יד אליהו
מהלך חכם. כל מי שירצה להיות מנוי באולם החדש של הפועל (7000 מקומות, מניח ש6000 מנויים), יהיה חייב לקנות מנוי שנה הבאה לנוקיה, אחרת כשנעבור לאולם החדש לא יהיה לו סיכוי להשיג מנוי.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
הנה האולטראס הוציאו הודעת החרמה לנוקיה
מעניין לאן זה ילך
מעניין לאן זה ילך
החלטה מעולה
הגיעה הזמן יתאפסו ויפסיקו להפריע
הגיעה הזמן יתאפסו ויפסיקו להפריע
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נהדר. שישבו בבית וכולנו נרוויח
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
אולטראס מחרימים
בוא נראה לאן תנשב הרוח של חברי העמותה
בוא נראה לאן תנשב הרוח של חברי העמותה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 329 לייקים
גם לעבור וגם להיפטר מהאולטראס נשמע טוב מדי. איפה חותמים?
אבל קצת לא ברור לי הסיפור מצד עופר. אמנם עבודה משותפת עם עירית תל אביב בעצם מזיזה את הפרויקט מהר ( הדרייב אין מרגע שאושר נבנה במהירות שיא ) בניגוד לפרויקט עצמאי שאם יקרום עור וגידים יכול לקחת שנים ארוכות והשד יודע באיזה מיקום, אבל 7000 מקומות... לא כל כך משיק לתוכניות מה לעשות עם האולם במקביל- שימושים להופעות וכו - ובטח שלא מספקים את השאיפות ליורוליג. מקווה לשמוע שבניגוד לטמטום הקיים, האולם ייבנה עם יכולת הרחבה
אבל קצת לא ברור לי הסיפור מצד עופר. אמנם עבודה משותפת עם עירית תל אביב בעצם מזיזה את הפרויקט מהר ( הדרייב אין מרגע שאושר נבנה במהירות שיא ) בניגוד לפרויקט עצמאי שאם יקרום עור וגידים יכול לקחת שנים ארוכות והשד יודע באיזה מיקום, אבל 7000 מקומות... לא כל כך משיק לתוכניות מה לעשות עם האולם במקביל- שימושים להופעות וכו - ובטח שלא מספקים את השאיפות ליורוליג. מקווה לשמוע שבניגוד לטמטום הקיים, האולם ייבנה עם יכולת הרחבה
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
העיקר "איפה שתשחקי אני שם..."
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
סיטואציה פשוט מעצבנת.
יש לי המון ביקורת למעשים והחלטות שהארגון מקבל. גם ההודעה הנוכחית מנותקת וילדותית. איפה הם רוצים לארח בזמן שהאולם יהיה בשיפוצים? באילת?
ויחד עם כל זה, אי אפשר לקחת מהם את זה שאחת הסיבות לכך שהדרייב אין הפך להיות מבצר זה העידוד והטירוף שהקהל מכניס. ומעבר למבצר, האווירה הזאת מדבקת ומצרפת איתה מעגלים נוספים מבחוץ (וכן, חלק מהמעשים שלהם גם מרחיקים אוהדים).
כל עוד לא יהיה ארגון חדש שיקום (ואחרי ההודעה המביכה שלהם זאת כרגע התקווה שלי), מעבר שלנו להיכל מנורה יהפוך את המשחקים לאווירת מתים, שבעיני תהיה לה גם השפעה מקצועית.
מבאס, ובעיקר מעצבן. תתבגרו.
יש לי המון ביקורת למעשים והחלטות שהארגון מקבל. גם ההודעה הנוכחית מנותקת וילדותית. איפה הם רוצים לארח בזמן שהאולם יהיה בשיפוצים? באילת?
ויחד עם כל זה, אי אפשר לקחת מהם את זה שאחת הסיבות לכך שהדרייב אין הפך להיות מבצר זה העידוד והטירוף שהקהל מכניס. ומעבר למבצר, האווירה הזאת מדבקת ומצרפת איתה מעגלים נוספים מבחוץ (וכן, חלק מהמעשים שלהם גם מרחיקים אוהדים).
