עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

רדנקו כתב: 17 נובמבר 2024, 18:15 זה בדיוק המקום שבו לא צריך כנות.
זו היה לא ראוי ולא נכון לומר את זה.
מסכים. הוא אמר בריאיון עוד דברים שהיו במקום, ספציפית דדאס היה ביזיון וזאת לא דרך להתנהל.
מצד שני גם המשא ומתן בתקשורת עם 3 מאמנים במקביל לא במקום ותאכלס היה ידוע שדדאס לא ממשיך. בכל מקרה, זאת לא דרך, טעיתי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

מה עם חליל מוטלו? הוא מחזיר אותו בסוף?
כי אתמול הוא יעני רמז שאולי הוא חוזר ("חסרונו")
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 17 נובמבר 2024, 21:57
זו היה לא ראוי ולא נכון לומר את זה.
מסכים. הוא אמר בריאיון עוד דברים שהיו במקום, ספציפית דדאס היה ביזיון וזאת לא דרך להתנהל.
מצד שני גם המשא ומתן בתקשורת עם 3 מאמנים במקביל לא במקום ותאכלס היה ידוע שדדאס לא ממשיך. בכל מקרה, זאת לא דרך, טעיתי.
העובדה שכל דבר שקורה אצלנו מגיע לתקשורת היא לא במקום ולא בריאה.
כרגע אנחנו די מתמודדים לבד על כל שחקן, אבל זה לא ימשיך ככה אם המלחמה הזו תסתיים אי פעם.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Asafasraf כתב: 16 נובמבר 2024, 11:33
Red roy כתב:
Asafasraf כתב: 16 נובמבר 2024, 04:52 בפעם המי יודע כמה- איך המשפט ״אולטראס הפועל חושבים רק על מה שווב להפועל״ מתיישב עם העונשים והרדיוסים?
איך שירי השואה טובים להפועל?
די כבר לגנוב דעת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .

שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.

והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
אתה תקבל מה שבא לך. אני, כ״אוהד שקט״ (לדבריך) שקונה 4 מנויים בכל עונה בידיעה ובעניין שמשחקי הבית של הקבוצה שלי יהיו בבלומפילד, בשער 7 ולא במגרש ריק או בסמי עופר/ נתניה.
אתה יכול בבקשה לספר לי כמה רדיוסים והורדת נקודות קיבלו הקבוצות האחרות? בלי קשר, מכיר את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״?
שירי שואה פוגעים לא רק בתדמית שלנו כלפי חוץ, אלא גם בחלק מהאוהדים שלנו, אבל זה לא מפריע לך.
להזכיר את הבושה בטקס לשוטרים בב״ש?
אם אתה רוצה לתת דוגמא מהכדורגל האנגלי, כדאי שתיקח אותו מהשינוי הענק שהוא עבר משנות ה-80 עד היום כשהקהל של ליברפול עד היום נחשב לאחד הקהלים המעולים, וזה בלי אבוקות.
תחפש באחת התגובות שלי- אני ישבתי עד סוף עונת השרוכים בשער 5 ומאז בשער 7 באופן קבוע. גם אני מעודד, צועק ומקלל, זה מספיק טוב?
לגביי משחקים בגלבוע ובאילת- כשאפשר יהיה לרכוש כרטיסים בלי שיחלקו אותם בפרוטקציה לחברים שלך באולטראס, אז נדבר.
קנו את הפועל בגלל האולטראס? בדיחה טובה.

