יד אליהו
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הכל קשקושים על קשקושים, יש אלפי אוהדים שרוצים לעשות מנוי, וקומץ קטנטן אליטיסטי שנלחם בחירוף נפש שהם לא יעשו. זהו .
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
חזרה לנקודת הבסיס. מגיע לאוהדים להגיע למשחקים ולהשיג כרטיסים לא אמור להיות משימה בלתי אפשרית.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:43לדעתי , המהלך יוכיח את עצמו רק אם אכן תיקח אליפות ותגיע ליורוליג.
זה שהרווחת עוד כסף ממנויים והגעת שוב למקום שני ויצרת קרע בקהל לא נתן כלום .
אני חושב שבזכות הדרייב אין ומה שקרה בו הגענו לגמר וכמעט לקחנו את זה , ובלי הדרייב אין , אנחנו מאבדים את היתרון הכי משמעותי שלנו שאף בברלי ,מוטלי או הטרלה של ינאי יכולים לספק .
אני אגיד לך את זה שוב למרות שאתה שונא לשמוע את זה ולהכיר באמת אתה רוצה מועדון קטן ואקסקלוסיבי זה בסדר חברייך בעמותה עוד קצת ומחזירים אותנו לימי הדר יוסף ווינסנט קאונסיל
-
- קיבל.ה 803 לייקים
בואו נדבר על איצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד ביפו. פעם - הבית הבלתי מעורער של מועדון הכדורגל של הפועל ת''א. המבצר. "המקדש". אחד מסמלי המועדון שהכי מזוהים עמו.רק הפועל כתב:בואו נדבר על הפיל שבחדר , מה כבר יקרה אם נשחק קבוע ביד אליהו? למי אכפת לעזאזל בסוף סהכל מדובר באולם כדורסל והקהל הוא זה שיוצר את האווירה לא המקום עצמו , סתם טמטום כל העניין הזה של לדרוש הבטחה שזה זמני
והיום? יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר מלבד בלומפילד. אני מכיר חבר'ה צעירים כאלה. הם ממלאים את בלומפילד כל שבוע שני עם סולד אאוט. זה הבית של מכבי ואין מי שיערער על כך.
הפועל מביאה כמה אלפים בודדים בימי שישי בצהריים ודיכאון לראות איצטדיון שרובו ריק.
לא שמעתי תלונות מאוהדי מכבי על בלומפילד אלא להפך. רק פה כולם צדקנים. מדובר בהיכל עירוני, לא של מכבי בלבד.
והפועל שיחקה שם לפני 45 שנה, טרום עידן אוסישקין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אני ממש בעד אצטדיון של 10000 איש של הפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:59חזרה לנקודת הבסיס. מגיע לאוהדים להגיע למשחקים ולהשיג כרטיסים לא אמור להיות משימה בלתי אפשרית.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:43לדעתי , המהלך יוכיח את עצמו רק אם אכן תיקח אליפות ותגיע ליורוליג.
אני חושב שבזכות הדרייב אין ומה שקרה בו הגענו לגמר וכמעט לקחנו את זה , ובלי הדרייב אין , אנחנו מאבדים את היתרון הכי משמעותי שלנו שאף בברלי ,מוטלי או הטרלה של ינאי יכולים לספק .
אני אגיד לך את זה שוב למרות שאתה שונא לשמוע את זה ולהכיר באמת אתה רוצה מועדון קטן ואקסקלוסיבי זה בסדר חברייך בעמותה עוד קצת ומחזירים אותנו לימי הדר יוסף ווינסנט קאונסיל
אבל ממש .
סתם לדוגמא , שארסנל שיחקו באייבורי עם כמות sold out של קהל במשך שנים ובידיעה שיש עוד עשרות אלפים שרוצים לבוא לראות ולקנות מנוי , אפילו לא חשבו לעבור לוומבלי בזמן בניית האצטדיון החדש , ועוד זה רק וומבלי לא המגרש של היריבה השנואה .
