indiferent כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 21:55אתה בן אדם אטום
מחזור 3: הרצליה בית
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם הם בקושי ניצחן את ניצחו את נס ציונה

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הדיבור זה על בלקני שקולע בסין מעל 30 עם מעל 3 שלשות למשחק.ואן גוך כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 22:04רואים את זה ממשחקי ההכנה. מקווה שזה לא יפגע בנו שלא מביאים עוד שחקן. אולי במקום בנטיל יביאו שחקן בעמדה 2/3 שיהיה הגו טו גיא.
מניח שאם יגיע הדקות של פוסטר ירדו משמעותית.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אני לא קונה את הזלזול בירושלים כבר עונה שלישית ברציפות שהם מתחילים חרבנה ואז מסתדר להם ככל שהעונה עוברת
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
זה לא דעה, אתה בעד לכפות את הרצון שלך על כולם.indiferent כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 21:26זה הגיוני, אמרתם. יש גם דעה אחרת. שלי. קורה.XM כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 21:03אז זה לא הגיוני לבקש מ5 אוהדים להפסיק להסתיר לאוהדים שרואים את המשחק מהבית? גם עכשיו אנחנו מוכרים את הנשמה שלנו בשביל מיליארדר? מה לא הגיוני בלהוריד את הדגלים????????indiferent כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 21:01
לקחתם את זה רחוק מידי...אתם רוצים לראות כדורסל, תקנו כרטיס ושבו עם עופר ינאי...
אתה רוצה דגלים שיסתירו את השידור? תניף דגלים בבית מול הטלוויזיה.
זה עונה ל-״דעה״ שלך ולא פוגע באחרים.
ואל תבלבל לי במח על ״המוצר״, שערוץ הספורט ילכו להזדיין. העניין זה האוהדים. אתה לא בעד לפגוע בערוץ הספורט, אתה בעד לפגוע ביכולת של אוהדים לראות את המשחק.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
כעבור דקה יגידו - כולנו אוהדי הפועל, כולנו יחד.
הם פעם פוגעים בקבוצה ופעם באוהדים ספציפית.
היום היה התור לפגוע באוהדים עם ההנפת דגלים.
מנכל ערוץ הספורט בטוח עניין אותו שלא רואים את המשחק.
הם פעם פוגעים בקבוצה ופעם באוהדים ספציפית.
היום היה התור לפגוע באוהדים עם ההנפת דגלים.
מנכל ערוץ הספורט בטוח עניין אותו שלא רואים את המשחק.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
וןאלה עדיף כבר משחקי חוץ באמת . לא מאמין שאני אומר את זה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
ארגון פשע שלקח בשבי מועדון שלם, על שלל שחקניו, מנהליו ועשרות אלפי אוהדיו.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אני לא יודע אם מי שהניפו את הדגלים להסתיר הם באולטראס או ילדים מלהבים, אני לא נכנס לזה וזה לא מעניין אותי.
האוהדים שעשו את זה והמשיכו ברגע שביקשו מהם להפסיק הם חלאות.
הקבוצה צריכה לפעול לשנות את זה, ובעיקר העמותה שמבקשת שוב ושוב להיות אחראית על נושא האוהדים, ופיספסו כאן הזדמנות פז לעשות משהו לטובת האוהדים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
כולם יודעים על זה שנים ועם כל הכבוד לשלל הטענות שלכם לאולטראס, מוצדקות יותר או פחות, זו הכי פחות מוצדקת.
הערוץ הזה מתעלל שנים באוהדי הפועל (ובכללי בכדורסל) בכל נושא שעות המשחקים, זלזול בשידורים שמתחילים באיחור וכמובן שידורים בתשלום בזמן שיש כדור מים בערוצים הפתוחים.
עניין הדגלים ידוע מאז ומעולם ולכן ערוץ הספורט, הגוף המשדר, הוא זה שאמור, צריך ויכול למצוא פתרונות. ליבי עם הצלמים שצריכים להתחנן כדי שיוכלו לעשות את העבודה שלהם לא שים שממש לא איכפת להם וגם עושים בכוונה אבל זה על הראש של המנהלים שלהם, ממש לא של האולטראס.
כולם יודעים על זה שנים ועם כל הכבוד לשלל הטענות שלכם לאולטראס, מוצדקות יותר או פחות, זו הכי פחות מוצדקת.
הערוץ הזה מתעלל שנים באוהדי הפועל (ובכללי בכדורסל) בכל נושא שעות המשחקים, זלזול בשידורים שמתחילים באיחור וכמובן שידורים בתשלום בזמן שיש כדור מים בערוצים הפתוחים.
