מנויים 24\25

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

Adom bdam כתב: 26 יולי 2024, 17:04 משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
ביצעתי השוואה למחירי המנויים של מכבי.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?

ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.
תמונה

פיצויים:
במכבי נתנו 15% פיצוי מיידי
עוד 25% פיצוי לקניית כרטיסים/מנויים/טיסות עם הקבוצה למשך שנתיים
כרטיסים ל4 משחקים מכריעים של הקבוצה.
אני עם אותו החשש ותכפיל את זה בכמה מנויים משפחתיים.
הבעייה שבמקום למשל לדון עם ההנהלה על סוגיות כאלו, שנוכל לשבת בטבעת התחתונה כדי שחוויית הצפייה שלנו תהיה יחסית דומה לקיים, אבל צריך לשמור לנו על מחיר סביר והגיוני (גם אם לא ממקסמים את ההכנסות עד הסוף), או ששומרים לנו על הזכות להיות בין אלו שיחזרו לדרייב אין במידה ויקטנו כמות המושבים ביחס למנויים שיהיו באותה העת ועוד ועוד
אז במקום זה עסוקים במלחמות עם טיעוני שווא על עצם המעבר שבכל מקרה לטעמי יקרה ובדרך מפספסים את הסיכוי להבטיח תנאים דומים למנויים הוותיקים בזמן המעבר.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Tals2000 כתב: 27 יולי 2024, 10:18
Adom bdam כתב: 26 יולי 2024, 17:04 משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
ביצעתי השוואה למחירי המנויים של מכבי.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?

ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.
תמונה

פיצויים:
במכבי נתנו 15% פיצוי מיידי
עוד 25% פיצוי לקניית כרטיסים/מנויים/טיסות עם הקבוצה למשך שנתיים
כרטיסים ל4 משחקים מכריעים של הקבוצה.
אני עם אותו החשש ותכפיל את זה בכמה מנויים משפחתיים.
הבעייה שבמקום למשל לדון עם ההנהלה על סוגיות כאלו, שנוכל לשבת בטבעת התחתונה כדי שחוויית הצפייה שלנו תהיה יחסית דומה לקיים, אבל צריך לשמור לנו על מחיר סביר והגיוני (גם אם לא ממקסמים את ההכנסות עד הסוף), או ששומרים לנו על הזכות להיות בין אלו שיחזרו לדרייב אין במידה ויקטנו כמות המושבים ביחס למנויים שיהיו באותה העת ועוד ועוד
אז במקום זה עסוקים במלחמות עם טיעוני שווא על עצם המעבר שבכל מקרה לטעמי יקרה ובדרך מפספסים את הסיכוי להבטיח תנאים דומים למנויים הוותיקים בזמן המעבר.
נו ברור אולטראס הפועל מתנהג כמו ועד עובדי נמל אשדוד. רוצה לדאוג רק לעצמו ושימור כוחות ועל הזין שאר הקהל. שאר הקהל מפריע ומעצבן אותם
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

1,650 מנויים חודשו לדרייב אין (1,450 עדיין לא חודשו)
4,100 נרשמו ברשימת המתנה (נשארו 300 מקומות לסכום שהתחייבו למכור מנויים אם עוברים ליד אליהו, אבל האולטראס מבטיחים שאם עוברים הם יפנו את המקום שלהם…)
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

מילפורד כתב: 28 יולי 2024, 10:51 1,650 מנויים חודשו לדרייב אין (1,450 עדיין לא חודשו)
4,100 נרשמו ברשימת המתנה (נשארו 300 מקומות לסכום שהתחייבו למכור מנויים אם עוברים ליד אליהו, אבל האולטראס מבטיחים שאם עוברים הם יפנו את המקום שלהם…)
למי שיש מנוי אבל לא רוצה לרכוש עוד זכאויות אין לחץ לחדש. יש לו עוד איזה שבועיים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

בני12 כתב:
מילפורד כתב: 28 יולי 2024, 10:51 1,650 מנויים חודשו לדרייב אין (1,450 עדיין לא חודשו)
למי שיש מנוי אבל לא רוצה לרכוש עוד זכאויות אין לחץ לחדש. יש לו עוד איזה שבועיים
בדיוק, עוד שבועיים יהיה הלחץ

