שנה הבאה
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
כל הקבוצה שנבנית עד כה פציעה, נראה שהוא מתאים אז לא?
שנה שעברה כמעט לא היו מחליפים טובים: בר טימור/פול סטול, יונתן מור, רז אדם שברוב העונה היה חלש אבל השתפר מאוד לקראת סיום העונה, ודניאל קופרברג. זה ספסל חלש מאוד שבעיקר עושה נזק. כארם משעור, בר טימור, עידן זלמנסון, זה כבר סיפור אחר אם וכאשר שניהם יחתמו.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
אאלט כארם היה בהפועל כקבוצה ראשונה מאז הפציעה, לכן אני לא בטוח שנכון לשפוט אותו על האכזבה המוצדקת ממנו אז.
אם זה כארם של חיפה שמזכיר את כארם של הרצליה ובמחיר סביר לא נראה לי שהייתי מתנגד.
אם זה כארם של חיפה שמזכיר את כארם של הרצליה ובמחיר סביר לא נראה לי שהייתי מתנגד.
נערך לאחרונה על ידי DavidSheriff9 ב 14 יולי 2021, 00:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
עומרי מנהיים פירסם במהדורת הלילה של חדשות הספורט
נערך לאחרונה על ידי 555 ב 14 יולי 2021, 00:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לדעתי אחלה אופציה לשחקן שיעלה מהספסל
-
- קיבל.ה 623 לייקים
גם רפי מנקו מועמד אבל אצלו גם הפועל חולון ואולי גם מכבי תל אביב יציעו לו הצעות
-
- קיבל.ה 170 לייקים
משעור אם הוא מגיע כזול אופציה מעולה ל10-13 דקות להחליף את ג׳יי פי
אם זה מתוכנן בנוסף לזלמנסון וזר ל5 זה מעולה וסוגר לנו את הצבע.
קראתי היום שרוצים לקדם את אמסלם למחליף של ג׳י פי ובעייני זה טעות ענקית. צריך לתת לו זמן להתפתח וחא להפיל עליו תיק בכזה גיל צעיר במיוחד שהגובה שלו יהווה מכשוללעמדה מספר 4
קראתי היום שרוצים לקדם את אמסלם למחליף של ג׳י פי ובעייני זה טעות ענקית. צריך לתת לו זמן להתפתח וחא להפיל עליו תיק בכזה גיל צעיר במיוחד שהגובה שלו יהווה מכשוללעמדה מספר 4
-
- קיבל.ה 623 לייקים
כארם משעור יכול להיות מחליף גם לג'יימס יאנג וגם טוקוטו, מקווה שלוטן יושאל לקבוצה מהליגה הלאומית לפני שישחק אצלנו.Pegasus כתב: ↑14 יולי 2021, 01:46 משעור אם הוא מגיע כזול אופציה מעולה ל10-13 דקות להחליף את ג׳יי פי
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
כל דיבור על אמסלם בהפועל שנה הבאה הוא מגוחך לאף אחד מהצדדים אין אינטרס כזה , הוא יהיה בלאומית שנה הבאה.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=377118
ג'ונס, זלמנסון ומשעור מועמדים. אמסלם מכוון להיות מחליף.
אם מחתימים את שלושתם זה כבר סגל עם פוטנציאל באמת מפלצתי.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אם עידן זלמנסון, כארם משעור, טייריק ג'ונס חותמים זאת קבוצה שאם השחקנים לא נפצעים והם כשירים ומתחברים אפשר ללכת עד הסוף.אוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2021, 09:24 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=377118
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
האופציה הכי טובה שהייתה על השולחן, אבל חור הגנתי לא קטן.
עוד יותר מדגיש את הצורך בסנטר עם יכולות הגנתיות גבוהות. הלוואי וזה יהיה טייריק.
עוד יותר מדגיש את הצורך בסנטר עם יכולות הגנתיות גבוהות. הלוואי וזה יהיה טייריק.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
תקנו אותי אם אני טועה אבל משעור לא היה משהו ששיחק אצלנו לפני שנה
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
משעור עשה עונה מצוינת בהפועל חיפה, אני מאוד אשמח אם יגיע.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
מזכיר לי את הסטנדאפ של שגיב פרידמן שהוא אומר בו "...ושוב הכה במזל הרע בישראל בכל הכוח ועשה שפלה לא יוולד ישראלי"555 כתב: ↑14 יולי 2021, 11:09אם עידן זלמנסון, כארם משעור, טייריק ג'ונס חותמים זאת קבוצה שאם השחקנים לא נפצעים והם כשירים ומתחברים אפשר ללכת עד הסוף.אוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2021, 09:24 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=377118
בסופו של דבר, נבנית קבוצה שעל הנייר נראית מדהימה. כולי תקווה שזה יקרה ויתחבר גם.
