חדשות מהזווית הפלסטינית
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
כן, כי אף אחד מאיתנו פה לא נחשף לעולם לתקשורת העברית המקובלת.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 557 לייקים
על מה שהתרחש היום כותב Yuval Abraham
היום רעולי פנים ביצעו לינץ' באישה בת שבעים. שמה הגר גפן. הם הכו אותה באלות עד זוב דם, ודפקו לה בראש אבנים.
היא מאושפזת בבית החולים עם שברים. לא הצלחתי לדבר איתה. יסמין, שהייתה שם, ראתה הכל. היא סיפרה, והלב שלי דופק בטירוף.
רעולי הפנים הגיעו מהתנחלות בשם מעלה עמוס, שליד כפר קטן, כיסאן. זו תקופת מסיק הזיתים. והגר, יחד עם מתנדבים ישראלים ופלסטינים, הלכה ללוות חקלאי מבוגר, בשם אברהים, שהאדמה שלו קרובה להתנחלות, ולכן הוא מפחד להגיע אליה לבד.
הנה העדות המזעזעת של יסמין, מילה במילה. גיביתי את דבריה עם עדויות של עוד שלושה אנשים שהיו שם.
יסמין דיברה בקול חנוק מבכי, וביקשה, לבקש מהגר, סליחה שהשאירה אותה שם, לדמם:
"כשהתקרבנו לאדמה של החקלאי היו בה שמונה מתנחלים, נערים, עם אלות. הם לא תקפו אותנו, רק קיללו. עברנו אותם וראינו שהם גבנו את כל הזיתים וריססו חומר כימי רעיל על העצים, שהורג אותם.
הם מרחו אותו על 180 עצי זית. אני כחקלאית יודעת, שהסם הזה מתחיל מהעלים, עובר לעצים, ואז לגזע. והורג הכל.
החקלאי שאיתנו, אברהים, אדם מבוגר, התחיל לבכות ולצעוק. אני התחלתי מהר לשפוך מים, להשקות את העצים, כדי להציל אותם. ידעתי שלסם לוקח זמן, עד שהוא הורג את העצים.
שמונת המתנחלים ניסו לגרש אותנו. אבל אנחנו שרנו. לא דיברנו איתם מילה. ניסינו רק להרגיע את החקלאי שלא הפסיק לבכות.
פתאום, מההר, ירדו אלינו עשרות, יותר מחמישים, וכולם רעולי פנים, עם אלות, ולחלקם היו מאצ'טות וסכינים, והיו שניים, ראיתי אותם בעיניים שלי, שהחזיקו ביד גרזנים. הם רצו אלינו והתחילו לזרוק אבנים בטירוף. בלי לראות בעיניים.
היו איתנו בנות. נערות בנות 14, ונערים, והחקלאי ואשתו המבוגרת. אף אחד לא ציפה שיתקפו אותנו ככה. אנחנו קבוצה שבאה להתנדב, לעזור לחקלאים שהאדמה שלהם קרובה להתנחלות.
עכשיו, הגר, היא צילמה הכל. אני חושבת, שהיא חשבה, שהם לא יתקפו אותה. כי היא מבוגרת, בת שבעים, והעור שלה, היא לא נראית פלסטינית. אנחנו היינו הם פירקו את הגר במכות. ואז גנבו לה את הטלפון, התיק, והמצלמה.
ראיתי איך הם הפילו אותה, על האדמה הסלעית, ואז הכו אותה עם האלות שלהם. בזמן שהחזיקו אותה. היא ממש צרחה. כמה מהם הביאו אבנים, והפילו לה על הראש, ממרחק אפס. הם הכו אותה ברגל, ובגב, ובחזה שלה בעיקר, שוב ושוב בחזה עם האלה. זה נמשך הרבה זמן ויש תמונות שמוכיחות את זה.
כל פעם שניסיתי להתקרב, קבוצה אחרת שלהם, זרקה עלי אבנים, ולא הצלחתי. ראיתי את הגרזנים והסכינים וידעתי שאם הם יתפסו אותי, הם ידקרו אותי. אנחנו היינו רק עשרים, והם היו עשרות, וכולם צעירים. החקלאי ואשתו המבוגרת בקושי ברחו, והייתי איתם, וניסיתי לעזור להם.