כל עוד לא יהיה ארגון חדש שיקום (ואחרי ההודעה המביכה שלהם זאת כרגע התקווה שלי), מעבר שלנו להיכל מנורה יהפוך את המשחקים לאווירת מתים, שבעיני תהיה לה גם השפעה מקצועית.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
יהיו מי שיעודדו במקומם. הם ברי החלפה, והם 100 אנשים כולה.
OMG עווופררר
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
הפתרון שהגיעו אליו מאד יצירתי ויפה. הרבה יותר ממה שציפיתי והערכתי שיקרה.
כל הכבוד
כל הכבוד

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
יד אליהו נשמע כמו במבצר בקהל רולקסים של מכבי, בוא.Ofir136 כתב:סיטואציה פשוט מעצבנת.
אני מקווה האולטראס יהיו גברים ויחרינו את הכדורסל לנצח.
איתם, בלעדיהם יהיה עידוד פסיכי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
יש גם את "שמנו את הפועל לפנינו..."Tenacious D כתב:העיקר "איפה שתשחקי אני שם..."
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אהבתי את כל אוהדי המסורים לא יגיעו, כמה שתן עלה להם לראש כמהההה, האולם יהיה מפוצץ למוות.
שיחזירו לנו אתהנקודה שבגללם אנחנו מתחילים במינוס.
יש מצב שהם הבינו שהם כבר לא יקבלו כרטיסים בחאווה?
אז איפה נשמע את השירים על סינוואר מוחמד דף שהרי הם הם הפועל האמיתית?
שיחזירו לנו אתהנקודה שבגללם אנחנו מתחילים במינוס.
יש מצב שהם הבינו שהם כבר לא יקבלו כרטיסים בחאווה?
אז איפה נשמע את השירים על סינוואר מוחמד דף שהרי הם הם הפועל האמיתית?
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אני לא נכנס למי צודק/לא צודק.
אני גם נגד המעבר וזה צורם לי.
לשבור את הכלים ולא משחקים, להוציא הודעה חפוזה בלי לעצור ולחשוב 5 דקות על מה יהיו ההשלכות (כדי לבלום את קניית הזכאות/מנויים או להוריד את כמות המצביעים בעד המעבר) - לא מתקבל בשום צורה.
לאולטראס יש חלק גדול במה שהקבוצה הזו היום ואיך היא הגיעה לשם. ענק אפילו. אנשים פה שמלכלכים עליהם לא הגיעו למשחקים זניחים בגליל ביום ראשון בערב.
אבל אי אפשר לכבד דמוקרטיה ולהיות בעדה רק כשמוחלט מה שאתה תומך בו.
לא סבבה ולא מתקבל.
ההודעה הזו יוצרת רק פיצול. פיצול מיותר ומטומטם.
אתם נגד? תצביעו נגד. אל תאיימו.
אל תפגעו בהפועל תל אביב.
לשבור את הכלים ולא משחקים, להוציא הודעה חפוזה בלי לעצור ולחשוב 5 דקות על מה יהיו ההשלכות (כדי לבלום את קניית הזכאות/מנויים או להוריד את כמות המצביעים בעד המעבר) - לא מתקבל בשום צורה.
לאולטראס יש חלק גדול במה שהקבוצה הזו היום ואיך היא הגיעה לשם. ענק אפילו. אנשים פה שמלכלכים עליהם לא הגיעו למשחקים זניחים בגליל ביום ראשון בערב.
לא סבבה ולא מתקבל.
אל תפגעו בהפועל תל אביב.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 129 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה נכון ש-99% ממנו רולקסים, אבל יש עידוד מאורגן של הקומץ הזה שלהם. זה לא שאחד הרולקסים מחליט איזה שיר שרים.גביזון כתב:יד אליהו נשמע כמו במבצר בקהל רולקסים של מכבי, בוא.Ofir136 כתב:סיטואציה פשוט מעצבנת.
אני מקווה האולטראס יהיו גברים ויחרינו את הכדורסל לנצח.
