מחזור 3: הרצליה בית

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

indiferent כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:55
בני12 כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:41
indiferent כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:27

חשבון כיתה ב'
ילדה בת 7...אבא בן? זונה?🤣🤣🤣🤣🤣
ומה אלה שקנו כרטיס עשו לך?

שיבלו, הם נהנים מחוויה אמיתית, אני נהנה מהשידור.
אתה בן אדם אטום
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

רק הפועל כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:00 מבחינת כשרון אנחנן הקבוצה הטובה בארץ קל , הרצליה לא קבוצה חלשה בכלל וזה לא היה כוחות בסגל חסר
מסכים אבל גם מזכיר שעם כריס סילבה זה היה הולך פחות בקלות
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

lior777 כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:06
רק הפועל כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:04 רק מזכיר שקבוצה כמו ירושלים בקושי מנצחת קבוצות חלשות בהרבה כמו נס ציונה וזה מראה את הפער באיכות
ירושלים השנה קבוצה עלובה, המבחן הגדול שלנו זה רק מול מכבי.. ומולם זה כנראה לא יהיה קל בטח שיש להם יתרון בישראלים..
גם הם בקושי ניצחן את ניצחו את נס ציונה :rofl: ועכשיו ברצינות , מסכים
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עמית כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:08
רק הפועל כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:00 מבחינת כשרון אנחנן הקבוצה הטובה בארץ קל , הרצליה לא קבוצה חלשה בכלל וזה לא היה כוחות בסגל חסר
מסכים אבל גם מזכיר שעם כריס סילבה זה היה הולך פחות בקלות
פחות קל כן אבל עדיין היינו מנצחים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

ואן גוך כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:04
רדפוקס כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:57
KingAlpaca כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:50 מסכן פוסטר,
לא מסוגל לקנות שלשה.
הבעיה שאם הוא לא הולך לקלוע השנה אז אין לנו ממש מה לעשות איתו.
הוא שומר סביר, חודר סביר, ריבאונדר חלש, מוביל כדור רע, מוסר רע - בלי קליעה זה לא מספיק להפועל תל אביב.
רואים את זה ממשחקי ההכנה. מקווה שזה לא יפגע בנו שלא מביאים עוד שחקן. אולי במקום בנטיל יביאו שחקן בעמדה 2/3 שיהיה הגו טו גיא.
הדיבור זה על בלקני שקולע בסין מעל 30 עם מעל 3 שלשות למשחק.
מניח שאם יגיע הדקות של פוסטר ירדו משמעותית.
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

אני לא קונה את הזלזול בירושלים כבר עונה שלישית ברציפות שהם מתחילים חרבנה ואז מסתדר להם ככל שהעונה עוברת
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עמית כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:12 אני לא קונה את הזלזול בירושלים כבר עונה שלישית ברציפות שהם מתחילים חרבנה ואז מסתדר להם ככל שהעונה עוברת
אפשר לקבל את זה אבל באמת שעונה שעברה היה לך סגל קצת יותר טוב במקרה הטוב וזה אמור להיות שונה לגמריי מהמצב העונה אם מסתכלים על מצ אפ בין הקבוצות
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

indiferent כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:26
XM כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:03
indiferent כתב: 19 אוקטובר 2024, 21:01

לקחתם את זה רחוק מידי...אתם רוצים לראות כדורסל, תקנו כרטיס ושבו עם עופר ינאי...
אז זה לא הגיוני לבקש מ5 אוהדים להפסיק להסתיר לאוהדים שרואים את המשחק מהבית? גם עכשיו אנחנו מוכרים את הנשמה שלנו בשביל מיליארדר? מה לא הגיוני בלהוריד את הדגלים????????
זה הגיוני, אמרתם. יש גם דעה אחרת. שלי. קורה.
זה לא דעה, אתה בעד לכפות את הרצון שלך על כולם.
אתה רוצה דגלים שיסתירו את השידור? תניף דגלים בבית מול הטלוויזיה.
זה עונה ל-״דעה״ שלך ולא פוגע באחרים.
ואל תבלבל לי במח על ״המוצר״, שערוץ הספורט ילכו להזדיין. העניין זה האוהדים. אתה לא בעד לפגוע בערוץ הספורט, אתה בעד לפגוע ביכולת של אוהדים לראות את המשחק.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

כעבור דקה יגידו - כולנו אוהדי הפועל, כולנו יחד.
הם פעם פוגעים בקבוצה ופעם באוהדים ספציפית.
היום היה התור לפגוע באוהדים עם ההנפת דגלים.
מנכל ערוץ הספורט בטוח עניין אותו שלא רואים את המשחק.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

