כן. ברמת העיקרון כל ההיכל מסומן למעט יושבי יציע 2 בדרייב אין שהוגדר להם אזור באולם 2-3 שאינו מסומן וכפי שאני מכיר אותם משער 7 בבלומפילד, זה גם יהיה יציע עמידה, למרות שלא ברור לי איך זה יהיה בפועל, אם אלה שישבו בשורות העליונות באולם 2-3 לא יהיו בראש של לעמוד כל המשחק.
כמובן שבאזור הגוש המעודד (5-6) גם אם לא נקבע שזה לא מסומן - כך יהיה בפועל. אצל האולטראס וספיחיו אין דבר כזה מקום מסומן.
אבל שאר האולם יהיה מסומן, בטח ובטח 7-10 למעלה ולמטה שזה מראש קהל יותר "סולידי" שלא בא לעמוד משחק שלם ולא "יתפוס" שורה עם צעיפים וכדומה.
עידן סרור כתב: ↑05 דצמבר 2024, 16:50
הטבעת התחתונה נגמרה?
יש עוד מקום ב11/12.
גם ב5/6 אמור להתפנות כתלות במה שיעשו באולטראס
5-6 ביציעים חצי ריק. יש עדיין כרטיסים לשם. 5-6 אולם כרגע לא למכירה. אני מעריך שבסוף האולטראס ימצא את הדרך לרדת מהעץ, ימצאו תירוץ, אולי זה כבר עלה גם בגישור של רמי ועופר. הם יגיעו למנורה ולא יפספסו את מה שצפוי העונה ובהמשך. ואז יתפרס הגוש המעודד לאורך ולרוחב 5-6 וזה יהיה חתיכת דבר במשחקי בית של הפועל.
רכשתי 2 זכאויות והשתמשתי בקוד כדי לקנות מנוי אחד, עכשיו כשאני רוצה לקנות את המנוי הנוסף הקוד כבר לא עובד.
מישהו נתקל בבעיה ויודע מה לעשות?
עד שלאן יענו לי יגיע יום ראשון וזה ייפתח לכולם
עידן סרור כתב: ↑05 דצמבר 2024, 18:38
רכשתי 2 זכאויות והשתמשתי בקוד כדי לקנות מנוי אחד, עכשיו כשאני רוצה לקנות את המנוי הנוסף הקוד כבר לא עובד.
קרה גם לי, שלחתי הודעה להפועל בוואטסאפ (0548973672) ונאמר לי שזה בטיפול.
עידן סרור כתב: ↑05 דצמבר 2024, 18:38
קרה גם לי, שלחתי הודעה להפועל בוואטסאפ (0548973672) ונאמר לי שזה בטיפול.
הם לא עונים לי משעה 17:00
מקווה שמחר הם עובדים ולא אפול בין הכיסאות עד ראשון.
מתסכל
ה500 האלה כוללים את כמות האנשים שטוענת בטוויטר שהם היו בקבוצה 1 ולא רכשו או לא? רק שנדע איך זה חושב
אתה ממש לא מדבר מתוך אנטי לעופר ינאי....
אתה זוכר כאוהד שאנחנו צריכים להיות לטובת הקבוצה כן? בעל בית פרטי, יד אליהו והגדלת הקהל זה חלק מטובת הקבוצה
כתבתי כאן את זה כבר כמה פעמים, הזוי בעיניי הגיבוי האוטומטי שיש כאן ובקרב הקהל שלנו לכל פלוץ שיוצא מעופר.
אי אפשר להיות בעדו ובו זמנית לא לאהוב את זה שהבן אדם משחרר נתונים לא מדויקים וכל מיני חצאי אמיתות (הרבה פעמים כשהמטרה היא לרתום את הקהל לצד שלו גם על חשבון העמקת הפילוג), ולא בפעם הראשונה?
אפשר לבקר ברור, אף אחד לא רובוט.
לא צריך להיות פילוג, הוא עובדתית הבעל בית ששם הכי הרבה כסף בשנתיים שהוא בעלים, פעם חלמתה על סגל כזה? פעם חלמתה ש"דימיטריס איטודיס מאמן הפועל" יהיה כתוב במציאות?
לדעתי וכנראה לא תסכים הפילוג בקהל לא בא ממנו ולדעתי צריך להגיד תודה שבא לנו בעל בית כזה גם אם זה לא יהיה לתמיד כמו שחוששים.
Adom_Adom כתב: ↑01 דצמבר 2024, 18:51
אתה ממש לא מדבר מתוך אנטי לעופר ינאי....
אתה זוכר כאוהד שאנחנו צריכים להיות לטובת הקבוצה כן? בעל בית פרטי, יד אליהו והגדלת הקהל זה חלק מטובת הקבוצה
כתבתי כאן את זה כבר כמה פעמים, הזוי בעיניי הגיבוי האוטומטי שיש כאן ובקרב הקהל שלנו לכל פלוץ שיוצא מעופר.
אי אפשר להיות בעדו ובו זמנית לא לאהוב את זה שהבן אדם משחרר נתונים לא מדויקים וכל מיני חצאי אמיתות (הרבה פעמים כשהמטרה היא לרתום את הקהל לצד שלו גם על חשבון העמקת הפילוג), ולא בפעם הראשונה?
אפשר לבקר ברור, אף אחד לא רובוט.
לא צריך להיות פילוג, הוא עובדתית הבעל בית ששם הכי הרבה כסף בשנתיים שהוא בעלים, פעם חלמתה על סגל כזה? פעם חלמתה ש"דימיטריס איטודיס מאמן הפועל" יהיה כתוב במציאות?
לדעתי וכנראה לא תסכים הפילוג בקהל לא בא ממנו ולדעתי צריך להגיד תודה שבא לנו בעל בית כזה גם אם זה לא יהיה לתמיד כמו שחוששים.
הוא בעלים חלומי מהרבה בחינות, רוב מוחלט של האנשים (גם אלה שמעיזים רחמנא ליצלן להביע ביקורת עליו) לא מכחיש את זה.
הפילוג בא מכל הצדדים, ואם אתה רוצה שלל דוגמאות לאחריות שלו רק תבקש.
דוגמא טרייה מלפני יומיים - גם לצייץ משפטים עלומים כמו "יש כאלה שמפחדים להצליח" , תוך כדי שהוא בבוררות עם רמי (מילולית במהלך ה12 שעות שהבוררות התנהלה) , זה רק להוסיף שמן למדורה.
SexyRedBand כתב:יש מצב שעדיין לא קיבלתי סמס על הזכואיות שלי למנוי?
רכשתי 2 ולא זכור לי שבשלב כ"כ מאוחר, קצת מפתיע אותי שכבר נרכשו 3,000 מנויים מהזכאויות ועדיין לא הגיע תורי
עוד מישהו במצב הזה? נשמע שלא יישארו מנויים בטבעת התחתונה בקצב הזה
בטבעת התחתונה אין מנויים מזמן לדעתי, כבר אתמול התחילו למלא את הטבעת העליונה. בכל מקרה ביד אליהו רואים טוב גם בטבעת העליונה,בטח שבאמצע.
קיבלת סמס שאומר באיזה קבוצה אתה?
רכשתי 2 ולא זכור לי שבשלב כ"כ מאוחר, קצת מפתיע אותי שכבר נרכשו 3,000 מנויים מהזכאויות ועדיין לא הגיע תורי
בטבעת התחתונה אין מנויים מזמן לדעתי, כבר אתמול התחילו למלא את הטבעת העליונה. בכל מקרה ביד אליהו רואים טוב גם בטבעת העליונה,בטח שבאמצע.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
טרם
כבר ניסיתי ליצור קשר אבל בטח בגלל הסופ"ש לא יענו
עדיין יש כרטיסים למאחורי הסל בטבעת התחתונה. חוץ מזה ניראה גמור אבל מנסיון עבר עם לאן הרבה פעמים פתאום מופיעים מקומות משום מקום. מנסים לנפח ולמקסם מספרים כדי למכור מקומות "פחות טובים".
למעלה לאורך המגרש זה ממש אחלה ביד אליהו.
לצערי הרבה פעמים הדבר הכי טוב לעשות עם לאן זה ללכת למשרדים, אז אם יש לך אפשרות כזו לא הייתי מהסס.
אדום לבן כתב: ↑06 דצמבר 2024, 10:44
מתי נפתחת מכירת מנויים לקהל הרחב?
ראשון בבוקר אם אני לא טועה
מאד מקווה שלא יתחילו שום מכירה לפני שיסיימו לטפל בכל הבעיות של המנויים הקיימים.
מסכים.
במנויים הקיימים היו צריכים לטפל לפני פתיחת האופציה לזכאים.
בינתיים בטוויטר הרבה אוהדים מתלוננים לעופר ואין שום מענה מגורם מקצועי לגבי כל התקלות וחוסר המענה מצד המועדון/לאן.
נקווה שדברים יסתדרו עד ראשון
מאד מקווה שלא יתחילו שום מכירה לפני שיסיימו לטפל בכל הבעיות של המנויים הקיימים.
מסכים.
במנויים הקיימים היו צריכים לטפל לפני פתיחת האופציה לזכאים.
בינתיים בטוויטר הרבה אוהדים מתלוננים לעופר ואין שום מענה מגורם מקצועי לגבי כל התקלות וחוסר המענה מצד המועדון/לאן.
נקווה שדברים יסתדרו עד ראשון
לי למשל יש 2 מנויים לשער 1 בדרייב אין ואף אחד לא שלח לי את המנויים שלי ליד אליהו.
אין מענה לא בווצאפ של הפועל, לא במייל ולא דרך טופס הפנייה.