הפועל תל אביב - ביתר ירושלים גמר הטוטו | לקראת המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קובי
קיבל.ה  359 לייקים

המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
איזה הנהלה ובעלים סמרטוטים, אפסים מאופסים. דמנו מותר ואתם עולים לשחק.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4000 לייקים

קובי כתב:המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
!!!!!!!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Gania23
קיבל.ה  53 לייקים

בחדשות 11 לפני כחצי שעה , דיברו עם הדר יעקובי והכתב שאיתה והם זרקו שם משו לגבי המנהלת שהזמינה היום למשחק את הילד שעלה עליו הסוס באירועי הדרבי ולילד הזה יש כתוצאה מכך 4 שברים , איך הדבר הזה התמסמס ולא היה בכל מהדורה???
תא מרבוטא
קיבל.ה  698 לייקים

NARKOTIKA כתב: 28 אוקטובר 2025, 17:52
dino כתב: 28 אוקטובר 2025, 17:49 הם כבר פרסמו התנצלות או אפילו הבהרה הארגון השקרן הזה?
כן
הנה:

תמונה
סליחה מוחמד גרסת משטרת זבולון?
תא מרבוטא
קיבל.ה  698 לייקים

dino כתב: 28 אוקטובר 2025, 18:50 לפני המשחק, עלה השר לריאיון סוער בתוכנית הספורט של 103fm. תחילה ביקש בן גביר להגיב לדבריו של העיתונאי ג'וש בריינר וכינה אותו "דובר חמאס". לאחר התנצחות עם הפרשן אורי אוזן, ניתק את השיחה וירד משידור.

לאחר מכן עלה שוב על הקו ודיבר על הגמר: "אני מגיע למשחק עם שני ילדים. אנחנו אוהדי בית"ר ואוהבים מאוד כדורגל, זו צריכה להיות חוויה. המדיניות שלי היא אפס סובלנות לפי שתוקף או מרביץ. ראיתי שכמעט עיוורו ילדה אוהדת הפועל תל אביב כשזרקו עליה חזיז. בואו לחוויה, בלי חזיזים ורימונים. בסוף, כולם אותו דבר - מכבי והפועל ובית"ר. כשחמאס נכנס לחדר הוא לא מבדיל בינינו".

על הסרטון שעורר סערה: "לא ראיתי אותו. הסבירו לי ולפי ההסבר לא הבנתי שזה רק נגד הפועל תל אביב. אני לא נכנס להשוואה של מחבל או לא מחבל - מי שזורק חזיז הוא מסוכן".

על הדרבי שבוטל: "יש לנו משטרה שמודעת שהיא צריכה לשמור על זכויות האזרח, אבל גם יודעת לפעול באופן נחוש. לא אני קיבלתי את ההחלטה".

על הגעתו לגמר והאם היא מתסיסה: "חס וחלילה. אני בא כאוהד, לא כשר. בואו נאמר את האמת, במשחק האחרון אוהדי הפועל תל אביב הם שהיו אחראים לאלימות. יש הרבה אוהדים נורמטיביים להפועל תל אביב, אבל יש גם כאלה שלא.

על הקריאות של אוהדי בית"ר ירושלים: "הקריאות נגד אחמד טיבי הן לא גזעניות, טוב מאוד שיש נגדו קריאות. הוא ואיימן עודה הם שונאי ישראל. זו לא הסתה, הם תומכי טרור. את סלים טועמה אני לא מכיר, לא דיברתי איתו אף פעם. אני לא נגד ערבים, יש לי שוטרים ערבים במשטרת ישראל ואני אוהב ומעריך אותם".
הבעיה מתחילה בזה שבכלל מראיינים אותו
ארז שדה
קיבל.ה  1140 לייקים