Sent from my 22101320G using Tapatalk

tadmored
קיבל.ה  522 לייקים

אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
-אם אני מחדש מנוי כרגע לליגה בלי אירופה -האם המקום/המנוי לאירופה יישמר לי במקרה והמשחקים יחזרו להיות משוחקים בארץ, ואני אוכל לחדש בעתיד ?
-במידה ובכל זאת ארצה לחדש יחד עם אירופה. שנכנסתי לאתר "לאן" המנוי היה רק לליגה .לא הצלחתי למצוא את המנוי המשולב עם אירופה.
-האם באתר לאן ניתן לשלם בתשלומים ?כי לא מצאתי גם את המקום לכך .
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

tadmored כתב: 30 יולי 2024, 16:09 אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
-אם אני מחדש מנוי כרגע לליגה בלי אירופה -האם המקום/המנוי לאירופה יישמר לי במקרה והמשחקים יחזרו להיות משוחקים בארץ, ואני אוכל לחדש בעתיד ?
-במידה ובכל זאת ארצה לחדש יחד עם אירופה. שנכנסתי לאתר "לאן" המנוי היה רק לליגה .לא הצלחתי למצוא את המנוי המשולב עם אירופה.
לגבי סעיף 1 אמרו שתינתן עדיפות למנויים במידה ויפתח מנוי אירופה נפרד, כנראה המחיר לא יהיה זהה לתוספת מן הסתם.

סעיף 2, מאוד לא ברור כי לאן בכל זאת. יש הבחירה נמצאת בחלונית בחירה בעת החידוש
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

tadmored כתב: 30 יולי 2024, 16:09 אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
א. אמרו שכן
ב. כשיש את עמוד התשלום אתה לוחץ על הלשונית של המנוי ונפתח לך אופציה לבחורעם אירופה
ג. כן, לפני שאתה עובר למסך בו אתה ממלא את פרטי כרטיס האשראי אתה יכול לבחור תשלומים
tadmored
קיבל.ה  522 לייקים

תודה רבה
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ישמרו לך את המקום בתקופת השמירה, אם מתישהו תחל מכירה לקהל הרחב של מנויים רק לאירופה, אין לדעת אם מישהו אולי יקנה את המנוי שלך.
אפשר לקוות ולהניח , שלפני שיפתחו מנויים לאירופה לקהל הרחב יתנו עוד איזה יומיים למנויי ליגה לקנות מנוי לאירופה לכיסא שלהם.
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

מילפורד כתב: 30 יולי 2024, 20:09 ישמרו לך את המקום בתקופת השמירה, אם מתישהו תחל מכירה לקהל הרחב של מנויים רק לאירופה, אין לדעת אם מישהו אולי יקנה את המנוי שלך.
אפשר לקוות ולהניח , שלפני שיפתחו מנויים לאירופה לקהל הרחב יתנו עוד איזה יומיים למנויי ליגה לקנות מנוי לאירופה לכיסא שלהם.
מה הכוונה ישמרו רק בתקופת השמירה?
הפועל כתבו תשובה פורמלית, שאם וכאשר יחזרו משחקי אירופה לארץ הם יתנו קדימות למנויי הליגה לרכוש את המקום שלהם גם לאירופה.
והרי המשחקים של אירופה לא יחזרו לארץ בתקופת השמירה…
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

תזכירו לי מה קורה אם קונים מנוי משולב ואין אירופה השנה בארץ, זה עובר לזיכוי לרכישת מנוי לעונה הבאה?

יורם
קיבל.ה  169 לייקים

גביזון כתב: 30 יולי 2024, 21:17 תזכירו לי מה קורה אם קונים מנוי משולב ואין אירופה השנה בארץ, זה עובר לזיכוי לרכישת מנוי לעונה הבאה?

https://hapoeluta.org/news?NewsId=32431
רכשתי מנוי גם לאירופה, מה יקרה אם לא יהיו משחקים בישראל?
מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

יורם כתב:
גביזון כתב: 30 יולי 2024, 21:17 תזכירו לי מה קורה אם קונים מנוי משולב ואין אירופה השנה בארץ, זה עובר לזיכוי לרכישת מנוי לעונה הבאה?