עניין הדגלים ידוע מאז ומעולם ולכן ערוץ הספורט, הגוף המשדר, הוא זה שאמור, צריך ויכול למצוא פתרונות. ליבי עם הצלמים שצריכים להתחנן כדי שיוכלו לעשות את העבודה שלהם לא שים שממש לא איכפת להם וגם עושים בכוונה אבל זה על הראש של המנהלים שלהם, ממש לא של האולטראס.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.למה זה טוב כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 23:37 לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא כבר שנים רוצח אנשים וכולם יודעים את זה, אז זה לא עליו.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
לא רק לאנשים שבבית.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:11ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.למה זה טוב כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 23:37 לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
הם לא נתנו לאנשים שביציע 2 לראות את המשחק
-
- קיבל.ה 96 לייקים
סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
ערוץ הספורט ידע טוב מאוד שזה מה שיקרה באירוע, האם הוא נערך לכך? הוא עשה משהו לטובת צופיו היקרים? התשובה היא לא
אף אחד שמרים דגל כל חייו ביציע לא צריך להפסיק לעשות את זה כי הגוף שמשדר את המשחק לא טרח לטפל בבעיה שקיימת עשור.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:29לא רק לאנשים שבבית.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:11ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.למה זה טוב כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 23:37 לא יודע מתי אנשים פה הצטרפו לחוג, אבל מאז ומעולם, בכל פעם שחבר'ה מיציע 1 נאלצים לשבת ביציע 2 העניין עם הדגלים קורה.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
בטח לא למדת ליבה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:45מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:29לא רק לאנשים שבבית.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:11
ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.
לרכז אלף איש בפינות שמכילות פחות מחצי זה אמירה שהייתי מצפה מניסים ואטורי.
שהאולטראס יילך לפינות. הם האורחים ביציע 2.
כשאתה בא לבית של חבר אתה לא מחרבן לו בסלון.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
תודה על הדאגה, למדתי.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:05בטח לא למדת ליבה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:45מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.
לרכז אלף איש בפינות שמכילות פחות מחצי זה אמירה שהייתי מצפה מניסים ואטורי.
שהאולטראס יילך לפינות. הם האורחים ביציע 2.
כשאתה בא לבית של חבר אתה לא מחרבן לו בסלון.
כמו שאמרתי, היה די הרבה מקום בפינות. הייתי בפינה לכיוון יציע 3 וסביבי לא היו חסרים מקומות פנויים.
למזלנו יציע 2 עדיין נחשב יציע עמידה ללא מקומות מסומנים ככה שהם יכולים להיות היכן שיירצו ברגע שההנהלה החליטה שלשם ייכנסו.
אני יושב מאז המעבר לדרייב אין ביציע 2, נכחתי בכל העונשים וסגירות היציעים והאירוע הזה חוזר על עצמו תמיד והיום לא סבלתי מזה לרגע. אז לא ישבתי במקום הרגיל שלי... אוי הברוך.
אם כבר מדברים על אורחים כאלה ואחרים, אני תמיד ישבתי קרוב ל-1. מאז אירופה וההייפ שנהיה סביב הקבוצה בשתיים-שלוש האחרונות נאלצתי לנדוד לכיוון 3 כי באו אנשים רעים והחליטו שהם רוצים להיות קרוב לאולטראס ואני בתור אחד שמגיע מאוחר נאלץ למצוא מקום אחר כל משחק.
אז כנראה שיש רצון של אנשים להיות חלק מהחוויה של יציע 1 והיום הם קיבלו הזדמנות. אז מי אתה שתחליט מה קורה בסלון שלהם? אולי הם אוהבים לחרבן שם?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:43סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
ערוץ הספורט ידע טוב מאוד שזה מה שיקרה באירוע, האם הוא נערך לכך? הוא עשה משהו לטובת צופיו היקרים? התשובה היא לא
אף אחד שמרים דגל כל חייו ביציע לא צריך להפסיק לעשות את זה כי הגוף שמשדר את המשחק לא טרח לטפל בבעיה שקיימת עשור.
ובמקומך לא הייתי נותן ציונים להקבלות שלי עם רמת האינטליגנציה של הטייק הזה.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אוי נו, נו ברור שהוא הבעיה אבל אין ציפייה שהוא יפסיק או ישנה משהו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:36לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:43סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
מי שצריך לספק לך את השידור בוחר לא לספק לך את זה בידיעה.
