חיזוק - שינוי בסגל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3267 לייקים

Niro כתב:
גביזון כתב: 13 מרץ 2025, 11:44 אני לא יודע כלום אבל ספקולציות זה כיף בפורום,

אין ספק שצריך עוד מוביל כדור ליד בר עם יכולת קליעה, קומבו גארד. אתמול היתה שיחה של מיצ'יץ' עם עופר ואיטודיס לפי הפרסום של פופלינגר
קו אחורי של בר ומיצ'יץ נשמע מזיל ריר.
אם הוא יגיע הוא יהיה אובר פייד בקטע פסיכי והשחקן הכי יקר באירופה,אם הוא יקבל 5 מליון יורו לעונה אבדיה שווה 15 מליון לעונה?
מניח שחלק מהסיבה שרודפים אחריו הוא להראות ליורוליג שאיטודיס ומי'צ'יץ זו קבוצה ליורוליג בלי קשר ללנצח ביורוקאפ.

אומר שוב, לא יודע כלום ואולי זה קשקוש כולה שיחת טלפון.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
קו אחורי של בר ומיציץ'? אתה ראית את בר טימור אתמול? התכוונת לים?
כן ים כמובן

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3267 לייקים

מילפורד כתב:אנחנו מדברים על עונה הבאה או על העונה הנוכחית?
קומבוגארד העונה, קו קדמי לא מאמין שיביאו זר במקום קבוקלו העונה.

הוקיץ'
קיבל.ה  6160 לייקים

מיצ'יץ' שחקן אדיר. לא בטוח ש-5 מיליון יורו לעונה זה כזה אוברפייד. בכל מקרה, רלוונטי רק לעונה הבאה.

לגבי העונה, אין טעם להביא את אניס. שחקן טוב, אבל לא משדרג אותנו בכלום.
ראינו אתמול, בפעם המיליון העונה, שצריך שחקן שיכול לשבור את ההגנה כשצריך. סקורר ברמה גבוהה שלוקח על עצמו את המשחק.
shaolin232
קיבל.ה  649 לייקים

מיזיץ זה השחקן הטוב באירופה לעמדתו
מדהים הטייזינג שעופר עושה אבל לדעתי זה יהיה לעונה הבאה
ופה איטודיס יתן את דעתו בבניית הסגל

ישוחררו
רנגלנד
ברונו
בלייקני
איש (אולי)
נועם
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

השבוע ג׳ייקובן קלע 11 נקודות ו8 אס׳ ב37 דקות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2538 לייקים

הוקיץ' כתב: 13 מרץ 2025, 13:30 מיצ'יץ' שחקן אדיר. לא בטוח ש-5 מיליון יורו לעונה זה כזה אוברפייד. בכל מקרה, רלוונטי רק לעונה הבאה.

לגבי העונה, אין טעם להביא את אניס. שחקן טוב, אבל לא משדרג אותנו בכלום.
ראינו אתמול, בפעם המיליון העונה, שצריך שחקן שיכול לשבור את ההגנה כשצריך. סקורר ברמה גבוהה שלוקח על עצמו את המשחק.
אתה לא חושב ששחקן כמו אניס ישחרר את פוסטר (ובשאיפה גם את בלייקני) להיות הסקוררים האלו?
שלא לדבר על הפעלה יותר טובה של הגבוהים?
ים משחק נהדר , אבל הוא לא מספיק מכניס כדורים למוטלי/ברונו/בינגהאם.
lior777
קיבל.ה  217 לייקים

דווקא אניס כן שובר הגנות עם החדירה לסל שלו, אין לי ספק שהוא עדיף היום על רגלנד כמעט בכל פרמטר ויכול לשדרג אותנו. יהיה לנו קשה מאוד עם הקו האחורי שלנו להתסדר עם מכבי במידה והם בסגל מלא.. אם אני לא טועה אניס גם שומר לא רע בכלל ויכול לשמור על יוקובאיטיס.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 13 מרץ 2025, 14:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הוקיץ'
קיבל.ה  6160 לייקים