https://hapoeluta.org/news?NewsId=32431
רכשתי מנוי גם לאירופה, מה יקרה אם לא יהיו משחקים בישראל?
מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה.
תודה

סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

מישהו חידש בכלל לאירופה?
Money
קיבל.ה  878 לייקים

אנחנו כבר ב159 חתימות בחצי יום!
בואו נגיע להצבעה עם 1,000
אשמח שכל מי שיכול יפיץ בכל פלטפורמה.

https://www.atzuma.co.il/hapoeltlvbasket
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

מישהו קיבל את השובר לחנות שהבטיחו במתווה פיצויים?
קיבלתי אתמול את ההנחה אבל כתוב שגם מגיע שובר לחנות ולא קיבלתי כלום עוד.
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

adom4 כתב:מישהו קיבל את השובר לחנות שהבטיחו במתווה פיצויים?
קיבלתי אתמול את ההנחה אבל כתוב שגם מגיע שובר לחנות ולא קיבלתי כלום עוד.
מישהו יודע מה עם זה באמת?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

דרך אגב יכול להיות שאני ישן על האף אבל מה עם ה150 שקל? זכאות למנוי ביד ושם עלאק
OMG עווופררר
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

רווי כתב:דרך אגב יכול להיות שאני ישן על האף אבל מה עם ה150 שקל? זכאות למנוי ביד ושם עלאק
האולטראס תיכף יענו לך אם הם מוכנים להחזיר
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

תמונה

זיכוי אתה רוצה?
כרגע עובדים על להכניס עוד כסף לקופה כדי לאזן את ההוצאות של עופר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
בינתים המשחקים לא חזרו לישראל, אבל בכל זאת דורשים מהם לקנות או לאבד את הקדימות.
(גילוי נאות - כן קניתי מנוי לאירופה, למרות שהיה לי ברור שלא יקרה).
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

מה עם הזיכוי לחנות שקיבלנו בקיץ עבור מנוי שלא נוצל למשחקי היורוקאפ שנה שעברה????

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הפועל כתב:במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
גם אני.
ומאוד מאוד לא אוהב את ההתנהגות הזו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

מהלך מרתיח והזוי.
בקצב ההחתמות והשכר המנופח לכל שחקן אוהדים ייצטרכו לשים יותר ויותר כסף כדי לאזן את הפייר פליי וניראה לי שאף אחד מאיתנו לא מעוניין במועדון לעשירים בלבד.
אי אפשר להכניס את המועדון לסחרור כלכלי כי הבעלים יכול להכניס הרבה כסף אבל האוהדים נדרשים להשתתף, הכסף הזה צריך להגיע ברובו מחסויות והכנסות טבעיות על בסיס ספורטיבי.
בנוסף,יש את כל העניין של הקדימות שהובטחה כאשר יחזרו המשחקים והביטול שלה רגע אחד כי הוחלט שצריך להכניס עכשיו כסף לקופה של המועדון למרות שאין שום וודאות לחזרה למשחקים.

התנהלות חריגה והשקט הזה כאן ובקבוצות האוהדים בפייסבוק מפתיע ביחס לכמות הפוסטים וההודעות שמהללים את עופר ויוצאים על כל אחד שהעלה ביקורת כלשהי על מהלכים בעייתים אחרים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הכסף הזה בחיים לא יגיע מהאוהדים. אולי זה יכול לקרות במכבי שהיא אימפריה מבוססת וחזקה בהרבה מאיתנו, וגם הם מתקשים להחזיק עכשיו בדיוק בגלל זה.
זה נראה יותר ויותר שעופר לגמרי חי בסרט לגבי מה ריאלי לצפות שיהיו ההכנסות מאוהדים. עם/בלי בוקסות/אירופה
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

הפועל כתב: 22 אוקטובר 2024, 18:48 הכסף הזה בחיים לא יגיע מהאוהדים. אולי זה יכול לקרות במכבי שהיא אימפריה מבוססת וחזקה בהרבה מאיתנו, וגם הם מתקשים להחזיק עכשיו בדיוק בגלל זה.
זה נראה יותר ויותר שעופר לגמרי חי בסרט לגבי מה ריאלי לצפות שיהיו ההכנסות מאוהדים. עם/בלי בוקסות/אירופה
הוא גם מנסה להשיג את זה בכל מיני קטנות כמו עניין הקדימויות לאירופה או כסף למשחקי אימון, אבל מצד שני קצת התלוננו אז הוא הוזיל את מחירי המנויים ב15 אחוז.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רדנקו כתב: 22 אוקטובר 2024, 17:46
הפועל כתב:במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
גם אני.
ומאוד מאוד לא אוהב את ההתנהגות הזו.

למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Matan כתב: 22 אוקטובר 2024, 19:04
הפועל כתב: 22 אוקטובר 2024, 18:48 הכסף הזה בחיים לא יגיע מהאוהדים. אולי זה יכול לקרות במכבי שהיא אימפריה מבוססת וחזקה בהרבה מאיתנו, וגם הם מתקשים להחזיק עכשיו בדיוק בגלל זה.
הוא גם מנסה להשיג את זה בכל מיני קטנות כמו עניין הקדימויות לאירופה או כסף למשחקי אימון, אבל מצד שני קצת התלוננו אז הוא הוזיל את מחירי המנויים ב15 אחוז.
הוזיל אחרי שהעלה משמעותית. חלק מהעניין הוא שהמועדון פועל בקפריזות ומהרגע להרגע.
"אה נכון פייר פליי, טוב 50 שח על משחק אימון"
"אה הגזמנו עם העלייה במחירים, סליחה נוריד"
"בלייקני כפול שכר מאנגולה? אה יאללה קודם נחתים ואז נבטל קדימות כדי שמי שצמא למנוי ויכול לשלם על מוצר שלא קיים כרגע יכניס כסף לקופה"
זה שכונה ולא מתאים למה שעופר מכוון אליו
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

למה זה טוב כתב: 22 אוקטובר 2024, 19:14
"בלייקני כפול שכר מאנגולה? אה יאללה קודם נחתים ואז נבטל קדימות כדי שמי שצמא למנוי ויכול לשלם על מוצר שלא קיים כרגע יכניס כסף לקופה"
מה זאת אומרת לא מתאים? הוא מוביל את השכונה הזו
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Matan כתב: 22 אוקטובר 2024, 19:41
למה זה טוב כתב: 22 אוקטובר 2024, 19:14

מה זאת אומרת לא מתאים? הוא מוביל את השכונה הזו
בדיוק
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

מהלך מוזר ומבאס
במיוחד שמבקשים את המחיר המלא, כאשר בינתיים כבר היו משחקים שברור שלא שיחקו בארץ ודורשים שנשלם גם עבורם
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אתם מצחיקים אם אתם חושבים שזה קשור להגדלת הכנסות.

ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

רדנקו כתב: 22 אוקטובר 2024, 22:17 אתם מצחיקים אם אתם חושבים שזה קשור להגדלת הכנסות.

אז?
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אני לא הייתי פוסל שבמוחו של עופר ינאי זה קשור איכשהו גם להגדלת הכנסות מדומיינת.
אבל הסיפור האמיתי פה זה כנראה עוד לחץ בנושא יד אליהו. לגרום לאנשים לחשוב שאם לא עוברים הם הולכים לאבד את המנוי שלהם לאירופה
(כי אם היינו עוברים אז אפשר היה למכור מנויים גם למקומות אחרים)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הנה קטע מעצבן.
לא יודע מי זה נועם פרינץ ובטוח שכבודו במקומו, אבל למה שהטיפול בכרטיסים לחיילים יהיה דרכו ולא דרך העמותה?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מילפורד כתב:הנה קטע מעצבן.
לא יודע מי זה נועם פרינץ ובטוח שכבודו במקומו, אבל למה שהטיפול בכרטיסים לחיילים יהיה דרכו ולא דרך העמותה?
כי העמותה לא מטפלת בנושא הכרטיסים ונראה לי שמבחינתם אין להם שום אינטרס לעזור לעופר במשהו.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אבל זה בדיוק מה שהעמותה מבקשת לקחת בו חלק.
קשה לי להאמין שעופר פנה עם זה לעמותה ואמרו לו לא.
יותר נשמע שעושים פה דוקא לעמותה ולוקחים מהם את התפקיד היחיד שהם ביקשו להיות אחראים עליו.
שליחת תגובה