זה לא שהגוש המעודד שינה משהו בהתנהגות כי עבר ליציע 2, וגם לא אמור. מבחינתם התפקיד שלהם זה לעודד ולהרים דגלים כי ככה הם מראים תמיכה בשחקנים וגם לפי ההתלהבות של בברלי ניראה שזה הלך לא רע. כל מי שקשור בהפועל ובשידורי משחקים שלה ידע שזה מה שיקרה כי זה קרה מליון פעם ואף אחד לא הזיז אצבע.
כמו בסיפור המשטרה נגד הקהל, הציפייה צריכה להיות מהגופים שאחראים לאירוע, לא מהאנשים.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
כלומר, היה די הרבה מקום להניף דגלים בצד, לא לפגוע בחוויה באולם, ועדיין לא להסתיר לקהל בבית?למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:45מלמוד ניסיון כמוך ציפיתי שתדע ללכת לפינות כמו כל מי שהיה מעוניין בכך, היה די הרבה מקום.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:29לא רק לאנשים שבבית.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:11
ערוץ הספורט חלאות, אבל הטיעון של ״מניפי הדגלים כבר שנים שנגד לאפשר לאוהדים בבית לראות את המשחק, ולכן זה לא אשמתם של מניפי הדגלים״ הוא טיעון מאוד חלש.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
די נו, אף אחד לא ביקש מהקהל לא להניף דגלים. ביקשו לא להסתיר.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:49אוי נו, נו ברור שהוא הבעיה אבל אין ציפייה שהוא יפסיק או ישנה משהו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:36לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:43
סלח לי אבל ההקלה שלך מטומטמת לחלוטין אבל גם אלך איתך על זה. כן - אם למישהו יש בעיה עם מישהו שרוצח אז שימצא את הפתרון לכך שלא ירצח. אחרי 15 פעמים שמישהו רצח ויודעים שהוא הולך לרצוח ויודעים בדיוק מתי שה יקרה ואיפה, האם הרוצח עדיין הבעיה בסיפור או מי שאמור "לעשות את העבודה".
זה לא שהגוש המעודד שינה משהו בהתנהגות כי עבר ליציע 2, וגם לא אמור. מבחינתם התפקיד שלהם זה לעודד ולהרים דגלים כי ככה הם מראים תמיכה בשחקנים וגם לפי ההתלהבות של בברלי ניראה שזה הלך לא רע. כל מי שקשור בהפועל ובשידורי משחקים שלה ידע שזה מה שיקרה כי זה קרה מליון פעם ואף אחד לא הזיז אצבע.
כמו בסיפור המשטרה נגד הקהל, הציפייה צריכה להיות מהגופים שאחראים לאירוע, לא מהאנשים.
לא מבין מה מורכב בזה.
שוב, ערוץ הספורט חלאות. כולנו מסכימים על זה. אפשר להמשיך הלאה?
אפשר להגיד שהם היו צריכים לפעול אחרת כדי למנוע את זה מראש. הרבה אנשים היו צריכים לפעול אחרת. שוב, מסכים כאן. עובדתית - הגענו למצב הזה. עובדתית היה פתרון פשוט, להניף את הדגלים מעט יותר בצד, ולא להסתיר לקהל בבית. עובדתית זה לא היה פוגע בחוויה באולם, וזה לא היה פוגע בהתלהבות של בברלי (שלא שיחק, אז לא יודע כמה ההתלהבות שלו מהיציע תורמת לקבוצה, אבל אם זה המדד שלך, ניחא).
אבל מניפי הדגלים בחרו שלא, כי העקרון ״שלא יגידו להם״ היה יותר חשוב מזה שאוהדים שלא יכולים להגיע למשחק יוכלו לצפות.
זו לא תמיכה בקבוצה, זו אנוכיות ופעולה מאגו נטו.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.
וזה עדיין לא מסביר למה כל-כך קריטי לאולטראס להיות במרכז היציע למטה ולשבש את המשחק לכל יושביו, שהם אוהדי הפועל למי ששכח.
לא יכלו לתפוס את אחד הצדדים ביציע ולעשות טוב לשאר אוהדי הפועל ביציע ובבית??
