גמר מול מכבי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא הוריד את הורד ואניס בזמן, מגמד להם האוויר, בנוסף בר לא יכול לשחק וקיבלנו הפסד מיותר וכואב
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
יש שיר שהקהל העלוב שלהם לא לקח והפך אותו עלינו?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 798 לייקים
איזה שופטים?! מכבי טובים יותר, ובצדק ניצחו
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אם הקבוצה הזו תפתח אופי ולא תהיה לוזרית הייתי אומר שאפשר לנצח אותם , אין פה שום הבדלים גדולים ברמות אבל אנחנו חיים הסיוט והיקום נגדנו , תראו לי קבוצה בסדר גודל של הפועל שמבצטבר של הכדורגל והכדורסל לא זכתה בכלום מ2012 והכדורסל לא לקחה תואר 100 שנה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אי אפשר לנצח אותם ש 2 הזרים הכי יקרים שלנו כאלה אפסים. אנגולה ואלכסנדר 7 נק ביחד.. איך נפלנו איתם איך.. אונואקו במקום אלכסנדר ומקריי במקום אנגולה ואנחנו מפרקים אותם היום. שני שחקנים עם אפס מחוייבות, פשוט אפסים נאלחים.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 13 יוני 2024, 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
אין הבדלים גדולים ברמות? אני מבין בערך כלום בכדורסל אבל ברור לי שקבוצה שהייתה רחוקה מילימטר מפיינל פור יורוליג היא הרבה יותר טובה מקבוצה שעפה ברבע גמר יורוקאפ ושאיבדה את המנהיג שלה ומי שאמור להוביל אותה (אניס) הגיע לפני שנייה וחצי
אנטי ביתר לשעבר
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
בכיינות? כנראה אתם לא מבינים מה זה מומנטום ומה שריקות כאלה ואחרות עושות למשחק. ולא מובן לי הטענה שאתם מעלים פה על 2 עבירות ברבע האחרון? מוכרים להם את כל המשחק ואז אתם מדברים איתי על הרבע הרביעי?
OMG עווופררר
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יש פה הודעות הזויות. גינת עציץ? הפסדנו כי דדאס ייבש את אלכסנדר? השופטים גמרו אותנו?
ראיתם את המשחק?
יופי של משחק. דדאס מצא פתרונות למשחק הצבע שלהם, ניצחנו אותם גם בריבאונד הגנה וגם בריבאונד התקפה. ידעו לשחק על סורקין כשהיה ב3 עבירות ופחד לשמור. נצלו יתרונות בהתקפה. רוב הזמן לא הכריחו.
בסוף הם קבוצה איכותית יותר ופצועה פחות ובכל זאת עם עוד כמה דקות טובות של מנפורד או תפוקה כלשהי מאנגולה וזה היה שלנו.
חבל שנפלנו מהרגליים ב5 דקות האחרונות.
ראיתם את המשחק?
יופי של משחק. דדאס מצא פתרונות למשחק הצבע שלהם, ניצחנו אותם גם בריבאונד הגנה וגם בריבאונד התקפה. ידעו לשחק על סורקין כשהיה ב3 עבירות ופחד לשמור. נצלו יתרונות בהתקפה. רוב הזמן לא הכריחו.
בסוף הם קבוצה איכותית יותר ופצועה פחות ובכל זאת עם עוד כמה דקות טובות של מנפורד או תפוקה כלשהי מאנגולה וזה היה שלנו.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
איזה קבוצה רכרוכית ומביכה.
השופטים דופקים אותך ואתה מצליח לסיים רבע אחרון עם שתי או שלוש עבירות קבוצתיות במשחק צמוד.
למכבי היו 4 עבירות קבוצתיות 6 דקות לסיום הרבע ואנחנו הלכנו לקו אולי פעם אחת על עבירה לא בזריקה לסל.
זה מראה הכל על האופי של השחקנים האלה.
וכן, אני מדבר שוב על אדון תומר גינת בעיקר.
רחמים על אלכסנדר
כמה שהוא לא חכם ולא מוכשר אבל הוא נלחם בהגנה ובריבאונד בשביל קבוצה שלמה.