זו באמת הודעה ארוכה , אני אקח את מה שנראה לי נקודת הסיום שלך
למה אתה מקלל ? זה טוב להפועל ? זה טוב לתדמית של הפועל ?
שתשים זין על התדמית של הפועל בעיני מי שלא אוהד הפועל יהיה לך יותר נוח .
שפעם היינו מוחאים כפיים שמכבי קיללו אותנו במקום לקלל חזרה התדמית שלנו היתה יותר טובה ?
התדמית של פאנטיניקוס טובה ? אולימפיאקוס? צ'סקא ? בכדורגל של מילאן , אינטר טובה ? של פאריס וליון טובה ? של אתלטיקו טובה ?
בטוח יש אוהדי יונייטד שמזועזעים ששרים שירים על אסון הילסבורו ביציע במשחקים נגד ליברפול , אבל זה קרה , קורה ויקרה .
מה זה בכלל אומר בכלל תדמית טובה ? מול מי ? ערוץ 5 ?
ועם כל ה"תדמית הנוראית" שהאולטראס עשה ועושה להפועל , ספרא קנה בכדורגל וינאי בכדורסל .
לדעתי אולי תוריד קצת מהביקורת והשנאה העצמית ותעריך את מה שיש על כל הגוונים, הסוגים וסוגי האוהדים שלנו , ותבין שאין כמו הקהל שלנו בעולם!!!
למה לא בעצם
קיבל.ה  59 לייקים

Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 20:52
Asafasraf כתב: 16 נובמבר 2024, 11:33
Red roy כתב:
נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .

שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.

והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
אתה תקבל מה שבא לך. אני, כ״אוהד שקט״ (לדבריך) שקונה 4 מנויים בכל עונה בידיעה ובעניין שמשחקי הבית של הקבוצה שלי יהיו בבלומפילד, בשער 7 ולא במגרש ריק או בסמי עופר/ נתניה.
אתה יכול בבקשה לספר לי כמה רדיוסים והורדת נקודות קיבלו הקבוצות האחרות? בלי קשר, מכיר את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״?
שירי שואה פוגעים לא רק בתדמית שלנו כלפי חוץ, אלא גם בחלק מהאוהדים שלנו, אבל זה לא מפריע לך.
להזכיר את הבושה בטקס לשוטרים בב״ש?
אם אתה רוצה לתת דוגמא מהכדורגל האנגלי, כדאי שתיקח אותו מהשינוי הענק שהוא עבר משנות ה-80 עד היום כשהקהל של ליברפול עד היום נחשב לאחד הקהלים המעולים, וזה בלי אבוקות.
תחפש באחת התגובות שלי- אני ישבתי עד סוף עונת השרוכים בשער 5 ומאז בשער 7 באופן קבוע. גם אני מעודד, צועק ומקלל, זה מספיק טוב?
לגביי משחקים בגלבוע ובאילת- כשאפשר יהיה לרכוש כרטיסים בלי שיחלקו אותם בפרוטקציה לחברים שלך באולטראס, אז נדבר.
קנו את הפועל בגלל האולטראס? בדיחה טובה.

זו באמת הודעה ארוכה , אני אקח את מה שנראה לי נקודת הסיום שלך
למה אתה מקלל ? זה טוב להפועל ? זה טוב לתדמית של הפועל ?
שתשים זין על התדמית של הפועל בעיני מי שלא אוהד הפועל יהיה לך יותר נוח .
שפעם היינו מוחאים כפיים שמכבי קיללו אותנו במקום לקלל חזרה התדמית שלנו היתה יותר טובה ?
התדמית של פאנטיניקוס טובה ? אולימפיאקוס? צ'סקא ? בכדורגל של מילאן , אינטר טובה ? של פאריס וליון טובה ? של אתלטיקו טובה ?
בטוח יש אוהדי יונייטד שמזועזעים ששרים שירים על אסון הילסבורו ביציע במשחקים נגד ליברפול , אבל זה קרה , קורה ויקרה .
מה זה בכלל אומר בכלל תדמית טובה ? מול מי ? ערוץ 5 ?
ועם כל ה"תדמית הנוראית" שהאולטראס עשה ועושה להפועל , ספרא קנה בכדורגל וינאי בכדורסל .
לדעתי אולי תוריד קצת מהביקורת והשנאה העצמית ותעריך את מה שיש על כל הגוונים, הסוגים וסוגי האוהדים שלנו , ותבין שאין כמו הקהל שלנו בעולם!!!
וואלה על הזין התדמית. בתור ילד הייתי מה זה מבסוט שלא היו מקללים ונטו מתרכזים בעידוד, ימים יפים ותמימים שברור לי שלא יכלו להחזיק (אנשי הגדר היו גם אז מהאולטראס אגב).כל