אני מרגישה הרבה אשמה, שהגר נשארה שם. שהשארנו אותה שם. היא דיממה במשך זמן ואז הגיע אמבולנס ישראלי".
מתנחלים מיד אחרי האירוע, הפיצו שקרים בלתי-יאומנים, הודעות לתקשורת כמו: הותקפנו. שני מתיישבים נפצעו. קבוצה של אנרכיסטים וערבים מארגון פזעה הגיעו לעשות פרובוקציות. ואשכרה, בתקשורת שלנו פורסמו כותרות כמו: "עימות בין מתיישבים לפעילי שמאל". אני לא צוחק.
אני לא יודע אם היו תוקפים שנפצעו, אבל אם הם נפצעו, אז זה קרה כשהיו רעולי פנים, כשביצעו לינץ' באישה בת שבעים.
בני הדור שלי, כן, אתם, שלא יודעים דבר על הכיבוש, או יותר גרוע, יודעים ופשוט נותנים לזוועות האלו לקרות, יום יום. מה צריך לקרות כדי שתעשו משהו? למה אישה בת 70 שוכבת עכשיו בבית חולים מפורקת? אתם לא רואים מה קורה סביבנו? איך יצרנו פה משטר אלים של כיבוש ועליונות יהודית?
מה יצרנו פה. מה יצרנו פה. אני שם קישור, בתגובה, לימי התנדבות של רבנים לזכויות אדם, בהם אפשר לצאת וללוות חקלאים פלסטינים. למסוק איתם זיתים, להביע סולידריות, למי שרוצה לעשות משהו. כי בדרך-כלל תוקפים ככה חקלאים פלסטינים.
כי צריך לחזור לאותה נקודה, מאות אנשים בשבוע הבא, למען הגר ומיכל, מתנדבת נוספת, הגיבורות שנפצעו. אני מצטער שלא עשינו יותר.
היום רעולי פנים ביצעו לינץ' באישה בת שבעים. שמה הגר גפן. הם הכו אותה באלות עד זוב דם, ודפקו לה בראש אבנים.
היא מאושפזת בבית החולים עם שברים. לא הצלחתי לדבר איתה. יסמין, שהייתה שם, ראתה הכל. היא סיפרה, והלב שלי דופק בטירוף.
רעולי הפנים הגיעו מהתנחלות בשם מעלה עמוס, שליד כפר קטן, כיסאן. זו תקופת מסיק הזיתים. והגר, יחד עם מתנדבים ישראלים ופלסטינים, הלכה ללוות חקלאי מבוגר, בשם אברהים, שהאדמה שלו קרובה להתנחלות, ולכן הוא מפחד להגיע אליה לבד.
הנה העדות המזעזעת של יסמין, מילה במילה. גיביתי את דבריה עם עדויות של עוד שלושה אנשים שהיו שם.
יסמין דיברה בקול חנוק מבכי, וביקשה, לבקש מהגר, סליחה שהשאירה אותה שם, לדמם:
"כשהתקרבנו לאדמה של החקלאי היו בה שמונה מתנחלים, נערים, עם אלות. הם לא תקפו אותנו, רק קיללו. עברנו אותם וראינו שהם גבנו את כל הזיתים וריססו חומר כימי רעיל על העצים, שהורג אותם.
הם מרחו אותו על 180 עצי זית. אני כחקלאית יודעת, שהסם הזה מתחיל מהעלים, עובר לעצים, ואז לגזע. והורג הכל.
החקלאי שאיתנו, אברהים, אדם מבוגר, התחיל לבכות ולצעוק. אני התחלתי מהר לשפוך מים, להשקות את העצים, כדי להציל אותם. ידעתי שלסם לוקח זמן, עד שהוא הורג את העצים.
שמונת המתנחלים ניסו לגרש אותנו. אבל אנחנו שרנו. לא דיברנו איתם מילה. ניסינו רק להרגיע את החקלאי שלא הפסיק לבכות.
פתאום, מההר, ירדו אלינו עשרות, יותר מחמישים, וכולם רעולי פנים, עם אלות, ולחלקם היו מאצ'טות וסכינים, והיו שניים, ראיתי אותם בעיניים שלי, שהחזיקו ביד גרזנים. הם רצו אלינו והתחילו לזרוק אבנים בטירוף. בלי לראות בעיניים.
