Adom bdam כתב: ↑26 יולי 2024, 17:04
משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
ביצעתי השוואה למחירי המנויים של מכבי.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?
ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.
פיצויים:
במכבי נתנו 15% פיצוי מיידי
עוד 25% פיצוי לקניית כרטיסים/מנויים/טיסות עם הקבוצה למשך שנתיים
כרטיסים ל4 משחקים מכריעים של הקבוצה.
אני עם אותו החשש ותכפיל את זה בכמה מנויים משפחתיים.
הבעייה שבמקום למשל לדון עם ההנהלה על סוגיות כאלו, שנוכל לשבת בטבעת התחתונה כדי שחוויית הצפייה שלנו תהיה יחסית דומה לקיים, אבל צריך לשמור לנו על מחיר סביר והגיוני (גם אם לא ממקסמים את ההכנסות עד הסוף), או ששומרים לנו על הזכות להיות בין אלו שיחזרו לדרייב אין במידה ויקטנו כמות המושבים ביחס למנויים שיהיו באותה העת ועוד ועוד
אז במקום זה עסוקים במלחמות עם טיעוני שווא על עצם המעבר שבכל מקרה לטעמי יקרה ובדרך מפספסים את הסיכוי להבטיח תנאים דומים למנויים הוותיקים בזמן המעבר.
Adom bdam כתב: ↑26 יולי 2024, 17:04
משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
ביצעתי השוואה למחירי המנויים של מכבי.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?
ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.
פיצויים:
במכבי נתנו 15% פיצוי מיידי
עוד 25% פיצוי לקניית כרטיסים/מנויים/טיסות עם הקבוצה למשך שנתיים
כרטיסים ל4 משחקים מכריעים של הקבוצה.
אני עם אותו החשש ותכפיל את זה בכמה מנויים משפחתיים.
הבעייה שבמקום למשל לדון עם ההנהלה על סוגיות כאלו, שנוכל לשבת בטבעת התחתונה כדי שחוויית הצפייה שלנו תהיה יחסית דומה לקיים, אבל צריך לשמור לנו על מחיר סביר והגיוני (גם אם לא ממקסמים את ההכנסות עד הסוף), או ששומרים לנו על הזכות להיות בין אלו שיחזרו לדרייב אין במידה ויקטנו כמות המושבים ביחס למנויים שיהיו באותה העת ועוד ועוד
אז במקום זה עסוקים במלחמות עם טיעוני שווא על עצם המעבר שבכל מקרה לטעמי יקרה ובדרך מפספסים את הסיכוי להבטיח תנאים דומים למנויים הוותיקים בזמן המעבר.
נו ברור אולטראס הפועל מתנהג כמו ועד עובדי נמל אשדוד. רוצה לדאוג רק לעצמו ושימור כוחות ועל הזין שאר הקהל. שאר הקהל מפריע ומעצבן אותם
1,650 מנויים חודשו לדרייב אין (1,450 עדיין לא חודשו)
4,100 נרשמו ברשימת המתנה (נשארו 300 מקומות לסכום שהתחייבו למכור מנויים אם עוברים ליד אליהו, אבל האולטראס מבטיחים שאם עוברים הם יפנו את המקום שלהם…)
מילפורד כתב: ↑28 יולי 2024, 10:51
4,100 נרשמו ברשימת המתנה (נשארו 300 מקומות לסכום שהתחייבו למכור מנויים אם עוברים ליד אליהו, אבל האולטראס מבטיחים שאם עוברים הם יפנו את המקום שלהם…)
למי שיש מנוי אבל לא רוצה לרכוש עוד זכאויות אין לחץ לחדש. יש לו עוד איזה שבועיים
מילפורד כתב: ↑28 יולי 2024, 10:51
למי שיש מנוי אבל לא רוצה לרכוש עוד זכאויות אין לחץ לחדש. יש לו עוד איזה שבועיים
אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
-אם אני מחדש מנוי כרגע לליגה בלי אירופה -האם המקום/המנוי לאירופה יישמר לי במקרה והמשחקים יחזרו להיות משוחקים בארץ, ואני אוכל לחדש בעתיד ?