העניין הוא איזונים. האולטראס מעולה ביצירתיות, בשירים חזקים, תפאורות וכו... אני חושב שגם יש סביב האולטראס קהילה שסהכ היא די חיובית. שירי שואה, אבוקות בחוסר פרופורציה וזריקה שלהן על יציע הקבוצה היריבה, אלימות פיזית, כל אלו מבאסים לי תתחת.
פעם זה עבר על ידי ולא התייחסתי יותר מידי, היום זה יותר קיצוני ואני גם אבא שרוצה להביא את הילד שלו למשחקים.

בסוף בסוף באנו לאהוד ולעודד קבוצה. לשמוח ולהיות עצובים איתה יחד עם הרבה משוגעים, לא בשביל אלימות... די פשוט.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

התייחסות רק לנקודה אחת קטנה.
בימים שהיינו מוחאים כפיים כתגובה לקהל יריב שמקלל אותנו (זה לא היה רק מכבי) התדמית שלנו היתה הרבה הרבה יותר טובה.
ולא רק בגלל המחיאת כפיים.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

אין כזה מקום
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לא צריך להיכנס לפינה של כן/לא כנות.
אפשר למשל לא להגיב ו/או לשמור על זכות השתיקה.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2024, 21:29 התייחסות רק לנקודה אחת קטנה.
בימים שהיינו מוחאים כפיים כתגובה לקהל יריב שמקלל אותנו (זה לא היה רק מכבי) התדמית שלנו היתה הרבה הרבה יותר טובה.
ולא רק בגלל המחיאת כפיים.
אני זוכר שאוהדי הפןעל תמיד אמרו שמחפשים אותם
שכל דבר קטן עושים ממנו פיל
ותמיד אמרנו שזה בגלל איך שאנחנו מצטיירים .

ומעבר למה שענית לי , אתה מסכים או לא ל"תדמית" של האימפריות בחו"ל ?
ובטח על איך זה משפיע עליהן להישאר אימפריות ?
פרטיזן בלגרד היא אימפרייה שמסתכלים עליה בהערצה, מישהו בכלל מתייחס לזה שיש בקהל שלהם רוצחים ? כאילו באמת רוצחים ?

ובעיני מי התדמית שלנו היתה יותר או פחות טובה?
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 19 נובמבר 2024, 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

האמת, אין לי מושג איך הקהלים שציינת מתנהגים , וזה גם לא איכפת לי, אני לא שופט את עצמי לפי איך שאחרים מתנהגים.
לשאלתך השנייה, בעיני כל מי שהוא לא אנחנו.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2024, 22:33 האמת, אין לי מושג איך הקהלים שציינת מתנהגים , וזה גם לא איכפת לי, אני לא שופט את עצמי לפי איך שאחרים מתנהגים.
לשאלתך השנייה, בעיני כל מי שהוא לא אנחנו.
תרשה לי להאמין שאתה יודע איך הקהלים שציינתי מתנהגים .
ולגבי השאלה השנייה , למה איכפת לך ? היית רוצה שהבן שלך יאהד מכבי ? ביתר ?
הילד שלי יודע שאין כמו הקהל של הפועל , מכבי זה איכס ובית"ר זה טפו .
אנחנו מיעוט , אנחנו מיוחדים , אנחנו גאים במה שאנחנו וזה הכל .
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

תאמין למה שאתה רוצה, זה היופי באמונה, היא לא בהכרח מבוססת על עובדות.
אותי לא מעניין מה אחרים חושבים , אתה צודק.
זה אתה ששאל אם באותה תקופה התדמית שלנו היתה יותר טובה, אז עניתי על זה.
אם אתה שואל אם גם בעיני התדמית שלנו היתה אז יותר טובה? אז כן, בהרבה! היינו הרבה יותר עסוקים באהבה לקבוצה שלנו מאשר בשנאה לאחרים (ביחס להיום, אל תסובב את זה להגיד כאילו אמרתי שלא היתה שנאה לאחרים אז).