זה שאתה ודומיך תמשיכו להגיד שאני רוצה מועדון קטן ותכננו את עצמיכם לא הופך את זה לאמת .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 01 דצמבר 2024, 20:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
עוד אחת מהסיבות שמכבי הם כלום וזבל.Charlie כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:00בואו נדבר על איצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד ביפו. פעם - הבית הבלתי מעורער של מועדון הכדורגל של הפועל ת''א. המבצר. "המקדש". אחד מסמלי המועדון שהכי מזוהים עמו.רק הפועל כתב:בואו נדבר על הפיל שבחדר , מה כבר יקרה אם נשחק קבוע ביד אליהו? למי אכפת לעזאזל בסוף סהכל מדובר באולם כדורסל והקהל הוא זה שיוצר את האווירה לא המקום עצמו , סתם טמטום כל העניין הזה של לדרוש הבטחה שזה זמני
והיום? יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר מלבד בלומפילד. אני מכיר חבר'ה צעירים כאלה. הם ממלאים את בלומפילד כל שבוע שני עם סולד אאוט. זה הבית של מכבי ואין מי שיערער על כך.
הפועל מביאה כמה אלפים בודדים בימי שישי בצהריים ודיכאון לראות איצטדיון שרובו ריק.
לא שמעתי תלונות מאוהדי מכבי על בלומפילד אלא להפך. רק פה כולם צדקנים. מדובר בהיכל עירוני, לא של מכבי בלבד.
שידעו תמיד שהם משחקים במגרש שלנו .
לדברים האלה יש חשיבות , גם אם ילדים טמבלים של מכבי לא מודעים או שלא איכפת להם .
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
איצדטיון האמירויות לא נבנה במקום אייבורי.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:21אני ממש בעד אצטדיון של 10000 איש של הפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:59חזרה לנקודת הבסיס. מגיע לאוהדים להגיע למשחקים ולהשיג כרטיסים לא אמור להיות משימה בלתי אפשרית.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:43
לדעתי , המהלך יוכיח את עצמו רק אם אכן תיקח אליפות ותגיע ליורוליג.
אבל ממש .
סתם לדוגמא , שארסנל שיחקו באייבורי עם כמות sold out של קהל במשך שנים ובידיעה שיש עוד עשרות אלפים שרוצים לבוא לראות ולקנות מנוי , אפילו לא חשבו לעבור לוומבלי בזמן בניית האצטדיון החדש , ועוד זה רק וומבלי לא המגרש של היריבה השנואה .
זה שאתה ודומיך תמשיכו להגיד שאני רוצה מועדון קטן ותכננו את עצמיכם לא הופך את זה לאמת .
תזכיר לי איפה טוטנהאם שיחקה בזמן שבנו את האיצטדיון החדש כי הרסו את וויט הארט ליין?
-
- קיבל.ה 184 לייקים
טוטנהאםRed_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:26איצדטיון האמירויות לא נבנה במקום אייבורי.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:21אני ממש בעד אצטדיון של 10000 איש של הפועל ,
אבל ממש .
תזכיר לי איפה טוטנהאם שיחקה בזמן שבנו את האיצטדיון החדש כי הרסו את וויט הארט ליין?

ושאלה אמיתית , אתה בטוח שינאי ישפץ את הדרייב אין ?
- הפועל
- קיבל.ה 1716 לייקים
- יצירת קשר:
כן, רק שפה עוד היתה אופציה (לכאורה) שהעמותה תחזור לשליטה ביום שאחרי עופר. למעשה זאת היתה חלק מהמוטיבציה להתנהלות מולו, האמונה שעופר לא באמת ימשיך לשים כסף לאורך זמן.שלגיריס 2.0 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 16:32נעשינו לנטל
אנו וזכרונותנו
היינו של העמותה ועכשיו כבר לא
איש אחד
עופר
בא וקנה אותנו
ההתנהלות של החודשים האחרונים די איינה את זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:31טוטנהאםRed_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:26איצדטיון האמירויות לא נבנה במקום אייבורי.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:21
אני ממש בעד אצטדיון של 10000 איש של הפועל ,
אבל ממש .