וןאלה עדיף כבר משחקי חוץ באמת . לא מאמין שאני אומר את זה
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

ארגון פשע שלקח בשבי מועדון שלם, על שלל שחקניו, מנהליו ועשרות אלפי אוהדיו.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

ranjef כתב: 19 אוקטובר 2024, 22:58 ארגון פשע שלקח בשבי מועדון שלם, על שלל שחקניו, מנהליו ועשרות אלפי אוהדיו.
אני לא יודע אם מי שהניפו את הדגלים להסתיר הם באולטראס או ילדים מלהבים, אני לא נכנס לזה וזה לא מעניין אותי.
האוהדים שעשו את זה והמשיכו ברגע שביקשו מהם להפסיק הם חלאות.
הקבוצה צריכה לפעול לשנות את זה, ובעיקר העמותה שמבקשת שוב ושוב להיות אחראית על נושא האוהדים, ופיספסו כאן הזדמנות פז לעשות משהו לטובת האוהדים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
כולם יודעים על זה שנים ועם כל הכבוד לשלל הטענות שלכם לאולטראס, מוצדקות יותר או פחות, זו הכי פחות מוצדקת.

הערוץ הזה מתעלל שנים באוהדי הפועל (ובכללי בכדורסל) בכל נושא שעות המשחקים, זלזול בשידורים שמתחילים באיחור וכמובן שידורים בתשלום בזמן שיש כדור מים בערוצים הפתוחים.

עניין הדגלים ידוע מאז ומעולם ולכן ערוץ הספורט, הגוף המשדר, הוא זה שאמור, צריך ויכול למצוא פתרונות. ליבי עם הצלמים שצריכים להתחנן כדי שיוכלו לעשות את העבודה שלהם לא שים שממש לא איכפת להם וגם עושים בכוונה אבל זה על הראש של המנהלים שלהם, ממש לא של האולטראס.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

למה זה טוב כתב: 19 אוקטובר 2024, 23:37 לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
כולם יודעים על זה שנים ועם כל הכבוד לשלל הטענות שלכם לאולטראס, מוצדקות יותר או פחות, זו הכי פחות מוצדקת.

הערוץ הזה מתעלל שנים באוהדי הפועל (ובכללי בכדורסל) בכל נושא שעות המשחקים, זלזול בשידורים שמתחילים באיחור וכמובן שידורים בתשלום בזמן שיש כדור מים בערוצים הפתוחים.

עניין הדגלים ידוע מאז ומעולם ולכן ערוץ הספורט, הגוף המשדר, הוא זה שאמור, צריך ויכול למצוא פתרונות. ליבי עם הצלמים שצריכים להתחנן כדי שיוכלו לעשות את העבודה שלהם לא שים שממש לא איכפת להם וגם עושים בכוונה אבל זה על הראש של המנהלים שלהם, ממש לא של האולטראס.
ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.
- עומר חרמש ז״ל
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הוא כבר שנים רוצח אנשים וכולם יודעים את זה, אז זה לא עליו.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

red in blood כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:11
למה זה טוב כתב: 19 אוקטובר 2024, 23:37 לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.

ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.
לא רק לאנשים שבבית.
הם לא נתנו לאנשים שביציע 2 לראות את המשחק
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:29 הוא כבר שנים רוצח אנשים וכולם יודעים את זה, אז זה לא עליו.
סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
ערוץ הספורט ידע טוב מאוד שזה מה שיקרה באירוע, האם הוא נערך לכך? הוא עשה משהו לטובת צופיו היקרים? התשובה היא לא

אף אחד שמרים דגל כל חייו ביציע לא צריך להפסיק לעשות את זה כי הגוף שמשדר את המשחק לא טרח לטפל בבעיה שקיימת עשור.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:29

לא רק לאנשים שבבית.
מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:45

לא רק לאנשים שבבית.
מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.
בטח לא למדת ליבה.
לרכז אלף איש בפינות שמכילות פחות מחצי זה אמירה שהייתי מצפה מניסים ואטורי.
שהאולטראס יילך לפינות. הם האורחים ביציע 2.
כשאתה בא לבית של חבר אתה לא מחרבן לו בסלון.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 20 אוקטובר 2024, 01:05

לא רק לאנשים שבבית.
בטח לא למדת ליבה.
לרכז אלף איש בפינות שמכילות פחות מחצי זה אמירה שהייתי מצפה מניסים ואטורי.
שהאולטראס יילך לפינות. הם האורחים ביציע 2.
כשאתה בא לבית של חבר אתה לא מחרבן לו בסלון.
תודה על הדאגה, למדתי.
כמו שאמרתי, היה די הרבה מקום בפינות. הייתי בפינה לכיוון יציע 3 וסביבי לא היו חסרים מקומות פנויים.