היו איתנו בנות. נערות בנות 14, ונערים, והחקלאי ואשתו המבוגרת. אף אחד לא ציפה שיתקפו אותנו ככה. אנחנו קבוצה שבאה להתנדב, לעזור לחקלאים שהאדמה שלהם קרובה להתנחלות.
עכשיו, הגר, היא צילמה הכל. אני חושבת, שהיא חשבה, שהם לא יתקפו אותה. כי היא מבוגרת, בת שבעים, והעור שלה, היא לא נראית פלסטינית. אנחנו היינו הם פירקו את הגר במכות. ואז גנבו לה את הטלפון, התיק, והמצלמה.
ראיתי איך הם הפילו אותה, על האדמה הסלעית, ואז הכו אותה עם האלות שלהם. בזמן שהחזיקו אותה. היא ממש צרחה. כמה מהם הביאו אבנים, והפילו לה על הראש, ממרחק אפס. הם הכו אותה ברגל, ובגב, ובחזה שלה בעיקר, שוב ושוב בחזה עם האלה. זה נמשך הרבה זמן ויש תמונות שמוכיחות את זה.
כל פעם שניסיתי להתקרב, קבוצה אחרת שלהם, זרקה עלי אבנים, ולא הצלחתי. ראיתי את הגרזנים והסכינים וידעתי שאם הם יתפסו אותי, הם ידקרו אותי. אנחנו היינו רק עשרים, והם היו עשרות, וכולם צעירים. החקלאי ואשתו המבוגרת בקושי ברחו, והייתי איתם, וניסיתי לעזור להם.
אני מרגישה הרבה אשמה, שהגר נשארה שם. שהשארנו אותה שם. היא דיממה במשך זמן ואז הגיע אמבולנס ישראלי".
מתנחלים מיד אחרי האירוע, הפיצו שקרים בלתי-יאומנים, הודעות לתקשורת כמו: הותקפנו. שני מתיישבים נפצעו. קבוצה של אנרכיסטים וערבים מארגון פזעה הגיעו לעשות פרובוקציות. ואשכרה, בתקשורת שלנו פורסמו כותרות כמו: "עימות בין מתיישבים לפעילי שמאל". אני לא צוחק.
אני לא יודע אם היו תוקפים שנפצעו, אבל אם הם נפצעו, אז זה קרה כשהיו רעולי פנים, כשביצעו לינץ' באישה בת שבעים.
בני הדור שלי, כן, אתם, שלא יודעים דבר על הכיבוש, או יותר גרוע, יודעים ופשוט נותנים לזוועות האלו לקרות, יום יום. מה צריך לקרות כדי שתעשו משהו? למה אישה בת 70 שוכבת עכשיו בבית חולים מפורקת? אתם לא רואים מה קורה סביבנו? איך יצרנו פה משטר אלים של כיבוש ועליונות יהודית?
מה יצרנו פה. מה יצרנו פה. אני שם קישור, בתגובה, לימי התנדבות של רבנים לזכויות אדם, בהם אפשר לצאת וללוות חקלאים פלסטינים. למסוק איתם זיתים, להביע סולידריות, למי שרוצה לעשות משהו. כי בדרך-כלל תוקפים ככה חקלאים פלסטינים.
כי צריך לחזור לאותה נקודה, מאות אנשים בשבוע הבא, למען הגר ומיכל, מתנדבת נוספת, הגיבורות שנפצעו. אני מצטער שלא עשינו יותר.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אינספור תגובות בסגנון 'אבל לא ראו מה היה קודםםםם'
מדינה בהפרעה
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
מדינה בהפרעה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 400 לייקים
שמח שלא זכיתי לגורל דומה כשהצבא זרק אותי בכניסה למאחז בשבת 

אנטי ביתר לשעבר
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
והתקשורת מיישרת קו עם הקלגסים, מפרסמים שהיו 'עימותים' בין מתנחבלים לפעילי שמאל (טוב שלא כתבו 'אנרכיסטים' כמו שקוראים להם בפקודות הצבא)
עד שזה מגיע לתקיפת חיילים ואז זה 'חיילים הותקפו ע"י מתנחלים'
חושבים שיוכלו לרכוב על הנמר... אי אפשר לגדל מיליציות ולחשוב שהם תמיד יהיו לצידך, מתישהו יהיו להם מטרות שונות ואז כבר יהיה מאוחר.