וזה עדיין לא מסביר למה כל-כך קריטי לאולטראס להיות במרכז היציע למטה ולשבש את המשחק לכל יושביו, שהם אוהדי הפועל למי ששכח.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
רק שלא נשכח, למה הם מלחתחילה היו ביציע 2 (ולא בפעם הראשונה).למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:49אוי נו, נו ברור שהוא הבעיה אבל אין ציפייה שהוא יפסיק או ישנה משהו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:36לשאלתך, כן הרוצח עדיין הבעיה פה. כאילו כנראה שגורמים נוספים, אבל לא הבנתי איך הגענו לנקודה שבה זה פוטר את הרוצח מאשמה.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 00:43
אם נחזור לדימוי שלך, ״הרצחת וגם ירשת?״
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הבעיה מתחילה מזה שההנהלה נתנה להם בכלל את האפשרות להתמודד על כרטיסים למשחק.
קבלתם עונש? תשארו בבית.
אבל מההנהלה הזאת אני לא באמת מצפה לחשוב על הקהל.
קבלתם עונש? תשארו בבית.
אבל מההנהלה הזאת אני לא באמת מצפה לחשוב על הקהל.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
שמח לקרוא את תגובתך.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 04:00די נו, אף אחד לא ביקש מהקהל לא להניף דגלים. ביקשו לא להסתיר.למה זה טוב כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 01:49אוי נו, נו ברור שהוא הבעיה אבל אין ציפייה שהוא יפסיק או ישנה משהו.
לא מבין מה מורכב בזה.
שוב, ערוץ הספורט חלאות. כולנו מסכימים על זה. אפשר להמשיך הלאה?
אפשר להגיד שהם היו צריכים לפעול אחרת כדי למנוע את זה מראש. הרבה אנשים היו צריכים לפעול אחרת. שוב, מסכים כאן. עובדתית - הגענו למצב הזה. עובדתית היה פתרון פשוט, להניף את הדגלים מעט יותר בצד, ולא להסתיר לקהל בבית. עובדתית זה לא היה פוגע בחוויה באולם, וזה לא היה פוגע בהתלהבות של בברלי (שלא שיחק, אז לא יודע כמה ההתלהבות שלו מהיציע תורמת לקבוצה, אבל אם זה המדד שלך, ניחא).
אבל מניפי הדגלים בחרו שלא, כי העקרון ״שלא יגידו להם״ היה יותר חשוב מזה שאוהדים שלא יכולים להגיע למשחק יוכלו לצפות.
זו לא תמיכה בקבוצה, זו אנוכיות ופעולה מאגו נטו.
כמו שהציעו כאן , ניסיתי להחליף מקום צפיה , בבית מול הטלויזיה, אבל זה לא עזר...
מסכים עם הטוענים שרמי כהן והעמותה, פיספסו אתמול הזדמנות פז להפגין שהם באמת דואגים לכל האוהדים, לא רק למתנגדי יד אליהו.
לאלה שהמשיכו להפריע "אידיולוגית" כי זה פוגע בערוץ המשדר, אז תדעו שזה לא מזיז להם, רק נותן עוד נשק ב"מלחמתם" בהפועל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 96 לייקים
איך הגענו לרמי כהן והעמותה? ההנהלה זה לא עופר ינאי וצחי המנכ"ל? הם לא אלו שמקבלים את ההחלטות בימים אלה בהפועל תל אביב? הם לא אלו שהחליטו להכניס אוהדים מיציע 1 ל-2 כי מה לעשות אי אפשר למנוע מיציע שלם כניסה בגלל ש20-30 איש החזיקו אבוקה?
בחייאת השנאה לאולטראס והעמותה מעוורת אתכם לחלוטין.
המועדון ידע שזה מה שיקרה, ספורט 5 ידעו שזה מה שיקרה וגם כל מי שהגיע לדרייב אין מאז ומעולם ידע את זה.
תבואו בטענות לגופים האחראיים, לא לארגון אוהדים קיקיוני כזה או אחר שתכלס בא ליציע במגרש, הרים דגלים ועודד.
מה זה שיזיזו את הדגלים לצדדים? ואז מה יגידו כל מי שבחר ללכת לפינות כדי להימנע מהדגלים? ביציע עידוד יש דגלים, השידור צריך לדעת להתמודד, זה הכל.
בחייאת השנאה לאולטראס והעמותה מעוורת אתכם לחלוטין.
המועדון ידע שזה מה שיקרה, ספורט 5 ידעו שזה מה שיקרה וגם כל מי שהגיע לדרייב אין מאז ומעולם ידע את זה.
תבואו בטענות לגופים האחראיים, לא לארגון אוהדים קיקיוני כזה או אחר שתכלס בא ליציע במגרש, הרים דגלים ועודד.