למזלנו יציע 2 עדיין נחשב יציע עמידה ללא מקומות מסומנים ככה שהם יכולים להיות היכן שיירצו ברגע שההנהלה החליטה שלשם ייכנסו.

אני יושב מאז המעבר לדרייב אין ביציע 2, נכחתי בכל העונשים וסגירות היציעים והאירוע הזה חוזר על עצמו תמיד והיום לא סבלתי מזה לרגע. אז לא ישבתי במקום הרגיל שלי... אוי הברוך.
אם כבר מדברים על אורחים כאלה ואחרים, אני תמיד ישבתי קרוב ל-1. מאז אירופה וההייפ שנהיה סביב הקבוצה בשתיים-שלוש האחרונות נאלצתי לנדוד לכיוון 3 כי באו אנשים רעים והחליטו שהם רוצים להיות קרוב לאולטראס ואני בתור אחד שמגיע מאוחר נאלץ למצוא מקום אחר כל משחק.
אז כנראה שיש רצון של אנשים להיות חלק מהחוויה של יציע 1 והיום הם קיבלו הזדמנות. אז מי אתה שתחליט מה קורה בסלון שלהם? אולי הם אוהבים לחרבן שם?
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:43
הוקיץ' כתב: 20 אוקטובר 2024, 00:29 הוא כבר שנים רוצח אנשים וכולם יודעים את זה, אז זה לא עליו.
סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
ערוץ הספורט ידע טוב מאוד שזה מה שיקרה באירוע, האם הוא נערך לכך? הוא עשה משהו לטובת צופיו היקרים? התשובה היא לא

אף אחד שמרים דגל כל חייו ביציע לא צריך להפסיק לעשות את זה כי הגוף שמשדר את המשחק לא טרח לטפל בבעיה שקיימת עשור.
לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.
ובמקומך לא הייתי נותן ציונים להקבלות שלי עם רמת האינטליגנציה של הטייק הזה.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אוקטובר 2024, 01:36

לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.
אוי נו, נו ברור שהוא הבעיה אבל אין ציפייה שהוא יפסיק או ישנה משהו.
מי שצריך לספק לך את השידור בוחר לא לספק לך את זה בידיעה.

זה לא שהגוש המעודד שינה משהו בהתנהגות כי עבר ליציע 2, וגם לא אמור. מבחינתם התפקיד שלהם זה לעודד ולהרים דגלים כי ככה הם מראים תמיכה בשחקנים וגם לפי ההתלהבות של בברלי ניראה שזה הלך לא רע. כל מי שקשור בהפועל ובשידורי משחקים שלה ידע שזה מה שיקרה כי זה קרה מליון פעם ואף אחד לא הזיז אצבע.

כמו בסיפור המשטרה נגד הקהל, הציפייה צריכה להיות מהגופים שאחראים לאירוע, לא מהאנשים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

לא רק לאנשים שבבית.
כלומר, היה די הרבה מקום להניף דגלים בצד, לא לפגוע בחוויה באולם, ועדיין לא להסתיר לקהל בבית?
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 אוקטובר 2024, 01:49

זה לא שהגוש המעודד שינה משהו בהתנהגות כי עבר ליציע 2, וגם לא אמור. מבחינתם התפקיד שלהם זה לעודד ולהרים דגלים כי ככה הם מראים תמיכה בשחקנים וגם לפי ההתלהבות של בברלי ניראה שזה הלך לא רע. כל מי שקשור בהפועל ובשידורי משחקים שלה ידע שזה מה שיקרה כי זה קרה מליון פעם ואף אחד לא הזיז אצבע.

