דניאל אוטורו
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8779 לייקים
מה אני אגיד, מזל שעופר מנהל אותנו ואתה כותב בפורום.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1887 לייקים
אולי היה סיכום שהוא נח ברבע ומצטרף בחצי?
עריכה - מצד שני, מדובר בצחי רייכנשטיין ובבעלים שמינה את צחי רייכנשטיין, אז לא יודייע.
עריכה - מצד שני, מדובר בצחי רייכנשטיין ובבעלים שמינה את צחי רייכנשטיין, אז לא יודייע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
בני12
- קיבל.ה 2989 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1230 לייקים
שחקן שלא שיחק ואפילו לא התאמן עם הקבוצה חודש שלם אמור להיכנס לסגל ועוד באינטנסיביות ובאגרסיביות של פלייאוף?!covid bryant כתב:נוחת הערב
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8779 לייקים
אני חושב שזה הזוי לבוא בטענות לזר שלא רוצה לחזור לפה אחרי מה שהוא עבר כאן, ממשלת ארה"ב הוציאה אזהרת מסע לכאן והמלחמה אשכרה יכולה להתחדש כל יום ואף אחד לא יפול מהכיסא. כן, גם אם זרים אחרים הסכימו לבוא. זה לא הופך את הסיטואציה ליותר נורמלית. לא רק שאני לא רואה מקום להעביר עליו ביקורת, בעיני זה אפילו די מגעיל.
כפי שאמרתי, בסיטואציה כזאת אפשר לשבור את הכלים, להציב לו אולטימטום ובסבירות גבוהה לאבד אותו, ואפשר להתנהל בצורה חכמה ולקבל אותו לסדרת חצי הגמר מול ירושלים.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8779 לייקים
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 2 לייקים
הוקיץ׳ אני חושב שלשחרר את אוטורו למען יראו ויראו זה ירייה ברגל - זו צפרדע שצריך לאכול בטח בזמן מלחמה ולטפל בזה ברגישות ברמת המועדון.
אבל להלבין את אי ההגעה שלו זה היתממות - יש בישראל מאות זרים מג׳ראד הארפר ולוני ווקר ועד קנגוואה ובוריס אינו
דן אוטורו ראוי לכל ביקורת והאשמה על חוסר מחויבות כי זה מה שזה.
אבל להלבין את אי ההגעה שלו זה היתממות - יש בישראל מאות זרים מג׳ראד הארפר ולוני ווקר ועד קנגוואה ובוריס אינו
דן אוטורו ראוי לכל ביקורת והאשמה על חוסר מחויבות כי זה מה שזה.