המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
איזה הנהלה ובעלים סמרטוטים, אפסים מאופסים. דמנו מותר ואתם עולים לשחק.

הפועל תל אביב - ביתר ירושלים גמר הטוטו | לקראת המשחק
- גביזון
 - קיבל.ה 4000 לייקים

!!!!!!!!!קובי כתב:המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בחדשות 11 לפני כחצי שעה , דיברו עם הדר יעקובי והכתב שאיתה והם זרקו שם משו לגבי המנהלת שהזמינה היום למשחק את הילד שעלה עליו הסוס באירועי הדרבי ולילד הזה יש כתוצאה מכך 4 שברים , איך הדבר הזה התמסמס ולא היה בכל מהדורה???

- 
				תא מרבוטא
 - קיבל.ה 698 לייקים

- 
				תא מרבוטא
 - קיבל.ה 698 לייקים

הבעיה מתחילה בזה שבכלל מראיינים אותוdino כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 18:50 לפני המשחק, עלה השר לריאיון סוער בתוכנית הספורט של 103fm. תחילה ביקש בן גביר להגיב לדבריו של העיתונאי ג'וש בריינר וכינה אותו "דובר חמאס". לאחר התנצחות עם הפרשן אורי אוזן, ניתק את השיחה וירד משידור.
לאחר מכן עלה שוב על הקו ודיבר על הגמר: "אני מגיע למשחק עם שני ילדים. אנחנו אוהדי בית"ר ואוהבים מאוד כדורגל, זו צריכה להיות חוויה. המדיניות שלי היא אפס סובלנות לפי שתוקף או מרביץ. ראיתי שכמעט עיוורו ילדה אוהדת הפועל תל אביב כשזרקו עליה חזיז. בואו לחוויה, בלי חזיזים ורימונים. בסוף, כולם אותו דבר - מכבי והפועל ובית"ר. כשחמאס נכנס לחדר הוא לא מבדיל בינינו".
על הסרטון שעורר סערה: "לא ראיתי אותו. הסבירו לי ולפי ההסבר לא הבנתי שזה רק נגד הפועל תל אביב. אני לא נכנס להשוואה של מחבל או לא מחבל - מי שזורק חזיז הוא מסוכן".
על הדרבי שבוטל: "יש לנו משטרה שמודעת שהיא צריכה לשמור על זכויות האזרח, אבל גם יודעת לפעול באופן נחוש. לא אני קיבלתי את ההחלטה".
על הגעתו לגמר והאם היא מתסיסה: "חס וחלילה. אני בא כאוהד, לא כשר. בואו נאמר את האמת, במשחק האחרון אוהדי הפועל תל אביב הם שהיו אחראים לאלימות. יש הרבה אוהדים נורמטיביים להפועל תל אביב, אבל יש גם כאלה שלא.
על הקריאות של אוהדי בית"ר ירושלים: "הקריאות נגד אחמד טיבי הן לא גזעניות, טוב מאוד שיש נגדו קריאות. הוא ואיימן עודה הם שונאי ישראל. זו לא הסתה, הם תומכי טרור. את סלים טועמה אני לא מכיר, לא דיברתי איתו אף פעם. אני לא נגד ערבים, יש לי שוטרים ערבים במשטרת ישראל ואני אוהב ומעריך אותם".
- 
				ארז שדה
 - קיבל.ה 1140 לייקים

בהודעת המועדון לפני 3 שעות הודיעו שלא עולים לשחק, השתנה משהו מאז?גביזון כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 18:55!!!!!!!!!קובי כתב:המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- 
				וינסנט
 - קיבל.ה 457 לייקים

אלקוקין קשר התקפי, לויזו וטוריאל בכנפיים. לויזו סופית על תקן שחקן כנף ולא קשר התקפי.

- 
				D&3
 - קיבל.ה 1483 לייקים

- Red Wolf
 - קיבל.ה 1232 לייקים

נכנסתי למשחק היה רגוע מאוד, אווירה טובה בחוץ עם אוהדי ביתר שהלכנו צמוד איתם 20 דקות עם 0 שוטרים בדרך 
רק בקרבת האיצטדיון היו שוטרים
כמובן בפנים רוב משמעותי לביתר, אומנם יש עוד שעה אבל ברור שהמון אוהדי הפועל עם כרטיס לא הגיעו היום תודות לגוף שאמון על השמירה שלנו

רק בקרבת האיצטדיון היו שוטרים
כמובן בפנים רוב משמעותי לביתר, אומנם יש עוד שעה אבל ברור שהמון אוהדי הפועל עם כרטיס לא הגיעו היום תודות לגוף שאמון על השמירה שלנו
- 
				בני12
 - קיבל.ה 2129 לייקים

בידוק חרטא כמו בדרבי.
בלי עימותים עם אוהדי בית"ר או המשטרה
בערך שליש מהחלק של הפועל מלא.
נראה שהרבה פחדו להגיע

בלי עימותים עם אוהדי בית"ר או המשטרה
בערך שליש מהחלק של הפועל מלא.
נראה שהרבה פחדו להגיע
- 
				קובי
 - קיבל.ה 359 לייקים

התוצאה מכל הרעש לפני זה שפשוט אוהדי הפועל לא הגיעו גם מי שרכשו כרטיסים... אווירה כאילו אנחנו בטדי מולם , חבל שאנחנו עולים לשחק ככה שלפני עוד הכניעו אותנו.

- 
				Asafasraf
 - קיבל.ה 1698 לייקים

צריך לעשות משהו פשוט, ולנסות לרתום גם את שחקני בית״ר יושלים לזה- 10 דקות ראשונות פשוט לא לשחק כמחאה. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

אם ככה כולם מסכימים שלא לשחק הוא הפיתרון כשרוצים לגרום לשינוי ולפתור בעיות.Asafasraf כתב:צריך לעשות משהו פשוט, ולנסות לרתום גם את שחקני בית״ר יושלים לזה- 10 דקות ראשונות פשוט לא לשחק כמחאה.
אז איפה המחלוקת עם המשטרה?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
עשו שטות גדולה שעלו למשחק ונפלו לפח של בן גביר ובית"ר שרצו להוציא אותנו משיווי משקל לפני המשחק
מקווה שילמדו מכך להבא
או שלא עולים
או שתוקפים בחזרה, מתקרבנים ומשתמשים ברדיפה נגדנו כמוטיבציה להילחם בחזרה
לא עשו לא זה ולא זה, יצאו מאיזון ונפלו לפח שרצו להפיל אותנו אליו. חבל מאד

מקווה שילמדו מכך להבא
או שלא עולים
או שתוקפים בחזרה, מתקרבנים ומשתמשים ברדיפה נגדנו כמוטיבציה להילחם בחזרה
לא עשו לא זה ולא זה, יצאו מאיזון ונפלו לפח שרצו להפיל אותנו אליו. חבל מאד
- 
				בני12
 - קיבל.ה 2129 לייקים