תזכיר לי איפה טוטנהאם שיחקה בזמן שבנו את האיצטדיון החדש כי הרסו את וויט הארט ליין?![]()
![]()
ושאלה אמיתית , אתה בטוח שינאי ישפץ את הדרייב אין ?
אם היו בונים איצטדיון חדש לא במקום הדרייב אין היה על מה לדבר אבל זה לא המצב.
לשאלתך כי בניגוד אליך אני לא בורח מתשובות התשובה היא כן האיש שם יותר מדי כסף והלך דרך ארוכה מדי בשביל לזרוק את זה ובשביל מה? אולם ביתי אמור להכניס לקבוצה הרבה כסף בעתיד. רוצה לנחש למה ארסנל וטוטנהאם בנו איצטדיונים חדשים?
-
- קיבל.ה 184 לייקים
רוצה לדעת האם ינאי מתחייב שיהיה מגרש חדש להפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:38מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?
לשאלתך כי בניגוד אליך אני לא בורח מתשובות התשובה היא כן האיש שם יותר מדי כסף והלך דרך ארוכה מדי בשביל לזרוק את זה ובשביל מה? אולם ביתי אמור להכניס לקבוצה הרבה כסף בעתיד. רוצה לנחש למה ארסנל וטוטנהאם בנו איצטדיונים חדשים?
רוצה לדעת , מותר לי ?
ולדעתי היינו יכולים למצוא פתרון אחר מיד אליהו לתקופה של בניית המגרש החדש , שאף אחד לא יודע אם יקום בכלל .
ואני לא בורח משום דבר , ינאי שפך הרבה כסף , שאפו , כבר ראיתי בהפועל ובספורט בכלל אנשים ששפכו הרבה כסף ובסוף השאירו חורבה .
אני סומך רק עלינו
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
ברחת דמגוגי ברחת… ברגע שהטיעון שלך חזר לך כמו בומרנג לפרצוף הסטת את הדיון. תמשיך לילל אני מקווה שהעמותה העלובה תתפרק יום אחרי שהעסק הזה יגמר אני מבטל את החברות שם אין לה זכות קיום ואין לה זכות לעשות שימוש בכסף שלי כמו שהיא משתמשת. נותר רק לקוות שהעמותה תמות לבד ולא תרצח את המועדון יחד איתה. אוהדי מכבי, ירושלים חולון וכולם פשוט חוגגים והם תומכים בעמותה כי הם יודעים שהעמותה מפרקת את המועדון ברמות ששאול לא הצליח.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:44רוצה לדעת האם ינאי מתחייב שיהיה מגרש חדש להפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:38מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?
רוצה לדעת , מותר לי ?
ולדעתי היינו יכולים למצוא פתרון אחר מיד אליהו לתקופה של בניית המגרש החדש , שאף אחד לא יודע אם יקום בכלל .
ואני לא בורח משום דבר , ינאי שפך הרבה כסף , שאפו , כבר ראיתי בהפועל ובספורט בכלל אנשים ששפכו הרבה כסף ובסוף השאירו חורבה .
אני סומך רק עלינו
-
- קיבל.ה 184 לייקים
Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:49ברחת דמגוגי ברחת… ברגע שהטיעון שלך חזר לך כמו בומרנג לפרצוף הסטת את הדיון. תמשיך לילל אני מקווה שהעמותה העלובה תתפרק יום אחרי שהעסק הזה יגמר אני מבטל את החברות שם אין לה זכות קיום ואין לה זכות לעשות שימוש בכסף שלי כמו שהיא משתמשת. נותר רק לקוות שהעמותה תמות לבד ולא תרצח את המועדון יחד איתה. אוהדי מכבי, ירושלים חולון וכולם פשוט חוגגים והם תומכים בעמותה כי הם יודעים שהעמותה מפרקת את המועדון ברמות ששאול לא הצליח.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:44רוצה לדעת האם ינאי מתחייב שיהיה מגרש חדש להפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:38
מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?