יהיו הרבה אנשים שיתביישו בצד שהם לקחו בתקופה הזאת.
חושבים שיוכלו לרכוב על הנמר... אי אפשר לגדל מיליציות ולחשוב שהם תמיד יהיו לצידך, מתישהו יהיו להם מטרות שונות ואז כבר יהיה מאוחר.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 557 לייקים
"Nobody is going to pour truth into your brain. It's something you have to find out for yourself"
Noam Chomsky
למי שמתקשה לראות במציאות את האפרטהייד (הכולל כמובן את מערכת ה"צדק").
Noam Chomsky
למי שמתקשה לראות במציאות את האפרטהייד (הכולל כמובן את מערכת ה"צדק").
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
סומך כתב: ↑20 אוקטובר 2022, 10:47 והתקשורת מיישרת קו עם הקלגסים, מפרסמים שהיו 'עימותים' בין מתנחבלים לפעילי שמאל (טוב שלא כתבו 'אנרכיסטים' כמו שקוראים להם בפקודות הצבא)
חצי קשור, פשוט הזכיר לי: בסביבות 2007 (עריכה: יום חמישי, 13.12.2007) כשהיה את כל הקמפיין של "ישראלי אמיתי לא משתמט" (

למחרת בבוקר ראיתי ידיעה ב"ידיעות אחרונות" עם כותרת בסגנון "אנרכיסטים הכו הורים שכולים". אאז"נ בתוך הידיעה דובר על "אנרכיסטים מארגון פרופיל חדש". כמה בעיות: 1. לא הזדהנו כאנרכיסטים (חלק מאיתנו כן, חלק היו קומוניסטים, חלק "סתם" סוציאליסטים מסוגים שונים), 2. בשום שלב לא דיברנו על פרופיל חדש, ובוודאי שלא פעלנו מטעמו, ו-3. לא הכנו אף אחד כי היינו חבורה של איזה 7 חנונים שמאלנים עם מינימום שרירים מול עשרות חיילים קרביים לשעבר שעטו עלינו. בסה"כ רצינו להדגים כמה קמפיין הסתה נגד נמנעי שירות צבאי הוא רעיון מסוכן. אבל כמובן שבעיתונות ה"שמאלנית" (פחחחח) המקרה הפך לאנרכיסטים מרושעים שבאו להרביץ להורים שכולים (שוב, wtf, למה שנעשה את זה).
אני מת למצוא את הידיעה שוב, אולי יום אחד אעיין בארכיונים (יש כאלו אונליין? בטח יש). גם בטח יש וידאו של האירוע איפשהו

חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
במהלך החיפוש אחרי הידיעה ההיא, הגעתי לכתבה הבאה שהתפרסמה לפני כמה שנים ב"הארץ", אבל סגורה למנויים בלבד. למרבה המזל האתר "הכל שקרים" העתיק את הטקסט (ואולי גם את התמונות):
https://www.alllies.org/blog/archives/61226
בגדול, המלמ"ב מעלים מסמכים היסטוריים בנוגע לנכבה.
מוקדש במיוחד ל @Asafasraf (כי אתה מתרעם שאני טוען שישראל ביצעה ועדיין מבצעת טיהור אתני בפלסטינים).
מוקדש במיוחד ל @Asafasraf (כי אתה מתרעם שאני טוען שישראל ביצעה ועדיין מבצעת טיהור אתני בפלסטינים).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 400 לייקים
הצבא עובד עם המתנחלים לא מה פתאוםםם
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 557 לייקים
אדום מטלי כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 14:56 בעניין הגיהינום בגדה, למי שכן רוצה לפקוח את עיניו למציאות שם:
לא צפיתי, אבל הומלץ לי על הסרט "H2: מעבדת השליטה"
שמציג השבוע בסינמטק תל אביב.
הנה ההמלצה של דוד זונשיין:
"סיימתי לצפות עכשיו בסרטם של Noam Sheizaf וIdit Avrahami כH2:מעבדת השליטה. על ההיסטוריה והפרקטיקה של מעבדת האפרטהייד והטיהור שישראל הקימה מתפעלת ומשכללת בחברון.