איתם, בלעדיהם יהיה עידוד פסיכי.
זה נכון שיהיה הרבה פחות עידוד בלי האולטראס, אבל לא יהיו ביזוי טקסי חללים, לא אבוקות שנזרקות, ולא זריקת כוסות שפוצעות שחקני הפועל.
הלוואי ויקום אירגון חדש, לא יודע אם יקרה.
אבל זו המציאות. 90% מהקהל של הפועל הוא אוהב הפועל, לא עשה לינץ' מעולם באף אוהד, ולא רוצה לשיר שואה. 10% הם יותר נזק למועדון מאשר תועלת, ואם ההחרמה באה מיוזמתם - מעולה. הרי גם ככה אף אחד מההנהלה לא נגע בהם עד היום.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אחרי ההודעה של האולטראס רק נותר לי לשאול, איפה חותמים?
יאללה הביתה!!!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אויבי הפועל. מה חדש?
כל הכבוד לעוסקים בדבר.
כל הכבוד לעוסקים בדבר.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
האולטראס אומר בצורה פשוטה: אנחנו מעדיפים שינאי לא יהיה פה.
זה לא רק כפיות טובה ויריה לעצמך ברגל, זה להיות פרו שימון.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
הודעה מושלמת
לא יכול להיות טוב יותר
האולטראס פשוט מוכיחים בפעם המי יודע כמה שמבחינתם הם מעל הקבוצה
מה קשור להחרים? מה אתם רוצים למען השם? עושים הכל כדי שתהייה פה קבוצה מעולה, הבעלים אשכרה מוכן להוציא מהכסף שלו כדי לבנות אולם (יכול להיות שהוא ירוויח משהו ועדיין) מה עוד אתם רוצים?
שיתקדמו, אם לא מתאים להם שלא יבואו, תאמינו לו שלתוך הוואקום הזה ישאב ארגון אחר
לא יכול להיות טוב יותר
מה קשור להחרים? מה אתם רוצים למען השם? עושים הכל כדי שתהייה פה קבוצה מעולה, הבעלים אשכרה מוכן להוציא מהכסף שלו כדי לבנות אולם (יכול להיות שהוא ירוויח משהו ועדיין) מה עוד אתם רוצים?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
וזה כולל את אולטראס מחרימים.
או שהם יקנו מנויים ולא יבואו (Win)
או שכשנחזור לדרייבאין הם ישארו בחוץ (Win)
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הם אמרו את זה בהצבעה על כניסה של עופר להפועל.גביזון כתב:האולטראס אומר בצורה פשוטה: אנחנו מעדיפים שינאי לא יהיה פה.
פשוט הצביעו נגד. זה נראה לי ברור מספיק שהם נגד עופר.
בעצם, בעד מי הם חוץ מעצמם?
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
זה גם סוג של מלחמה מול עופר, מקווה שהם לא התקפלו וניפרד מהםGiovanni Giorgio כתב: ↑22 יולי 2024, 23:05 הודעה מושלמת
לא יכול להיות טוב יותר
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
בעד מכביranjef כתב: ↑22 יולי 2024, 23:08הם אמרו את זה בהצבעה על כניסה של עופר להפועל.גביזון כתב:האולטראס אומר בצורה פשוטה: אנחנו מעדיפים שינאי לא יהיה פה.
פשוט הצביעו נגד. זה נראה לי ברור מספיק שהם נגד עופר.
בעצם, בעד מי הם חוץ מעצמם?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
בסדר, אז תקופה מסויימת לא יהיה ארגון. מהר מאוד יוקם וייבנה אחד חדש, נקווה רק שפחות אלים, קיצוני ועברייני כמו לה פמיליה באדום
יאללה ביי
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הימורים על מספר המנויים שיהיו כולל רשימות הזכאות?
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מסכים. להצביע נגד זה הגיוני ומובן אבל ההודעה הזאת פותחת חזית מיותרת.Scofield כתב: ↑22 יולי 2024, 23:00 אני לא נכנס למי צודק/לא צודק.
לא סבבה ולא מתקבל.
אל תפגעו בהפועל תל אביב.