רוצה לדעת , מותר לי ?
אני סומך רק עלינו
אני מילל ,
אתה רוצה שהעמותה תתפרק ,
עופר ינאי המשיח ,
העמותה יותר גרועה משאול ...
נו , מה נגיד
שיהיה לכולנו בהצלחה .
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
ומה בדיוק היה הפתרון הזה?Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:44רוצה לדעת האם ינאי מתחייב שיהיה מגרש חדש להפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:38מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?
רוצה לדעת , מותר לי ?
אני סומך רק עלינו
העמותה לא האמינה לעופר ו"בזבזה" חודשיים כדי למצוא פתרון בעצמה.
הפלא ופלא, היא לא מצאה שום פתרון אחר
פעם סמכתי על רמי בעיניים עצומות שיעשה מה שטוב להפועל.
היום אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אני מאמין שלרמי הפועל חשובה פי מליון מינאיבני12 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 21:11ומה בדיוק היה הפתרון הזה?Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:44רוצה לדעת האם ינאי מתחייב שיהיה מגרש חדש להפועל ,Red_man כתב: ↑01 דצמבר 2024, 20:38
מה קרה? שמטתי את התירוץ העלוב שלך מתחת לרגליים? תענה לשאלה לא מסובך איפה טוטנהאם שיחקו?
רוצה לדעת , מותר לי ?
אני סומך רק עלינו
העמותה לא האמינה לעופר ו"בזבזה" חודשיים כדי למצוא פתרון בעצמה.
הפלא ופלא, היא לא מצאה שום פתרון אחר
פעם סמכתי על רמי בעיניים עצומות שיעשה מה שטוב להפועל.
היום אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
גם אם אני לא מסכים להרבה ממה שהוא אומר
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
שוב דמגוגיה.
המגרשים באנגליה הם בבעלות פרטית של המועדונים.
אייבורי בזמנו והאמירויות היום הם אצטדיונים של ארסנל, בשבילם לשחק באיצטדיון אחר זה עלות פסיכית של שכירות שאין להם ברגיל.
אגב, בזמן בניית האמירויות היו שנים קשות למועדון שהשקיע המון כסף בבנייה ולא בסגל.
המגרשים באנגליה הם בבעלות פרטית של המועדונים.
אייבורי בזמנו והאמירויות היום הם אצטדיונים של ארסנל, בשבילם לשחק באיצטדיון אחר זה עלות פסיכית של שכירות שאין להם ברגיל.
אגב, בזמן בניית האמירויות היו שנים קשות למועדון שהשקיע המון כסף בבנייה ולא בסגל.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
סבבה דמגוגיה
יש מצב שתקבל את זה שאני חושב,שמעבר ליד אליהו לא יוסיף מבחינה מקצועית ? יש מצב שתקבל את זה שאני חושב שמעבר ליד אליהו יפגע בהפועל גם במובנים נוספים ?
בלי כעס , בלי לזלזל , בלי לקרוא לי באחד מהשמות תואר שקראו לי פה , פשוט כי זו דעתי ?
יש מצב שתקבל את זה שאני חושב,שמעבר ליד אליהו לא יוסיף מבחינה מקצועית ? יש מצב שתקבל את זה שאני חושב שמעבר ליד אליהו יפגע בהפועל גם במובנים נוספים ?
בלי כעס , בלי לזלזל , בלי לקרוא לי באחד מהשמות תואר שקראו לי פה , פשוט כי זו דעתי ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אה? אי פעם אמרתי שזאת לא דעה לגיטימית לא לרצות לעבור? אפילו אמרתי משנהו נגד מי שלא רוצה לבוא לשם?