-במידה ובכל זאת ארצה לחדש יחד עם אירופה. שנכנסתי לאתר "לאן" המנוי היה רק לליגה .לא הצלחתי למצוא את המנוי המשולב עם אירופה.
-האם באתר לאן ניתן לשלם בתשלומים ?כי לא מצאתי גם את המקום לכך .
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
tadmored כתב: ↑30 יולי 2024, 16:09
אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
-אם אני מחדש מנוי כרגע לליגה בלי אירופה -האם המקום/המנוי לאירופה יישמר לי במקרה והמשחקים יחזרו להיות משוחקים בארץ, ואני אוכל לחדש בעתיד ?
-במידה ובכל זאת ארצה לחדש יחד עם אירופה. שנכנסתי לאתר "לאן" המנוי היה רק לליגה .לא הצלחתי למצוא את המנוי המשולב עם אירופה.
לגבי סעיף 1 אמרו שתינתן עדיפות למנויים במידה ויפתח מנוי אירופה נפרד, כנראה המחיר לא יהיה זהה לתוספת מן הסתם.
סעיף 2, מאוד לא ברור כי לאן בכל זאת. יש הבחירה נמצאת בחלונית בחירה בעת החידוש
tadmored כתב: ↑30 יולי 2024, 16:09
אשמח לסיוע ,מספר שאלות:
א. אמרו שכן
ב. כשיש את עמוד התשלום אתה לוחץ על הלשונית של המנוי ונפתח לך אופציה לבחורעם אירופה
ג. כן, לפני שאתה עובר למסך בו אתה ממלא את פרטי כרטיס האשראי אתה יכול לבחור תשלומים
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
ישמרו לך את המקום בתקופת השמירה, אם מתישהו תחל מכירה לקהל הרחב של מנויים רק לאירופה, אין לדעת אם מישהו אולי יקנה את המנוי שלך.
אפשר לקוות ולהניח , שלפני שיפתחו מנויים לאירופה לקהל הרחב יתנו עוד איזה יומיים למנויי ליגה לקנות מנוי לאירופה לכיסא שלהם.
מילפורד כתב: ↑30 יולי 2024, 20:09
ישמרו לך את המקום בתקופת השמירה, אם מתישהו תחל מכירה לקהל הרחב של מנויים רק לאירופה, אין לדעת אם מישהו אולי יקנה את המנוי שלך.
אפשר לקוות ולהניח , שלפני שיפתחו מנויים לאירופה לקהל הרחב יתנו עוד איזה יומיים למנויי ליגה לקנות מנוי לאירופה לכיסא שלהם.
מה הכוונה ישמרו רק בתקופת השמירה?
הפועל כתבו תשובה פורמלית, שאם וכאשר יחזרו משחקי אירופה לארץ הם יתנו קדימות למנויי הליגה לרכוש את המקום שלהם גם לאירופה.
והרי המשחקים של אירופה לא יחזרו לארץ בתקופת השמירה…
רכשתי מנוי גם לאירופה, מה יקרה אם לא יהיו משחקים בישראל?
מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה.
רכשתי מנוי גם לאירופה, מה יקרה אם לא יהיו משחקים בישראל?
מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה.
במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
בינתים המשחקים לא חזרו לישראל, אבל בכל זאת דורשים מהם לקנות או לאבד את הקדימות.
(גילוי נאות - כן קניתי מנוי לאירופה, למרות שהיה לי ברור שלא יקרה).
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הפועל כתב:במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
מהלך מרתיח והזוי.
בקצב ההחתמות והשכר המנופח לכל שחקן אוהדים ייצטרכו לשים יותר ויותר כסף כדי לאזן את הפייר פליי וניראה לי שאף אחד מאיתנו לא מעוניין במועדון לעשירים בלבד.