אין דבר שיותר יבאס אותי אם הילדים שלי יגידו לי שהם אוהדי מכבי או בית״ר , הם גדלים בבית שבו בהגדרה צהוב מותר רק לאכול, לשתות או להשתמש כסמרטוט (עם הקלה שהיה לי קשה אפילו איתה בראשון לספטמבר עם התלבושת הצהובה בבתי הספר למען החטופים).
לא הבנתי איך זה קשור לדיון פה.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2024, 22:45 תאמין למה שאתה רוצה, זה היופי באמונה, היא לא בהכרח מבוססת על עובדות.
אותי לא מעניין מה אחרים חושבים , אתה צודק.
זה אתה ששאל אם באותה תקופה התדמית שלנו היתה יותר טובה, אז עניתי על זה.
אם אתה שואל אם גם בעיני התדמית שלנו היתה אז יותר טובה? אז כן, בהרבה! היינו הרבה יותר עסוקים באהבה לקבוצה שלנו מאשר בשנאה לאחרים (ביחס להיום, אל תסובב את זה להגיד כאילו אמרתי שלא היתה שנאה לאחרים אז).

אין דבר שיותר יבאס אותי אם הילדים שלי יגידו לי שהם אוהדי מכבי או בית״ר , הם גדלים בבית שבו בהגדרה צהוב מותר רק לאכול, לשתות או להשתמש כסמרטוט (עם הקלה שהיה לי קשה אפילו איתה בראשון לספטמבר עם התלבושת הצהובה בבתי הספר למען החטופים).
לא הבנתי איך זה קשור לדיון פה.
אם אתה לא יודע איך הקהל היווני , איטלקי , יגוסלבי , רוסי , אנגלי , צרפתי מתנהג אז מציע לך לראות ביוטיוב , זה סתם מעניין , ולנושא שלנו גם אולי ישים דברים בפרופורציה נכונה .
ולגבי הקשר , כנראה גם אתה יודע שהקהל של הפועל הוא הכי טוב בעולם על כל הגוונים שלו .
אני הייתי בפורום הזה שפתחו אותו , גם אז היו משתמשים שדיברו על חלק מהקהל כאויביי הפועל .
אני חזרתי לפה רק בגלל שראיתי שזה הפך להיות פה הדיבור הקבוע ואין פה קונטרה לזה .
כולנו אוהדי הפועל , חלק כאלה חלק כאלה , מה לעשות , זה המצב והאמת שזה מה שכל כך מדהים .
אז דע עם החרא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אם הכנסת ילדים לסיפור הזה.
שנדבר על איך התנפלו על הילדים של רמי בהדר יוסף כי הם העיזו להזיז שלט שהסתיר להם?
אולי על זה שיש אנשים שנדחפים בתורים בכניסה לאולם?
או בכלל מרביצים ודוחפים אחרים שרוצים להיכנס כי הם החליטו שלמחות על התוף שלהם יותר חשוב מזה שילדים שממהרים לשירותים יכנסו לאולם?
או ילדים שמתחילים לבכות בפניקה ששורף להם בעיניים וקשה להם לנשום מהעשן של האבוקות באולם סגור?

בלי שאף אחד לוקח אחריות או לכל הפחות מתנצל על ההתנהגות הזאת.

בהקשר הזה, תעשה לי טובה, ואל תטיף לי על לקבל את את כולם ולהכיל את החרא.
אגב, יכול להתחייב לך שאם מי מהילדים שלי לא יהיה בסוף אוהד הפועל, זה בגלל החוויות לעיל שהם עוברים כשהם באים איתי.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2024, 23:21 אם הכנסת ילדים לסיפור הזה.
שנדבר על איך התנפלו על הילדים של רמי בהדר יוסף כי הם העיזו להזיז שלט שהסתיר להם?
אולי על זה שיש אנשים שנדחפים בתורים בכניסה לאולם?
או בכלל מרביצים ודוחפים אחרים שרוצים להיכנס כי הם החליטו שלמחות על התוף שלהם יותר חשוב מזה שילדים שממהרים לשירותים יכנסו לאולם?
או ילדים שמתחילים לבכות בפניקה ששורף להם בעיניים וקשה להם לנשום מהעשן של האבוקות באולם סגור?

