מסכים. הוא אמר בריאיון עוד דברים שהיו במקום, ספציפית דדאס היה ביזיון וזאת לא דרך להתנהל.
מצד שני גם המשא ומתן בתקשורת עם 3 מאמנים במקביל לא במקום ותאכלס היה ידוע שדדאס לא ממשיך. בכל מקרה, זאת לא דרך, טעיתי.
מסכים. הוא אמר בריאיון עוד דברים שהיו במקום, ספציפית דדאס היה ביזיון וזאת לא דרך להתנהל.
העובדה שכל דבר שקורה אצלנו מגיע לתקשורת היא לא במקום ולא בריאה.רק הפועל בלב כתב: ↑17 נובמבר 2024, 21:57מסכים. הוא אמר בריאיון עוד דברים שהיו במקום, ספציפית דדאס היה ביזיון וזאת לא דרך להתנהל.
מצד שני גם המשא ומתן בתקשורת עם 3 מאמנים במקביל לא במקום ותאכלס היה ידוע שדדאס לא ממשיך. בכל מקרה, זאת לא דרך, טעיתי.
זו באמת הודעה ארוכה , אני אקח את מה שנראה לי נקודת הסיום שלךAsafasraf כתב: ↑16 נובמבר 2024, 11:33אתה תקבל מה שבא לך. אני, כ״אוהד שקט״ (לדבריך) שקונה 4 מנויים בכל עונה בידיעה ובעניין שמשחקי הבית של הקבוצה שלי יהיו בבלומפילד, בשער 7 ולא במגרש ריק או בסמי עופר/ נתניה.Red roy כתב:נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .
שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.
והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
אתה יכול בבקשה לספר לי כמה רדיוסים והורדת נקודות קיבלו הקבוצות האחרות? בלי קשר, מכיר את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״?
שירי שואה פוגעים לא רק בתדמית שלנו כלפי חוץ, אלא גם בחלק מהאוהדים שלנו, אבל זה לא מפריע לך.
להזכיר את הבושה בטקס לשוטרים בב״ש?
אם אתה רוצה לתת דוגמא מהכדורגל האנגלי, כדאי שתיקח אותו מהשינוי הענק שהוא עבר משנות ה-80 עד היום כשהקהל של ליברפול עד היום נחשב לאחד הקהלים המעולים, וזה בלי אבוקות.
תחפש באחת התגובות שלי- אני ישבתי עד סוף עונת השרוכים בשער 5 ומאז בשער 7 באופן קבוע. גם אני מעודד, צועק ומקלל, זה מספיק טוב?
לגביי משחקים בגלבוע ובאילת- כשאפשר יהיה לרכוש כרטיסים בלי שיחלקו אותם בפרוטקציה לחברים שלך באולטראס, אז נדבר.
קנו את הפועל בגלל האולטראס? בדיחה טובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
וואלה על הזין התדמית. בתור ילד הייתי מה זה מבסוט שלא היו מקללים ונטו מתרכזים בעידוד, ימים יפים ותמימים שברור לי שלא יכלו להחזיק (אנשי הגדר היו גם אז מהאולטראס אגב).כלRed roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 20:52זו באמת הודעה ארוכה , אני אקח את מה שנראה לי נקודת הסיום שלךAsafasraf כתב: ↑16 נובמבר 2024, 11:33אתה תקבל מה שבא לך. אני, כ״אוהד שקט״ (לדבריך) שקונה 4 מנויים בכל עונה בידיעה ובעניין שמשחקי הבית של הקבוצה שלי יהיו בבלומפילד, בשער 7 ולא במגרש ריק או בסמי עופר/ נתניה.Red roy כתב:
נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .
שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.
והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
אתה יכול בבקשה לספר לי כמה רדיוסים והורדת נקודות קיבלו הקבוצות האחרות? בלי קשר, מכיר את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״?
שירי שואה פוגעים לא רק בתדמית שלנו כלפי חוץ, אלא גם בחלק מהאוהדים שלנו, אבל זה לא מפריע לך.
להזכיר את הבושה בטקס לשוטרים בב״ש?