כמו בסיפור המשטרה נגד הקהל, הציפייה צריכה להיות מהגופים שאחראים לאירוע, לא מהאנשים.
די נו, אף אחד לא ביקש מהקהל לא להניף דגלים. ביקשו לא להסתיר.
לא מבין מה מורכב בזה.
שוב, ערוץ הספורט חלאות. כולנו מסכימים על זה. אפשר להמשיך הלאה?
אפשר להגיד שהם היו צריכים לפעול אחרת כדי למנוע את זה מראש. הרבה אנשים היו צריכים לפעול אחרת. שוב, מסכים כאן. עובדתית - הגענו למצב הזה. עובדתית היה פתרון פשוט, להניף את הדגלים מעט יותר בצד, ולא להסתיר לקהל בבית. עובדתית זה לא היה פוגע בחוויה באולם, וזה לא היה פוגע בהתלהבות של בברלי (שלא שיחק, אז לא יודע כמה ההתלהבות שלו מהיציע תורמת לקבוצה, אבל אם זה המדד שלך, ניחא).
אבל מניפי הדגלים בחרו שלא, כי העקרון ״שלא יגידו להם״ היה יותר חשוב מזה שאוהדים שלא יכולים להגיע למשחק יוכלו לצפות.
זו לא תמיכה בקבוצה, זו אנוכיות ופעולה מאגו נטו.
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.
וזה עדיין לא מסביר למה כל-כך קריטי לאולטראס להיות במרכז היציע למטה ולשבש את המשחק לכל יושביו, שהם אוהדי הפועל למי ששכח.
לא יכלו לתפוס את אחד הצדדים ביציע ולעשות טוב לשאר אוהדי הפועל ביציע ובבית??
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

רק שלא נשכח, למה הם מלחתחילה היו ביציע 2 (ולא בפעם הראשונה).
אם נחזור לדימוי שלך, ״הרצחת וגם ירשת?״
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הבעיה מתחילה מזה שההנהלה נתנה להם בכלל את האפשרות להתמודד על כרטיסים למשחק.
קבלתם עונש? תשארו בבית.
אבל מההנהלה הזאת אני לא באמת מצפה לחשוב על הקהל.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

red in blood כתב: 20 אוקטובר 2024, 04:00

די נו, אף אחד לא ביקש מהקהל לא להניף דגלים. ביקשו לא להסתיר.
לא מבין מה מורכב בזה.
שוב, ערוץ הספורט חלאות. כולנו מסכימים על זה. אפשר להמשיך הלאה?
אפשר להגיד שהם היו צריכים לפעול אחרת כדי למנוע את זה מראש. הרבה אנשים היו צריכים לפעול אחרת. שוב, מסכים כאן. עובדתית - הגענו למצב הזה. עובדתית היה פתרון פשוט, להניף את הדגלים מעט יותר בצד, ולא להסתיר לקהל בבית. עובדתית זה לא היה פוגע בחוויה באולם, וזה לא היה פוגע בהתלהבות של בברלי (שלא שיחק, אז לא יודע כמה ההתלהבות שלו מהיציע תורמת לקבוצה, אבל אם זה המדד שלך, ניחא).
אבל מניפי הדגלים בחרו שלא, כי העקרון ״שלא יגידו להם״ היה יותר חשוב מזה שאוהדים שלא יכולים להגיע למשחק יוכלו לצפות.
זו לא תמיכה בקבוצה, זו אנוכיות ופעולה מאגו נטו.
שמח לקרוא את תגובתך.
כמו שהציעו כאן , ניסיתי להחליף מקום צפיה , בבית מול הטלויזיה, אבל זה לא עזר...
מסכים עם הטוענים שרמי כהן והעמותה, פיספסו אתמול הזדמנות פז להפגין שהם באמת דואגים לכל האוהדים, לא רק למתנגדי יד אליהו.
לאלה שהמשיכו להפריע "אידיולוגית" כי זה פוגע בערוץ המשדר, אז תדעו שזה לא מזיז להם, רק נותן עוד נשק ב"מלחמתם" בהפועל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

איך הגענו לרמי כהן והעמותה? ההנהלה זה לא עופר ינאי וצחי המנכ"ל? הם לא אלו שמקבלים את ההחלטות בימים אלה בהפועל תל אביב? הם לא אלו שהחליטו להכניס אוהדים מיציע 1 ל-2 כי מה לעשות אי אפשר למנוע מיציע שלם כניסה בגלל ש20-30 איש החזיקו אבוקה?
בחייאת השנאה לאולטראס והעמותה מעוורת אתכם לחלוטין.
המועדון ידע שזה מה שיקרה, ספורט 5 ידעו שזה מה שיקרה וגם כל מי שהגיע לדרייב אין מאז ומעולם ידע את זה.
תבואו בטענות לגופים האחראיים, לא לארגון אוהדים קיקיוני כזה או אחר שתכלס בא ליציע במגרש, הרים דגלים ועודד.
מה זה שיזיזו את הדגלים לצדדים? ואז מה יגידו כל מי שבחר ללכת לפינות כדי להימנע מהדגלים? ביציע עידוד יש דגלים, השידור צריך לדעת להתמודד, זה הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

בהקשר הזה, העמותה ביקשה אחריות על ניהול הקהל.
שתיקח את האחריות הזאת!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הלך המומנטום כתב: 20 אוקטובר 2024, 04:04 אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.
וזה עדיין לא מסביר למה כל-כך קריטי לאולטראס להיות במרכז היציע למטה ולשבש את המשחק לכל יושביו, שהם אוהדי הפועל למי ששכח.