בלי שאף אחד לוקח אחריות או לכל הפחות מתנצל על ההתנהגות הזאת.

בהקשר הזה, תעשה לי טובה, ואל תטיף לי על לקבל את את כולם ולהכיל את החרא.
אגב, יכול להתחייב לך שאם מי מהילדים שלי לא יהיה בסוף אוהד הפועל, זה בגלל החוויות לעיל שהם עוברים כשהם באים איתי.
מצטער בשבילם
בגלל הבן שלי אנחנו מנויים ל 4 , מה שקורה בשער 1 גדול עליו . זה אחלה , זה מדהים וכל הכבוד לו שהוא יודע מה טוב לו .

ואני לא מטיף לכלום ,אבל ילד שלא מרגיש בנוח ללכת למשחק של הפועל , סל או רגל עם אבא שלו , כנראה גם לא ירגיש בנוח לצאת למועדון או לבלות עם חברים בגיל 15 בכל מקום שהוא לא החדר שלו .

אולי אני תמים , באמת אולי וזו טעות שלי , אבל אני תמיד ידעתי , גם בגיל 12 שבלומפילד או אוסישקין זה לא בית האופרה .
ובאמת אני אומר , מקום סטרילי אין לפי מה שאני מכיר . הילדים שלי הרבה יותר פחדו באחת ההפגנות בקפלן מאשר בכל משחק בו הם היו
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Adom_Adom כתב: 19 נובמבר 2024, 23:36
מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא ילמד אותנו מה זה לאהוד הפועל ?
הוא פילוסוף עכשיו ?
הוא יודע על מה חשוב ועל מה לא חשוב לוותר בדרך להצלחה ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
וזה לעומת עסק רגיל שבו באמת הבעלים הוא הקובע ומתווה הדרך .
כל כך מעצבן שהוא מעורר בי אנטגוניזם
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 23:42
מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
יש כאלה ויש כאלה , הוא כל כך לא מבין מה זה מועדון ספורט של 100 שנה , עם קהל שיש בו 20 אלף דעות על כל דבר , ושהם עם ה 20 אלף דעות שלהם הוא הדבר החשוב ולא הבעלים .
צודק בוא נחליף אותו
העמותה לבד תדע להרים תקציב ונחזיר את קרטיס קלי
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Hapoel_manga כתב: 20 נובמבר 2024, 00:04
מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
צודק בוא נחליף אותו
נו באמת ...
מלהעביר ביקורת לגיטימית עברת להעיף אותו .
מי דיבר על זה ? מי רוצה את זה ?
זה השיח שאתם מנהלים עם כל מי שלא אומר אמן על כל פיפס שהוא אומר , בגלל זה אתם חושבים שכל מי שלא איתו על עיוור הוא אויב הפועל שלא רוצה שהיא תצליח .
לא למדנו כלום מכל בעלים עשיר שבא ופיזר הבטחות מפה עד הירח ?
הוא חלום רטוב , אבל גם בשבילו כדי שיבין את מגבלות הכוח במועדון ספורט .
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 20:52
בכל הקבוצות שציינת יש כנראה שנאה ושירים וכו' אבל אני לא חושב שתמצא שם הרבה או בכלל שזה תופס נפח כזה גדול אצלן ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר. ואם יש כאלה אז שיבושם להם. אווירת השנאה והאנטי מורגשת לא פחות מהאהדה להפועל, תן לאנשים את הקרדיט שהם לא מחפשים בקטנות את האולטראס ובאמת משהו מציק להם.
בחו''ל אתה יכול לראות מופע עם אלפי אבוקות ביציעים ואף אחד לא יזרק לדשא כי יש שם תרבות אולטראס (או תרבות באופן כללי) ולא תרבות של לדחוף לכולם אצבע בעין, אצלנו יכולה להיות נקודה על תנאי ויבקשו מהם בכל לשון של בקשה להימנע והם ויזרקו דווקא את האבוקות לדשא או לפרקט ויעכבו פתיחה של משחק פליאוף ב40 דקות ומדליקים באולם סגור ועוד כזה קטן שזה כל כך לא הגיוני לעשות את זה בו אז בואו נעשה את זה! אין שום דבר בין התרבות אולטראס של המועדונים האלה באירופה להתנהגות הקטנונית והדבילית הזו. אי אפשר לסמוך עליהם יותר שמשהו שמזוהה עם הפועל או יכול להשפיע עליה יהיה בידיים שלהם, זורקים אבוקות על אוהדים ביד אליהו כי שואה למכבייייי!!!11 זורקים כדורים משער 5 כדי לשבש דרבי כאילו זה משחק בשכונה, זה התנהגות של טמבלים לא של אוהדים עם גאווה. מבזים טקס לשוטרים שנתנו את החיים שלהם כדי להגן על אנשים כמוהם שניה אחרי שביעי באוקטובר, לא מעניין אותי אם זה איבוד של צלם אנוש או טמטום אני לא רוצה שהחרא הזה יהיה מזוהה עם הפועל בשום צורה ואין שום סיבה שהוא יהיה
רדיוס לבית"ר!
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