שתי מסקנות מיידיות מהצפיה בסרט:
1. לכו לצפות בו. 105 דקות חשובות.
2. (לא משנה. א.מ.)"
https://www.cinema.co.il/event/h2-%D7%9 ... %98%D7%94/
עכשיו סיימתי לראות.
למרות שהסרט מצלם תמונת-מצב מנקודת מבט ישראלית בעיקר (הרבה מאד מושלים ומפקדים באיזור לשעבר, חלקם עדיין עם ראיית מציאות מאד ציונית), הוא מסמך חשוב מאד, לעיתים מצמרר.
רוצו לראות אם אתם יכולים.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
חלק מהדברים שרשומים שם הם לא פחות מגועל נפש (ללא ציניות), ועדיין, ישראל לא מבצעת היום טיהור אתני בפלסטינאים.pelegs כתב:במהלך החיפוש אחרי הידיעה ההיא, הגעתי לכתבה הבאה שהתפרסמה לפני כמה שנים ב"הארץ", אבל סגורה למנויים בלבד. למרבה המזל האתר "הכל שקרים" העתיק את הטקסט (ואולי גם את התמונות):
מוקדש במיוחד ל [mention]Asafasraf[/mention] (כי אתה מתרעם שאני טוען שישראל ביצעה ועדיין מבצעת טיהור אתני בפלסטינים).
-
- קיבל.ה 557 לייקים
ישראל בצעה טיהור אתני מסיבי ב-48, כדי לסלק את רוב האוכלוסיה הפלסטינית מהארץ. אם לא הייתה עושה את זה, במדינה הצעירה לא היה רוב יהודי משמעותי, והיא לא הייתה יכולה לקרוא לעצמה ""מדינה יהודית"", לפי חזון הציונות.
לכן היו חייבים לעשות הזה. לא הייתה ברירה אם אתה ציוני.
מי שמתנגד היום לזכות השיבה, בשם הרצון לשמור על "המדינה היהודית", בעצם תומך בזוועות שבן גוריון ביצע ב-48.
בנוסף, מאז ועד רגע זה, ישראל ממשיכה בטיהור האתני הזוחל ( לפעמים זוחל בצעדי ענק, כמו במלחמת 67, בא ניצלנו הצלחה וגירשנו מבתיהם עןד עשרות אלפי אנשים).
רואים את למשל, ובלי לפגוע בכלליות, את הנישול המתמיד במזרח ירושלים, בפרט בשכונת שייח ג'ראח, וביתר שאת בדרום הר חברון באיזור מאסאפר יטא, שם מגרשים בימים אלה ממש יותר מ-1000 איש מכפריהם, אנשים שחיים שם עוד מלפני הקמת מדינת ישראל, כדי לייהד את האיזור. כל זה כמובן לא מופיע ב ynet, או בכאן11. אבל זה טיהור אתני, שקורה בפועל ובאכזריות בימים אלו ממש. מי שלא מודע לזה ורוצה פרטים, מוזמן לכתוב לי הודעה פרטית.
לכן היו חייבים לעשות הזה. לא הייתה ברירה אם אתה ציוני.
מי שמתנגד היום לזכות השיבה, בשם הרצון לשמור על "המדינה היהודית", בעצם תומך בזוועות שבן גוריון ביצע ב-48.
בנוסף, מאז ועד רגע זה, ישראל ממשיכה בטיהור האתני הזוחל ( לפעמים זוחל בצעדי ענק, כמו במלחמת 67, בא ניצלנו הצלחה וגירשנו מבתיהם עןד עשרות אלפי אנשים).
רואים את למשל, ובלי לפגוע בכלליות, את הנישול המתמיד במזרח ירושלים, בפרט בשכונת שייח ג'ראח, וביתר שאת בדרום הר חברון באיזור מאסאפר יטא, שם מגרשים בימים אלה ממש יותר מ-1000 איש מכפריהם, אנשים שחיים שם עוד מלפני הקמת מדינת ישראל, כדי לייהד את האיזור. כל זה כמובן לא מופיע ב ynet, או בכאן11. אבל זה טיהור אתני, שקורה בפועל ובאכזריות בימים אלו ממש. מי שלא מודע לזה ורוצה פרטים, מוזמן לכתוב לי הודעה פרטית.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
אני מתנגד לזכות השיבה, וממש לא תומך באותן זוועות שציינת.