מה זה שיזיזו את הדגלים לצדדים? ואז מה יגידו כל מי שבחר ללכת לפינות כדי להימנע מהדגלים? ביציע עידוד יש דגלים, השידור צריך לדעת להתמודד, זה הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בהקשר הזה, העמותה ביקשה אחריות על ניהול הקהל.
שתיקח את האחריות הזאת!
שתיקח את האחריות הזאת!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הלך המומנטום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 04:04 אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.
ברשותך, הגדלתי קצת חלק מהשאלה שלך, כי התשובה לשאלה הרטורית כבר ממש שם.
הם רוצים לעשות טוב לעצמם. אתה, אני, עופר ינאי הקבוצה, הזרים, הישראלים, זקנים וטף לא מעניינים אותם כהוא זה.
היום יותר מאי פעם זהו ארגון שמנותק לחלוטין מכל דבר בהפועל. מעין אוטונומיה אנרכיסטית לחלוטין שבה כל דאלים גבר(פיזית ומילולית).
יחד, רק יחד! 

- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בשולי הדברים, ובמנותק מכל נושא הדגלים+טלביזיה שכבר עשור איתנו - רק מסכם שלפחות למי שהיה במגרש היה פשוט כיף אתמול, ויש לנו אחלה קבוצה שכיף לראות וגם הקהל וגם הקבוצה נהנו מכל רגע אתמול
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
יש לי כבר סיוטים מהמחשבה שמוטלי או קבוקלו ישארו לשמור על סייבן לי או על בלאט בחילופים האלה ואני כבר רואה בסיוטים את הורד שובר שיא קריירה בדאנקים ונקודות באליהופים שבלאט ימסור לו.
יש לנו שחקנים שיודעים לשמור מצוין או אפילו רק טוב באחד על אחד.
למה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות חילופים בכל חסימה (או אפילו כשאין חסימות - סתם חילופי מקום בין שחקנים)?
זה פשוט כל כך מטומטם.
יש לי כבר סיוטים מהמחשבה שמוטלי או קבוקלו ישארו לשמור על סייבן לי או על בלאט בחילופים האלה ואני כבר רואה בסיוטים את הורד שובר שיא קריירה בדאנקים ונקודות באליהופים שבלאט ימסור לו.
למה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות חילופים בכל חסימה (או אפילו כשאין חסימות - סתם חילופי מקום בין שחקנים)?
זה פשוט כל כך מטומטם.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אגב, המשטרה החזירה את רישון האולם להיכל שלמה בתנאי שלא יהיו אבוקות.
אבוקות = סגירה מחדש של היכל שלמה
לעופר יהיה אינטרס באבוקות? אולי
אבוקות = סגירה מחדש של היכל שלמה
לעופר יהיה אינטרס באבוקות? אולי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
כל מילה בטון7even כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 11:05הלך המומנטום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 04:04 אין ספק שערוץ הספורט מטומטם, אני חושב שיש עמדה למצלמה גם ביציע 4 ויכל לאייש אותה.
ברשותך, הגדלתי קצת חלק מהשאלה שלך, כי התשובה לשאלה הרטורית כבר ממש שם.
הם רוצים לעשות טוב לעצמם. אתה, אני, עופר ינאי הקבוצה, הזרים, הישראלים, זקנים וטף לא מעניינים אותם כהוא זה.
היום יותר מאי פעם זהו ארגון שמנותק לחלוטין מכל דבר בהפועל. מעין אוטונומיה אנרכיסטית לחלוטין שבה כל דאלים גבר(פיזית ומילולית).
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
לגמרי! זה הכדורסל של דדאס, רווח וכנס ראש בקיר. מחרפן! אלה חלק מהסיבות שגארדים כמו רגלנד וכן גם נעם לא מעט מנוצלים מספיק אם בכלל. ללא צורך בגארדים.הלך המומנטום כתב:עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
ואם כבר, אז למה לא לקרא לזה אזורית וזהורדנקו כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 11:41 אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
זה פשוט כל כך מטומטם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
כי זה לא אזוריתסומך כתב:ואם כבר, אז למה לא לקרא לזה אזורית וזהורדנקו כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 11:41 אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
זה פשוט כל כך מטומטם.
אם זו היתה אזורית אז הגבוה לא היה יוצא החוצה לשמור על גארד ולא היה רודף אחריו עד הסל כשהוא חודר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אף אחד לא מצטרף כי אף אחד לא יודע מה אמור לקרות בהתקפה. זה לא שיש לנו משחק התקפה מתוכנןהלך המומנטום כתב:עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
Sent from my NE2215 using Tapatalk