אם אתה רוצה לתת דוגמא מהכדורגל האנגלי, כדאי שתיקח אותו מהשינוי הענק שהוא עבר משנות ה-80 עד היום כשהקהל של ליברפול עד היום נחשב לאחד הקהלים המעולים, וזה בלי אבוקות.
תחפש באחת התגובות שלי- אני ישבתי עד סוף עונת השרוכים בשער 5 ומאז בשער 7 באופן קבוע. גם אני מעודד, צועק ומקלל, זה מספיק טוב?
לגביי משחקים בגלבוע ובאילת- כשאפשר יהיה לרכוש כרטיסים בלי שיחלקו אותם בפרוטקציה לחברים שלך באולטראס, אז נדבר.
קנו את הפועל בגלל האולטראס? בדיחה טובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה אתה מקלל ? זה טוב להפועל ? זה טוב לתדמית של הפועל ?
שתשים זין על התדמית של הפועל בעיני מי שלא אוהד הפועל יהיה לך יותר נוח .
שפעם היינו מוחאים כפיים שמכבי קיללו אותנו במקום לקלל חזרה התדמית שלנו היתה יותר טובה ?
התדמית של פאנטיניקוס טובה ? אולימפיאקוס? צ'סקא ? בכדורגל של מילאן , אינטר טובה ? של פאריס וליון טובה ? של אתלטיקו טובה ?
בטוח יש אוהדי יונייטד שמזועזעים ששרים שירים על אסון הילסבורו ביציע במשחקים נגד ליברפול , אבל זה קרה , קורה ויקרה .
מה זה בכלל אומר בכלל תדמית טובה ? מול מי ? ערוץ 5 ?
ועם כל ה"תדמית הנוראית" שהאולטראס עשה ועושה להפועל , ספרא קנה בכדורגל וינאי בכדורסל .
לדעתי אולי תוריד קצת מהביקורת והשנאה העצמית ותעריך את מה שיש על כל הגוונים, הסוגים וסוגי האוהדים שלנו , ותבין שאין כמו הקהל שלנו בעולם!!!
אני זוכר שאוהדי הפןעל תמיד אמרו שמחפשים אותם
תרשה לי להאמין שאתה יודע איך הקהלים שציינתי מתנהגים .
אם אתה לא יודע איך הקהל היווני , איטלקי , יגוסלבי , רוסי , אנגלי , צרפתי מתנהג אז מציע לך לראות ביוטיוב , זה סתם מעניין , ולנושא שלנו גם אולי ישים דברים בפרופורציה נכונה .מילפורד כתב: ↑19 נובמבר 2024, 22:45 תאמין למה שאתה רוצה, זה היופי באמונה, היא לא בהכרח מבוססת על עובדות.
אותי לא מעניין מה אחרים חושבים , אתה צודק.
זה אתה ששאל אם באותה תקופה התדמית שלנו היתה יותר טובה, אז עניתי על זה.
אם אתה שואל אם גם בעיני התדמית שלנו היתה אז יותר טובה? אז כן, בהרבה! היינו הרבה יותר עסוקים באהבה לקבוצה שלנו מאשר בשנאה לאחרים (ביחס להיום, אל תסובב את זה להגיד כאילו אמרתי שלא היתה שנאה לאחרים אז).
אין דבר שיותר יבאס אותי אם הילדים שלי יגידו לי שהם אוהדי מכבי או בית״ר , הם גדלים בבית שבו בהגדרה צהוב מותר רק לאכול, לשתות או להשתמש כסמרטוט (עם הקלה שהיה לי קשה אפילו איתה בראשון לספטמבר עם התלבושת הצהובה בבתי הספר למען החטופים).
לא הבנתי איך זה קשור לדיון פה.
מצטער בשבילםמילפורד כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:21 אם הכנסת ילדים לסיפור הזה.
שנדבר על איך התנפלו על הילדים של רמי בהדר יוסף כי הם העיזו להזיז שלט שהסתיר להם?
אולי על זה שיש אנשים שנדחפים בתורים בכניסה לאולם?