פוסטר שחקן מצוין, אבל הוא לא שחקן של אחד על אחד אלא יותר כזה שעושה את הנקודות בשטף של המשחק.
אניס גם לא שחקן שמפעיל את הגבוהים מאוד טוב, רגלנד הרבה יותר טוב בזה ממנו.
Charlie
קיבל.ה  906 לייקים

הוקיץ' כתב:פוסטר שחקן מצוין, אבל הוא לא שחקן של אחד על אחד אלא יותר כזה שעושה את הנקודות בשטף של המשחק.
ג׳ייקובן
הריקוד האחרון
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

Charlie כתב:
הוקיץ' כתב:פוסטר שחקן מצוין, אבל הוא לא שחקן של אחד על אחד אלא יותר כזה שעושה את הנקודות בשטף של המשחק.
ג׳ייקובן
הריקוד האחרון
מפחדים שהוא לא כשיר.
הבנאדם השבוע שיחק 37 דקות נגד מכבי.
רק לחשוב מה הוא יכול לעשות עם הגבוהים שלנו.
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

לאחר שצפיתי אמש בפנתינאיקוס מול אולימפיאקוס, לא רואה איך הסגל הקיים בכלל מתקרב לרמה שהיתה שם. אולי מדר, מוטלי, ופוסטר. כל השאר לא באינטנסיביות, לא בשמירה ובודאי שלא בקליעה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3267 לייקים

אדום ותיק כתב:לאחר שצפיתי אמש בפנתינאיקוס מול אולימפיאקוס, לא רואה איך הסגל הקיים בכלל מתקרב לרמה שהיתה שם. אולי מדר, מוטלי, ופוסטר. כל השאר לא באינטנסיביות, לא בשמירה ובודאי שלא בקליעה.
צפית במשחק בין 2 הקבוצות אולי הכי חזקות ביורוליג ששניהן מועמדות עיקריות לזכיה, אנחנו לא ברי השוואה אליהן.
מה גם שהסגל שלנו לא נבנה נכון, יחד עם כמה נפילות.
נכון יהיה לעשות השוואה עונה הבאה אם וכאשר, וגם אז לא בטוח שנכון לעשות השוואה לטופ של הטופ.
זו דעתי בכל אופן.

אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

גביזון כתב: 15 מרץ 2025, 11:43
אדום ותיק כתב:לאחר שצפיתי אמש בפנתינאיקוס מול אולימפיאקוס, לא רואה איך הסגל הקיים בכלל מתקרב לרמה שהיתה שם. אולי מדר, מוטלי, ופוסטר. כל השאר לא באינטנסיביות, לא בשמירה ובודאי שלא בקליעה.
צפית במשחק בין 2 הקבוצות אולי הכי חזקות ביורוליג ששניהן מועמדות עיקריות לזכיה, אנחנו לא ברי השוואה אליהן.
מה גם שהסגל שלנו לא נבנה נכון, יחד עם כמה נפילות.
נכון יהיה לעשות השוואה עונה הבאה אם וכאשר, וגם אז לא בטוח שנכון לעשות השוואה לטופ של הטופ.
זו דעתי בכל אופן.

שאיפה לצויינות היא תמצית ההצלחה של מרבית הדברים המוצלחים בישראל.
אם נסתפק בבינוניות לא נגיע ליעד.
כמדומני שעופר היה זה שכל הזמן חותר למצויינות הזאת!

