יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑16 דצמבר 2025, 20:33
הגעתי. אין אנשים.
וואלה אפשר לארח בדרייב אין
היו פאקינג 7,000 איש.
במשחק של הפועל.
בירושלים.
מאוחר, כשאין לאנשים איך לחזור הביתה.
עלאק לארח בדרייב אין.
כבר ראיתי שמישהו הציע בתור פיתרון למכור כפול מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל ואז לעשות ״תורות״ כלומר משחק אתה מגיע משחק מישהו אחר. אז מה זה כבר לעשות מחצית מחצית כדי לשחק שם?
אתה רוצה להיכנס מחצית ראשונה או שניה?
משהו שלי אישית מאוד הפריע אתמול זה המטוסי נייר שעשו מהתמונה של הפועל. לא מצליח להבין את הדווקא המעצבן הזה של הקהל של הפועל לזרוק דברים למגרש אחרי שמבקשים מהם כמה פעמים לא. גם לפני שביקשו בכלל אני לא מבין למה לזרוק את זה מהיציע למעלה ליציע למטה וגם מהיציע למטה לפרקט עצמו. ולמי שיגיד זה ילדים זרקו אז אני בעיניים שלי ראיתי מבוגרים שזורקים.
והפעם אין את האולטראס להאשים. מעצבן ומבאס ובעיקר ילדותי מטופש ויכול להזיק לקבוצה.
פומפה כתב: ↑17 דצמבר 2025, 13:59
משהו שלי אישית מאוד הפריע אתמול זה המטוסי נייר שעשו מהתמונה של הפועל. לא מצליח להבין את הדווקא המעצבן הזה של הקהל של הפועל לזרוק דברים למגרש אחרי שמבקשים מהם כמה פעמים לא. גם לפני שביקשו בכלל אני לא מבין למה לזרוק את זה מהיציע למעלה ליציע למטה וגם מהיציע למטה לפרקט עצמו. ולמי שיגיד זה ילדים זרקו אז אני בעיניים שלי ראיתי מבוגרים שזורקים.
והפעם אין את האולטראס להאשים. מעצבן ומבאס ובעיקר ילדותי מטופש ויכול להזיק לקבוצה.
גם לי הפריע האקט המטופש הזה, במיוחד כשביקשו כמה פעמים להפסיק.
וזה מעבר לעובדה שזו תמונה של הקבוצה שלנו, זה מה שבחרתם לעשות עם התמונה הזו?
דיי עם הבכיינות, באמת טרחנות שיא
כולה מטוסי נייר שאת הרוב זרקו בפסקי הזמן ובמחצית
זה קורה בכל העולם, ההפך, זה בדיוק מה שקורה כשאין אולטראס
כל איצטדיון בעולם שתגיש בו נייר, הוא יהפוך למטוס
Red Wolf כתב: ↑17 דצמבר 2025, 14:07
אולי מספיק להגיד דברים לא נכונים? זה נזרק לאורך כל המשחק לא בפסקי הזמן ולא במחצית. א׳ זה לא קורה בכל העולם זה קורה רק במדינות חסרות תרבות כמו שלנו ועוד כל מיני דומיינו בגלובוס וב׳ וזה לא מעניין שזה קורה בכל העולם מתי כבר תבין?!
זה מפריע וזה פוגע בקבוצה ולא כל מה שלא מתאים לך לשמוע הוא בכיינות
Red Wolf כתב: ↑17 דצמבר 2025, 14:07
אולי מספיק להגיד דברים לא נכונים? זה נזרק לאורך כל המשחק לא בפסקי הזמן ולא במחצית. א׳ זה לא קורה בכל העולם זה קורה רק במדינות חסרות תרבות כמו שלנו ועוד כל מיני דומיינו בגלובוס וב׳ וזה לא מעניין שזה קורה בכל העולם מתי כבר תבין?!
זה מפריע וזה פוגע בקבוצה ולא כל מה שלא מתאים לך לשמוע הוא בכיינות
הייתי באנגליה נגד פרו בוומבלי, האנגלים זה העם הכי מתורבת בעולם לא? וכל המשחק זרקו ואפילו פגעו בשחקן בראש עם זה.
לא שזה מעניין אותי ולא זרקתי, אבל עשו מזה יותר ממה שזה.
ילדים זורקים מטוסי נייר, הכרוז אומר להפסיק וחוזר חלילה, זה כל מה שיש פה ולא צריך להגזים.
אם כבר, הדבר היחיד שעוד אפשר לקבל בהקשר הזה, שזה מתחיל ממטוסי נייר ומשם ימשיך להשלכת חפצים אחרים, אבל בואו נגיד שכל מה שנזרק זה מטוסי נייר , לא צריך לעשות מזה סיפור.
מילפורד כתב: ↑17 דצמבר 2025, 14:53
ילדים זורקים מטוסי נייר, הכרוז אומר להפסיק וחוזר חלילה, זה כל מה שיש פה ולא צריך להגזים.
אם כבר, הדבר היחיד שעוד אפשר לקבל בהקשר הזה, שזה מתחיל ממטוסי נייר ומשם ימשיך להשלכת חפצים אחרים, אבל בואו נגיד שכל מה שנזרק זה מטוסי נייר , לא צריך לעשות מזה סיפור.
אבל זה לא נכון זה לא רק ילדים זה למה להגיד שזה המצב כשזה לא המצב? ונכון ככה מתחילות כל הבעיות ההסלמה אף פעם לא מתחילה במקרה הכי גרוע אלא עולה שלב שלב. וגם אם זה לא יסלים למה להוריד ממה שזה ולהגיד לא קרה כלום? עובדה שהכרוז ביקש כמה וכמה פעמים להפסיק לזרוק אז כנראה שזה הפריע נכון? אז למה להמשיך לעשות דווקא? לא מבין כל הזמן את ההקטנה של דברים. אם זה לא מכות עם המשטרה אז זה לא שווה התייחסות?
Kanta כתב: ↑16 דצמבר 2025, 23:34
היידה הפועל.
אווירה סבירה לגמרי היום בארנה בהתחשב בכל הנסיבות של (שלישי, ירושלים, המפקירים...).
ראיתי הפועל, ביורוליג, בארץ, מנצחת.
יש יותר טוב מזה?
שחכת את הנסיבות הכי גרועות, חנוכה והשעה.
יצאתי מהעבודה ישר למשחק ונסעתי שעתיים ורבע בהלוך. בחזור רק שעה וקצת והגעתי הביתה ב1 בלילה.
אחרי המשחק הייתי ב High
הצלחתי להרדם רק קרוב ל 04:00
קמתי כבר ב 05:40
הגעתי לעבודה וכל היום הסתובבבתי עם חיוך על הפנים וזימזמתי לעצמי שירים מהיציע
אפילו לא לבשתי את החולצה המכופתרת הלבנה כרגיל אלא את הסווטשירט האדום
אני בטוח שאנשים חשבו שיצאתי מדעתי
קובי כתב:אחרי המשחק הייתי ב High
הצלחתי להרדם רק קרוב ל 04:00
קמתי כבר ב 05:40
הגעתי לעבודה וכל היום הסתובבבתי עם חיוך על הפנים וזימזמתי לעצמי שירים מהיציע
אפילו לא לבשתי את החולצה המכופתרת הלבנה כרגיל אלא את הסווטשירט האדום
אני בטוח שאנשים חשבו שיצאתי מדעתי