תעשה הפרדה בין מכבי כקבוצה שאכן נכשלו ביורוליג לשחקנים האלה ספציפית. הם נכשלו כי בנו קבוצה קצרה ולא איכותית עם חבורה של נגרים סביב אותם שחקנים.. שנינו יודעים שאם הייתה לנו אפשרות להביא את קלארק במקום ואסה והורד במקום וינרייט כולם פה היו קופצים על זה.RedDrifter כתב: ↑19 יוני 2026, 10:56חבורה של דייגים נגרים כל אחד ואחד מהם סיימו מקום 13(או שזה היה 12?) ביורוליג
שמעון היה יורד על הברכיים ומוצץ לכל בן אדם אפשרי בשביל הסגל שיש לנו… אנחנו אלה שגורמים להם להיראות כל כך טוב.. הקבוצה פשוט זורקת זין... חוץ מ2/3 שחקנים בסגל אף אחד לא נלחם על הפרקט וזה פשוט ניכר בכל מהלך בערך בסדרה הזאת
סדרת הגמר נגד המחלה, 2026
-
lior777
- קיבל.ה 257 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
תראה בכושר הנוכחי אני מעדיף אותך (מבלי להכיר אותך אפילו) על ווינריט אם נהיה כניםlior777 כתב: ↑19 יוני 2026, 11:10תעשה הפרדה בין מכבי כקבוצה שאכן נכשלו ביורוליג לשחקנים האלה ספציפית. הם נכשלו כי בנו קבוצה קצרה ולא איכותית עם חבורה של נגרים סביב אותם שחקנים.. שנינו יודעים שאם הייתה לנו אפשרות להביא את קלארק במקום ואסה והורד במקום וינרייט כולם פה היו קופצים על זה.RedDrifter כתב: ↑19 יוני 2026, 10:56חבורה של דייגים נגרים כל אחד ואחד מהם סיימו מקום 13(או שזה היה 12?) ביורוליג
שמעון היה יורד על הברכיים ומוצץ לכל בן אדם אפשרי בשביל הסגל שיש לנו… אנחנו אלה שגורמים להם להיראות כל כך טוב.. הקבוצה פשוט זורקת זין... חוץ מ2/3 שחקנים בסגל אף אחד לא נלחם על הפרקט וזה פשוט ניכר בכל מהלך בערך בסדרה הזאת
בכל מקרה, אלה לא שחקנים שהייתי רוצה בקבוצה שלי שהמטרה שלי היא טופ יורוליג, הם בעצמם היו רוצים את הסגל שיש לך (גם עכשיו)
אתה לא מבין כמה אוהדי מכבי הזילו ריר על הסגל שלנו במשך כל העונה בערך והיו בטוחים שניקח פה הכל בהליכה
משהו בקבוצה רקוב. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל לכן לא יודע לנתח את זה בצורה עניינית אבל מה שאני יכול להגיד לך בוודאות זה שאנחנו גורמים לחבורה של דייגים להיראות כמו טופ יורוליג - הם כלומניקים.
אף לא צעד לאחור 
-
lior777
- קיבל.ה 257 לייקים
בסגלים מלאים אין לי ספק שאנחנו לוקחים בסדרה. בסגלים שיש עכשיו איך שלא תסובב את זה הם פשוט יותר טובים וזה אכן לא סותר שהם דייגים כמו שאתה אומר, והקבוצה של פרנקו לדעתי לוקחת אותם.RedDrifter כתב: ↑19 יוני 2026, 11:32תראה בכושר הנוכחי אני מעדיף אותך (מבלי להכיר אותך אפילו) על ווינריט אם נהיה כניםlior777 כתב: ↑19 יוני 2026, 11:10תעשה הפרדה בין מכבי כקבוצה שאכן נכשלו ביורוליג לשחקנים האלה ספציפית. הם נכשלו כי בנו קבוצה קצרה ולא איכותית עם חבורה של נגרים סביב אותם שחקנים.. שנינו יודעים שאם הייתה לנו אפשרות להביא את קלארק במקום ואסה והורד במקום וינרייט כולם פה היו קופצים על זה.RedDrifter כתב: ↑19 יוני 2026, 10:56
חבורה של דייגים נגרים כל אחד ואחד מהם סיימו מקום 13(או שזה היה 12?) ביורוליג
בכל מקרה, אלה לא שחקנים שהייתי רוצה בקבוצה שלי שהמטרה שלי היא טופ יורוליג, הם בעצמם היו רוצים את הסגל שיש לך (גם עכשיו)
אתה לא מבין כמה אוהדי מכבי הזילו ריר על הסגל שלנו במשך כל העונה בערך והיו בטוחים שניקח פה הכל בהליכה
משהו בקבוצה רקוב. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל לכן לא יודע לנתח את זה בצורה עניינית אבל מה שאני יכול להגיד לך בוודאות זה שאנחנו גורמים לחבורה של דייגים להיראות כמו טופ יורוליג - הם כלומניקים.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1036 לייקים
זה באמת ינחם אותך אם נפסיד 3:1 או 3:2 במקום 3:0?תא מרבוטא כתב:מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 00:37די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?El dudernio כתב:עם אוטורו וקןק במקום מוטלי וג'ונס אפשר וצריך לקחת את זה
אותי לא. מכבי כבר הוכיחה שהיא טובה יותר ורוצה יותר.
-
gershon
- קיבל.ה 374 לייקים
רוצה יותר - מסכים.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 18:29זה באמת ינחם אותך אם נפסיד 3:1 או 3:2 במקום 3:0?תא מרבוטא כתב:מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 00:37
די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?