גם כאחד בלי מנוי שהיה שמח להצטרף, צרמה לי המחשבה על מעבר ליד ושם. אבל, הפועל הציגה פה את המעבר כחלק מתמונה גדולה יותר של שיפוץ האולם שבעצם גם סוג של מבטל את הפחד שעופר יעזוב עוד שנתיים... יש אופק
אולי מאור הראל יכול לטפטף קצת רציונליות למישהו שם בארגון (תמך בהודעה של הקבוצה)... חבל
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
משחק אחד זה קל לעשות שרירים.
פה זה עונה שלמה (לפחות), במידה והעמותה תצביע בעד.
אם כן, הרי הפועל תמשיך להתקיים בלעדיהם, השאלה אם הם ימשיכו להתקיים בלי הפועל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עם כל הביקורת שיש עליהם, אם הם מחרימים יהיו חבלי לידה לארגון חדש שמודע לביקורת שהייתה על האולטראס ואולי נקבל נטו עידוד בלי שירים שגורמים לקנסות ואת הפועל בטירוף בלי המסביב.
חזון אחרית הימים עבורנו, חלום הבלהות של שימון.
חזון אחרית הימים עבורנו, חלום הבלהות של שימון.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 22 יולי 2024, 23:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
בינתיים, אם זה מדד, יוצאים עליהם יפה בהודעה שלהם בפייסבוק.
יאללה הביתה!!!
ארגון שהוא Unholy union של ליצנים מובטלים וטינאייג'רים חסרי אופק עם רמת נרקיסיזם גבוהה שיחרבן (וכבר חירבו) את האגודה הזן בשביל עקרונות בשקל 90, היום נגמר הקונצנזוס שלהם ביציע.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מנויים אפשרי רק 3000 כמדומני כי זו הקיבולת של היכל שלמה כרגע.ranjef כתב:הימורים על מספר המנויים שיהיו כולל רשימות הזכאות?
מס' הזכאים/ממתינים יהיה 50% יותר.
כלומר, מעבר ליד אליהו פירושו 7000-7500 מנויים לכל הפחות.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
בעקבות הודעת האולטראס ייחסכו מדאר האוהדים משחקי רדיוס ומשחקים ללא קהל
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 105 לייקים
לגמרי,Scofield כתב: ↑22 יולי 2024, 23:00 אני לא נכנס למי צודק/לא צודק.
לא סבבה ולא מתקבל.
אל תפגעו בהפועל תל אביב.
בדרך כלל הם מכנסים ישיבת דירקטוריון ומוצאים הודעות שקולות. היום הם ממש יצאו מהכלים, הרי זה ארגון שחוץ מהמקרה הזה תמיד פועל מתוך אסטרטגיה ומתוך רצון לקרב.
אני חושש מזה שנעבור ״זמנית״ ליד ושם ואז עוד כמה שנים נהיה על 10 אלף מנויים וימכרו לנו סיפורים למה אסור לנו לחזור חזרה לדרייב אין , כי אוהדים יישארו בחוץ ואנחנו ביורוליג וכו׳ ואז ניתקע שם לנצח
נשמע כמו תסריט הגיוני לגמרי
אם בכלל יהיה שיפוץ ברגע שנעבור לשחק שם
נשמע כמו תסריט הגיוני לגמרי
אם בכלל יהיה שיפוץ ברגע שנעבור לשחק שם
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה הזיה שבלומפילד הוא בית לשתי הקבוצות, אף אחד לא אומר על זה מילה, אבל פה זה כאילו משהו שלא ייתכן כי זה "שלהם". זה איצטדיון עירוני בדיוק כמו בלומפילד.
הם מוציאים קצף מהפה ברשתות רק מהרעיון שהפועל תארח שם. ווין ווין מכ"כ הרבה בחינות.
מה עושה האולטראס? כמובן בצד של מכבי.
הם מוציאים קצף מהפה ברשתות רק מהרעיון שהפועל תארח שם. ווין ווין מכ"כ הרבה בחינות.
מה עושה האולטראס? כמובן בצד של מכבי.