אי אפשר להכניס את המועדון לסחרור כלכלי כי הבעלים יכול להכניס הרבה כסף אבל האוהדים נדרשים להשתתף, הכסף הזה צריך להגיע ברובו מחסויות והכנסות טבעיות על בסיס ספורטיבי.
בנוסף,יש את כל העניין של הקדימות שהובטחה כאשר יחזרו המשחקים והביטול שלה רגע אחד כי הוחלט שצריך להכניס עכשיו כסף לקופה של המועדון למרות שאין שום וודאות לחזרה למשחקים.
התנהלות חריגה והשקט הזה כאן ובקבוצות האוהדים בפייסבוק מפתיע ביחס לכמות הפוסטים וההודעות שמהללים את עופר ויוצאים על כל אחד שהעלה ביקורת כלשהי על מהלכים בעייתים אחרים.
הכסף הזה בחיים לא יגיע מהאוהדים. אולי זה יכול לקרות במכבי שהיא אימפריה מבוססת וחזקה בהרבה מאיתנו, וגם הם מתקשים להחזיק עכשיו בדיוק בגלל זה.
זה נראה יותר ויותר שעופר לגמרי חי בסרט לגבי מה ריאלי לצפות שיהיו ההכנסות מאוהדים. עם/בלי בוקסות/אירופה
הפועל כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 18:48
הכסף הזה בחיים לא יגיע מהאוהדים. אולי זה יכול לקרות במכבי שהיא אימפריה מבוססת וחזקה בהרבה מאיתנו, וגם הם מתקשים להחזיק עכשיו בדיוק בגלל זה.
זה נראה יותר ויותר שעופר לגמרי חי בסרט לגבי מה ריאלי לצפות שיהיו ההכנסות מאוהדים. עם/בלי בוקסות/אירופה
הוא גם מנסה להשיג את זה בכל מיני קטנות כמו עניין הקדימויות לאירופה או כסף למשחקי אימון, אבל מצד שני קצת התלוננו אז הוא הוזיל את מחירי המנויים ב15 אחוז.
הפועל כתב:במקור הבטיחו קדימות למנויים שלא קנו מנוי לאירופה "במידה והמשחקים יחזרו לישראל".
הוא גם מנסה להשיג את זה בכל מיני קטנות כמו עניין הקדימויות לאירופה או כסף למשחקי אימון, אבל מצד שני קצת התלוננו אז הוא הוזיל את מחירי המנויים ב15 אחוז.
הוזיל אחרי שהעלה משמעותית. חלק מהעניין הוא שהמועדון פועל בקפריזות ומהרגע להרגע.
"אה נכון פייר פליי, טוב 50 שח על משחק אימון"
"אה הגזמנו עם העלייה במחירים, סליחה נוריד"
"בלייקני כפול שכר מאנגולה? אה יאללה קודם נחתים ואז נבטל קדימות כדי שמי שצמא למנוי ויכול לשלם על מוצר שלא קיים כרגע יכניס כסף לקופה"
זה שכונה ולא מתאים למה שעופר מכוון אליו
"בלייקני כפול שכר מאנגולה? אה יאללה קודם נחתים ואז נבטל קדימות כדי שמי שצמא למנוי ויכול לשלם על מוצר שלא קיים כרגע יכניס כסף לקופה"
אני לא הייתי פוסל שבמוחו של עופר ינאי זה קשור איכשהו גם להגדלת הכנסות מדומיינת.
אבל הסיפור האמיתי פה זה כנראה עוד לחץ בנושא יד אליהו. לגרום לאנשים לחשוב שאם לא עוברים הם הולכים לאבד את המנוי שלהם לאירופה
(כי אם היינו עוברים אז אפשר היה למכור מנויים גם למקומות אחרים)
אבל זה בדיוק מה שהעמותה מבקשת לקחת בו חלק.
קשה לי להאמין שעופר פנה עם זה לעמותה ואמרו לו לא.
יותר נשמע שעושים פה דוקא לעמותה ולוקחים מהם את התפקיד היחיד שהם ביקשו להיות אחראים עליו.