ברשותך, הגדלתי קצת חלק מהשאלה שלך, כי התשובה לשאלה הרטורית כבר ממש שם.

הם רוצים לעשות טוב לעצמם. אתה, אני, עופר ינאי הקבוצה, הזרים, הישראלים, זקנים וטף לא מעניינים אותם כהוא זה.
היום יותר מאי פעם זהו ארגון שמנותק לחלוטין מכל דבר בהפועל. מעין אוטונומיה אנרכיסטית לחלוטין שבה כל דאלים גבר(פיזית ומילולית).
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

בשולי הדברים, ובמנותק מכל נושא הדגלים+טלביזיה שכבר עשור איתנו - רק מסכם שלפחות למי שהיה במגרש היה פשוט כיף אתמול, ויש לנו אחלה קבוצה שכיף לראות וגם הקהל וגם הקבוצה נהנו מכל רגע אתמול
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
יש לי כבר סיוטים מהמחשבה שמוטלי או קבוקלו ישארו לשמור על סייבן לי או על בלאט בחילופים האלה ואני כבר רואה בסיוטים את הורד שובר שיא קריירה בדאנקים ונקודות באליהופים שבלאט ימסור לו.
יש לנו שחקנים שיודעים לשמור מצוין או אפילו רק טוב באחד על אחד.
למה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות חילופים בכל חסימה (או אפילו כשאין חסימות - סתם חילופי מקום בין שחקנים)?
זה פשוט כל כך מטומטם.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אגב, המשטרה החזירה את רישון האולם להיכל שלמה בתנאי שלא יהיו אבוקות.

אבוקות = סגירה מחדש של היכל שלמה

לעופר יהיה אינטרס באבוקות? אולי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
giladbec
קיבל.ה  7 לייקים

7even כתב: 20 אוקטובר 2024, 11:05
הלך המומנטום כתב: 20 אוקטובר 2024, 04:04 אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.

ברשותך, הגדלתי קצת חלק מהשאלה שלך, כי התשובה לשאלה הרטורית כבר ממש שם.

הם רוצים לעשות טוב לעצמם. אתה, אני, עופר ינאי הקבוצה, הזרים, הישראלים, זקנים וטף לא מעניינים אותם כהוא זה.
היום יותר מאי פעם זהו ארגון שמנותק לחלוטין מכל דבר בהפועל. מעין אוטונומיה אנרכיסטית לחלוטין שבה כל דאלים גבר(פיזית ומילולית).
כל מילה בטון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

הלך המומנטום כתב:עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
לגמרי! זה הכדורסל של דדאס, רווח וכנס ראש בקיר. מחרפן! אלה חלק מהסיבות שגארדים כמו רגלנד וכן גם נעם לא מעט מנוצלים מספיק אם בכלל. ללא צורך בגארדים.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

רדנקו כתב: 20 אוקטובר 2024, 11:41 אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
יש לי כבר סיוטים מהמחשבה שמוטלי או קבוקלו ישארו לשמור על סייבן לי או על בלאט בחילופים האלה ואני כבר רואה בסיוטים את הורד שובר שיא קריירה בדאנקים ונקודות באליהופים שבלאט ימסור לו.
למה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות חילופים בכל חסימה (או אפילו כשאין חסימות - סתם חילופי מקום בין שחקנים)?
זה פשוט כל כך מטומטם.
ואם כבר, אז למה לא לקרא לזה אזורית וזהו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

סומך כתב:
רדנקו כתב: 20 אוקטובר 2024, 11:41 אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
זה פשוט כל כך מטומטם.
ואם כבר, אז למה לא לקרא לזה אזורית וזהו
כי זה לא אזורית
אם זו היתה אזורית אז הגבוה לא היה יוצא החוצה לשמור על גארד ולא היה רודף אחריו עד הסל כשהוא חודר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הלך המומנטום כתב:עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
אף אחד לא מצטרף כי אף אחד לא יודע מה אמור לקרות בהתקפה. זה לא שיש לנו משחק התקפה מתוכנן

Sent from my NE2215 using Tapatalk

שליחת תגובה