והאדון תומר גינת עומד ופשוט מסתכל בענין כשכולם עושים עליו סלים ולוקחים מעליו ריבאונד.
מדהים איך דדאס מצליח לקחת קבוצה שיש בה לא מעט כשרון מול מכבי ביום באמת מזעזע ולהפסיד בלי תנאי בכלל.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
השופטים דופקים אותך ואתה מצליח לסיים רבע אחרון עם שתי או שלוש עבירות קבוצתיות במשחק צמוד.
למכבי היו 4 עבירות קבוצתיות 6 דקות לסיום הרבע ואנחנו הלכנו לקו אולי פעם אחת על עבירה לא בזריקה לסל.
זה מראה הכל על האופי של השחקנים האלה.
וכן, אני מדבר שוב על אדון תומר גינת בעיקר.
רחמים על אלכסנדר
כמה שהוא לא חכם ולא מוכשר אבל הוא נלחם בהגנה ובריבאונד בשביל קבוצה שלמה.
והאדון תומר גינת עומד ופשוט מסתכל בענין כשכולם עושים עליו סלים ולוקחים מעליו ריבאונד.
מדהים איך דדאס מצליח לקחת קבוצה שיש בה לא מעט כשרון מול מכבי ביום באמת מזעזע ולהפסיד בלי תנאי בכלל.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 13 יוני 2024, 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשחק הכי טוב של הפועל השנה וזה לא הספיק 

- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
יותר מדי איבודי כדור, יותר מדי ריבאונד של מכבי כמו תמיד, פחות מדי שחקנים שהתעלו במחצית השנייה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 115 לייקים
עזבו את השופטים
אנגולה = נזק
זלי לא ברמה = נזק
בר נפצע
מנפורד לא פגע מאז הרבע הראשון
נקווה שלא יחגגו לנו על הראש בדרייבאין
מבאס
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אנגולה = נזק
זלי לא ברמה = נזק
בר נפצע
מנפורד לא פגע מאז הרבע הראשון
נקווה שלא יחגגו לנו על הראש בדרייבאין
מבאס
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 387 לייקים
שקוף שמנצחים בדרייב אין, אבל זה לא יעזור במשחק האחרון לצערנו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הייתה עונה שמכבי הגיע לגמר היורוליג והפסידה אליפות בארץ (לחלון אם אני לא טועה ) אז ?אמה גולדמן כתב: ↑13 יוני 2024, 22:57 אין הבדלים גדולים ברמות? אני מבין בערך כלום בכדורסל אבל ברור לי שקבוצה שהייתה רחוקה מילימטר מפיינל פור יורוליג היא הרבה יותר טובה מקבוצה שעפה ברבע גמר יורוקאפ ושאיבדה את המנהיג שלה ומי שאמור להוביל אותה (אניס) הגיע לפני שנייה וחצי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. לא מבין מה רוצים מהשופטים. כן העבירה של אניס על מנקו היתה המצאה אבל היא לא מה שגמר לנו את המשחק.
ב. הם ניצחו כי להם יש את קולסון בעמדה 3 ולך אין שם כלום.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
ניצלו יתרונות בהתקפה? נו באמת.Frenzy כתב:יש פה הודעות הזויות. גינת עציץ? הפסדנו כי דדאס ייבש את אלכסנדר? השופטים גמרו אותנו?
ראיתם את המשחק?
למה בדיוק השחקנים נפלו מהרגליים? אולי כי הוא השאיר את דסטי מחצית שלמה על הספסל? אולי אם היינו מנסים לרוץ כשאנחנו לוקחים ריבאונד הגנה ולא עוצרים את המשחק בכל פעם היינו גם מצליחים לקלוע כמה נקודות?
אולי אם מנפורד לא היה נקבר על הספסל לכל כך הרבה זמן אחרי פתיחה נפלא הוא היה מצליח לעשות משהו גם במחצית השניה?
שאני אמשיך?
-
- קיבל.ה 400 לייקים
והייתה עונה שלסטר לקחה אליפות אז?רק הפועל כתב: ↑13 יוני 2024, 23:03הייתה עונה שמכבי הגיע לגמר היורוליג והפסידה אליפות בארץ (לחלון אם אני לא טועה ) אז ?אמה גולדמן כתב: ↑13 יוני 2024, 22:57 אין הבדלים גדולים ברמות? אני מבין בערך כלום בכדורסל אבל ברור לי שקבוצה שהייתה רחוקה מילימטר מפיינל פור יורוליג היא הרבה יותר טובה מקבוצה שעפה ברבע גמר יורוקאפ ושאיבדה את המנהיג שלה ומי שאמור להוביל אותה (אניס) הגיע לפני שנייה וחצי
אנטי ביתר לשעבר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הפסד מיותר. ציפיתי ליותר מחויבות בגמר פלייאוף.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 13 יוני 2024, 23:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
וגינת בהחלט עציץ בהגנה. חצי מהנקודות מתחת לסל ובריבאונד שלהם בהתקפה (אם לא יותר) היו עליו. כרגיל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אם פרנקו החמור לא מתעקש להעיף את מקריי היה לנו פה עוד כוח והיינו מנצחים , עונה שעברה היינו קבוצה לכל הפחות ברמה של מכבי (אם לא יותר טובה ) והגענו למצב של פיגור 17 מולם במשחק האחרון
-
- קיבל.ה 271 לייקים
דדאס היה צריך לחלק יותר דקות לספסל
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
לולא השריקה הזו הפועל בחמש הפרש עם כדור בידיים. סביר שכמו תמיד היינו בועטים בדלי ובכל זאת זו השריקה הכי קריטית של המשחק ביי פאר במיוחד כשאתה רואה כמה מגוכחת היא ומשדרת לך שלא משנה מה תעשה השופטים עם מכבי זה מוציא לך את האוויר ומכניס מומנטום למכבי בדיוק כמו שהיהEl dudernio כתב: ↑13 יוני 2024, 23:03 א. לא מבין מה רוצים מהשופטים. כן העבירה של אניס על מנקו היתה המצאה אבל היא לא מה שגמר לנו את המשחק.
רדיוס לבית"ר!
אוואנקן שחקן טיפש ולא מחויב, הרס לך את הגמר שנה שעברה.
חבל שלא השאירו את מקריי, שחקן יורוליג טוב, גם היה סבבה בקליפרס.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
ואם בולדווין משחק היום זה נגמר ב-20 הפרש...רק הפועל כתב:אם פרנקו החמור לא מתעקש להעיף את מקריי היה לנו פה עוד כוח והיינו מנצחים , עונה שעברה היינו קבוצה לכל הפחות ברמה של מכבי (אם לא יותר טובה ) והגענו למצב של פיגור 17 מולם במשחק האחרון
לאנשים יש זכרון קצר מהמשחקים שמקרי הלך עם הראש בקיר.
הם יותר טובים מאיתנו והצלחנו להילחם שלושה רבעים וחצי.
כל ההתבייכנות נגד השופטים פשוט מביכה ותומר גינת (שכמעט תמיד תורם סביב 15 נקודות) הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה הזו.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
6 דקות אחרונות ברבע הרביעי, חירבו את כל המשחק, השחקנים נפלו מהרגלים, בחיי שההתעקשות שלו אנגולה היא על גדר ההזויה, משחק מאוד אנמי וחלש שלו (מלבד הדנק), הייבוש של דאסטי דיי מוגזם, נכון הוא לא פיזי מספיק, אבל בחייאת הוא לפחות מרביץ ומטריף ונתן כמה דקות טובות
-
- קיבל.ה 152 לייקים
שיחקנו טוב, עד שהורד לא שמר על בראון ולא עשו חילופים.
בלי קשר, בלי השריקה שהשופט הביא מהבית על מנקו ל-3 שעצרה את המומנטום (היינו +6) וכדור שלנו, אנחנו 80% מנצחים.
בלי קשר, בלי השריקה שהשופט הביא מהבית על מנקו ל-3 שעצרה את המומנטום (היינו +6) וכדור שלנו, אנחנו 80% מנצחים.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זה היה בפלוס חמש לדעתי והיה פלופ זהה של מנפורד. לא צריך לחפש בכוח, היה שיפוט בסדר גמור והפסדנו כי אנחנו השנה קבוצה פחות טובה. נקווה להחזיר את הסדרה למשחק שלישי
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
צריך להגיד את האמת, לא היו לנו מספיק כלים היום.
גינת היה רך מאוד והסתפק בלהשליך שלשות, אלכסנדר נלחם אבל טועה בלי סוף ולא פקטור בהתקפה, בר פצוע, אנגולה בכלל לא מסתכל על הסל, וכל דקה של זלמנסון זה נזק פסיכי. נשארנו בתכלס עם מנפורד, אניס והורד שנתנו תרומה אמיתית משני צידי המגרש. בסוף הם גם לגמרי נפלו מהרגליים.
לגבי דדאס, כרגיל היו שם הרבה שטויות בניהול המשחק, אבל היו גם כמה דברים טובים. ספציפית ההתאמה שהוא עשה ברבע השני עם הרכב שלושת הגבוהים אפשרה לנו להפעיל הרבה לחץ על הגארדים שלהם ולעצור אותם הגנתית, כי לפני זה הם פירקו אותנו.
אני לא יכול להגיד שראינו דברים מרשימים מדי היום, אבל בהתחשב במשחקי הבלהות מול קרית אתא, היה היום שיפור מסוים.
מקווה מאוד שהוא לא נשאר פה.
גינת היה רך מאוד והסתפק בלהשליך שלשות, אלכסנדר נלחם אבל טועה בלי סוף ולא פקטור בהתקפה, בר פצוע, אנגולה בכלל לא מסתכל על הסל, וכל דקה של זלמנסון זה נזק פסיכי. נשארנו בתכלס עם מנפורד, אניס והורד שנתנו תרומה אמיתית משני צידי המגרש. בסוף הם גם לגמרי נפלו מהרגליים.
לגבי דדאס, כרגיל היו שם הרבה שטויות בניהול המשחק, אבל היו גם כמה דברים טובים. ספציפית ההתאמה שהוא עשה ברבע השני עם הרכב שלושת הגבוהים אפשרה לנו להפעיל הרבה לחץ על הגארדים שלהם ולעצור אותם הגנתית, כי לפני זה הם פירקו אותנו.
אני לא יכול להגיד שראינו דברים מרשימים מדי היום, אבל בהתחשב במשחקי הבלהות מול קרית אתא, היה היום שיפור מסוים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
והפציעה של הולנד התבררה כמאוד קריטית
-
- קיבל.ה 632 לייקים
מה חחח מאיפה הסטטיסטיקה של 80 אחוז מנצחים...
על שריקה אחת למרות שהיא הזויה ואכן הרסה מומנטום לא הפסדנו, די עם זה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
התחלנן את רבע 4 60:60
ברבע הזה ניצחנו אותם בשריקות שופטים שמונה הפרש 10-2
הם ניצחו אותנו בנקודות 24-16 שזה גם 8 הפרש.
עכשיו אתה מוזמן ללמד אותי את רזי הכדורסל ולתת הרצאה של עמוד שלם על חשיבות המומנטום וכמובן לשכוח את השריקות המאוד מאוד "לא ביתיות." שנשרקו ברגעים המכריעים של רבע 4
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מנפורד היה בסדר בשמירה על הגארדים.. הבעיה שהוא היה צריך לשמור גם על קולסון...הוקיץ' כתב: ↑13 יוני 2024, 23:14 צריך להגיד את האמת, לא היו לנו מספיק כלים היום.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
סוף סוף משחק ביד אליהו עם שיפוט הוגן יחסית.
כן השריקה ההיא לשלשה של מנפורד, נו שוין.
סה"כ הם היו ממש בסדר.
קצת הפריע שהספסל שלהם היה כל הרבע הרביעי בתוך המגרש בלי תגובה אבל לא חשבתי שישרקו בשלב כזה ממילא
כן השריקה ההיא לשלשה של מנפורד, נו שוין.
סה"כ הם היו ממש בסדר.
קצת הפריע שהספסל שלהם היה כל הרבע הרביעי בתוך המגרש בלי תגובה אבל לא חשבתי שישרקו בשלב כזה ממילא
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
מהרגע שבראון נפצע היה ברור שהעונה הזאת תקום ותפול על היכולת של אנגולה.
כמו ששיחק היום, לא ננצח
כמו ששיחק היום, לא ננצח
-
- קיבל.ה 229 לייקים
חברה הם לצערי פשוט עם יותר עומק מהספסל ואין מה לעשות, ספציפית ישראלים.
אנחנו נופלים מהרגליים כי יש לנו את תומר ובר וזהו בערך מצד שני להם יש את בלאט וסורקין שזה שווה ערך לתומר ובר שלנו אבל עכשיו לכו תסתכלו, גון די>האנס
גייק כהן>זלי ולצערי גם מנקו לא רואה את גיל אז מה תעשה? לא סתם אמרו תחילת משחק שכל ההבדל זה הספסל שלנו לעומת שלהם
אנחנו נופלים מהרגליים כי יש לנו את תומר ובר וזהו בערך מצד שני להם יש את בלאט וסורקין שזה שווה ערך לתומר ובר שלנו אבל עכשיו לכו תסתכלו, גון די>האנס
גייק כהן>זלי ולצערי גם מנקו לא רואה את גיל אז מה תעשה? לא סתם אמרו תחילת משחק שכל ההבדל זה הספסל שלנו לעומת שלהם
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני לא יודע אם הדעה שלי מקלקלת או משמחת ( די סביר שהיא חשובה כקליפת השום )
אבל גם היום וגם בהמשך, זה לא תלוי בנו כלומר אנחנו צריכים לעשות את שלנו אבל זה תלוי בעיקר בנפילות של מכבי
כתבתי על זה גם באשכול הקודם
למכבי יש נפילות הזויות שהם פתאום משום מקום מבלגנים את עצמם לדעת גם לא קולעים סל וגם הגנה חרבנה
זה אפילו לא מלחץ, הם יכולים להוביל 15 הפרש ופתאום 5 דקות לאבד הכל ראיתי את זה מול ירושלים במשחק 2 ראינו את זה היום בתחילת רבע 3 פשוט בכמה דקות של שיתוק הם נותנים ליריב 15 נקןדות מתנה וחוזקים לשחק. ( איפה המאמן המדופלם שלהם שזה קורה ? ) אמרו לי שזה קרה להם גם באירופה הרבה פעמים, סתם בלי סיבה מפסיקים לשחק. אנחנו חייבים לדעת לקחת את המתנה הזאת בשתי ידיים
לדעתי אם הם ישבקו אצלנו בבית ואנחנו נעשה את העבודה... נחזור למשחק 3
אבל גם היום וגם בהמשך, זה לא תלוי בנו כלומר אנחנו צריכים לעשות את שלנו אבל זה תלוי בעיקר בנפילות של מכבי
כתבתי על זה גם באשכול הקודם
למכבי יש נפילות הזויות שהם פתאום משום מקום מבלגנים את עצמם לדעת גם לא קולעים סל וגם הגנה חרבנה
זה אפילו לא מלחץ, הם יכולים להוביל 15 הפרש ופתאום 5 דקות לאבד הכל ראיתי את זה מול ירושלים במשחק 2 ראינו את זה היום בתחילת רבע 3 פשוט בכמה דקות של שיתוק הם נותנים ליריב 15 נקןדות מתנה וחוזקים לשחק. ( איפה המאמן המדופלם שלהם שזה קורה ? ) אמרו לי שזה קרה להם גם באירופה הרבה פעמים, סתם בלי סיבה מפסיקים לשחק. אנחנו חייבים לדעת לקחת את המתנה הזאת בשתי ידיים
לדעתי אם הם ישבקו אצלנו בבית ואנחנו נעשה את העבודה... נחזור למשחק 3
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הם קבוצה יותר טובה ולהבדיל משנה שעברה התקרה שלנו לא יכולה לפצות על זה.