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3267 לייקים

עופר אמר באולסטאר (בתחת שלי) שלא יהיה חיזוק כל עוד יש יורוקאפ, הגיוני לחלוטין כי אתה לא רוצה להכניס שחקן חדש תותח ככל שיהיה ישר לסדרה הכי מכריעה של העונה, מה גם שאתה רוצה לחזק בטחון שחקנים קיימים.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3267 לייקים

די אותו הדבר

https://www.instagram.com/share/p/_jF-qcwKO

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2538 לייקים

ברק חקלאי טוען בטלגרם שלו , שחוץ ממיציץ , גם דריו שאריץ על הכוונת של הפועל לעונה הבאה.
הוקיץ'
קיבל.ה  6160 לייקים

מילפורד כתב: 16 מרץ 2025, 15:04 ברק חקלאי טוען בטלגרם שלו , שחוץ ממיציץ , גם דריו שאריץ על הכוונת של הפועל לעונה הבאה.
אני משער שהוא בסך הכל מצטט את הכתב האיטלקי שפרסם את זה.
בכל אופן, ראיתי איזה כתב כדורסל אירופי שאומר בצדק שצריך לקחת בערבון מוגבל את הידיעות כי ההדלפות האלו משרתות את שני הצדדים. מיצ'יץ' מראה לכל אירופה שמציעים לו סכומים גבוהים מאוד, בעוד שעופר ינאי מאותת ליורוליג על הכוונות שלו.
בני12
קיבל.ה  1763 לייקים

מילפורד כתב: 16 מרץ 2025, 15:04 ברק חקלאי טוען בטלגרם שלו , שחוץ ממיציץ , גם דריו שאריץ על הכוונת של הפועל לעונה הבאה.
אני קראתי שדווקא הקבוצה מדובאי היא זאת שמתעניינת בשאריץ
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  124 לייקים

בני12 כתב: 16 מרץ 2025, 15:39
אני קראתי שדווקא הקבוצה מדובאי היא זאת שמתעניינת בשאריץ
זה נראה כמו שטויות שסוכנים אוהבים להפריח כדי לסדר לשחקנים שלהם חוזה, אבל אני מקווה מאוד שלא נביא את שאריץ בסכומים שהוא מרוויח עכשיו. במקרה כזה אני כבר מעדיף להישאר עם קבוקלו בשליש מחיר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  458 לייקים

מיצ׳יץ׳ הזה הוא באמת זר תותח שיביא לנו תואר או שזה יהיה כמו עם בברלי שיביאו בהרבה כסף ואחרי כמה זמן יגידו שהוא הורס את הקבוצה?
shaharot
קיבל.ה  580 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 16 מרץ 2025, 16:34 מיצ׳יץ׳ הזה הוא באמת זר תותח שיביא לנו תואר או שזה יהיה כמו עם בברלי שיביאו בהרבה כסף ואחרי כמה זמן יגידו שהוא הורס את הקבוצה?
זר תותח שבהחלט יכול להביא לנו תואר (2 זכיות יורוליג + מקום ראשון בעונת הקורונה שהופסקה ופעם אחת הפסיד בגמר לצסקא).
"הבעיה" היחידה שהציפיות להביא זר ב5 מיליון יורו יהיו מוגזמות ויצפו ממנו לטריפל דאבל כל משחק כאילו הבאנו את לוקה.
מעדיף להביא את שורטס וחיפי בכסף הזה.
אבל לא אתנגד למיציץ כמובן :evil-grin:
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 16 מרץ 2025, 16:34 מיצ׳יץ׳ הזה הוא באמת זר תותח שיביא לנו תואר או שזה יהיה כמו עם בברלי שיביאו בהרבה כסף ואחרי כמה זמן יגידו שהוא הורס את הקבוצה?
לא יודע עד כמה הספקולציות בעיתונים לגבי הפורוורד מדנבר (קרואטי) נכונות, אבל נראה לי שזאת עמדה עדיפה על פני רכז תותח.
כולנו משחקים בפנטזיות...