ב-2017 פתחנו את העונה עם רביעיית זרים של טאקר, האוול, דרל וויליאמס (

בוא נקווה לטוב ובלי בלגן של שחקנים מול מאמן. כי אין לי כוח לעוד שברון לב.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
משעור נראה בעונה האחרונה הרבה יותר טוב מהתקופה שהגיע אלינו אחרי פציעה. אחלה כמחליף.
אם באמת סוגרים את זלמנסון ולידו גבוה אתלט סטייל ג'ונס זה סגל די מאוזן ומרשים.
מנקו זה מרגיש לא בריא להחזיר. די, ניסינו, לא הלך. יש מספיק יצרני נקודות וקלעים, כולל בני ואדם.
יש גם משהו באמירה של מועדון שלא מתעסק שוב עם שחקנים שעזבו ככה.
מקווה שהולך להיות חדר הלבשה בריא חמסה חמסה חמסה שום בצל.
אם באמת סוגרים את זלמנסון ולידו גבוה אתלט סטייל ג'ונס זה סגל די מאוזן ומרשים.
מנקו זה מרגיש לא בריא להחזיר. די, ניסינו, לא הלך. יש מספיק יצרני נקודות וקלעים, כולל בני ואדם.
יש גם משהו באמירה של מועדון שלא מתעסק שוב עם שחקנים שעזבו ככה.
מקווה שהולך להיות חדר הלבשה בריא חמסה חמסה חמסה שום בצל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
זלמנסון אולי חור בהגנה, אבל אם אני מסתכל על הגבוה המחליף הישראלי שהיה לנו שנה שעברה, זה חתיכת שידרוג בעמדה הזאת…
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
זה נגמר ככה בגלל פציעה בלתי צפוי ולחץ מהקהל וההנהלה. אובייקטיבית זה היה סגל מעולה ועם קצת יותר סבלנות אני בטוח אישית שהיה מגיע רחוקPumba כתב: ↑14 יולי 2021, 18:22מזכיר לי את הסטנדאפ של שגיב פרידמן שהוא אומר בו "...ושוב הכה במזל הרע בישראל בכל הכוח ועשה שפלה לא יוולד ישראלי"555 כתב: ↑14 יולי 2021, 11:09אם עידן זלמנסון, כארם משעור, טייריק ג'ונס חותמים זאת קבוצה שאם השחקנים לא נפצעים והם כשירים ומתחברים אפשר ללכת עד הסוף.אוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2021, 09:24 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=377118
בסופו של דבר, נבנית קבוצה שעל הנייר נראית מדהימה. כולי תקווה שזה יקרה ויתחבר גם.
ב-2017 פתחנו את העונה עם רביעיית זרים של טאקר, האוול, דרל וויליאמס () ובנקס, ואחרי זה גם רשמנו חמישה עם אותה רשימה וליונס, וכולנו יודעים איך זה נגמר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
וזלמנסון 3 רמות מעל קופרברג, וזה המשבצת שהוא אמור למלא. שידרוג ענק, אין מה לדבר בכל
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1325 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
איזו פציעה הייתה?הפועל כתב: ↑14 יולי 2021, 21:25זה נגמר ככה בגלל פציעה בלתי צפוי ולחץ מהקהל וההנהלה. אובייקטיבית זה היה סגל מעולה ועם קצת יותר סבלנות אני בטוח אישית שהיה מגיע רחוקPumba כתב: ↑14 יולי 2021, 18:22מזכיר לי את הסטנדאפ של שגיב פרידמן שהוא אומר בו "...ושוב הכה במזל הרע בישראל בכל הכוח ועשה שפלה לא יוולד ישראלי"
ב-2017 פתחנו את העונה עם רביעיית זרים של טאקר, האוול, דרל וויליאמס () ובנקס, ואחרי זה גם רשמנו חמישה עם אותה רשימה וליונס, וכולנו יודעים איך זה נגמר.