לי בהחלט חשובה הזהות היהודית של המדינה.
בנוגע למה שקורה בשיח׳ ג׳ארח אם אני לא טועה בית המשפט קבע שמדובר בבתים שנרכשו על ידי יהודים, ואם אתה מחשיב את עצמך כשומר חוק, אתה חייב לכבד את החלטות בית המשפט.
לי בהחלט חשובה הזהות היהודית של המדינה.
בנוגע למה שקורה בשיח׳ ג׳ארח אם אני לא טועה בית המשפט קבע שמדובר בבתים שנרכשו על ידי יהודים, ואם אתה מחשיב את עצמך כשומר חוק, אתה חייב לכבד את החלטות בית המשפט.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
אם אתה לא תומך בזוועות שציינתי, אני מניח שאתה מכיר בקיומן. כיון שהן התרחשו, אתה אמור לתמוך בתיקון העוולה, אחרת אין משמעות להכרה שלך.
משל למה הדבר דומה? אני אבוא לבית שלך, ואסלק בכוח הזרוע אותך, את כל משפחתך, סבא וסבתא שלך, הוריך ילדיך. אחרי שנים איאלץ להודות שזו הייתה עוולה, ומה שעשיתי לכם היה פשע אכזרי. אבל אתה ואמא שלך יכולים לחלום לחזור לבית, לא אתן לכם אותו בחיים.
לגבי שייח' ג'ראח, אני מציע לך לא להסתמך על פילפולים משפטיים. הם לא מוצלחים, ואין בינם לבין צדק שום דבר.
מזכיר לך שהחוק קבע שמותר לצוד כושים באפריקה ולהחזיק בהם כעבדים, כאילו היו רכוש. לא אפרט מה החוק הגרמני קבע לגבי יהודים לפני 80 שנה. הכל היה חוקי.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
מלבד שייח ג'ראח, ישראל מסלקת בימים אלה ממש פלסטינים מאדמותיהם בדרום הר חברון. לא הייתה ולו שנה אחת מאז 67' - ולמעשה מאז הקמתה - שישראל לא נישלה פלסטינים מאדמותיהם לםחות במקום אחד בשטח פלסטין/א"י. טיהור אתני לא חייב להתקיים במימדים של הנכבה והנקסה בשביל להיחשב לכזה.
כמו-כן, הדרישה שלך ושל הציונים באופן כללי למדינה יהודית היא בדיוק הסיבה שדברים כאלו קורים.
כמו-כן, הדרישה שלך ושל הציונים באופן כללי למדינה יהודית היא בדיוק הסיבה שדברים כאלו קורים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 256 לייקים
אולי כדאי בפעם הבאה לא לפתוח במלחמות נגד ישראל ולהפסיד בהן
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
הפלסטינים לא פתחו במלחמה נגד ישראל. למעשה, כמות הלוחמים הפלסטינים במלחמת העצמאות היתה זניחה ביחס לגודל האוכלוסייה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
וכמובן, חשוב תמיד להזכיר שהפרוייקט הציוני במהותו מחייב ביצוע טיהור אתני בפלסטינים (אחרת אין רוב יהודי ומכאן שאין ריבונות יהודית). המלחמה ב 47'-48' רק נתנה את התירוץ לביצוע הפשע.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
זו לא אשמתך, כי זה מה שלמדנו כולנו מגיל 0. אבל זה מיתוס, שנועד לתת לנו להרגיש נוח עם עצמנו. הוא לא אמת.