או בכלל מרביצים ודוחפים אחרים שרוצים להיכנס כי הם החליטו שלמחות על התוף שלהם יותר חשוב מזה שילדים שממהרים לשירותים יכנסו לאולם?
או ילדים שמתחילים לבכות בפניקה ששורף להם בעיניים וקשה להם לנשום מהעשן של האבוקות באולם סגור?
בלי שאף אחד לוקח אחריות או לכל הפחות מתנצל על ההתנהגות הזאת.
בהקשר הזה, תעשה לי טובה, ואל תטיף לי על לקבל את את כולם ולהכיל את החרא.
אגב, יכול להתחייב לך שאם מי מהילדים שלי לא יהיה בסוף אוהד הפועל, זה בגלל החוויות לעיל שהם עוברים כשהם באים איתי.
מעריך אותו
צודק בוא נחליף אותוRed roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:42מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא ילמד אותנו מה זה לאהוד הפועל ?
הוא פילוסוף עכשיו ?
הוא יודע על מה חשוב ועל מה לא חשוב לוותר בדרך להצלחה ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
וזה לעומת עסק רגיל שבו באמת הבעלים הוא הקובע ומתווה הדרך .
כל כך מעצבן שהוא מעורר בי אנטגוניזם
נו באמת ...Hapoel_manga כתב: ↑20 נובמבר 2024, 00:04צודק בוא נחליף אותוRed roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:42מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
העמותה לבד תדע להרים תקציב ונחזיר את קרטיס קלי
בכל הקבוצות שציינת יש כנראה שנאה ושירים וכו' אבל אני לא חושב שתמצא שם הרבה או בכלל שזה תופס נפח כזה גדול אצלן ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר. ואם יש כאלה אז שיבושם להם. אווירת השנאה והאנטי מורגשת לא פחות מהאהדה להפועל, תן לאנשים את הקרדיט שהם לא מחפשים בקטנות את האולטראס ובאמת משהו מציק להם.
בוא נדבר על ״מגבלות הכוח בספורט״ דווקא בהיבט של הקהל:Red roy כתב:נו באמת ...Hapoel_manga כתב: ↑20 נובמבר 2024, 00:04צודק בוא נחליף אותוRed roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:42 מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
העמותה לבד תדע להרים תקציב ונחזיר את קרטיס קלי
מלהעביר ביקורת לגיטימית עברת להעיף אותו .
מי דיבר על זה ? מי רוצה את זה ?
זה השיח שאתם מנהלים עם כל מי שלא אומר אמן על כל פיפס שהוא אומר , בגלל זה אתם חושבים שכל מי שלא איתו על עיוור הוא אויב הפועל שלא רוצה שהיא תצליח .
לא למדנו כלום מכל בעלים עשיר שבא ופיזר הבטחות מפה עד הירח ?
הוא חלום רטוב , אבל גם בשבילו כדי שיבין את מגבלות הכוח במועדון ספורט .
Red roy כתב: ↑19 נובמבר 2024, 23:42מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
באסה,, אבל אני בטוח שעופר ימצא דרך טובה יותר להגשים את זה:יורם כתב:ירד מהרעיון של ערוץ 13:
https://www.themarker.com/advertising/2 ... 6d501e0000
רק שאדלסון הקדים אותו ולכן השידורים לא רלוונטיםגביזון כתב: ↑20 נובמבר 2024, 19:11באסה,, אבל אני בטוח שעופר ימצא דרך טובה יותר להגשים את זה:יורם כתב:ירד מהרעיון של ערוץ 13:
https://www.themarker.com/advertising/2 ... 6d501e0000
כחלק מהעסקה עם ינאי, רשת התחייבה להתחיל לשדר משחקים בהשתתפות הפועל ת"א בכדורסל. כמו כן, הוסכם כי יתקיים שיתוף פעולה בין ינאי למיזם הספורט העולמי DAZN בבעלות Access Industries של בלווטניק.