הוקיץ'
קיבל.ה  6160 לייקים

צריכים לקרות הרבה דברים כדי שמיצ'יץ' יגיע ואני עדיין חושב שהסיכויים הם נמוכים, אבל נניח לרגע שזה קורה.
אני חושב שמה שמנחה פה את עופר זה בעיקר הרצון להגיע ליורוליג. אני מניח שמרבית הקבוצות שם לא בדיוק עפות על הרעיון של קבוצה נוספת מישראל שלפחות כרגע לא יכולה לארח בבית, ובנוסף מכריחה את הטורקית לארח מחוץ לטורקיה. מה גם שאני מניח שהטורקיות לא עפות על עוד קבוצה ישראלית באופן כללי.
מצד שני, ביורוליג גם שומעים את הסיפורים על ליגה אירופית נוספת שתוקם בשיתוף עם ה-NBA ולא בטוח שיש להם פריבילגיה לוותר על קבוצה שמחזיק את איטודיס, מיצ'יץ' ומוטלי, יחד עם אולם של 10k סולד אאוט.

לגבי מי זה מיצ'יץ', מדובר על כוכב בסדר גודל אחר ממוטלי. אם אצל מוטלי דיברנו על סנטר טופ 5 באירופה, במקרה של מיצ'יץ' מדובר על שחקן טופ 5 באירופה נקודה. פעמיים אלוף יורוליג בתור הכוכב של אנדולו. מה גם שרכז ברמה גבוהה זה יותר משמעותי מסנטר ברמה דומה.
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

הוקיץ' כתב: 16 מרץ 2025, 18:24 צריכים לקרות הרבה דברים כדי שמיצ'יץ' יגיע ואני עדיין חושב שהסיכויים הם נמוכים, אבל נניח לרגע שזה קורה.
אני חושב שמה שמנחה פה את עופר זה בעיקר הרצון להגיע ליורוליג. אני מניח שמרבית הקבוצות שם לא בדיוק עפות על הרעיון של קבוצה נוספת מישראל שלפחות כרגע לא יכולה לארח בבית, ובנוסף מכריחה את הטורקית לארח מחוץ לטורקיה. מה גם שאני מניח שהטורקיות לא עפות על עוד קבוצה ישראלית באופן כללי.
מצד שני, ביורוליג גם שומעים את הסיפורים על ליגה אירופית נוספת שתוקם בשיתוף עם ה-NBA ולא בטוח שיש להם פריבילגיה לוותר על קבוצה שמחזיק את איטודיס, מיצ'יץ' ומוטלי, יחד עם אולם של 10k סולד אאוט.

לגבי מי זה מיצ'יץ', מדובר על כוכב בסדר גודל אחר ממוטלי. אם אצל מוטלי דיברנו על סנטר טופ 5 באירופה, במקרה של מיצ'יץ' מדובר על שחקן טופ 5 באירופה נקודה. פעמיים אלוף יורוליג בתור הכוכב של אנדולו. מה גם שרכז ברמה גבוהה זה יותר משמעותי מסנטר ברמה דומה.
לדעתי השיקול המרכזי צריך להיות מה הקבוצה הכי זקוקה לו. אנחנו עדיין לא בלשלב של לרכוש שחקן כמו בראון (מעל מיליון דולאר) כשחקן מחליף, כמו שאחת היוניות עשו.
מדר אמנם לא מיציץ, אבל נותן עונת רכזות מעולה. בסנטר יש את מוטלי. בעמדת הפורוורד אנחנו נחותים.
חשוב מאד 4 פורוורד עוצמתי מאד. רואים את זה במשחקים של פנתינאיקוס ואולימפיקוס. וזאת גם העמדה שבה מכבי ניצחו אותנו בגמרים האחרונים. (ולצערי, זה מה שיהיה כנראה השנה, מקווה שאתבדה).

Niro
קיבל.ה  1115 לייקים

אדום ותיק כתב: 17 מרץ 2025, 10:24
הוקיץ' כתב: 16 מרץ 2025, 18:24 צריכים לקרות הרבה דברים כדי שמיצ'יץ' יגיע ואני עדיין חושב שהסיכויים הם נמוכים, אבל נניח לרגע שזה קורה.