הטיהור האתני החל מיד לאחר החלטת החלוקה של האו"ם. הפלסטינים לא נלחמו אז למעט מספר פעולות איבה. המחאה
העיקרית שלהם הייתה בשביתות, וגם אלה הסתיימו לקראת ינואר. אבל עד מאי 48, כבר גורשו יותר מ-200,000 אישה, זקן וילד, והוחרבו עשרות כפרים. הצטרפות כוחות ממדינות ערב ופתיחת המלחמה במאי, נועדו למנוע את המשך הטיהור האתני (שלא נעצר). כלומר הפוך ממה שגדלנו עליו: הטיהור האתני לא היה תוצאה של המלחמה, אלא המלחמה הייתה תוצאה של הטיהור האתני.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
דז'ה וו כבד לכמה עשרות עמודים אחורה
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 331 לייקים
חחחD&3 כתב:חשוב להדגיש שההודעה מעליי מלאת שקרים
חומת ההכחשה וזה
-
- קיבל.ה 557 לייקים
-
- קיבל.ה 557 לייקים
ילד בן 6, חייו לא היו חשובים, כי הוא לא ילד יהודי.
אלף צורות לאפרטהייד, לרשעות ולדיכוי.
אלף צורות לאפרטהייד, לרשעות ולדיכוי.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
תזכורת: פורסם בעיתון מיד אחרי מלחמת ששת הימים.

- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אין יום בלי פעולת איבה של קלגסים יהודונאצים בחסות צה"ל
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
ברכות לכוחות הביטחון, אשר בפעולה אמיצה הביאו לחיסולם של מספר מחבלים מארגון ״גוב האריות״, שאחראי על פיגועי ירי רבים לאחרונה ואף תכנן להוציא לפועל פיגועים רבים נוספים, כולל בתל אביב
ותודה לעאידה תומא סלימאן, שכבר הספיקה להגיב ולהבהיר(שוב), שחבורת חד״ש-תע״ל איננה שותפה לגיטימי להקמת ממשלה - ״שכם נפרדת היום מהשהידים שלנו. עמנו הפלסטיני נפרד מהשהידים שלו. ככל שהכיבוש מגביר את פשעיו - ההתנגדות גוברת. שיעור בסיסי בהיסטוריית העמים״.
ותודה לעאידה תומא סלימאן, שכבר הספיקה להגיב ולהבהיר(שוב), שחבורת חד״ש-תע״ל איננה שותפה לגיטימי להקמת ממשלה - ״שכם נפרדת היום מהשהידים שלנו. עמנו הפלסטיני נפרד מהשהידים שלו. ככל שהכיבוש מגביר את פשעיו - ההתנגדות גוברת. שיעור בסיסי בהיסטוריית העמים״.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לצבא היהודי מותר להתקיף את אויביו, לפלסטינים אסור. כשהפלסטינים תוקפים חיילים הם "טרוריסטים", כשחיילים הורגים פלסטינים הם רק מבצעים "פעולת הגנה".
איך בדיוק אמורים הפלסטינים להתנגד לחיילים החמושים שמחרימים את אדמותיהם ושחוסמים את כבישיהם ורחובותיהם? שפולשים לבתים דרך קבע בשביל "עמדות תצפית"?
"אסור להתנגד". לישראלים מותר לקחת מה שרק ירצו, ומי שמתנגד שיגנבו ממנו הוא "מחבל".
איך בדיוק אמורים הפלסטינים להתנגד לחיילים החמושים שמחרימים את אדמותיהם ושחוסמים את כבישיהם ורחובותיהם? שפולשים לבתים דרך קבע בשביל "עמדות תצפית"?
"אסור להתנגד". לישראלים מותר לקחת מה שרק ירצו, ומי שמתנגד שיגנבו ממנו הוא "מחבל".
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אין ספק שמחבלים שיורים על אזרחים הם ״מתנגדים לחיילים חמושים שמחרימים את אדומתיהם ושחוסמים את כבישיהם ורחובותיהם״
זה תקף כמובן גם למחבל שנתפס עם נשק ומטעני צינור ביפו
הצדיק הגיע עד יפו כדי לפגוע בחיילים סביב ביתו, אה?
חבורת ליצנים
זה תקף כמובן גם למחבל שנתפס עם נשק ומטעני צינור ביפו
הצדיק הגיע עד יפו כדי לפגוע בחיילים סביב ביתו, אה?
חבורת ליצנים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
בדיוק. לוחם החופש שהגיע ליפו לא תקף אזרחים למרות הזדמנויות רבות. חיפש וחיפש חיילים ולא מצא, בגלל זה נתפס.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 331 לייקים
מעניין איך צבא כזה חכם שהזרוע הארוכה שלו מגיעה לכל מקום עדיין לא הצליח למצוא את הטרוריסטים שפירקו במכות אשה בת 70.