גביזון כתב: 28 אוקטובר 2025, 18:55
קובי כתב:המועדון: "צריך להגיד זאת בבירור ומבלי להתייפייף, דמם של אוהדי הכדורגל בישראל הותר. אנו מתריעים מראש, האסון הגדול קרוב מתמיד - וכשהוא יגיע, לגורמי האכיפה שאמונים על שמירה על הסדר, יהיה חלק עיקרי בו"
!!!!!!!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk
בהודעת המועדון לפני 3 שעות הודיעו שלא עולים לשחק, השתנה משהו מאז?
וינסנט
קיבל.ה  457 לייקים

אלקוקין קשר התקפי, לויזו וטוריאל בכנפיים. לויזו סופית על תקן שחקן כנף ולא קשר התקפי.
D&3
קיבל.ה  1483 לייקים

D&3 כתב: 28 אוקטובר 2025, 10:30 הכל מוכן לשלישיית קישור התקפי של טוריאל לויזו אלקוקין עם דאפה מלפניהם
תודה קואצ'
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1232 לייקים

נכנסתי למשחק היה רגוע מאוד, אווירה טובה בחוץ עם אוהדי ביתר שהלכנו צמוד איתם 20 דקות עם 0 שוטרים בדרך
רק בקרבת האיצטדיון היו שוטרים

כמובן בפנים רוב משמעותי לביתר, אומנם יש עוד שעה אבל ברור שהמון אוהדי הפועל עם כרטיס לא הגיעו היום תודות לגוף שאמון על השמירה שלנו
בני12
קיבל.ה  2129 לייקים

בידוק חרטא כמו בדרבי.
בלי עימותים עם אוהדי בית"ר או המשטרה
בערך שליש מהחלק של הפועל מלא.
נראה שהרבה פחדו להגיע
קובי
קיבל.ה  359 לייקים

בני12 כתב: 28 אוקטובר 2025, 19:45 בידוק חרטא כמו בדרבי.
בלי עימותים עם אוהדי בית"ר או המשטרה
בערך שליש מהחלק של הפועל מלא.
נראה שהרבה פחדו להגיע
כבר ניצחון למשטרע, לשר הפיתות, לחיב"ר ולכל שונאי הפועל באשר הם.
הם השיגו את מה שרצו.
חבל שההנהלה והבעלים הבזויים משתפים עם זה פעולה.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

התוצאה מכל הרעש לפני זה שפשוט אוהדי הפועל לא הגיעו גם מי שרכשו כרטיסים... אווירה כאילו אנחנו בטדי מולם , חבל שאנחנו עולים לשחק ככה שלפני עוד הכניעו אותנו.
Asafasraf
קיבל.ה  1698 לייקים

צריך לעשות משהו פשוט, ולנסות לרתום גם את שחקני בית״ר יושלים לזה- 10 דקות ראשונות פשוט לא לשחק כמחאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ברנדון מלכה
קיבל.ה  76 לייקים

Asafasraf כתב:צריך לעשות משהו פשוט, ולנסות לרתום גם את שחקני בית״ר יושלים לזה- 10 דקות ראשונות פשוט לא לשחק כמחאה.

אם ככה כולם מסכימים שלא לשחק הוא הפיתרון כשרוצים לגרום לשינוי ולפתור בעיות.
אז איפה המחלוקת עם המשטרה?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  27 לייקים

עשו שטות גדולה שעלו למשחק ונפלו לפח של בן גביר ובית"ר שרצו להוציא אותנו משיווי משקל לפני המשחק
מקווה שילמדו מכך להבא
או שלא עולים
או שתוקפים בחזרה, מתקרבנים ומשתמשים ברדיפה נגדנו כמוטיבציה להילחם בחזרה
לא עשו לא זה ולא זה, יצאו מאיזון ונפלו לפח שרצו להפיל אותנו אליו. חבל מאד
בני12
קיבל.ה  2129 לייקים

Asafasraf כתב: 28 אוקטובר 2025, 19:57 צריך לעשות משהו פשוט, ולנסות לרתום גם את שחקני בית״ר יושלים לזה- 10 דקות ראשונות פשוט לא לשחק כמחאה.

הפועל לגמרי הקשיבו לך, רק לא הסתפקו בעשר דקות
שליחת תגובה