הטענות שלי היו נטו על מי שאומר ״לא יקרה״ ומאיים/מקלל את מי שכן רוצה לעבור.
הטענות שלי היו נטו על מי שאומר ״לא יקרה״ ומאיים/מקלל את מי שכן רוצה לעבור.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
לא יודע אל מי היו הטענות שלך ,
רק איתי דיברת פה , רק אני ההצגתי דעה שונה לפי מה שהספקתי לראות .
מעולם לא זילזלתי או אמרתי שלרצות לעבור זו דעה לא לגיטימית .
היחיד פה שספג דברים כמו טרוריסט , דרך אוהד מכבי , ועד הורס הפועל זה אני .
וזה לא מזיז לי כן , שיהיה ברור , אני לא מתקרבן .
אני באמת לא רואה את זה .
פשוט אני היחיד בפורום הזה עם דעה שונה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא ראיתי מישהו פונה אלייך אישית בתיאורים האלה.
יש בפורום אפשרות לדווח על הודעות שחורגות מחוקי הפורום.
יש בפורום אפשרות לדווח על הודעות שחורגות מחוקי הפורום.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
כי אתה לא כותב כאן כרוי האדום אלא כמייצג של האולטראס (אפילו אתה טענת את זה שבגלל מה שכותבים עליהם אתה בא להגן עליהם) אז מה שכותבים לך זה לא אישי נגדךRed roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 22:40לא יודע אל מי היו הטענות שלך ,
אני באמת לא רואה את זה .
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
קיבלת (ממני) אזהרה אחת.
על ביטוי הרבה יותר חמור מכל מה שכתבת כאן (שלחת משתמש לקחת 100 כדורי הרגעה במטרה להתאבד).
אם אתה רוצה שאתייחס אלייך ברצינות , תתיחס לפחות בחזרה ברצינות.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אני כותב קודם כל את הדעה שליבני12 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 22:59כי אתה לא כותב כאן כרוי האדום אלא כמייצג של האולטראס (אפילו אתה טענת את זה שבגלל מה שכותבים עליהם אתה בא להגן עליהם) אז מה שכותבים לך זה לא אישי נגדךRed roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 22:40לא יודע אל מי היו הטענות שלך ,
אני באמת לא רואה את זה .
בין היתר מפריע לי מה שכותבים על האולטראס אז אני מגיב .
בגלל שבכל הפורום הזה אני היחיד בעל הדעה הזו מתנפלים עלי
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
אבל כל הכינויים שציינת הופנו לאולטראס ולא אליךRed roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:04אני כותב קודם כל את הדעה שליבני12 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 22:59כי אתה לא כותב כאן כרוי האדום אלא כמייצג של האולטראס (אפילו אתה טענת את זה שבגלל מה שכותבים עליהם אתה בא להגן עליהם) אז מה שכותבים לך זה לא אישי נגדךRed roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 22:40
לא יודע אל מי היו הטענות שלך ,
אני באמת לא רואה את זה .
בין היתר מפריע לי מה שכותבים על האולטראס אז אני מגיב .
בגלל שבכל הפורום הזה אני היחיד בעל הדעה הזו מתנפלים עלי
לך רק קראו דמגוג וטרול

קצת מצחיק שהייתי הולך לאוסישקין, אפילו להדר יוסף הגעתי קבוע, אבל לדרייב אין אין לי סיכוי להיכנס.
אז מבחינתי שיהרסו את הדרייב אין ויבנו שמה מגרש חניה.
אולם אף פעם לא יותר חשוב מקבוצה וקבוצה חשובה בגלל האוהדים שלה. ואם יש אלפי אוהדים שלא יכולים לראות את הקבוצה, אז אין ערך לאולם הזה.