לדעתי השיקול המרכזי צריך להיות מה הקבוצה הכי זקוקה לו. אנחנו עדיין לא בלשלב של לרכוש שחקן כמו בראון (מעל מיליון דולאר) כשחקן מחליף, כמו שאחת היוניות עשו.
מדר אמנם לא מיציץ, אבל נותן עונת רכזות מעולה. בסנטר יש את מוטלי. בעמדת הפורוורד אנחנו נחותים.
חשוב מאד 4 פורוורד עוצמתי מאד. רואים את זה במשחקים של פנתינאיקוס ואולימפיקוס. וזאת גם העמדה שבה מכבי ניצחו אותנו בגמרים האחרונים. (ולצערי, זה מה שיהיה כנראה השנה, מקווה שאתבדה).
מיציץ' הוא 1-2 שיכול לשחק גם 3, הוא לא רק רכז. יש לו מקום בחמישייה של כל קבוצה באירופה ואם יש סיכוי להביא אותו הייתי הולך עליו בכל הכוח.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  809 לייקים

סוגיה- מיצ'יץ' כידוע לכולנו מיועד אם וכאשר ואולי וכו ועוד להגיע שנה הבאה

כרגע הוא חוזר/חזר מפציעה ולא משחק בסאנס שכרגע מחוץ לפלייאין ויכולים לסיים את העונה בעוד פחות מחודש

האם במצב כזה שאולי הוא אפילו לא יראה דקות עד אז אתם מחתימים אותו לפלייאוף כאן כחיזוק 'פוסט יורוקאפ' שמדברים עליו אצלנו?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
רק הפועל
קיבל.ה  2645 לייקים

לא רואה איך מגיע לפה שחקן ברמה הזו (ועוד זר) בפרק זמן שנותר מהעונה (ועוד בלי יורוקאפ) אוליי עונה הבאה ....
אוהד כורסא
קיבל.ה  558 לייקים

רק הפועל כתב: 17 מרץ 2025, 11:20 לא רואה איך מגיע לפה שחקן ברמה הזו (ועוד זר) בפרק זמן שנותר מהעונה (ועוד בלי יורוקאפ) אוליי עונה הבאה ....
העונה של פיניקס נגמרת עוד חודש כשיורוליג ויורוקאפ כבר לא רלוונטיים...
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1704 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 17 מרץ 2025, 11:17 סוגיה- מיצ'יץ' כידוע לכולנו מיועד אם וכאשר ואולי וכו ועוד להגיע שנה הבאה

כרגע הוא חוזר/חזר מפציעה ולא משחק בסאנס שכרגע מחוץ לפלייאין ויכולים לסיים את העונה בעוד פחות מחודש

האם במצב כזה שאולי הוא אפילו לא יראה דקות עד אז אתם מחתימים אותו לפלייאוף כאן כחיזוק 'פוסט יורוקאפ' שמדברים עליו אצלנו?
לטעמי, אם יש הזדמנות להחתים שחקן כזה עכשיו אז מחתימים. אין בכלל שאלה.
לא יודע איך ואם יספיק להשתלב.
אבל על הזדמנות כזו לא מוותרים.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  809 לייקים

רדנקו כתב: 17 מרץ 2025, 12:00
אייבר דה-בונלס כתב: 17 מרץ 2025, 11:17 סוגיה- מיצ'יץ' כידוע לכולנו מיועד אם וכאשר ואולי וכו ועוד להגיע שנה הבאה

גם אם זה יעלה לך באליפות השנה?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

בפוסט יורוקאפ,
איך אתה רואה את המצאפ איתו, לסדרה מול ירושלים או מול מכבי.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1704 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 17 מרץ 2025, 12:20

גם אם זה יעלה לך באליפות השנה?
אני לא חושב שזה יכול לגרום לכך בשום צורה.
Niro
קיבל.ה  1115 לייקים