.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לא טוב לנו.Charlie כתב: ↑21 נובמבר 2024, 16:09 בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
כך או כך, בין אם ינאי יסכים כרגע ובין אם לאו, די ברור שה"מניה" של הפועל סל נחשבת סחורה "חמה" בימים האלו. רק לחשוב מה יקרה אם וכאשר הפועל תהיה אלופת המדינה או תשחק ביורוליג.
עד עכשיו ההכנסות שלו אפסיות וההוצאות מטורפות.בז'רנו כתב: ↑21 נובמבר 2024, 16:59לא טוב לנו.Charlie כתב: ↑21 נובמבר 2024, 16:09 בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
כך או כך, בין אם ינאי יסכים כרגע ובין אם לאו, די ברור שה"מניה" של הפועל סל נחשבת סחורה "חמה" בימים האלו. רק לחשוב מה יקרה אם וכאשר הפועל תהיה אלופת המדינה או תשחק ביורוליג.
צריך רק בן אדם אחד שמקבל החלטות
אולי הירידה מערוץ 13 ועכשיו הכנסת השותפים אומרת שהוא מתחיל להדק את החגורה?
ברור שחייבים לעבור ליד אליהו..גביזון כתב: ↑21 נובמבר 2024, 17:22עד עכשיו ההכנסות שלו אפסיות וההוצאות מטורפות.בז'רנו כתב: ↑21 נובמבר 2024, 16:59לא טוב לנו.Charlie כתב: ↑21 נובמבר 2024, 16:09 בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
צריך רק בן אדם אחד שמקבל החלטות
אולי הירידה מערוץ 13 ועכשיו הכנסת השותפים אומרת שהוא מתחיל להדק את החגורה?
בוא (לא אתה) נמשיך להתנגד להגדלת הכנסות במעבר לאולם גדול בכל מיני פילוסופיות, זה בטוח יעזור לחגורה
זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.Charlie כתב:בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
יכול להיות. אולי עופר מתנה כניסה לפרויקט של הדרייב אין באחוזי בעלות והשקעה בקבוצה. הוא יהיה האיש החזק, כמו ב"נופר", אבל גם שם יש עוד בעלי מניות שמשקיעים מחד ומרוויחים מאידך.Nati כתב:נדמה לי ששותפים בשיפוץ הדרייב אין,לא בבעלות הקבוצה.
או שפשוט עופר התחייב להוצאות של כמה מאות מיליונים רק העונה ועכשיו הוא מחפש מי שייקח ממנו חלק מזהranjef כתב: ↑21 נובמבר 2024, 18:29זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.Charlie כתב:בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
שהמניה של מכבי בירידה, והמניה והמותג של הפועל במצב שלא היתה בו מעולם וטסה למעלה.
והיא הקבוצה שכל אירופה מדברת עליה.
נראה לי שאני יודע מי אחראי לזה.
מי אמר. שהוא מחפש ? אוליי פשוט פנו אליו , לא צריך ישר להסיק מסקנותהפועל כתב: ↑21 נובמבר 2024, 21:10או שפשוט עופר התחייב להוצאות של כמה מאות מיליונים רק העונה ועכשיו הוא מחפש מי שייקח ממנו חלק מזהranjef כתב: ↑21 נובמבר 2024, 18:29זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.Charlie כתב:בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
שהמניה של מכבי בירידה, והמניה והמותג של הפועל במצב שלא היתה בו מעולם וטסה למעלה.
והיא הקבוצה שכל אירופה מדברת עליה.
נראה לי שאני יודע מי אחראי לזה.
אני מסכים. לכן הצגתי אפשרות ריאלית לא פחות לפרשנות לכותרת הזאת שמתפרסמת בגוף תקשורת שמתמחה בעיקר בכתבות מוזמנות וכותרות קליקים.
היכל של 10000 מקומות ייצר לקבוצה הרבה יותר הכנסות, ולא רק מכרטיסים.lior777 כתב:השאלה פה גם אם נעבור להיכל או שיבנו לנו אולם עם 10 אלף מקומות כמה זמן ינאי יוכל למשוך ככה לשים כזה תקציב גדול לבד? עם כל הכבוד הוא לא איזה טייקון כמו האדלסונים..