ובכלל לא נכנס לוויכוח עם ינאי, מסתכל נטו מהצד שלי כאוהד
אולם אף פעם לא יותר חשוב מקבוצה וקבוצה חשובה בגלל האוהדים שלה. ואם יש אלפי אוהדים שלא יכולים לראות את הקבוצה, אז אין ערך לאולם הזה.
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

-
- קיבל.ה 184 לייקים
הלו הלו הלו
קראו לי גם טרוריסט ואנרכיסט
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אנסה לחפש את הדברים שאתה מתייחס אליהם מחר.
לדעתי אתה מייחס לעצמך דברים שנאמרו לאו דוקא באופן אישי כלפייך.
אבל אם אמצא דברים כאלו נטפל בהתאם.
לדעתי אתה מייחס לעצמך דברים שנאמרו לאו דוקא באופן אישי כלפייך.
אבל אם אמצא דברים כאלו נטפל בהתאם.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 22 לייקים
חבל שבכלל מדובר על הוצאה כספית פסיכית כמו הרחבת הדרייב אין. יש מגרש שאפשר לשחק בו כדורסל עם תכולת קהל גדולה מספיק ברחוב יגאל אלון. מעדיף שאת הכסף על ההרחבה המיותרת ישימו על חיזוק הקבוצה.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
יוכלו להשתמש הטענת אמת דברתי

רוי כפרה עליך,
אני לא אכנס לדיון ארוך בנושא... יש רק משהו שמטריד אותי.
החשש שמה המעבר הוא לא זמני... עכשיו נגיד יש לנו 7000 מנויים ולכן עצם המעבר יחייב את המשיכיותו לנצח ובפועל יכניס כסף למועדון ויניע את עופר מהשקעה של רבע מליארד לשיפוץ הדרייב אין. גם אם נציג את זה כעובדה האם לא עדיף שעוד 3500 אוהדים הפועל יבואו למשחקים?
האם העמותה היא לא למען האוהדים ואמורה לאפשר לכמה שיותר מהם להגיע? והאם זה שיהיו 7000 מנויים לא קצת שומט את הטענה שהיו בחירות ו 568 איש הצביעו לשאקו כאשר הבא אחריו היה פוליטי עם 540 קולות, כמה זה באמת רלוונטי ביחס ל 7000 מנויים?
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
לא נכון חבר

אני קורא אנרכיסט למי שמתנהג כזה...
לא מזיז לי מה המוצא שלו ואת הפתק של מי הוא שם בקלפי.
מי שמאחל שואה לבני העם שלי שוב ושוב ושוב ואחכ לכוחות הביטחון...הוא מבחינתי כזה. חד משמעית.
מי שמאיים באלימות פיסית כלפי אוהדי הפועל בעודם נכנסים למשחק 3 בסדרת הגמר יחד עם הילדים שלהם ומול הילדים שלהם הוא מבחינתי טרוריסט/אנרכיסט...קרא לזה איך שבא לך.
לשני הדברים יש שלל עדויות והוכחות כמובן. חלקן גם בפורום פה.
כמובן שיש עוד שלל דוגמאות. זה רק על קצה המזלג.
אם מישהו מגדיר פעולות כאלו בצורה אחרת אז אני אפנה אותו למילון.
ספציפית לגבי מה שקרה אתמול עם העמותה שבעצם מנוהלת על ידי האולטראס ובגיבויו...
אני כבר המון זמן אומר פה ששתי הישויות חד הן ושתיהן לא אוהדות הפועל אלא סובלות ממגלומניה מטורפת - אני ואפסי עוד.
בזמנו יצאו עליי פה. אתמול כבר ראיתי אנשים רושמים את זה בלי להניד עפעף פה. לקח להם קצת זמן.
לא נורא, גם עם עניין האנרכיסטים הם יישרו קו בקרוב.
בקבורת החמור שהעמותה והאולטראס עשו לעצמם אתמול, ננוחם.