מעניין שלא עשו עוצר על ההתנחלות מעלה עמוס
מעניין שלא הורסים את בית ההורים שמגוננים על הילד הטרוריסט שלהם
אגב, בנוסף למה שאיציק אמר, אפילו המיעוט היהודי שמבין שלהלחם בחייל בתפקיד זה לגיטימי, לא מקבל בשום צורה פגיעה של חייל שאינו בתפקיד. מדיניות החיסולים של ישראל בעצם קובעת - היחידים שתמיד בתפקיד הם הפלסטינים.
מעניין שלא עשו עוצר על ההתנחלות מעלה עמוס
מעניין שלא הורסים את בית ההורים שמגוננים על הילד הטרוריסט שלהם
אגב, בנוסף למה שאיציק אמר, אפילו המיעוט היהודי שמבין שלהלחם בחייל בתפקיד זה לגיטימי, לא מקבל בשום צורה פגיעה של חייל שאינו בתפקיד. מדיניות החיסולים של ישראל בעצם קובעת - היחידים שתמיד בתפקיד הם הפלסטינים.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
לפי חקירתו הוא חיפש מקום ״עם הרבה אנשים״
בטח גם פצצה בתחנת דלק זו התנגדות לחיילים
כמו גם מספר דו ספרתי של פיגועי ירי, רובם כלפי אוכלוסיה אזרחית, רק בחודשיים האחרונים
בנוהל, לא תפספסו הזדמנות להגן על מחבלים שמנסים לרצוח ישראלים חפים מפשע
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
עאידה צודקת ב-100%.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 1003 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
ברור שהיא צודקת ב100%,
סך הכל מראה את אהדתה כלפיי מחבלים שניסו עשרות פעמים לרצוח יהודים, מה הבעיה?(ואפילו הצליחו אחד, אבל הוא חייל אז זה סבבבבה)
ואז אלו יספרו שמי שלא נמצא בעמדות המטורללות שלהם, הם לא שמאל
סך הכל מראה את אהדתה כלפיי מחבלים שניסו עשרות פעמים לרצוח יהודים, מה הבעיה?(ואפילו הצליחו אחד, אבל הוא חייל אז זה סבבבבה)
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אני מציע שתקרא שוב את מה שהיא כתבה, מה משמעות המילה "שהאידים", מה הסיטואציה הפרקטית בשכם ובגדה המערבית בכלל - ואם יש לך זמן שווה לקרוא קצת היסטוריה ולגלות ששום דיכוי לאומי מעולם לא היה חסר תגובה אלימה מצד המדוכא (ובדר"כ יש קשר חיובי בין עוצמת הדיכוי ועוצמת ההתנגדות לו).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
למה שיהיה אסור לה, אם לך מותר להביע את אהדתך למחבלים יהודים, לעמוד בטקסים ביום זיכרון מיוחד שנקבע עבור השהידים הציונים, חלקם ניסו אלפי פעמים לרצוח פלסטינים ואף הצליחו בכך?Red Or Dead כתב: ↑25 אוקטובר 2022, 20:46 ברור שהיא צודקת ב100%,
יש סיכוי שאפילו התגייסת לארגון הטרור הכי גדול המזרח התיכון - אני בכל אופן עשיתי את זה - ואולי יש לך חברים שהם מחבלים בעצמם, כמו שאני הייתי?
-
- קיבל.ה 557 לייקים
בנוסף, אני מציע לכמה אנשים כאן לבדוק מהו "לאומן", לפני שהם משתמשים בביטוי בניסיון להוכיח נקודה כלשהי.pelegs כתב: ↑25 אוקטובר 2022, 21:11 אני מציע שתקרא שוב את מה שהיא כתבה, מה משמעות המילה "שהאידים", מה הסיטואציה הפרקטית בשכם ובגדה המערבית בכלל - ואם יש לך זמן שווה לקרוא קצת היסטוריה ולגלות ששום דיכוי לאומי מעולם לא היה חסר תגובה אלימה מצד המדוכא (ובדר"כ יש קשר חיובי בין עוצמת הדיכוי ועוצמת ההתנגדות לו).
בפרט, אם עאידה סאלימן היא לאומנית, אני תומך בלאומנות.