אגב, אתמול פרסם עיתונאי איטלקי שאנחנו מעוניינים יחד עם מכבי ואנאדולו אפס באקס מכבי אלייז'ה ברייאנט.
כנראה כל שחקן שיחפש שדרוג בחוזה יזרוק את השם שלנו לקלחת.
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

קרינגטון מהפועל ירושלים (ישראלי), כנראה על הכוונת של מכבי (בודאי, אחרת הם לא היו מסכימים לאזרוח כל כך מהיר שלו) לעונה הבאה.
כנראה מסיים חוזה בירושלים.
אם באמת ניתן למשוך אותו להפועל , במקום שילך למכבי, זאת יכולה להיות החתמה מצויינת!

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1467 לייקים

אדום ותיק כתב: 20 מרץ 2025, 18:39 קרינגטון מהפועל ירושלים (ישראלי), כנראה על הכוונת של מכבי (בודאי, אחרת הם לא היו מסכימים לאזרוח כל כך מהיר שלו) לעונה הבאה.
אם באמת ניתן למשוך אותו להפועל , במקום שילך למכבי, זאת יכולה להיות החתמה מצויינת!
אני מציע להחתים שחקנים כי אנחנו צריכים אותם ולא כדי שלא ילכו אליהם…
lior777
קיבל.ה  217 לייקים

הלך המומנטום כתב: 20 מרץ 2025, 20:14
אדום ותיק כתב: 20 מרץ 2025, 18:39 קרינגטון מהפועל ירושלים (ישראלי), כנראה על הכוונת של מכבי (בודאי, אחרת הם לא היו מסכימים לאזרוח כל כך מהיר שלו) לעונה הבאה.
למה אתה חושב שאנחנו לא צריכים אותו? בליגה שלנו ובטח באירופה אנחנו חייבים מחליפים ברמה של זרים מהספסל.. כרגע המחליפים שלנו זה בר ופלטין שזה לא משהו בכלל עם כל הכבוד. קרינגטון זה חתיכת שדרוג.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1467 לייקים

lior777 כתב: 20 מרץ 2025, 20:49
למה אתה חושב שאנחנו לא צריכים אותו? בליגה שלנו ובטח באירופה אנחנו חייבים מחליפים ברמה של זרים מהספסל.. כרגע המחליפים שלנו זה בר ופלטין שזה לא משהו בכלל עם כל הכבוד. קרינגטון זה חתיכת שדרוג.
לא אומר שלא צריך אותו. התייחסתי רק למה שנכתב עליו
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

הלך המומנטום כתב: 20 מרץ 2025, 22:44
lior777 כתב: 20 מרץ 2025, 20:49

לא אומר שלא צריך אותו. התייחסתי רק למה שנכתב עליו
פירשת אותי לא נכון. לא התכוותי להחתים רק לשם החתימה כמו שמכבי עשו עם חנן קרן בזמנו (כמובן בהסכמת השחקן שויתר על קריירה תמורת הרבה כסף וישיבה על הספסל).
קרינגטון הוא שחקן מצויין, והייתי שמח לראות אותו אצלנו, לדוגמה במקום בלייקני. לא במקום פלטין או בר.
עובדת היותו ישראלי רק מוסיפה נקודות לצעד כזה.
שלא נתבלבל זה עדיין ספקולציות. יש את רצון השחקן, יש את קבוצתו הנוכחית - ירושלים , וכמובן את "חביבתנו" מכבי.

רק הפועל
קיבל.ה  2645 לייקים

כמובן שעדיין יש לנו משחק בשישי בתקווה שזה לא יהיה האחרון ביורוקאפ אבל לדעתי אפשר וצריך להביא חיזוק לפליאוף בטח אחריי שבברלי עזב את הקבוצה , איזה אופציות ריאליות יש ?
שליחת תגובה