(רק נזכיר שחברים בכירים בעמותה(=אולטראס) חגגו ברשתות החברתיות בחמישי את ההפסד לאולם. עוד לפני צו המניעה מאתמול).
הכל מתועד.
הם
לא
אוהדי
הפועל
מה עוד צריך כדי שתבינו את זה?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 02 דצמבר 2024, 06:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1776 לייקים
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
סליחה?? יצרת קרע בקהל??Red roy כתב:לדעתי , המהלך יוכיח את עצמו רק אם אכן תיקח אליפות ותגיע ליורוליג.
מי יצר את הקרע?
עם כל הכבוד,
ינאי בטח לא זה שיצר את הקרע.
את הקרע יצרו ראשי העמותה שכבר חצי שנה מסרבים ללכת להצבעה.והאולטראס שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כל האוהדים.
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
אל תשכח שעד 99 מכבי הייתה משלמת להפועל דמי שכירות על שימוש בבלומפילד.Charlie כתב:בואו נדבר על איצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד ביפו. פעם - הבית הבלתי מעורער של מועדון הכדורגל של הפועל ת''א. המבצר. "המקדש". אחד מסמלי המועדון שהכי מזוהים עמו.רק הפועל כתב:בואו נדבר על הפיל שבחדר , מה כבר יקרה אם נשחק קבוע ביד אליהו? למי אכפת לעזאזל בסוף סהכל מדובר באולם כדורסל והקהל הוא זה שיוצר את האווירה לא המקום עצמו , סתם טמטום כל העניין הזה של לדרוש הבטחה שזה זמני
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
עוד לא הבנת שכנראה אין לעמותה ווטו בכלל ובגלל זה לא הייתה ולא תהיה הצבעה?Nati כתב: ↑02 דצמבר 2024, 05:28סליחה?? יצרת קרע בקהל??Red roy כתב:לדעתי , המהלך יוכיח את עצמו רק אם אכן תיקח אליפות ותגיע ליורוליג.
מי יצר את הקרע?
עם כל הכבוד,
ינאי בטח לא זה שיצר את הקרע.
את הקרע יצרו ראשי העמותה שכבר חצי שנה מסרבים ללכת להצבעה.והאולטראס שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כל האוהדים.
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
נו זה בדיוק מה שהם רוצים.RedOne כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:51 קצת מצחיק שהייתי הולך לאוסישקין, אפילו להדר יוסף הגעתי קבוע, אבל לדרייב אין אין לי סיכוי להיכנס.
דרייב אין. אולם קטן, שאליו יוכלו להיכנס רק המובחרים. אלו שמקבלים כרטיסים למשחקי חוץ כדי לאחל למי שיושבים מולם להיכנס למשרפות ולגז.
אתה לא מקורב....מי אתה בכלל? סתם טפיל.
האולם הוא רק תירוץ. הם לא רוצים את כל מי שהוא לא כמוהם. מי אנחנו בכלל שנגיד להם שהם פוגעים בקבוצה עם הנאכיה שהם יוצרים?
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
חברים, הקטע הזה ״שאין לעמותה זכות וטו״ לא מדוייק בלשון המעטה.
לכל הפחות, יש פה סוגיה משפטית שצריכה להיבחן.
זה לא מצדיק את הסחבת ו/או את הבקשה לצו מניעה אתמול.
אבל בואו ננסה להיות מדויקים לפחות בעובדות.
לכל הפחות, יש פה סוגיה משפטית שצריכה להיבחן.
זה לא מצדיק את הסחבת ו/או את הבקשה לצו מניעה אתמול.
אבל בואו ננסה להיות מדויקים לפחות בעובדות.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
עופר לא יכול לשלם כמה גרושים לעיריית חולון בשביל שנשחק שם וזהו ? אני יודע שזו חוצפה לבקש אבל העניין הזה פשוט סיוט