כבר הספקתי לשכוח, אבל הייתה עונה סיוט סיוט סיוט.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
רביב נפצע עוד בהכנה אם אני זוכר נכון, ונתקענו חצי עונה בלי רכז מלבד תמיר בלאט הצעיר, שזה היה אז עדיין די גדול עליו. היינו עוד במאזן סביר (6:5 נדמה לי). אבל לכולם היה ברור שיש לנו סגל מעולה ששווה יותר, וכולם (כולל רמי וידידיה) חיכו לאברהמי בפינה על פתיחת העונה הקודמת. אז היה לחץ אדיר מהיציעים לפטר אותו, וגם בהנהלה כאמור לא היתה יותר מדי סבלנות. אברהמי פוטר, הביאו את רמי הדר הדביל שפשוט פירק לחתיכות את הסגל ומירר לחצי קבוצה את החיים. והתרסקנו לחלוטיןPumba כתב: ↑15 יולי 2021, 10:11איזו פציעה הייתה?הפועל כתב: ↑14 יולי 2021, 21:25זה נגמר ככה בגלל פציעה בלתי צפוי ולחץ מהקהל וההנהלה. אובייקטיבית זה היה סגל מעולה ועם קצת יותר סבלנות אני בטוח אישית שהיה מגיע רחוקPumba כתב: ↑14 יולי 2021, 18:22
מזכיר לי את הסטנדאפ של שגיב פרידמן שהוא אומר בו "...ושוב הכה במזל הרע בישראל בכל הכוח ועשה שפלה לא יוולד ישראלי"
כבר הספקתי לשכוח, אבל הייתה עונה סיוט סיוט סיוט.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
רק תיקון קל, את העונה שלפני אברהמי לא פתח איתנו אלא קטש אותו אברהמי החליף לאחר מחזורים, וכמובן סיים אותה עם נייט. באופן כללי אברהמי לא נתפס כמאמן רציני ולכן האצבע הייתה מאוד קלה על ההדק במקרה שלו.
אגב, לא רק הפציעה של רביב הייתה בעוכרי הקבוצה הזו אלא גם בנקס שהובא בתור הכוכב הגדול ופתח את העונה בצורה מזעזעת. אחר כך ליונס הגיע בכושר אדיר אבל אברהמי כבר פוטר והדר לא רק שלא הצליח לעשות כלום עם הסגל הזה, הוא גם חרב אותו עד היסוד עם השחרור של האוול ודארל וויליאמס.
אגב, לא רק הפציעה של רביב הייתה בעוכרי הקבוצה הזו אלא גם בנקס שהובא בתור הכוכב הגדול ופתח את העונה בצורה מזעזעת. אחר כך ליונס הגיע בכושר אדיר אבל אברהמי כבר פוטר והדר לא רק שלא הצליח לעשות כלום עם הסגל הזה, הוא גם חרב אותו עד היסוד עם השחרור של האוול ודארל וויליאמס.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
באמצע העונה טאקר נפצע (גינת ריסק לו את האף אם אני זוכר נכון) וזו הייתה הפציעה הכי משמעותית בעיני.
כמובן שהחלפת וויליאמס והאוול בקרוקודיל ודוסון הגרוע היו בגדר המהלכים הגאוניים של העונה.
כמובן שהחלפת וויליאמס והאוול בקרוקודיל ודוסון הגרוע היו בגדר המהלכים הגאוניים של העונה.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
את הקטע עם רביב לא זכרתי, לגבי כל השאר, מזכרוני:
אף אחד לא החזיק מאברהמי, כי אמנם היה לו מאזן סביר בפתיחת העונה אבל ביחס לציפיות מהסגל הוא פשוט לא עמד בזה + זעם על הסדרה מול ירושלים (למי ששוכח, במשחק האחרון הובלנו 3.5 רבעים, כולל יתרון שעמד על 8 במשחק האחרון וכולנו זוכרים איך נגמר).
אחר כך בא השחרור המרגיז של האוול לירושלים, והשחרור המופרך של דרל שהיה פשוט נהדר (וגם שיחק טוב בהרצליה אחרי זה), ההעדפה המוגזמת של ליונס שחירבנה את האווירה והמרקם של הסגל וגמרה את בנקס כולל התקרית הנוראית שבה הוא ירד בוכה מהמשחק בירושלים באמצע המשחק, הביא זרים שאלוהים יודע מאיפה מצא אותם (ושוב, במקום זרים טובים יותר שהיו), וכל זה שאנחנו רושמים חמישה זרים למשחק מה שחשבנו שישדרג ורק פגע.
איזה עונה זוועה.