אני חושב שהוכחנו לאורך כל העונה כולל למרות כל החיסורים שלנו שאנחנו טובים יותר. זה שאנחנו לא מנצלים את זה זאת כבר בעיה שלנו.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 972 לייקים
כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 18:29זה באמת ינחם אותך אם נפסיד 3:1 או 3:2 במקום 3:0?תא מרבוטא כתב:מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 00:37
די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?
לא ישמח, לא ישנה דעתי על איטודיס, אבל כן
גם להוריד את האף שלהם ולזקוף את הגב אצלנו בקצת זה חשוב
מזכיר שבעונה של 43 לנו הפסדנו בסוף הסדרה, ועד היום אנחנו עדיין מזכירים את הנצחון
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
עצם זה שהם מניפים צלחת נגדינו זה כשלון עצום בעונה הזו לא משנה סוויפ לא סוויפ
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 972 לייקים
עצם זה שמכבי מניפים צלחת זה כלב נשך בנאדם. זה נכון כמעט בכל עונה.
וזה שלא לקחנו תואר העונה זה אכן כישלון. היו מביכים ממנו. נניח להפסיד להרצליה בגמר גביע *אחרי* שהעפנו את מכבי. או לעוף מול רמת גן בגביע וינר.
אתה לא הפסדת להרצליה בגמר הגביע, אתה נשדדת על ידי שופטים מצחינים של הדון.
והשיפוט מסביר את הפער בו הפסדת ביום חמישי, והשיפוט, בהנחה ויהיה משחק צמוד, הוא שיכריע את האליפות לטובת הגרמנים.
והשיפוט מסביר את הפער בו הפסדת ביום חמישי, והשיפוט, בהנחה ויהיה משחק צמוד, הוא שיכריע את האליפות לטובת הגרמנים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 972 לייקים
שיפוט עוין מגיע מובנה בתוך הענף כל השנים, וגם עופר יתקשה לשנות את זה, לכן אין לך ברירה אלא להרוג משחקים עם עדיפות מקצועית גדולה. בשביל זה יש לך שחקנים כמו בלייקני, בראיינט ואוטורו ואם שלושתם היו פה זה גם מה שהיה אמור לקרות למרות איטודיס. בלעדיהם, ועם איטודיס, אין סיכוי.
עזבו שופטים ואיגוד וכו׳
מה עוזר לי שיש בקבוצה את בריאנט אוטורו גונס ובלייקני
אם ברגע האמת , כאשר יש אליפות על הפרק , אף אחד מהם לא משחק ?
ועוד משהו , נער הייתי וגם זקנתי ותסלחו לי אבל אני לא מאמין שכולם פצועים ולא יכולים לשחק
לעניות דעתי אף אחד מהם לא פצוע באמת ובטח שלא כולם בבת אחת
מה עוזר לי שיש בקבוצה את בריאנט אוטורו גונס ובלייקני
אם ברגע האמת , כאשר יש אליפות על הפרק , אף אחד מהם לא משחק ?
ועוד משהו , נער הייתי וגם זקנתי ותסלחו לי אבל אני לא מאמין שכולם פצועים ולא יכולים לשחק
לעניות דעתי אף אחד מהם לא פצוע באמת ובטח שלא כולם בבת אחת
- רדנקו
- קיבל.ה 2283 לייקים
ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
בלייקני פצוע בוודאות ואם היה יכול לשחק היה פה. בזה אין לי שום ספק. מדובר בשחקן ווינר שתמיד רוצה לשחק ולנצח. אם היתה לו אפשרות הכי קטנה לשחק הוא היה עולה על המגרש ולא היה מענין אותו אם הוא עלול להפצע שוב או לא. אני בטוח בזה.
בראיינט ואוטורו הם זוג מפקירים ואם היה אפשר למצוא להם תחליפים ראויים הייתי נפטר מהם אתמול.
בלייקני פצוע בוודאות ואם היה יכול לשחק היה פה. בזה אין לי שום ספק. מדובר בשחקן ווינר שתמיד רוצה לשחק ולנצח. אם היתה לו אפשרות הכי קטנה לשחק הוא היה עולה על המגרש ולא היה מענין אותו אם הוא עלול להפצע שוב או לא. אני בטוח בזה.
בראיינט ואוטורו הם זוג מפקירים ואם היה אפשר למצוא להם תחליפים ראויים הייתי נפטר מהם אתמול.
-
Niro
- קיבל.ה 2892 לייקים
אתה מגזים לגמרי עם ג'ונס, לא ראיתי ממנו שום שביתה איטלקית או חוסר רצון לנצח.רדנקו כתב: ↑21 יוני 2026, 11:05 ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
-
ranjef
- קיבל.ה 2229 לייקים
ההתקפות איתו במשחק הקודם היו הרבה יותר תקועות. הוא בעיקר תקע את הכדור והיה פאסיבי
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1986 לייקים
ג׳ונס היה בסדר גמור בפלייאוף הזה, לא יודע מה נפלתם עליו. במשחק 1 מול מכבי היה גרוע כמו כל הקבוצה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 296 לייקים
זהו. אפשר לנעול. אבוד לנו.
ב- YNET כבר החליטו מה הולך להיות וסגרו את הפלומבה.

ב- YNET כבר החליטו מה הולך להיות וסגרו את הפלומבה.

רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
בני12
- קיבל.ה 3044 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2892 לייקים
הדחקתי את משחק 1. במשחק 2 הוא שיחק בסדר גמור ועשה הגנה. בהגנה אי אפשר להיות יותר עציץ מגינת שכל פעם כשמישהו החזיק כדור לידו הוא מיהר לעשות פאול ולהרים את היד.
- סומך
- קיבל.ה 1930 לייקים
נו, אז אתה מסכים לגבי 3 מתוך 4רדנקו כתב: ↑21 יוני 2026, 11:05 ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה