכבי".

שליחת תגובה