אף אחד לא החזיק מאברהמי, כי אמנם היה לו מאזן סביר בפתיחת העונה אבל ביחס לציפיות מהסגל הוא פשוט לא עמד בזה + זעם על הסדרה מול ירושלים (למי ששוכח, במשחק האחרון הובלנו 3.5 רבעים, כולל יתרון שעמד על 8 במשחק האחרון וכולנו זוכרים איך נגמר).
אחר כך בא השחרור המרגיז של האוול לירושלים, והשחרור המופרך של דרל שהיה פשוט נהדר (וגם שיחק טוב בהרצליה אחרי זה), ההעדפה המוגזמת של ליונס שחירבנה את האווירה והמרקם של הסגל וגמרה את בנקס כולל התקרית הנוראית שבה הוא ירד בוכה מהמשחק בירושלים באמצע המשחק, הביא זרים שאלוהים יודע מאיפה מצא אותם (ושוב, במקום זרים טובים יותר שהיו), וכל זה שאנחנו רושמים חמישה זרים למשחק מה שחשבנו שישדרג ורק פגע.
איזה עונה זוועה.
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 492 לייקים
סלח לי אבל אלו פשוט שטויות. הסדרה מול ירושלים היא הישג. בלי שיפוט בלתי נסבל אברהמי מוביל לפיינלפור ראשון.Pumba כתב: ↑15 יולי 2021, 12:32 את הקטע עם רביב לא זכרתי, לגבי כל השאר, מזכרוני:
איזה עונה זוועה.
אברהמי היה המאמן הכי טוב שהיה בהפועל, בונה סגל בחסד, צנוע, שיודע גם לנהל גם שחקנים עם אופי מורכב. השחרור שלו נבע מאוהדים מתנשאים והנהלה חלשה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לא יודע אם אברהמי היה המאמן הכי טוב, זה נשמע לי הגזמה. אבל.. בסדרה מול ירושלים הוא עשה לפרנקו בית ספר. מישהו באמת מאשים אותו בחוסר הצלחה בסדרה הזאת?אוהד כורסא כתב: ↑15 יולי 2021, 12:51סלח לי אבל אלו פשוט שטויות. הסדרה מול ירושלים היא הישג. בלי שיפוט בלתי נסבל אברהמי מוביל לפיינלפור ראשון.Pumba כתב: ↑15 יולי 2021, 12:32 את הקטע עם רביב לא זכרתי, לגבי כל השאר, מזכרוני:
איזה עונה זוועה.
אברהמי היה המאמן הכי טוב שהיה בהפועל, בונה סגל בחסד, צנוע, שיודע גם לנהל גם שחקנים עם אופי מורכב. השחרור שלו נבע מאוהדים מתנשאים והנהלה חלשה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה היה סיום ממש מתסכל לעונה. במיוחד כשאת הזריקה החשובה באמת לקח רותבארט ובטח ובטח שראינו בסוף מי לקחה את האליפות.
יש לי חבר שעד היום אומר לי: אם וויליאמסון לא נפצע אתם אלופים באותה עונה.
הזדמנות מדהימה, חבל, ממשיכים הלאה.
יש לי חבר שעד היום אומר לי: אם וויליאמסון לא נפצע אתם אלופים באותה עונה.
הזדמנות מדהימה, חבל, ממשיכים הלאה.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
לא אמרתי שאני מאשים אותו, אמרתי שהיה זעם. בואו, היינו טובים, היה לנו נייט רובינסון, ניצחנו כבר שני משחקים ואחד נגנב לנו על השיפוט, ואז אתה מוביל 3.5 רבעים במשחק האחרון ומפסיד עם זריקה אחת נוראית של רות'בארט.Frenzy כתב: ↑15 יולי 2021, 13:33לא יודע אם אברהמי היה המאמן הכי טוב, זה נשמע לי הגזמה. אבל.. בסדרה מול ירושלים הוא עשה לפרנקו בית ספר. מישהו באמת מאשים אותו בחוסר הצלחה בסדרה הזאת?אוהד כורסא כתב: ↑15 יולי 2021, 12:51סלח לי אבל אלו פשוט שטויות. הסדרה מול ירושלים היא הישג. בלי שיפוט בלתי נסבל אברהמי מוביל לפיינלפור ראשון.Pumba כתב: ↑15 יולי 2021, 12:32 את הקטע עם רביב לא זכרתי, לגבי כל השאר, מזכרוני:
איזה עונה זוועה.
אז היה זעם, ולא החזיקו ממנו וזה נגמר בפיטורין ובהחתמה של רמי סיגריה.
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש