הם מי שמנהל את האירוע...
שיזרקו זין על בית הדין ויקבעו שהתוצאה 1:0...
שהבכיינים יפנו לבג"ץ
להזיק זה כנראה לא יזיק
גם בדיון הם/התובע היו בעד טכניRedDrifter כתב:איגוד הכדורסל הצטרף לערעור שלנו
טוב לנו?
שילך אלף להזדייןבונדר כתב:אפילו סרוסי תומך בנו
רווי כתב:זוכרים את האווירה בגמר גביע נגד הרצליה?
8,000 אדומים בקהל שרואים בברור כמו השמש בשמיים בצהרי היום איך לא נותנים להפועל להניף תואר לא משנה מה.
אז עכשיו זאת אותה אווירה.
לא יתנו לנו להניף תואר בישראל בטח כל עוד שימון הבן בן בן של אלף זונות חי.
כוסאמא של כולם אסור לעלות היום ואם עולים אז לזיין את החיים שלהם.

איזה אדריאטית בראש שלך? מה אני נראה לך אוהד מרחוק? לא יהיו פה משחקים של ליגות זרות ולא מקובל עלי לראות פה איזה סגל סוג ז׳ רק בשביל להמשיך להתחרות באירופה. זה שהליגה פה מחרידה זאת בעיה אחת וצריך לפתור אותה אבל זה לא הפיתרוןpogi כתב: ↑09 יוני 2026, 19:52 נראה לי שאפשר לקחת את כל מה שקורה למקום טוב.
להגיד תודה שיש לנו את עופר, גיל ושאר הבעלים.
להגיד תודה על זה שעופר כמי שמנווט מבין טוב מאוד את מה שלחלקנו קצת קשה- הליגה הישראלית היא מפעל חובבני ועלוב. תואר פה זה לא מענין ולא נותן כלום. צריך ללכת בכל הכוח על היורוליג ואולי להירשם לליגה האדריאטית או משהו דומה. בליגה הישראלית אפשר להשתמש כפלטפורמט פיתוח לשחקנים צעירים וצוותי אימון. מי שיהיה טוב ויבלוט יועלה לקבוצה המקצוענית . לחלקנו יהיה קשה להתרגל, אבל זה המצב. זו ליגה פח זבל ואין לנו מה לחפש בה. שכל העסקנים סוג ז האלה כולל השופטים וכל הזבלים הנלווים יחנקו כאן עם נס ציונה ואליצור נתניה באולמות בית ספר שלהן.
אני באמת לא מבין איך יש עוד מישהו בעולם הזה שעוקב אחרי הקבוצה שיש לו 1% ספק שהכל פה מושחת ומכווןרווי כתב: ↑09 יוני 2026, 19:52 זוכרים את האווירה בגמר גביע נגד הרצליה?
8,000 אדומים בקהל שרואים בברור כמו השמש בשמיים בצהרי היום איך לא נותנים להפועל להניף תואר לא משנה מה.
אז עכשיו זאת אותה אווירה.
לא יתנו לנו להניף תואר בישראל בטח כל עוד שימון הבן בן בן של אלף זונות חי.
כוסאמא של כולם אסור לעלות היום ואם עולים אז לזיין את החיים שלהם.