Red roy כתב:
Hapoel_manga כתב: 20 נובמבר 2024, 00:04
Red roy כתב: 19 נובמבר 2024, 23:42 מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?
צודק בוא נחליף אותו
נו באמת ...
מלהעביר ביקורת לגיטימית עברת להעיף אותו .
מי דיבר על זה ? מי רוצה את זה ?
זה השיח שאתם מנהלים עם כל מי שלא אומר אמן על כל פיפס שהוא אומר , בגלל זה אתם חושבים שכל מי שלא איתו על עיוור הוא אויב הפועל שלא רוצה שהיא תצליח .
לא למדנו כלום מכל בעלים עשיר שבא ופיזר הבטחות מפה עד הירח ?
הוא חלום רטוב , אבל גם בשבילו כדי שיבין את מגבלות הכוח במועדון ספורט .
בוא נדבר על ״מגבלות הכוח בספורט״ דווקא בהיבט של הקהל:
התפקיד הוא לעודד ולעזור לקבוצה- את חלק העידוד עושים (עם שירים ומעשים מגעילים) והעזרה היא רק מתי שבא להם.
יודעים שיש על תנאי ורדיוסים לקבוצה, אז על הזין שלהם. המצחיק יותר הוא ששבוע אח״כ מתלוננים כמו שה תמים ךמה עוברים בדיקה רקטאלית בכניסה לבלומפילד/ דרייב אין.
להפוך את הדרייב אין לכותל/ בית מקדש הוא פופוליזם זול- הרי האולם הזה הוקם על ידי גדול השנואים שלנו ביציע- רון חולדאי.
ואני אגלה לך עוד סוד קטן- בכל מקום (גם בספורט), בעל המאה הוא בעל הדעה ואף ארגון/ עמותה שמקוששים שקלים בכניסה לאיצטדיון לא יכולים לקבוע על הקבוצה. הם יכולים לקבוע לעצמם (בדיוק כמו שעשו במשחק נגד קריית אתא), רק שאז הם מגלים כמה הם במיעוט.

למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הרבה מילים יפות ומטאפורות כדי להגיד שמי שלא הולך איתו בעיניים עצומות הוא חסר הגיון ומטורף.
אחרי זה יגידו שיש רק צד אחד שאשם בפערים שנוצרו והוא לא גורם בעצמו לשום קרע.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

מעריך אותו
התפללתי לאיש כזה
אבל יאלללה די כבר
הוא פילוסוף עכשיו ?

א. "התפללת לאיש כזה" אך ורק בתנאי שהוא יעשה מה שהאולטראס יגיד לו, לא משנה כמה כסף הוא שם ולא משנה אם יש או אין בזה הגיון. אם לא - הוא מקולל/שרוף/שונא הפועל.
ב. אין פה 20 אלף דיעות. יש פה 2 דיעות בלבד במקרה הזה, בדיעה אחת תומך 80-90 אחוז מהקהל (ממממ..הצבעה...ממממ....), והשאר תומכים בדיעה השנייה ללא שום טיעון הגיוני, אלא רק ענייני כבוד של העולם התחתון.
ג. הוא מביא את הפועל למקום ומעמד ואפשרות להיאבק על כל תואר אפשרי, משהו שאף אחד לא עשה לפניו, לפחות מאז שנגמר עידן ההסתדרות. גם לא יהיה מישהו כזה ב-100 שנים הבאות. האולטראס (בנוסף לעידוד) גרמו לכך (בכוונה תחילה) שנתחיל את העונה עם מינוס נקודה. שם בצד לינצ'ים,שואה,והברחת בעלים בעבר.

בוא נחשוב מי מקדם את הפועל יותר מבין השניים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

יורם כתב:ירד מהרעיון של ערוץ 13:
https://www.themarker.com/advertising/2 ... 6d501e0000
באסה,, אבל אני בטוח שעופר ימצא דרך טובה יותר להגשים את זה:
כחלק מהעסקה עם ינאי, רשת התחייבה להתחיל לשדר משחקים בהשתתפות הפועל ת"א בכדורסל. כמו כן, הוסכם כי יתקיים שיתוף פעולה בין ינאי למיזם הספורט העולמי DAZN בבעלות Access Industries של בלווטניק.
.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

גביזון כתב: 20 נובמבר 2024, 19:11
יורם כתב:ירד מהרעיון של ערוץ 13:
https://www.themarker.com/advertising/2 ... 6d501e0000
באסה,, אבל אני בטוח שעופר ימצא דרך טובה יותר להגשים את זה:
כחלק מהעסקה עם ינאי, רשת התחייבה להתחיל לשדר משחקים בהשתתפות הפועל ת"א בכדורסל. כמו כן, הוסכם כי יתקיים שיתוף פעולה בין ינאי למיזם הספורט העולמי DAZN בבעלות Access Industries של בלווטניק.
.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
רק שאדלסון הקדים אותו ולכן השידורים לא רלוונטים
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
כך או כך, בין אם ינאי יסכים כרגע ובין אם לאו, די ברור שה"מניה" של הפועל סל נחשבת סחורה "חמה" בימים האלו. רק לחשוב מה יקרה אם וכאשר הפועל תהיה אלופת המדינה או תשחק ביורוליג.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

Charlie כתב: 21 נובמבר 2024, 16:09 בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
כך או כך, בין אם ינאי יסכים כרגע ובין אם לאו, די ברור שה"מניה" של הפועל סל נחשבת סחורה "חמה" בימים האלו. רק לחשוב מה יקרה אם וכאשר הפועל תהיה אלופת המדינה או תשחק ביורוליג.
לא טוב לנו.
צריך רק בן אדם אחד שמקבל החלטות
אולי הירידה מערוץ 13 ועכשיו הכנסת השותפים אומרת שהוא מתחיל להדק את החגורה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

להדק את החגורה? הוא צריך בקרוב להתחייב על השקעה של 250 מיליון שקל לשיפוץ הדרייב אין...
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

בז'רנו כתב: 21 נובמבר 2024, 16:59
Charlie כתב: 21 נובמבר 2024, 16:09 בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
לא טוב לנו.
עד עכשיו ההכנסות שלו אפסיות וההוצאות מטורפות.
בוא (לא אתה) נמשיך להתנגד להגדלת הכנסות במעבר לאולם גדול בכל מיני פילוסופיות, זה בטוח יעזור לחגורה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

גביזון כתב: 21 נובמבר 2024, 17:22
בז'רנו כתב: 21 נובמבר 2024, 16:59
לא טוב לנו.
עד עכשיו ההכנסות שלו אפסיות וההוצאות מטורפות.
בוא (לא אתה) נמשיך להתנגד להגדלת הכנסות במעבר לאולם גדול בכל מיני פילוסופיות, זה בטוח יעזור לחגורה
ברור שחייבים לעבור ליד אליהו..
מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

השאלה פה גם אם נעבור להיכל או שיבנו לנו אולם עם 10 אלף מקומות כמה זמן ינאי יוכל למשוך ככה לשים כזה תקציב גדול לבד? עם כל הכבוד הוא לא איזה טייקון כמו האדלסונים..
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

Charlie כתב:בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.
שהמניה של מכבי בירידה, והמניה והמותג של הפועל במצב שלא היתה בו מעולם וטסה למעלה.
והיא הקבוצה שכל אירופה מדברת עליה.
נראה לי שאני יודע מי אחראי לזה.
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

נדמה לי ששותפים בשיפוץ הדרייב אין,לא בבעלות הקבוצה.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

Nati כתב:נדמה לי ששותפים בשיפוץ הדרייב אין,לא בבעלות הקבוצה.
יכול להיות. אולי עופר מתנה כניסה לפרויקט של הדרייב אין באחוזי בעלות והשקעה בקבוצה. הוא יהיה האיש החזק, כמו ב"נופר", אבל גם שם יש עוד בעלי מניות שמשקיעים מחד ומרוויחים מאידך.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

ranjef כתב: 21 נובמבר 2024, 18:29
Charlie כתב:בוואן מפרסמים ש-"3 גופים" התעניינו להיכנס כשותפים של ינאי בהפועל. לא פורט מי הגופים ומה היכולת הכלכלית שלהם.
זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.
שהמניה של מכבי בירידה, והמניה והמותג של הפועל במצב שלא היתה בו מעולם וטסה למעלה.
או שפשוט עופר התחייב להוצאות של כמה מאות מיליונים רק העונה ועכשיו הוא מחפש מי שייקח ממנו חלק מזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

הפועל כתב: 21 נובמבר 2024, 21:10
ranjef כתב: 21 נובמבר 2024, 18:29
זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.
או שפשוט עופר התחייב להוצאות של כמה מאות מיליונים רק העונה ועכשיו הוא מחפש מי שייקח ממנו חלק מזה
מי אמר. שהוא מחפש ? אוליי פשוט פנו אליו , לא צריך ישר להסיק מסקנות
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

רק הפועל כתב: 21 נובמבר 2024, 21:15
הפועל כתב: 21 נובמבר 2024, 21:10
ranjef כתב: 21 נובמבר 2024, 18:29 זה בדיוק מה שהאוזמן אמר.
מי אמר. שהוא מחפש ? אוליי פשוט פנו אליו , לא צריך ישר להסיק מסקנות
אני מסכים. לכן הצגתי אפשרות ריאלית לא פחות לפרשנות לכותרת הזאת שמתפרסמת בגוף תקשורת שמתמחה בעיקר בכתבות מוזמנות וכותרות קליקים.
לכל הפחות ריאלית כמו האפשרות שהפועל הפכה להיות הסחורה החמה ביותר ללהקות משקיעי הספורט המשחרות להזדמנויות בישראל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1452 לייקים

או שסתם וואן, שרק אצלם זה פורסם, מחפשים קליקבייטס וסתם זרקו איזה משהו לאוויר.
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

lior777 כתב:השאלה פה גם אם נעבור להיכל או שיבנו לנו אולם עם 10 אלף מקומות כמה זמן ינאי יוכל למשוך ככה לשים כזה תקציב גדול לבד? עם כל הכבוד הוא לא איזה טייקון כמו האדלסונים..
היכל של 10000 מקומות ייצר לקבוצה הרבה יותר הכנסות, ולא רק מכרטיסים.
אם המפעלים האירופאים יחזרו לישראל ואנחנו נהיה ביורוליג, ההשקעה הנדרשת תהיה מינורית (ראה מכבי תל אביב העונה). צריך לתת לו לעבוד.

שליחת תגובה